PDA

View Full Version : Woman parking skills

byron
16/04/2008, 07:53
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

127742

hercul
16/04/2008, 09:34
:bigcry: :bigcry:

byron
16/04/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
:bigcry: :bigcry:

Mη γελάς καθόλου...
Η πλάκα είναι οτι την πρόλαβα την ώρα που το κλείδωνε και απάντησε ενα «δεν προλαβαίνω να το παρκάρω αλλιώς». Αν της το άφηνα πάνω σε κανένα δέντρο θα ήμουν κακός; :p

apav
16/04/2008, 11:27
Υπάρχει και άλλο ένα οριζόντιο εκεί δεξιά με κάτι_που_μοιάζει_με_αυτοκόλλητο_του_μοτό στην κασέλα. :evil:

byron
16/04/2008, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Υπάρχει και άλλο ένα οριζόντιο εκεί δεξιά με κάτι_που_μοιάζει_με_αυτοκόλλητο_του_μοτό στην κασέλα. :evil:

Ποιό ρε; Το δικό μου λες; :look:

apav
16/04/2008, 12:10
:a13: και μετά μας φταίνε τα κοριτσάκια! :rotflmao:

p@nos
16/04/2008, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:a13: και μετά μας φταίνε τα κοριτσάκια! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
16/04/2008, 12:36
Ασαπερα ρε κι οι δυό σας :mad:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

δίκιο έχουν :evil:

makis206
16/04/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δίκιο έχουν :evil:

Έλα ρε το αποπήρατε το παλικάρι, του άφησε χώρο η κΕρία να το βάλει ανθρωπινά ;:smokin:

:lol:

devil's animal
16/04/2008, 12:47

κοροϊδευουμε, κοροϊδευουμε αλλα εχεις κλεισει 2 παπια ετσι οπως το'βαλες και εσυ!!
:a22:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα ρε το αποπήρατε το παλικάρι, του άφησε χώρο η κΕρία να το βάλει ανθρωπινά ;:smokin:

:lol:

ναι, αλλα η κΕρια δεν έκλεισε άλλους δύο παρκάροντας έτσι :evil:

makis206
16/04/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ναι, αλλα η κΕρια δεν έκλεισε άλλους δύο παρκάροντας έτσι :evil:

Βύρωνα καλά σου λένε, σου αξίζει το αυτοκολλητάκι με τον γάϊδαρο :evil:

:lol: :rotflmao: :lol:

byron
16/04/2008, 12:56
Επρεπε να το βάλω ο μλκς πλάϊ της, να δω πως θα το έβγαζε μετά...

makis206
16/04/2008, 13:04
Επρεπε να το βάλω ο μλκς πλάϊ της, να δω πως θα το έβγαζε μετά...

Θα έπαιρνε το δικό σου, όλα τα ίδια τα βλέπουν αυτές !:bigcry: :bigcry:

p@nos
16/04/2008, 13:38
Βασικα η κιουρια εχει παρκαρει οπως οριζει ο ΚΟΚ,σε αντιθεση με τον αξιοτιμο μοντ μας που χει παρκαρει οπως να ναι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προωθησα και την φωτο στην τροχαια Αθηνων,μιας και φαινεται και η πινακιδα...\

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
16/04/2008, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[B]Προωθησα και την φωτο στην τροχαια Αθηνων,μιας και φαινεται και η πινακιδα...\

Ετσι κι αλλιώς παράνομα θα παρκάρουμε αναγκαστικά. Αν δείς τη φωτό υπάρχει λίγο χώμα σε ένα σημείο. Εκεί υπήρχαν μέχρι την Κυριακή κολωνάκια μιας και ο χώρος ήταν για στάθμευση μοτο.

Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....

p@nos
16/04/2008, 14:00
Ετσι κι αλλιώς παράνομα θα παρκάρουμε αναγκαστικά. Αν δείς τη φωτό υπάρχει λίγο χώμα σε ένα σημείο. Εκεί υπήρχαν μέχρι την Κυριακή κολωνάκια μιας και ο χώρος ήταν για στάθμευση μοτο.

Ο Δήμος τα έκοψε, γιατί ήταν λέει επικίνδυνα....:hypnotize . Φυσικά κόπηκαν προκειμένου να παρκάρουν 3-4 αυτοκίνητα ....

ρε πλακα σου κανω...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 14:01
ρε πλακα σου κανω...

Προφανώς...

Τροχαία Πειραιά την έστειλες τη φωτό, όχι Αθήνας :evil:

byron
16/04/2008, 14:04
ρε πλακα σου κανω...

Το ξέρω ρε σεις. Σιγά μη το περνα σοβαρά. Για το ότι θα παρκάρουμε όπου βρούμε (και φαντάζομαι αρκετοί πάνω στα πεζοδρόμια) δεν κάνω πλάκα.:wave2:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 14:09

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

trigger
16/04/2008, 14:16
Φίλε το ξέρεις οτι έχεις διπλοπαρκάρει και εκτός αυτού εμποδίζεις και νόμιμα σταθμευμένα οχήματα; :evil: Δεν κοιτάμε τα χάλια μας, η κοπελίτσα μας φταίει...:yuck:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν είναι καλό το μωρό να έρθω και εγώ να παρκάρω στη γειτονιά σου :wacko:

trigger
16/04/2008, 14:19

Τα είχε βάλει ο Δήμος ή κανένας γείτονας; Εμάς πάντως ευδοκιμεί η καρέκλα και τα παλιά μηχανάκια προκειμένου να πιάσουν θέσεις...:mad:

byron
16/04/2008, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τα είχε βάλει ο Δήμος ή κανένας γείτονας; Εμάς πάντως ευδοκιμεί η καρέκλα και τα παλιά μηχανάκια προκειμένου να πιάσουν θέσεις...:mad:

Δήμος Αθηναίων. Διδότου και Μασσαλίας.

Για τους τρόμπες τους δικούς μας έχω βρεί το κόλπο. Μόλις δώ κάποιο μΠουστη να παρκάρει έτσι στη γειτονία μου, πάω και βάζω το scooter.

Όποιο γαϊδούρι, θέλει ας μου πει τίποτα....

trigger
16/04/2008, 14:34
Byron πριν από 2 χρόνια ήταν να πάω κάτι πράγματα στο χωριό μεταξύ αυτών και ένα πτυσόμενο τραπέζι. Περιμένω λοιπόν την αδερφή μου να φέρει το αυτοκίνητο από το γκαράζ και βλέπω ένα γείτονα να ξεπαρκάρει... με πιάνει μια χαρά που θα έβρισκα θέση για το τουτου και τότε σκάνε 2 καρέκλες φάτσα κάρτα! :eyepop: Τον κοιτάω... με κοιτάει... και πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι! :eyepop: Τι κάνεις, μου λέει και απαντάω εμφανώς προβληματισμένος "έχεις δίκιο... πάω να φέρω και το ούζο!" :hypnotize
Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε όταν του σηκώνω τις καρέκλες και βάζω το αυτοκίνητο κάθεται απλά και με χαζεύει....:lol:

sergiosm
16/04/2008, 14:36
Byron πριν από 2 χρόνια ήταν να πάω κάτι πράγματα στο χωριό μεταξύ αυτών και ένα πτυσόμενο τραπέζι. Περιμένω λοιπόν την αδερφή μου να φέρει το αυτοκίνητο από το γκαράζ και βλέπω ένα γείτονα να ξεπαρκάρει... με πιάνει μια χαρά που θα έβρισκα θέση για το τουτου και τότε σκάνε 2 καρέκλες φάτσα κάρτα! :eyepop: Τον κοιτάω... με κοιτάει... και πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι! :eyepop: Τι κάνεις, μου λέει και απαντάω εμφανώς προβληματισμένος "έχεις δίκιο... πάω να φέρω και το ούζο!" :hypnotize
Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε όταν του σηκώνω τις καρέκλες και βάζω το αυτοκίνητο κάθεται απλά και με χαζεύει....:lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

byron
16/04/2008, 14:42
και πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι!

Θεόςςςςςςς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
16/04/2008, 14:48
πάω ανάμεσα και βάζω το τραπέζι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sapadak
16/04/2008, 15:07

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελιωσα

hercul
16/04/2008, 15:09

:rotflmao: :rotflmao: σΕ λέει τρελός είναι αυτός, άσε μη μας βγάλει και κάνα ρούμι και μας το πετάξει φλεγόμενο στο κεφάλι!! Καλύτερα να παρκάρει!!:lol:

filipp0s
16/04/2008, 20:49
Δήμος Αθηναίων. Διδότου και Μασσαλίας.

.........

Ναι έτσι είναι όπως τα λέει ο βύρωνας. Ηρθαν ένα πρωί και ξηλώσαν όλα τα κολονάκια που ήταν για τη σταθμευση μηχανών. :mad:

Ρε σύ τι έκανες δίπλα στη δουλειά μου :confused:

ρε φίλε ΠΑΛΙ ΔΕΝ συναντηθήκαμε? :sad:

byron
16/04/2008, 21:24
Τα σεμινάρια που κάνω είναι στην ελληνοαμερικανική ένωση :wave2: