View Full Version : Λέω να πιάσω το Μάη...
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:16
Εδω βλεπετε αλλον εναν που ειχε κανει το λαθος να τα βαλει με το... bigfoot! :lol:
"Να ρε! :D Για να μαθεις να με προσπερνας συνεχεια στο δρομο!" :lol: :lol:
129074
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:18
Εν πασει περιπτωσει, τα πραγματα ηρεμησαν και οι ...επιζωντες αποφασισαν να βγαλουν μια αναμνηστικη φωτο ολοι μαζι....
Βεβαια καποιος ΠΑΛΙ μας καθυστερουσε! :mad: :lol: (Δειτε ποιον κοιταμε ολοι!):lol: :lol:
129075
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:19
Αντε σει τσιζ ρεεεεε!!! :lol:
Ελα το πουλακ'! :rotflmao:
129076
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:21
Ευτυχως που υπηρχαν και καποια σοβαρα ατομα :D που ατενιζαν με σιγουρια το μελλον! :lol: :lol:
(Σαν προεκλογικη αφισα ειναι ο πουστης!:rotflmao: :rotflmao: )
129078
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:24
Αφου τα νεφρα μας πλεον ειχαν λιωσει απο τα γελια, το ...τσιρκο μετακινηθηκε σε μια κοντινη καφετερια για να γινουμε ΚΑΙ εκει ρομπα και για πιουμε ενα καλο γκαιφε, μπας και ανοιξει ο ματις. :lol:
(Βεβαια, εκει οχι απλα μας ανοιξαν τα ματια αλλα μας εγιναν σαν τα πιατακια του καφε!) :eyepop: :lol:
129079
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:25
Βαλαμε τον αρκουδο στην κουνια του... :lol:
129080
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:26
....οπου ειμασταν μαρτυρες ενος τρυφερου τετ-α-τετ με ενα φαλακρο γλυκο αγορι.... :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
129081
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:31
Αφησαμε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους, ενω ο καπταιν εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να μιμηθει τον Martini man μπας και τον κοιταξει αυτη η χαλια, αλληθωρη ξεδοντιασμενη σερβιτορα που ειχε βαλει στο ματι! :lol:
(Εν τω μεταξυ μας η ωραια σερβιτορα, με τα ομορφα ματακια,σερβιρε τους καφεδες των υπολοιπων!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
129083
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:32
Η συζητηση εδινε και επαιρνε περι ανεμων και υδατων....
129085
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:33
...ενω ο σβερκος του Κωστη ειχε την τιμητικη του απο το φαλακρο αγορι! :lol: :lol:
129087
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:34
Τωρα εδω θελετε και σχολια; :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
129088
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:41
Καπου εκει εφτασαν και ο Παπ με την Αλκηστη και λιγο αργοτερα τα στομαχια μας ειχαν αποφασισει οτι ηταν καιρος να ανηφορισουμε πλεον για τη σφαγη των Μυριων Αμνων στη Στρωμη. :D
Η διαδρομη ηταν πανεμορφη... Ο ηλιος λαμπερος, τα βουνα γυρω καταπρασινα και το στροφιλικι σε προκαλουσε να το απολαυσεις! Ετσι καποια στιγμη χωρις να το καταλαβω ημουν ηδη στη Στρωμη περιμενοντας τους υπολοιπους.
Στη φωτο βλεπετε επισης σε πρωτο πλανο την μηχανη ενος αλλου μηχανοβιου που μου εριξε στα αυτια ενω ανεβαιναμε για Στρωμη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια δεν ηταν δικαιος ο αγωνας γιατι οπως μπορειτε να δειτε εκλεβε, μιας που ειχε βοηθητικες!!) :mad:
129090
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:46
Πριν φτασουν οι κανιβαλλοι η πλατεια ηταν τοσο ησυχη.... :bigcry: Μονο μια μικρη παρεα ετρωγε ησυχα ησυχα σε μια γωνιτσα.....
Ο μαγαζατορας με ρωταγε: "που ειναι οι φιλοι σου; δεν θα ρθουν;"
Λιγη ωρα (και μερικα κοπαδια αρνια :D) αργοτερα θα μετανιωνε πικρα που ειχε κανει αυτη την ερωτηση.... :D :lol: :lol:
129091
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:52
Εκει, και ενω περιμεναμε να ερθουν τα ...μεζεδακια, γνωρισαμε και 2 γλυκυτατα και ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ πλασματακια: την Μαρια και την Αλκμινη. :smilea:
Μαλιστα ειχαν και καλο γουστο, μιας που απο ΟΛΕΣ τις μηχανες, η δικη μου τους αρεσε περισσοτερο! :D :a08: :a08:
Δεν μπορουσα λοιπον να τους χαλασω το χατηρι να ανεβουν στη μηχανη! :o :)
129092
Ταξιδευτής
02/05/2008, 10:54
Αααχχχ... Ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδια παντως.... :a07: :a07:
Paddock girl!! :D :wave2:
129093
Λεωνίδας
02/05/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Αααχχχ... Ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδια παντως.... :a07: :a07: αν στην έριχνε να δεις τι ευτυχία που θα 'ταν :rolleyes:
lege ti tous etaxes sa de ntrepesai:bigcry: :bigcry: :yuck: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
latris mixanis
02/05/2008, 11:00
Τα πιτσιρίκια όταν μεγαλώσουν θα δουλέψουν στα moto gp δείτε στήσιμο... :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 11:01
Απέκρυψε το γεγονός οτι μόλις την έβαλε μπρος έφυγαν κλαιγοντας και φώναζαν "ο μπαμπούλας" :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:01
Μετα απο λιγο ξεχαστηκαν ολα ομως, στη θεα των πρωτων μεζεδων! Τα πιατα δεν προλαβαιναν να ακουμπησουν το τραπεζι κυριολεκτικα! :lol: Εξαυλωνονταν αμα τη εμφανισει τους! :rotflmao:
Καθως περνουσαν πιατελες με κοψιδια και λοιπες λιχουδιες με προορισμο αλλα τραπεζια, οι σερβιτορες τρεχανε εντρομες να μας αποφυγουν! :lol:
Δεν ξερω γιατι.... Ισως φταιγανε τα γρυλισματα μας και τα "τωρα-σου-καρφωσα-το-πιρουνι-στο-κουτελο" βλεμματα, αλλα παλι δεν ειμαι και σιγουρος... :rotflmao:
Ε, βλεποντας αυτα τα πραγματα, ο μαγαζατορας βραχυκυκλωσε μαλλον λιγο και πεταξε ακομα περισσοτερα αρνια στη φωτια μπας και μας ηρεμησει! Μιλαμε καποια στιγμη ειχε περισσοτερη τσικνοομιχλη απο οτι στα Βλαχικα σε ενα μηνα! :lol:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σατυροι, τοση ωρα δεν εχετε πει ενα σχολιο για τις ωραιες μου φωτο! :mad: Με το που ειδατε γυναικα ομως!!! :mad: Ου ρε! :mad:
ΥΓ. Καπ, τα κοριτσακια με εβαλαν να υποσχεθω την επομενη φορα να τις παω βολτα με τη "φοβερη μηχαναρα" μου (ετσι ειπαν!:p) και επισης να μην ξαναφερω μαζι αυτο το παραξενο ντολμαδακι με ροδες που κατι αγγλικο εγραφε στο πλαι, γιατι το βλεπουν τα αρνια και το λιμπιζονται!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:07
Οταν πλεον τα θηρια φαγανε και ηρεμησαν λιγο, ειπα να βγαλω μερικες φωτογραφιες να αποθανατισω το σπανιο φαινομενο αυτης της ηρεμιας....
Δοκτωρα... :wave2:
129094
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:07
Οπερατερ Φωτακο... :wave2:
129095
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:08
Μπαρτουλη.... :wave2: (μια κανονικη φωτο οπως λες και συ!) :lol:
129096
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:09
Τρελοπαπ και Αλκηστη.... :wave2:
129097
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:19
Καπου εδω πρεπει να αναφερω οτι εν τω μεταξυ στο παρασκηνιο γινονταν ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!
Ο καπετανιος μας βλεποντας την γλυκυτατη, :D, ευγενεστατη, :bigcry: με τροπους, :lol: λεπτεπιλεπτη, :rotflmao: σερβιτορα μας, της ειπε με τροπο: "Κουκλα, εχω και Τραιουμφ. Παμε μια βολτα;"
Εκεινη για να τον ευχαριστησει του χαρισε το κινητο της :lol: (χωρις πλακα! :lol: ) καθως και στιγμες ατελειωτης ηδονης.... :rotflmao:
Ενα νεο ειδυλλιο ειχε μολις ανθισει... :bawl: :lol: :lol: :lol:
Επισης να αναφερω οτι υπαρχουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στη διαθεση μας, τα οποια και θα ποσταριστουν συντομα.... :evil:
Μ' αυτα και μ' αυτα ομως ειχε ερθει η -δυσκολη- ωρα του γυρισμου...
Κατηφοριζουμε το βουνο με βαρια καρδια (και ακομα πιο βαρια στομαχια)...
129098
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:21
Τον δρομο μπορει να μην τον ζηλευανε ουτε στο Κοσσυφοπεδιο, αλλα η φυση και η θεα τριγυρω μας αποζημιωνε... :beer:
129099
Cpt. Haddock
02/05/2008, 11:24
Τον δρομο μπορει να μην τον ζηλευανε ουτε στο Κοσσυφοπεδιο...
δεν έχεις πάει στο Κοσοβο γι' αυτό το λες :lol:
Καπου εδω πρεπει να αναφερω οτι εν τω μεταξυ στο παρασκηνιο γινονταν ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!
Ο καπετανιος μας βλεποντας την γλυκυτατη, :D, ευγενεστατη, :bigcry: με τροπους, :lol: λεπτεπιλεπτη, :rotflmao: σερβιτορα μας, της ειπε με τροπο: "Κουκλα, εχω και Τραιουμφ. Παμε μια βολτα;"
Εκεινη για να τον ευχαριστησει του χαρισε το κινητο της :lol: (χωρις πλακα! :lol: ) καθως και στιγμες ατελειωτης ηδονης.... :rotflmao:
ρε μλκ ουτε στην Τραφικ δε λένε τόσα ψέματα :lol:
Να προσθέσω επίσης, οτι κλείνεις σπίτια με τις αφηγήσεις σου :lol: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:38
Καποιοι εχουν μεινει πισω ενω καποιοι αλλοι εχουν φυγει μπροστα. :D
Εγω καπου στη μεση βγαζω φωτο με το πασο μου.... Ετσι και αλλιως τους μπροστα θα τους φτασω στο δρομο (οπως και εγινε! :p)
(με τον Μπλακβουζα να δινει το ρυθμο δεν περιμενα κατι αλλο βεβαια!) :p :lol:
Ανασυγκροτηση και αναχωρηση για τον τελευταιο χωνευτικο καφε της ημερας... Που; Στον Κουρο; :confused: Τι ειναι αυτο ρε παιδια;:confused:
Η διαδρομη σιγα σιγα ανηφοριζει προς Δελφους και Αραχωβα. Ανεβαζω λιγο ρυθμο και απολαμβανω το στροφιλικι, ενω λιγο αργοτερα
γινεται ακομα πιο απολαυστικο οταν ερχεται ενα ντοπιο παλικαρι με ενα BMW 1200S δικαβαλο που πηγαινε αεροπορια βαλλεσθε! :wave2: :beer:
Συντομα ερχεται και ο Παπ (λειπει η αλεπου; ;)), αλλα χανομαστε μεσα στην Αραχωβα και τελικα κανω το τελευταιο κομματι μεχρι τον
"Κουρο" μονος μου. Δεν πειραζει! Οι παρατεταμενες των ΧΧΧ χλμ ειναι οτι πρεπει για να τεντωσω λιγο τα ποδια της μηχανης και τα δικα μου! :evil:
Τελικα στο μαγαζι καταφθανουν απαντες χαμογελαστοι! Παρα τις ωρες πανω στη σελα, ολοι ειναι ευδιαθετοι και πιο πολυ
απο ολους εγω, γιατι εχω γυρω τους φιλους μου που τοσο αγαπαω και χαιρομαι να βλεπω ετσι χαρουμενους!
Η τελευταια φωτογραφια της ημερας θα ειναι και η πιο "ξεχωριστη". :)
Παιδια σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ! :wave2:
129100
Γεια και χαρα κι απο μενα (λιγο κα8υστερημενα αλλα τωρα ξεμπλεξα..) παιδεεεεες!!!
Κριμα που δεν μπορεσα να ακολου8ησω μεχρι τελους - ας οψονται οι οικογενειακες υποχρεωσεις...!!!
Τι να πω???Οτι ηταν μακραν απο τις καλυτερες βολτες που εχω παει + την απιστευτη παρεα???
Τα λογια ειναι περιττα.....φιλαρα μπαταριες και επιτελους ξεμπουκωσε η ΚΛαιΡουλα μου!!!
Να ειμαστε καλα μιας κι εγκαινιαστηκε τοσο ομορφα ο Μαης ας συνεχισουμε ετσι με ομορφα χιλιομετρα γελια και καλη παρεα!!
Σε ολους: :beer: :beer: :beer: :beer: απο μενα with love...:lol: :lol: :wave2: :wave2: :wave2:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 11:53
ρε μλκ ουτε στην Τραφικ δε λένε τόσα ψέματα :lol:
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC! :evil: :rotflmao:
Mε προκαλεις και δεν κανει!!
(αλλα αν με κερασεις κανα τσιπουρο στο ΔΣ μπορει και να αναθεωρησω!) :lol:
Να προσθέσω επίσης, οτι κλείνεις σπίτια με τις αφηγήσεις σου :lol: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao:
Aυτο ελπιζω να το ειπες για κοπλιμεντο τωρα! :look: :mad:
:lol:
Operater
02/05/2008, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Πάντως ο Σταύρος είναι κινητό σχολείο.. Τον έβλεπα και βούταγε στις στροφές, έτσι έκανα μετά κι εγω. Μόνο που η Τζο εχει ένα θέμα με τις δεξιές... :bigcry:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 12:02
Aυτο ελπιζω να το ειπες για κοπλιμεντο τωρα! :look: :mad:
:lol:
όπως και να το είπα, τώρα μας τό 'κλεισες το σπίτι.... :look:
Βάλε φωτό απ' το μασάζ μπας και το ξανανοίξουμε :lol:
Gcrook
Bikerted
Katanas
Sober
Vanda
xrlantz
gixxerpap
stavrogin
doctor x
bartlal
chris1150
ταξιδευτής
Operater
Tzo
blackbusa
Να άλλο ένα περίτρανο παράδειγμα των ιμπεριαλιστών να αγνοούν---δήθεν ότι ξέχασαν---τις λαϊκές επαναστατικές δυνάμεις...
Κουράγιο όμως σύντροφοι! Η επανάσταση θα δικαιώσει τον αγώνα!
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να άλλο ένα περίτρανο παράδειγμα των ιμπεριαλιστών να αγνοούν---δήθεν ότι ξέχασαν---τις λαϊκές επαναστατικές δυνάμεις...
Κουράγιο όμως σύντροφοι! Η επανάσταση θα δικαιώσει τον αγώνα!
:lol: :lol:
:a7: :a7: :a7:
οχι ρε πουστη μου και τό 'λεγα οτι καποιον εχω ξεχάσει :a018:
Επανορθώνω παραυτα :D
Να προσθέσω επίσης, οτι κλείνεις σπίτια με τις αφηγήσεις σου :lol: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao: [/B]
άσε τον άνθρωπο να συνεχίσει την αφήγηση...
.......κάποιος μπορεί να βρεθεί να τον κεράσει! :a13:
:smokin:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 12:46
:a38: :lol:
μλκ νικο, στα 'λεγα εγώ :bigcry:
Ρε σατυροι, τοση ωρα δεν εχετε πει ενα σχολιο για τις ωραιες μου φωτο! :mad: Με το που ειδατε γυναικα ομως!!! :mad: Ου ρε! :mad:
ΥΓ. Καπ, τα κοριτσακια με εβαλαν να υποσχεθω την επομενη φορα να τις παω βολτα με τη "φοβερη μηχαναρα" μου (ετσι ειπαν!:p) και επισης να μην ξαναφερω μαζι αυτο το παραξενο ντολμαδακι με ροδες που κατι αγγλικο εγραφε στο πλαι, γιατι το βλεπουν τα αρνια και το λιμπιζονται!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: se evalan i yposx8ikes etsi ki allios gia na sou gnorisoun kai tis files tous :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
powerphot
02/05/2008, 15:22
Εμ, βλεπετε ειμαστε ΑΓΡΙΟΙ μηχανοβιοι εμεις! :lol: :lol:
Τελικά μόνο ο Φώτης έπιασε το..."μαγιοξυλο"
:rotflmao: :rotflmao:
....οπου ειμασταν μαρτυρες ενος τρυφερου τετ-α-τετ με ενα φαλακρο γλυκο αγορι.... :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Ρε τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να πάρει βόλτα με το capo!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
02/05/2008, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ρε τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να πάρει βόλτα με το capo!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tι μου το θύμισες τώρα ρε Νίκο...? :( :( Δύο φορές το πήρα και "έτρεμα"
από τη συγκίνηση και τα ανάμεικτα συναισθήματα... :lol: :lol: :smilea:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Tι μου το θύμισες τώρα ρε Νίκο...? :( :( Δύο φορές το πήρα και "έτρεμα"
από τη συγκίνηση και τα ανάμεικτα συναισθήματα... :lol: :lol: :smilea:
κι ο Μπαρτ έτρεμε εκείνες τις δύο φορές :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Operater
02/05/2008, 15:33
κι ο Μπαρτ έτρεμε εκείνες τις δύο φορές :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τον είδα από τον καθρέφτη ότι έτρωγε τα νύχια του... :lol: :rotflmao: :lol:
Τι μηχανάρα είναι αυτή...... :cool:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τι μηχανάρα είναι αυτή...... :cool:
απο πλευράς όγκου, ναι. Συναγωνιζόταν επάξια το GS1150 του Χρηστου και μπροστά της η tiger ήταν συλφίδα...
Για τα άλλα :a9:
Operater
02/05/2008, 15:40
απο πλευράς όγκου, ναι. Συναγωνιζόταν επάξια το GS1150 του Χρηστου και μπροστά της η tiger ήταν συλφίδα...
Για τα άλλα :a9:
Καλά καπετάνιο... Μην πάρεις capo...Άσε του υπόλοιπους να πάρουμε να καραγουσταριζουράρουμε! :D :D :D :lol:
πλακίτσα έτσι? :smilea:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 15:40
Εντωμεταξύ ακομα περιμένουμε φωτό απο Operater/Τζο, Αλκηστη και Χριστίνα
:look: :look: :look:
(χαμός...)
:beer:
chris 1150
02/05/2008, 15:51
Ένας έρωτας γεννήθηκε :a07:
Μάλλον κάποιος θα πληρώνει δόσεις σε λίγο καιρό
:a029:
chris 1150
02/05/2008, 15:54
Ονόματα δε λέμε
Υπολήψεις δεν θίγουμε
Ταξιδευτής
02/05/2008, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris 1150
Ένας έρωτας γεννήθηκε :a07:
Μάλλον κάποιος θα πληρώνει (:a021: *) σε λίγο καιρό
:a029:
Γκουχουγκουχουγκουχκαπετανιογιασεναλεειχουγκουχουγ κουχ! :smokin: Ατιμα τσιγαρα! :smokin: :lol:
*remix by Νικος :lol:
chris 1150
02/05/2008, 16:05
Γκουχουγκουχουγκουχκαπετανιογιασεναλεειχουγκουχουγ κουχ! :smokin: Ατιμα τσιγαρα! :smokin: :lol:
και οχι μονο
Operater
02/05/2008, 16:08
*remix by Νικος :lol:
Τσακάλι είσαι άτιμε! :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
chris 1150
02/05/2008, 16:08
Κανά ανέκδοτο δεν είπαμε.
Λοιπόν ¨
« ήταν 2 οδοντογλυφίδες……….
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
blackbusa
02/05/2008, 16:10
η πιο ''γεματη'' βολτα μου ever....μεχρι την επομενη....
Καλες Ομορφες Γεματες Ορθιες Βολτες σε ολους.....
:wave2:
129124
stavrogin
02/05/2008, 16:57
Μαη δεν πιασαμε ,αλλα η βολτα ηταν καλη ,χωρις απροοπτα,η μερα υπεροχη,
Αντεξα μια ωρα διπλα στον Μπαρτ (πολυ σφαλιαρα) .
Παρεπιπτοντως με γεια το caponord και μ΄ένα καλο ζευγαρι κουπια,του ευχομαι.
Ο Καπταιν ηταν εξαιρετικος σαν οδηγος της βολτας, με αποτελεσμα να μην χαθει κανεις.... σχεδον.
O Κρουκης μιλουσε πολυ αλλα ελεγε και μερικα που δεν ηταν εντελως βλακωδη.
Κατανας και Σομπερ εφυγαν δυστηχως νωρις ,αλλα φυσικα δεν εληψαν σε κανενα.
Φωτης ανηποφορος οπως παντα,...Α! γνωρισαμε και την κοπελια του,σαφως ανωτερη της αξιζει κατι καλητερο
Doctor X, τι φλωρος θεε μου ,δεν ειναι που εχει BMW εχει κι ασορτι παντελονι...
Ν_pat, αυτος μου φαινεται συμπαθης αλλα μαλλον εχω λαθος.
O BlackBusa δεν ηταν τοσο αργος ,αλλα αμα σου βγει το ονομα αστα να παν στο διαολο
Ευτηχως ειχε ερθει κι ο ταξιδευτης μαζι ,λιγο παιδερας ,.... το καταλαβατε ε;
Ο Παπ προσπαθουσε να πεισει την Βαντα να αλλαξει μηχανη,...γιατι αραγε;...
Η Χριστινα ετυχε ιδιαιτερης μεταχειρησης ,μη δειτε κοπελα ...λιγουρια.Ουτε ο προθυπουργος δεν ειχε τετοια συνοδεια. Χριστινακι οτι σου ειπανε περι οδηγησης ,ξεχασε το,ειναι ολοι τους ασχετοι. Ευτηχως σε συνοδευσα στο τελευταιο κομματι εγω και δε χαθηκες... χαθηκα βεβαια εγω
:lol: .
Ειχαμε κι αλλους φιλους στην παρεα που δεν ηταν εντελως απαραδεχτοι...
Κακιες τελος ,τους ευχαριστω ολους για την ωραια μερα
AMAN...!!!:bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
Ταξιδευτής
02/05/2008, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
.... μπλα μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα εσωρουχα BMW μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα κρεβατι μας!
:lol: Κωστη, κανεις νεους φιλους βλεπω ε; :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
02/05/2008, 17:35
:lol: Κωστη, κανεις νεους φιλους βλεπω ε; :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι...
...
....ενηλικους.:rotflmao:
Λεπόν.
Καθότι είδα πολύ λαό με φωτογραφικές μηχανές, δεν τράβηξα πολλά πράγματα. Ενα βιντεάκι βγήκε ψιλοκαλό.. σφαγμένο στο τέλος.. πολύ φασαρία από αέρα.. και δεν ήταν και από τα πολύυυυ καλά κομμάτια της διαδρομής (καθότι σε αυτά δεν ήταν δυνατόν να κρατάω μηχανή στο χέρι γιατί θα με μαζεύατε ακόμα από κανέναν γκρεμό).. τεσπά.
Ιδού οι μονοσύλλαβοι (μπαρτ, παπ):
129134
Και οι αχώριστοι... (le docteur et le capitain):
129135
Δυο τανκς παίζανε τάβλι...
129136
Ο wannabe φυσιολάτρης αλλά γλιστράει...
129138
Ο "εμέναδεμεπαίζεικανείς (καιbtwοοπερατέρπούείναιναανησυχήσω;; )"...
129141
"Ας βγάλουμε μια φωτό αυτό το περίεργο μικρό ανθρωπάκι"...
129142
Και η ουρά της πορείας νο1 (ναι, οι αχώριστοι είναι πάλι)...
129143
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ωχ σε κατηφόρα? :p :evil: :hypnotize :uplate: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :wave2:
και νο2: Η Χριστίνα και ποιος είναι κείνος κει πίσω δεν ξέρω (αλλά κάτι μου λέει ότι βγάζει γλώσσα μέσα από το κράνος). Αυτά. Αλλες δε βρίσκω. Παραδίδω σκυτάλη στο ζεύγος οπερατέρ+τζο.
Και εις άλλα με υγεία. :D
129144
doctor x
02/05/2008, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
:beer: :beer: :beer:
που σαι ρε Φωτηηηηηηηηηηηη !!!
TΣΑ!
να’μαι και εγώ.. γύρισα.. (όχι τώρα)
Έφτασα σπίτι 11.50μμ ίσα που πρόλαβα γιατί στις 12 μεταμορφώνομαι απο σεμνό καλό παιδί σε ΚΑΓΚΟΥΡΑ και δεν θα ήταν φρόνημο να με δείτε έτσι.. :P
ακολουθούν και οι δικιές μου φωτό..
...πρώτη στάση για τσιγάρο... ακόμα είμαστε πολιτισμένοι...
129204
...λίγο μετά όμως άρχισαν τα κουτρουβαλιάσματα στο γκαζόν και η πάλη...
129205
...ώπ! αρχίζει η μεταμόρφωση... πρώτος πρώτος ο captain…
129206
...ο μπλακμπούσα η αλλιώς παπαράτσι συλλέγει ντοκουμέντα...
129207
...φωτογράφηση για το πρώτο τους album? η για ρούχα?? Katanas το ‘χεις...
129208
(παράθεση για την αρκούδα... ο operater ήταν το μέλι και όπως φαίνεται στην πορεία πλάκωσαν οι αρκούδες...)
129210
άμα λέω.... ΔΕΝ είναι αργός (τιιιιν!)... είναι ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!
129211
..... και όσο περιμέναμε τους καφέδες...άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι
129212
....... άλλοι καθάριζαν τα πτώματα απο τις ζελατίνες.....
129213
...ο ΜΑΥΡΟΣ πάουερ ρεϊντζερ
129214
..μήπως να μετονομαστούμε σε φωτογραφική λέσχη με δίτροχα???
Ο stavrogin «κλέβει» υλικά για την δουλειά του :P
129215
..ο Φώτης ζητάει ένα χέρι βοήθειας για να βγεί απο τα βράχια..
129216
Έχουν μπεί άλλες 2 φωτογραφίες που με τραβάν να τους τραβάω.... ε τους τράβηξα!
129217
..φτάσαμε Στρώμη αλλα μαμ τσούκου... ο κρούκις ρίχνει ένα τηλ και καθαρίζει...
129220
... το επιτελείο εν δράση... τραπέζια καρέκλες... όλα στην θέση τους μπαμ μπαμ...
129221
.... πώ.. πάλι δεν πήρα άλλο πακέτο... αλλα δεν τρέχει μία... έχει ο Πάνος :P
129222
…THE DOCTOR (..σε έφτιαξα γιατρέ?? ε? Ε? EEE???)
θέλω χάρη μετά... ;)
129223
…χμμμ... ωραία καθίσαμε... θα φάμε τίποτα?
129225
......η φωτογραφίες θα βγάζουμε??
129226
...ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΓΡΑΨΤΕ Λ Α Θ Ο Σ !!!!
....τα Μ Π Υ Ρ Ο Ν Ι Α ΠΙΑΣΑΜΕ !!!
129227
...έλα δεν θέλω γκρίνια! Πάρτε λίγο ψωμάκι μέχρη να αρχίσει η Λένα (...Λένα Α Κ Υ Ρ Ο!)
129228
Yellow! Για γυρίστε απο δώ να σας βγάλω μια φωτό!
129229
Έλα ρε παιδιά να μας βγάλει μία όλους μαζί!
129230
Με τις μπύρες!!
Ρε γυρίστε όλοι!!
129231
καλά...μέχρη να γυρίσουν οι άλλοι να ανοίξουμε και την δευτερη
129232
A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O……O??? game over ήρθε η μπριζόλα του μπλακμπούσα...
129233
Ρε συ OP! τι κάνεις εκει πέρα??
129234
Φωτογραφίζω 2 τανκς πάνω στο δέντρο που παίζουν τάβλι..
129235
Μασαμπούκα ΤΕΛΟΣ, αρχίζει άραγμα για κάποιους ...
129236
.....και για κάποιους άλλους το νυφοπάζαρο...
129237