View Full Version : f-c moto.de
Billymuse
09/11/2012, 18:30
είναι κάργα αξιοπιστο το site,απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρες αν τα λευτα αφαιρέθηκαν απο την πιστωτική που έκανες για τη παραγγελεία
mitsos_chania
09/11/2012, 18:39
είναι κάργα αξιοπιστο το site,απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρες αν τα λευτα αφαιρέθηκαν απο την πιστωτική που έκανες για τη παραγγελεία
Ειναι με αντικαταβολη , αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μ χουν στειλει email με tracking number οπως κανονικα θα πρεπε ... Δε ξερω αν ετσι λειτουργει αλλα προηγουμενα μνμτα που διαβασα ειχε σταλθει το αναλογο email
Και για να λεμε ολα.. Ειπα να δωσω λιγα παραπανω, για να παρω απο Ελλαδα ενα μπουφαν Alpinestars, και το περιμενω απο τις 4 του μηνος.. !$#%!@$#%!
Εγώ πήρα κάτι μπότες πρόσφατα, σε λίγες μέρες από την παραγγελία τις έστειλαν, κανένα πρόβλημα...
Και για να λεμε ολα.. Ειπα να δωσω λιγα παραπανω, για να παρω απο Ελλαδα ενα μπουφαν Alpinestars, και το περιμενω απο τις 4 του μηνος.. !$#%!@$#%!
το πιθανοτερο κι αυτος απ'το FC-moto να τα εχει παραγγειλει :lol:
Shiatman
28/11/2012, 20:53
το πιθανοτερο κι αυτος απ'το FC-moto να τα εχει παραγγειλει :lol:
:bawl::bawl::bawl:
Καμιά φορά οι φίλοι Γερμανοί του εν λόγω μοτοκαταστήματος κάνουν και ωραία λάθη. Παρήγγειλα προ 2μηνίας revit ignition γυναικείο (το παλιό , γι αυτό και η έκπτωση) .270 με τα μεταφορικά ...και μου στείλανε το ignition 2 στο πακετάκι :) .....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι γιατί να θυμώσω χαχαχα
Lioulios
29/11/2012, 21:02
Κ@λ@φαρδία .
Εγώ έβαλα παραγγελία στις 26/10, λίγο πριν το κλείσιμο για 10 μέρες. Τους έστειλα mail 15/11 και μου απάντησαν μια βδομάδα μετά ότι θα στείλουν την παραγγελία, την περιμένω την Δευτέρα 3/12. :cry:
Απο εδω και περα θα το ξερω να το παραγγελνω μονος! χαχαχα
Μια φορα ειπα να παρω κατι απο εδω, και μου βγηκε απο την μυτη! Αρκετα! :Ρ
spyrakos35
30/11/2012, 14:53
παρήγγειλα το προηγούμενο σαββατο παρέλαβα σήμερα.... όλα κομπλέ..... :)
mitsos_chania
01/12/2012, 15:30
Και ναι ηρθε το κραονακι που παρειγγειλα με απολυτη επιτυχια !! Αν και ειχα αγχωτηει λογω του οτι ηταν η 1η μου παραγγελια .. 20 μερες εκανε και αξιζε το κοπο πιστευω γιατι γλιτωσα κοντα 300Ε ...εδω ειναι η επιλογη μου ! http://www.fc-moto.de/AGV-T2-Maori-Helmet πολυ ανετο κρανος και το προτεινω ανετα σ ολους τους αναβατες , παλιους και νεους !
Lioulios
01/12/2012, 16:01
...γλιτωσα κοντα 300Ε ..! Μα τί λες ;
m!tsako$
03/01/2013, 20:21
να ρωτησω και γω κατι ρε παιδια.. εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες κατι πραγματα απο το fc moto και μου εχει ερθει ενα mail το οποιο λεει τον αριθμο της παραγγελιας μου και τον καταλογο με τα πραγμα...θα μου ερθει και αλλο mail ή θα μου ερθουν κατευθειαν τα πραγματα?? παρακαλω απαντηστε!!! sos
να ρωτησω και γω κατι ρε παιδια.. εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες κατι πραγματα απο το fc moto και μου εχει ερθει ενα mail το οποιο λεει τον αριθμο της παραγγελιας μου και τον καταλογο με τα πραγμα...θα μου ερθει και αλλο mail ή θα μου ερθουν κατευθειαν τα πραγματα?? παρακαλω απαντηστε!!! sos
περιμενε 3 εβδομαδες και θα σου κτυπήσει την πόρτα η μεταφορική
m!tsako$
03/01/2013, 21:09
αααο οκ!!! δε θα μου ερθει κανενα αλλο mail δηλαδη ετσι???
να ρωτησω και γω κατι ρε παιδια.. εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες κατι πραγματα απο το fc moto και μου εχει ερθει ενα mail το οποιο λεει τον αριθμο της παραγγελιας μου και τον καταλογο με τα πραγμα...θα μου ερθει και αλλο mail ή θα μου ερθουν κατευθειαν τα πραγματα?? παρακαλω απαντηστε!!!
αυτο το θεμα το ειχες διαβασει, πριν παραγγειλεις? :rolleyes:
m!tsako$
03/01/2013, 21:32
οχι...γιατι?
οχι...γιατι?
πατα εδω (http://www.youtube.com/watch?v=Nfgj12-Jozw) :beer:
Lioulios
03/01/2013, 22:00
Δεν καταλαβες τι γραφει;
Λέει ότι το πήρε 300 ευρά λιγότερα ...Δηλ εδώ πόσο έχει εκεί που το είδε ;
Φιλε lioulio το χω παρει με αντικαταβολη... αλλιως ειχα παει ηδη γερμανια με το innova :P χαχα Αλλα μ αρεσε το κρανακι και το θελωωωωωωω :beer:
Σιγά το πράμα . Ο άλλος ήθελε να πάει στο Isle of man .
m!tsako$
04/01/2013, 18:55
αυτες ειναι απαντησεις...
Earentil21
04/01/2013, 20:09
Λοιπόν, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο site. Παράγγειλα ένα κράνος LS2 που κόστιζε 78 ευρώ. Μέσα σε 5 μέρες ήρθε, και μάλιστα νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημερομηνία που αναγράφονταν στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Μόνο που έγινε ένα λαθάκι... Το κράνος όταν ήρθε κόστιζε 25 ευρώ παραπάνω.. κοιτάζοντας καλά αποδείξεις και e mail διαπίστωσα ότι η παραγγελία χρεώθηκε σε ... δολάρια... Δηλαδή μία αντιστοιχία ευρώ - δολαρίου, 110 δολάρια = 110 ευρώ.. Κοινώς ότι να ναι.. το κράνος βέβαια το δοκίμασα σε μαγαζί και μου το δίνανε προσφορά ... 150 ευρώ... Οπότε είπα να το αφήσω και απλά να τους ενημερώσω ότι κάνανε πατάτα και ότι βγει, ελπίζοντας ή σε επιστροφή ή σε κάποια έκπτωση, κάτι τέλοσπαντων που θα έδειχνε καλή θέληση.. Η απάντηση που πήρα ήταν ... καινούριες προσφορές στα γάντια μας 50% κτλ κτλ.. Είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνανε επίτηδες, επειδή δουλεύω τουριστικά και αν κάποιος δεν σου εξηγήσει τι είναι τα 100, σε τι νόμισμα, παίζει να γίνει.. Αλλά πραγματικά νομίζω ότι έχουν ή πολύ νεαρής ηλικίας ή εντελώς ανειδίκευτους εργαζόμενους...
AUFGEBRACHT
04/01/2013, 20:29
Λοιπόν, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο site. Παράγγειλα ένα κράνος LS2 που κόστιζε 78 ευρώ. Μέσα σε 5 μέρες ήρθε, και μάλιστα νωρίτερα από την εκτιμώμενη ημερομηνία που αναγράφονταν στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Μόνο που έγινε ένα λαθάκι... Το κράνος όταν ήρθε κόστιζε 25 ευρώ παραπάνω.. κοιτάζοντας καλά αποδείξεις και e mail διαπίστωσα ότι η παραγγελία χρεώθηκε σε ... δολάρια... Δηλαδή μία αντιστοιχία ευρώ - δολαρίου, 110 δολάρια = 110 ευρώ.. Κοινώς ότι να ναι.. το κράνος βέβαια το δοκίμασα σε μαγαζί και μου το δίνανε προσφορά ... 150 ευρώ... Οπότε είπα να το αφήσω και απλά να τους ενημερώσω ότι κάνανε πατάτα και ότι βγει, ελπίζοντας ή σε επιστροφή ή σε κάποια έκπτωση, κάτι τέλοσπαντων που θα έδειχνε καλή θέληση.. Η απάντηση που πήρα ήταν ... καινούριες προσφορές στα γάντια μας 50% κτλ κτλ.. Είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνανε επίτηδες, επειδή δουλεύω τουριστικά και αν κάποιος δεν σου εξηγήσει τι είναι τα 100, σε τι νόμισμα, παίζει να γίνει.. Αλλά πραγματικά νομίζω ότι έχουν ή πολύ νεαρής ηλικίας ή εντελώς ανειδίκευτους εργαζόμενους...
Iσοτιμία ευρώ/δολάριο 1 προς 1 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ. Μήπως όταν παράγγελνες η τιμή ήταν default σε USD και δεν το πρόσεξες; Κάτω από την επιλογή γλώσσας έχει επιλογή σε 12 διαφορετικά νομίσματα.
ελπίζοντας ή σε επιστροφή ή σε κάποια έκπτωση, κάτι τέλοσπαντων που θα έδειχνε καλή θέληση.. Η απάντηση που πήρα ήταν ... καινούριες προσφορές στα γάντια μας 50% κτλ κτλ..
επιστροφη? αφου το παραγγειλες και το πληρωσες ... δε λες καλα που σου απαντησανε...
επι τη ευκαιρια... δε νομιζω να εχει Default νομισμα το $ σε γερμανικο site ... ειναι λιγο ακυρο... κατι εκανες λαθος εσυ...
Earentil21
04/01/2013, 20:37
Η απόδειξη μου είναι σε δολάρια, το e mail επιβεβαίωσης σε ευρώ και οι τιμές διαφορετικές, αν δεν είχε χαλάσει το σκάνερ θα την ανέβαζα.. Ναι, το σκέφτηκα πολύ πριν το πληρώσω, στην ουσία αποδέχτηκα το λάθος..