View Full Version : "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
και ποιος σου ειπε εσενα οτι στην μπυρα δεν σε περιμενει κονσερβοκουτι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φλοκος ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Leon_Trotski
14/05/2008, 17:45
ο μόνος αντιδραστικός εδω μέσα είναι αυτός με τον Λιακόπουλο ρε drow οι υπολοιποι όπως και να το κάνεις και χιουμορ διαθέτουν και στανταρ κάποτε ήταν εκεί που είσαι εσύ τώρα, αλλά να λες οτι ο Κούλογλου είναι πράκτορας, (φαντάζομαι και όλο το ΚΚεσωτερικού) δηλαδή να πάρω τη θέση της Λιάνας που τον έλεγε αντικομμουνιστή,θεωρώ οτι είναι μεγάλη βλακεία, είμναι σαν να πιστεύω τον Λιακόπουλο και το οτι νομίζεις οτι σε ειρωνεύτηκα είναι λίγο.... γιατί να το κάνω??κι αν ήθελα γιατί να πω οτι δουλεύει το μυαλό σου ή δούλευε και να μην σε βρίσω από την αρχή να τελοιώνω???
Σταλινομούλαρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (αστειεύομαι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leon_Trotski
ο μόνος αντιδραστικός εδω μέσα είναι αυτός με τον Λιακόπουλο ρε drow οι υπολοιποι όπως και να το κάνεις και χιουμορ διαθέτουν και στανταρ κάποτε ήταν εκεί που είσαι εσύ τώρα, αλλά να λες οτι ο Κούλογλου είναι πράκτορας, (φαντάζομαι και όλο το ΚΚεσωτερικού) δηλαδή να πάρω τη θέση της Λιάνας που τον έλεγε αντικομμουνιστή,θεωρώ οτι είναι μεγάλη βλακεία, είμναι σαν να πιστεύω τον Λιακόπουλο και το οτι νομίζεις οτι σε ειρωνεύτηκα είναι λίγο.... γιατί να το κάνω??κι αν ήθελα γιατί να πω οτι δουλεύει το μυαλό σου ή δούλευε και να μην σε βρίσω από την αρχή να τελοιώνω???
μια χαρα τα ειπε η συντροφισσα η Λιανα,και λιγα του ειπε.
το κκε εσωτερικου ειναι απλα οπορτουνες του κερατα,αλλα δεν πειραζει.
να σαι καλα :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leon_Trotski
Ψιτ μαστορα με το περιεργο νικ κερναω...
σφυριες στο Μεχικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Leon_Trotski
14/05/2008, 17:58
μάγκες σπαστε ο Ραμον Μερκαδέρ,ακόμα και εδώ με βρήκε:rotflmao:
Έλα μην το κόβεται τώρα συνεχίστε το
:a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Έλα μην το κόβεται τώρα συνεχίστε το
αργησες ρε...η επανασταση για σημερα με αφορμη τον πρακτορα ελαβε τελος για σημερα.:lol: :lol: :lol:
αυριο παλι :lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ.φυλαξε τα ποπ κορν σου !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
14/05/2008, 19:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Hρθε και αυτος που δεν εχει χιουμορ, ο φιλος του Λιακοπουλου, να σας πει την αληθεια που δεν θελετε η δεν μπορειτε να δειτε.
Αφου αναλυσατε και φιλοσοφισατε ολα αυτα που ο Σαμαελ σας εκπαιδευσε τοσα χρονια για να βγαζετε τα ματια σας και να μην βγαζετε ακρη, ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω, πως ολα τα πολιτικα συστηματα, λιγο πολυ δοκιμαστικαν, ο Σατανας δεν καταφερε να αποδειξει στον Θεο οτι μπορουμε να κυβερνηθουμε απο μονοι μας (χωρις τη βοηθεια του Θεου), και τα ωραια ερχοντε:rotflmao: Δεν ειναι μυστικο πλεον πως δημιουργηθηκαν οι επαναστασεις, τα ανθρωπινα δικαιωματα, η κοινοβουλευτικη Δημοκρατια, η ταξη η ειρηνη και η ασφαλεια που ακουμε, αλλα δεν βλεπουμε τοσα χρονια. Ο γραφικος φιλος σας vestromas, σας ενημερωνει, πως ειστε βαθια νυχτωμενοι, αλλα ποτε δεν ειναι αργα, να ξεστραβωθειτε. Οποιαδηποτε προσωπικη επιθεση, ειναι σεβαστη προς εμενα και κατανοω σε βαθος την κατασταση των περισοτερων.
Παρακαλω τους διαχειριστες, να μην σβησουν τις πιθανες επιθεσεις εναντιον μου εκτος αν θεωρουν οτι προσβαλετε γενικως ο κοσμος που διαβαζει. :beer: :beer: :beer: :wave2:
nassosxlvbros
14/05/2008, 19:44
:ZZZ:
Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ drow προσωπικά, αλλά σαν αντιμετώπιση της πραγματικότητας απο το ΚΚΕ.
Το πρόβλημα μεταξύ ΚΚΕ και Κούλογλου ξεκίνησε όταν έκανε την εκπομπή για το πολυτεχνείο και παρουσίασε την "Πανσπουδαστική 8" καθώς και όσους καλεσμένους είχε που υποστήριζαν μια διαφορετική οπτική για την 17ή Νοέμβρη, πραγματική αλλά διαφορετική. Απο τότε άρχισε το ξέσκισμα στον Κούλογλου και χαρακτηρίστηκε αντι κομμουνιστής, λες και μόνο το ΚΚΕ ήταν κομμουνισμός και αριστερά και όλοι οι άλλοι οπορτουνιστές και πρακτορίσκοι....
Το πρόβλημα των κοινών θνητών με το ΚΚΕ είναι ότι αντιμετωπίζει εργολαβικά κάθε αγώνα και κάθε αντίδραση-αντίσταση με αποτέλεσμα να έχετε βάλει σε μία ευθεία όλες τι απόψεις, απο Ακρα δεξιά μέχρι αναρχισμό, να έχετε ορίσει το 5% που σας αφορά σαν ένα μικρό τμήμα στην ευθεία και να θεωρείτε οποιοδήποτε έχει και την παραμικρή απόκλιση από τα στενά όρια του ΚΚΕ΅, οπορτουνιστή, δεξιό, αλλοτριωμένο, αναρχικό κλπ κλπ κλπ...
Αυτή η αντιμετώπιση του συνόλου είναι που έχει δημιουργήσει στεγανά, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια συνεργασίας ακόμα και τώρα που η Ελλάδα έχει φτάσει σε άσχημο σημείο, απαιτείται να έρθουμε ΟΛΟΙ εμείς στα στενά προκαθορισμένα πλαίσια σας για να μας σώσετε....
Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική, δες δημοσκοπήσεις, δηλαδή τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας για το ποιος κάνει αντιπολίτευση και θα καταλάβεις πόσο απέχετε απο την πραγματικότητα και απο τα προβλήματα...
Πάντα φιλικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ drow προσωπικά, αλλά σαν αντιμετώπιση της πραγματικότητας απο το ΚΚΕ.
Το πρόβλημα μεταξύ ΚΚΕ και Κούλογλου ξεκίνησε όταν έκανε την εκπομπή για το πολυτεχνείο και παρουσίασε την "Πανσπουδαστική 8" καθώς και όσους καλεσμένους είχε που υποστήριζαν μια διαφορετική οπτική για την 17ή Νοέμβρη, πραγματική αλλά διαφορετική. Απο τότε άρχισε το ξέσκισμα στον Κούλογλου και χαρακτηρίστηκε αντι κομμουνιστής, λες και μόνο το ΚΚΕ ήταν κομμουνισμός και αριστερά και όλοι οι άλλοι οπορτουνιστές και πρακτορίσκοι....
Το πρόβλημα των κοινών θνητών με το ΚΚΕ είναι ότι αντιμετωπίζει εργολαβικά κάθε αγώνα και κάθε αντίδραση-αντίσταση με αποτέλεσμα να έχετε βάλει σε μία ευθεία όλες τι απόψεις, απο Ακρα δεξιά μέχρι αναρχισμό, να έχετε ορίσει το 5% που σας αφορά σαν ένα μικρό τμήμα στην ευθεία και να θεωρείτε οποιοδήποτε έχει και την παραμικρή απόκλιση από τα στενά όρια του ΚΚΕ΅, οπορτουνιστή, δεξιό, αλλοτριωμένο, αναρχικό κλπ κλπ κλπ...
Αυτή η αντιμετώπιση του συνόλου είναι που έχει δημιουργήσει στεγανά, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια συνεργασίας ακόμα και τώρα που η Ελλάδα έχει φτάσει σε άσχημο σημείο, απαιτείται να έρθουμε ΟΛΟΙ εμείς στα στενά προκαθορισμένα πλαίσια σας για να μας σώσετε....
Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική, δες δημοσκοπήσεις, δηλαδή τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας για το ποιος κάνει αντιπολίτευση και θα καταλάβεις πόσο απέχετε απο την πραγματικότητα και απο τα προβλήματα...
