View Full Version : H πίστα των Σερρών πολύ πιο κοντά στην διοργάνωση αγώνα MotoGP για το 2011.
fzr1000exup
01/05/2008, 22:29
H πίστα των Σερρών πολύ πιο κοντά στην διοργάνωση αγώνα MotoGP.
Στις αρχές της Μεγάλης εβδομάδας, (22,23/4) ο διευθύνων σύμβουλος της Dorna (της εταιρίας που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του MOTOGP), Χαβιέ Αλόνσο βρέθηκε στις Σέρρες και είχε συνομιλίες με τον δήμαρχο Σερρών, Γιάννη Βλάχο , τον διευθύνοντα σύμβουλο της μακεδονικής πίστας, Τάκη Σωτηριάδη και τον παρουσιαστή του MOTOGP από την ΕΤ-3 Δ.Διατσίδη .
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των MotoGP για την χώρα μας, www.motograndprix.gr , η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Η Dorna όρισε ένα χρονικό ορίζοντα για την διεκδίκηση της διοργάνωσης GP από την χώρα μας το 2011. Από την πλευρά τους, ο δήμαρχος και οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου εμφανίζονται πολύ θετικοί να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων, ώστε η πίστα των Σερρών να τηρήσει της προϋποθέσεις των MotoGP.
Εδώ υπάρχει και το σχετικό link.
http://www.motograndprix.gr/news_details.asp?news_id=151
Δεν ειμαστε καλα ... πανε τη στανη να τη πουλησουν για παριςχιλτον !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DrIoannis
02/05/2008, 11:42
Μάλιστα...
gixxerpap
02/05/2008, 11:49
γιατι, σας χαλαει κατι?
:confused:
Καταλαβα , πλεον ειναι πιο εφικτο να γινει στης Σερρες παρα Πατρα και παπαρια ,ας ειναι και το 2011 :sick:
Και η Σερρες πλεον ειναι απαγορευτηκες λογω καυσιμου και διοδιων.
Παλι στο κοτετσι.:mad:
latris mixanis
02/05/2008, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καταλαβα , πλεον ειναι πιο εφικτο να γινει στης Σερρες παρα Πατρα και παπαρια ,ας ειναι και το 2011 :sick:
Και η Σερρες πλεον ειναι απαγορευτηκες λογω καυσιμου και διοδιων.
Παλι στο κοτετσι.:mad:
Δηλαδή η Πάτρα δεν είναι απαγορευτική λόγω καυσίμων και διοδίων?? Για τους Αθηναίους και για όσους ζουν κάτω απ' τα βλάκι ή σχετικά κοντά μια χαρά θα λεγα, αλλά γι αυτούς που μένουν βόρεια Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!!
Υπάρχει και το τρενάκι που σε πάει Σέρρες και είναι οικονομικότατο:) Δεν χρειάζεται να πήγαινουμε μόνο με τα οχήματά μας..
:wave2:
Υ.Γ Καλό θα ήταν να έφτιαχναν μια νέα πίστα για να ανοίξουν θέσεις εργασίας κλπ
Cpt. Haddock
02/05/2008, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Υπάρχει και το τρενάκι που σε πάει Σέρρες και είναι οικονομικότατο:) Δεν χρειάζεται να πήγαινουμε μόνο με τα οχήματά μας..
Μπα, τι μας λές... :smokin:
Ξέρεις μηπως και τα δρομολόγια; :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
και τον παρουσιαστή του MOTOGP από την ΕΤ-3 Δ.Διατσίδη .
Τότε να μην ανησυχούμε...
Δηλαδή η Πάτρα δεν είναι απαγορευτική λόγω καυσίμων και διοδίων?? Για τους Αθηναίους και για όσους ζουν κάτω απ' τα βλάκι ή σχετικά κοντά μια χαρά θα λεγα, αλλά γι αυτούς που μένουν βόρεια Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!!
Υ.Γ Καλό θα ήταν να έφτιαχναν μια νέα πίστα για να ανοίξουν θέσεις εργασίας κλπ
Η πατρα απο Αθηνα ειναι 200 χλμ. οχι 650.
Οι βοριοι εχουν βολευτει ,εχουν της Σερρες.
Το τρενακι που παει Σερρες δεν βαζει το μηχανακι σου μονο του, θελει τρειλερ.:sick:
Να ειμαστε καλα να δουμε τα παιδια μας να βιωνουν μια πιστα, αν υπαρχει Ελλαδα τοτε.:mad:
latris mixanis
02/05/2008, 14:31
Η πατρα απο Αθηνα ειναι 200 χλμ. οχι 650.
Οι βοριοι εχουν βολευτει ,εχουν της Σερρες.
Το τρενακι που παει Σερρες δεν βαζει το μηχανακι σου μονο του, θελει τρειλερ.:sick:
Να ειμαστε καλα να δουμε τα παιδια μας να βιωνουν μια πιστα, αν υπαρχει Ελλαδα τοτε.:mad:
1. Ελλάδα και moto gp δεν είναι μόνο οι Αθηναίοι
2. Πιστεύεις ότι η Ελλάδα μπορεί να συντηρεί 2 μεγάλες πίστες για διεθνείς αγώνες??
3. Ποιός ο λόγος να πάρεις μηχανάκι όταν πας να δεις έναν αγώνα?? Μπορούμε να ζήσουμε και ένα σκ χωρίς αυτό
4. Μια χαρά θα την χαρούν αν γίνει
fantacid
02/05/2008, 14:34
ε ρε τι θα δουν τα ματια μας!
το αθηναικο κρατος να γκρινιαζει που δεν εχει (αλλη μια) πιστα μεσα στο λεκανοπεδιο!!
:eyepop: :eyepop:
πολυ κριμα ειστε εκει κατω.....σας λυπαμαι!
η περιφερεια απαξιωνει τη πρωτευουσα.....
μα καλα τι γινετε, ειναι οι αθηναιοι πολιτες δευτερης κατηγοριας!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
latris mixanis
02/05/2008, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπα, τι μας λές... :smokin:
Ξέρεις μηπως και τα δρομολόγια; :evil:
Ναι, μήπως θες να στα πω ?? :smokin:
Ναι, μήπως θες να στα πω ?? :smokin:
Σιγά εσύ κι ο άλλος ο θεριακλής μας ντουμανιάσατε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
02/05/2008, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπα, εγώ το εχω κόψει. :D
Άλλωστε, μέσα στα τρένα απαγορεύεται :evil:
latris mixanis
02/05/2008, 14:51
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άνοιξε το παράθυρο
:rotflmao:
sapila racing
02/05/2008, 14:52
1. Ελλάδα και moto gp δεν είναι μόνο οι Αθηναίοι
2. Πιστεύεις ότι η Ελλάδα μπορεί να συντηρεί 2 μεγάλες πίστες για διεθνείς αγώνες??
3. Ποιός ο λόγος να πάρεις μηχανάκι όταν πας να δεις έναν αγώνα?? Μπορούμε να ζήσουμε και ένα σκ χωρίς αυτό
4. Μια χαρά θα την χαρούν αν γίνει
1. Eλλάδα και Motogp δεν θα δούμε ούτε σε 10 χρόνια. (γνώμη μου)
2. Ας αποκτήσει πρώτα μια και μετα βλέπουμε. Οταν λέω διεθνείς δεν εννοώ Βαλκανικούς, Τουρκικού πρωταθληματος κλπ. Εννοώ Ευρωπαικό πρωτάθλημα τουλάχιστον.
3. Αν πας σε αγώνα GP με τα αυτοκίνητο θα καταλάβεις. Ειδικά αυτό το Σ/Κ πρέπει να είσαι με την μηχανή σου.
4. Μακάρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
3. Αν πας σε αγώνα GP με τα αυτοκίνητο θα καταλάβεις. Ειδικά αυτό το Σ/Κ πρέπει να είσαι με την μηχανή σου.
Ο γραφων, ο τζιξερπαπ, και ο τροπεας, το προσυπογραφουμε το παραπανω σχολιο. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ο γραφων, ο τζιξερπαπ, και ο τροπεας, το προσυπογραφουμε το παραπανω σχολιο. :sad:
Ώπα ρε παγκόσμιε...
ε ρε να δω ολυμπιο να ψηνει σουβλακια και απο κατω η dorna να τον δειχνει σαν προεδρα της πιστας.
