View Full Version : Prwtarhs
Geia sas paidia prwto post sto forum!
Loipon ta 9 teleautaia xronia eimoun me 50cc kai xafnika logo sigiriwn kai apo to pouthena apokthssa ena naked fazer '05 ,oute kan diploma den exw bgalei akoma :smokin:
Ela omws pou den xerw tpt gia auto kai exw na sas kanw merikes erwthseis
[xakinaw apo ta poly basika]
1)katarxhn posa aloga bgazei....kai ti telikh exei(koitaw sta periodika alla lene gia ena s2 montelo...tespa gia to '05 pwtao)?
2)sta posa xiliometra na tou alazw ladia?
3)ti ladia na tou bazw?
4)service sta posa xiliometra?
5)thelw na tou balw lastixa poia mou protinete?
6)rwthsa gia xtras opws anemothoraka bagster kai tankbag sthn antiprosopia ths yamaha ... alla kapoioi gnosth mou eipan oti einai kalytero na mhn ta parw apo thn antiprosopia alla apo alles etereis paizei na einai poio fthina kai poio kala....eseis ti lete ???? kai an symfoneite exete na mou protinete kapoio katastima?
7)o anemothorakas kanei douleia?????
Auta....DWSTE MOU TA FWTA SAS PAIDIA!!!!!!!!!!!!
Βγάλε δίπλωμα και μάθε να την οδηγείς.
Cpt. Haddock
08/05/2008, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nats
Διπλωμα :wave2:
exetai dikio kai eimai idi sthn diadikasia...gia ta upoloipa exete na peite tpt?
Cpt. Haddock
08/05/2008, 14:38
exetai dikio kai eimai idi sthn diadikasia...gia ta upoloipa exete na peite tpt?
Ok :beer:
Οπότε....
1) Ξέχνα το προς το παρών, θα αρχίσει να σε απασχολεί όταν μαθεις να κουμαντάρεις τη μηχανή
2, 3, 4 θα σου που οι κατοχοι γιαμαχα
5) δεν έχω άποψη
6) Θα πας στον Ξυκη στη Μιχαλακοπουλου και στον Σαββίδη στη Δοϊράνης (Αθήνα μένεις; :look: ) και θα δεις για after market καλουδια που λες
7) Ναι
:wave2:
gdevelek
08/05/2008, 14:59
2) 5.000xlm
3) motul 5100
Geia sas paidia prwto post sto forum!
Loipon ta 9 teleautaia xronia eimoun me 50cc kai xafnika logo sigiriwn kai apo to pouthena apokthssa ena naked fazer '05 ,oute kan diploma den exw bgalei akoma :smokin:
Ela omws pou den xerw tpt gia auto kai exw na sas kanw merikes erwthseis
1)katarxhn posa aloga bgazei....kai ti telikh exei(koitaw sta periodika alla lene gia ena s2 montelo...tespa gia to '05 pwtao)?
2)sta posa xiliometra na tou alazw ladia?
3)ti ladia na tou bazw?
4)service sta posa xiliometra?
5)thelw na tou balw lastixa poia mou protinete?
6)rwthsa gia xtras opws anemothoraka bagster kai tankbag sthn antiprosopia ths yamaha ... alla kapoioi gnosth mou eipan oti einai kalytero na mhn ta parw apo thn antiprosopia alla apo alles etereis paizei na einai poio fthina kai poio kala....eseis ti lete ???? kai an symfoneite exete na mou protinete kapoio katastima?
7)o anemothorakas kanei douleia?????
Auta....DWSTE MOU TA FWTA SAS PAIDIA!!!!!!!!!!!!
Γειά σου φίλε! Έχουμε ακριβώς το ίδιο μηχανάκι, οπότε θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω...
Λάστιχα έχω βάλει τα michelin pilot power και είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού είναι πολύ καλά στο στεγνό και πάρα πολύ καλά στο βρεγμένο. Η χρήση που θα κάνεις στο μηχανάκι προϋποθέτει και τα αντίστοιχα λάστιχα. Σαν αρχάριος που είσαι καλύτερα μην βάλεις κάποιο ακριβό, μαλακό λάστιχο αφού δεν θα μπορείς καν να το εκμεταλλευτείς (να στρίψεις). Απο την άλλη αν είσαι διατεθιμένος να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω για καλύτερα κρατήματα και ασφάλεια, πάρτα. Επίσης αν θές ταξίδια, να προτιμήσεις τουριστάδικαλάστιχα που θα σε βγάλουν πολλά χλμ και δεν θα γίνουν τετραγωνα. Κάθε εταιρία έχει και μαλακα σπορ και σκληρά τουριστάδικα. Διαλέγεις και πέρνεις.Επίσης τα μαμά του απ`ότι άκουσα είναι καλά! Δεν γνωρίζω κάτι άλλο να σου πώ...
Ανεμοθώρακα έχω και δεν τον χρησιμοποιώ λόγω εμφάνισης. Κάνει λίγη δουλειά στα ταξίδια. Tankbag έχω ένα της Kappa και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω βάλει μανιτάρια R&G και είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος (με γλύτωσαν απο πολλά). Αν έχεις τα μαμά αντικατέστησε τα το συντομότερο. Μου σπάσανε 2 φορές το πλαινό καπάκι κινητήρα.
Για περισσότερα ψάξε λίγο στο φόρουμ, τα περισσότερα τα έχουμε πεί...
Καλές βόλτες και προσεχτικά...98 αλογάκια έχει το μοτόρι ψηλά!!!
Nase kala cartman
Kai den mou les poso exoun ta lastixa pou tou exeis balei....?
Nase kala cartman
Kai den mou les poso exoun ta lastixa pou tou exeis balei....?
Μπές εδώ http://two-wheels.michelin.com/2w/front/affich.jsp?codeRubrique=2092004113028&lang=EN
και βάλε το μοντέλο σου και θα δείς τι του ταιριάζει. Θα προσέξεις ότι τα Pilot power είναι πιο σπορ απο τα road και πιο ακριβά
Εμένα μου πήρε συνολικά 340Ε μπροστά-πίσω
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠ
15/05/2008, 14:45
αρχικα καλοριζικος κ παντα ορθιος!!
πρωτα απ ολα προεχει να παρεις το διπλωμα στα χερια σου!αφου το παρεις σου λεω νιας κ εγω εχω το ιδιο μηχανακι,το μηχανακι μας εχει πολλες κ καλες δυνατοτητες!αν το πας θα παει,αν το στριψεις δεν θα πει οχι,αν θελεις να το ταξιδεψεις θα το κανει απροβληματιστα!
λοιπον εχουμε κ λεμε:
1) εχει 98 αλογα στροφαλο κ τελικη γυρω στα 240+-! καλο ειναι να μην εχεις περιεργια αρχικα να ψαξεις να δεις τελικες!σιγα σιγα!
2)καλο θα ειναι να του αλαζεις λαδια καθε 5000 χλμ!
3)YAMALUBE 20W-50.!βεβαια μπορεις να δοκιμασεις και τα Rock Oil!
4)service επισης καθε 5000 χιλιομετρα!
5)michelin pilot power 2ct! ειναι λαστιχαρες ....διγομα κ πολυ καλα για στριφτερες διαδρομες!
παταει καλα κ σε στεγνο κ σε βρεγμενο!εγω που τα φοραω ειμαι πολυ ικανοποιημενος!για ελληνικους δρομους ειναι οτι καλυτερο πιστευω κ ειδικα για ο μηχανακι μας.
6)εγω εχω ενας ανεμοθωρακα μικρι της kappa!κ bagster εχω!αυτα τα ειχα παρει απο moto market!τσεκαρε εκει!
7)ο ανεμοθωρακας, αν βεβαια θελεις να ειναι κ εμφανησιακα ομορφος( γιατι πρωσωπικα εμενα με ενδιεφερε πολυ η ομορφια) δεν θα σου προσφερει παρα πολλα!εγω αυτο που ειδα μολις τον εβαλα ειναι οτι μπορουσα να ταξιδευω συνεχωμενα για αρκετες ωρες με 150 χλμ/ω ,πραγμα που πριν δεν μπορουσα να το κανω!
ελπιζω να σε βοηθησα!
οτι θελεις ρωτας!:wave2:
Καλορίζικος φίλε μην ακούς τους άλλους, κι εγώ όταν την πήρα δεν είχα δίπλωμα, μετά έβγαλα! Κι όχι μόνο εγώ. Βέβαια δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να μην έχεις το πιο σημαντικό "χαρτί" κάτω από τη σέλα σου.
Paidia euxaeistw poly gia thn boitheia!!!
Tsimpisa to diplwmataki :smokin:
Kai twra thelw na rwthsw to exhs: exw ena kranos agv 160 eureon alla mou lene oti prepei na parw kalytero:den diafono alla posa prpei na staxw panw katw mia 300 einai kala gia kranaki?????Exete na mou kanete kapoia protash ???
Sas exw zalisei alla eistai h kalyterh kai poio amerolhpth boitheia pou uparxei
delrules
30/05/2008, 13:33
Ότι θες για το FZ6 ρώτα στο
www.fazerclub.gr
Εκεί, μπορείς να ψάξεις λίγο και θα βρεις απαντήσεις για όλα αυτά που ρωτάς και για πολλά πράματα που πρόκειται να ρωτήσεις. Υπάρχουν εκτενείς συζητήσεις για λάστιχα, λάδια, προβλήματα, aftermarket αξεσουάρ κτλ.
Kai twra thelw na rwthsw to exhs: exw ena kranos agv 160 eureon alla mou lene oti prepei na parw kalytero:den diafono alla posa prpei na staxw panw katw mia 300 einai kala gia kranaki?????Exete na mou kanete kapoia protash ???
κατ αρχην να διευκρινισουμε οτι το κρανος δεν παει αναλογα το μηχανακι οσον αφορα το θεμα ''ασφαλεια''!!!
παρε ενα shoei η ενα arai γιατι το κεφαλι μας δεν κοστολογειται!!!!
να σαι καλα και καλους δρομους !!!!
Φίλε και εμένα 160 κάνει το HJC μου, αν και η κανονική τιμή πώλησης είναι 200! Για να δείς αν είναι καλό η όχι, δες τα υλικά κατασκευής του. Αν είναι πολυκαρμπονάτο, άλλαξέ το καλύτερα. Αν όχι, άστο για πόλη ή για δεύτερο και πάρε καλύτερο για ταξίδια.