PDA

View Full Version : ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

BELZEBOYLIS
10/05/2008, 16:51
Επέστρεψα Αθήνα ! Μετά από ένα χρόνο και μερικούς μήνες στο Αιτωλικό ,τα μάζεψα και γύρισα!
Ο βασικός λόγος που πήγα , ήταν η δουλειά . Μια σοβαρή επένδυση σε ένα ωραίο αντικείμενο ,την ανακύκλωση !! Με άδειες και υποδομή για πάρα πολλά αντικείμενα ,από χαρτί-πλαστικό μέχρι αυτοκίνητα και νεκρά ψάρια !
Οι αντιστάσεις τρομερές ,μια ισχυρή νομοθεσία και ένας ανύπαρκτος μηχανισμός υπεύθυνος για την εφαρμογή της , μια κοινωνία να εθελοτυφλεί με μοναδικό ίσως ενδιαφέρον το αλκοόλ και τη μάσα ,τα μικροσυμφέροντα της τοπικής αυτοδιοίκησης ,οι ρεμούλες και η γενική αδιαφορία έκαναν όλο αυτό το εγχείρημα να παραπαίει...Ίσως ήταν πολύ νωρίς για την περιοχή η σωστή και έννομη διαχείριση των απορριμμάτων....
Μετά από ένα χρόνο λοιπόν και μερικούς μήνες επιστρέφω στην πρωτεύουσα ,αφήνοντας την επαρχία για τις διακοπές τις εκδρομές και τα ΣΚ όπως ακριβώς της αρμόζει !!!

filipp0s
10/05/2008, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ε.....................
Οι αντιστάσεις τρομερές ,μια ισχυρή νομοθεσία και ένας ανύπαρκτος μηχανισμός υπεύθυνος για την εφαρμογή της , μια κοινωνία να εθελοτυφλεί με μοναδικό ίσως ενδιαφέρον το αλκοόλ και τη μάσα ,τα μικροσυμφέροντα της τοπικής αυτοδιοίκησης ,οι ρεμούλες και η γενική αδιαφορία έκαναν όλο αυτό το εγχείρημα να παραπαίει...Ίσως ήταν πολύ νωρίς για την περιοχή η σωστή και έννομη διαχείριση των απορριμμάτων....
..............

Aν και κρίμα για όλα αυτά...

welcome back!

:beer: :beer: :wave2:

McGyver
10/05/2008, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Aν και κρίμα για όλα αυτά...

welcome back!

+1050

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

vestromas
10/05/2008, 17:27
Να ξερες ποσο σε νοιωθω και σε κατανοω! Εσυ να εισαι καλα!:beer: :beer: :beer: :wave2:

catmaster
10/05/2008, 18:00
Επέστρεψα Αθήνα ! Μετά από ένα χρόνο και μερικούς μήνες στο Αιτωλικό ,τα μάζεψα και γύρισα!
Ο βασικός λόγος που πήγα , ήταν η δουλειά . Μια σοβαρή επένδυση σε ένα ωραίο αντικείμενο ,την ανακύκλωση !! Με άδειες και υποδομή για πάρα πολλά αντικείμενα ,από χαρτί-πλαστικό μέχρι αυτοκίνητα και νεκρά ψάρια !
Μετά από ένα χρόνο λοιπόν και μερικούς μήνες επιστρέφω στην πρωτεύουσα ,αφήνοντας την επαρχία για τις διακοπές τις εκδρομές και τα ΣΚ όπως ακριβώς της αρμόζει !!!

:a022: :a022:

Γαμώ τους Ελληνάρες και την ηλιθιότητα τους μέσα ρπμ .....

:a02: :a02:

Ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια σου ρε BELZEBOYLI ασχέτως αποτελέσματος ....

Καλή επιστροφή και θα τα πούμε από κοντά ....