εδω στις σερρες εχουν 10 χρονια να κανουν μια εξεδρα και αλλα τοσα τα πιτ και θα ειναι ετοιμοι μεχρι το 2011?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελος οι περισσοτεροι σερραιοι δεν ξερουν κατα που πεφτει η πιστα και ακομα διαμαρτυρονται που πεταξε ο δημαρχος τα λεφτα εκει για να γυριζουν οι τρελοι :rotflmao: :rotflmao:
Ώπα ρε παγκόσμιε...
??????????????
η πιστα επρεπε να γινει καπου κεντρικα καπου κοντα στην αγχιαλο (βολου).
υπαρχει και αεροδρομιο εκει,ειναι κοντα και στους σελεμελες και στους σκατοπρωτευουσιανους,
και μπορει καποιος να παρει και καραβι και να φτασει βολο.ειτε απο Αθηνα ειτε απο κρητη ειτε απο αλεξανδρουπολη.
τωρα για επιπεδο motogp επρεπε να γινει στην μυκονο γιατι εκτος απο τον ροσσι ολοι οι αλλοι αναβατες ειναι φουστιδες και θα τους αρεσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
02/05/2008, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
η πιστα επρεπε να γινει καπου κεντρικα καπου κοντα στην αγχιαλο (βολου).
υπαρχει και αεροδρομιο εκει,ειναι κοντα και στους σελεμελες και στους σκατοπρωτευουσιανους,
και μπορει καποιος να παρει και καραβι και να φτασει βολο.ειτε απο Αθηνα ειτε απο κρητη ειτε απο αλεξανδρουπολη.
τωρα για επιπεδο motogp επρεπε να γινει στην μυκονο γιατι εκτος απο τον ροσσι ολοι οι αλλοι αναβατες ειναι φουστιδες και θα τους αρεσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε ρε καμπισιε, μονο τη παρτη σας κοιτατε εκει χαμου....
σε λιγο θα πεταχτουν κ οι βορειοι αιγυπτιοι κ θα θελουν πιστα στο ηρακλειο!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ασε ρε καμπισιε, μονο τη παρτη σας κοιτατε εκει χαμου....
σε λιγο θα πεταχτουν κ οι βορειοι αιγυπτιοι κ θα θελουν πιστα στο ηρακλειο!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Μα εμείς θα κάνουμε πίστα..., απλά το πότε θα είναι έτοιμη είναι ένα θέμα... :lol: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
σε λιγο θα πεταχτουν κ οι βορειοι αιγυπτιοι
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
εκει για να γυριζουν οι τρελοι :rotflmao: :rotflmao:
Σαν τους Γαλατες ενα πραμα.:bigcry: :lol:
μέχρι Τοοοοοοοοτε θα βγει ειδικό τρενάκι για μηχανές και κ@βλωμένους.... :rolleyes: :D :beer: :wave2:
fzr1000exup
03/05/2008, 01:02
Rossi στην Ελλάδα θα δούμε , και όλους τους άλλους αστέρες....????
motoGP και SBK. ..δεν μας χαλάει καθόλου.
Είχα την ευκαιρία στην ζωή μου να μπω σε πίστα παγκοσμίου και να οδηγήσω.
Όσοι έχουν μπει , γνωρίζουν πολύ καλά ....πόσο όμορφα νιώθεις.
Με το καλό να γίνει και ότι βοήθεια θέλουν θα είμαι δίπλα τους... . . . . .
:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
Rossi στην Ελλάδα θα δούμε , και όλους τους άλλους αστέρες....????
motoGP και SBK. ..δεν μας χαλάει καθόλου.
Είχα την ευκαιρία στην ζωή μου να μπω σε πίστα παγκοσμίου και να οδηγήσω.
Όσοι έχουν μπει , γνωρίζουν πολύ καλά ....πόσο όμορφα νιώθεις.
Με το καλό να γίνει και ότι βοήθεια θέλουν θα είμαι δίπλα τους... . . . . .
:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :beer:
εδω οι μισοι εχουν τρεξει και αγωνες παγκοσμιου και εσυ απλα μπηκες στην πιστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
03/05/2008, 11:05
εδω οι μισοι εχουν τρεξει και αγωνες παγκοσμιου και εσυ απλα μπηκες στην πιστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσένα σε έχει διορίσει κανείς αντικαταστάτη του afrotwin και δεν το 'χω καταλάβει?
τι υφάκι είναι αυτό που μας πουλάς τελευταίως?
θες να ανέβω να σου ράψω κανα κοστουμάκι στην ευθεία του χωριού σου να ηρεμήσεις λίγο? ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσένα σε έχει διορίσει κανείς αντικαταστάτη του afrotwin και δεν το 'χω καταλάβει?
θες να ανέβω να σου ράψω κανα κοστουμάκι στην ευθεία του χωριού σου να ηρεμήσεις λίγο? ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το εχεις δει το ''εργαλειο '' του ?:eek:
:lol: :rotflmao: :lol:
ενα θα σου πω γι' αυτα που μου ειπες.
απειρες αλλαγες ταχυτητων.
Το εχεις δει το ''εργαλειο '' του ?:eek:
:lol: :rotflmao: :lol:
εχεις την αυταπατη οτι σε κλειστο στροφιλικι θα εισαι μπροστα μου?
μαλλον δεν ξερεις τι θα πει 32 αλογα και 3,9 κιλα ροπη μολις στις 6000 στροφες :ninja:
εχεις την αυταπατη οτι σε κλειστο στροφιλικι θα εισαι μπροστα μου?
μαλλον δεν ξερεις τι θα πει 32 αλογα και 3,9 κιλα ροπη μολις στις 6000 στροφες :ninja:
Εμενα γιατι δεν βαζεις γελακια?:mad: :a52:
Μπροστα σου θα ειμαι αγορι μου και ducati να παρεις.:dizzy:
Μ'αρεσεις.:blush:
:a03: :lol:
gixxerpap
03/05/2008, 16:32
ενα θα σου πω γι' αυτα που μου ειπες.
απειρες αλλαγες ταχυτητων.
γιατί νομίζεις ότι χρειάζεται να αλλάξω ταχύτητα?
όταν λες κλειστό στροφιλίκι, εννοείς κουζίνα -σαλόνι-υπνοδωμάτιο?
εδω σας έχω και εγω!!!:beer: :winka: :cry:
Σε αυτη τη διαδρομη δεν ειναι κανενας πιο γρηγορος απο μενα οταν η μανα μου εχει ετοιμασει τη μακαροναδα και δινει το σημα της εκκινησης.Σας παω κοντρα οποτε θελετε...
:smokin:
γιατι τοσος χλευασμος?
ειδαμε και τα ολυμπιακα σας ακινητα που ερημωσαν και τις υποσχεσεις για πιστα στο ελληνικο που τελικα θα γινει ο μεγαλυτερος μεζονετοοικισμος του πλανητη.Αν τελικα τα εργα στην πιστα των Σερρων ευοδωθουν μπορειτε να ΜΗΝ την επισκεφτεστε δεν παρακαλαει κανεις.:wave2:
Πολύ αστείο αυτό το γεγονός πιστεύω.
Και έστω λέω εγώ ότι όντως το 2011 η πίστα είναι "φτιαγμένη" και έτοιμη για motogp. Ο κόσμος που θα μείνει / φάει ? Θα φτιάξουν και ξενοδοχεία ?
Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τους δρόμους και βλέπουμε για πίστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Πολύ αστείο αυτό το γεγονός πιστεύω.
Και έστω λέω εγώ ότι όντως το 2011 η πίστα είναι "φτιαγμένη" και έτοιμη για motogp. Ο κόσμος που θα μείνει / φάει ? Θα φτιάξουν και ξενοδοχεία ?
Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τους δρόμους και βλέπουμε για πίστα...
ο δρομος θεσσ\κη- σερρες θα ειναι ετοιμος ως τοτε ,ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην θεσσ\κη
και οσο για τα εργα υποδομης της πιστας να σου αναφερω οτι η πιστα υλοποιηθηκε σε ενα χρονο(απαλλωτριωσεις,σχεδιασμος κτλ)και εχει αρκετα περιθωρια επεκτασης.
μονο στην ελλαδα ολα κινουνται γυρω απο την πρωτευουσα.
