PDA

View Full Version : Ποδήλατα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Thelw_Gazi
02/06/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για βολτες στο κεντρο btw δε χρειάζεσαι mountain αλλα city ή fitness

:wave2:

Σωστά, αλλά μια ζωή καβαλάω mountain και τα προτιμώ.

Dennis-
02/06/2010, 09:34
Σωστά, αλλά μια ζωή καβαλάω mountain και τα προτιμώ.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω γίνομαι λιγο χούλιγκαν στην πολη με το Mountain τι λακουβες τι πεζοδρομια :lol: το προτιμω απο city. αλλα οταν πας παραλιακη π.χ υπαρχει διαφορα σιγουρα.

giorgoskoz
02/06/2010, 09:46
Δες και στην ποδηλατουπολη και αν εχεις καμια κάρτα ανεργιας ή εισαι πολυτεκνος σου κανουν εκπτωση 20%

Dennis-
02/06/2010, 09:58
think green εχεις π.μ :wave2:

Thelw_Gazi
02/06/2010, 10:18
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! :beer:

hidefnick
05/06/2010, 09:17
Ο Ιταλός.... (http://www.youtube.com/watch?v=XWyB6XNYY0E)

Ο Αμερικάνος (παλιά όμως) (http://www.youtube.com/watch?v=o_2R-HFKQWg&NR=1)

Και ο Κινέζος.... (http://www.youtube.com/watch?v=3JyGFn5Oyhs)

Choice is yours..........

Cpt. Haddock
07/06/2010, 10:15
http://www.podilatreis.gr/joomla/

Cpt. Haddock
09/06/2010, 08:58
Bike manufacturing beating cars

By Jeremy van Loon
June 9 (Bloomberg) --

Bicycle production may widen its lead
over auto-making as governments try to ease congestion and
reduce carbon emissions.

The chart shows the number of bicycles
manufactured has grown twice as fast as car output in the past
four decades, increasing sixfold. In monetary terms, bikes trail
behind. The global bike market, including models with
supplementary electric motors, is 20 billion euros ($24 billion)
a year, according to Bike Europe, an industry data service.
That’s about a quarter of car sales in Germany alone.

“Bicycles offer affordable mobility,” said Matthew Roney,
a researcher at the Earth Policy Institute in Washington, D.C.,
a non-profit group. “It’s very likely this gap between cars and
bicycles will continue to widen with cities investing more in
cycling infrastructure.”

London and New York are expanding bike parking lots and
paths to boost riding toward levels already reached in
Copenhagen, where almost 40 percent of commutes are made on two
wheels. China, which makes more than half the world’s bikes, has
banned gasoline scooters in some cities. That increased sales of
electricity-powered bicycles.

Almost a third of new bicycles sold in China have a pedal-
activated motor, according to Bike Europe.

:beer:

200981

michaelgtc
09/06/2010, 17:09
εγω πηρα πριν κανα 2μηνο το pro rider 2009 μοντελο ολοκαινουργιο στα 300 ευρο.
320 ειχε του ειπα αν μου το δωσει 300 το πηρα κ μου το εδωσε αμεσως.
πολυ καλο ποδηλατο αξιζει τα λευτα του

dond4le
10/06/2010, 14:51
Οι ψαγμενοι κατι θα ξερουν.......

Τιμη: μεχρι 2500?

Χρηση: All mountain,enduro

Μπροστινο: Απο 140m μεχρι 160mm το πολυ.

Βαρος: Μεχρι 15kgr το μεγιστο!!!!!!!!

Ειναι τοσα πολλαααααα που χαθηκα..................και απο ομορφια το ενα καλυτερο απο το αλλο.

Για προτεινετε:D

Zid
10/06/2010, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le

Ειναι τοσα πολλαααααα που χαθηκα..................και απο ομορφια το ενα καλυτερο απο το αλλο.

Για προτεινετε:D οταν λες χρηση all mountain πως το ενοεις γιατι τα 15 κιλα δεν αστειευονται στα ανηφορια ...

el_hymador
10/06/2010, 18:00

Για προτεινετε:D

Με 2.500 παιρνεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο, σιγα μη κατσεις να σκασεις! :D

dond4le
10/06/2010, 19:09
Μεχρι και 15 κιλα το πολυ................σιγουρα τα 15 δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα θα απολαυσουμε περισσοτερο την καταβαση χαχαχαχ.

Αν τα μαζευεις ενα ενα αυτα τα 2500.....................κοιτας να παρεις κατι δοκιμασμενο και αντοχης, αλλιως θα το φυσας και δεν θα κρυωνει.:lol: :lol:

Εχω σκαλωσει με το giant reign x1 αλλα ειναι και αλλες μαρκες που δεν τις ξερω........μπορει να

βρεθει κατι ποιο ''καλυγραμμο''.

Zid
11/06/2010, 01:01
Μεχρι και 15 κιλα το πολυ................σιγουρα τα 15 δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα θα απολαυσουμε περισσοτερο την καταβαση χαχαχαχ.

Αν τα μαζευεις ενα ενα αυτα τα 2500.....................κοιτας να παρεις κατι δοκιμασμενο και αντοχης, αλλιως θα το φυσας και δεν θα κρυωνει.:lol: :lol:

Εχω σκαλωσει με το giant reign x1 αλλα ειναι και αλλες μαρκες που δεν τις ξερω........μπορει να

βρεθει κατι ποιο ''καλυγραμμο''. Απο Specialized stumpjumper fsr elite , enduro sl comp , pitch pro.... αυτα πιστευω σε καλυπτουν για τη χρηση και παιζουν στα λεφτα σου...πανω κατω..

Μετα Cube Stereo RX 2010 . scott genius 40 παιζουν εκει στα 2500...

Τι να πω.. μακάρι να ειχα και εγώ ενα τέτοιο δίλλημα...

:)

el_hymador
11/06/2010, 02:17
Specialiezed, Giant, KONA, Trek, Cannondale, Scott, Commencal, Marin, Rocky Mountain, Yeti, Merida, Cube, Canyon, Lapierre, BMC, Felt, Stevens, Garry Fisher, GT, Steppenwolf, Ellsworth, Iron Horse....

μπαίνεις και εδώ: http://www.mtbr.com/ και διαβάζεις τα reviews για να βγαλεις καποια ακρη...

μακαρι να ειχα και εγω τετοιου ειδους προβληματισμο! :D

Καλες βολτες οτι και αν επιλεξεις, η αποψη μου ειναι οτι με τα χρηματα αυτα "κακο" ποδηλατο αποκλειεται να παρεις, μην κολησσεις με ατελειωτες συγκρισεις τεχνικων χαρακτηριστικων, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο. :wave2:

KaTaNaS
11/06/2010, 02:45

Αν τα μαζευεις ενα ενα αυτα τα 2500.....................

πιστευω πως αν τα μαζευεις ένα ένα μεχρι τα 2500 για να πάρεις ποδήλατο εχεις και αρκετο χρόνο να δεις τι υπαρχει και τι θέλεις παρα να ρωτας σε μοτοσυκλετιστικό φορουμ όπου οι διαβασμένοι για τα ποδηλατα ειναι ελάχιστοι...

όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

Zid
11/06/2010, 03:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πιστευω πως αν τα μαζευεις ένα ένα μεχρι τα 2500 για να πάρεις ποδήλατο εχεις και αρκετο χρόνο να δεις τι υπαρχει και τι θέλεις παρα να ρωτας σε μοτοσυκλετιστικό φορουμ όπου οι διαβασμένοι για τα ποδηλατα ειναι ελάχιστοι...

όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

:wave2: Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... λένε... :rolleyes:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]Καλες βολτες οτι και αν επιλεξεις, η αποψη μου ειναι οτι με τα χρηματα αυτα "κακο" ποδηλατο αποκλειεται να παρεις, μην κολησσεις με ατελειωτες συγκρισεις τεχνικων χαρακτηριστικων, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο. :wave2:

[...]όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

+1 και στους δυο απο πάνω

KaTaNaS
11/06/2010, 03:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... λένε... :rolleyes:

Δεν διαφωνω Δημήτρη! Απο την άλλη νοιώθω υποχρεωμένος να δώσω και μια άλλη διάσταση στον όποιο συνομιλητή μου όταν κρίνω πως ίσως βοηθήσει, για τη περίπτωση που δεν το εχει σκεφτει με άλλο τρόπο!

Πολλές φορές κολλάμε τοσο κοντα σε ένα δενδρο που χανουμε το δασος, αν αμς τραβηξει καποιος λίγο πιο πίσω μονο καλό μπορεί να βγει! :wave2:

KaTaNaS
11/06/2010, 03:19
+1 και στους δυο απο πάνω

Για πές τωρα εναν τρόπο να συνδιασουμε Δ.Σ. freeday (http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=124102190963484&ref=mf) (πάει Γλυφαδα σήμερα) και επιστροφή Δ.Σ. ; :lol:

dond4le
11/06/2010, 03:19
Το ξερο οτι το φορουμ δεν ειναι ποδηλατικο.

Το ξερω πως δεν μπηκα σε λεπτομεριες .........................και ξερω μερικα πραγματακια αλλιως δεν θα εδινα ετσι απλα τα 2500? και δεν ειναι και τοσο υπερβολικα.

Απλα υπεθεσα πως καπιος θα ασχολειτε και εδω με το αθλημα και θα μου εδινε σοβαρες απαντησεις.

Εl_hymador........σε ευχαριστω αν και εχω φαει πολλες μερες ψαχνωντας και συγκρινοντας χαρακτηριστικα στο συγκεκριμενο site........δεν καταλιγω καπου.........μιας και ειναι ολα σε φωτογραφιες!!!!!!

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:21
Για πές τωρα εναν τρόπο να συνδιασουμε Δ.Σ. freeday (http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=124102190963484&ref=mf) (πάει Γλυφαδα σήμερα) και επιστροφή Δ.Σ. ; :lol:

:lol: :bigcry: :lol:

Δεν υπάρχει, ειδικα εαν θες να το συνδυάσεις με.... χμμ... δειπνο :blush:

Ασε που θα μας βγει η παναγία για Γλυφάδα :bawl: , σκέψου την επιστροφή, ανηφόρα Συγγρού

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:25
Απλα υπεθεσα πως καπιος θα ασχολειτε και εδω με το αθλημα και θα μου εδινε σοβαρες απαντησεις.

Ειναι σοβαρές απαντήσεις. Οπως καποιος που παίρνει την πρώτη του μηχανή δε λέει να σκάσει 10,000 να παρει το καινουριο gsxr 1000, έτσι και καποιος που τωρα θελει να ξεκινησει mountain δε χρειάζεται να σκασει 2,500.

Δικά σου ειναι βέβαια, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις με κατι φτηνότερο να μπεις στο χώρο και μετά ανεβαίνεις, όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις και η όρεξή σου.

Εαν παντως θες να τα σκασεις, με 2,500 παίρνεις εξαιρετικά ποδήλατα, οποτε δες αυτο που σου ειπε ο hymador, υποθέτοντας οτι εχεις καταλήξει στο στυλ ποδηλασίας που σ' αρέσει (άλλο mountain γενικά, άλλο downhill παντως)

Μπες στο cyclist.gr και στο podilates.gr να δεις κι εκει γνώμες

Με το καλό :beer: :beer: :beer:

Zid
11/06/2010, 03:26
Δεν διαφωνω Δημήτρη! Απο την άλλη νοιώθω υποχρεωμένος να δώσω και μια άλλη διάσταση στον όποιο συνομιλητή μου όταν κρίνω πως ίσως βοηθήσει, για τη περίπτωση που δεν το εχει σκεφτει με άλλο τρόπο!

Ντάξει απλα δε πιστευω οτι τον βοήθησες με το σχολιο σου... πριν :wave2:

KaTaNaS
11/06/2010, 03:33

Δεν υπάρχει, ειδικα εαν θες να το συνδυάσεις με.... χμμ... δειπνο :blush:

Ασε που θα μας βγει η παναγία για Γλυφάδα :bawl: , σκέψου την επιστροφή, ανηφόρα Συγγρού

πιο δείπνο καλέ; για μπυρες θα παμε! :lol:

εγω θα παω, αν σου ανοιξει η ορεξη για πεταλι , παρε τηλ! :wave2:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:33
πιο δείπνο καλέ; για μπυρες θα παμε! :lol:

ναι, το ξέρω, άλλο λέω :bawl:

KaTaNaS
11/06/2010, 03:34
Ντάξει απλα δε πιστευω οτι τον βοήθησες με το σχολιο σου... πριν :wave2:

με αποκαταστησε ο καπταιν!

KaTaNaS
11/06/2010, 03:35
ναι, το ξέρω, άλλο λέω :bawl:

αχαχαχχαχαχαχαχα οκ, τωρα το πιασα! Καλή μασαμπούκα :lol: :wave2:

Zid
11/06/2010, 03:38

Δικά σου ειναι βέβαια, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις με κατι φτηνότερο να μπεις στο χώρο και μετά ανεβαίνεις, όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις και η όρεξή σου.

Αγόρασα με την ιδια λογικη ενα hardtail scott aspect στα 400+ ευρω και βλέπω οτι τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελα.. μιας και ηθελα κάτι σε full susp ωστε να μπορώ να έχω λιγο περισσότερη ευχαρίστηση σε κατηφορικά και μονοπάτια κτλ...

Ουσιαστικά λόγω απειρίας πήγα και πήρα ενα ποδήλατο που δεν έκανε αυτό που ήθελα και γενικα δε το ευχαριστιέμαι τοσο πολύ...

Αντιθετα πιστευω με ενα ποδηλατο διπλης αναρτησης μπορείς να έχεις και διασκέδαση αλλα και να κανεις τη βόλτα σου χωρις περιορισμους...

Διαφωνω δλδ οτι πρεπει να παρεις κατι φτηνο για αρχή...

Zid
11/06/2010, 03:39
Για πές τωρα εναν τρόπο να συνδιασουμε Δ.Σ. freeday (http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=124102190963484&ref=mf) (πάει Γλυφαδα σήμερα) και επιστροφή Δ.Σ. ; :lol: Kαι εγώ μεσα αμα θέλετε να κανονισουμε :wave2:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:40
Αντιθετα πιστευω με ενα ποδηλατο διπλης αναρτησης μπορείς να έχεις και διασκέδαση αλλα και να κανεις τη βόλτα σου χωρις περιορισμους...

Μισό. Το ποδήλατο διπλής αναρτησης δυσκολεύει τις βόλτες (εξαρτάται βέβαια τί εννοούμε βόλτες), αλλα κινούμενος στο δρομο το πισω αμορτισέρ με το πανω-κατω σε φρενάρει στην ουσία.

:winka:

KaTaNaS
11/06/2010, 03:41
Αγόρασα με την ιδια λογικη ενα hardtail scott aspect στα 400+ ευρω και βλέπω οτι τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελα.. μιας και ηθελα κάτι σε full susp ωστε να μπορώ να έχω λιγο περισσότερη ευχαρίστηση σε κατηφορικά και μονοπάτια κτλ...

Ουσιαστικά λόγω απειρίας πήγα και πήρα ενα ποδήλατο που δεν έκανε αυτό που ήθελα και γενικα δε το ευχαριστιέμαι τοσο πολύ...

Διαφωνω δλδ οτι πρεπει να παρεις κατι φτηνο για αρχή...

αν γινοταν το αναποδο όμως... ΚΑΙ τα λεφτακια σου θα εκλαιγες , και πάλι εφχαριστημενος δεν θα ήσουν!

ενω τωρα το πουλας 200 ευρω φθηνοτερα και ουτε μεγαλη χασουρα εχεις, και σαφως περισσοτερη εμπειρία και αυτογνωσία

Zid
με αποκαταστησε ο καπταιν! :beer:

Zid
Μισό. Το ποδήλατο διπλής αναρτησης δυσκολεύει τις βόλτες (εξαρτάται βέβαια τί εννοούμε βόλτες), αλλα κινούμενος στο δρομο το πισω αμορτισέρ με το πανω-κατω σε φρενάρει στην ουσία.

:winka: Δεν ειπα να παρω σουμιε ρε καπταιν :bigcry:

Zid
11/06/2010, 03:42
αν γινοταν το αναποδο όμως... ΚΑΙ τα λεφτακια σου θα εκλαιγες , και πάλι εφχαριστημενος δεν θα ήσουν!

ενω τωρα το πουλας 200 ευρω φθηνοτερα και ουτε μεγαλη χασουρα εχεις, και σαφως περισσοτερη εμπειρία και αυτογνωσία Πονάει ομως η μέση μου και εχω κανει 2 ακτινολογησεις ....:lol:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 03:43
ενω τωρα το πουλας 200 ευρω φθηνοτερα και ουτε μεγαλη χασουρα εχεις, και σαφως περισσοτερη εμπειρία και αυτογνωσία

+1 :winka: :beer:

KaTaNaS
11/06/2010, 03:44

+1 ειναι πολυ σχετικός ο όρος !

για να παρεις FS ποδηλατο ελαφρύ και με πισω αναρτηση επιδόσεων που να κλειδωνει θελεις τουλαχιστον 2.5 χιλιαρικα

και είπαμε δεν υπαρχει ποδηλατο που να τα κανει όλα τελεια... (αναλογα με τα μηχανακια πανε και αυτα πλεον)

οποτε τι ειναι πιο εξυπνο;
να πειραματιστεις με 500 ή με 2500 ;

KaTaNaS
11/06/2010, 03:45
Πονάει ομως η μέση μου και εχω κανει 2 ακτινολογησεις ....:lol:

τι τα θες τα ποδηλατα ρε παππουκο; :p

Julius
11/06/2010, 03:59
me 2500 perneis ena soro podilata AM, poy mporeis na kaneis sxedon ta panta prosoxi ta AM/FR einai genikotera varia podilata, PREPEI na exeia kali fisiki katastasi kai tha pas pantou kyriolektika.

vres ena podilatadiko poy den tha se 'dagosei" kai pare auto pou sou aresei perisotero, se auta ta lefta tha einai poly kalo oti kai na pareis.

oi protaseis mou......

AM/FR SPECIALIZED SX TRAIL : polyyyy kalo podilato me poly kalo antiprosopo sthn ellada, gia poio hardcore katastaseis
AM/FR SANTA CRUZ BULLIT : Alla prepei na perimenis na sto feroun apo thesaloniki, to exo dyo xronia, den kolaei POUTHENA kai poly apla den spaei.

Julius
11/06/2010, 04:04

Re ilia ta pragmata den einai opos ta thimosoun prin apo trianta xroniaaaaaaa :lol: :lol:

ama pareis volta asfalto kalo XC podilato me piso anartisi (ton 1500euro) tha enthousiasteis

ean pareis ena DH asfalto tha nomizeis oti einai oval oi zantes.

episeis ean pareis to diko mou (FullSusp Freeride) anavasi xoma tha patheis plaka poso kalytera anevevneis ap'oti me to HT

exei proxorisei h texnologia reeeeeeeeee

makis206
11/06/2010, 04:05
H δική μου πρόταση αν και λίγο βαρύ στα 15 κιλά, Scott Ransom (http://www.youtube.com/watch?v=N4L1pA3qu9k). Σχεδόν για όλα όσα αφορούν χώμα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά.:winka:

αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ρε πούστη μου... :lol:

201190

Cpt. Haddock
11/06/2010, 04:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Re ilia ta pragmata den einai opos ta thimosoun prin apo trianta xroniaaaaaaa :lol: :lol:

:a26: :a26: :a26: :lol:

Julius
11/06/2010, 04:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
H δική μου πρόταση αν και λίγο βαρύ στα 15 κιλά, Scott Ransom (http://www.youtube.com/watch?v=N4L1pA3qu9k). Απλά, για όλα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά.:winka:

αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ρε πούστη μου... :lol:

aroste Scottakiaaa

Julius
11/06/2010, 04:07
:a26: :a26: :a26: :lol:

ok ok

eikosipente :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Zid
11/06/2010, 04:08
me 2500 perneis ena soro podilata AM, poy mporeis na kaneis sxedon ta panta prosoxi ta AM/FR einai genikotera varia podilata, PREPEI na exeia kali fisiki katastasi kai tha pas pantou kyriolektika.

Aυτο με τι φυσική κατάσταση είναι ενα θέμα.... εκει με προβληματίζουν τα κιλά του ποδηλάτου :sick:

makis206
11/06/2010, 04:13
aroste Scottakiaaa
Να τά'χα εγώ για Santacruz ή Cannondale και τα λέγαμε μετά...:lol: :beer:

Aυτο με τι φυσική κατάσταση είναι ενα θέμα.... εκει με προβληματίζουν τα κιλά του ποδηλάτου :sick:

Μέχρι και τα 15 κιλά παλεύεται, από εκεί και μετά δυσκολεύει το πράγμα (φαντάσου ότι υπάρχουν freeride μοντέλα που φτάνουν το 20κιλο) :winka:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 04:14
εκεινιη την κατηγοράι θα τη φτιαξουμε μπροοοοο ; :blush:

Zid
11/06/2010, 04:16
Το κακό είναι οτι και το 1 κιλό στο ποδήλατο φαίνεται.... ειδικά αμα το θες και για cross country... εκει ειναι το διλλημα ....

Μάλλον θέλει να εχεις 2-3 ποδηλατα... καθένα για αλλη φαση.. :(

Cpt. Haddock
11/06/2010, 04:18
Μάλλον θέλει να εχεις 2-3 ποδηλατα... καθένα για αλλη φαση.. :(

Αυτό ισχύει. Επίσης ενα full susp free ride δε μπορείς να του βάλεις κανα σακιδιάκι να κατέβεις μια βολτα στην πόλη, άσε που ποδήλατο 2,500 ευρω δεν το βγαζεις στο δρομο.

Δεν ειναι τυχαίο που η κατηγορία city/fitness εχει αρχισει και πουλάει πολύ :winka:

makis206
11/06/2010, 04:22
Το κακό είναι οτι και το 1 κιλό στο ποδήλατο φαίνεται.... ειδικά αμα το θες και για cross country... εκει ειναι το διλλημα ....

Κατ'αρχήν στα ποδήλατα φαίνονται ακόμα και τα 100 γραμμάρια σ'αυτούς που ασχολούνται πολύ με το άθλημα, δεν είναι τυχαίο ότι οι κουρσάκιδες ξοδεύουν περιουσίες για να κατεβάσουν το βάρος ακόμα και τόσο λίγο.:winka:

Για χρήση cross country πάντως και για ποδήλατο με dual suspension προτείνω κάτι τέτοιο στα 11 περίπου κιλά τα carbon και στα 12,5 τα αλουμίνια.

http://www.scott-sports.com/gb_en/product/9059/44699/spark_30

Julius
11/06/2010, 04:24
poia katigoria ?

Zid
11/06/2010, 04:24
μια βολτα στην πόλη, άσε που ποδήλατο 2,500 ευρω δεν το βγαζεις στο δρομο.

+1000

Cpt. Haddock
11/06/2010, 04:27
poia katigoria ?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105545

:blush: :D :blush:

Zid
11/06/2010, 04:31

:blush: :D :blush: Kαι μετά θα κάνουμε subcat/ry χωματινα στριταδικα... :lol:

Julius
11/06/2010, 04:33

:blush: :D :blush:

den to eixa dei re liako, apantisa ekei

Zid
11/06/2010, 04:36
Eνολιγοις για χρήση 50/50 cross country αλλα και να κάνεις και καταβαση και κανα χαζοαλμα.. τι να πάρεις κάνεις .. για πείτε... all mountain κατηγορια?

Μπροστινο 140+ και βάρος 13 -14 κιλα... κάτι τετοιο θα ειναι ιδανικό..?

el_hymador
11/06/2010, 05:09
Eνολιγοις για χρήση 50/50 cross country αλλα και να κάνεις και καταβαση και κανα χαζοαλμα.. τι να πάρεις κάνεις .. για πείτε... all mountain κατηγορια?

Υπαρχει πλέον τόση εξειδίκευση στα ποδήλατα που έχει χαθεί η μπάλα...

στα FS ειδικά γίνεται χαμός...απο αγωνιστικά και πανάλαφρα όπλα, μέχρι "οδοστρωτήρες" που αντέχουν σε drops 20 μέτρων.

Λογικά για αυτά που ζητάς, μπορείς να επιλέξεις ένα XC FS (120 διαδρομή) με all mountain χαρακτήρα ή ένα All mountain (140 διαδρομή) με XC χαρακτήρα...για να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο, υπάρχουν και ποδήλατα με 130 διαδρομή... :lol:

εγώ γενικά είμαι της άποψης το ποδήλατο να ανεβάινει καλά και ας χάνει λίγο στο κατήφορο...γιατί τι νόημα έχει να φτάσεις στη κορυφή κομμάτια και μετά να μην μπορέις ούτε χαρτοπετσέτα να περάσεις με άλμα;

makis206
11/06/2010, 05:23

Kοίτα στη σελίδα της Scott (http://www.scott-sports.com/gb_en/category/8941/mountain) την κατηγορία "Trail" για να πάρεις μια ιδέα. Στα 13κιλά βρίσκεται το Genius το αλουμινένιο.:winka:

Στα "All Mountain" κατατάσσεται το Ransom που ανάφερα πριν και παίζει στο 15κιλο ενώ ιδανικότατα είναι και τα δύο, απλώς το δεύτερο σου δίνει λίγες περισσότερες δυνατότητες για ταρζανιές..:D

Zid
11/06/2010, 05:29
Kοίτα στη σελίδα της Scott (http://www.scott-sports.com/gb_en/category/8941/mountain) την κατηγορία "Trail" για να πάρεις μια ιδέα. Στα 13κιλά βρίσκεται το Genius το αλουμινένιο.:winka:

Στα "All Mountain" κατατάσσεται το Ransom που ανάφερα πριν και παίζει στο 15κιλο :beer: Εσυ είσαι φανατικός σκοτ-ακιας.... απ οτι εχω καταλάβει!!

Τα έχω δει αλλα πιστεύω με το genius με μπροστινό ox 32 Talas 3 Travel position110-130-150mm θα μπορώ να κάνω και βόλτες και κατεβάσματα ... λιγο απ ολα δλδ... και ειναι ποιο ελαφρυ απο το ρανσομ...

makis206
11/06/2010, 05:36
Εσυ είσαι φανατικός σκοτ-ακιας.... απ οτι εχω καταλάβει!!
Τα έχω δει αλλα πιστεύω με το genius με μπροστινό ox 32 Talas 3 Travel position110-130-150mm θα μπορώ να κάνω και βόλτες και κατεβάσματα ... λιγο απ ολα δλδ... και ειναι ποιο ελαφρυ απο το ρανσομ...

Φανατικός είμαι γιατί δεν με παίρνει για παραπάνω..:lol:

Όντως ποδήλατα σαν το Genius πάντως είναι για πολλά πράγματα, και αλματάκια κάνεις, και χωμάτινα ανεβάσματα θα καταφέρνεις εύκολα, ακόμα και στην πόλη μια χαρά θα είσαι! Στο συγκεκριμένο υπάρχει κλείδωμα και των δύο αναρτήσεων, ότι πρέπει για να ποδηλατείς και στην άσφαλτο :winka:

Εγώ πάντως δεν τις κλειδώνω ποτέ στο Ransom :lol:

Zid
11/06/2010, 05:38

Όντως ποδήλατα σαν το Genius πάντως είναι για πολλά πράγματα, και αλματάκια κάνεις, και χωμάτινα ανεβάσματα θα καταφέρνεις εύκολα, ακόμα και στην πόλη μια χαρά θα είσαι! Στο συγκεκριμένο υπάρχει κλείδωμα και των δύο αναρτήσεων, ότι πρέπει για να ποδηλατείς και στην άσφαλτο :winka:

Εγώ πάντως δεν τις κλειδώνω ποτέ στο Ransom :lol: Το πρόβλημα τώρα ειναι που θα βρούμε τα λεφτά... :bigcry:

:lol:

makis206
11/06/2010, 05:40
Το πρόβλημα τώρα ειναι που θα βρούμε τα λεφτά... :bigcry:
:lol:

Έλα ρε σιγά το δύσκολο, το ΔουΝουΤού νά'ν'καλά..!:lol:

el_hymador
11/06/2010, 05:48

Εγώ πάντως δεν τις κλειδώνω ποτέ στο Ransom :lol:

Ρε συ Μακη, αυτον το λεβητα που εχει για πισω αμορτισερ η Scott, καταφερες να τον φερεις στα μετρα σου;

makis206
11/06/2010, 05:51
Ρε συ Μακη, αυτον το λεβητα που εχει για πισω αμορτισερ η Scott, καταφερες να τον φερεις στα μετρα σου;

Piece of cake κι έχει και γαμώ τις λειτουργίες μάλιστα Κωστή, κόλλησε κάποιος κάπου με τη ρύθμιση; (θερμοσίφουνας περικαλώ):lol:

el_hymador
11/06/2010, 05:55
Piece of cake κι έχει και γαμώ τις λειτουργίες μάλιστα Κωστή, κόλλησε κάποιος κάπου με τη ρύθμιση; (θερμοσίφουνας περικαλώ):lol:

όχι απλά πραπονιούνται όλοι ότι είναι δύσχρηστο και περίπλοκο σύστημα

makis206
11/06/2010, 06:09
όχι απλά πραπονιούνται όλοι ότι είναι δύσχρηστο και περίπλοκο σύστημα

Αν διαβάζανε λίγο το φάκιν manual...:lol:

Ρε'σύ είναι θέμα δευτερολέπτων λέμε (καλά εγώ το έχω ξαναζήσει κι απ'το Genius):winka:

Απλώς βάζεις αέρα σε δύο φιαλάκια -με ειδική τρόμπα για αμορτισέρ- ανάλογα με το βάρος σου κι αυτό είναι όλο, το sag έρχεται μόνο του αν έχεις βάλει τη σωστή ποσότητα και στα δυο. Το μόνο που μένει είναι να ρυθμίσεις το rebound το οποίο το κάνεις πανεύκολα καθώς κάθεσαι στη σέλα και κατεβαίνεις ένα πεζοδρόμιο, παρατηρείς τις ταλαντώσεις του αμορτισέρ και φροντίζεις να το φέρεις εκεί που η ταλάντωση περιορίζεται στο ένα "πάνω-κάτω". Από εκεί και μετά το ρυθμίζεις ανάλογα με τις περιστάσεις αν το θες πιο γρήγορο ή πιο αργό.

Την πρώτη φορά είναι το δύσκολο, μετά γίνεται πιο εύκολο κι απ'το ν'αλλάξεις λάστιχο. :beer:

makis206
11/06/2010, 06:17
Απλώς βάζεις αέρα σε δύο φιαλάκια -με ειδική τρόμπα για αμορτισέρ- ανάλογα με το βάρος σου κι αυτό είναι όλο, το sag έρχεται μόνο του αν έχεις βάλει τη σωστή ποσότητα και στα δυο.

Εσωτερικά στο ψαλίδι έχει μέχρι και πινακάκι για σωστή ποσότητα αέρα μέσα στα φιαλάκια + και - ανάλογα με το βάρος σου, μόνο αμερικανάκι δεν σου στέλνουν να στο φουσκώσει λέμε! :lol:

("rider weight" στα αριστερά του πίνακα και "+ and - air setting" στα δεξιά:winka: )

Πάνω απ'το "equalizer" φαίνεται και η βαλβίδα για το +

201198

dond4le
11/06/2010, 07:14
Υπαρχει πλέον τόση εξειδίκευση στα ποδήλατα που έχει χαθεί η μπάλα...

στα FS ειδικά γίνεται χαμός...απο αγωνιστικά και πανάλαφρα όπλα, μέχρι "οδοστρωτήρες" που αντέχουν σε drops 20 μέτρων.

Λογικά για αυτά που ζητάς, μπορείς να επιλέξεις ένα XC FS (120 διαδρομή) με all mountain χαρακτήρα ή ένα All mountain (140 διαδρομή) με XC χαρακτήρα...για να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο, υπάρχουν και ποδήλατα με 130 διαδρομή... :lol:

εγώ γενικά είμαι της άποψης το ποδήλατο να ανεβάινει καλά και ας χάνει λίγο στο κατήφορο...γιατί τι νόημα έχει να φτάσεις στη κορυφή κομμάτια και μετά να μην μπορέις ούτε χαρτοπετσέτα να περάσεις με άλμα;

++++1000

Γι'αυτο και επειδη εχω ενα κολλημα με την Giant λεω να βρω κανενα reign x1 toy 08 h

09.....................γιατι με το Terrago ναι μεν

εχω σκαρφαλωσει σε πολλα βουναλακια αλλα το κατεβασμα ειναι εποδυνο-επικυνδυνο και

πολυεξοδο με οτι αυτο συνεπαγετε :lol:

Να ανοιξω ενα θρεντακι στις αντιπαραθεσεις..........:evil:

ΜΤΒ VS ΕNDURO χαχαχαχαχα.....................εχω μεγαλη περιεργεια :confused: :confused:

KaTaNaS
11/06/2010, 07:20

ΜΤΒ VS ΕNDURO χαχαχαχαχα.....................εχω μεγαλη περιεργεια :confused: :confused:

ναι, αλλά η αντιπαραθεση να αφορά τις ανηφόρες! :lol:

dond4le
11/06/2010, 07:26
ναι, αλλά η αντιπαραθεση να αφορά τις ανηφόρες! :lol:

Kαι χωρις τα ποδια κατω.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
11/06/2010, 07:26
Εσωτερικά στο ψαλίδι έχει μέχρι και πινακάκι για σωστή ποσότητα αέρα μέσα στα φιαλάκια + και - ανάλογα με το βάρος σου, μόνο αμερικανάκι δεν σου στέλνουν να στο φουσκώσει λέμε! :lol:

("rider weight" στα αριστερά του πίνακα και "+ and - air setting" στα δεξιά:winka: )

Πάνω απ'το "equalizer" φαίνεται και η βαλβίδα για το +

mexri 90kg λεει...

αν εισαι παραπανω?

:blush:

McGyver
11/06/2010, 07:28
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω...

Είχα πάρει ένα MTB της Ideal πριν από κανένα 6άρι χρόνια (350 Ευρά τότε).
Σκελετός αλουμινίου, δισκόφρενα και εμπρός ανάρτηση.

Εδώ και 5 χρόνια κάθεται στο υπόγειο και δε χρησιμοποιείται.

Μπορώ/αξίζει να το φτιάξω;
Αν ναι, μπορώ να του αλλάξω ντεραγιέρ/γρανάζια/χειριστήρια με πιο καινούρια;

Για τι ποσό μιλάμε για κάτι ΜΗ εξεζητημένο;

Στείλτε και που μου...

'στώ...

makis206
11/06/2010, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
mexri 90kg λεει...
αν εισαι παραπανω?
:blush:

Παίρνεις τέτοιο..:lol:

201204

dond4le
11/06/2010, 07:40
Αναλογως γιατι χρηση το θες......

Μπορει αρκετα απο τα περιφεριακα σου να λειτουργουν καλα και να μην χρειαζονται αλαγη.

Η IDEAL χρονια τωρα πονταρει στα ποιοτικα περιφερειακα!!!!!

Cpt. Haddock
11/06/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Στείλτε και που μου...

'στώ...

Αφ' ενός μπορεις

Αφ' ετέρου πρέπει να δεις τι χρειάζεται αλλαγη. Τακάκια και λαστιχα θα θέλουν λόγω πολυκαιρίας. Ίσως και η αλυσίδα και - αναλόγως προηγούμενης χρήσης - η μεσαία τριβή. Επίσης πιθανον οι ντίζες.

Ντεραγιερ κλπ γιατι να αλλαξεις εαν δουλεύουν;

makis206
11/06/2010, 07:43
'στώ...

Aνάλογα απ'το τι χρειάζεται να αλλάξεις Θωμά, μπορείς να βρεις ολόκληρο κιτ περιφερειακών με 200 ευρώ, μπορείς όμως να δώσεις και 3χίλιαρο..:lol:

Μπορεί να θέλει απλά αντικατάσταση στις ντίζες και με πολύ χαμηλό κόστος να ξαναγίνει καινούργιο, εσύ θα το κρίνεις..:p

dond4le
11/06/2010, 07:45

Και σαν εναλλακτηκη ενα ζευγαρι σλικ λαστιχα και αυτο (http://www.tacxantares.com/en_rollers_antares.html) .

McGyver
11/06/2010, 07:48
Αφ' ενός μπορεις

Αφ' ετέρου πρέπει να δεις τι χρειάζεται αλλαγη. Τακάκια και λαστιχα θα θέλουν λόγω πολυκαιρίας. Ίσως και η αλυσίδα και - αναλόγως προηγούμενης χρήσης - η μεσαία τριβή. Επίσης πιθανον οι ντίζες.

Ντεραγιερ κλπ γιατι να αλλαξεις εαν δουλεύουν;

Aνάλογα απ'το τι χρειάζεται να αλλάξεις Θωμά, μπορείς να βρεις ολόκληρο κιτ περιφερειακών με 200 ευρώ, μπορείς όμως να δώσεις και 3χίλιαρο..:lol:

Μπορεί να θέλει απλά αντικατάσταση στις ντίζες και με πολύ χαμηλό κόστος να ξαναγίνει καινούργιο, εσύ θα το κρίνεις..:p

Κατάλαβα, βρήκα καινούριο παιχνίδι...

Θα του γ@μήσω τα πρέκια στο λύσιμο και θα παίζω :D ...
Για ό,τι απορίες έχω θα ανοίξω θέμα στα Τεχνικά.

Ευχαριστώ σας!

Julius
11/06/2010, 07:50

Στείλτε και που μου...

'στώ...

ean einai 5etias tha xriasteis ena zeygos samprelolastixa me 30 europoula kai ena WD40

meta oti xalaei ean xalasei kati... to alazeis

tha tsoulaei mia xara

dond4le
11/06/2010, 07:52
Τωρα που ακριβηνε η βενζινη...............................καιρος να ξεσκουαρισουν οι εκτροχιαστες!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
11/06/2010, 07:53
Κατάλαβα, βρήκα καινούριο παιχνίδι...
Θα του γ@μήσω τα πρέκια στο λύσιμο και θα παίζω :D ...
Για ό,τι απορίες έχω θα ανοίξω θέμα στα Τεχνικά.
Ευχαριστώ σας!

Όλα είναι πανεύκολα Θωμά, με λίγο πειραματισμό θα βρεις τον τρόπο που λειτουργούν.:winka:

Τιp: Στη σελίδα της Shimano θα βρεις manual για το κάθε εξάρτημα που πιθανόν θα σε παιδέψει, και διαφορετικής μάρκας περιφερειακά να έχει πάλι με την ίδια λογική θα λειτουργούν στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Αλλιώς εδώ θα είμαστε κι εμείς, θα μας βρεις με το νικ "Youngman" :lol: :rotflmao:

makis206
11/06/2010, 07:56
Τωρα που ακριβηνε η βενζινη...............................καιρος να ξεσκουρισουν οι εκτροχιαστες!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα πλάκα στα Χανιά έχει ήδη αρχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των ποδηλάτων στο κέντρο, μια χαρά!

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 07:56
Εαν αλλάξεις λαστιχα consider να βάλεις πόλης για να έχεις καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο εαν δεν πηγαινεις χωμα

Αναλόγως δε της δυναμης που εχεις στα ποδια και της φυσικής σου κατάστασης μπορείς να αλλαξεις κασέτες μπρος/πισω με πιο "βαρυ" πατημα για τελικες και να προσθεσεις καμια-δυο. Αλλα αυτο σε δεύτερη φαση

Αρχικα τσέκαρε σημεία φθοράς: Αλυσιδα, λαστιχα, φρενα, τριβη, ντιζες.

Καθαρισμα, λαδωμα, γρασαρισμα, σφιξιμο οι βιδες και μια βολτα να δεις τι θελει.

950dim
11/06/2010, 08:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Noen gang tenkt på å gå;

Cpt. Haddock
11/06/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Noen gang tenkt på å gå;

εεεεεε..... :look:

:uplate:

950dim
11/06/2010, 08:41
εεεεεε..... :look:

:uplate:

Jeg tenker også å reise nordover
:smilea:

Cpt. Haddock
11/06/2010, 08:51
Jeg tenker også å reise nordover
:smilea:

Fint! JEG er ikke sikker ennå , bortsett fra JEG håpe Jeg vil

950dim
11/06/2010, 09:00
Fint! JEG er ikke sikker ennå , bortsett fra JEG håpe Jeg vil

Er nok penger, men det er en unik opplevelse, håper jeg å være snart

harris_x
11/06/2010, 09:05
پاکِستان

:smokin:

950dim
11/06/2010, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
پاکِستان

:smokin:

مرحبا أنت أيضا:D

harris_x
11/06/2010, 09:09
گن۔ سبھاؤ۔ خواص۔ صفت۔ تعریف۔ جوہر۔ مضمر طاقت

:mad:

el_hymador
11/06/2010, 09:10

Ακριβό είναι καλύτερα κοίτα κάτι σε Ideal...:wave2:

harris_x
11/06/2010, 09:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

950dim
11/06/2010, 09:15

Η καλυτερη μεταφραση!!!
:rotflmao: :bigcry:

p@nos
11/06/2010, 14:39

κι απαυτο εχουμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

the big boy
17/06/2010, 17:02
αγαπητοι συμφορουμιτες............:D

αν και απο μικρο παιδι λατρευω το ποδηλατο (λες και τωρα μεγαλωσα).........σκεφτομαι εντονα τον τελευταιο καιρο να ασχοληθω λιγο πιο συστηματικα, με βολτες στο βουνο κτλπ....... ειμαι λοιπον στην αναζητηση για καινουριο και "καλο" ποδηλατο.........γενικα απο μαρκες μοντελα ταχυτητων φρενα κλπ δεν πολυασχολουμαι γι αυτο και θα ηθελα την αποψη σας.............εχω βρει ενα giant terrago 2010 μοντελο καινουριο με 470 ευρω..........βρηκα ακομα ενα ideal boomax 2009 μοντελο μεταχειρισμενο απο ενα παιδι που δουλευει σε ποδηλαταδικο 4 μηνων (του ειχαν κλεψει το ποδηλατο του, πηρε αυτο, μετα ομως βρηκε τελικα το κλεμμενο -απο τους λιγους τυχερους φανταζομαι-και τωρα πουλαει αυτο) στο οποιο εχει αλλαξει παλουκοσελο, τιμονι, συστημα ταχυτητων (φοραει SLX), εχει λαστιχα δρομου γιατι το χρησιμοποιουσε μονο δρομο στα 550 ευρω............η αληθεια ειναι οτι στο ματι μου καθοταν πιο καλα το IDEAL......δεν ξερω μου εκανε εντυπωση.............καταρχας πως σας φαινονται οι τιμες??......(ειπαμε ειμαι ασχετος).............να προσπαθησω για το IDEAL μπας και μου το αφησει κανα 500αρικο.............ή μηπως βρω κανενα ιδιο καινουριο σε καλη τιμη μιας και ειναι 2009 μοντελο??..........

συγγνωμη για το μεγαλο ποστ, αλλα εχω προβληματιστει και θα ηθελα την γνωμη σας, ισως και τις προτασεις σας για ποδηλατο σε αντιστοιχα χρηματα, αντε και 600 euro αν αξιζει :dizzy:

giant terrago (http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/width/800/images/models/Giant/2009/TERRAGO-DISC_09/Terrago%20Disc.jpg)

ideal boomax (http://www.podilatorama.gr/photos/productimages/boomax%2009.jpg)

υ.γ. υπαρχει καποιος εδω απο λαρισα μπας και με κατατοπησει και για μερη για βολτες?? :D

michaelgtc
17/06/2010, 18:44
εγω πηγα σε μοντελο του 2009 ideal pro rider και το πηρα 150 ευρο φθηνοτερα απο το 2010.
ασε που στα 2009 θα σου κοψει και αλλο την τιμη ευκολοτερα απο τα καινουργια.
κανενας δεν θελει να κραταει στοκ οποτε μπορει να στο σκοτωσει πιο ευκολα

Zid
18/06/2010, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
αγαπητοι συμφορουμιτες............:D

αν και απο μικρο παιδι λατρευω το ποδηλατο (λες και τωρα μεγαλωσα).........σκεφτομαι εντονα τον τελευταιο καιρο να ασχοληθω λιγο πιο συστηματικα, με βολτες στο βουνο κτλπ....... ειμαι λοιπον στην αναζητηση για καινουριο και "καλο" ποδηλατο.........γενικα απο μαρκες μοντελα ταχυτητων φρενα κλπ δεν πολυασχολουμαι γι αυτο και θα ηθελα την αποψη σας.............εχω βρει ενα giant terrago 2010 μοντελο καινουριο με 470 ευρω..........βρηκα ακομα ενα ideal boomax 2009 μοντελο μεταχειρισμενο απο ενα παιδι που δουλευει σε ποδηλαταδικο 4 μηνων (του ειχαν κλεψει το ποδηλατο του, πηρε αυτο, μετα ομως βρηκε τελικα το κλεμμενο -απο τους λιγους τυχερους φανταζομαι-και τωρα πουλαει αυτο) στο οποιο εχει αλλαξει παλουκοσελο, τιμονι, συστημα ταχυτητων (φοραει SLX), εχει λαστιχα δρομου γιατι το χρησιμοποιουσε μονο δρομο στα 550 ευρω............η αληθεια ειναι οτι στο ματι μου καθοταν πιο καλα το IDEAL......δεν ξερω μου εκανε εντυπωση.............καταρχας πως σας φαινονται οι τιμες??......(ειπαμε ειμαι ασχετος).............να προσπαθησω για το IDEAL μπας και μου το αφησει κανα 500αρικο.............ή μηπως βρω κανενα ιδιο καινουριο σε καλη τιμη μιας και ειναι 2009 μοντελο??..........

συγγνωμη για το μεγαλο ποστ, αλλα εχω προβληματιστει και θα ηθελα την γνωμη σας, ισως και τις προτασεις σας για ποδηλατο σε αντιστοιχα χρηματα, αντε και 600 euro αν αξιζει :dizzy:

giant terrago (http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/width/800/images/models/Giant/2009/TERRAGO-DISC_09/Terrago%20Disc.jpg)

ideal boomax (http://www.podilatorama.gr/photos/productimages/boomax%2009.jpg)

υ.γ. υπαρχει καποιος εδω απο λαρισα μπας και με κατατοπησει και για μερη για βολτες?? :D Mια χαρά είναι και τα 2 για εισαγωγή στο mtb... αν δεις στη συνέχεια να αυξάνονται οι απαιτήσεις σου τότε ισως πας για κάτι άλλο... :wave2:

the big boy
18/06/2010, 10:04
ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑ...................πως σας φαινεται?

τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω παρεα για το βουνο...............δεν ειναι κανενας ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ που να ασχολειται??................. :D

201746

Cpt. Haddock
18/06/2010, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑ...................πως σας φαινεται?

Μια χαρα

καλολάσπωτο :beer: :beer: :beer: