View Full Version : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Fzr 400 ΣΕ (string)fighter
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
sorry
στην 5η φοτο τι ειναι σκεπασμενο?
gag
H gixxer του 80 τοσο?
Όλα τα πιάνει το μάτι σου βλέπω φίλε. Ναι. Είναι το RB 50 GAG (ή αλλιώς GSX-R50) του αδερφού μου. Είναι μοντέλο το '86 και το έει σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση!!!!!! Όλα μαμίσια! Τώρα που το λες.... δε βάζω κάνα post για ένα τόσο σπάνιο μηχανάκι;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
:beer: :wave2: Φιλε πολυ πρωτη δουλεια σε ολους τους τομεις,
συγχαρητηρια:beer: :beer:
Μια ιδεα θα ηταν να εβαφες και τα πλαστικα μερη με νικελ χρωμα
αφου εκανες το τεποζιτο τοσο γ@μ@τ@ και τα αλουμινια κριμα δεν ειναι?
ειναι λιγο ακριβο το χρωμα αλλα θα γινει αψογο το εργαλειο...
Μπορείς να μου πεις που θα βρω τέτοιο χρώμα όμως; Υπήρχε κάπου ένας στην Πελλοπόνησο που πούλαγε, αλλά δεν έκανε δουλειά. Νίκελ πήγα να τα βάψω όλα. Αλλά.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Όλα τα πιάνει το μάτι σου βλέπω φίλε. Ναι. Είναι το RB 50 GAG (ή αλλιώς GSX-R50) του αδερφού μου. Είναι μοντέλο το '86 και το έει σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση!!!!!! Όλα μαμίσια! Τώρα που το λες.... δε βάζω κάνα post για ένα τόσο σπάνιο μηχανάκι;;;;;
Μάλλον νόμιζε ότι ήταν κάτι τέτοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1290679#post1290679) σε μπλεδάκι...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μάλλον νόμιζε ότι ήταν κάτι τέτοιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1290679#post1290679) σε μπλεδάκι...:winka:
Ναι Βύρωνα. Με 1050 κυβικά λιγότερα :lol: :lol: :lol:
airpanos
22/01/2010, 01:14
Μπορείς να μου πεις που θα βρω τέτοιο χρώμα όμως; Υπήρχε κάπου ένας στην Πελλοπόνησο που πούλαγε, αλλά δεν έκανε δουλειά. Νίκελ πήγα να τα βάψω όλα. Αλλά.......
Εδω κερατεα ο τοπικος εμπορας εχει τετοιο χρωμα της dupont ειναι κορυφαιο...αλλα για
να γινει σωστο πρεπει να γινει καλη προεργασια , να βαψεις τα πλαστικα μαυρο ματ,
μετα 2 χερια νικελ και μετα 2 χερια βερνικι.
Αν και αθηνα σιγουρα θα βρεις,αλλα δεν ξερω καποιον προσωπικα οποτε δεν σου εγγυομαι
τιποτα.
ego_o_idios
16/02/2010, 19:13
Να και μαι φώτο φρεσκότατη με την καρίνα (από τον Αλκίνοο) και το after market στοπ-πορείας-φλας (από τη Ντόρια) πάνω του. Το up-side-down από GSX-R 400 είναι έτοιμο αλλά μάλλον θα μπει το χειμώνα. Μη μείνουμε και από ρόδα.
an ke sini8os den aksizi na asxoli8is me mikra kivika esi to ekanes ke mpravo sou ke to apotelesma ine poli kalo
8a sou elega omos na to po8etisis sosta tin karina
gia na to kanis afto 8a prepi na tin sxisis apo kato na vgoun oi lemoi ekso afto ine sini8es fenomeno ke i karina sou 8a katsi pio sosta
episi kalo 8a itan na ftiaksis ke ena poliesteriko gia to psigio sou na to kalipsis ap to plai toulaxiston i kita kati palia diakosmitika apo ER 600 palio
ego pantos 8a protimousa to ntepozito xroma na mio8i o ogkos tou
i 8a erixna ena grafiko tipou araxni na ksekinai apo ntepozito ke na ftani mexri skeleto sto plai sto mple tis ouras
ola afta vevea den lene tipota an sou goustari etsi..
poli kalos pantos
sou vazo ke mia fotosopia na dis tin karina sou alios
189064
ego_o_idios
16/02/2010, 19:15
episis ego 8a petaga afto to mpouri ke 8a evaza ena i dio mikra stena telika se nikel afou teriazi ke 8a frontiza i kataskevi na voi8ai ke tin karina..
ego_o_idios
16/02/2010, 19:17
episis an alaksis mprostino frontise na teriazi sta kila tis mixanis sou an valis apo pio varia den 8a doulevi sosta ke apo pio elafria 8a termatizi prosekse to afto
Sorry gia tin argi apantisi. Eimai ektos Elladas. Efharisto gia tis symvoules sou. Tha tis akolouthiso. Alla prota prepei na ftiakso ekeino to rimadi to 750 pou exo. :lol:
Shaolin Monk
27/02/2010, 08:31
Πολυ ωραια δουλεια...:beer:
opelcorsa_opc
30/08/2010, 16:58
Την πουλας την μηχανη απο οτι βλέπω εε>? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/774312/
Ναι, αφού δεν μπορώ να την πάρω Αυστραλία μαζί μου! Την αγγελία την έχει βάλει ένα μαγαζί που κρατάει τη μηχανή. Τα τηλέφωνα είναι του μαγαζιού.
opelcorsa_opc
31/08/2010, 15:13
Κριμα που δεν μπορεις να την παρεις μαζι σου....θα εγκατασταθεις μονημα στην αυστραλια?
Ναι θα μείνω εκεί για πάντα. Θα φτιάξω άλλο streetfighter με την πρώτη ευκαιρία!!
giannis113
31/08/2010, 15:55
Ναι θα μείνω εκεί για πάντα. Θα φτιάξω άλλο streetfighter με την πρώτη ευκαιρία!!
φιλε περιμενουμε! αντε με το καλο και καλο ταξιδι!
α η αναρτηση τα σπαει!
Γιάννης απο σερρες..
Ευχαριστώ αδερφέ. Χαίρομαι!!! Θα τα λέμε από εδώ!!:wave2:
opelcorsa_opc
01/09/2010, 15:24
Τότε φίλε μου καλό ξεκίνημα και καλή αρχή στην αυστραλία.......!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από opelcorsa_opc
Τότε φίλε μου καλό ξεκίνημα και καλή αρχή στην αυστραλία.......!!!!
Ευχαριστώ φίλε! Και εσύ να είσαι πάντα καλά! :wave2: