Σύνδεση

View Full Version : CHINESE GRAND PRIX, SHANGHAI-round 4

Σελίδες : 1 [2]

Sapadak
05/05/2008, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
η στολη πανω απο την μποτα απο παντα......:smokin:

Μαλλον εννοεις αναλογως τη μποτα που φορας γιατι σε καποιες ειναι απλα αδυνατο

Με μια xpd που εχω δεν ειναι δυνατο να κουμποσει το δερμα απο πανω απο τι μποτα

129656

alximistis
05/05/2008, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
σαν να λεει μαλακια εκανα που δεν επαιξα με τον πεντροζακο :rotflmao: :rotflmao:

βγαλτε τα ηλεκτρονικα ρεεεεεεεεεεεεεε ο γιατρος βαριεται :rotflmao: :rotflmao:

την ευλογια του να χουμε :a08:

Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;

blackbusa
06/05/2008, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

οχι...απλα μειλαω για τον Rossi....αυτος απο παντα φοραγε την στολη πανω απο την μποτα.....

:wave2:

gavos
06/05/2008, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;

Βρε μην αρπάζεσαι εσύ τόσο εύκολα, μια πλάκα έκανε!! :)

ΜΟΖΑΡΤ
06/05/2008, 07:47
δεν το ηξερες οτι μαντευω........το καλητεχνικο μου αλλωστε ειναι πηθεια :rotflmao:

οχι λεει τι θα κανω μ'αυτους τους απιστους κοντευω στα 30 και με τα λεφτα που εχω ενω επρεπε να εχω αραξει στην ibiza καθομαι και ασχολουμαι με πιτσιρικια :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΖΑΡΤ
06/05/2008, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

η φορμα του ροσσι εχει διπλα φερμουαρ στα μπατζακια.ισως χωραει να μπει αλλα αυτες οι xpd σαν τις μποτες του θεου ερμη μοιαζουν:lol:

gusgen
06/05/2008, 11:40

Ναι και εγω αυτό καταλαβαίνω γιατι?

Ή τώρα θα μας πείς με τα απλά ελληνικά σου, ότι συγκρίνεται η οδηγική ικανότητα του γιατρού που έχει πάρει τον πρώτο τίτλο με 500 δίχρονα, με την οδηγική ικανότητα του Pedrosa,Stoner,Lorenzo? Το γεγονός πως έχουν γίνει πολύ πιο ευκολα στην οδήγηση τα μηχανάκια με την χρήση ηλεκτρονικών είναι αυτό που κάνει τους Rookies να μπορούν να πάνε έτσι από την πρώτη χρονιά.

vangelis 64
06/05/2008, 12:00
Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;; Εγώ κατάλαβα ότι έκανε στην άκρη περιμένοντας τούς άλλους να τερματίσουν.Την κουφάλα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακάρι να συνεχίσει να τρέχει έτσι,να δούμε ωραίο πρωτάθλημα.Πολλά πολλά μπράβο στον Λορένθο!!:beer: :beer:

pan_ski
06/05/2008, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
Ναι και εγω αυτό καταλαβαίνω γιατι?

Ή τώρα θα μας πείς με τα απλά ελληνικά σου, ότι συγκρίνεται η οδηγική ικανότητα του γιατρού που έχει πάρει τον πρώτο τίτλο με 500 δίχρονα, με την οδηγική ικανότητα του Pedrosa,Stoner,Lorenzo? Το γεγονός πως έχουν γίνει πολύ πιο ευκολοδήγητα τα μηχανάκια με τα ηλεκτρονικά είναι αυτό που κάνει τους Rookies να μπορόυν να πάνε έτσι από την πρώτη χρονιά.

αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πολύ αιθαίρετο. Όταν ο rossi πήρε το δίχρονο τίτλο οι άλλοι ήταν παιδάκια, αυτοί φταίνε που γεννήθηκαν μερικά χρόνια αργότερα? Ή επειδή ο rossi πήρε δίχρονο τίτλο σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που πήραν ή θα πάρουν μελλοντικά τετράχρονους τίτλους δεν έχουν το ίδιο ταλέντο? Με άλλα λόγια εσύ εμμέσως παραδέχεσαι ότι τα τέσσερα πρωταθληματα του rossi με τα τετράχρονα δεν έχουν την ίδια αξία.

Και μη ξεχνάς ότι υπήρξαν και άλλοι που πήραν πολύ περισσότερους 'δίχρονους' τίτλους (αφού απλούστατα ο rossi ήταν παιδάκι ακόμα) και με πολύ δυσκολότερες συνθήκες (ίδε spencer που έκανε το ακατόρθωτο να πάρει ταυτόχρονα 250 & 500) από το rossi.

Τα ηλεκτρονικά έχουν κάνει σαφώς τα μηχανάκια πιο ασφαλή και ίσως πιο προβλέψιμα αλλά παράλληλα έχουν γίνει πολύ πιο γρήγορα και φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους επομένως δεν έχει κάποιος ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να βγουν τα ηλεκτρονικά αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζαν και πολλά στην κορυφή αφού όλοι θα προσαρμοζόντουσαν αργά ή γρήγορα. Ενδεχομένως κλασσικοί 250άρηδες οδηγοί όπως ο pedrosa και lorenzo να είχαν κάποιο πρόβλημα προσαρμογής αλλά οι άλλοι (hayden, stoner, melandri, capirossi και φυσικά ο rossi) θα έκαναν πάρτυ.

το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες όταν ο ανταγωνισμός γίνεται ισχυρότερος. Όταν ο rossi έπαιρνε τα πρωταθλήματα ουδείς είπε ότι τα πρωταθλήματα τα έπαιρνε η michelin και ας ήταν πάτος η bridgestone. Τώρα φταίνε τα ηλεκτρονικά. Ε μόνο αν το κάνουμε ενιαίο θα δούμε ποιος είναι το αφεντικό...

gusgen
06/05/2008, 12:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
[B]αυτό που ισχυρίζεσαι είναι πολύ αιθαίρετο. Όταν ο rossi πήρε το δίχρονο τίτλο οι άλλοι ήταν παιδάκια, αυτοί φταίνε που γεννήθηκαν μερικά χρόνια αργότερα? Ή επειδή ο rossi πήρε δίχρονο τίτλο σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που πήραν ή θα πάρουν μελλοντικά τετράχρονους τίτλους δεν έχουν το ίδιο ταλέντο? Με άλλα λόγια εσύ εμμέσως παραδέχεσαι ότι τα τέσσερα πρωταθληματα του rossi με τα τετράχρονα δεν έχουν την ίδια αξία.

Και μη ξεχνάς ότι ηπήρξαν και άλλοι που πήραν πολύ περισσότερους 'δίχρονους' τίτλους (αφού απλούστατα ο rossi ήταν παιδάκι ακόμα) και με πολύ δυσκολότερες συνθήκες (ίδε spencer που έκανε το ακατόρθωτο να πάρει ταυτόχρονα 250 & 500) από το rossi.

Δεν ανάφερθηκα στην ηλικία εννοείται! Αναφέρθηκα στην ικανότητα! Επίσης το πράδειγμα που έδωσες με τον Spencer είναι άκυρο, γιατί τα δίχρονα 500 του Rossi με τα δίχρονα 500 του Spencer είναι η μέρα με τη νύχτα. Ενώ αντίθετα τα τελυταία 500άρια δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση από τα σημερινά 800!
Εκανα το σχόλιο των ηλεκτρονικών διότι χωρίς αυτά οι Stoner, Pedrosa, Lorenzo θα ήταν πολύ πιο πίσω σε θέσεις και θα ήθελαν αρκετό χρόνο να προσαρμοστούν και να πιάσουν επίπεδα τριάδας! Αλλά τώρα βλέπεις βγαίνει ο πιτσιρικάς πάει τεζα από τον πρωτο χρόνο γιατι τα ηλεκτρονικά μπορούν και μετά έρχεται ο άλλος και αμφισβητεί το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ROSSI και ξέχασε να οδηγάει ο Rossi κι άλλα τέτοια κουλά! Μην ανησυχείτε όμως ο Γιατρός συνταγογραφεί φέτος!

alximistis
06/05/2008, 13:41
δεν το ηξερες οτι μαντευω........το καλητεχνικο μου αλλωστε ειναι πηθεια :rotflmao:

οχι λεει τι θα κανω μ'αυτους τους απιστους κοντευω στα 30 και με τα λεφτα που εχω ενω επρεπε να εχω αραξει στην ibiza καθομαι και ασχολουμαι με πιτσιρικια :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Πυθεία... βοήθα με λίγο... θα καταφέρω φέτος επιτέλους να πάω Ευρώπη με την μοτοσικλέτα μου ή πάλι τζίφος η ιστορία;;;; :D
Και που 'σαι... 30 είπες;;; 35 εδώ!!! ;)

gavos δεν αρπάζομαι! με την καμία! απλώς το έχω ξαναπεί στις διαμάχες ΄και στα αγωνιστικά αν δεν... ανάψουν και λίγο τα αίματα δεν έχει νόημα. Τι θα λέμε μετά για το πλέξιμο;;; :D

Τέλος Gusgen... καλό είναι στο ξαναλέω να αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος. Προσωπικά απεχθένομαι και είμαι εντελώς αντίθετος με την λογική σου και την λογική ορισμένων πως ο Ρόσι είναι τα πάντα και μετά το χάος. Δηλαδή όταν αποσυρθεί ο γιατρός θα σταματήσει να υπάρχει και το άθλημα; Και αν ακολουθήσουμε τη δική σου λογική για το πρώτο (το πρώτο δεν ήταν) που σήκωσε ο γιατρός με τα δίχρονα τότε δεν συγκρίνεται και αυτός με την σειρά του με τους παλιότερους. Γιατί πριν από αυτόν δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία. Και πάει λέγοντας.
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω και σε σένα. Δεν μειώνουμε το Βάλε ως οδηγό δεν μπορούμε με την καμία να κάνουμε κάτι τέτοιο ούτε λέμε πως δεν είναι οδηγάρα ή πως δεν άξιζε αυτά που πήρε. Δεν μπαίνω προσωπικά σε τάτοια διαδικασία εκτός όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε μεταξύ μας. ;) :)
Μ αρέσει όμως το σπορ μ αρέσουν οι μάχες και οι κόντρες των οδηγών και θέλω να βλέπω θέαμα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω και όταν φύγει ο γιατρός από την ενεργό δράση. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα απλώς είμαι ενάντια σε κάθε λογική του στιλ αυτός μόνο θεός και τέρμα! Σε όλα τα αθλήματα. Και στη F1 ο Σούμι ήταν οδηγάρα αλλά ουδέποτε τον πήγα. Και γενικά σε όλα τα θλήματα συμβαίναι κάτι το αντίστοιχο. :)

vassilis88
06/05/2008, 14:01
οχι απλα πιστευω ο gusgen εννοει οτι δν θα ελεγαν οι 250αρηδες οτι τα motogp ειναι πιο ευκολα απ τα 250..:a13:

129695

gusgen
06/05/2008, 14:05
[
gavos δεν αρπάζομαι! με την καμία! απλώς το έχω ξαναπεί στις διαμάχες ΄και στα αγωνιστικά αν δεν... ανάψουν και λίγο τα αίματα δεν έχει νόημα. Τι θα λέμε μετά για το πλέξιμο;;; :D

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Τέλος Gusgen... καλό είναι στο ξαναλέω να αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος. Προσωπικά απεχθένομαι και είμαι εντελώς αντίθετος με την λογική σου και την λογική ορισμένων πως ο Ρόσι είναι τα πάντα και μετά το χάος. Δηλαδή όταν αποσυρθεί ο γιατρός θα σταματήσει να υπάρχει και το άθλημα; Και αν ακολουθήσουμε τη δική σου λογική για το πρώτο (το πρώτο δεν ήταν) που σήκωσε ο γιατρός με τα δίχρονα τότε δεν συγκρίνεται και αυτός με την σειρά του με τους παλιότερους. Γιατί πριν από αυτόν δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία. Και πάει λέγοντας.
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω και σε σένα. Δεν μειώνουμε το Βάλε ως οδηγό δεν μπορούμε με την καμία να κάνουμε κάτι τέτοιο ούτε λέμε πως δεν είναι οδηγάρα ή πως δεν άξιζε αυτά που πήρε. Δεν μπαίνω προσωπικά σε τάτοια διαδικασία εκτός όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε μεταξύ μας. ;) :)
Μ αρέσει όμως το σπορ μ αρέσουν οι μάχες και οι κόντρες των οδηγών και θέλω να βλέπω θέαμα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω και όταν φύγει ο γιατρός από την ενεργό δράση. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα απλώς είμαι ενάντια σε κάθε λογική του στιλ αυτός μόνο θεός και τέρμα! Σε όλα τα αθλήματα. Και στη F1 ο Σούμι ήταν οδηγάρα αλλά ουδέποτε τον πήγα. Και γενικά σε όλα τα θλήματα συμβαίναι κάτι το αντίστοιχο. :) [/B]

Συνομίληκε, Κανένα άθλημα δεν σταματάει, ακόμα κι όταν αποσύρεται ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών! Απλά γίνεται φτωχότερο!!! Και ναι έγινε φτωχότερο το μπάσκετ όταν έφυγε ο Jordan, φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ, φτωχότερη η F1 όταν έφυγε ο Summi και φτωχότερο WRC όταν έφυγε ο συγχωρεμένος ο Collin!
Ναι τους συμπαθούσα πάρα πολύ όλους, ξέρεις γιατί?
Γιατί ήταν οι κάλυτεροι μακράν! Και εγώ υποστηρίζω τους καλύτερους αυτούς που πραγματικά αξίζουν και αφήνουν εποχή! Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι με το ότι κάποιος είναι ο κορυφαίος όλων και για αυτό δεν τον συμπαθείς τι να πώ ο καθένας με την ψυχολογία του...
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέαμα που απολαμβάνουμε φέτος!
Πάντα φιλικά, τους γρήγορους χαιρετισμούς μου!
:wave2: :wave2: :wave2:

alximistis
06/05/2008, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οχι απλα πιστευω ο gusgen εννοει οτι δν θα ελεγαν οι 250αρηδες οτι τα motogp ειναι πιο ευκολα απ τα 250..:a13:

:D ποτέ δεν ξέρεις ποτέ... :lol: :lol:

vassilis88
06/05/2008, 14:07
κ με ενα 500 διχρονο θα πηγαιναν ναι μεν γαμιωντας αλλα καπου θα τους κοβοταν η ορεξη αν δν προσαρμοζονταν γιατι θα το χαν λιωσει στην τουμπα..:wacko: remember.. casey stoner 2006..:cool: το 07 φαινεται οσο κ να ανοιγε το γκαζι ο στονερακος το ιδιο που του εκανε του d16.. αλλα εφοσον ειναι πιο λιγες οι πτωσεις τοτε ειναι οντως πιο ασφαλη, αλλωστε ο ροσσι κ ο σβαντς εχουν πει πως οτι κ να γινει οι καλυτεροι αναβατες παντα θα ξεχωριζουν απ τους υπολοιπους..:smilea:

gusgen
06/05/2008, 14:07

Ακριβώς!!!

vassilis88
06/05/2008, 14:09
οπα ξεχασα τη φωτο..:D δν μπορει να πεσει κανεις γ"μιουνται στα φοτοσοπ..:D

129696

gusgen
06/05/2008, 14:11
Άπαιχτο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
06/05/2008, 14:15
Συνομίληκε, Κανένα άθλημα δεν σταματάει, ακόμα κι όταν αποσύρεται ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών! Απλά γίνεται φτωχότερο!!! Και ναι έγινε φτωχότερο το μπάσκετ όταν έφυγε ο Jordan, φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ, φτωχότερη η F1 όταν έφυγε ο Summi και φτωχότερο WRC όταν έφυγε ο συγχωρεμένος ο Collin!
Ναι τους συμπαθούσα πάρα πολύ όλους, ξέρεις γιατί?
Γιατί ήταν οι κάλυτεροι μακράν! Και εγώ υποστηρίζω τους καλύτερους αυτούς που πραγματικά αξίζουν και αφήνουν εποχή! Τώρα αν εσύ ενοχλείσαι με το ότι κάποιος είναι ο κορυφαίος όλων και για αυτό δεν τον συμπαθείς τι να πώ ο καθένας με την ψυχολογία του...
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου για το θέαμα που απολαμβάνουμε φέτος!
Πάντα φιλικά, τους γρήγορους χαιρετισμούς μου!
:wave2: :wave2: :wave2:

ΟΧΙ!!! Και πάλι όχι!!! ΔΕΝ έγινε φτωχότερο το ποδόσφαιρο όταν έφυγε ο Πελέ. Με την καμία! Μα με τίποτα λέμε. Ούτε όταν έφυγε ο Τζόρνταν από το μπάσκετ κλπ κλπ. Τα αθλήματα απλώς αλλάζουν! Όπως αλλάζουν οι εποχές. Είναι μέχρι να εμφανιστεί πάλι κάποιο ταλέντο ή κάποια σπουδαία ομάδα και τα τοιαύτα. Γι αυτό άλλωστε και υπάρχουν οι διαφορετικές γνώμες. πάρε 100 ανθρώπους τυχαίο το νούμερο και ρώτα. Ποιος ήταν ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής μπασκετμπολίστας κλπ. Δεν θα έχεις τις ίδιες γνώμες. Ο καθένας το εκτιμά αλλιώς. Απλά πράγματα. Επομένως αυτός ή αυτοί που για σένα ήταν οι καλύτεροι για τον άλλον δεν είναι. Επίσης απλό.
Οπότε το κορυφαίος όλων που λες είναι απολύτως υποκειμενικό και δεν είναι λόγος για να μην συμπαθώ κάποιον. Για μένα απλώς δεν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. :)

alximistis
06/05/2008, 14:24
κ με ενα 500 διχρονο θα πηγαιναν ναι μεν γαμιωντας αλλα καπου θα τους κοβοταν η ορεξη αν δν προσαρμοζονταν γιατι θα το χαν λιωσει στην τουμπα..:wacko: remember.. casey stoner 2006..:cool: το 07 φαινεται οσο κ να ανοιγε το γκαζι ο στονερακος το ιδιο που του εκανε του d16.. αλλα εφοσον ειναι πιο λιγες οι πτωσεις τοτε ειναι οντως πιο ασφαλη, αλλωστε ο ροσσι κ ο σβαντς εχουν πει πως οτι κ να γινει οι καλυτεροι αναβατες παντα θα ξεχωριζουν απ τους υπολοιπους..:smilea:

Ναι αλλά μόνο ο Doohan καβαλούσε και κουλάντριζε όλες τις μοτοσικλέτες μα όλες! Τις έκανε ότι ήθελε πραγματικά! να θυμίσω ότι για μία συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που όλοι έλεγαν δεν την πάνε εκείνος ανέβηκε και μετά είπε αυτό ήταν όλο;;; Μην με ρωτήστε ποια ήταν δεν θυμάμαι για να μην λέω ψέματα. Κάπου το διάβασα όμως κι έμεινα χαζός. Ο τύπος ήταν για μένα ο αναβάτης!!!

gusgen
06/05/2008, 14:26
Μπορείς να ρωτήσεις οχι 100 αλλά 1000!
Όταν μιλάμε για μύθους όσοι ασχολούνται με το κάθε σπόρ τον ίδιο θα σου πούν!
Αν θέλεις πές μας τον αντικαταστάτη του Jordan, του Πελέ, του Summi!
Aυτή την στιγμή που μιλάμε ποιός καλύτερος αθλητής τους διαδέχθηκε?
Επίσης τα αθλήματα δεν αλλάζουν απλά επηρεάζονται από τους αθλητές τους!
:smilea:

gusgen
06/05/2008, 14:34
Ναι αλλά μόνο ο Doohan καβαλούσε και κουλάντριζε όλες τις μοτοσικλέτες μα όλες! Τις έκανε ότι ήθελε πραγματικά! να θυμίσω ότι για μία συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που όλοι έλεγαν δεν την πάνε εκείνος ανέβηκε και μετά είπε αυτό ήταν όλο;;; Μην με ρωτήστε ποια ήταν δεν θυμάμαι για να μην λέω ψέματα. Κάπου το διάβασα όμως κι έμεινα χαζός. Ο τύπος ήταν για μένα ο αναβάτης!!!

Ακριβώς επειδή παρακολουθώ Gp σχεδόν 20 χρόνια ναι ο Doohan ήταν τεράστιος οδηγός και όντως όταν έτρεχε με κινητήρα Screamer, όλοι έλεγαν ότι για αυτό κερδίζει! Και όταν τον δοκίμασαν και άλλοι αναβάτες θυμάμαι χαρακτηριστική φράση δημοσιογραφου της εποχής "Μετα την δοκιμή γυρνάγαν στα box ΑΣΠΡΟΙ!"
ΧΕΖΜΑΝΟΛ δηλαδή! Ήμουν φανατικός θαυμαστής του Μιχαλάκη!!! Απλά ήρθε πολύ γρήγορα ο καλύτερος ...Vale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Eίμαι λίγο φανατισμένος ή μου φαίνεται? :wacko: :wacko: :wacko:

sapila racing
06/05/2008, 14:50

Παρένθεση
Kαλά τα λες, μπονο δε ενα πράγμα διαφωνούμε. Δεν θα μίλαγα αλλά το επανέλαβες.

Ο Schumi ηταν πολύ λίγος γι αυτόν που υποτίθεται οτι αντικατέστησε...

Πρώτη φορά στη ζωή του εκανε pole οταν βρεθηκε μόνος του κι ας είχε καλύτερο αυτοκίνητο για καιρό.

Κλείνει η παρένθεση.

:wave2:

sapila racing
06/05/2008, 14:51
Επίσης ...

Αν ξαφνικά ξαναετρεχαν με τα 500 μόνο 2 θα μπορούσαν να τα οδηγήσουν απο όλους τους σημερινούς οδηγόυς Motogp.
Οι υπόλοιποι δεν θα εκαναν ούτε 2 γύρους πριν το high.

dirtbird
06/05/2008, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Επίσης ...

Αν ξαφνικά ξαναετρεχαν με τα 500 μόνο 2 θα μπορούσαν να τα οδηγήσουν απο όλους τους σημερινούς οδηγόυς Motogp.

.... και το όνομα και των 2 τελειώνει σε ....ossi :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sapila racing
06/05/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
.... και το όνομα και των 2 τελειώνει σε ....ossi :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Eπρεπε να το βάλουμε στο παιχνίδι :lol:

Και δεν τελειώνει μόνο σε ...ossi αλλά σε ...rossi :lol:

dirtbird
06/05/2008, 15:14
Eπρεπε να το βάλουμε στο παιχνίδι :lol:

Και δεν τελειώνει μόνο σε ...ossi αλλά σε ...rossi :lol:

Tώρα το έκανες .... εύκολο :lol: :lol:

reinmeister
06/05/2008, 15:16
επειδη πνιγομαι στην δουλεια δεν προλαβαινω να κραξω κατα το δοκουν αλλα οταν βλεπω τετοιο εκθειασμο της φουστρας(ροσσι) μου γυρνανε τα αντερα...ειπαμε...πηγαιο ταλεντο αλλα υπηρξαν πολλοι πολυ καλυτεροι του...

θα παραθεσω μονο την λεξη που ειπε οταν κατεβηκε απο το screamer του doohan την εποχη που πρωτοπηγε στην χοντα και ηταν να διαλεξει μηχανακι...

"FUCK"

vassilis88
06/05/2008, 15:42
εφοσον δν ετρεξαν μαζι δν μπορουμε να ξερουμε ποιος μπορει να ηταν καλυτερος..

αλλα reinmeister

(εγω σου λεω παρολο πως βλεπω gp απο το 2003, εστω οτι ο ντουχαν κ ολοι οι υπολοιποι παλιοι ηταν καλυτεροι απ το ροσσι, ηταν πιο ταλαντουχοι κ αν ετρεχαν μαζι του θα τον κερδιζαν..)

ο λογος που ο ροσσι ξεχωριζει απ το ντουχαν συγκεκριμμενα, ειναι γιατι ο ενας πηρε τα 5 πρωταθληματα με το καλυτερο μηχανακι της εποχης του ενω ο αλλος οχι.. σαν αθλητης ο ντουχαν δν μπορει να φτασει το ροσσι.. γιατι ο ροσσι τα εβαλε με τη χοντα κ νικησε, γι αυτο θα μεινει στην ιστορια ως ο καλυτερος ολων των εποχων..

ο jeremy burgess οταν του πρωτοειπε ο ροσσι οτι σκεφτοταν να φυγει απ τη χοντα δν ανησυχησε.. γιατι ιδιες σκεψεις ειχε κ ο ντουχαν παλαιοτερα. αλλα απλα ο ροσσι ειχε τα @@ να το κανει..

και εφοσον ο ροσσι παρει ενα τιτλο στα 800 καποτε, που πιστευω δν θα σταματησει να τρεχει αν δν το κανει, θα ειναι ο μονος αναβατης στην ιστορια με τιτλο στα 500 στα 990 κ στα 800, κ αυτο δν το εχει κανει κ ουτε θα μπορει να το κανει κανεις αλλος ποτε!:cool:

road spirit
06/05/2008, 16:18
ο λογος που ο ροσσι ξεχωριζει απ το ντουχαν συγκεκριμμενα, ειναι γιατι ο ενας πηρε τα 5 πρωταθληματα με το καλυτερο μηχανακι της εποχης του ενω ο αλλος οχι.. σαν αθλητης ο ντουχαν δν μπορει να φτασει το ροσσι.. γιατι ο ροσσι τα εβαλε με τη χοντα κ νικησε, γι αυτο θα μεινει στην ιστορια ως ο καλυτερος ολων των εποχων..
billy boy, εισαι λιγο λαθος....

