PDA

View Full Version : H τριτη μου κληση

madox
03/05/2008, 09:52
Λιγα μολις χλμ πιο περα απο την περιοχη που μενω(Χερσο Κιλκις) αστυνομικος στημενος σε επικυνδινο σημειο με σταματαει και μου κοβει κληση για καρτα καυσαεριων,αφου στο μεταξυ δεν ειχε βρει τιποτα αλλο να γραψει.Πριν φτασω εκει μολις ειχα προσπερασει κομβοι απο σαραβαλες βουλγαρικες νταλικες που ενω προσπαθουσαν να ανεβουν μια ανηφορα με τριαντα ειχαν ντουμανιασει το συμπαν .
Και ερωτω αυτους τους εγκληματιες δεν τους ελεγχει κανεις?την μολυνση που προκαλουν δεν προβληματισε το γεματο οικολογικες ευαισθησιες οργανο που επιμελως και ενδελεχως ασχοληθηκε με το πενταετιας χιλιαρι κορσακι μου?Το αστυνομικο τμημα Δροσατου που βρισκεται λιγα μετρα περα απο τον διεθνη "δρομο"-εκτρωμα(που διασταυρωνεται με τον δρομο που οδηγει στο τελωνειο των Σκοπιων) δεν βλεπει τις δεκαδες νταλικες ,με βουλγαρικα και μη νουμερα ,που κυκλοφορουν καθημερινα και χωρις κανενα απολυτως ελεγχο?Τα δεκαδες κομματια ελαστικου που αποκολλωνται απο τα χιλιοαναγεμισμενα λαστιχα τους το καλοκαιρι δεν τα εχουν παρει χαμπαρι ποτε?Ποσες φορες πρεπει να κινδυνεψουν οι οδηγοι δικυκλων απο τα κομματια ελαστικου για να κουνηθει κατι,η μηπως μια θανατηφορα τετοια πτωση θα βολεψει αφανταστα το μπακαλιστικο στατιστικο τμημα της τροχαιας?(βλεπε υπερβολικη ταχυτητα).
Δεν ειναι θεμα τα τριαντα ευρω που θα κληθω να πληρωσω και δικαιως, αλλα αυτη η μονιμη κατασταση που αντιμετωπιζουμε ολοι οι νομιμοι χρηστες των "δρομων"απο το δηθεν κρατος που με απολυτη χρονικη ακριβεια εξαπολυει τους εισπρακτορες καθε φορα που στερευει απο ρευστο.

Το παρον θα σταλει σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος καθως και σε περιοδικα ειδικου τυπου.

dynogix
03/05/2008, 10:00
Σε μέτρησε η μονάδα μέτρησης καυσαέριων (φορτηγάκι με ειδικό εξοπλισμό παρουσία μπάτσου) ή απλά έχωσε τη μυτόγκα του στην εξατμίση , μύρισε και σου είπε έχεις καυσαέρια και την έφαγες?:confused:

cityfly
03/05/2008, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Σε μέτρησε η μονάδα μέτρησης καυσαέριων (φορτηγάκι με ειδικό εξοπλισμό παρουσία μπάτσου) ή απλά έχωσε τη μυτόγκα του στην εξατμίση , μύρισε και σου είπε έχεις καυσαέρια και την έφαγες?:confused:

προφανώς η κλήση είναι για απουσία κάρτας όχι για υπερβολικούς ρύπους

madox
03/05/2008, 10:07
Οχι απλα ειδε οτι η κρτα μου ειχε ληξει.Στην αρχη αρηθηκα να υπογραψω την κληση και με πειρε στο τμημα αναγκαζοντας με να κανω οπισθεν σε διεθνη δρομο!:mad:

madox
03/05/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
προφανώς η κλήση είναι για απουσία κάρτας όχι για υπερβολικούς ρύπους

μαλλον αλλα το θεμα δεν ειναι εκει η κληση ηταν μια ωραιοτατη αφορμη...

ΜΟΖΑΡΤ
03/05/2008, 10:59
ησουν παρανομος?
αν ναι πληρωσε την και τελιωνε.

για τα υπολοιπα που λες παρε τηλ τον αυτια εχει αυτια να σ'ακουσει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

madox
03/05/2008, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ησουν παρανομος?
αν ναι πληρωσε την και τελιωνε.

για τα υπολοιπα που λες παρε τηλ τον αυτια εχει αυτια να σ'ακουσει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o αυτιας εχει αυτια για αλλα.....
αμα ερθεις προς τα εδω θα καταλαβεις την αγανακτηση μου:wave2:

ΜΟΖΑΡΤ
03/05/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
o αυτιας εχει αυτια για αλλα.....
αμα ερθεις προς τα εδω θα καταλαβεις την αγανακτηση μου:wave2:
ηρθα και εχετε χαλια μπιφτεκι γεμιστο οποτε καταλαβαινω την αγανακτηση σου :lol: :lol: :lol:

mats8282
03/05/2008, 13:16
Εχεις δικιο.....

gdevelek
03/05/2008, 13:33
στείλε το και με επιστολή στην τροχαία όπως έκανε προ καιρού και κάποιος άλλος και πήρε μια κάποια απάντηση

(ή ακόμη και στα ΜΜΕ της περιοχής)

ίσως υπάρχει άνωθεν εντολή να μην πειράζουν τους βούλγαρους χάριν του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών (κακώς βέβαια αν υπάρχει)

tifoefs
03/05/2008, 13:34
Να τις κατοστησεις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mats8282
03/05/2008, 13:38
Να τις χιλιασεις λεει ο κοσμος :lol:

tifoefs
03/05/2008, 13:40
Ετσι που γερασες εσυ για κει πας !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
03/05/2008, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Λιγα μολις χλμ πιο περα απο την περιοχη που μενω(Χερσο Κιλκις) αστυνομικος στημενος σε επικυνδινο σημειο με σταματαει και μου κοβει κληση για καρτα καυσαεριων,αφου στο μεταξυ δεν ειχε βρει τιποτα αλλο να γραψει.Πριν φτασω εκει μολις ειχα προσπερασει κομβοι απο σαραβαλες βουλγαρικες νταλικες που ενω προσπαθουσαν να ανεβουν μια ανηφορα με τριαντα ειχαν ντουμανιασει το συμπαν .
Και ερωτω αυτους τους εγκληματιες δεν τους ελεγχει κανεις?την μολυνση που προκαλουν δεν προβληματισε το γεματο οικολογικες ευαισθησιες οργανο που επιμελως και ενδελεχως ασχοληθηκε με το πενταετιας χιλιαρι κορσακι μου?Το αστυνομικο τμημα Δροσατου που βρισκεται λιγα μετρα περα απο τον διεθνη "δρομο"-εκτρωμα(που διασταυρωνεται με τον δρομο που οδηγει στο τελωνειο των Σκοπιων) δεν βλεπει τις δεκαδες νταλικες ,με βουλγαρικα και μη νουμερα ,που κυκλοφορουν καθημερινα και χωρις κανενα απολυτως ελεγχο?Τα δεκαδες κομματια ελαστικου που αποκολλωνται απο τα χιλιοαναγεμισμενα λαστιχα τους το καλοκαιρι δεν τα εχουν παρει χαμπαρι ποτε?Ποσες φορες πρεπει να κινδυνεψουν οι οδηγοι δικυκλων απο τα κομματια ελαστικου για να κουνηθει κατι,η μηπως μια θανατηφορα τετοια πτωση θα βολεψει αφανταστα το μπακαλιστικο στατιστικο τμημα της τροχαιας?(βλεπε υπερβολικη ταχυτητα).
Δεν ειναι θεμα τα τριαντα ευρω που θα κληθω να πληρωσω και δικαιως, αλλα αυτη η μονιμη κατασταση που αντιμετωπιζουμε ολοι οι νομιμοι χρηστες των "δρομων"απο το δηθεν κρατος που με απολυτη χρονικη ακριβεια εξαπολυει τους εισπρακτορες καθε φορα που στερευει απο ρευστο.

Το παρον θα σταλει σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος καθως και σε περιοδικα ειδικου τυπου.

1.όταν πας για ψάρεμα, δεν γίνεται να πιάσεις όλα τα ψάρια της λίμνης.
2.ήσουν παράνομος?πληρώνεις.

gdevelek
03/05/2008, 15:20
αν όμως προτιμάς αποκλειστικα τη μαρίδα και αφήνεις τα μπαρμπούνια, κάτι πάει στραβά με τον ψαρά... :D

tifoefs
03/05/2008, 15:24
Ναι ρε ;;

οχι με τα σκουληκια ;;

:eyepop: :eyepop:

gdevelek
03/05/2008, 15:27
Ναι, ρε! :wacko:

mats8282
03/05/2008, 15:29
Παντως αφου σου κοψανε 30 ευρω κληση και δεν σε μπουγελωσαν ειναι καλο σημαδι

:lol: :rotflmao: :lol:

gdevelek
03/05/2008, 15:44
φαίνεται πως πολλοί μπάτσοι διαβάζουν φόρουμ και κατάλαβαν πως το νερό δεν το σηκώνουμε :ninja:

tifoefs
03/05/2008, 15:48
:lol: :lol: :lol:

Ζεύκας
03/05/2008, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
αν όμως προτιμάς αποκλειστικα τη μαρίδα και αφήνεις τα μπαρμπούνια, κάτι πάει στραβά με τον ψαρά... :D

μα να σου πω, δεν έχεις κ άδικο! :lol: