View Full Version : Συναγερμός
macdeath_s
09/05/2008, 23:35
Ρε παιδιά μπαίνει ή δε μπαίνει... (Να χουμε και το κεφάλι εν μέρη ήσυχο_το ένα ημισφαίριο:D
Μου λέει ο μάστορης (ο οποίος είναι έμπιστος) ότι μπαίνει μόνο πάνω από τη πίσω ρόδα και ότι θα γαμηθεί με τους κραδασμούς. Υπάρχει κανένας που να αντέχει???:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από macdeath_s
Ρε παιδιά μπαίνει ή δε μπαίνει... (Να χουμε και το κεφάλι εν μέρη ήσυχο_το ένα ημισφαίριο:D
Μου λέει ο μάστορης (ο οποίος είναι έμπιστος) ότι μπαίνει μόνο πάνω από τη πίσω ρόδα και ότι θα γαμηθεί με τους κραδασμούς. Υπάρχει κανένας που να αντέχει???:confused:
δε λες και τι μηχανή έχεις ρε αδερφέ μπας κ σε κατατοπίσουν τα παιδά δω χάμου? :beer:
macdeath_s
10/05/2008, 12:05
Σωστός ο Ζεύκας... Μιλάμε για ένα LC4.
...εκεί ακριβώς που λες, πέντε χρόνια τώρα και δεν έχει κάνει κιχ...
macdeath_s
10/05/2008, 14:50
Τhnks φίλε μου για την πληροφορία, μακάρι να μη χρειαστεί να κάνει κιχ ποτέ...
μήπως θυμάσε πόσο κόστισε?
...300 ?, μαζί με την τοποθέτηση.
Και κιχ να κάνει, έχεις εγγύηση εφ' όρου ζωής. Πας με την απόδειξη στο χέρι, στην Βουλιαγμένης και το φτιάχνουν.
xaris_sm
12/05/2008, 10:29
αν μιλαμε για meta έχεις εγγύηση εφ' όρου ζωής και εγω τον ειχα στο lc4 χρονια το μονο που επαθε ηταν μερικα καλωδια κοπηκαν απο την καλοδιωση αλλα ο συναγερμος ουτε κιχ,να περαστουν τα καλωδια πολυ προσεχτικα και καλο θα ηταν να μπουν σε κανα πλαστικο ευελικτο σωληνα για καλυτερη προστασια
:wave2:
macdeath_s
12/05/2008, 12:23
Στη Meta στο τοποθετούν κιόλας???
xaris_sm
12/05/2008, 12:26
mm θα σε γελασω...εγω απλα ειχα βρει εναν τυπο στο γαλατσι που βαζει meta,300 εκανε ο Meta και δωρεαν εγκατασταση αν θεσ να σου πω που ειναι
macdeath_s
14/05/2008, 23:57
ναι ρε φίλε αν μπορείς σε παρακαλώ!....:)
Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων...
xaris_sm
15/05/2008, 01:31
το μαγαζι λεγετε Competition βαζει συναγερμους και hi fi σε αμαξια, ειναι στην Μ (το μ δεν ξερω απο που) Αντυπα 88(προεκταση της Σπυρου Λουι στο Ολυμπιακο σταδιο ειναι συνορα γαλατσι με ηρακλειο,ειναι πολυ εξυπεριτικοι
εχω εναν spyball μεταχειρο που ειχα στο δικο μου LC4 αν σε ενδιαφερει... που παρεπιπτοντως δεν ειχε ποτε καμμια εμπλοκη. στα 100 ευρω :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
ειναι στην Μ (το μ δεν ξερω απο που) Αντυπα 88(προεκταση της Σπυρου Λουι στο Ολυμπιακο σταδιο
Το "Μ" είναι Μαρίνου (Μαρίνου Αντύπα) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από macdeath_s
ναι ρε φίλε αν μπορείς σε παρακαλώ!....:)
Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων...
Και εγω εχω ενα meta legos καινουργιο στο κουτι του, που πηρα κατα την αγορα της μηχανης.
Αν σε ενδιαφερει τον δινω 120 ?.