καλύτερο μηχανάκι όλων, ναι....

αλλά μόνο για όποιον μπορούσε να το οδηγήσει με τον κινητήρα screamer (αντί του bing-bang) και να σταθεί όρθιος με αυτό...

και μόνο ένας μπορούσε να το κάνει...

επίσης, η έννοια του αθλητή εμπεριέχει και άλλα πράγματ μέσα .... δεν θα ξεχάσω παλιό αφιέρωμα στο ντουχαν, όπου τον χαρακτήριζαν ως υπεραθλητη, για την φυσική του κατάσταση και τη ψυχική δύναμη να επανέλθει μετα απο ατύχημα που παρολιγό να το οδηγήσει σε ακρωτηριασμό, και εν τέλει του άφησε μερική αναπηρία στο ένα άκρο... και με την αναπηρία πήρε 5 τίτλους... σε μηχανάκι που μόνο αυτός το έκανε καλά....

alximistis
06/05/2008, 16:38

Φυσικα και θα σου πω! Και όχι έναν αλλά περισσότερους. Όχι όμως αντικαταστάτες. Επειδή η σωστή λέξη δεν είναι αντικαταστάτης αλλά καλύτερος ή ακόμα πιο σωστά πληρέστερος θα στα βάλω με την σειρά.
Θεωρώ καλύτερο του Πελέ τον Μαραντόνα. Μακράν. κι επίσης καλύτερό του τον Ζαρζίνιο. Επίσης θεωρώ πως τότε η Βραζιλία ήταν στο σύνολο καταπληκτική και έπαιζε τεράστια μπάλα ως Βραζιλία. Όταν άλλες ομάδες είχαν παίκτες αστέρια και όχι σύνολο. Ο Μαραντόνα ήταν ουσιαστικά μόνος του α και ο Μπουρουσάγκα ήξερε μπάλα για να μην αναφερθώ στην ιδιοφυία του Κρόιφ. Πραγματική ευφυία.
Στο μπάσκετ θα συμφωνήσω πως ο jordan ήταν φαινόμενο! Και αυτή είναι η διαφορά φιλαράκι. Πως εδώ μιλάμε για φαινόμενο. Προσωπικά μόνο τον Μάτζικ και τον Πίπεν βάζω ως ισάξιούς του.
Για τον Σούμι τι να σου πω; Ότι θεωρώ τον Σένα μακράν ότι καλύτερο; Τον Λάουντα; Σου αρκούν αυτοί;
Και μην ξεχνάς. Ουδείς αναντικατάστατος. Μα κανένας!

ΥΓ Δεν σε βρίσκω φανατισμένο όχι. Σε βρίσκω όμως άδικο απέναντι στο ίδιο το σπορ και νομίζω πως φοράς λιγάκι παρωπίδες όπως πολλοί άλλοι εδωμέσα στο θέμα Ρόσι. :)
Και επίσης πιστεύω με απολυτότητα πως ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ρόσι έχει τόσ φανατικούς οπαδούς είναι και το παιχνίδι με τα ΜΜΕ. Τα ΜΜε τον λατρεύουν το ξέρει και παίζει και αυτός το παιχνίδι. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή την αφήνουμε για άλλη φορά. :)

pan_ski
06/05/2008, 16:41

και εφοσον ο ροσσι παρει ενα τιτλο στα 800 καποτε, που πιστευω δν θα σταματησει να τρεχει αν δν το κανει, θα ειναι ο μονος αναβατης στην ιστορια με τιτλο στα 500 στα 990 κ στα 800, κ αυτο δν το εχει κανει κ ουτε θα μπορει να το κανει κανεις αλλος ποτε!:cool:

τώρα η κουβέντα έγινε πολύ υποθετική αλλά τέλος πάντων. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο rossi δεν έτρεχε με το καλύτερο μηχανάκι? Το πρώτο πρωτάθλημα το πήρε με το δίχρονο honda και burgess μηχανικό, και το 2ο με το τετράχρονο όταν οι περισσότεροι έτρεχαν με δίχρονα. Όταν την ίδια χρονιά ο barros καβάλησε το τετράχρονο για πρώτη φορά στη ζωή του με τη δορυφορική ομάδα του Pons, κέρδισε στα ίσα τον rossi στον πρώτο αγώνα. Η μαγκιά του rossi ήταν ότι πάντα είχε καλά μηχανάκια και όταν άλλαξε ομάδες νίκησε ξανά, πήρε μαζί του βέβαια τον μηχανικό μορφή της 20ετίας και είχε δέσμευση της yamaha ότι θα ρίξει λεφτά. Η Yamaha έφταιξε ανταγωνιστική μηχανή, αυτό φάνηκε και από την ανάσταση του edwards ο οποίος βγήκε βάθρο στον πρώτο του αγώνα με yamaha ενώ πριν ήταν χαρούμενος αν έβγαινε 10άδα.

Ο μοναδικός άλλος αναβάτης στην ιστορία με πρωτάθλημα στα 500 και 1000άρια θα μπορούσε να είναι ο roberts επομένως δε λέει τίποτα αυτό από μόνο του. Απλώς είναι θέμα συγκυρίας.

reinmeister
06/05/2008, 17:02
εγω παρακολουθω σταθερα Gp απο το 1989...(ναι το eurosport "επαιζε" ελλαδα απο τοτε...)

απ ευθειας συγκριση του ροσσι με προγενεστερους δεν θα σου κανω...απλως θα σου πω οτι οταν μιλας για @@ και οι δυο συγκρινομενοι ειναι οι rossi και doohan ειναι τουλαχιστον βλασφημια να τα αποδιδεις στον ροσσι...

το γιατι το καλυψαν οι road spirit και pan_ski...

αναφορικα με το θεμα μοτοσυκλεττας...σαφεστατα και ο ροσσι ειχε το μακραν καλυτερο μηχανακι ειτε μιλαμε για διχρονα ειτε για τετραχρονα...αποδειξη η συνολικη παραδοχη ολων των εμπλεκομενων, στα Gp του τοτε, ομαδων οτι η honda ειναι η καλυτερη...

οταν προσχωρησε στην yamaha πηρε και ολο το team του μαζι και εφτιαξε μια μοτοσυκλεττα κομμενη και ραμμενη στα μετρα του ,η οποια μονον κατ ονομα ειχε σχεση με την της προηγουμενης χρονιας...το μονο στο οποιο υστερουσε ηταν η δυναμη...επισης ο ροσσι ειχε το ψυχολογικο πλεονεκτημα των τριων πρωταθληματων και επισης υπηρξε τρομερα τυχερος...αυτοι οι δυο παραγοντες ,πιστεψε με, ειναι παρα πολυ σημαντικοι αναφορικα με την αποδοση ενος οδηγου στην πιστα...ο gibernau επι παραδειγματι ηταν εκπληκτικος οδηγος αλλα δυστυχως γι αυτον ,τρομερα γκαντεμης...αυτο σε συνδυασμο με την σαφεστατα καλυτερη ψυχολογια του ροσσι ,βοηθησαν στο να παρει το πρωτο του πρωταθλημα με yamaha και κατα πολλους και το δευτερο...

την τριτη χρονια που ξεκινησαν τα προβληματα(βλ. νεο πλαισιο yamaha) και υπηρξαν και καποιες ατυχιες-εγκαταληψεις, βρεθηκε ξαφνικα ο ροσσι στην θεση που βρεθηκαν και πολλοι αλλοι...την θεση της ψυχολογικης πιεσης...και οπως αποδειχθηκε επηρρεαστηκε και αυτος οπως και ολοι υπολοιποι που εχουν βρεθει στην ιδια θεση με αυτον...

την χρονια των 800 τα πραγματα εγιναν ακομη χειροτερα διοτι τα 800αρια οντα πολυ πιο ευκολοδηγητα απο τα 990 εκλεισαν την δικλειδα ταλεντου μεταξυ των αναβατων...αυτο σε συνδυασμο με το οτι βρεθηκαν αναβατες(βλεπε stoner) που κυριολεκτικα δεν χαμπαριαζαν απο τα "παιχνιδακια" του ροσσι και ειχαν @@ να σταθουν στα ισια διπλα του, οδηγησε σε ακομη μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση στον ροσσι με αποτελεσμα να κανει πολλα λαθη που για το επιπεδο του ειναι απλως απαραδεκτα...

σαφεστατα και θεωρω τον ροσσι εναν πολυ καλο ,στο συνολο του,αναβατη και φοβερα ταλαντουχο...αλλα συγκρισεις με τιτανες του ειδους,οπως spencer, schwantz,rainey,roberts ειναι εντελως ατοπο να γινονται...

ψαξε βρες παλιους αγωνες (1988-1992) και δες με τι πηγαιναν ,οπως πηγαιναν, οι τοτε πρωταγωνιστες και θα καταλαβεις πολυ καλα τι εννοω...

gusgen
06/05/2008, 17:35
[

σαφεστατα και θεωρω τον ροσσι εναν πολυ καλο ,στο συνολο του,αναβατη και φοβερα ταλαντουχο...αλλα συγκρισεις με τιτανες του ειδους,οπως spencer, schwantz,rainey,roberts ειναι εντελως ατοπο να γινονται... [/B][/QUOTE]

Eπίσης παρακολουθώ GP από το 89' και απλά θεωρώ τον Γιατρό καλύτερο όλων αυτών! Επίσης άτοπη είναι η σύγκριση για τους άλλους όχι για το Γιατρό! Απόδειξη? Εχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μα όλα και είναι ακόμα εν ενεργεία! Αν αυτό δεν σου λέει κάτι τι να πω, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει!

reinmeister
06/05/2008, 18:09
[

σαφεστατα και θεωρω τον ροσσι εναν πολυ καλο ,στο συνολο του,αναβατη και φοβερα ταλαντουχο...αλλα συγκρισεις με τιτανες του ειδους,οπως spencer, schwantz,rainey,roberts ειναι εντελως ατοπο να γινονται...

Eπίσης παρακολουθώ GP από το 89' και απλά θεωρώ τον Γιατρό καλύτερο όλων αυτών! Επίσης άτοπη είναι η σύγκριση για τους άλλους όχι για το Γιατρό! Απόδειξη? Εχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μα όλα και είναι ακόμα εν ενεργεία! Αν αυτό δεν σου λέει κάτι τι να πω, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει! [/B][/QUOTE]

σαφεστατα και μου λεει κατι...με κανει και γελαω... επισης με κανει να καταλαβω ,μεσω του επιχειρηματος σου για να το στηριξεις, ποσο σχετικος εισαι με το θεμα μοτοσυκλεττα και κατ επεκτασιν αγωνες...εχε υπ οψιν,οτι οταν καποιος τρεχει μονος του,βγαινει παντα πρωτος...

περαστικα...:beer:

υ.γ. και μονο οτι τον αποκαλεις με το παρατσουκλι των grupies λεει πολλα...

gusgen
06/05/2008, 18:20
Noμίζω μετά από 30+ μηχανάκια, trackdays και 20 χρόνια οδήγησης εντός και εκτός Ελλάδος μάλλον γνωρίζω πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Τώρα βέβαια ο Ροσσι έτρεχε μόνος του... Ο doohan όμως είχε μεγάλο ανταγωνισμό εεε! Και τι έκανε δηλαδη ο Rayne και ο Swantch παραπάνω και είναι ασύγκριτοι? Τρία ο ένας και ένα ο άλλος (και πάλι καλά με τόσες πτώσεις). Οτι να ναι...

gusgen
06/05/2008, 18:35
Επίσης reinmeister δεν σου απευθύνθηκα σε προσωπικό επίπεδο -για ΜΟΤΟGP μιλάμε- αλλά σε παρακαλώ τις προσωπικές σου εκτιμήσεις στο κατά πόσο είμαι σχετικός κράτε τες για τον ευατό σου.

FZMAN
06/05/2008, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Eπίσης παρακολουθώ GP από το 89' και απλά θεωρώ τον Γιατρό καλύτερο όλων αυτών! Επίσης άτοπη είναι η σύγκριση για τους άλλους όχι για το Γιατρό! Απόδειξη? Εχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μα όλα και είναι ακόμα εν ενεργεία! Αν αυτό δεν σου λέει κάτι τι να πω, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει!

σαφεστατα και μου λεει κατι...με κανει και γελαω... επισης με κανει να καταλαβω ,μεσω του επιχειρηματος σου για να το στηριξεις, ποσο σχετικος εισαι με το θεμα μοτοσυκλεττα και κατ επεκτασιν αγωνες...εχε υπ οψιν,οτι οταν καποιος τρεχει μονος του,βγαινει παντα πρωτος...

[/B][/QUOTE]
:nono: :nono:Δεν νομίζω πως ο VALE έτρεχε μόνος απλά ήταν και είναι τόσο πάνω απ΄τον ανταγωνισμό οδηγικά που φαίνεται σαν να τρέχει μόνος.
Αλήθεια ποιός είπε ότι ο VALE έφερε ολόκληρο team απ΄την HONDA; Μόνο ο Burgees ήρθε και βέβαια δεν νομίζω να ήταν και τόσο ανταγωνιστική η YAMAHA τότε.
Προσωπικά πιστεύω πως το ταλέντο του VALE είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Πιστεύω πως είναι ο κορυφαίος οδηγός των moto gp ever.:a23:

el_hymador
06/05/2008, 18:58
Ωραια παιδια, τοτε ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων ειναι ο Joey Dunlop και ολοι οι τρελοι που τρεχαν η τρεχουν στο Isle of Man χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα και με τα πεζοδδρομια και τις μαντρες στα 3 μετρα...

δεν ειναι συλλογιστικη αυτη...

vassilis88
06/05/2008, 19:21
reinmeister το γιαμαχα το 04 εκτος του οτι δν ειχε δυναμη, αυτη που ειχε δν την εβαζε κ καλα κατω, φαινεται απ τα on-board πλανα σε σχεση με το rcv.

μια ερωτηση, αυτοι που ελεγαν οτι δν μπορουσαν να οδηγησουν το screamer τοτε ποιοι ηταν? o criville?

ο ροσσι εκτος του οτι πηρε τη γιαμαχα απ το 0 τοτε κ την εκανε πρωταθλητρια(αλχημιστη το ιδιο δν εκανε ο μαραντονα με τη ναπολι;) κερδιζε προσπερνωντας συνεχεια κ δινοντας μαχες, γι αυτο αλλωστε τον γουσταρει ο κοσμος. ο ντουχαν btw ειχε πει οτι αυτα που εχει κανει ο ροσσι δν τα χει κανει κανεις.

κ αν μπορεις εξηγησε μου ποιο ειναι το κακο να το λεει καποιος γιατρο η οτιδηποτε κ τι συμπερασμα βγαινει.. μη μου πεις για καταναλωτισμους κ μλκιες μονο, οκ θα υπαρχουν τα θυματα που τα εκμεταλλευνται αλλα υπαρχει κ κοσμος που ειναι ροσσι επειδη κανει αυτα που κανει εντος πιστας. ετσι κ αλλιως τον να τον λες πουστρα κ συ δν σε κανει καλυτερο, δειχνεις οτι δν τον σεβεσαι, δν τον εχει κερδισει το σεβασμο του κοσμου κατα την αποψη σου?

pan_ski, ο κολιν πηγε στη γιαμαχα το 05 οπου τοτε ειχε οντως ανταγωνιστικο μηχανακι, κ δν πηρε βαθρο στον πρωτο αγωνα, με γιαμαχα. αλλωστε ειχε παρει βαθρα με το τελεφονικα χοντα το 04.

pan_ski
06/05/2008, 23:01
[

Εχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μα όλα και είναι ακόμα εν ενεργεία! Αν αυτό δεν σου λέει κάτι τι να πω, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει!

υπάρχει ένα που δεν είναι εν ενεργεία. Αυτό του νεότερου σε ηλικία πρωταθλητή motogp. Ανήκει στον stoner!!! τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και κάτι μου λέει ότι θα του σπάσει και άλλα...

gusgen
06/05/2008, 23:04
Το ρεκόρ του νεότερου πρωταθλητή ανήκει στο FREDDY SPENCER!!!

pan_ski
06/05/2008, 23:29
μαζί με τα 500άρια έχεις δίκιο, ο freddy έχει το ρεκόρ για 84 ημέρες από τον stoner. Ο freddy ήταν μορφή σε κάθε περίπτωση

gusgen
06/05/2008, 23:36
Σωστός!!!

panayiotis
07/05/2008, 08:02
MACIO IS BACK!

129757

panayiotis
07/05/2008, 08:03
:sun:

129758

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2008, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
υπάρχει ένα που δεν είναι εν ενεργεία. Αυτό του νεότερου σε ηλικία πρωταθλητή motogp. Ανήκει στον stoner!!! τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και κάτι μου λέει ότι θα του σπάσει και άλλα...
μα εχει σπασει κι'αλλα τις περισσοτερες τουμπες σε ενα πρωταθλημα, του πιο μικροπαντρεμενου, του πιο ξενερωτου πρωταθλητη, του πιο κομπλεξικου χαμενου, του πιο χεστη στις μαχες(οχι νταξ αυτο το εχουν ολοι στην χοντα :rotflmao: )

ο αντικαταστατης του ροσι ειναι ο λορενθο αλλα μονο οταν ο γιατρος αποχωρησει

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2008, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
MACIO IS BACK!
μονο που ειναι πιο back απο εναν με σπασμενους αστραγαλους :wave2:

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2008, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω παρακολουθω σταθερα Gp απο το 1989...(ναι το eurosport "επαιζε" ελλαδα απο τοτε...)

την τριτη χρονια που ξεκινησαν τα προβληματα(βλ. νεο πλαισιο yamaha) και υπηρξαν και καποιες ατυχιες-εγκαταληψεις, βρεθηκε ξαφνικα ο ροσσι στην θεση που βρεθηκαν και πολλοι αλλοι...την θεση της ψυχολογικης πιεσης...και οπως αποδειχθηκε επηρρεαστηκε και αυτος οπως και ολοι υπολοιποι που εχουν βρεθει στην ιδια θεση με αυτον...

απλα δες που ειναι ο ροσσι σε σχεση με τους αλλους που επιρρεαστηκανε.
ο σετε μας χαιρετησε, ο biaggi το παλευει στην β' εθνικη ενω ο ροσσι ειναι με ενα χαμογελο και βροντοφωναξε την κυριακη.

ασε που εμενα αν μου ζητουσε η εφορια 34 εκατομυρια ουτε διαθεση να βαλω ταχυτητα δεν θα ειχα :wave2:

pan_ski
07/05/2008, 11:52
μα εχει σπασει κι'αλλα τις περισσοτερες τουμπες σε ενα πρωταθλημα, του πιο μικροπαντρεμενου, του πιο ξενερωτου πρωταθλητη, του πιο κομπλεξικου χαμενου, του πιο χεστη στις μαχες(οχι νταξ αυτο το εχουν ολοι στην χοντα :rotflmao: )

ο αντικαταστατης του ροσι ειναι ο λορενθο αλλα μονο οταν ο γιατρος αποχωρησει
ξέχασες μερικά:
αυτός που έριξε τους περισσότερους πόντους διαφορά (126) σε πρωτάθλημα στη δεκαετή+ καριέρα του rossi
αυτός που έριξε τα περισσότερα 30"άρια και 20"άρια διαφορά σε αγώνα στο rossi
αυτός που κέρδισε (σε αντίθεση αυτών που λες περί μαχών) τις περισσότερες μάχες για νίκη πέρσι (2 με rossi--μία εκ των οποίων για 0,069"ενώ έχασε μία). Τους άλλους αγώνες τους κέρδισε χαλαρά καταντώντας τους αγώνες βαρετούς αφού κανένας δε μπορούσε ναν ακολουθήσει τους ξέφρενους ρυθμούς του

ο πιο κομπλεξικός είναι ο biaggi αλλά ο rossi άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι των κομπλεξικών πέρσι αφού έφταιγαν τα ..λάστιχα κάτι για το οποίο ποτέ δεν παραπονέθηκαν οι ducati/kawa/suzuki όταν οι μοτό με bridgestone πατώναν

οι αντιπαραθέσεις για υποκειμενικά θέματα δε βοηθούν και πολύ, ας ευχαριστηθούμε τους αγώνες και μετά κρίνουμε. Δόξα το θεώ, ο rossi είναι ακόμα πολύ νέος και έχει ακόμα αρκετές σεζόν μπροστά του για να αποδείξει, αν μπορεί, και στα νέα ταλέντα αυτό που απέδειξε στους gibernau/biaggi/capirossi/barros. Στα δύο τελευταία χρόνια τα βρίσκει σκούρα, αλλά έχει ακόμα δρόμο η υπόθεση...

sapila racing
07/05/2008, 12:06

ο πιο κομπλεξικός είναι ο biaggi αλλά ο rossi άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι των κομπλεξικών πέρσι αφού έφταιγαν τα ..λάστιχα κάτι για το οποίο ποτέ δεν παραπονέθηκαν οι ducati/kawa/suzuki όταν οι μοτό με bridgestone πατώναν

Οσοι ετρεχαν με Bridgestone μεχρι πρόπερσι δεν πήγαιναν για πρωτάθλημα και το ήξεραν απο την αρχή. Είχαν πιθανότητες σε 3 μόνο αγώνες να κερδίσουν η να ανέβουν βάθρο.

Αυτό δεν είναι υποκειμενικό, είναι αντικειμενικό. Υποκειμενικό είναι αυτό που είπες, οτι εγινε κομπλεξικός ο Rossi, και δεν στέκει κατα τη γνώμη μου.
Μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για αλλα, αλλα οχι γι αυτό.

Ο Rossi πάει πάντα για τη νίκη αν μπορεί, οπότε πρέπει να εχει λάστιχο που να μπορεί να νικήσει.
Οταν φευγει ολόκληρο κομμάτι από το μπροστινό λάστιχο και σπάει και το φτερό στη μέση του αγώνα, μπορεί να πει οτι θέλει. Δεν είναι κομπλεξισμός, ειναι τσαντίλα και μάλιστα δικαιολογημένη.
Οταν σου διαλάει το μοτερ συνέχεια και βλέπεις τους αλλους να απομακρύνονται στην βαθμολογία ειναι δύσκολο....ειδικά οταν η μοτοσυκλέτα σου ειναι αργή και περνας μόνο στα φρένα.

129776

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2008, 12:09
ξέχασες μερικά:
αυτός που έριξε τους περισσότερους πόντους διαφορά (126) σε πρωτάθλημα στη δεκαετή+ καριέρα του rossi
αυτός που έριξε τα περισσότερα 30"άρια και 20"άρια διαφορά σε αγώνα στο rossi
αυτός που κέρδισε (σε αντίθεση αυτών που λες περί μαχών) τις περισσότερες μάχες για νίκη πέρσι (2 με rossi--μία εκ των οποίων για 0,069"ενώ έχασε μία). Τους άλλους αγώνες τους κέρδισε χαλαρά καταντώντας τους αγώνες βαρετούς αφού κανένας δε μπορούσε ναν ακολουθήσει τους ξέφρενους ρυθμούς του

οι αντιπαραθέσεις για υποκειμενικά θέματα δε βοηθούν και πολύ, ας ευχαριστηθούμε τους αγώνες και μετά κρίνουμε. Δόξα το θεώ, ο rossi είναι ακόμα πολύ νέος και έχει ακόμα αρκετές σεζόν μπροστά του για να αποδείξει, αν μπορεί, και στα νέα ταλέντα αυτό που απέδειξε στους gibernau/biaggi/capirossi/barros. Στα δύο τελευταία χρόνια τα βρίσκει σκούρα, αλλά έχει ακόμα δρόμο η υπόθεση...
δεν εχεις αδικο αλλα σ'αυτα που λες αλλα οσο αναφορα τα λαστιχα αν θυμασαι αλλαξαν οι κανονισμοι μονο και μονο για να ευνοηθουν οι ομαδες με τα brigistone και εκει τα θαλασσωσε η michelin.
για μενα οι ξεφρενοι ρυθμοι του στονερ δεν μου λενε τιποτα.τα ιδια λεγατε και για τον hayden και παει και αυτος σαν ονειρο το θυμαται........

ο στονερ ειχε περυσι μια μοτοσυκλετα εκτος συναγωνισμου.το οτι καταφερε και την οδηγησε ισως ηταν το σημαντικοτερο.... φετος ομως η yamaha ειναι κοντα στις τελικες και σε ολα και αρχισαν οι δικαιολογιες απο την ducati. ηδη ο στονερ ειναι 25 βαθμους απο την κορυφη οποτε ο απιαστος προς το παρων πρεπει να προσπαθησει πολυ και ο μονος που φαινεται οτι θελει τον τιτλο ειναι ο χορχε

pan_ski
07/05/2008, 13:32
Οσοι ετρεχαν με Bridgestone μεχρι πρόπερσι δεν πήγαιναν για πρωτάθλημα και το ήξεραν απο την αρχή. Είχαν πιθανότητες σε 3 μόνο αγώνες να κερδίσουν η να ανέβουν βάθρο.

Ο Rossi πάει πάντα για τη νίκη αν μπορεί, οπότε πρέπει να εχει λάστιχο που να μπορεί να νικήσει.
Οταν φευγει ολόκληρο κομμάτι από το μπροστινό λάστιχο και σπάει και το φτερό στη μέση του αγώνα, μπορεί να πει οτι θέλει. Δεν είναι κομπλεξισμός, ειναι τσαντίλα και μάλιστα δικαιολογημένη.
Οταν σου διαλάει το μοτερ συνέχεια και βλέπεις τους αλλους να απομακρύνονται στην βαθμολογία ειναι δύσκολο....ειδικά οταν η μοτοσυκλέτα σου ειναι αργή και περνας μόνο στα φρένα.

πρόπερσι όμως? Ο capirossi είχε πολύ καλή πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα τη χρονιά του hayden (στο τέλος ήταν 23 βαθμούς πίσω) αλλά σε μερικούς αγώνες τα bridgestone πατώσανε κυριολεκτικά--στην αρχή αν θυμάμαι--ενώ ο ίδιος είχε το μεγάλο ατύχημα όπου είτε δεν έτρεξε καν, είτε δεν τερμάτισε είτε έτρεξε τραυματισμένος και τερμάτιζε πολύ πίσω. Ο ίδιος ο rossi δε, και δικαίως, τον θεωρούσε τον βασικό του αντίπαλο και είχε πει ότι τον προβλημάτιζε η ταχύτητά του. Δεν είπε όμως ποτέ τίποτα για τα λάστιχα παρόλο που σε πολλές πίστες είχαν πρόβλημα.

τα περιστατικά που αναφέρεις είναι μεμονομένα και σε καμία περίπτωση δε διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Πρόπερσι έχασε επειδή ο ίδιος έπεσε από μόνος του στον τελευταίο αγώνα ενώ ήταν σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα ενώ πέρσι ήταν γενικώς πιο αργός στις περισσότερες πίστες και η βαθμολογική διαφορά πολύ μεγάλη για να καθοριστεί από 1 εγκατάλειψη

pan_ski
07/05/2008, 13:41
δεν εχεις αδικο αλλα σ'αυτα που λες αλλα οσο αναφορα τα λαστιχα αν θυμασαι αλλαξαν οι κανονισμοι μονο και μονο για να ευνοηθουν οι ομαδες με τα brigistone και εκει τα θαλασσωσε η michelin.
για μενα οι ξεφρενοι ρυθμοι του στονερ δεν μου λενε τιποτα.τα ιδια λεγατε και για τον hayden και παει και αυτος σαν ονειρο το θυμαται........

οι κανονισμοί δεν άλλαξαν για να ευνοηθεί η bridgestone! συγγνώμη αλλά δεν τα ξέρεις καλά. Οι κανονισμοί άλλαξαν για να υπάρχει ίση αντιμετώπιση, όπως θα έπρεπε να είναι. Πριν η Michelin (λόγω τοποθεσίας) είχε τη δυνατότητα να φτιάχνει λάστιχα για την κυριακή με data από το σάββατο κάτι που η bridgestone δεν μπορούσε να κάνει αφού το εργοστάσιο ήταν στην ιαπωνία. Αυτό έδινε τη δυνατότητα στη michelin να έχει το τέλειο λάστιχο για συνθήκες αγώνα. Τώρα όλοι ξεκινάνε με τα λάστιχα που έχουν φτιάξει από data προηγούμενων δοκιμών ή αγώνων. Justice was served!

όσο για το Hayden, οποιαδήποτε σύγκριση με τον stoner έιναι ατυχής και δεν ξέρω που βασίζεσαι. ο ένας πήρε πρωτάθλημα κούτσα κούτσα με δύο νίκες (αν θυμάμαι καλά) έπειτα από πτώση του rossi και ο άλλος με 10 νίκες δείχνοντας ασταμάτητος.

sapila racing
07/05/2008, 13:50

τα περιστατικά που αναφέρεις είναι μεμονομένα και σε καμία περίπτωση δε διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Πρόπερσι έχασε επειδή ο ίδιος έπεσε από μόνος του στον τελευταίο αγώνα ενώ ήταν σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα ενώ πέρσι ήταν γενικώς πιο αργός στις περισσότερες πίστες και η βαθμολογική διαφορά πολύ μεγάλη για να καθοριστεί από 1 εγκατάλειψη

Μεμονωμένα??? Δεν εκατσα να σου κάνω κι ανάλυση ολης της χρονιάς. Αγόρασε το Motocourse αν θέλεις ανάλυση.

Κι αφού τα ξέρεις καλά πες μας.

Σε πόσους αγώνες εμεινα από λάστιχα.
Σε πόσους από κινητήρα.

Κάνε και την πρόσθεση μετα :lol: και πες μας αν είναι μια η εγκατάλειψη.

Φυσικά ηταν πιο αργός οταν είχε - 20 τελική. Και πάλι κέρδιζε αγώνες, αλλά μόνο στα φρένα.
Aυτα τα γεγονότα δεν μειώνουν την αξία της νίκης Ducati-Stoner-Bridgestone, απλά να λέμε τα πράγματ αόπως είναι κι όχι οπως μας φαίνεται οτι είναι.

Εγω προσωπικά θεωρώ τον Rossi μεγάλο οδηγό, αλλά οχι και όλων των εποχων. Ειναι ο καλύτερος σήμερα, και με διαφορά. Αλλά η διαφορά θα μειωθεί οσο μεγαλώνει.
Απλά με τα 800ρια ειξαι πραγματικά ευκολα τα πράγματα για αυτούς τους οδηγούς.
High ειχαμε να δούμε πολύ καιρό, μέχρι που το κατάφερε ο Lorenzο, αλλά δεν ηταν λόγω τρόπου απόδοσης της ισχύος, δεν σπινάρισε καν.
Απλά μπήκε με όσα στο εσσάκι και τον πέταξε.

sapila racing
07/05/2008, 14:04
οι κανονισμοί δεν άλλαξαν για να ευνοηθεί η bridgestone! συγγνώμη αλλά δεν τα ξέρεις καλά. Οι κανονισμοί άλλαξαν για να υπάρχει ίση αντιμετώπιση, όπως θα έπρεπε να είναι. Πριν η Michelin (λόγω τοποθεσίας) είχε τη δυνατότητα να φτιάχνει λάστιχα για την κυριακή με data από το σάββατο κάτι που η bridgestone δεν μπορούσε να κάνει αφού το εργοστάσιο ήταν στην ιαπωνία. Αυτό έδινε τη δυνατότητα στη michelin να έχει το τέλειο λάστιχο για συνθήκες αγώνα. Τώρα όλοι ξεκινάνε με τα λάστιχα που έχουν φτιάξει από data προηγούμενων δοκιμών ή αγώνων. Justice was served!

Καλά εκαναν κι άλλαξαν τους κανονισμους, αλλά δεν είχε απλά λόγω τοποθεσίας το προβάδισμα η Michelin όπως ανέφερες.
Το είχε επειδή τα εχωνε γερά για χρόνια.
H Bridgestone απλά δεν είχε ποτέ την υποδομη για να φτιάξει νέο λάστιχο σε μερικές ώρες και να το εχει στον αγώνα την αλλη μέρα, ούτε στην Ασία ούτε και στην Ιαπωνία.

pan_ski
07/05/2008, 21:01
προς τιμήν του rossi που όπως λέει μεταξύ άλλων 'Last year Casey was impressive. He rode like a devil so he deserved the championship...' Αυτό για όσους τραβάνε ζόρι με τον stoner

www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/mcn/2008/may/5-11/

may0708motogpvalentinorossirefusingtoruleoutcaseystoner/?R=EPI-100318

το url είναι σπασμένο σε τρία κομμάτια γιατί το Link δεν έβγαινε

gusgen
08/05/2008, 00:14
'Eτσι γιατί ο ΘΕΟΣ ο ΓΙΑΤΡΟΣ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και σαν αναβάτης και σαν 'ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Επαναλαμβάνω την ερώτηση!!!
Μήπως είμαι ΛΙΓΟ φανατισμένος?:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

alximistis
08/05/2008, 00:53

ο στονερ ειχε περυσι μια μοτοσυκλετα εκτος συναγωνισμου.το οτι καταφερε και την οδηγησε ισως ηταν το σημαντικοτερο.... φετος ομως η yamaha ειναι κοντα στις τελικες και σε ολα και αρχισαν οι δικαιολογιες απο την ducati. ηδη ο στονερ ειναι 25 βαθμους απο την κορυφη οποτε ο απιαστος προς το παρων πρεπει να προσπαθησει πολυ και ο μονος που φαινεται οτι θελει τον τιτλο ειναι ο χορχε

Μία παρατήρηση μόνο. Ουδείς είπε για τον hayden κάτι τέτοιο! Ο Αμερικανός ήξερε ευθύς εξαρχής ότι δεν είχε τον Βάλε ούτε στην ταχύτητα ούτε στην τόλμη ούτε στην ικανότητα στα φρένα και στις στροφές και γι αυτό τον έπαιξε αλλού. Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του Βάλε σε συνδυασμό με τις δύο νίκες του και το πήρε. Αυτό είναι όλο. καμία σχέση με τον Στόνερ μην τα μπερδεύουμε. Όσο για το πόσο εκτός συναγωνισμού ήταν πέρσι η μοτοσικλέτα του Στόνερ θα πω πως ναι μεν αλλά. Τι εννοώ. Οι τελικές της Ντουκάτι δεν οδήγησαν τον Αυστραλό σε νίκες μόνο στις πίστες με ευθείες ούτε τον εμπόδισαν να παίξει για τα καλά στις στροφές. Για όποιον θυμάται ο στόνερ έκανε περίπατο ουσιαστικά πέρσι. Καλό το επιχείρημα για τις τελικές της Ντουκάτι αλλά κάπου καταντά διακιολογία. Να υπενθυμίσω δε πως και φέτος η Ντουκάτι έχει υψηλότερη τελική! Μικρότερη διαφορά από πέρσι από τη Γιαμάχα αλλά εξακολουθεί να την έχει. Ε και; Και η Ντουκάτι δεν έχει αρχίσει τις δικαιολογίες. Ακόμα τουλάχιστον. Ο Στονερ είναι αυτός που γκρινιάζει και παραπονιέται.

pan_ski
08/05/2008, 08:15
Μία παρατήρηση μόνο. Ουδείς είπε για τον hayden κάτι τέτοιο! Ο Αμερικανός ήξερε ευθύς εξαρχής ότι δεν είχε τον Βάλε ούτε στην ταχύτητα ούτε στην τόλμη ούτε στην ικανότητα στα φρένα και στις στροφές και γι αυτό τον έπαιξε αλλού. Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του Βάλε σε συνδυασμό με τις δύο νίκες του και το πήρε. Αυτό είναι όλο. καμία σχέση με τον Στόνερ μην τα μπερδεύουμε. Όσο για το πόσο εκτός συναγωνισμού ήταν πέρσι η μοτοσικλέτα του Στόνερ θα πω πως ναι μεν αλλά. Τι εννοώ. Οι τελικές της Ντουκάτι δεν οδήγησαν τον Αυστραλό σε νίκες μόνο στις πίστες με ευθείες ούτε τον εμπόδισαν να παίξει για τα καλά στις στροφές. Για όποιον θυμάται ο στόνερ έκανε περίπατο ουσιαστικά πέρσι. Καλό το επιχείρημα για τις τελικές της Ντουκάτι αλλά κάπου καταντά διακιολογία. Να υπενθυμίσω δε πως και φέτος η Ντουκάτι έχει υψηλότερη τελική! Μικρότερη διαφορά από πέρσι από τη Γιαμάχα αλλά εξακολουθεί να την έχει. Ε και; Και η Ντουκάτι δεν έχει αρχίσει τις δικαιολογίες. Ακόμα τουλάχιστον. Ο Στονερ είναι αυτός που γκρινιάζει και παραπονιέται.

Απλώς να προσθέσω ότι οι νίκες του stoner ήρθαν σε βρεγμένες, σε στεγνές, σε αργές πιο τεχνικές και σε γρήγορες πίστες, με άλλα λόγια ήταν παντού καλός και όχι μόνο εκεί που η τελική έπαιζε ρόλο. Η τελική έπαιξε ρόλο μόνο σε πολύ λίγες πίστες και αυτό του έδινε 1-2 δέκατα στο γύρο.

Παρεμπιπτόντως, πριν 2-3 αγώνες ο melandri είχε την υψηλότερη τελική και δεν έπιασε καν 10άδα

byron
08/05/2008, 10:21
τα περιστατικά που αναφέρεις είναι μεμονομένα και σε καμία περίπτωση δε διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Πρόπερσι έχασε επειδή ο ίδιος έπεσε από μόνος του στον τελευταίο αγώνα ενώ ήταν σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα

Εκτός απ΄την Πορτογαλία που έπεσε μόνος του χάνοντας το πρωτάθλημα αφού είχε καταφέρει να μαζέψει τους 56 αν θυμάμαι καλά βαθμούς που τον χώριζαν απ΄τον Hayden, εγκατέλειψε 2 φορές απο διαλυμένο ελαστικό (Κίνα, Αμερική), έφερε μια 8η θέση στην Ολλανδία αφού ξεκίνησε τελευταίος (πρόβλημα στα ελαστικά δοκιμών) ενώ εγκατέλειψε και στην Γαλλία από μοτέρ, χάνοντας μια σίγουρη νίκη αφού έτρεχε μόνος του.

Είχε προηγηθεί και η 14η θέση του στην Ισπανία μετά τον εμβολισμό του απ΄τον Elias....

byron
08/05/2008, 10:23
και να μάθεις να κάνεις και παράθεση.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gavos
08/05/2008, 16:10
Εγώ έχω να δηλώσω ενθουσιασμένος για τους φετινούς 4 καλύτερους οδηγούς. Γουστάρω τρελά, μπορεί οι πιτσιρικάδες να μην ήταν τόσο μπροστά από τόσο νωρίς χωρίς τα ηλεκτρονικά αλλά αργά ή γρήγορα θα τα έφερναν στα μέτρα τους και βρισκόντουσαν πάλι μπροστά, οπότε τα ηλεκτρονικά έχουν τουλάχιστον αυτό το καλό, ότι βλέπουμε τον ανταγωνισμό του 2011 το 2008!

Όσον αφορά τα λάστιχα τώρα. Έχουμε 2 νίκες bridgestone και 2 michelin. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό για να κρίνουμε. Από τους 18 οδηγούς οι 11 έχουν bridgestone και οι 7 μόλις michelin. Παρόλαυτά από τις 12 εφικτές μέχρι στιγμής θέσεις στο βάθρο τις 7 τις έχουν πάρει michelin και μόλις 5 bridgestone. Για τα qualifiers δεν έχει νόημα η σύγκριση, η michelin είναι με διαφορά η κορυφαία. Σκεπτόμενος το 2007 τα αποτελέσματα της michelin ήταν πολύ χειρότερα παρόλο που ο Γιατρός ήταν στη michelin. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο lorenzo η michelin θα είχε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η michelin έκανε άλματα προόδου λοιπόν.

Ta τραύματα του lorenzo τελικά ήταν πολύ χειρότερα απόσο νόμιζαν και η συμμετοχή του στο le mans δεν είναι και τόσο βέβαιη, είναι αισιόδοξοι όμως.

Ο πεδροσα στις αρχικές δηλώσεις του στο eurosport αμέσως μετά τον αγώνα, έλεγε πως έφτανε στον κόφτη η honda του στη μεγάλη ευθεία λόγω του ευνοικού ανέμου και φοβήθηκε μη σπάσει ο κινητήρας και γιαυτό έκοψε στους τελευταίους γύρους. Ότι ο πεντρόσα προσπαθούσε να μη κοφτιάζει τον κινητήρα φαινόταν από το γεγονός ότι σπάνια χρησιμοποιούσε slip streaming πίσω από του ρόσσι. Αν και είμαι σίγουρος ότι όπως και ναχαι ο ρόσσι δεν περνιόταν με τίποτα, μου έκανε εντύπωση πως 1 τέταρτο αργότερα στη συν'εντευξη τύπου που δίνουν, ο πεντρόσα ανέφερε ότι κατάλαβε ότι ο ρόσσι δεν περνιόταν με τίποτα και συμβιβάστηκε με τη 2η θέση. Υπάρχει περίπτωση να του έβαλε η χοντα χέρι να μην δυσφημεί το εργαστάσιο για αυτά που έλεγε για τον κινητήρα; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε μπορώ να καταλάβω γιατί ο ρόσσι την έκανε λούις από κει πέρα, και πραγματικά κρίμα για τον πεντρόσα και τον όποιο οδηγό ανέχεται να μη βγάζει κιχ για τα αρνητικά της μοτοσυκλέτας του, ειδικά όταν νιώθει ότι του στερούν νίκες.

Οι εκφωνητές του eurosport έλεγαν ότι δεν έχουν δικαιολογία οι της honda για τον ευνοικό άνεμο γιατί πολύ εύκολα θα μπορούσαν να το προβλέψουν αν έριθχναν μια ματιά στα 125 και 250, κοινώς ότι είναι ηλίθιοι.

Τέλος μία υπόκλιση στον στόνερ επειδή παρόλο που παραπονέθηκε για το λάστιχο, παραδέχτηκε ότι δύσκολα θα ήταν μαζί με τους άλλους δύο ακόμα και αν έκανε την καλύτερη επιλογή.

//Πόσο γουστάρω παρασκήνιο moto gp ρε γαμώτοοοοοοοοοοοο!!