:beer: :beer:

apav
10/05/2008, 18:19
Κρίμα αλλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Καλή συνέχεια! :wave2:

div400
10/05/2008, 18:28
όντως αξιαίπενη η προσπάθεια σου belzebouli και οπως λες μαλλον δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα για τετοια (βασικα δεν εχει γίνει χοντρη μπιζνα ακομη ή δεν εχουμε βρει τροπο να την κανουμε γιαυτο και περα βρεχει.....:sad: )

καλώς ήρθες πίσω :wave2: εύχομαι καλή τυχη στο νεο ξεκίνημα!!!!:beer:

marulis
10/05/2008, 18:29
...Ίσως ήταν πολύ νωρίς για την περιοχή η σωστή και έννομη διαχείριση των απορριμμάτων....
Τι να πεις , μονό αποστροφή προκαλεί μια τέτοια είδηση. :yuck:

Πέρνα να πιούμε καμιά μπύρα

BELZEBOYLIS
10/05/2008, 18:36
Δευτέρα ΔΕΛΕΑΡ , Πέμτη ΣΥΜΟΦΕ και αν μάθω που γίνονται τα παράνομα ΔΣ...:lol: :beer:

marulis
10/05/2008, 18:47
Δευτέρα ΔΕΛΕΑΡ , Πέμτη ΣΥΜΟΦΕ και αν μάθω που γίνονται τα παράνομα ΔΣ...:lol: :beer: Στο Άνδρο της μικρής λουλου. Ασκληπιού και Αραχόβης. Παρασκευή κατά της 5

crs-k
10/05/2008, 22:44
Επέστρεψα Αθήνα !
................

Κριμα ρε Κουστάκ' ... :sick:

Ασχετα αν μΕ ελειψες...

:smokin: :beer: :wave2:

DimChios
11/05/2008, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
όντως αξιαίπενη η προσπάθεια σου belzebouli και οπως λες μαλλον δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα για τετοια (βασικα δεν εχει γίνει χοντρη μπιζνα ακομη ή δεν εχουμε βρει τροπο να την κανουμε γιαυτο και περα βρεχει.....:sad: )

καλώς ήρθες πίσω :wave2: εύχομαι καλή τυχη στο νεο ξεκίνημα!!!!:beer:

+1200 ΣΕ ΟΛΑ!

DimChios
11/05/2008, 07:15
Δευτέρα ΔΕΛΕΑΡ , Πέμτη ΣΥΜΟΦΕ και αν μάθω που γίνονται τα παράνομα ΔΣ...:lol: :beer:

:D :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Zid
11/05/2008, 07:39
Μετά από ένα χρόνο λοιπόν και μερικούς μήνες επιστρέφω στην πρωτεύουσα ,αφήνοντας την επαρχία για τις διακοπές τις εκδρομές και τα ΣΚ όπως ακριβώς της αρμόζει !!! Welcome back :wave2:

mourgakos
11/05/2008, 11:09
εμμμμμμμμμμμμμμμ,δεντου καταβιες καλια......
πρεπ να σταξ κατιτις και σε δαυτ,να κανς δουλια....
εμ ετσ,ηρθ ο πρωτευουσιαν να καν μπιζνα,και να μη δωκ τιποτις?
εχουμε στοματα(στρωματα) να θρεψομε......

ΑΣΕ,........εδω υδροηλεκτικο εργο σε περιοχη χωρις σταθερη ταση
και μονιμες διακοπες,μικρο μην φανταστεις,2,5ΜW .....
ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ...

Fear_No
11/05/2008, 11:25
Δηλαδη τωρα θες να πεις πως η επαρχια μονο για αυτο κανει?Τι να σου πω?Αν την βρισκεις με την ποιοτητα ζωης της Αθηνας εγω παω πασο!

Zid
11/05/2008, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
Δηλαδη τωρα θες να πεις πως η επαρχια μονο για αυτο κανει?Τι να σου πω?Αν την βρισκεις με την ποιοτητα ζωης της Αθηνας εγω παω πασο!

Χμμ ρε μάστορα ο άνθρωπος σου εξηγεί γιατί έφυγε απο την επαρχία !!Εσύ σε ολόκληρο post αυτό το συμπέρασμα έβγαλες οτι δεν τον κάλυπτε η ποιότητα ζωής???