τελος να ρωτησω εχετε δει ευρωπαικες πρωτευουσες να διοργανωνουν f1,motogp etc?:beer:
Μακάρι ρε παιδιά να γίνει μια πίστα κ όπου νάνε :look: (στα Χανιά ας πούμε) :lol: γρήγορα μόνο γιατί μας έχουν πάρει τα χρόνια :cry: κ σε λίγο θα τρέχουμε με Π :a024: :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
ο δρομος θεσσ\κη- σερρες θα ειναι ετοιμος ως τοτε ,ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην θεσσ\κη
και οσο για τα εργα υποδομης της πιστας να σου αναφερω οτι η πιστα υλοποιηθηκε σε ενα χρονο(απαλλωτριωσεις,σχεδιασμος κτλ)και εχει αρκετα περιθωρια επεκτασης.
τελος να ρωτησω εχετε δει ευρωπαικες πρωτευουσες να διοργανωνουν f1,motogp etc?:beer:
Καλή τύχη λοιπόν, φαίνεται σαν "done deal" όπως μου τα λες...
Εκτιμώ ότι δεν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα γενικώς, ίσως να κάνω και λάθος.
Εγώ πάντως χαίρομαι πραγματικά που δεν μένω στην μπανανία πλέον και δεν γυρνάω πίσω ούτε με σφαίρες.
gogonatios
05/05/2008, 12:36
πολυ καλή η πίστα στης Σερρες αλλά λίγη για αγώνα πακοσμίου....:(
Σαν σχεδίαση είναι ενταξει αλλά θέλει απίστευτα λεφτά και επεκτάσεις σε όλα τα άλλα!!!! χωρος pits, γραμματείες, ιατρεία, εστιατόρια, κερκίδες, εξόδους διαφυγής, περιφραξη, ασφαλτο, κερμπ, περιβαλλοντα χωρο, παρκινγκ, δρομους προσβασης... μιλαμε για πολλαααααα ακομααα...!!!
αποκλειεται!!!
Ειναι λεφτα που δεν θα αποδοθουν ποτε.....
μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δεν εχουμε σαν χωρα την δυνατοτητα να υποστηριξουμε την βιωσημοτητα μιας πιστας αυτων των προδιαγραφων... ειναι τεραστια τα κοστη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην σαλονικη:eyepop:
για πηγαινε εσυ σαββατο απογευμα χωρις να κλισεις,ουτε σε μπουρδελοξενοδοχειο δεν θα βρεις κατι
Η πιο ενδεδειγμένη περιοχή για δημιουργία πίστας αξιώσεων είναι αυτή των Πατρών.
Υπάρχει το λιμάνι, πύλη της χώρας από τη δυτική Ευρώπη.
Υπάρχει το στρατιωτικό αεροδρόμιο που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό, στο πρότυπο των αεροδρομίων σε πολλά νησιά.
Υπάρχει σοβαρή ξενοδοχειακή υποδομή και αν υλοποιηθούν και τα «τουριστικά» πλάνα στα καμένα της περιοχής… θα πήξουμε στα ξενοδοχεία…
Το σοβαρότερο μειονέκτημα της περιοχής είναι η έλλειψη οδικών αρτηριών. Αλλά όπως είπα και παραπάνω τα καμένα έχουν φέρει την «Ιωνία Οδό» πιο κοντά… όσον αφορά τον δρόμο Αθηνών – Πατρών… όσο ζούμε, ελπίζουμε…
Τα Σέρρας, εκτός από την υπάρχουσα πίστα δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε την ξενοδοχειακή υποδομή για να αντέξει μια τέτοια διοργάνωση. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις. Όσοι έχουν επισκεφτεί την πόλη την περίοδο της Έκθεσης, καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω.
Το μόνο που αβαντάρει την υπόθεση των Σερρών είναι το «Μακεδονικό»…
«Macedonia motogp»… καλό ακούγεται…
Αν το «Μακεδονικό» υφίσταται μέχρι το 2011 και δεν έχει καταφέρει να το λύσει ούτε ο Νίμιτς, ούτε ο Άνθιμος… τότε τα Σέρρας ίσως μείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης…
ΥΓ: Δεν είμαι Πελοποννήσιος, είμαι Νεαπολίτης! (Λευτεριά της Νεάπολης από τη νομαρχία του Ψωμιάδη!!!)
xristos cbf
06/05/2008, 14:13
Εγώ θέλω να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και σας θυμίζω αλλά και σας καλώ να δείτε από κοντά έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνεται 1-6 Σεπτεμβρίου 2008 στην πόλη μας http://www.isde.gr/ ….. και με καλή θέληση μπορεί να δούμε και moto gp στην πίστα μας (γιατί περί πίστας στις Σέρρες έχουμε…..για αλλού μόνο διαβάζουμε) :wave2:
Μακάρι να γίνει και ας πάει στο καλό και η απόσταση και τα έξοδα (για εμένα). Φαίνεται πιο ρεαλιστικό σαν πλάνο από αυτό της Χαλανδρίτσας (εκεί λενε οτι θα γίνει η περιβόητη πίστα της Πάτρας), η οποία βέβαια προς ενημέρωση κάποιων δεν είναι στο λεκανοπέδιο Αττικής... :lol:
Το βλέπω λίγο χλωμό, όμως, και μου θυμίζει έντονα συζητήσεις τύπου "Πίστα στο Ελληνικό" ή "Πίστα F1 στην Πάτρα". Αν και το δεύτερο τουλάχιστον έχει φτάσει σε ενα αρχικό στάδιο σχεδιασμού. :sick:
Με τα κατάληλα έργα πιστεύω ότι η πίστα των Σερρών μπορεί να πάψει να είναι απλά η καλύτερη στην Ελλάδα και να γίνει πίστα άξια για Moto GP. Και αν γίνει όντως, δεν με νοιάζει να κοιμηθώ και στο δρόμο για να δω αυτό το θέαμα στην Ελλάδα.
Τον Rossi δεν θα προλάβουμε να δούμε να τρέχει στην Ελλάδα, βέβαια, αλλά δεν πειράζει.... πολύ....
Τρένο πάντως δεν θα πάρω... είναι αργό! :smokin: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Καλή τύχη λοιπόν, φαίνεται σαν "done deal" όπως μου τα λες...
Εκτιμώ ότι δεν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα γενικώς, ίσως να κάνω και λάθος.
Εγώ πάντως χαίρομαι πραγματικά που δεν μένω στην μπανανία πλέον και δεν γυρνάω πίσω ούτε με σφαίρες.
δεν το θεωρησα done αλλα very close
και μου ακουγεται και πολυ λογικη επενδυση ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ .......ε τι λες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristos cbf
Εγώ θέλω να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και σας θυμίζω αλλά και σας καλώ να δείτε από κοντά έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνεται 1-6 Σεπτεμβρίου 2008 στην πόλη μας http://www.isde.gr/ ….. και με καλή θέληση μπορεί να δούμε και moto gp στην πίστα μας (γιατί περί πίστας στις Σέρρες έχουμε…..για αλλού μόνο διαβάζουμε) :wave2:
παραλιγο να το ξεχασω και να υπενθυμισω οτι οι σερρες εχουν διοργανωσει και παλιοτερα αγωνες enduro υψηλου επιπεδου
γενικα ειναι λιγο βενζινοαιματος ο νομος:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gogonatios
πολυ καλή η πίστα στης Σερρες αλλά λίγη για αγώνα πακοσμίου....:(
Σαν σχεδίαση είναι ενταξει αλλά θέλει απίστευτα λεφτά και επεκτάσεις σε όλα τα άλλα!!!! χωρος pits, γραμματείες, ιατρεία, εστιατόρια, κερκίδες, εξόδους διαφυγής, περιφραξη, ασφαλτο, κερμπ, περιβαλλοντα χωρο, παρκινγκ, δρομους προσβασης... μιλαμε για πολλαααααα ακομααα...!!!
αποκλειεται!!!
Ειναι λεφτα που δεν θα αποδοθουν ποτε.....
μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δεν εχουμε σαν χωρα την δυνατοτητα να υποστηριξουμε την βιωσημοτητα μιας πιστας αυτων των προδιαγραφων... ειναι τεραστια τα κοστη...
να σου θυμισω την βιωσημοτητα του χωραφιου megara μονο απο τα trackdays
Aggelos_SV
07/05/2008, 09:05
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι έχανα τόσες μέρες!