View Full Version : 36hours by caesarsk
caesarsk
12/05/2008, 11:57
...άντε καλά και με την βοήθεια και την ευγενική (μπαααα) παρουσία των:
trooper
tai
Cpt. Haddock
npat
dimzab (μπλεξαμε τους dim γμτ)
(τα ονόματα εμφανίζονται κατα σειρα εμφανίσεως)
Παρακαλώ αφήστε το μέρικές ώρες καθαρό μέχρι να τελειώσει η περιγραφή και το ποστάρισμα των φωτό....ΜΕΤΑ γ@μηστε το....(ο γερολυκος θα καθαρίζει άλλωστε...τι με νοιάζει)
caesarsk
12/05/2008, 11:58
E.O. Τριπόλεως-Κορίνθου…Φώτα, πολλά φώτα ρε παιδιά, και λωρίδες…πολλές, και ΛΕΑ!!!! Δεν ήξερα ποια να διαλέξω…Αλλά δεν μπορούσα και να ταξινομήσω τις τόσες πολλές αναμνήσεις και εικόνες που πήρα τις προηγούμενες 36 ώρες!!!
Το παιχνίδι ξεκίνησε από την Παρασκευή. Σε κόντρα όλων που ήταν μέσα στην προετοιμασία της μοτοσυκλέτας τους και τους σώματός του, το είχα πάρει απόφαση να το κάνω πολεμικό! Όπως ταξιδεύαμε 15 χρόνια πριν. Χωρίς σπέσιαλ λάστιχα, χωρίς ειδικά σέρβις, χωρίς το σούπερ ντούπερ λάδι!! Δεν τσεκάρισα τίποτα. Ουτε τις πιέσεις των ελαστικών, αλλά και ούτε την στάθμη του λαδιού. Κατά τις 11:00 το βράδυ της Παρασκευής, έβαλα σε ένα λουκάνικο όλα τα εργαλεία μου, μερικά εσώρουχα και κάλτσες, και μια μπλούζα. Την φωτογραφική και τα αδιάβροχα στο tank bag, KAI EΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ.
Ναι αλλά πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας. Να μην κλείνει το γ@μημ3νο μάτι…Πήγε 3:00 και εγώ ακόμη ξύπνιος. 03:30 τελικά το πήρα απόφαση. Πρέπει να κλείσω τα μάτια. Και 04:30 είμαι πλέον ξύπνιος ντυμένος και φορτώνω το μουλάρι μου. Ρε μπάς και πάθει τίποτα στο δρόμο; Μήπως να πάρω και το laptop να τραβήξω μια αναβάθμιση στην διαδρομή. Δεν γ@μιέται...Εδώ ο Μάλαμας το έβγαλε πριν μερικά χρόνια με ΜΠΟΜΠΟ και μάλιστα Κινέζικο!!!
05:10 Είμαι στο περίπτερο. Και μετά από δέκα λεπτά βλέπω φώτα να μπαίνουν στο πάρκινγκ. Ο Mariner (φίλος BMWδάκιας από BMWbikers). Φέρνει και την σακούλα από την ΣΟΥ – ΛΙ. Μια σακουλίτσα προσφορά του φίλου Μιχάλη Τζίμα, με energy bars, σοκολάτες, και 2 μίκρα φιαλίδια…Ανοιξα την σακουλίτσα και βρήκα σημειωματάκι. «Πρόσεχε χαμένε, αν σε πιάσει νύστα πιες το μισό φιαλίδιο. Αν σε πιάσει πολύ νύστα πιές το όλο. Μην τολμήσεις και το πιεις χωρίς να νυστάζεις γιατι σε βλέπω ΧΑΜΕΝΕ να παίζεις μπάσκετ νυχτιάτικα στην Πάργα». Ομολογώ ότι με φόβισε λίγο. Είδα και την φωτό του Τζέκου πάνω στο φιαλίδιο…Το σημείωμα το είχε γράψει στην πίσω μεριά ενός τυπωμένου email από κάποια εταιρεία στην Κίνα…Τα καταχώνιασα στο βάθος του σακιδίου. 05:30 (Εγγλέζος πραγματικα) φτάνει και ο Trooper. «Ο παππούς δεν ήρθε ακόμη;». «Τον βλέπεις πουθενά;» ανταπαντώ εγώ…Κατευθείαν τηλέφωνο ο άκαρδος. «Ελα ρε μ@λ@κ@...ακόμη κοιμάσαι;».
Δεν ξέρω τι του απάντησε, αλλά σε δύο λεπτά φύγαμε για την Πάχη. Ωρα 05:50…Είμαστε οι πρώτοι που φτάνουμε εκεί. Δύο ακόμη ξάγρυπνοι φτάνουν μαζί με εμάς! Καφεδάκι στα όρθια και να ο tai…
…συνεχίζεται.
caesarsk
12/05/2008, 12:12
…Tελικά 06:30 έχουμε μαζευτεί καμμιά 200 μοτοσυκλέτες. Ωραίο πράγμα ρε παιδιά…Ότι μοτουσκέτα θέλει. Ολες οι κατηγορίες. Ολων των ειδών οι αναβάτες.Γνώρισα επιτέλους ALX, zephyr. Μιλήσαμε με πολλούς από το moto.gr, αλλά μόνο ο trooper ρώταγε και τα nickname (τελικά να μου το θυμήθείτε…αυτός μας φακέλωνει). Παίρνει εκκίνηση ο trooper και ο npat κατά τις 07:30. Εχουμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε περίπου στην Λειβαδια. Εχω μοιράσει τα roadbook με τους ιδανικούς χρόνους ανά τμήμα, και συνολικά. 07:45 παίρνει εκκίνηση ο Πάκτεν, και 08:00 εγώ με τον tai. Μπαίνει μπροστά ο tai, και αρχίζει να δίνει ρυθμό!!! Δεν άφησε κανένα απέραστο..Περναγε μηχανές, πέρναγε αυτοκίνητα, πέρναγε τρακτέρ, πέρναγε αεροπλάνα (όχι καλα ενταξεί υπερβάλο, μια γρια ΧΧ έχει). Λέω δεν μπορεί κάπου θα κόψει. Περνάμε Αλεποχώρι, Βίλλια, Ερυθρές, βγαίνουμε στις ευθείες πριν την Θήβα, και εγώ σκέφτομαι ότι κάθε φορά που ανοίγει το γκάζει αυτός εγώ χρειάζομαι και μια τουρμπίνα από πίσω για να τον πιάσω. Περνάμε την Θήβα και το κρυφό control για τα μικρά είναι ακριβώς εκεί. Σταματάμε για κατούρημα 1 χλμ μετά και κοιτάζω τους χρόνους. Είμαστε μπροστά 27 λεπτά ήδη!!!!! Επρεπε να έχουμε ΜΩΤ 50 χλμ/ωρακαι εμείς είχαμε 87 χλμ/ωρα!!!!!!!. Στέλνουμε μήνυμα στον trooper ότι θα τον περιμένουμε μετά την Λειβαδιά στην έξοδο για Τερψιθέα.
Φτάνοντας εκεί, βρίσκουμε ένα ωραίο πλάτωμα και σταματάμε. Είμαστε μπροστά 35 λεπτά!!! Βγάζουμε τα σαντουιτσάκια μας, ο παππούς το τσάι του, και χαζεύουμε τον δρόμο. Ρε γμτ, αφού το έλεγε ξεκάθαρα στην ενημέρωση. Μετά την Λειβαδιά κάνουμε αριστερά προς Τερψιθέα…ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ???? Μιλάμε για τρελό γέλιο. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, καλά καπνισαμε και τα τσιγαράκια μας, ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. Στο μυαλό μας έχουμε ότι αφού το κρυφό control για τα μικρά ήταν στην αρχή του τμήματος που μας είχαν ενημερωσει, έτσι θα ήταν και σε μας. Ξεκινήσαμε λοιπόν πιάνοντας ακριβώς την ΜΩΤ που έπρεπε (60 χλμ/ωρα) και πάμε…
…συνεχίζεται
caesarsk
12/05/2008, 16:14
…αλλά control πουθενά…Εχετε δοκιμάσει να πάτε 50 χλμ/ώρα για 50 χλμ;;; ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Κάποια στιγμή κοιτάζω τον παππού από τον καθρέπτη μου έχει ακουμπήσει τον αγκώνα στο τεπόζιτο, και το κεφάλι στο χέρι του και ετοιμάζεται να τον πάρει ο ύπνος. Αρχίζω τα κορναρίσματα. Ο παππούς ξυπνάει η απέναντι μηχανή εντυπωσιάζεται που την χαιρεταει BMWδάκιας και ανταποδίδει. Τελικά μετά από πολύ (μα πάρα πολύ ώρα) καταφέρνουμε να φτάσουμε στο κρυφό control στο χωριό Μπράλος. Είμαστε απόλυτοι στους χρόνους στο δευτερόλεπτο, αλλά έχουμε πεθάνει από την αργοπορία. Αποφασίζουμε λοιπόν με τον tai να το πάμε αρκετά ποιο γρήγορα και χωρίς στάσεις. Αλλωστε κανείς δεν περιορίζει πλέον σε τίποτα. Εκτός φυσικά από τα σημεία φωτογραφήσεων. Μπροστά το ΧΧ λοιπόν και από πίσω εγώ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι πηγαίνουμε γρήγορα στον Μπράλο. Γιατί θα περάσουν κάτι supersport από δίπλα μας σαν ειμαστε σταματήμενοι. Πραγματικά γρήγορα τα παιδιά. Ηταν τέτοια η διαφορά της ταχύτητας που νόμισα ότι ήμουν σταματημένος και μπορούσα να κατεβώ για κατούρημα. Λίγη Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης (10 χλμ) και μέσα για Λαμία. Την περνάμε τελείως αδιάφορα με σκοπό να βγούμε στον ανοιχτό δρόμο. Φτάνουμε στο Λειανοκλάδι και κοντεύουμε να φτάσουμε στο χωριό Καστρί όπου και φεύγουμε από τον κεντρικό δρόμο. Το τοπίο δεν λέει τίποτα…αλλά ο δρόμος απλώνεται φιδωτά μπροστά μας…Επιτέλους η ελευθερία του δρόμου δική μας. Πηγαίνουμ σβέλτα, αλλά άνετα, ψάχνοντας το κιόσκι της λίμνης για την πρώτη φωτογραφία. Ρωτόντας πάνε στην πόλη λέει ο σοφός λαός μας και ρωτόντας ένα βοσκό μαθαίνουμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο! Και όντως μετά από 3 χιλιόμετρα, κόσμος και λαός σταματημένος. Ολοι εκεί με μια φωτογραφική μηχανή να φωτογραφίζονται. Τέτοιο κέφι, ούτε σε πάρτυ! Είναι πανέμορφο πράγμα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες και σε αθρώπους που τις αγαπάνε. Αλλά ακόμη ποιο όμορφο είναι να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που την χαίρονται όπως εσύ. Ταξιδεύοντας. Όχι φυσικά ότι οι άλλοι που την χαίρονται στην πίστα, ή στην καφετέρια κάνουν κακό…Αλλά είναι ωραίο να είσαι ανάμεσα σε ομοίους. Από την υπόλοιπη πρωινή παρέα (trooper, npat, cpt.Haddock) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κράνος λοιπόν ξανά και πάμε…
Συνεχίζεται…
130473
caesarsk
12/05/2008, 16:16
o παππους με την γριούλα του
130475
caesarsk
12/05/2008, 16:17
και μια κοντινή
130476
caesarsk
12/05/2008, 16:18
η αφεντομουτσουνάρα μου
130477
caesarsk
12/05/2008, 16:37
πρώτο κομμάτι διαδρομής...
130485
caesarsk
12/05/2008, 16:41
2ο κομμάτι διαδρομής
130487
caesarsk
12/05/2008, 16:46
2ο κομματι διαδρομης..β'μέρος
130489
caesarsk
12/05/2008, 16:49
2ο κομματι διαδρομής...μερος γ
130491
caesarsk
12/05/2008, 16:52
σορρυ...λαθος αυτη ειναι η σωστή φωτο
130494
caesarsk
12/05/2008, 17:19
Η διαδρομή όσο πάει και ομορφαίνει. Οσο περισσότερο πλησιάζουμε στην Λίμνη Πλαστήρα τόσο ποιο ομορφο είναι το τοπίο. Ο γέροντας πίσω μου αντέχει όποτε συνεχιζουμε. Πραγματικά δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος της ηλικιας του θα άντεχε τοσα πολλά. Αρχιζω να πιστεύω πως αυτός και ο crs-k είναι μεταλλαγμένοι ή ΝΕΦΕΛΙΜ. Εχουμε αρχίσει να ξεχνάμε τις ευθείες και η μια στροφή έρχεται αμέσως μετά την προηγούμενη. Το ένα χωριό ποιο ομορφο και ερηπωμενο από το άλλο. Κάποια στιγμή πίσω από τις κορφές αρχίζει να φαίνεται η Λίμνη Πλαστήρα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η κοιλιά μου έχει αρχίζει να γουργουριζει αλλά σκέφτομαι την στάση που έχουμε κανονίσει. Περνάμε την Μούχα και φτάνουμε στο φράγμα της λίμνης. Σταματάμε και πάνω στις μοτοσυκλέτες όπως είμαστε τραβάμε μερικές φωτογραφίες. Εχουμε και οι δύο ανάγκη για στάση. Ετσι συνεχίζουμε προς το σημείο της δεύτερης φωτογράφισης. Φτάνοντας στην διαστάυρωση της Κερασιάς βλέπουμε το εκκλησάκι. Τραβάμε όσο ποιο γρήγορα μπορούμε τις φωτογραφίες μας. Πειράζουμε λίγο τον nikoskk που βρήκαμε εκεί μαζί με τον φίλο του και συνεχίζουμε για το Μουζάκι. Φτάνοντας στην διαστάυρωση πριν το Μουζάκι μετά το Ελινοκαστρο ο tai στρίβει δεξιά για Μουζάκι. ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ η ΣΦΗΝΟΠ0Υτσα όπως θα έλεγε και ο Dim (μας έλειψες ρε μπαγασα) και λέει στον σοφό γέροντα πως μάλλον πρέπει να πάμε αριστερά. Κανείς από τους δύο μας εντωμεταξύ δεν κοίταξε τον χάρτη του. Αυθόρμητα, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε την ηλικία μας γυρνάμε πίσω και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε. Οσο πάμε ανεβαίνουμε και ποιο ψηλά…αλλά Μουζάκι πουθενά. Ξαφνικά βλέπουμε μια ταμπέλα ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ. Ρε τι δουλειά έχουμε εδώ πάνω…Αποφασίστηκε με τα μάτια και μόνο (ένας μεγάλος έρωτας έχει αρχίσει και γεννιέται) να σταματήσουμε εκεί. Κάτω από τον ήλιο στο παγκάκι βλέποντας από κάτω μας την πεδιάδα! Ειδυλιακή στιγμή το ξέρω. Αλλά τη στιγμή την χάλασε ο trooper. Χτυπάει το τηλέφωνο μου και μαθαίνουμε πως είναι ήδη στην καφετέρια στα δεντράκια και σε 10 λεπτά φεύγουν. Ούτε το τσάι του δεν πρόλαβε να τελειώσει ο καημένος…Κράνη, γάντια, καβαλάμε και ξεκινάμε αμέσως. Μια σοκολάτα προλάβαμε να φάμε!
Συνεχίζεται…
caesarsk
12/05/2008, 17:20
φωτό πριν την λίμνη
130502
caesarsk
12/05/2008, 17:21
επίσης...
130503
caesarsk
12/05/2008, 17:22
Τι χάρη...τι στύλ...
130504
caesarsk
12/05/2008, 17:22
χαμογελάστε στο πουλάκι...
130505
caesarsk
12/05/2008, 17:23
Το φράγμα της Λ. Πλαστήρα από ψηλά!!!
130506
caesarsk
12/05/2008, 17:24
αυτό το BMW πρέπει να έχει γονίδια από Ιάπωνα...Να μην καίει λαδι ρε παιδί μου, να μην χρειάζεται αναβαθμίσεις...
130507
caesarsk
12/05/2008, 17:25
πανοραμική της λίμνης
130508
caesarsk
12/05/2008, 17:26
η αφεντομουτσουνάρα μου στην λίμνη
130510
caesarsk
12/05/2008, 17:27
και ο ιδιος στο σημείο της φωτογραφισης
130511
caesarsk
12/05/2008, 17:28
3ο μέρος διαδρομής
130512
caesarsk
12/05/2008, 17:28
3ο μέρος διαδρομής...β
130513
caesarsk
12/05/2008, 17:29
..συνεχίζεται το βράδυ μετά το Δελέαρ!!!
Cpt. Haddock
12/05/2008, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
3ο μέρος διαδρομής
Λαθος πήγατε ρε σεις απο εκεί :look:
caesarsk
12/05/2008, 17:39
ναι αλλά περάσαμε ποιο όμορφα....και κάναμε και 215,34 στροφές παραπάνω!!!!
caesarsk
12/05/2008, 23:09
Το πήγαμε αρκετά γρήγορα μέχρι την Πύλη μήπως και προλάβουμε τους υπόλοιπους, αλλά ήταν η μοναδική φορά που ο trooper έβαλε το κράνος του γρήγορα. Κανείς φυσικά δεν ήταν στην καφετέρια, οπότε το παίρνουμε γρήγορα προς τα Στουρναραιικα και Μεσόχωρα. Στο μυαλό μου πλέον είναι μόνο η χωμάτινη διαδρομή. Πως θα την βγάλει ο γεροταξιδευτής με ΧΧ;;; Μετά την Μεσόχωρα περνώντας από άλλο ένα μισοερειπωμένο χωριουδάκι ο χωματόδρομος ξεκινάει. Όχι τίποτα τρελό. Στρωμένος δρόμος με γαρμπίλι έτοιμος για να ασφατοστρωθεί. Λέω στον Χρήστο πως πάω μπροστά, και να μην αγχώνεται για το πώς θα πάει. Θα τον περιμένω σε κάθε διασταύρωση. Ορθιος πλέον στα μαρσπιέ βγάζω το άχτι μου που ολόκληρο τον χειμώνα δεν πήγα ούτε μια φορά στο βουνό. Νιώθω και GS να χαίρεται από κάτω μου. Την είχε ανάγκη την σκόνη του. Ο δρόμος κατηφορίζει ελαφριά με ανοιχτές καμπές και καλή ορατότητα. Ότι πρέπει για παιχνιδάκι. Από στροφή σε στροφή ο πίσω τροχός driftαρει και περισσότερο και προσπαθεί να φτάσει τον μπροστινό. Καταπληκτικό παιχνίδι στο γαρμπίλι και ο ρυθμός ανεβαίνει. Όμως λίγο παρακάτω βλέπω 3 Africa σταματημένα. Ψάχνουν να βρουν την διαδρομή σε μια διακλάδωση. Ανεβαίνω με τα πόδια στο μισογκρεμισμένο γεφυράκι και βλέπω το φράγμα του Αχελώου 1 χλμ παρακάτω. Τους λέω να ξεκινήσουν και από την κατευθυνση που βρίσκονται και φτάνει και Χρήστος. Ξεκινάμε λοιπόν μαζί και φτάνουμε κάτω από το φράγμα! Είναι εκεί και οι δικοί μας και γνωρίζω και νέο (για εμένα) μέλος της παρέας. Τον Δημήτρη (Dimzabb η κάπως έτσι). Όπως αποδείχτηκε καταπληκτικός χαρακτήρας και αυτός (ρε σεις μαζεύει καλά παιδια τελικα το moto.gr). Με το που φτάνουμε ο για μοναδική φορά βιαστικός trooper αποφασίζει να κάνει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ τσιγάρο και αμέσως φεύγουν. Τους λέμε πως θα τους προλάβουμε παρακάτω και ετοιμαζόμαστε και εμείς να ξεκινήσουμε. Ξαναφέυγω μπροστά και λέω στον Χρήστο πως θα τον περιμένω στο τελείωμα της χωμάτινης. Ανεβαίνω πάνω στο φράγμα και σταματάω περιμένοντας τον παππού. Το γήρας όμως ποτέ δεν έρχεται μόνο του, αλλά πάντα φέρνει κάτι μαζί του. Στον Χρήστο μπορεί να μην έφερε την ακράτια αλλά έφερε εκείνον τον Γερμανό γιατρό, να δεις πως τον λένε μωρέ. Α ναι τον Αλτσχάιμερ. Και έτσι ξεκινάει προς τα πίσω. Αφού πλέον λοιπόν βλέπω να με περνάνε μηχανές που δεν τις είχα ξαναδεί και κρίνοντας πως έχει περάσει αρκετή ώρα για να κάνει ένα χιλιόμετρο (20 λεπτά), το παίρνω τηλέφωνο ανησυχόντας για τίποτα κακό! Και μαθαίνω πως έκανε λάθος και γυρναγε προς τα πίσω. Κανένα πρόβλημα όμως. Μου λέει να ξεκινήσω για το επόμενο σημείο και θα με φτάσει.
Συνεχίζεται…
caesarsk
12/05/2008, 23:11
4o μέρος διαδρομή
130575
caesarsk
12/05/2008, 23:12
4ο μερος διαδρομή...β
130576
caesarsk
12/05/2008, 23:14
τρελό αγόρι...
130577
caesarsk
12/05/2008, 23:15
σκατίγερος (όπως τον έλεγε ο trooper όταν δεν άκουγε ο tai)...
130578
caesarsk
12/05/2008, 23:15
Και ο BMWδάκιας με φόντο το φράγμα...
130579
caesarsk
12/05/2008, 23:23
o χάρτης 4ο κομμάτι διαδρομής β...
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...κάποιος μοδιστρος να το κόψει παρακαλώ
η σωστή είναι αυτή
130580
caesarsk
12/05/2008, 23:50
Μόνος πλέον πιάνω τον ρυθμό μου και βάζω πλώρη για το Βουλγαρέλι. Βέβαια εκείνη την στιγμή και περνώντας ένα βενζινάδικο θυμαμαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να βάλω και βενζίνη…Αλλά πιστευω ότι στην χειρότερη θα με βγάλει με το ζόρι μέχρι τα Γιαννένα…Αλλωστε έχω κάνει μόνο 190 χλμ. Η διαδρομή καταπληκτική. Περασα το ποιο ψαρωτικό τουνελ της ζωής μου. Κατασκότεινο χωρίς φώτα, αρκετά μεγάλο και με στροφή….Μούγγα στην στρούγκα και πάμε γρήγορα να το περάσουμε. Φτάνω στο Βουλγαρελι και στρίβω προς Αγναντα…Η διαδρομή φυσικά στριφτερή. Αλλωστε ποιο κομμάτι δεν ήταν έτσι;
Μετά την Αγναντα κατευθύνομαι προς το παραδοσιακό τοξωτό γεφύρι. Οπου βρίσκω την εξής extreme κατάσταση:
Npat: Ξαπλωμένος στο χορτάρι να κάνει ηλιοθεραπεία
ΠΑΚΤΕΝ: Να κοιτάζει τις βάρκες τoυ rafting και να σκέφτεται ιστιοφόρα κοιτάζοντας με απλανές βλέμμα τον ορίζοντα (τον πραγματικό, όχι τον δικό μας)
DIMZAB: να τρώει ότι βρίσκει
Διαφοροι ασχετοι: Να μας κοιτάζουν σαν Ελοχιμ
Trooper : Ο μοναδικός νορμάλ!!! Τι έκανε; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΝΙΖΕ!!!
Μετά από λίγο βλέπω και το παππούλη να καταφθάνει. Ακολουθεί ένα ΚΤΜ ό οποίος έχει δει ένα ποταμάκι με κροκάλα και πάει να το περάσει…Ο Χρήστος δεν ξέρει τι τον περιμένει και συνεχιζει…ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΚΑΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ… Και εδώ έρχεται η προσφορά του moto.gr στην κοινωνία. Θυμάται τον Dirtymoto να φωνάζει στον Βελζεβούλη ΓΚΑΖΙΙΙΙΙΙ όταν περναγε τον Μεγδοβα πριν ένα χρόνο! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ…και ως εκ θαύματος το ΧΧ γίνεται WR και περνάει απέναντι!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!
Βγάζουμε τις απαραίτητες φωτό και εγώ και ο tai ξεκινάμε αμέσως για Γιάννενα!!!
Συνεχίζεται…
caesarsk
12/05/2008, 23:51
5ο κομματι διαδρομής
130583
caesarsk
12/05/2008, 23:52
το γιοφυρι..
130584
caesarsk
12/05/2008, 23:53
και η αφεντομουτσουνάρα μου (παναθεμα με θέλω και φωτο)!!!
οπως βλεπετε οι φωτο απο στάση σε στάση μειώνονται!!!
130585
caesarsk
13/05/2008, 18:07
Οσο περισσότερο γράφουμε χιλιόμετρα στην βόλτα μας τόσο ποιο σβέλτος γίνεται ο ρυθμός μας. Περνάμε στο νομό των Ιωαννίνων και κατεβαίνουμε προς την πόλη. Ακόμη και μέσα στο βουνό ο Ελληνας θα βρει χώρο για να κλείσει ένα δρόμο. Μαύρες σημαίες αριστερά δεξια του δρόμου και κάποιοι σε πλαστικές καρέκλες κάτω από ένα πανώ : «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ». Τι λέτε ρε??? Να μην κάνετε σκουπίδια να μην χρειάζεστε χωματερέες. Δεν φταίει ο ΕΞΑΠΟΔΩ αλλά εσύ που πας και καταναλώνεις κάθετι που δεν χρειάζεσαι και μετα το πετάς. Να έπαιρνες ένα αρνί για το Πάσχα και όχι τέσσερα για να τα πετάς τα κρέατα μετά από δύο μέρες. Προσπερνάμε και μπαίνουμε στην πόλη από την Ανατολή. Εδώ να κάνω μια σημείωση. Είχα πεί πως σε αυτήν την βόλτα θα ήμουν αυτάρκης με τα λίγα. Ένα απλό χάρτη στο tankbag, τις σημειώσεις της λέσχης, και ερωτήσεις σε ντόπιους. Από την ώρα που χαθηκαμε όμως και μετά, και επειδή είχαμε χάσει αρκετά σε χρόνο, το GPS μπήκε μπροστά. Ετσι αφηνόμουν σε αυτό και ο tai ακολουθουσε. Με στεναχώρησε λίγο αυτό γιατί χρησιμοποιουσα τεχνολογία αλλά και γιατί ο Χρηστος ήταν πίσω μου. Όταν ήταν αυτός μπροστά έβγαζε ωραίο ρυθμο.
Περνάμε αδιάφορα τα Γιάννενα, παρά τις σειρήνες (φοιτητριούλες ντυμένες-γδυμένες) που πήγαιναν για καφέ (το 36ωρο σε κάνει gay τελικά), και συνεχίζουμε περιμετρικά της λίμνης για το χωρίο Λιγκιάδες μετά το Πέραμα. Ένα χωριο που στην κατοχή κυριολεκτικά ξεκληρίστηκε. Στο μνημείο που έπρεπε να φωτογραφισουμε είχε τα ονοματα των πεσόντων και έβλεπες ολόκληρες οικογένειες (παιδιά 5 και 2 έτων). Φυσικά τραβάμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και βλέπουμε τους υπόλοιπους της παρέας να φτάνουν. Τους περιμένουμε και ο trooper κάνει άλλο ένα πακέτο τσιγάρα, και τελικά μετά από αρκετή αργοπορία καταφέρνουμε όλοι μαζί να τον πείσουμε με το καλό να βάλει το κράνος τους για να ξεκινήσουμε. Αλλωστε είχαμε ένα δύσκολο κομμάτι της διαδρομής που αρκετοί από την παρέα δεν το είχαν ξανακάνει. Κατεβαίνουμε στα Γιάννενα ανεβοδιαζόμαστε σε βενζίνη και ξεκινάμε για Πάπιγκο…Κάτι που κανείς δεν περίμενε…
Συνεχίζεται
caesarsk
13/05/2008, 18:09
μνημείο πεσόντων
130749
caesarsk
13/05/2008, 18:10
η αφεντομουτσουνάρα μου
130750
caesarsk
13/05/2008, 18:14
και ο χαρτης
130752
τελείωνε ρε και κανω copy paste το κείμενο:D
caesarsk
13/05/2008, 22:21
Οι πρώτες ψιχάλες μας πιάνουν αμέσως με το που βγαίνουμε από τα Γιάννενα. Η πρώτη βροχή που τρώμε ολη την ημέρα παρολο που εχουμε τον Πακτεν στην βόλτα (ΗΛΙΑ στα είπα και από το τηλέφωνο ρε φίλε…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΤΗ και 13 σήμερα η ημέρα του γκαντέμη). Σταματάμε και βάζω το αδιάβροχο. Ο δρόμος ελαφρά νοτισμένος και σκέφτομαι ότι πρέπει να κόψουμε λίγο τα ταχύτητα. Η μέρα όμως φεύγει και δεν έρχεται ο Johnny Walker αλλά η νύχτα…ΟΠΟΤΕ, καλύτερα να συνεχίσουμε γιατι οι φουρκέτες του Παπιγκου νύχτα και με βροχή είναι ακόμη ποιο δύσκολες. Ασε που πρέπει να γυρίσουμε και Πάργα! Προς το Πάπιγκο ανεβαίνουμε εγώ και ο Χρίστος και από πολύ κοντά ακολουθεί ο trooper, o dimzab, o Cpt, και o npat. Ο tai πραγματικά δυσκολεύται στα ανηφορικά κλειστά στροφιλικια με τις φουρκέτες. Τον βλέπω να παλεύει με το θηρίο σε κάθε στροφή και κουράζομαι εγώ…Αλλά δεν σταματαει, δεν παραπονιέται, δεν κλαίει, και δεν ζητάει ένα τσιγάρο παραπάνω…Μάκαρι όταν φτασουμε στην ηλικία του να μπορούμε και εμείς…Crs ο tai έβγαλε ασπροπρόσωπη την Τρίτη ηλικια του forum.
Στην είδοδο του Πάπιγκου είναι η ταμπέλα που πρέπει να φωτογραφίσουμε. Τραβάω γρήγορα την φωτό και ο Χρήστος το ίδιο και φτάνει και ο σιγαρεμαλακεςενατσιγαροακομηtrooper (κλεμμένο από τον Ηλία αυτό). Ρε γαμώτο ήταν η μοναδικη στιγμή της ημέρας που πραγματικά έβρεχε. Και ο trooper καθόταν μέσα στην βροχή και κάπνιζε!!!!! Καβαλάμε τις μοτοσυκλέτες, ο Ηλίας έχει ήδη φύγει και θα μας περιμένει στον δρόμο Κόνιτσας – Ιωαννινών. Εχουμε αποφασίσει ότι θα γυρίσουμε από τον ίδιο δρόμο μέχρι τα Γιάννενα, θα πάρουμε την Εγνατία μέχρι την Παραμυθιά, και από εκεί Πάργα. Κουμπώνουμε πρώτη, και αρχίζει το μαρτυριο των υπόλοιπων 24 ωρών. Τέσσερις τύποι ντυμένοι, καβάλα, και έτοιμοι να περιμένουν τον trooper με πραγματικά αργές κινήσεις να βάλει το κράνος του. Ναφορέσει τα γάντια και να σηκώσει το πόδι για να καβαλήσει στην σέλα!!! ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΑΠΟ 5 λεπτά το λιγότερο ως 15 το περισσότερο…Μια φορά έσπασε και κάθε ρεκόρ. Οσο γρήγορος οδηγός είναι (είναι μην ακούσω μαλακίες) τόσο αργά ετοιμάζεται! Κατεβαίνουμε από το Πάπιγκο προς την Ε.Ο. (ναι αυτό το καλντερίμι είναι Ε.Ο), και μόλις βγαίνουμε ανοιχτά ο δρόμος είναι στεγνός. Ακούω πίσω μου ένα fazer να λύσσαει. Σχεδόν βλέπω από τον καθρέπτη μου τον trooper να βγάζει αφρούς από το στόμα…Εχει γεμίσει η ζελατίνα του. Τρελάθηκα από τον φόβο μου! Νύχτωσε λέω και πρέπει να έχει πανσέληνο και έγινα ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ….Ανοίγω το γκάζι μην με πιάσει και καταλήγουμε να κυνηγιόμαστε μέχρι τα Γιάννενα με 160+…Με το που φτάνουμε στην είσοδο των Ιωαννίνων, κατεβαίνω από την μηχανή αρπάζω δύο ξύλα που βλέπω κάτω και σχηματίζω το σχήμα του σταυρού προς τον trooper μήπως και γλυτώσω. Αντ’ αυτού τον βλέπω να βγάζει το κράνος και να έχει ένα χαμόγελο μέχρι τον σβέρκο….Μαλάκα μου λέει το είχα ανάγκη αυτό…Ο tai έχει ανάγκη για βενζίνη πάλι και σταματάμε και τον περιμένουμε….Και εκεί τον χτυπάει πάλι το Aλτσχαιμερ (ξεχνάει ότι τον περιμένουμε απέναντι), και ο καταράκτης στα μάτια (γαμώτο πρόβλημα να ταξιδευεις με γέρους), και δεν μας βλέπει 5 μαντραχαλάδες απέναντι από το βενζινάδικο και γυρνάει προς τα πίσω. Πακτεν και Νικος, τσακίζουν καμμιά δεκαρια σάντουιτς από παρακείμενο ταχυφαγείο, trooper τσακίζει 2 πακέτα τσιγάρα, Δημήτρης παραμένει στην γωνία του και περιμενει το καμπανακι για να ξεκινησει και εγω ψάχνω τον tai. Στο βενζινάδικο δεν τον βλέπω οπότε τον παίρνω τηλέφωνο. Καταλαβαίνουμε από την συνομιλία ότι έχουμε χαθεί. ΟΚ…κανένα πρόβλημα. Ο tai μας λέει πως θα συνεχίσει μόνος του μέχρι την Παργα και θα τον βρούμε στην Εγνατία, και οι υπόλοιποι ξεκινάμε σε σειρά. Ανοίγω λιγάκι τον ρυθμό γιατι πρέπει να κάνουμε κοντά στα 100 χιλιόμετρα, από τα οποία περίπου 50 είναι σφιχτός δρόμος, χωρίς φώτα, και σίγουρα βρεγμένος και η ώρα είναι 21:30. Βγάζουμε την Εγνατία με 120 για να μπορεί να ακολουθεί άνετα ο dimzab και συνεχίζουμε με την ίδια ταχύτητα και στο σφιχτό κομμάτι. Με λίγα λόγια πάμε ζω-πεθαίνω (τουλαχιστον για τις οδηγικές μου ικανότητες). Ο λόγος είναι ένας. Π Ε Ι Ν Α Ω!!!!!! Κάποια στιγμή περνάω μια μοτοσυκλέτα με κάποιον που τεντωνόταν. Ουτε την μοτό είδα, ουτε τον οδηγό. Στο ξενοδοχείο ενημερώθηκα πως ήταν ο tai. Τελικά 23:15 είμαστε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Μπαίνω στην ρεσεψιον και δίνω το όνομά μου. Μάλιστα μου λεει ενας ευγενικότατος υπαλληλος. Είστε με τους κυρίους Μπαρμπουκιαν, και Μπουζακιαν. «Μα ποιοι είναι αυτοί ουτε που τους ξέρω». Ο trooper με ποιους είναι ξαναρωταω (εννοειται πως ειπα το επωνυμο του στην πραγματικοτητα). Με τους tai και Μπουσδαρη. Ξαναβγαίνω έξω ρωταω μήπως αυτός Μπουσδάρης είναι κανείς από την παρέα μας. Μαθαίνω πως δεν είναι και έτσι το πρόβλημα λύθηκε…ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!! Προβλέπεται ενδιαφέρουσα νύχτα, πράγματα φυσικα που δεν θα μάθετε ποτέ, για το τι κάνουμε όταν πάμε για 36ωρο στο BrokeBack Mountain….
Συνεχίζεται…
caesarsk
13/05/2008, 22:23
πρώτη φορά οδηγησα μέσα στην βροχη στα βουνά για να βγάλω φωτο μια ταμπελα
130813
caesarsk
13/05/2008, 22:24
και η αφεντομουτσουνάρα μου (οσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο λιγότερες φωτο)
130814
caesarsk
13/05/2008, 22:37
διαδρομή
130816
caesarsk
13/05/2008, 22:38
β μερος
130817
1ον Απο το βενζινάδικο που να σας δω??:a024:
αφου εισαστε στο στενό:lol: :lol:
2ον που να δείς ποιος τεντωνότανε στην μηχανή, αφου εγω πάγενα με καμια 80ριά (σε στροφες) και με πέρασες με τουλάχιστον 120!! :eyepop:
και 3ον Επρεπε να σε βάλουμε να κοιμηθείς με τους Μπαρμπουκιαν, και Μπουζακιαν:rotflmao: :rotflmao:
DimChios
13/05/2008, 22:55
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ!!!!
:evil: :evil: :evil:
μου εχει σπασει και τα νευρα ο νακανουμεενατσιγαροακομαρεμαλακες που δε σηκωνει το τηλ!!!!
caesarsk
13/05/2008, 22:57
γραφτε ρε....οι μοδιστροι θα τα φροντισουν στο τελειωμα
τι θελεις να γραψω...
Ξυπνησα το πρωι-πηγα στην εκκινηση-οδηγησαμε-φτασαμε στο ξενοδοχειο-οδηγησαμε-φτασαμε στον τερματισμο????
DimChios
13/05/2008, 23:00
τι θελεις να γραψω...
Ξυπνησα το πρωι-πηγα στην εκκινηση-οδηγησαμε-φτασαμε στο ξενοδοχειο-οδηγησαμε-φτασαμε στον τερματισμο????
ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!
:mad:
caesarsk
13/05/2008, 23:01
τωρα το γραφω ρε καθε κομματι...υπομονη...αλλωστε έχουμε βαλει στοιχημα τα τρια ρεμαλια να περασουμε το ΙΡΑΝ σε σελιδες
DimChios
13/05/2008, 23:05
τωρα το γραφω ρε καθε κομματι...υπομονη...
Αμα γραφετε οπως οδηγατε...:rolleyes: καλα Χριστουγεννα! :o :lol: :lol:
αλλωστε έχουμε βαλει στοιχημα τα τρια ρεμαλια να περασουμε το ΙΡΑΝ σε σελιδες
:eyepop: :hypnotize :sick:
caesarsk
13/05/2008, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αμα γραφετε οπως οδηγατε...:rolleyes: καλα Χριστουγεννα! :o :lol: :lol:
:eyepop: :hypnotize :sick:
ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ....
DimChios
13/05/2008, 23:08
ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ....
τοξερω ρε bro, αλλα σας αγαπαω κι ετσι!
:wacko:
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΡΑ!
:D
caesarsk
13/05/2008, 23:09
Εννοείται πως το βράδυ κοιμηθήκαμε αμέσως μετά το δείπνο. Ένα δείπνο σιωπηλό, κατάνυξης…ΟΧΙ δεν ήταν Μεγάλη Παρασκευή, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ!!! Κοιμήθηκα 5 δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. 06:45 ξυπνάω και βλεπω τον tai να σκουπίζεται από κάτι και τον trooper ημιγυμνο. Τα δύο δευτερόλεπτα της αμηχανίας στο βλέμμα όλων. ΟΧΙ δεν ξέρω τι έγινε. Μου είπαν ότι ο trooper εκανε μπάνιο και ο tai σκουπιζε κάτι μυγακια από το φερμουάρ του παντελονιού του! Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω…αλλωστε εγώ κοιμόμουν! Ένα γρήγορο μπάνιο γιατι το βράδυ κοιμηθήκαμε βρωμιάρηδες και κάτω για καφέ. Φανταστικό σερβίρισμα από την μια πρέσβειρα των Σκανδιναβικών χωρών, και κατευθείαν έξω για φόρτωμα της μηχανής. Ξαναμπαίνουμε στο ξενοδοχειο για να τελειωσουμε τον καφε και 07:55 είμαστε έξω με τον tai για να πάρουμε πρώτοι εκκίνηση. Οντως 08:00 είμαστε οι πρώτοι που περνουμε εκκίνηση. Φοράμε κράνη και περιμένουμε trooper να ετοιμαστεί. Βγαίνει χαρακτηριστικά αργά, κοιτάζει εξονυχιστικά το κράνος του, τελικά μετά από 20 λεπτά το φοράει (ΡΕΚΟΡ ΑΓΩΝΑ), φοράει τα γάντια του σχετικα γρήγορα (5 λεπτά), και 08:27 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ οι τέσσερις μας (caesarsk, tai, trooper, dimzab). Χανομαστε για άλλη μια φορά, αλλα το διασκεδάζουμε. Γενικά είμαι τύπος που ταξιδεύω μόνος μου γιατί δεν αντέχω τις γκρίνιες. Πρώτη φορά 4 ανθρωποι που δεν έχουν ταξιδεψει ποτε μαζί, καταφερνουν να συγχρονιστουν τοσο πολύ και να γελανε ακόμη και όταν κανουν μαλακιες! Ανηφορίζουμε προς Πέρδικα, περνάμε ξωφαλτσα τα Συβοτα, και στον ανοιχτό δρόμο ανοιγουμε οσο μπορούμε για να πιασουμε την ΜΩΤ που πρέπει. Φτάνουμε στο control με πολύ μικρη καθυστέρηση (ΜΑΛΛΟΝ). Βάζουμε βενζίνη και ξεκινάμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κομματι της διαδρομής. Δρόμος που τον ξέρω, καλή ασφαλτος, ομορφες κλίσεις, ανοιχτές καμπές. Πρέβεζα, Ακτιο, Βονιτσα, Πάλαιρος, Μυτικας, Αστακος. Το πήγα όσο μπορούσα το Gsάκι. Υπήρχαν φορές που έψαχνα στην γκαζιέρα μου άλλη μισή διαδρομή αλλά δεν την είχα! Σε χρόνο dt είμαστε στον Αστακό. Ολοι έτοιμοι να την πάρουμε την ίδια διαδρομή προς τα πίσω μέχρι την Βόνιτσα και να την ξανακάνουμε. Στον Αστακό βρίσκουμε τον ανεμόμυλο της φωτογράφισης. Οι μοτοσυκλέτες που συναντάμε οσο πάνε και λιγοστεύουν. Κάνουμε πάλι 5-6-7 τσιγάρα. Ο trooper ταυτοχρονα, κάνει ένα μάθημα θεωρίας Level 1 CSS στον tai, και ο μικρός (dimzab) ακούει τον μέντορα με προσήλωση. Όμως είναι ώρα να συνεχίσουμε προς Αντίρριο μέσω Κατοχής, Αιτωλικού, Μεσολογγιου, όπου μας περιμένει μια κρυφή δοκιμασία!!!...(γραφω λιγοτερα για τον βιαστικο με το spam)
caesarsk
13/05/2008, 23:10
κιοσκι με θέα την Θάλασσα πριν τα Συβοτα
130822
caesarsk
13/05/2008, 23:11
ο trooper ενώ προσπαθει να μάθει την τεχνη για να κλεψει την δουλεια του operater
130824
caesarsk
13/05/2008, 23:12
ο dimzab ετοιμαζεται να τον δειρει γιατι ο trooper του είπε πως θα ανάψει το 7 τσιγάρο του
caesarsk
13/05/2008, 23:13
εγω
130825
caesarsk
13/05/2008, 23:13
ανεμομαζωματα-μοτομαζωματα
130827
caesarsk
13/05/2008, 23:14
και πάλι εγώ!!!!
η συνέχεια και το τελος αυριο...σορρυ guys δεν έχω αλλο κουραγιο...
130828
DimChios
13/05/2008, 23:17
...(γραφω λιγοτερα για τον βιαστικο με το spam)
Ναι, εγω σου φταιω τωρα!!!! :mad:
blackbusa
13/05/2008, 23:20
και πάλι εγώ!!!!
η συνέχεια και το τελος αυριο...σορρυ guys δεν έχω αλλο κουραγιο...
πιες απο το ματζουνι που σου εχει μεινει ρε....:mad:
τελειωνε λεμε,να σας πω να πατε να γ@μηθητε με την ησυχεια μου,και να ηρεμησω....:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
13/05/2008, 23:29
διαδρομη ...α
130841
caesarsk
13/05/2008, 23:30
διαδρομή...β
130842
caesarsk
13/05/2008, 23:31
διαδρομη...γ
130843
caesarsk
13/05/2008, 23:32
διαδρομη δ...
130845
caesarsk
13/05/2008, 23:59
Στο Αντίρριο μας περιμένει δοκιμασία εκπληξη….ΒΡΑΔΥΠΟΡΕΙΑ…τι το καλύτερο για καποιον δηλωμενο ΑΡΓΟ!!! Επρεπε να διασχίσουμε μια διαδρομή 20 μέτρων μπρος-πίσω όσο ποιο αργά γινόταν χωρίς να βάλουμε πόδια κάτω. Βλέπω ότι οι χρόνοι που παίζουν είναι από 45 δευτερα μέχρι 1 λεπτό με 1 ή 2 πόδια κάτω. Ερχεται η σειρά μου. Ξεκινάω και βάζω αορατο διπλό σταντ και σταματάω….Περιμένω μερικα δευτερα και συνεχίζω προς τα κάτω με τον ίδιο τρόπο. Γυρνώντας για την επιστρόφη βλέπω κάτι streetαδες να ετοιμάζονται να φύγουν. Σταματάω για άλλη μια φορά και περιμένω πόσο θα αντέξω…Βλέπω φάτσες απογοητευμένες. Υπολογίζω ότι έχω κάνει περίπου 1 λεπτό. Περιμένω και να με βγάλει φωτο ένας guzziστας…Είναι παιχνίδι ρε γμτ….Δεν έχει νόημα να κάνεις επίδειξη των δυνατοτητων της μοτο…Και το βγάζω έξω. 1 20 χωρίς πόδι…ο tai απογοητεύεται και λογικό είναι με το τέρας εκεί μέσα ούτε να στρίψει δεν μπορεί…Τα πάει όμως καλά. Τελειωνουμε όλοι την δοκιμασία και ανασυντασόμαστε. Συζήταμε για το πρόβλημα της βενζίνης. Στην Κατοχή βάλαμε βενζίνη σε ένα βενζιναδικο που μετά από εμάς έκλεισε. Στο Μεσολογγι ένα supersport μάλλον έμεινε από βενζίνη και δεν βρήκαμε πουθενα βενζινάδικο ανοιχτό. Μάθαμε πως στα Καλάβρυτα και την Κλειτόρια μάλλον έχει βενζίνη αλλά δεν είναι σίγουρο. Αποφασίζουμε να συνεχίσουμε. Ο tai τηλεφωνικά μέσω κάποιου γνωστού του μαθαίνει πως στα Σαββαλια στον Πύργο έχει βενζίνη. Απόφασίζουμε να βγάλουμε όλη την διαδρομή αλλά ανάποδα. Ξεκινάμε για Πύργο με ταχύτητα 100-110 χλμ/ωρα για να κάνουμε οικονομία γιατι ο dimzab ήταν στο όριο. Στον πύργο βρίσκουμε βενζινάδικο όπου μπορεί να μας βάλει μόνο περιορισμένη βενζίνη. Αποφασίζουμε να γεμίσει o dimzab και οι υπόλοιποι να βάλουμε από 5 ευρώ. Συνεχίζουμε για Αρχ. Ολυμπία για να βρούμε το φράγμα του Αλφειού όπου και έχουμε φωτογράφιση. Φτάνουμε σχετικά γρήγορα βγάζουμε φωτογραφιές. Ο σιγαρεμαλακεςνακανουμεενατσιγαροακομηtrooper καθυστερει και παλι να ντυθει…και φτάνει ακόμη μια ομαδα από BMW που κάνει ακριβως ότι και εμείς. Παίρνουμε τον Πυργου-Τριπόλεως και το GPS μου φωνάζει να βγούμε στο χωριό Λαλα. Το αγνοω και συνεχίζω. Μου φωνάζει ξανα να βγούμε παρακάτω αλλά εγω συνεχίζω στον ανοιχτό δρόμο για γλυτώσω χρόνο. Τελικά ο δρόμος τελειώνει και βγαίνουμε στον Παλιο ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ…Μια καταπληκτικη διαδρομή…Αλλά έχω μια εκπληξη για την παρεα. Για να βγούμε στον Πατρων-Τριπόλεως πρέπει να ξανακάνουν χωμάτινη διαδρομη. Αυτή την φορά ήταν δύσκολη για το ΧΧ και το Fazer. ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ…δεν έχω ξαναδει ορθιο στα μαρσπιε αναβατη κρατώντας τα κλιπ ον. Βγαίνουμε στην Λαμπεια και βρισκουμε βενζινάδικο. Γεμίζουμε ξανά και ανηφορίζουμε και πάλι στο βουνο από εναλλακτικη διαδρομή η οποια μας ανεβαζει σε ένα διασελο στα 1300 μέτρα….ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ…Τελικά κατεβαίνουμε για Κλειτόρια και παίρνουμε τον δρόμο για το Σπήλαιο των Λιμνων, όπου έχουμε και πάλι φωτογράφιση. Βρίσκουμε μια παρέα που μόλις έφτασε και επρεπε να πάνε Πύργο και να γυρίσουν στην Νεμέα…Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε και παλι ο trooper καθυστερεί….Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με αυτό το παιδι. Κατεβαίνουμε ξανά στην Κλειτόρια και πιάνουμε τον Πατρών-Τριπόλεως για Λεβίδι. Στη Βλαχέρνα βρίσκουμε βενζινάδικο και βάζουμε όλοι από 3 Ευρώ για να γεμίσουμε. Μέχρι εκείνη την στιγμή είχα την εντύπωση πως η τελευταια φωτογράφιση της ημέρας ήταν στην Νεμέα. Διαβάζοντας τις σημειώσεις βλέπω πως είναι στην Σκοτεινή 36 χιλιόμετρα από την Βλαχέρνα. Όταν είχαμε βγει στην Πατρων –Τριπόλεως, και αφού είχαμε περάσει 1500 χλμ σε κλειστο στροφιλικι, εβλεπα τον δρόμο ΙΣΙΑΔΑ!!! Τάπα (για τους γρήγορους που θα απαντήσουν για εμένα τάπα). Τελικά στο Λεβιδι μπαίνουμε ξανα σε σφιχτό κομμάτι και 30 χλμ μετά ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ…Είναι αλήθεια πλησιάζουμε στο τέλος!!! Μετά από 15 τσιγάρα και αφού δεν θέλουμε να νυχτώσει στο σφιχτο κομμάτι αποφασιζουμε να πάμε σχετικά γρήγορα…
caesarsk
14/05/2008, 00:00
Σε οποιαδήποτα άλλη περιπτωση το συγκεκριμένο δρομο θα τον πήγαινα το πολύ με 70 χλμ/ωρα…Εκείνη την ώρα πηγαιναμε με 120…ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΣΗ;;;;
Παμε λίγο πίσω….
Στο Αντίρριο επειδή ένιωθα μια μικρή κούραση και επειδη δεν είχα φάει αλλά δεν ειχα και σκοπό να φάω, ΤΟΛΜΗΣΑ και ήπια το μισό φιαλίδιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΩ. Από εκείνη την ώρα έγινα RoadRunner (ξέρετε το Beep-Beep που το κυνηγάει το Κογιοτ). Πήρε φωτια ο κώλος μου και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ηταν σαν να έχω πιεί 10 καφέδες μαζί με κοκταίηλ ναρκωτικων!!! Γαμώ την ΣΟΥ-ΛΙ σου εκεί στην Κίνα. Αν η WADA μας περίμενε στον τερματισμό θα είχα σίγουρα αποκλειστεί!
Βγαινουμε στην Νεά Ε.Ο Τριπόλεως – Κορινθου από την Νεμέα. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου φώτα. Πολλά φωτα. Και λωρίδες, πολλές λωρίδες. Το είχα ξεχάσει πως υπάρχουν και τετοιοι δρόμοι. Δεν ήξερα ποια λωρίδα να διαλέξω!!!!! Ηταν μια τρέλα. Τερματίζουμε όλοι τις γκαζιέρες μας και πηγαίνουμε οσο ποιο γρήγορα μπορούμε μέχρι την έξοδο της Πάχης. Στην είσοδο της Πάχης καταλαβαινω πως τελειώνουμε.
Μπαίνουμε στην Πάχη κορνάρωντας και μαρσάρωντας. Βλεπω στο βάθος την ράμπα και την αψιδα…ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ρίχνω μια γκάζια και βγαίνοντας πάνω πετάω την μηχανη πάνω στην ράμπα και φεύγω να παω για καφε!!! Αρκετοι φυσικά μείναν εμβρόνητοι…Δεν είχαν ξαναδει κανενα να πετάει έτσι ένα BMW….αλλά δεν είχαν γνωρισει κανεναν που να πήρε την μηχανή του για να την χαίρεται και όχι για να της λεέι γλυκολογα όταν την πλενει.
αλλο ενα ποστακι κειμενο και φωτο και τελειωσα...36 ωρο το καταντησα και αυτο
caesarsk
14/05/2008, 00:07
Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Όταν βλεπω ανθρωπους με μερακι σαν τους Guzziστες που αγαπανε την μοτοσυκλετα.
Όταν βλεπω 220 ανθρωπους να ερχονται για να οδηγησουν και να σεβονται ο ενας τον αλλον
Όταν βρισκω μια τετοια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ
ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ (και ας ειμαι BMWδακιας)
Ευχαριστώ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ
Χαρηκα πολύ για την γνωριμια με τον Παναγιώτη (zephyr), Μαρινο (Mariner από άλλο φορουμ), Αντώνη (AntoD από άλλο φορουμ), Παναγιωτη (τον ταμία της Guzzzi Λεσχης, ήταν πανταχου παρων και παντα αισιοδοξος και χαμογελαστος). Ειδικα σε αυτόν όταν τον έβλεπα με τα μαυρα δερματινα του, την γρια GUZZI του με τις παλιες βαλίτσες…ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ…πως κάποιοι ανθρωποι σαν και σενα με εκαναν να θελω να παρω μηχανη όταν μεγαλώσω…Σας εβλεπα παιδι μεσα από το αυτοκινητο των γονιων μου να ταξιδευτε και ελεγα πως μια μερα θα το κάνω και εγω.
Χαρηκα επίσης για το παιδι με το 1100 στην βρυση στα Καλαβρυτα, για την ομάδα από το Αργος στο φράγμα του Αλφειου, για το παληκαρι με το ΚΤΜ στο Παπιγκο…ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ, ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Η ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ!!!!
Ευχαριστώ και θα ειμαι σιγουρα ξανα στο επομενο
caesarsk
14/05/2008, 00:08
ich bin
130858
caesarsk
14/05/2008, 00:09
η ομάδα στην βρυση στα Καλαβρυτα
130859
caesarsk
14/05/2008, 00:09
και η τελευταια φωτο....το βλεμμα μου τα λεει ολα
130860
caesarsk
14/05/2008, 00:10
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ
blackbusa
14/05/2008, 00:35
ich bin
nein......you BINES.....:mad:
μαμω την κωλοδουλεια μου.....:mad: ...αλλα υπαρχει λογος που δεν τωρα....γιατι αυγουστο θα αλλαζω λαδια καπου μακρια....ακουει αυτος που πρεπει????:mad:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (λεμε τωρα).....ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ......ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .....ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ....ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ.....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
14/05/2008, 01:53
:look:
:sad:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
filipp0s
14/05/2008, 07:07
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
14/05/2008, 08:29
Αυτά είναι!
:beer: :beer: :beer:
Κι ας κάνατε ζαβολιά :lol: :lol: :lol:
:evil:
Του χρόνου ομάδα οπωσδήποτε! :smokin:
(αφού κόψει ο τρουπερ το τσιγάρο και του κάνουμε σεμινάρια γρήγορου ντυσίματος :rotflmao: )
:wave2:
caesarsk
14/05/2008, 08:33
Αν είχαμε δηλώσει ομάδα.....ακομη και με τον trooper στην παρέα
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ......ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
(γιατί οσο καθυστερούσε να ντυθεί τοσο ποιο γρήγορα πήγαινε μετά)
Cpt. Haddock
14/05/2008, 08:39
Αν είχαμε δηλώσει ομάδα.....ακομη και με τον trooper στην παρέα
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ......ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
(γιατί οσο καθυστερούσε να ντυθεί τοσο ποιο γρήγορα πήγαινε μετά)
το βραδυ θα παω απο τη λεσχη των guzzαιων με το Νικο να δώσουμε φωτο κλπ
Θα έρθει κανένας σας να παμε για καμια :beer: μετά; :D
caesarsk
14/05/2008, 08:57
21:00 θα είμαι εκεί....
Οι φωτό πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη διάσταση και ο φάκελος θα πρεπει να περιέχει κάτι συγκεκριμένο εκτος των φωτογραφιων;
Ξερει κανείς;
caesarsk
14/05/2008, 08:59
Πολλα πράγματα τα ξέχασα, καταστάσεις γέλιου και χαβαλέ....Ρε παππου και αστοδιαλορεμαλακεςνακανουμεακομηενατσιγραροtrooper συμπληρώστε τίποτα...Βάλτε καμμιά φωτό
GhostDog
14/05/2008, 10:49
χάρηκα πολύ παίδες που γνώρισα το τιμ (οι παλάβρες πουχαν φτάσει μαζί μας 6 ακριβώς στην πάχη :beer: )
τρούπερ ωραία το πήγαμε το πλαταριά-τσεκπόιντ :beer: κρίμα που δεν συναντηθήκαμε και στην "πίστα" πάλαιρος-αστακός
θένκς για την παρέα παίδες και του χρόνου πάλι εκεί :beer:
τάσος με κόκκινο 600fs
130877
ALX GS 11½
14/05/2008, 14:17
Εγώ πάντως από τα τόσα 36ωρα που έχω κάνει, ένα πράγμα κατάλαβα. Αν θες να το κάνεις σβέλτα παίζοντας και με τους χρόνους, πας μόνος σου. Η παρέα καθυστερεί και ειδικά αν σε αυτή υπάρχουν μανιώδεις καπνιστές.
Το 2005 δεν είχα παρέα από επιλογή μου. Έπαιξα το παιχνίδι κι ήμουν από τις πρώτες μοτοσυκλέτες που τερμάτισαν και τις δύο μέρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Εγώ πάντως από τα τόσα 36ωρα που έχω κάνει, ένα πράγμα κατάλαβα. Αν θες να το κάνεις σβέλτα παίζοντας και με τους χρόνους, πας μόνος σου. Η παρέα καθυστερεί και ειδικά αν σε αυτή υπάρχουν μανιώδεις καπνιστές.
Το 2005 δεν είχα παρέα από επιλογή μου. Έπαιξα το παιχνίδι κι ήμουν από τις πρώτες μοτοσυκλέτες που τερμάτισαν και τις δύο μέρες.
Ναι αλλά έχασες όλο τον χαβαλέ!!:wave2:
το περισσότερο που κέρδισα απο το 36ωρο ήταν η πλάκα με την παρέα.
Όλα τα λεφτά !!
το να γυρνοβολάω μόνος μου, το κάνω και χωρίς κανόνες.
Το να είμαστε για 25 συνολικά ώρες σε μια σέλα, κατάκοποι, πεινασμένοι, με την αγωνία αν θα φτάσουμε ή θα μέναμε απο βενζίνα, και να μην σταματάμε το πείραγμα και την πλάκα, είναι κατι, που σίγουρα είναι καλύτερο απο το να φτάσεις πρώτος στο ξενοδοχείο.
:beer: :beer:
caesarsk
14/05/2008, 16:13
+πολλα tai
Caesarsk τι να γράψω, που τα περιέγραψες με τον τρόπο που τα θυμόμουν!!
Οτι μου έκανε εντύπωση η χαλαρότητα των τρόπων σου ακόμα και στης “στραβές” όπως τον λάθος δρόμο ή την όποια καθυστέρηση προξενούσε μια λάθος διασταύρωση?.:beer:
Την υπομονή που έκανες με τον “αστοδιαλορεκατσενακάνωενατσιγαρορεμαλακα”?:a26: :a29: :a018: :rotflmao:
Το ψάρωμα που εφαγα με τον τρόπο (και τα χαω) που πηγενες στα κλειστά κομμάτια?:eyepop:
Ειναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να “βγάλω” τα αισθήματα που με πλημυρίζανε και (ευτηχώς) δεν εχουν φύγει.
Trooper σου χρωστάω. Ξέρεις γιατί.:a10:
Capten καλα που εχω το τηλ σου για να ξέρω που ΔΕΝ πρέπει να είμαι όταν δεν εχω αδιάβροχο.:a22:
Mpat Νικόλα σσσσ' ωραίος ρε:cool:
dimzab Δημητρό, έχανα τόσο καιρό που δεν ήξερα πόσο καλό παιδί είσαι ρε :a013:
:beer: :beer: :beer: :beer: εχω στεριτικό κιόλας:lol:
Cpt. Haddock
14/05/2008, 16:50
μλκες θα μας τα πρήζει για 12 μήνες ο παππούς τώρα :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer:
caesarsk
14/05/2008, 16:51
και ακομη δεν εχει βαλει τις φωτογραφίες του....ας του δειξει καποιος πως γινεται
DimChios
14/05/2008, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.....
Για μενα δε θα πεις τπτ?
Δε σου ελειψα εγω?
Δε παω γρηγορα στα κλειστα κομματια εγω?
ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μλκες θα μας τα πρήζει για 12 μήνες ο παππούς τώρα
MONOOO? :lol: :lol: :lol:
και ακομη δεν εχει βαλει τις φωτογραφίες του....ας του δειξει καποιος πως γινεται
Μην το γελάς γιατι με το linux δεν εμαθα ακόμα πως να της μικρίνω
Για μενα δε θα πεις τπτ?
Δε σου ελειψα εγω?
ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ?
εισουνα και εσύ εκεί??:confused:
πήγες στο 36ωρο ρε:confused:
φτου γαμώτο και δεν βρεθήκαμε:(
:a43: :a36:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι θα τα κάνεις τα λεφτά ρεεεεε???:smokin:
Για μενα δε θα πεις τπτ?
Δε σου ελειψα εγω?
ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :sick:
Ησουν και συ?:eyepop:
Στις φωτό γράφουμε από πίσω, ονοματεπώνυμο - κατηγορία - και ενιαία αρίθμηση (1 εώς 11), τις βάζουμε σ'ενα φάκελο και τις παραδίδουμε...
Εγω θα πάω σήμερα κατά τις 9:30.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το βραδυ θα παω απο τη λεσχη των guzzαιων με το Νικο να δώσουμε φωτο κλπ
Θα έρθει κανένας σας να παμε για καμια :beer: μετά; :D
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
τρούπερ ωραία το πήγαμε το πλαταριά-τσεκπόιντ :beer: κρίμα που δεν συναντηθήκαμε και στην "πίστα" πάλαιρος-αστακός
ευχομαι να τα πουμε στη πιστα των μεγαρων καποια στιγμη!!!:beer:
υ.γ.το tank slaping πως εσωσα δεν μπορω ακομα να καταλαβω....:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Trooper σου χρωστάω. Ξέρεις γιατί.:a10:
:beer: :beer: :beer:
ALX GS 11½
14/05/2008, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:nono:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ αυτό έχω καταλάβει. Το θέμα είναι πως το έχω κάνει μόνο μία φορά κι αυτό γιατί σκέφτομαι όπως εσείς (αλλιώς θα ήμουν παράλογος)
Είπα τον τρόπο για να το κάνεις σβέλτα και σωστά, όχι αν είναι καλύτερα ή χειρότερα.
Μι πιανς? :winka: