View Full Version : Χωρις το μωρο μου
Μου κλεψανε το μωρο μου GSXR 600 99' με αριθμο κυκλοφοριας ΖΚΧ 206 απο βυζαντιου στην καλογρεζα ,Μηπως ειναι καιρος ν αρχιζουμε να κλεβουμε και εμεις? Αφου με την δουλεια δεν εχει νοημα και μας τρεχουν ολοι εφοριες ικα τεβε και το μ@@νι τις μανας τους Εχει δει κανεις να κυνηγανε κλεφτη?Δινεις ενα ποσοστο στο αστυνομικο τμημα τις γειτονιας σου και μαμεις και δερνης .ασταδιαλα πρωινιατικα
7012
Κριμα φιλε μου, ειλικρινα λυπαμαι ... :(
Ευχομαι να γινει κανα θαμα και να βρεθει ... :rolleyes:
Παντως εκει στην περιοχη σας εχουν ακουστει παρα πολλα τελευταια ... :sick:
Ν.Ιωνια μενω χτες βραδυ τ αφησα στον φιλο στην καλογρεζα γυρω στις 23.30 και το πρωι γυρω στις 7.00 παει παει Οι μπατσοι μου ειπαν οτι τις μεγαλες τις βρισκουν ΑΝ ειμουν θεατης στον διαλογο αυτο θα επεφτα κατω απο τα γελια αλλα τωρα που ειναι δικη μου μαματα
Μαρουσι και Καλογρεζα τα εχουν ρημαξει!
Ποσες εχουν βρει οι παπαρες?
Μας εχουν πρηξει στην μαμακια ... :(
οχι ρε φιλε... :(
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ????????
gdevelek
26/12/2004, 12:04
Κρίμα για την κλοπή, μακάρι να βρεθεί η μηχανή, και μακάρι να πιάσουν τα τσογλάνια που έχουν ρημάξει την περιοχή.
Τι μέτρα προστασίας είχες λάβει;
Ωραίο δώρο Χριστουγεννιάτικα.... :mad: :mad:
Τι πακέτο ρε φιλαράκο...
τι να κανουν και οι μπατσοι με τα κλοπημαια συμπληρωνουν τον μισθο τους .Παντως το δανειο που ειχα παρει για να την παρω μου το αφησαν δεν το πηραν μαζι τους 4 χρονια παρα 4 μηνες μεινανε Οχι τιποτα αλλο ειχα βρει και ενα παιδι να το δωσω το πασχα οσο το πηρα και να παιρνα 1000 τωρα μαματα,Παντως παιζει να παω να παρω και αλλο δανειο και να παρω 1000.Θα σας εχω ενημερους αμα ειναι να μου φερνετε τσιγαρα στην φυλακη.Ευχομαι στον ληστη να παθει αιμοροιδες και προστατη να ποναει μια ζωη και απο μπρος και απο πισω.Οσο για τα μετρα που ειχα παρει ηταν πολλα 2μετρα 5μετρα 8μετρα και 10μετρα για το μαγαζι που τα χρειαζομε
CyBeRseXX
27/12/2004, 09:18
perastika paulo kai makari na to vreis!
Loudovikos
27/12/2004, 09:36
Κρίμα ρε φίλε!!
Μακάρι να την βρείς!!
periklisk
28/12/2004, 03:36
......
Γαμώ!:sad:
Φίλε μου ειλικρινά λυπάμαι. Ξέρω τι περνάς. Περνάω αυτό το μαρτύριο εδώ και 1,5 μήνα... Σκέφτηκα για μια στιγμή να πάρω και εγώ μια κλεμμένη αλλά δεν αξίζει. Πρώτον γιατί να διακινδυνέψεις να πας φυλακή ενώ άλλοι πρέπει να πάνε, και δεύτερον μην κάνεις άλλον να περάσει τα ίδια... Θα σου πρότεινα να κάτσεις λίγο να ηρεμήσεις και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αν σε πάρουν για λύτρα να είσαι SUPER προσεκτικός. Είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο πως δεν έχουν μηχανή.
Αναρωτιέμαι αν είναι η ίδια σπείρα που έχει ρημάξει και εμάς στο Νέο Ηράκλειο...
Ενα είναι σίγουρο. Υπάρχει και Θεός και βλέπει και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν οι τσόγλανοι !
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
29/12/2004, 12:39
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ?
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΧΙ?
ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ.
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ (ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ) ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ?
ΤΕΣΠΑ..
ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΟ
Me πηρε ο Ηρακλης καπου ειχα διαβασει στο σαιτ οτι ο τυπος ειναι απατεωνας αν ξερετε κατι ενημερωστε με γιατι θα μιλησω το βραδυ μαζι του
koufaloni
05/01/2005, 19:22
δες εδω το αντιστοιχο ποστ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=5649&highlight=%EA%EB%E5%F6%F4%E5%F2)
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
δες εδω το αντιστοιχο ποστ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=5649&highlight=%EA%EB%E5%F6%F4%E5%F2)
Σ ευχαριστω φιλε αλλα ειναι αργα με δαγκωσε ενας Ηρακλης
Αχ, πολύ λυπάμαι ρε Παύλο...
Αυτά τα σκουλίκια της λάσπης μου την δίνουν περισσότερο και από τους ίδιους τους κλέφτες!:mad:
Εκμεταλλεύονται τον πόνο του άλλου χωρίς να έχουν ίχνος συνείδησης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα στοιχεία των μοτοσυκλετών που σου λένε τα παίρνουν από τις δηλώσεις κλοπής που έχεις κάνει στην περιοχή σου, που τις προμηθεύονται από κάποιους βρώμικους μπάτσους !!!!! Το έχω μάθει ο ίδιος από την αστυνομία. Δηλαδή η αστυνομία όχι μόνο δεν σε βοηθάει ουσιαστικά να βρεις το μηχανάκι σου, αλλά δίνει τα στοιχεία σου έναντι αμοιβής στον κάθε απατεώνα για να σου πιει το αίμα περισσότερο την στιγμή που είσαι ποιο ευάλωτος.
Ελπίζω να μην σου πήρε πολλά. Σε παρακαλώ αν μπορείς πες μας λεπτομέρειες πως έγινε η φάση για να έχουν και το νου τους και οι υπόλοιποι στο μέλλον.