View Full Version : Uvex Κράνος
macdeath_s
05/05/2008, 00:38
Ρε guys τι λένε τα Uvex από θέμα ασφάλειας ?
Μια χαρά για τα λεφτά τους . Κανε και ένα search με το κουμπί "εύρεση" πάνω δεξιά για περισσότερες πληροφορίες . Θα βρεις πολύ πράγμα .
Καλώς ήρθες .
φιλε, αψογα με κορυφαια αντιθαμβωτικη ζελατινα.
:beer:
macdeath_s
10/05/2008, 21:39
Mόλις τσίμπησα ένα SX250 (Uvex)...
Ωραίο είναι αν και το υλικό μου φαίνεται λίγο μαλακό για τα λεφτά του (220)...
Βέβαια η ζελατίνα τα σπάει!!! Δε θαμπώνει με τη καμία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από macdeath_s
Mόλις τσίμπησα ένα SX250 (Uvex)...
Ωραίο είναι αν και το υλικό μου φαίνεται λίγο μαλακό για τα λεφτά του (220)...
Βέβαια η ζελατίνα τα σπάει!!! Δε θαμπώνει με τη καμία...
Η ελαφρως σκουρα ειναι ολα τα λεφτά χωρις να σε προβληματιζει το βραδυ , κοβει και απο ηλιο αν ξεχασεις τα γυαλια σου . Οι ζελατινες οντως για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλες (εχω το wing 3 και παλιοτερα το V1) , αν θα εχεις καποιο προβλημα ισως, θα ειναι με το εσωτερικο μετα τον πρωτο χρόνο .
μεγεια
macdeath_s
11/05/2008, 12:45
Σε ευχαριστώ :)
Τι εννοείς με το εσωτερικό? Με την επένδυση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από macdeath_s
Σε ευχαριστώ :)
Τι εννοείς με το εσωτερικό? Με την επένδυση?
Ε γενικοτέρα δεν εχουν και την καλυτερη αντοχή στο χρονο . Πχ στο wing 3 που έχω τώρα το πίσω μαξιλαράκι του σβέρκου ξεράθηκε και τρίφτηκε σε βαθμό να με γρατζουνάει, πριν κλείσει χρόνο . Αναγκάστηκα να το αλλάξω και κατά τύχη βρηκα ενα ανταλλακτικό από άλλο μοντέλο που ταιριαζε .Επίσης οταν βγάλεις την επένδυση και δεις το εσωτερικό και τα σφουγγάρια που βαζουνε στα μαγούλα ίσως γελάσεις :hypnotize . Επίσης δεν μπορω ποτε να σφιξω το λουρακι στο λαιμό μου εφαρμοστά .Και αν το δικό σου εχει αυτό το δυχτακι μπροστά κάτω από το στόμα μάλλον σύντομα θα σου ξεχειλώσει Με τα απο λίγο χαλαρώνει σε βαθμο να αναπολώ την ταλαιπωρια του double D κουμπωματος που ειχε το V1. Τέλος στο V1 δε κατάφερα ποτέ να κάνω την ζελατίνα να κλείνει εφαρμοστά και πάνω και κάτω . Εχει μια βίδα και καλά για μικρορυθμιση αλλά δεν .... βέβαια μιλάμε για κράνη των 200 εβρώ οπότε εκτενέστερη κριτική δεν έχει και μεγάλη αξία νομίζω .
Επιμένω όμως παρόλα αυτά πως ειναι καλα κρανη στην κατηγορία τους με πολύ καλές ζελατίνες , και η αντιπροσωπεία , στην Αθήνα τουλάχιστον, είναι πολύ εξυπηρετική άσχετα με το αν τελικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις .
:wave2:
macdeath_s
12/05/2008, 00:50
:eek: :confused: :sad: Τhanks για τα replies σου πάντως...
anasdein
13/05/2008, 07:00
Καλημέρα! Και εγώ ψήνομαι να πάρω κράνος Uvex και συγκεκριμένα το wing rs 745. Το φόρεσα και μου έκατσε καλά στο κεφάλι. Σε αυτό το μοντέλο είναι εύκολο να βρεις ζελατίνα για τον ήλιο και πόσο πάνε οι τιμές;
καλημέρα
νομιιζω πως ο ζελατινες ειναι ιδιες στα uvex , ασχετα με το αν θα παρεις φθηνοτερο η ακριβοτερο μοντελο . Πηγαινε σε ενα μοτο μαρκετ , αν εισαι αθηνα και ρώτα .
anasdein
13/05/2008, 08:17
Είμαι από Σέρρες και πήγα στο μότο μάρκετ και είδα το κράνος. Του παρήγγειλα στο νούμερό μου και περιμένω να μου το φέρει. Θα ρωτήσω για τιμές. Ελπίζω να μην ξεφεύγει πολύ στην τιμή. Πάντως κάνουν δουλειά, έτσι? Γιατί έχω πρόβλημα με τον ήλιο.
macdeath_s
13/05/2008, 15:19
η ζελατίνα τους φίλε ***!!
edit by MikeG Λίγο πιο κόσμια σε παρακαλώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από anasdein
Είμαι από Σέρρες και πήγα στο μότο μάρκετ και είδα το κράνος. Του παρήγγειλα στο νούμερό μου και περιμένω να μου το φέρει. Θα ρωτήσω για τιμές. Ελπίζω να μην ξεφεύγει πολύ στην τιμή. Πάντως κάνουν δουλειά, έτσι? Γιατί έχω πρόβλημα με τον ήλιο.
Εξαρταται ποια ζελατινα εχει απο κατασκευή το κράνος που παράγγειλες . Υπαρχει η λευκή που σαφως και δεν προστατεύει απο τον ήλιο , η ελαφρώς φιμε που κοβει ελαφρώς και τη νύχτα δεν ενοχλεί , και μετα ειναι οι πιο σκουρες που φανταζομαι για νυχτερινη οδήγηση δεν κανουνε ... Εγω την ελαφρώς φιμε εχω και αν καμιά φορά φύγω απο το σπιτι για κοντινο καφεδακι χωρις τα γυαλια ηλιου δεν γυρνάω να τα πάρω . Τωρα για πολύ ωρα κόντρα στον ηλιο σαφώς και δεν θα σου κάνει ...
macdeath_s
13/05/2008, 19:40
τελικά πιο παρήγγειλες δεν κατάλαβα?
TOLISTOLAROS
04/06/2008, 08:59
Έχω το carbon Helix RS σε κόκκινο-άσπρο-carbon....Με κλειστά μάτια πάρτε το...τα σκας αλλά αξίζει...
http://www.adac.de/Search/SearchResult/RW_HighLight.asp?RWDoc2Show=37966&RWLang=de&RWCollectionID=adac&RWQuery=uvex%20helix&RWURL=http://www.adac.de/Tests/Zubehoertests/Motorradzubehoer/Helme_2008/Ergebnis/default.asp&RWCookieValue=
"Και το ελαφρύτερο και το καλύτερο σε δοκιμή χτυπήματος (στούκα).Η δε ζελατίνα του όλα τα λ7