PDA

View Full Version : Tank-cover της Bagster για CBF-600

pentasteros
27/04/2008, 17:59
καλησπερα παιδες κ χρονια πολλα

ευχομαι υγεια κ ασφάλεια σε ολους;
ενδιαφερομαι για tank cover(bagster).
εχω την cbf600 σε blue dolphin.
το πρωτο ερωτημα μου ειναι το χρωμα.να βαλω μαυρο(φοβαμαι οτι θα ειναι καγκουρια) η να βαλω το dolphin που ειναι το κυριως χρωμα της μηχανης;
κατα δευτερον δεν ξερω αν βγαινει bagster σε αυτο το χρωμα,δεν το ειδα σε καμια φωτο στο forum.
τελος,ελεγα να το παραγγειλω μόνος μου απο το ιντερνετ,μπας κ γλυτωσω κανα 50€.το εχω βρει στο σε διαφορα site 80€,αλλα δεν ξερω κατα ποση ειναι ευκολη η εγκατασταση του,ωστε να το βαλω μόνος μου.
ξερετε εσεις γενικοτερα τιμες της αγορας;

περιμενω απαντησεις.

CBF - HRC
28/04/2008, 19:08
Καλησπέρα φίλε μου , και χρόνια πολλά.
και εγώ την ίδια μηχανή στο ίδιο χρώμα έχω.
είχα bagster σε μαύρο χρώμα (από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) μέχρι που το βαρέθηκα και το πούλησα και άφησα το τεπόζιτο χωρίς κάλλυμα (πιό όμορφο)

Σχετικά με το dolphin blue bagster το έχω δει στο δρόμο σε κάποιο cbf άρα βγαίνει στο χρώμα της μοτό και είναι πιό όμορφο έτσι παρά με μαύρο.
Ψάξε στα καταστήματα και θα το βρείς , αν και εγώ θα σου πρώτεινα να το αγήσεις έτσι και να βάλεις ένα tank-pad , και αν χρειαστείς tank-bag βάλε μαγνητικό (αυτό έκανα εγώ)
:wave2:

pentasteros
28/04/2008, 22:59
ευχαριστω φιλε μου για την γνωμη σου,αλλα κ για την συμβουλη σου.
παρ'ολα αυτα,εχω κολησει κ θελω να το βαλω.
γνωριζει κανεις απο τιμες;

makis206
30/04/2008, 07:17
Σε Ελληνικά μαγαζιά το έχω δει από 92 μέχρι 110 ευρώ. Εγώ το πήρα απ'την αντιπροσωπεία μαζί με την αγορά της μηχανής στα 95.

:beer:

ON-OFF
12/04/2010, 15:13
ΕΓΩ ΑΛΑΝΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ 2007
ΠΕΡΥΣΙ ΨΑΧΤΗΚΑ ΓΙΑ BAGSTER. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΠΟ 110 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 130
ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ EBAY TO ΒΡΗΚΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑ/ΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ
50 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ BAGSTER.