Ελεος δλδ χεχε ...:rolleyes:

sas
11/05/2008, 12:03
Διαολούλη......οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τα "κοχόνας" να κάνουν πράξη την δική σου προσπάθεια και το μόνο που κάνουμε είναι να κλαιγόμαστε.

Επομένως μαγκιά σου για την προσπάθεια (ελπίζω να μην βγήκες πολύ ζημιωμένος οικονομικά)και............WELCOME BACK :beer:

DimChios
11/05/2008, 14:44

Δεν ξερεις το σκηνικο φιλε μου πως εχει και εβγαλες λαθος συμπερασματα!

DimChios
11/05/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Διαολούλη......οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τα "κοχόνας" να κάνουν πράξη την δική σου προσπάθεια και το μόνο που κάνουμε είναι να κλαιγόμαστε.

Επομένως μαγκιά σου για την προσπάθεια (ελπίζω να μην βγήκες πολύ ζημιωμένος οικονομικά)και............WELCOME BACK :beer:

ετσι ειναι!

:rolleyes:

Bavarian
11/05/2008, 16:05
Δεν ήθελα να απαντήσω αλλά μιας και ετοιμάζομαι για μόνιμη εγκατάσταση στην επαρχία πρέπει να πω πως ο Βελζεβούλης έχει χίλια τοις εκατό δίκιο.Εστω και αν τα βλέπω με διαφορετική οπτική τα πράγματα δυστυχώς έτσι είναι...

catmaster
11/05/2008, 16:57

:cry: :cry:

μΕ φαίνεται πως μερικοί δεν διαβάζουμε από την αρχή τα ποστ ... και βγάζουμε ότι συμπέρασμα μας καπνίσει ....

(και ναι η Αθήνα είναι μπουρδέλο .... αλλά και κάποιες πόλεις στην επαρχία με συγκεκριμένες νοοτροπίες και υπέρμετρο γραψαρχιδισμό είναι πολύ χειρότερες .... τουλάχιστον για όποιον ΔΕΝ θέλει μόνο διακοπές ... )

Tropeas
11/05/2008, 21:14
Καλή επάνοδο!:beer: :wave2:
γυρνάμε σελίδες και απλά μας μαθαίνουν, δεν μας απογοητεύουν!

Druuna
11/05/2008, 23:02
Κωστη ΜΠΡΑΒΟ για την προσπαθεια ετσι κι αλλιως...

Καλως μας ξαναρθες.....

$py
11/05/2008, 23:17
welcome to the jungle

:wave2: :beer: :wave2:

Χωμάτινος
12/05/2008, 11:50
Καλώς τον "Μητροπολίτη" (δεν φαντάζομαι να ξυρίστηκες?!)

Θα τα πούμε από κοντά την Πέμπτη :wave2:

Cpt. Haddock
12/05/2008, 12:01
Και σε σκεφτόμΑν χθες που περνάγαμε απο Αιτωλικό ρε Κώστα...

Τεσπα, όλα στο παιχνίδι ειναι, καλως μας ξαναήρθες γιατι μας έλειψες, θα τα λεμε πιο συχνά τώρα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
12/05/2008, 12:25
Kαλωσηρθες παλι φιλε Κωστα!
Πολυ στεναχωριεμαι που δεν πηγε καλα η προσπαθεια, αλλα μην μασας! Εσυ εκανες το καλυτερο δυνατο! :)

tai
13/05/2008, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:a022: :a022:
Γαμώ τους Ελληνάρες και την ηλιθιότητα τους μέσα ρπμ .....:a02: :a02:
να μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια σου ρε BELZEBOYLI ασχέτως αποτελέσματος ....
Καλή επιστροφή και θα τα πούμε από κοντά ....
:beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas

+1000

:(

blackbusa
13/05/2008, 19:46
Τωρα μπορεις να ασχοληθεις με ενα αλλο τομεα που ανθει ιδιαιτερα στην Ελλαδα....και ιδιος στην Αθηνα....την ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ και ΗΜΗΤΟΥ....:lol: :lol: :lol:

σοβαρα τωρα....

Welcome Back

Fear_No
13/05/2008, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ ρε μάστορα ο άνθρωπος σου εξηγεί γιατί έφυγε απο την επαρχία !!Εσύ σε ολόκληρο post αυτό το συμπέρασμα έβγαλες οτι δεν τον κάλυπτε η ποιότητα ζωής???

Ελεος δλδ χεχε ...:rolleyes:
Ακουσε να δεις κ εσυ "μαστορα",δεν εβγαλα αυτο το συμπερασμα οπως λες απο ολο το ποστ,αν ηταν ετσι θα εκανα quote σε ολοκληρο κ οχι μονο σε αυτο που κρατησα.
Σχολιασα μονο αυτο το κομματι που ανεφερε πως η επαρχια ειναι για διακοπες.
Κ κατι αλλο,οχι κ ελεος επειδη ειπα την γνωμη μου,οπως καταλαβα αυτο που διαβασα.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ,μην διαβαζεις αυτα που γραφω!

Fear_No
13/05/2008, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δεν ξερεις το σκηνικο φιλε μου πως εχει και εβγαλες λαθος συμπερασματα!

Ισως κ να ειναι ετσι φιλε μου,κανενα προβλημα.Κ εγω ζω κ μενω στην επαρχια κ τα βλεπω ολα αυτα απο κοντα,αλλα κ παλι θα προτιμουσα να μεινω εδω παρα να τραβηχτω Αθηνα.
Καθε επιλογη ειναι σεβαστη βεβαιως!;)

DimChios
13/05/2008, 21:36
Ισως κ να ειναι ετσι φιλε μου,κανενα προβλημα.Κ εγω ζω κ μενω στην επαρχια κ τα βλεπω ολα αυτα απο κοντα,αλλα κ παλι θα προτιμουσα να μεινω εδω παρα να τραβηχτω Αθηνα.
Καθε επιλογη ειναι σεβαστη βεβαιως!;)

παντως επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο, τη γραφη και το ποιος ειναι ο belzeboulis & o zid και πως μιλανε, εξακολουθεις να εισαι λιγο "τσιτα"! Κανεις δε κατηγορησε την επαρχια, τουλαχιστον σε αυτο εδω το θρεντ! Ηρεμησε λοιπον, μια παρεα ειμαστε!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

μαλλον εχω πυρετο, δεν εξηγειται αλλιως τοση ηρεμια και χαλαροτητα που με εχει "πιασει"! :lol: :lol: :lol:

Fear_No
13/05/2008, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:cry: :cry:

μΕ φαίνεται πως μερικοί δεν διαβάζουμε από την αρχή τα ποστ ... και βγάζουμε ότι συμπέρασμα μας καπνίσει ....

(και ναι η Αθήνα είναι μπουρδέλο .... αλλά και κάποιες πόλεις στην επαρχία με συγκεκριμένες νοοτροπίες και υπέρμετρο γραψαρχιδισμό είναι πολύ χειρότερες .... τουλάχιστον για όποιον ΔΕΝ θέλει μόνο διακοπές ... )
Μαλλον κ εσυ φιλε μου δεν καταλαβες καλα,τι σχολιασα.Σχολιασα ακριβως οτι εβαλα στο quote.Οπως διαβασα το συγκεκριμενο κομματι,μου εδωσε να καταλαβω πως για εκεινον η επαρχεια ειναι μονο για διακοπες,κατι για το οποιο με βρισκει αντιθετο.
Τωρα αυτο που λες για το οτι βγάζουμε ότι συμπέρασμα μας καπνίσει,δεν σε τιμα κ πολυ να πω την αληθεια.

Fear_No
13/05/2008, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παντως επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο, τη γραφη και το ποιος ειναι ο belzeboulis & o zid και πως μιλανε, εξακολουθεις να εισαι λιγο "τσιτα"! Κανεις δε κατηγορησε την επαρχια, τουλαχιστον σε αυτο εδω το θρεντ! Ηρεμησε λοιπον, μια παρεα ειμαστε!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

μαλλον εχω πυρετο, δεν εξηγειται αλλιως τοση ηρεμια και χαλαροτητα που με εχει "πιασει"! :lol: :lol: :lol:
Μην μου αγχωνεσαι,εχω καταλαβει πολυ καλα πως το ποστ εχει να κανει με τα ζορια που εφαγε το παλικαρι στην επαρχια κ πως επιτελους την εκανε απο εκει κ ηρεμησε.Κανεις δεν ειπε πως το ποστ εχει γινει για να κατηγορησει την επαρχια κ ξαναλεω πως τα σχολια μου εγιναν για εκεινο το κομματι μοναχα,γιατι μου εδωσε να καταλαβω πως εννοησε οτι η επαρχια ειναι για διακοπες.
Μια παρεα ειμαστε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μονο εσενα ειδα να μιλας με ηπιο τροπο.
Ο ενας αρχισε τα "μαστορα" κ τα "ελεος",κ ο αλλος τα οτι μας "καπνισει".
Τωρα αν ειναι τροπος αυτος να απευθυνθεις σε καποιον που δεν ξερεις...

Zid
13/05/2008, 21:47
Ακουσε να δεις κ εσυ "μαστορα",δεν εβγαλα αυτο το συμπερασμα οπως λες απο ολο το ποστ,αν ηταν ετσι θα εκανα quote σε ολοκληρο κ οχι μονο σε αυτο που κρατησα.
Σχολιασα μονο αυτο το κομματι που ανεφερε πως η επαρχια ειναι για διακοπες.
Κ κατι αλλο,οχι κ ελεος επειδη ειπα την γνωμη μου,οπως καταλαβα αυτο που διαβασα.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ,μην διαβαζεις αυτα που γραφω!
Γράφε οτι θες και καλά θα κάνεις !!!

Οπως είπε και ο dimchios παρέα ειμαστε ολοι....:wave2:

Απλά ο Βελζεβούλης είπε ξεκάθαρα για ποιούς λόγους έφυγε απο το Αιτωλικό... τώρα εσύ στάθηκες σε μια συγκεκριμένη φράση... (εκεί πήγαινε και το έλεος που έγραψα...)

Fear_No
13/05/2008, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Γράφε οτι θες και καλά θα κάνεις !!!

Οπως είπε και ο dimchios παρέα ειμαστε ολοι....:wave2:

Απλά ο Βελζεβούλης είπε ξεκάθαρα για ποιούς λόγους έφυγε απο το Αιτωλικό... τώρα εσύ στάθηκες σε μια συγκεκριμένη φράση... (εκεί πήγαινε και το έλεος που έγραψα...)

Ναι φιλε μου,σταθηκα στην συγκεκριμενη φραση,γιατι σε αυτην διαφωνουσα,καταλαβες?;)
Εχω μεινει κ εγω ρε παλικαρια στο προσφατο παρελθον στην Αθηνα,εχω φαει κ εγω τα ζορια,να με πιεζει ο χρονος κ να ειμαι συνεχεια στην τσιτα.Μερικες φορες αναρωτιεμαι πως την παλευετε με την ακριβεια που υπαρχει εκει,την δουλεια κ τον ελαχιστο ελευθερο χρονο.
Κ εδω υπαρχουν αυτες οι δυσκολιες αλλα εκει το παρακανουν το πραγμα!:(

TROOPER
14/05/2008, 06:22
welcome back κωστη !!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

kalesin
14/05/2008, 08:39
Κριμα που δεν καταφερες να τελειωσεις αυτο για το οποιο ξεκινησες, καλο κουραγιο μεχρι το επομενο ξεκινημα..

τυποις δεν μπορω ναπω καλως ορισες πισω, αφου δεν μενω Αθηνα. Υπαρχει προβλημα γραμματικης, συντακτικου κ εννοιων...

:alien: :alien:

ikarosk
14/05/2008, 09:27
Για χαλαρώστε λίγο κι απολαύστε το αιτωλικό από 1000 μέτρα ύψος.
Η φωτό αφιερωμένη στον velzeboulis που τόλμησε.

130873