Πάντα φιλικά...
Ετσι ειναι αγγελιοφορε.Το ΚΚΕ παντα εβαζε ταμπελες στο διαφορετικο περιθωριοποιωντας το.Ειναι η παιδικη του ασθενεια απο την οποια δεν προκειται να αναρωσει αν δεν αλλαξει ο σταλινικος τροπος σκεψης και πρακτικης.
Θυμαμαι στον 902 που προβαλλαμε το 1984 του Οργουελ.Ναι καλα διαβαζεις,το 1984 και μαλιστα οχι μια φορα.Παιρνει λοιπον τηλ καποιος παππους συντροφος στο κοντρολ και ...
"τι ειναι αυτα που δειχνετε?" (οχι ρε γμτ καταλαβαν τι παιζουμε)
"το 1984"
"ναι αλλα αυτος την φιλαει":hypnotize
¨και?"
"κι αυτη το φχαριστιεται":dizzy: :dizzy: :dizzy:
Τι να σχολιασεις μετα:sad:
byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"
το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.
τους χαρακτηρισμους με κατι πρακτογλου κτλ τους αρχισες εσυ και πηγες το θεμα σε ενα χωρο που υποστιριζεις φανατικα με στοχο την προπαγανδα
μην πας να βγεις και αποπανω οπως στρωνεις κοιμασαι
Και το πιο γελοίο στην υπόθεση είναι ότι αν ο Κούλογλου είναι πράκτορας τότε η ΝΕΤ ήθελε να μας προστατεύσει για αυτό τον διώξανε...
Ο Ρουσόπουλος ήθελε το καλό μας βρε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενώ ο Παναγόπουλος που δεν του άρεσε η εκπομπή του, θα μας σώσει με φραπελιά και εξωγήινους.
Πολλοι απο εμας ξεφτιλισαμε τον Βολταιρο και το δικαιωμα του για διαφορετικη γνωμη στην κουβεντα αυτη.Προτεινω κουβεντα εποικοδομιτικη και οχι κοντρα και επιδειξη γνωσεων.Και αφου οι περισσοτεροι συμφωνουμε για το θεμα της ποιοτητος των εκπομπων,ας ριξουμε μια ψηφο στο = www.petitiononline.com/RWF1/petition.html
Για να ξαναπάμε στο θέμα μας.
Θα προβηθεί τελικά το νέο ντοκιμαντέρ "ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ" την Πέμπτη 22/05/2008.
Διαβάστε εδώ. (http://www.rwf.gr/)
mats8282
15/05/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
ματς 8237563489(αλλαξε το ρε Κωστα,σαν κωδικος ανταλλακτικου ειναι :rotflmao: )
Εστειλα πμ στον Julius και περιμενω....
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάτι παίζει με το rwf.gr, μάλλον η λογοκρισία επεκτείνεται ??
Desperado
15/05/2008, 18:22
Κρίμα για την εκπομπή ήταν από τις φωτεινές εξαιρέσεις στον σκουπιδότοπο του χαζοκουτιού ελπίζω να την συνεχίσει σε άλλο κανάλι ο Κούλογλου (από τους σοβαρούς δημοσιογράφους που κάνει ρεπορτάζ )
Όντως δεν πάιζει το site : www.rwf.gr ......... τι έγινε?? :confused: :confused:
Α!! Διάβασα όλη την κουβέντα και διασκέδασα πολύ!!!:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ μια χαρά μπορώ να μπω στο site πάντως. :wave2:
alximistis
16/05/2008, 00:26
Μόλις πριν λίγο πάντως τελείωσε ένα ακόμη "ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" με θέμα την αποστασία τα Ιουλιανά και τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Το σημαντικό ήταν πως ανάμεσα στους συνεντευξιαζόμενους ήταν και ο τέως βασιλιάς ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ την επόμενη Πέμπτη θα παίξει το επόμενο επεισόδιο.
Λέτε γι αυτό να το έκοψαν; Λόγω απάντησης στις μπούρδες του επίτιμου;;; :D :lol: :lol: :lol:
Ή μήπως τελικά το αληθινό ρεπορτάζ κάνει πολλούς εχθρούς από παντού; Από όλους τους χώρους;
Επανάληψη πρέπει να είναι...
alximistis
16/05/2008, 00:37
δεν ειμαι ουτε φιλος σου,ουτε συντροφος σου και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο.
οσο αφορα,την δημοσιογραφια στην ΕΣΣΔ.ενα απο τα κλασσικα τσιτατα των αριστεροχαρουμενενων σε οτι κουβεντα αρχισεις ειναι,τι γινοταν στην ΕΣΣΔ?Η αντιδραστικη ιδεολογια που ακολουθεις εχει κανει καλα την δουλεια της,βλεπω.παρολα αυτα θα σου απαντησω.
η εξουσια στην ΕΣΣΔ κατακτηθηκε με τροπο επαναστατικο,ο οποιος εναι και ο μονος τροπος καταληψης απο ενα επαναστατικο-εργατικο κομμα νεου τυπου.και ειναι ο μονος τροπος,οχι δογματικα,απλα η ιστορια εχει αποδειξει οτι οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια αποτυγχανει,βλεπε αλιεντε στην χιλη το 70.
οταν καταλαβεις την εξουσια τι θα κανεις?θα αφησεις τα τσιρακια της αστικης ταξης να αλωνιζουν και να υποστηριζουν την αντι-επανασταση?Εδω,θα σου θυμησω τι εγινε με τον τσαβες στην βενεζουελα,πως ενα απο τα πολλα πραξικοπηματα υποστηριχτηκε απο ολα τα μεγαλα "δημοκρατικα" και "ελευθερα" ιδιωτικα τηλεοπτικα καναλια.Βεβαια,ο τσαβες δεν εχει σοσιαλισμο,απλα η διακυβερνηση του εχει καποια λιγα σοσιαλιστικα στοιχεια.
Εν ολιγοις,δεν γινεται να εχεις λαικη εξουσια και να αφηνεις τους πρακτορες τησ αστικης ταξης να αλωνιζουν.
οσο αφορα τις φασισιτικες αποψεις που αναφερεις,η ιστορια η ιδια εχει αποδειξει οταν τα πραγματα σφιξανε ποιοι αποδεχτηκανε με χαρα το φασισμο,ποια ταξη(η αστικη) τα εκανε πλακακια με τους φασιστες,και ποιοι συνργαστηκανε με τους ιμπεριαλιστες για να χτυπησουν την εργατικη ταξη.Επισης μας εχει δειξει ποιοι πολεμησανε τον φασισμο,φυλακιστηκαν και βασανιστηκαν.Αλλα η δικη σου "προοδευτικη" ιδεολογια και ολοι οσοι την υπηρετουσαν σε ολες αυτες τις καταστασεις την εκανε για το εξωτερικο και αυτοεξοριζονταν,οταν καποιοι αλλοι λιωνανε στα ξερονησια.
Και τώρα που το θυμήθηκα...
θα μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα; Μου αράδιασες ένα κάρο γενικολογίες. Για αντιδραστικές ιδεολογίες που έκαναν καλά τη δουλειά τους για αστικές τάξεις που τα έκαναν πλακάκια με τους φασίστες για χτυπήματα στην εργατική τάξη κλπ κλπ κλπ.
Μου κάνεις όμως τη χάρη να μου απαντήσεις και για τη δημοσιογραφία στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ; Πόσο ελεύθερη ήταν και πόσο γενικά διακινούνταν ελεύθερα οι ιδέες; Πόσο μπορούσε εύκολα κάποιος δημοσιογράφος να κάνει τη δουλειά του; Και για να το προεκτείνω λιγάκι μου απαντάς σε παρακαλώ πολύ εάν και κατά πόσο είχε εγκαθιδρυθεί τελικά ένα καθεστώς χαφιεδισμού και παρακολούθησης στον σοβιετικό "παράδεισο";
Όσο για τη δική μου "προοδευτική" ιδεολογία οι οπαδοί της οποίας την έκαναν στο εξωτερικό... δεν συνηθίζω και δεν μ αρέσει να λέω αν είμαι ή όχι "προοδευτικός" ωστόσο μια και το αναφέρεις και για να πάρεις μία πολύ καλή απάντηση θα σου πω τρία μόνο πραγματάκια.
Ο παππούς μου ήταν στο ΕΑΜ και στο γάμο του είχαν έρθει οι χίτες απέξω για τρομοκρατία έχουμε έναν νεκρό στην οικογένεια στον εμφύλιο ενώ ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου ήταν οργανωμένοι στην ΚΝΕ. Άμα δε πιάσω να σου εξιστορήσω ιστορίες της οικογένειάς μου τότε μάλλον θα αλλάξεις γνώμη γι αυτό που είπες. :)
καλα βλεπω εχει χαθει η μπαλα..
Το ρεπορταζ χωρις συνορα νομιζω ολοι λιγο πολυ αναγνωριζουμε ως μια απο τις πιο σοβαρες εκπομπες στην Ελληνικη τηλεοραση.
Το οτι τη κοβουνε ειναι απλα δειγμα του ποσο "καθαρη" ειναι η Ετ.
Απο κει και περα. Η ολη συζητηση περι κομουνισμου δεξιας πρακτορων κτλ. ειναι για γελια.
Ειναι αστειος ο φανατισμος των Αριστερων στην Ελλαδα και η αντιμετωπηση των παντων ως μια μεγαλη αντικομουνιστικη προπαγανδα. Οι κακοι δεξιοι εχουν φτιαξει μια μεγαλη αυτοκρατορια και ο μοναδικος σκοπος τους ειναι να κατατροπωσουν τα Αναρχοκομουνια - σημειονοντας εδω οτι οι αποψεις μου απεχουν (ελπιζω και θαρρω) χιλιομετρα απο την δεξια.
Η δικη μου πραγματικοτητα ομως, ζωντας και εχοντας ζησει σε μια πρωην "κομουνιστικη" χωρα (Πολωνια) και βλεποντας καποια πραματα απο μεσα αλλα ταυτοχρονως απο εξω καθως δεν γεννηθηκα ουτε μεγαλωσα εδω ειναι λιγο διαφορετικα.
Νομιζω πως το κυριοτερο μειονεκτημα των αριστερων (στην Ελλαδα) ειναι το οτι δεν ειναι καθολου πραγματιστες.
Εδω λοιπον στην Πολωνια, η οποια μετα απο "μεγαλη μαχη και επανασταση" και το κινημα Solidarnosc - δηλαδη Ενωτητα, ξεκινοντας απο τους ναυτεργατες και με την βοηθεια και τις ευλογιες του Παππα Ι.Π.2 ξεφυγε απο τον καταπιεστικο κλοιο του Ρωσσικου τυρανου
κυριαρχηται αυτη τη στιγμη απο ξενοφοβηκους δεξιους καπιταλιστες οι οποιοι εχουν σκοπο να φερουν την προοδο και την ευημερια μετα απο τα μαυρα χρονια του Κομουνισμου.
Η προηγουμενη κυβερνηση ηταν Ξενοφοβικοι Καραδεξιοι Καθολικοι οι οποιοι εκλεχτηκαν μετα απο ΤΕΡΑΣΤΙΑ προπαγανδα της καθολικης Εκκλησιας η οποια προτρεπε τους πιστους (και κυριως τους ηληκιομενους) να ψηφησουν το Ταδε κομμα - ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ.
Γιατι λοιπον αναφερω τα παραπανω.
Η ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ.
και φυσικα ανηκουν στην δεξια τωρα.
και κραζουν τους αριστερους με τα χειροτερα επιθετα.
Απο την αλλη οι Αριστερα ξεκιναει επαναστασεις καθε τρεις και λιγο αλλα στα λογια. Ενω οπως και παντου το μονο μελλημα ειναι πως να βαλουν το χερακι τους στην πιτα και να φανε λιγο και αυτοι.
Καμια ουσιωδης αντιπολιτευση ουτε τιποτα.
Ας προσγειωθουμε λιγο με τις Μεγαλες Ιδεες και τα λοιπα Εφοσον ΟΛΟΙ σε ενα κουβα ειναι μεσα και ολοι το ιδιο θελουν.
η δικη μου καθαρα υποκειμενικη αποψη.
mats8282
16/05/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
η δικη μου καθαρα υποκειμενικη αποψη.
Παραλιγο να με βαλεις στην πριζα να γραψω εκθεση αλλα με την απο πανω φραση χαλαρωσα :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παραλιγο να με βαλεις στην πριζα να γραψω εκθεση αλλα με την απο πανω φραση χαλαρωσα :rolleyes:
δηλαδη διαφωνεις, απ'οτι καταλαβαινω.
δεν το παιζω ειδικος, ουτε μορφωμενος.
Περιγραφω τι βλεπω εδω.
δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι σωστο (για ολους)
Παντως αν εχεις ορεξη πες μου με τι διαφωνεις.
Ειδα και εγω εχτες το ρεπορταζ της εκπομπης.Ηταν,τηρουμενων των δυνατοτητων,εξαιρετικα ακριβες και αντικειμενικο,διοτι τοτε ημουν 18 ετων και αρκετα θερμοαιμος.Δεν θα μπω στην συζητηση των γεγονοτων αλλο θελω να επισημανω.Ξερετε ποσοι απο αυτους που τοτε πρωτοστατουσαν και αποτελουσαν ινδαλματα για ολους μας σημερα βρισκονται σε αλλα μαγαζια και διαλαλουν καινουργιες πραματιες χωρις να ντρεπονται?Τουλαχιστον δεν περιμενουν να 'φυγει' η παλαιοτερη γενια που τα εζησε απο πρωτο χερι?.Κατι λεει ο Καβαφης για αγγεια....
mats8282
20/05/2008, 13:11
:D
131484
manosstr
20/05/2008, 18:04
Παιδιά πρέπει όλοι να πάρουμε τηλέφωνο στην ΕΡΤ και να ζητήσουμε πάλι τις εκπομπές ‘Θεματική Βραδιά’ και ‘Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα’, όπως και να διαμαρτυρηθούμε για τους
«Ξεφτίλες» Προεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, κ. Δημητρίου Γόντικα
«Ξεφτίλες»
Stergios69
20/05/2008, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για να ξαναπάμε στο θέμα μας.
Θα προβηθεί τελικά το νέο ντοκιμαντέρ "ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ" την Πέμπτη 22/05/2008.
Οταν απέναντι θα έχει Eurovision για να μην το δει κανείς... :winka:
manosstr
20/05/2008, 18:30
Μπορούμε κάπως να διαμαρτυρηθούμε από εδώ μέσα ή κάπως αλλιώς να τους δείξουμε ότι και εμάς ο λόγος μας έχει αξία.
Πχ να τους στείλουμε emails
Για ρίξτε ιδέες
Αγαπητε,εαν διαβασεις τις προηγουμενες συζητησεις ,θα βρεις που μπορεις να στειλεις emails διαμαρτυριας οπως και εμεις.
Τελικά η εκπομπή για την γενιά των 700 παίζει αυτή την στιγμή.....
mats8282
22/05/2008, 22:23
Ναι παιζει.....
:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
Παίζει...και αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα θεωρώ ότι αποτελεί ένα ορόσημο αφύπνισης, ένα τεράστιο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ που από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να δούμε με διαφορετικό μάτι...
Και κυρίως...Να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ να το δούν με άλλο μάτι αυτοί που κρατάνε τιε τύχες της χώρας...Μπορούμε....
mats8282
22/05/2008, 23:47
Δεν διαφωνει κανενας....Το θεμα ειναι πως....Εκει ειναι το προβλημα....
Πως μπορουμε να αντιδρασουμε....
οεο....
ΠΑΝΤΑ υπάρχουν τρόποι...
κάτι πχ που μου έρχεται πρόχειρα στο νου είναι η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ του τέλους ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ με παράλληλη προσωρινή καταβολή του ποσού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την εκκίνηση δικαστικού αγώνα γύρω από αυτό....
Οποιοδήποτε αξιοπρεπές καταναλωτικό κίνημα μπορεί και πρέπει να αναλάβει αυτην την κίνηση..Να είσαι σίγουρος ότι αν ανταποκριθούν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά (που σίγουρα θα ανταποκριθούν και η διάδοση μιας τέτοιας κίνησης από τα μπλόγκς και τα φόρουμ είναι δυνατή και αποτελεσματική) ο αντίκτυπος και το κόστος για την κυβέρνηση θα είναι μεγάλο...
Και μπορεί να είναι μόνο το πρώτο βήμα...
el_hymador
22/05/2008, 23:58
Αληθεια ποσο καιρο ειχαμε να παρακολουθησουμε μια εκπομπη με ενα θεμα που να ειναι πραγματικα ενδιαφερον;
Η σημερινη εκπομπη της "θεματικης βραδυας" οχι μονο παρουσιασε ενα τετοιο, αλλα το διαχειριστηκε και με τροπο που δεν προσεβαλε -και αλλο- την νοημοσυνη μας
Απο το να εχει τρεις -τεσσερις εκπροσωπους κομματων που να παπαραλογουν και να τσακωνονται εκφερνοτας ξυλινο λογο, ειχε δυο συνομιλικους μας, δυο καθημερινους και απλους ανθρωπους που κατεθεσαν τις αποψεις τους πολιτισμενα, καθαρα, και χωρις σκοπιμοτητα.
Οι σημερινοι καλεσμενοι του Κουλογλου δεν ηταν αρτηρισκληρωτικα παχυδερμα που εξεταζουν απαστασιοποιημενα τα ζητηματα της κοινωνιας, καθισμενοι στις υψηλομισθες καρεκλες τους.
Αυτοι που μιλησαν σημερα εχουν βιωσει το προβλημα οπως το εχουμε βιωσει εσυ, εγω και αλλοι χιλαδες συνομιληκοι μας.
Ευγε.
mats8282
23/05/2008, 00:06
THEOD αυτο που λες ειναι η κορυφη της κορυφης του παγοβουνου..Η απομακρυνση του Κουλογλου δηλαδη..Και παλι ειναι σαν να πηγαινεις στο κρατος να σε δικαιωσει εναντια στο ιδιο το κρατος....Ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει ουσιαστικη αντιδραση στην εποχη μας....Κυριως επειδη τα μεχρι τωρα κινηματα καθε ειδους αποτυχανε ή/και πετυχανε πολυ λιγα....
Επειδη φτασαμε με αλλα λογια να υπαρχει μια απομυθοποιηση της δυναμης του κοινωνικου συνολου...Μεσω της αποτυχιας του συνδικαλισμου(επαγγελματικου/φοιτητικου κτλ),των πολιτικων παραταξεων και κινηματων(<<υπαρκτου σοσιαλισμου>>)και τα λοιπα τοσο σε επιπεδο τοπικο οσο και παγκοσμιο....Για πολλους και διαφορους λογους το καθενα....
Δεν νομιζω οτι εχει καποιος προχειρη την απαντηση...
Εκτος απο τον Λιακοπουλο :D
vestromas
23/05/2008, 00:15
Μονο στον Λιακοπουλο θα την βρεις.:lol: Αργα η γρηγορα ολοι θα παρετε χαμπαρι τι παιζει. Οσο και αν δεν σας καθετε καλα τωρα. Οταν το θεατρο σκιων του Πλατωνα ριξει την κουρτινα και ολα θα αποκαλυφθουν, θα ξερετε. Και τοτε θα ξερετε καλα τι να κανετε και με πιον να πατε. Και τοτε η ευθυνη θα ειναι καθαρα δικη σας.
Γιατι ο καιρος ειναι κοντυτερα απ οτι φανταζεστε, αν μπορειτε ακομη να φανταστητε.:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
THEOD αυτο που λες ειναι η κορυφη της κορυφης του παγοβουνου..Η απομακρυνση του Κουλογλου δηλαδη..Και παλι ειναι σαν να πηγαινεις στο κρατος να σε δικαιωσει εναντια στο ιδιο το κρατος....Ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει ουσιαστικη αντιδραση στην εποχη μας....Κυριως επειδη τα μεχρι τωρα κινηματα καθε ειδους αποτυχανε ή/και πετυχανε πολυ λιγα....
Ναι είναι..αλλά είναι μια αρχή που ΜΠΟΡΕΙΣ να πολεμήσεις...Το να διαδηλώνεις όμως έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία εναντίον του "κακού Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού" κλείνοντας τους δρόμους και ταλαιπωρώντας όλον τον κόσμο είναι παρωχημένο, "βλακώδες", και χαμένη υπόθεση με τα σημερινά δεδομένα...
Η άποψή μου είναι ότι οι αγώνες και οι λαικές διαμαρτυρίες πρέπει πλέον να αλλάξουν μορφή και να προσαρμοστούν στην σημερινή πραγματικότητα....Πρέπει να μπαίνουν "εφικτοί" στόχοι, με συνέπεια και προγραμματισμό κινήσεων, χτυπώντας εκεί που πονάει (στην τσέπη δηλαδή), και έχοντας προηγουμένος εξασφαλίσει με ήπια και σωστή ενημέρωση την στήριξη μεγάλου μέρους της κοινωνίας...Και κάθε μικρό αλλά επιτυχημένο βήμα θα είναι η αρχή του επόμενου μεγαλύτερου...Σκέψου το λίγο...
mats8282
23/05/2008, 00:44
Δεν διαφωνω...Αφου το λεω....Αποτυχανε αυτα που ξερουμε....Τωρα ομως τι κανουμε ακριβως....
οεο....
el_hymador
23/05/2008, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ναι είναι..αλλά είναι μια αρχή που ΜΠΟΡΕΙΣ να πολεμήσεις...Το να διαδηλώνεις όμως έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία εναντίον του "κακού Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού" κλείνοντας τους δρόμους και ταλαιπωρώντας όλον τον κόσμο είναι παρωχημένο, "βλακώδες", και χαμένη υπόθεση με τα σημερινά δεδομένα...
Η άποψή μου είναι ότι οι αγώνες και οι λαικές διαμαρτυρίες πρέπει πλέον να αλλάξουν μορφή και να προσαρμοστούν στην σημερινή πραγματικότητα....Πρέπει να μπαίνουν "εφικτοί" στόχοι, με συνέπεια και προγραμματισμό κινήσεων, χτυπώντας εκεί που πονάει (στην τσέπη δηλαδή), και έχοντας προηγουμένος εξασφαλίσει με ήπια και σωστή ενημέρωση την στήριξη μεγάλου μέρους της κοινωνίας...Και κάθε μικρό αλλά επιτυχημένο βήμα θα είναι η αρχή του επόμενου μεγαλύτερου...Σκέψου το λίγο...
+1
και το εθεσε πολυ σωστα και ενα απο τα παιδια που βρισκοντουσαν στο σημερινο πανελ
"Οι παλιοτερες γενιες μας ζητανε να αντιδρασουμε χρησιμοποιωντας τον μυθο τους"
...αψογη τοποθετηση!
Θα συμφωνησω απολυτα με τον ΤHEOD, η κουταλα με τα ζουμια ειναι αυτο που φοβουνται ολοι τους μην χασουν. Τους ειναι αδιαφορο το αν θα κατεβει 150.000 κοσμος σε μια πορεια...ασε που πλεον οι πορειες και οι διαμαρτυριες εχουν ξεφτυλιστει και απαξιωθει απο τους ιδιους τους διαδηλωτες στην χωρα μας και πλεον δεν προκαλουν καμια εντυπωση.
Επιπροσθετα, ακομα και να μια πορεια προκαλεσει αισθηση, τα ΜΜΜ ειναι αυτα που τελικα θα επικοινωνησουν ευρυτερα το μηνυμα της και ολοι γνωριζουμε οτι μπορουν να το διαμορφωσουν οπως αυτοι θελουν.
Το μεσον για να πραγματοποιηθει κατι μεγαλειωδες και ανεπαναληπτο σε παγκοσμια κλιμακα, ειναι στα χερια μας αυτη την στιγμη και ειναι πλεον σχεδον μεσα σε καθε νοικοκυριο...το internet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
+1
και το εθεσε πολυ σωστα και ενα απο τα παιδια που βρισκοντουσαν στο σημερινο πανελ
"Οι παλιοτερες γενιες μας ζητανε να αντιδρασουμε χρησιμοποιωντας τον μυθο τους"
...αψογη τοποθετηση!
Θα συμφωνησω απολυτα με τον ΤHEOD, η κουταλα με τα ζουμια ειναι αυτο που φοβουνται ολοι τους μην χασουν. Τους ειναι αδιαφορο το αν θα κατεβει 150.000 κοσμος σε μια πορεια...ασε που πλεον οι πορειες και οι διαμαρτυριες εχουν ξεφτυλιστει και απαξιωθει απο τους ιδιους τους διαδηλωτες στην χωρα μας και πλεον δεν προκαλουν καμια εντυπωση.
Επιπροσθετα, ακομα και να μια πορεια προκαλεσει αισθηση, τα ΜΜΜ ειναι αυτα που τελικα θα επικοινωνησουν ευρυτερα το μηνυμα της και ολοι γνωριζουμε οτι μπορουν να το διαμορφωσουν οπως αυτοι θελουν.
Το μεσον για να πραγματοποιηθει κατι μεγαλειωδες και ανεπαναληπτο σε παγκοσμια κλιμακα, ειναι στα χερια μας αυτη την στιγμη και ειναι πλεον σχεδον μεσα σε καθε νοικοκυριο...το internet!
ποσα συν να βαλω ?????????
κωστα well said !!!!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23:
schumacher_
24/05/2008, 10:40
Σχετικά με την εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου:
Ξεκίνησε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του Στέλιου Κούλογλου και της ομάδας του «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα». Ο νέος ιστοχώρος φέρει την ονομασία www.banana-republic.gr. Στην ιστοσελίδα, η οποία έχει ανέβει δοκιμαστικά, προβάλλεται η λογοκριμένη από την ΕΡΤ εκπομπή για την γενιά των 700 ευρώ. Εμείς να πούμε ότι μας αρέσει ο υπαινιγμός για την μπανανία.
Πηγή: www.kolonaki-press.com (http://www.kolonaki-press.com/media/Banana-republic.gr.html)
Ελπίζω να περάσει αυτό το δοκιμαστικό στάδιο και να συνεχίζουν να προβάλλονται οι εκπομπές από εκεί... αν και χωρίς χρηματοδότηση, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μάλλον...
:beer:
Operater
24/05/2008, 10:56
Mετά την εκπομπή, το ντοκυματέρ με την Κίνα το είδατε?
vestromas
24/05/2008, 11:09
Καταπληκτικο. Αυτο ειναι που με κανει να θελω Κουλογλου στην Ελληνικη τηλεοραση:wave2: