PDA

View Full Version : lazer katana

epp1640
29/04/2008, 02:58
Μια γρήγορη ερώτηση σε αυτούς που γνωρίζουν πιο πολλά από μένα για κράνη.. ήρθε η ώρα να αλλάξω το nau που είχα πάρει (πεταμένα 80 ευρώπουλα) ως πρώτο κράνος με το mtx (τότε).. έχω βρει σε πολύ καλή τιμή στο εξωτερικό ένα lazer katana(?) και σκέφτομαι να χτυπήσω δύο για, να αλλάξω και της κοπελιάς μου, που αν και καλύτερο από το δικό μου, δεν το λες και πολύ καλό κράνος..το έχει κανένας? το έχει το louis.de σε προσφορά.. μου φαίνεται πιο καλό από το shark s500 αλλά θα ήθελα και μία γνώμη κάποιου που να το έχει δει στην πραγματικότητα.. :wave2:

MikeG
29/04/2008, 11:21
Τα Lazer είναι αρκετά καλά κράνη. Έχω το δικό μου 3 χρόνια τώρα & είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Μη περιμένεις τρελή μόνωση από τον αέρα, αλλά για τα χρήματα που θα δώσεις είναι αρκετά καλό. Επίσης τα μαξιλαράκια του δε κάθονται εύκολα & διατηρούνται σε πολύ κατάσταση ακόμα & ύστερα από τόσο καιρό. Αν η τιμή όπως λες είναι πολύ καλή χτύπα τα.
Τα άλλα δε χρειάζεται να τα πετάξεις βέβαια..

:wave2:

epp1640
29/04/2008, 17:52
79 ευρώ, στα ίδια χρήματα έχει και το shark s500..το δικό μου το έχω ήδη χαρίσει για δεύτερο σε ένα φιλαράκι και της κοπελιάς μου και αυτό όταν θα έρθει η ώρα θα το χαρίσω ή θα το δώσω κανένα 25 άρι γιατί είναι της κούτας.. ζήτημα να έχει φορεθεί 10 φορές..:winka: θα τα πούμε tomorrow? :beer: :smokin: :smilea:

MikeG
29/04/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
θα τα πούμε tomorrow? :beer: :smokin: :smilea:

Θα δείξει...:winka: