View Full Version : Θελω γνωμες και ιδεες, συντροφια.
vestromas
10/05/2008, 17:08
Λογω υψους και χρησης μεγαλου μπαξτερ, αναγκαστικα να ψηλωσω σχεδον στο τερμα την μαμισια ζελατινα. Τωρα ειναι μια χαρα για μενα, αλλα μεταξυ ζελατινας και φωτων, παιζει ενα κενο με τρυπες, που με ψιλοχαλαει. Εχετε καμμια ιδεα να βαζα κατι εκει; Σκεφτομε απο λαστιχενιες ταπες, μεχρι προβολι, η κατι σε led Λευκο. Εχει μπει κανεις σε παρομοιο προβληματισμο; Θελω και σοβαρες αλλα και χαβαλετζιδικες γνωμες μια και το θεμα δεν ειναι και για θανατο.:lol: :beer: :wave2:
Σαρδελες για να προσκαλεσεις εξτρα επιβατες στο παρταλι σου. Με το πανηγυρι που θα γινει απο γατια θα κυκλοφορεις πηρηφανος ΚΑΙ με την εγκριση της φιλοζωικης
vestromas
10/05/2008, 17:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Καλη αρχη καναμε. Θα μου το σκισετε κουφ@λες το θρεντακι.:beer: :wave2:
Κανα βιβλιο του λιακο δεν χωραει?Θα κλεισει τις τρυπες κι οταν θα εισαι συνεργειο θαχεις και κατι να περναει η ωρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
gdevelek
10/05/2008, 18:32
μωρέ με τις τρύπες κάτι θα βρούμε να κάνουμε, με τον Σαμαέλ πώς θα την παλέψουμε;;; :confused:
Βάλε και μια φωτό, για να καταλαβαίνουμε και οι γυμνοί τί ακριβώς λές.
Πώς είναι οι τρύπες, μέγεθος έτσι για να παίρνουμε και μια ιδέα.
vestromas
10/05/2008, 19:48
Ειστε ωραιοι χαβαλεδες:rotflmao: Σας παω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τις φωτογραφιες τις εχει αναλαβει η γυναικα μου και εγω δεν τα καταφερνω καλα με το διαολομηχανημα. Με λιγη φαντασια θα καταλαβετε τι εννοω με τις τρυπες που φαινοντε απο την ανυψωση της ζελατινας. Βιβλιο του Λιακο, δεν χωραη να βαλω παντως. Που να χωρεσει τοση γνωση σε τοσο μικρο σημειο πανω σε ενα μηχανακι;:lol: :beer: :wave2:
Καλύτερα να αλλάξεις τη μαμίσια με μια after market ψηλότερη.Δύσκολα θα ταιριάξεις κάτι στο συγκεκριμένο σημείο.
vestromas
12/05/2008, 11:51
Eχω μια νοοτροπια, να μην αλαζω πραγματα στην μηχανη αν δεν χαλασουν Εφ οσων κανω την δουλεια μου με την υπαρχουσα ζελατινα, δεν παιζει το σεναριο να την αλαξω. Το ιδιο παιζει με εξατμιση και αναρτησεις. Προτιμω να τα χωνω σε αναλωσιμα, μια και δεν περισευουν τα φραγκα.:lol: :beer: :wave2:
MARKOS-V
12/05/2008, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Eχω μια νοοτροπια, να μην αλαζω πραγματα στην μηχανη αν δεν χαλασουν Εφ οσων κανω την δουλεια μου με την υπαρχουσα ζελατινα, δεν παιζει το σεναριο να την αλαξω. Το ιδιο παιζει με εξατμιση και αναρτησεις. Προτιμω να τα χωνω σε αναλωσιμα, μια και δεν περισευουν τα φραγκα.:lol: :beer: :wave2:
ΣΩΣΤΟΣ.και εγω αυτο κανω:wave2:
vestromas
12/05/2008, 21:26
Ωπα!!! Καλη μαγκια. Αλενοβιδες, με; Τι ειναι αυτο; Που το βρηκες; Μονος σου το βαλες; Πες το με λιγα λογια καλε μου ρισπερτακο:beer: :beer:
vestromas
12/05/2008, 21:31
Τις τρυπες καλυψες με αλενοβιδες; Η εχεις βαλει και κανενα πλαστικο επανω; Δεν το εχω μπροστα μου να θυμαμαι;
Vestroma, με λύπη μου αφαίρεσα τις σοβαρές απαντήσεις που σου έδωσαν κάποιοι συμφορουμίτες....
Να στο μεταφέρω στις Γενικές, να δεις για πότε θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου; :D
vestromas
13/05/2008, 11:56
Εχω τεραστια ευθυνη για τις απαντησεις που εσβησες. Εγω τους τσιγκλισα να απαντησουν οπως θελουν. Αν μπορεις και θελεις να το πας στις γενικες, καντο.:beer: :wave2:
Εχω τεραστια ευθυνη για τις απαντησεις που εσβησες. Εγω τους τσιγκλισα να απαντησουν οπως θελουν. Αν μπορεις και θελεις να το πας στις γενικες, καντο.:beer: :wave2:
Και μπορώ και θέλω. :D
ΥΓ. Οι σοβαρές απαντήσεις, επιστρέφουν πάραυτα. :wave2:
Η δική μου πρόταση....:D
130628
vangelis 64
13/05/2008, 12:23
Ε όχι.....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
13/05/2008, 12:29
Δεν κολαει πολυ το κεραμιδι χρωμα και εξεχει λιγο εως πολυ στις γωνιες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
mats8282
13/05/2008, 12:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
13/05/2008, 12:47
Aστεια αστεια, θα το βαλω το καιρος γαρ εγγυς και αν με πετυχετε στον δρομο, θα γελατε 6 μηνες, κουφ@λιτσες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
[B]. Τωρα ειναι μια χαρα για μενα, αλλα μεταξυ ζελατινας και φωτων, παιζει ενα κενο με τρυπες, που με ψιλοχαλαει. Εχετε καμμια ιδεα να βαζα κατι εκει; B]
τσιμεντωσε το.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και μπορώ και θέλω. :D
ΥΓ. Οι σοβαρές απαντήσεις, επιστρέφουν πάραυτα. :wave2: Aυτό είναι το δικό μου μηχανάκι. :mad:
Οi βίδες είναι έτσι από τη κατασκευή τους vestroma. Τις αγόρασα από ένα μαγαζί με βιομηχανικά.
makis206
13/05/2008, 14:41
Bάλ'το να κοιτάξει ένα καθρέφτη κι όλα θά'ρθουν μόνα τους :D
:lol: :beer: :lol:
130666
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Aυτό είναι το δικό μου μηχανάκι. :mad:
Νταξ, ποιητική αδεία...:lol:
Operater
13/05/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τσιμεντωσε το.