View Full Version : Test Ride Aprilia 2008
Tα μηχανάκια τα πληρώνει η aprilia, αν και στην συγκεκριμενη περίπτωση του θα έπρεπε να τΑ πληρωσει απ΄τη τσέπη του. Μιλάμε για πολλά κιλά στόκου.
Το Dorso το πήρα 3 γύρους το πρωϊ. Το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Αρκετή ροπή στις χαμηλομεσαίες (πιο δυνατό απ΄το shiver), ενώ η απόδοση του ήταν πολύ γραμμική χωρίς να κάνει κάποιο ξέσπασμα. Ανέβαζε στροφές πολύ γρήγορα ενώ έμπαινε για πλάκα στον κόφτη.
Τα κιλά του τα κρύβει εξαιρετικά καλά, καθώς δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ζυγίζει όσο το tuono μου. Τα φρένα του επίσης μου φάνηκαν υπέρ αρκετά. Δεν έχουν το δάγκωμα που έχει στο Tuono πχ, αλλά ήταν πολύ προοδευτικά και καταλάβαινες πόσο φρενάρει. Ακόμα και όταν το μπλοκάρεις γίνεται με έλεγχο (στην πίστα). Η σέλλα και θέση οδήγησης μου θύμισε ένα χαμηλό ΧΤΧ.
Απ΄τα 3 που οδήγησα (Mana, Shiver, Dorso) ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ΄όλα.
Χωρίς να έχω οδηγήσει Hyper, η εντύπωση μου είναι πως δεν είναι στην ίδια κατηγορία μιας και το Ducati είναι ένα μεγάλο supermotard. Νομίζω ότι στοχεύει στην κατηγορία των μεγάλων μονοκύλίνδρων που φλερτάρουν με το look των SM.
Aggelos_SV
11/05/2008, 19:00
Τελικά καλά έκανα που δεν ήρθα και φέτος:rolleyes:
Αν ήταν οργανωμένο με ραντεβού το test ride η εκδήλωση θα ήταν super duper .Εννοείται βέβαια πως αξίζουν συγχαρητήρια στην Aprilia για την διοργάνωση ,μιας και μπορεί κάποιος να οδηγήσει το μηχανάκι που ζαχαρώνει στο φυσικό του(και όσο ασφαλέστερο γίνεται) περιβάλλον.
Αλλά αυτή την αναμονή 3-4ων ωρών για να καβαλήσω δεν την αντέχω ρε παιδιά.
Πέρσυ που πήγα κατά τις 10.00 το πρωί πήρα σειρά για το Tuono για τις 16.00 και αν.Οδήγησα μόνο το pegaso κατά τις 13.00 και μετά δεν άντεξα ,έφυγα.
Κρίμα που δεν λειτούργησαν τα ραντεβού μέσω του φόρουμ μας.
Τελικά αυτό το Tuono πότε θα το οδηγήσωωωωωωωωωωωωωω:bawl: :bawl: :bawl:
Μάλλον για το επόμενο μοντέλο(2010-11?????) το κόβω...τότε θα έχω και τα λεφτά να το αγοράσω:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τελικά καλά έκανα που δεν ήρθα και φέτος:rolleyes:
Guys, νομίζω ότι ήταν καλή η διοργάνωση. Υπήρχαν όπως είπα 22 street, 2 χωμάτινα για το πιστάκι που είχαν σε ένα σημείο, και πολλά scοoter που έκαναν βόλτες στο parking. Εφεραν 2 απ΄τα 3 Dorso που υπάρχουν καθώς και 2-3 μηχανάκια από Ιταλία.
Μακάρι να μπορούσαν να έχουν ακόμα περισσότερα απ΄τα "καλά" μηχανάκια αλλά μέχρι την περασμένη εβδομαδα που είπα ότι άλλαξε ο τρόπος του ραντεβού, είχαν δηλώσει 1650 άτομα συμμετοχή.
Σήμερα ήταν αρκετά λιγότερος ο κόσμος καθώς το πρόβλημα της βενζίνης και η βροχή δεν βοήθησαν. Ξεκίνησαμε κατά τις 1.30 και τελειώσαμε στις 5.30. Ακόμα και μέχρι εκείνη την ώρα με τον λίγο κόσμο, τα Dorso, Tuono, Mille & Shiver ήταν κλεισμένα. Ο gixxerpap, ακόμα μας βρίζει...:D
Και του χρόνου καλύτερα.
Aααα και ένα πουλάκι μου είπε, πως κάποιος συμφορουμίτης έλυσε το πρόβλημα της αναμονής πλαστογραφώντας τα χαρτάκια προτεραιότητας ενώ αλλάξε και μπουφάν για να μην τον πάρουν χαμπάρι.
Αληθεύει ???:evil:
powerphot
11/05/2008, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aααα και ένα πουλάκι μου είπε, πως κάποιος συμφορουμίτης έλυσε το πρόβλημα της αναμονής πλαστογραφώντας τα χαρτάκια προτεραιότητας ενώ αλλάξε και μπουφάν για να μην τον πάρουν χαμπάρι.
Αληθεύει ???:evil:
Και βέβαια αληθεύει, χτες μάλιστα γνωριστήκαμε όταν ήρθε κι έκανε 5 test ride + τα "μαύρα".
Αλλά ξέχασα το nickname του να τον κάνω ΡΟΜΠΑ σήμερα που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ενα απο τα χαρτάκια που έγραφα και τα έδιναν στους μηχανικούς να πάρουν το μηχανάκι. :evil:
Τον πήραν πρέφα όμως όταν πήρε την θέση άλλων που περίμεναν την σειρά τους για το mille, και μόλις βγήκε στην έξοδο της πίστας τον κατέβασαν.:evil:
Η μλκια του δεν ήταν τόσο ότι πλαστογράφησε, αλλά ενώ είχε κάνει test ride 2 φορές τα δικά του, έγραψε στα @@ του τόσα άτομα που δεν είχαν μπει ούτε μια φορά και περίμεναν την σειρά τους σαν φυσιολογικά άτομα, αντίθετα από ότι εκείνος.
Το κουλό ήταν ότι μετά ήρθε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι του πήραν την σειρά.:a31:
catmaster
11/05/2008, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Και βέβαια αληθεύει, χτες μάλιστα γνωριστήκαμε όταν ήρθε κι έκανε 5 test ride + τα "μαύρα".
Αλλά ξέχασα το nickname του να τον κάνω ΡΟΜΠΑ σήμερα που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ενα απο τα χαρτάκια που έγραφα και τα έδιναν στους μηχανικούς να πάρουν το μηχανάκι. :evil:
Τον πήραν πρέφα όμως όταν πήρε την θέση άλλων που περίμεναν την σειρά τους για το mille, και μόλις βγήκε στην έξοδο της πίστας τον κατέβασαν.:evil:
Η μλκια του δεν ήταν τόσο ότι πλαστογράφησε, αλλά ενώ είχε κάνει test ride 2 φορές τα δικά του, έγραψε στα @@ του τόσα άτομα που δεν είχαν μπει ούτε μια φορά και περίμεναν την σειρά τους σαν φυσιολογικά άτομα, αντίθετα από ότι εκείνος.
Το κουλό ήταν ότι μετά ήρθε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι του πήραν την σειρά.:a31:
Ε βγάλτον φόρα παρτίδα ΤΑΚΟ ρε Νίκο να γίνει ρόμπα και εδώ μέσα ... άκου 5 τεστ την πρώτη μέρα και πλαστογράφησε να κάνει και άλλα ... ο μάγκας ...
:sick: :sick: :sick:
Πηγα σημερα το μεσημερι κατα τις 2. Οπως το ειχα φανταστει, τα πραγματα ηταν πολυυυυ χαλαρα, διοτι λογω ελειψης βενζινης δε κυκλοφορουσε καμια μοτο, και κανεις δεν απομακρυνθηκε απο τη πολη (και εγω με αμαξι πηγα).
Κοσμος ελαχιστος στη πιστα και σχεδον ολοι ειχαν ερθει με I.X. (εκτος απο ενα ζευγαρακι πιτσιρακαδων που ειχαν ερθει διακαβαλο απο την Ευβοια με παπι.... :shock: :shock: )
Επελεξα να οδηγησω το Shiver και το Mana. (περσι ειχα οδηγησει το tuono, strada, falcon). Με το Shiver εκανα περιπου δυο δεκαλεπτα (καθως δεν ειχε αναμονη) και με το ΜΑΝΑ ενα.
Εντυπωσεις........Το Shiver αν και μου αρεσει παρα πολυ οπτικα, μεσα στη πιστα με απογοητευσε...... κακη γεωμετρια, το μηχανακι με πολυ δυσκολια πλασαριζοταν στις στροφες, μετρια θεση οδηγησης, πολυ χαμηλα τα μαρσπιε, κουνηματα και ασαφεια του μπροστινου. Φρενα καλα.
Απο μοτερ ως δικυλινδρο πολυ δυναμη απο το ρελαντι, ευστροφο, πολυ αμεση αποκριση στο γκαζι, λογω και του sport mode , αλλα τελιωνε γρηγορα και δεν ενοιωθα καπου να μου "τραβαει" τα χερια εντονα, ισως να ειναι και καλο αυτο αν το δεις απο πλευρας γραμμικότητας.
Γενικα ωραιο μηχανακι αν δεν εχεις πολλες απαιτήσεις σε σπορ οδηγηση (που τις εχεις ομως απο ενα γυμνο street fighter), αλλα πραγματικα δε το λες πολυ στριφτερο. Ισως να ειχα και εγω μεγαλυτερες προσδοκιες και να περιμενα κατι διαφορετικο. Φταιει μαλλον που ειχα οδηγησει το Tuono περσι, και ειχα παθει τη πλακα μου, και περιμενα να βρω ενα baby Tuono, αλλα δεν ηταν ετσι.
Επισης κατι αλλο που δε μου αρεσε, το κιβωτιο ταχυτήτων που θελει συνηθεια, εχει μεγαλες διαδρομες και αν δε κουμπωσει καλα η ταχυτητα σε αφηνει με νεκρα για πλακα, και ειδικα πριν απο στροφη με φορα δεν ηταν και οτι πιο ευχαριστο. Αλλα θυμαμαι και περσι απο το Τουονο, Strada, Falcon, στην ιδια εκδηλωση, οτι μαλλον αυτο ειναι γνωριμο στοιχειο των κιβωτιων της Απριλια και θελει εξοικείωση.
Τωρα ερχομαστε στο ΜΑΝΑ που εχει μια βασικη ιδιαιτεροτητα, το ημιαυτοματο- σειριακο ή τελειως αυτοματο συστημα ταχυτήτων.
Παιδες απλα εκπληκτικο....Δε περιμενα να με βολεψει τοσο πολυ. Το δουλευα στο ημιαυτοματο και κυριως απο τα κουμπια στο αριστερο γκριπ και επαθα τη πλακα μου. Το γκαζι τερμα ανοιχτο μονιμως στην επιταχυνση και απλα πατας το κουμπι (που εργονομικα ειναι αψογα τοτοθετημενο), και γινεται η αλλαγη αμεσοτατα, χωρις χρονοκαθηστεριση ή σκορτσαρισμα, δε το παιρνεις καν ειδηση.
Φυσικα δεν εχει τα ξεσπασματα και την "ωμη" δυναμη του Shiver, δεν ειναι αλλωστε και αυτος ο σκοπος του (πιο τουριστικο γαρ), αλλα ηταν πολυ ευκολοδηγητο, με καλυτερη γεωμετρια, εμπαινε ευκολα στις στροφες και πολυ καλα δυνατα και σε αισθηση φρενα. Μιλαμε επαθα τη πλακα μου.
Ξαναλεω δε σε προδιαθετει για σπορ οδηγηση αλλα ανετα σου προσφερει απολαυση και ασφαλεια.
Αυτα σε γενικες γραμμες απο τα παραπανω μηχανακια.
Οσον αφορα την διοργανωση εδειχνε καλυτερη απο περσι αλλα δε νομιζω να "δοκιμαστηκε " και καθολου (μιλαω βεβαια για σημερα Κυριακη) μιας δεν ειχε πολυ κοσμο.
Ο ρυθμος που ακολουθουσε ο πλοηγος ηταν σβελτος για ενα μεσο οδηγο, και πολυ ικανοποιητικος για να εξαγεις ασφαλη συμπερασματα για τις μοτο.
Το βασικο προβλημα ηταν και γι αυτους η ελειψη βενζινης, μιας και την ωρα που πηγα τους τελειωναν και τα τελευταια αποθεματα που ειχαν σε βαρελια μεσα στη πιστα.
Μεγαλο μπραβο στα παιδια του Aprilia Bikers που υποστηριξαν με θερμη την διοργανωση αλλα και στην εταιρεια πανω απο ολα που σου προσφερει αυτη τη δυνατοτητα.
Υ.Γ. : Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις συμφωνα με την δικια μου εμπειρια (η οποια δεν περιελαμβανε ποτε δικυλινδρη μοτο) και εχοντας ως μετρο συγκρισης κυριως 600αρια και 1000αρια japan Ι4 μηχανακια, και κυριως τη σημερινη μοτο μου, Fz1 Fazer.
DimChios
12/05/2008, 06:34
...
:eyepop: :confused: :rolleyes:
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Εντυπωσεις........Το Shiver αν και μου αρεσει παρα πολυ οπτικα, μεσα στη πιστα με απογοητευσε...... κακη γεωμετρια, το μηχανακι με πολυ δυσκολια πλασαριζοταν στις στροφες, μετρια θεση οδηγησης, πολυ χαμηλα τα μαρσπιε, κουνηματα και ασαφεια του μπροστινου. Φρενα καλα.
Για το shiver αποφεύγω να σχηματίσω γνώμη και περιμένω να το ξαναοδηγήσω.
Ο λόγος είναι ότι οδήγησα 2 τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Πήρα ένα πορτοκαλί καταρχήν μόνος μου. Το μηχανάκι ήταν πολύ ενδιαφέρον και καθώς ήμουν μόνος μου στη πίστα κινήθηκα σχετικά σβέλτα. Εστριβε και φρενάριζε καλά ενώ το μοτέρ το περίμενα πιο αδύναμο. Tο μόνο που με ξένισε λίγο ήταν η θέση οδήγησης μιας και ήταν πιο τουριστικό απ΄ότι θα ήθελα, ενώ και τα μαρσπιέ ήταν χαμηλά για την πίστα.
Πήρα το απόγευμα του Σαββάτου ένα ασημί δικάβαλλο και κινήθηκα μέσα σε group. Το μηχανάκι είχε τον άστριφτο. Απλά και τέλος.
Εβρισκε συνέχεια τα μαρσπιέ κάτω, ενώ άνοιγε συνέχεια και τη γραμμή του. Απογοητεύτηκα τελείως. Σε συζήτησα που είχα μετά, μου είπαν ότι ένα απ΄τα ασημί ήταν το 1ο shiver που είχαν φέρει στην Ελλάδα και ήταν αυτό που είχαν δώσει για τεστ σε περιοδικά. Δεν γνωρίζω αν οδήγησα το ίδιο αφού δεν κοίταξα χλμ. στο κοντέρ. Πάντως μεταξύ τους ήταν 2 διαφορετικά μηχανάκια.
Το ΜΑΝΑ τι να σου πω....:rolleyes:
Μιας και τα είχαμε εχθες το απόγευμα σαν μηχανάκια πλοηγών, έκανα αρκετούς γύρους. Για βολτίτσες χαλαρές είναι το μηχανάκι. Ίσως να απευθύνεται στο κοινό που αγοράζουν μεγάλα scooter και θα ήθελαν κάτι σε look μοτοσυκλέτας. Το κιβώτιο όντως ήταν εντυπωσιακό. Μέσα στη στροφή ανεβοκατέβαζες ταχύτητες χωρίς κούνημα. Το γκαζάκι του ήταν ικανοποιητικό για αυτό που είναι. Αν και κάποιοι απ΄τους πλοηγούς ενθουσιάστηκαν, εμένα με άφησε παντελώς αδιάφορο.
Η πλάκα ήταν που σε κάποιο group, με πέρασε ένα SXV και προσπάθησα να τον επαναφέρω στη τάξη.... :uplate:
Νταξ.... μετά από 3 στροφές τον άφησα να κάνει τη βόλτα του :lol:
Και μερικές φωτό από εχθές
130328
Το αστέρι της εκδήλωσης
130330
SXV 550 VDB του Διακάκη. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Ο άνθρωπος πήγαινει ΤΑΠΑ παντού. Αν δεν με ξεγέλασε το χρονόμετρο του κινητού, γύριζε στο 1.06 1.07. Στην Κ9 λίγο ήθελε να ξύσει και τιμόνια κάτω :lol:
130337
Στην Κ9 λίγο ήθελε να ξύσει και τιμόνια κάτω :lol:
Εδώ έκανε γύρο προθέρμανσης :rotflmao:
photo clopyright από apriliabikers
130339
reinmeister
12/05/2008, 08:53
εγω καταναλωσα τα τελευταια αποθεματα του μπουσα,ψαχνοντας για βενζιναδικο χθες το πρωι...
δυστυχως δεν βρηκα...:sad:
powerphot
12/05/2008, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ε βγάλτον φόρα παρτίδα ΤΑΚΟ ρε Νίκο να γίνει ρόμπα και εδώ μέσα ... άκου 5 τεστ την πρώτη μέρα και πλαστογράφησε να κάνει και άλλα ... ο μάγκας ...
:sick: :sick: :sick:
Δυστυχώς με τόσα άτομα που περάσαν από μπροστά μου Σαββάτο και Κυριακή ήταν αδύνατον να θυμηθώ το nickname ενός ατόμου.
Αν τον θυμηθώ.........:winka: :smokin:
gixxerpap
12/05/2008, 10:08
Δυστυχώς με τόσα άτομα που περάσαν από μπροστά μου Σαββάτο και Κυριακή ήταν αδύνατον να θυμηθώ το nickname ενός ατόμου.
Αν τον θυμηθώ.........:winka: :smokin:
δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω θελω ενα mille ή ενα dorsoduro για ν' ανεβω το σ/κ σερρες:mad:
ούτε ενα βυσμα της προκοπης δεν έχουμε πλεον σ΄αυτό το φόρουμ ..... τι να πει κανεις...που οδεύουμε κύριοι ...ΑΙΣΧΟΣ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτός πάντως που παραδέχομαι, είναι ο Βύρωνας που με το πρόσχημα του εθελοντή, ξεπατώθηκε να οδηγάει ενα ολόκληρο σ/κ.....
...τι χαρτάκια και μαλακιες......του δωσε και κατάλαβε !!!!!
μαλλια κόντεψε να βγάλει απο την κ@ύλ@ και μας το παιζε και ταλαιπωρημενος ο γεροκαράφλας ...
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Υ.Γ. ...ας είναι και tuono ....
GIXXERAKIAS
12/05/2008, 10:09
Εδώ έκανε γύρο προθέρμανσης :rotflmao:
photo clopyright από apriliabikers :eyepop: :eyepop:
Να φανταστω οτι στο επομενο περασμα εξυνε χουφτες??:uplate: :uplate: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:eyepop: :eyepop:
Να φανταστω οτι στο επομενο περασμα εξυνε χουφτες??:uplate: :uplate: :D
Πρόσεξε που είναι το γόνατο. Κοντεύει να φτάσει στον αγκώνα. :eyepop:
Ο άνθρωπος δεν πάταγε φρένο λέμε. Τον πέτυχα κάποια στιγμή στο τέρμα της ευθείας, και απλά το γύρισε στο πλάϊ, αμόλησε και μπήκε. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω σε τι χρόνους γυρνάνε εκεί μέσα με αυτά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω θελω ενα mille ή ενα dorsoduro για ν' ανεβω το σ/κ σερρες
ούτε ενα βυσμα της προκοπης δεν έχουμε πλεον σ΄αυτό το φόρουμ ..... τι να πει κανεις...που οδεύουμε κύριοι ...ΑΙΣΧΟΣ!!!
αυτός πάντως που παραδέχομαι, είναι ο Βύρωνας που με το πρόσχημα του εθελοντή, ξεπατώθηκε να οδηγάει ενα ολόκληρο σ/κ.....
...τι χαρτάκια και μαλακιες......του δωσε και κατάλαβε !!!!!
Κακεντρεχή συμφορουμίτη, ξεσκίστηκα μεν με το δικό μου δε. Εκανα βόλτα 2 shiver το Σάββατο για λίγους γύρους, το dorso εχθές το πρωϊ και έκανα τον πλοηγό με τα mana απ΄το μεσημέρι και μετά μιας και δεν θα είχαμε βενζίνη να γυρίσουμε σπίτια μας.
Βύσμα δεν έπαιζε. :wave2: Ο list-man powerphot δεν οδήγησε καθόλου :lol: . Εκανε ban στον εαυτό του λέμε...:rotflmao:
Τα Dorso για τις Σέρρες ξέχνα τα. Εχθές το απόγευμα φορτώθηκαν σε νταλίκα για Ιταλία. Τα μηχανάκια ήταν τα 2 απ΄τα 3 που έχουν. Επομένως θα πας με κτελ στα Σέρρας. :wave2:
road spirit
12/05/2008, 10:39
ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα και εγω, ήταν αδύνατο στους 5 γύρους να προλάβω να προσαρμοστώ στη θέση οδήγησης του...
Απο μοτερ ως δικυλινδρο πολυ δυναμη απο το ρελαντι, ευστροφο, πολυ αμεση αποκριση στο γκαζι, λογω και του sport mode , αλλα τελιωνε γρηγορα και δεν ενοιωθα καπου να μου "τραβαει" τα χερια εντονα, ισως να ειναι και καλο αυτο αν το δεις απο πλευρας γραμμικότητας. συμφωνώ για την ευστροφία, έπιανε πολύ γρήγορα κόφτες, αν και γύριζα όλη τη πίστα με 2α, και μόνο στη ευθεία έβαζα 3η...
πάντως απο δύναμη δεν με ενθουσίασε, περίμενα πιο πολλά απο ενα v-2 δικύλινδρο, τόσο που όταν βγήκα έξω πηγα και ρώτησα μήπως ήταν σε χάρτη πιο ήπιο, οχι στο δυνατό (δεν θυμόμουν και πως τα έλεγαν, "sport", "rain" κλπ... ) .
Το παλικάρι μου έδειξε απο που αλλάζει, μου έδειξε και την ένδειξη στο κοντερ, ήταν στο "sport" . Πάντως, εκεί που απογοητεύτηκα πολύ (και που παίζει σημαντικό ρόλο στο στριψιμο) ήταν η απόκριση του γκαζιού. Δεν ξέρω τι έφταιγε... καθαρά θέμα ψεκασμού ή κάποιο lag απο το ηλεκτρονικό γκάζι : μπαίνοντας στις στροφές με κλειστό γκάζι, άνοιγμα και .... άντε ρε... πάρε μπρος... μιλάμε για πολύ αισθητή καθυστέρηση, και όταν πλέον "έδινε" το έκανε απότομα με αποτέλεσμα να κουνάει το μηχανάκι μέσα στη στροφή και να χαλάει όλο το στρίψιμο (εγω τουλάχιστον δεν μπόρεσα να ηρεμήσω και να στρίψω καθώς πρέπει με αυτό το τρόπο)...
Όπως είπε και ο ΑΙFOS, ίσως και εγω να μπήκα με άλλες προσδοκίες μέσα, συνηθισμένος απο το RR μου, και να το έκρινα λάθος το μηχανάκι. Σε όλα, εκτός απο το lag της τροφοδοσίας... για αυτό είμαι σίγουρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Όπως είπε και ο ΑΙFOS, ίσως και εγω να μπήκα με άλλες προσδοκίες μέσα, συνηθισμένος απο το RR μου, και να το έκρινα λάθος το μηχανάκι.
Εγώ συνηθισμένος απ΄το Tuono και οδηγώντας στο καπάκι τα άλλα, εχω να πώ.......
Τuonaρα και ξερό ψωμί !!! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
sapila racing
12/05/2008, 11:22
Εγώ συνηθισμένος απ΄το Tuono και οδηγώντας στο καπάκι τα άλλα, εχω να πώ.......
SportCity και ξερό ψωμί !!! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Εντάξει το εφτιαξα γιατί είχες μπερδευτεί :lol:
Κουφαλα ξεσκίστηκες στους γυρους ε? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εντάξει το εφτιαξα γιατί είχες μπερδευτεί :lol:
Κουφαλα ξεσκίστηκες στους γυρους ε? :wave2:
Όντως ξεσκίστηκα. Το καλό ήταν ότι προσπαθούσα να εξασκηθώ στα πράγματα του css (όταν ήμουν σκούπα). Όταν ήμουν μπροστά προσπαθούσα να κρατάω το group μαζεμένο (ήταν αδύνατο).
Η πλάκα ήταν εχθές το πρωϊ μετά τη βροχή. Εκανα κάποιους αναγνωριστικούς γύρους για να δω αν μπορούσαν να μπουν, και η πίστα είχε καταληφθεί από χιλιάδες σαλιγκάρια :rotflmao: :lol: :rotflmao:
sapila racing
12/05/2008, 11:37
Όντως ξεσκίστηκα. Το καλό ήταν ότι προσπαθούσα να εξασκηθώ στα πράγματα του css (όταν ήμουν σκούπα). Όταν ήμουν μπροστά προσπαθούσα να κρατάω το group μαζεμένο (ήταν αδύνατο).
Η πλάκα ήταν εχθές το πρωϊ μετά τη βροχή. Εκανα κάποιους αναγνωριστικούς γύρους για να δω αν μπορούσαν να μπουν, και η πίστα είχε καταληφθεί από χιλιάδες σαλιγκάρια :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Φαίνεται γι αυτό γλυστράει τόσο στα Μεγαρα στο βρεγμένο!
Απο τα σάλια τους :rotflmao:
Eχεις πμ (σε λίγο..)
powerphot
12/05/2008, 12:01
Βύσμα δεν έπαιζε. :wave2: Ο list-man powerphot δεν οδήγησε καθόλου :lol: . Εκανε ban στον εαυτό του λέμε...:rotflmao:
Βασικά σίγουρα δεν έπαιζε βίσμα.
Eίχα σκοπό να μπω με ενα tuono, αλλά πρώτα μπήκα με το δικό μου για πρώτη φορά σε πίστα κι όταν βγήκα αποφάσισα ότι, προτιμώ να οδηγώ έχοντας μπροστά μου "φιδίσιους" δρόμους, και γύρω μου να έχει δέντρα, βουνά, πουλάκια και...πεταλούδες.
Αλλά εκεί μόνο....σαλιγκάρια είδα.:lol: :lol:
130364
Aς βάλω μερικές φωτό απ΄την εκδήλωση. Clopyright από apriliabikers...
To τρίκυκλο ήταν πολύ καλόοοο...:D
130367
Οι ώρες αναμονής δεν παλεύονταν με τίποτα....
130371
Αυτή είναι η αγαπημένη μου. Βάλτε ότι τίτλο θέλετε. :uplate:
130384
powerphot
12/05/2008, 12:45
Τίτλος:
"ΝΙΚΕ για....γερό κράτημα!":lol:
Αυτά που έλεγα προχτες:sick:
MIKE_16V
12/05/2008, 13:02
Για μενα ηταν λαθος αυτο.....να αφησεις καποιον να μπει με αθλητικα, την ωρα που εχεις πει οτι χρειαζονται μποτακια τουλαχιστον.
Μην μιλησουμε για ενα πυροβολημενο που ηθελε να μπει με βερμουδα.
devil's animal
12/05/2008, 13:21
αχαχαχαχχαα
το παπουτσακι το δερματινο και η ασπρη καλτσουλα αλα Michael Jackson
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
powerphot
12/05/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Για μενα ηταν λαθος αυτο.....να αφησεις καποιον να μπει με αθλητικα, την ωρα που εχεις πει οτι χρειαζονται μποτακια τουλαχιστον.
Μην μιλησουμε για ενα πυροβολημενο που ηθελε να μπει με βερμουδα.
Λόγο της μεγάλης προσέλευσης την πρώτη μέρα αυτό ήταν από δύσκολο έως αδύνατον.
Την δεύτερη μέρα όμως κάποιοι που δεν είχαν ούτε γάντια (μερικοί ούτε μπουφάν) δανείζονταν από άλλους αλλιώς δεν έμπαιναν.
Γενικά πιστεύω ότι η φετινή εκδήλωση δεν είχε καμιά σχέση με την περσινή, ήταν πολύ καλύτερη η οργάνωση της, και η επόμενη λογικά θα είναι ακόμα πιο καλή.
Σίγουρα όμως σε καμιά περίπτωση ακόμα και στις πιο οργανωμένες εκδηλώσεις δεν είναι όλοι μα όλοι ευχαριστημένοι.
Δεν ήταν λίγα τα άτομα (άγνωστα) που φεύγοντας από εκεί, μετά το τεστ που έκαναν ξαναπέρναγαν από τον πάγκο και έλεγαν "Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκδήλωση".
Αυτό βέβαια μεταφέρθηκε και στους υπεύθυνους της Απριλια, όπως μεταφέρθηκαν και τα "κατα".
Ρε σεις το παπουτσάκι σας έκανε εντύπωση; :look:
Το στύλ οδήγησης είναι ότι νά΄ναι λέμε. Ιιιχααααα :alien:
Την δεύτερη μέρα όμως κάποιοι που δεν είχαν ούτε γάντια (μερικοί ούτε μπουφάν) δανείζονταν από άλλους αλλιώς δεν έμπαιναν.
Και σε μένα έκανε αρνητική εντύπωση εφόσον ήταν γνωστό, ενώ απορούσαν κιόλας αν τους την έλεγες. Εκτός από ελλείψεις σε γάντια και λυμένα κράνη εντύπωση μου έκανε ένας που ήθελε να οδηγήσει εχοντας περασμένο την πλάτη ένα κράνος :alien:
DimChios
12/05/2008, 13:41
back to 80's! Μαυρο σκαρπίνι κι άσπρη κάλτσα!
Εβαλα τιτλο!
:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
12/05/2008, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αχαχαχαχχαα
το παπουτσακι το δερματινο και η ασπρη καλτσουλα αλα Michael Jackson
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
με προλαβες γμτ, με το που το ειδα απαντησα αλλα ειχες ηδη εσυ... :blush:
powerphot
12/05/2008, 13:50
Ρε σεις το παπουτσάκι σας έκανε εντύπωση; :look:
Το στύλ οδήγησης είναι ότι νά΄ναι λέμε. Ιιιχααααα :alien:
Τι "ΙιιχαααααΜΕ τι χάσαμε"! :lol: :lol:
Aggelos_SV
12/05/2008, 19:04
"Μπούστα....φάε την κάλτσα μου":rotflmao: :rotflmao:
"This thread socks":a41: :rotflmao: :rotflmao:
ρεεεεεε ,δεν τον έπιασε κανείς με λάσο, να τον βγάλει όξω απ'την μπίστα? :lol:
ήθελα πολύ να κατέβω και εγώ Μέγαρα να δω το dorso, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα λόγω δουλειάς.
να πω και εγώ κάτι;;; δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά επειδή γίνεται πολύ λόγοσ για τον εξοπλισμό, θα ήθελα και εγώ να πω κάτι.
εντάξει για τα απαραίτητα όπως κράνος και μπουφάν δεν το συζητώ, για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το τόσο κακό να πάρει κανείς ένα από τα μηχανάκια για test -ride, χωρίς γάντια π.χ.
εγώ προσωπικά μιας και μέχρι στιγμής τα μόνα δίκυκλα που είχα ήταν μηχανάκια μέχρι 125 και ένα dt,και δεν έχω εξοπλισμό όπως μπότες και γάντια, θα ήθελα να οδηγήσω το dorso (γιατί με ενδιαφέρει για μελλοντική αγορά) να ανοίξω λίγο το γκάζι να δω την απόκριση του μοτέρ, να δω την αίσθηση που σου δίνει, το πως κάθεται πάνω μου, και το πως πλασάρεται σε μια στροφή χωρίς μεγάλη κλίση, δηλαδή ένα test ride πολύ απλά και όχι να μπω στην πίστα σε track day.δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο προφανές να χρειαστώ μπότες και γάντια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
ήθελα πολύ να κατέβω και εγώ Μέγαρα να δω το dorso, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα λόγω δουλειάς.
να πω και εγώ κάτι;;; δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά επειδή γίνεται πολύ λόγοσ για τον εξοπλισμό, θα ήθελα και εγώ να πω κάτι.δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο προφανές να χρειαστώ μπότες και γάντια.
Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Το καλύτερο επιχείρημα είναι η παρακάτω φωτό. Δεν είναι από άσχετη πτώση με 150 χλμ, που την βάζω για να σε τρομάξω. Είναι το δεξί γάντι ενός παιδιού που έπεσε με 30 χλμ την Κυριακή κατά την διάρκεια του test ride.
Όταν λέω 30 χλμ το εννοώ καθώς το ατύχημα έγινε μπροστά μας. Δες το carbon fiber του γαντιού πως έγινε, και αν έχεις ακόμα αντιρρήσεις το συζητάμε.
:wave2:
ΥΓ. Ας ερχόσουν και χωρίς γάντια. Σε αρκετές περιπτώσεις δώσαμε τα δικά μας (όταν δεν μπάιναμε μέσα) προκειμένου να μην διώξουμε όσους περίμεναν τόση ώρα.
130602
powerphot
13/05/2008, 11:58
Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Το καλύτερο επιχείρημα είναι η παρακάτω φωτό. Δεν είναι από άσχετη πτώση με 150 χλμ, που την βάζω για να σε τρομάξω. Είναι το δεξί γάντι ενός παιδιού που έπεσε με 30 χλμ την Κυριακή κατά την διάρκεια του test ride.
Όταν λέω 30 χλμ το εννοώ καθώς το ατύχημα έγινε μπροστά μας. Δες το carbon fiber του γαντιού πως έγινε, και αν έχεις ακόμα αντιρρήσεις το συζητάμε.
ΥΓ. Ας ερχόσουν και χωρίς γάντια. Σε αρκετές περιπτώσεις δώσαμε τα δικά μας (όταν δεν μπάιναμε μέσα) προκειμένου να μην διώξουμε όσους περίμεναν τόση ώρα.
Πολύ μ' αρέσουν οι "οπτικές" απαντήσεις σου!:D :winka:
Πολύ μ' αρέσουν οι "οπτικές" απαντήσεις σου!:D :winka:
Μάλλον τον τρόμαξα όμως γιατί δεν απάντησε......:sad:
gepapa_gr
13/05/2008, 12:23
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Μ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΣΤ RIDE ΤΗΣ APRILIA.ΟΡΕΞΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ (ΛΑΣΤΙΧΑ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ)ΚΤΛ) ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΡ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 11 ΠΗΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΟΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΚΑΛΑ ΛΕΩ SXV KAI MILLE TA ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ?
ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΣ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ....
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΛΕΣ..
ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟΡΟ ΠΑΩ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟ MILLE HTAN STO NO 4.....
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ..
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ MILLE OYTE SXV ΑΛΛΑ ΕΝΑ PEGASO FACTRY KAI ENA SHIVER ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ....
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΣΤΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gepapa_gr
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΣΤΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Κρίμα που δεν κατάφερες να οδηγήσεις αυτό που ήθελες.
Καταρχήν να πω δύο πράγματα που γνωρίζω.
Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται σε 2 λόγους. Καταρχήν έπρεπε να στεγνώσει τελείως η πίστα απ΄τη βροχή που έπεστε μέχρι τις 10:30, και δεύτερον λόγω μιας πτώσης (του Mille) το πρωϊ, έφυγε το ασθενοφόρο με τον αναβάτη για το Θριάσιο νοσοκομείο. Δυστυχώς το θριάσιο δεν εφημέρευε, οπότε το ασθενοφόρο πήγε στο Τζάννειο του Πειραιά. Μέχρι να επιστρέψει το ασθενοφόρο δεν μπαίνει κανείς στην πίστα και αυτό είναι κανόνας.
Για την βενζίνη τι να πω; Προσωπικά αλλά και οι περισσότεροι από εμας δεν πήραμε χαμπάρι ότι υπήρχε πρόβλημα. Ούτε ανακοίνωση υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες, ούτε προειδοποίηση.
Η aprilia είχε αρκετά βαρέλια μεν, αλλά με σκοπό να τα αναπληρώσει την Κυριακή δε...
Ο υπέυθυνος της διοργάνωσης έφυγε με τα βαρέλια προς αναζήτηση βενζινάδικου στα Μέγαρα, Αγ. Θεόδωρους, Κόρινθο αλλά δεν βρήκε ούτε σταγόνα (Κυριακή μεσημέρι).
Δεν κατάλαβα για ποιούς έξυπνους μιλάς πως έκαναν βόλτες. Εννοείς ότι σου πήραν τη σειρά;
orangefactor
13/05/2008, 16:21
ρε παιδια θα μπορουσε να μας ενημερωσει καποιος(byron,powerphot μηπως?γιατι ειχατε ενεργο ρολο στο ολο event κ μπραβο)εμας που δεν ηρθαμε σχετικα με το νουμερο των πτωσεων,υλικων ζημιων,τραυματισμων κ τυχον αλλων παρατραγουδων?η κανα κουτσομπολιο με τα pitbabes:winka:
για τα υπολοιπα πηραμε μια γενικη εικονα.πρεπει να ηταν πολυ ωραια,τα συχαρικια μου στην aprilia κ σε οσους βοηθησαν να γινει.οσο για την αναμονη για τα test rides θα περιμενα οχι 3 αλλα 13 ωρες για βολτα με το sxv.ερωτας μεγαλος..
παλι καλα που ο κολλητος μου εχει mille!εκει δεν εχει ταλαιπωρια για βολτα:p
αχ ρε aprilia
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
ρε παιδια θα μπορουσε να μας ενημερωσει καποιος(byron,powerphot μηπως?γιατι ειχατε ενεργο ρολο στο ολο event κ μπραβο)εμας που δεν ηρθαμε σχετικα με το νουμερο των πτωσεων,υλικων ζημιων,τραυματισμων κ τυχον αλλων παρατραγουδων?η κανα κουτσομπολιο με τα pitbabes:winka:
για τα υπολοιπα πηραμε μια γενικη εικονα.πρεπει να ηταν πολυ ωραια,τα συχαρικια μου στην aprilia κ σε οσους βοηθησαν να γινει.οσο για την αναμονη για τα test rides θα περιμενα οχι 3 αλλα 13 ωρες για βολτα με το sxv.ερωτας μεγαλος..
παλι καλα που ο κολλητος μου εχει mille!εκει δεν εχει ταλαιπωρια για βολτα:p
αχ ρε aprilia
3 πτώσεις.
1 Pegaso 08, με ψιλές ζημιές σε πλαστικά
1 shiver που έφαγε χοντρή φάπα και μάλλον :wave2:
1 Μιlle με ψιλές ζημιές στο fairing και ουρά.
Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.Τα παρατράγουδα πάνω κάτω τα αναφέραμε στα παραπάνω ποστ. Σε γενικές γραμμές πήγε καλά, αν και περιθώρια βελτίωσης πάντα θα υπάρχουν. Η εντύπωση μου είναι ότι τέτοιου είδους event θα ξαναγίνουν και πιθανότατα πιο σύντομα απ΄του χρόνου.
Μακάρι να φέρουν ακόμα περισσότερα μηχανάκια (αν και 25 μοτοσυκλέτες και 5-6 scooter δεν είναι και λίγα) αλλά φάνηκε ότι η ζήτηση που υπήρχε για Tuono, Mille, Dorso δεν μπορούσε να καλυφθεί.
Για το άλλο πάρε 2-3 φωτό :wave2:
130742
orangefactor
13/05/2008, 17:06
thanx.
να μαντεψω με το shiver επεσε ο τυπος σε προηγουμενη foto με το στυλ "κανω τον σταυρο μου κ παω"?
κ υπηρξε κ θεος που επεσε δυο φορες:uplate:
μονο τρια pitbabes ειχε?ε δεν θα ερθω στο επομενο:lol:
powerphot
13/05/2008, 23:35
ρε παιδια θα μπορουσε να μας ενημερωσει καποιος(byron,powerphot μηπως?γιατι ειχατε ενεργο ρολο στο ολο event κ μπραβο)
Να σου απαντήσω σε αυτό μια κι ο Βύρωνας το ξέχασε.:D
Πριν απο καποια χρόνια είχα παει για ρυθμιση στον εγκέφαλο του πήγασου σε ένα εξουσιοδοτημενο Απριλια της κακιας ώρας. Ο τύπος δεν ήξερε να το ρυθμίσει, κι η λύση του ήταν......."ΠΟΥΛΑ ΤΟ!"
Αυτή η εικόνα υπήρχε σε όλη την Ελλαδα σχετικά με το after sales service Aprilia.
Αυτό για να μπεις λίγο στο κλίμα.
Mετά από πολύ λίγο καιρό σηκώσαμε στον αέρα του νετ το www.apriliabikers.gr και ο κάθε πικραμένος απριλιανός μαζί με την "πατέντα" του για επισκευές σε aprilia έριχνε κι ένα μπινελίκι στην εταιρία που τότε "αγρόν αγόραζε".
Περνώντας τα χρόνια κάποια στιγμή άρχισε να ακούγεται αρνητικά το site από την Απριλια λόγο κάποιας "ράδιο αρβύλας", αλλά αυτό τώρα δεν έχει σημασία. Όμως, με πολύ κόπο θα λεγαμε, από τους "συντηρητές" του site, το κλίμα αυτό άλλαξε και τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί ριζικά μαζί και με την βελτίωση της εταιρίας.
Έτσι λοιπόν, όταν το apriliabikers άρχισε να "υπάρχει" θετικά για την εταιρία, είναι φυσικό όταν κάνει κάποιο σχεδιασμό να ζητήσει μια βοήθεια από τους "πελάτες" της, κι οι πελατες να δεχτούν να βοηθήσουν κάνοντας πραγματικότητα την αρχική σκέψη απο δημιουργίας του apriliabikers.
Τώρα πια Apriliabikers κι ApriliaHellas μπορεί να μην είναι "ένα" αλλά σε μια δυο εκδρομούλες η συναντήσεις τυχαίνει να βρισκόμαστε και να αναπολούμε τα παλιά.
Ξέρετε ποια παλιά, τότε που λεγαν όλοι οτι .........."τα Απριλια χαλανε"?:lol: :lol::lol:
Ελπιζω να σε καλυψα.:D
όπως προείπα δεν διαφωνώ. εδώ από το ποδήλατο πέφτεις με 10χλμ και χτυπάς. απλά θα ήταν αμαρτία να ερχόταν κάποιος, χωρίς γάντια ή χωρίς μπότες και να μην έκανε ένα test ride, για αυτόν το λόγο.
τώρα για αυτούς που έπεσαν οκ, δεν ξέρω τι να πω. μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά άμα μπεις στην πίστα με το σκεπτικό ότι κάνεις απλά ένα test ride και δεν πας να βρεις τα όρια τα δικά σου ή της μηχανής δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και χωρίς μπότες ή γάντια.
ΥΓ. Εννοείται πάντως πως όσο περισσότερο εξοπλισμό έχεις , τόσο πιο ασφαλείς είσαι, αυτό δεν χωρά αμφιβολίες. Α, ξέχασα να πω πάντως και ένα μπράβο και στην εταιρεία και σε εσάς που κάνουν πραγματικότητα τέτοια events.
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
αλλά άμα μπεις στην πίστα με το σκεπτικό ότι κάνεις απλά ένα test ride και δεν πας να βρεις τα όρια τα δικά σου ή της μηχανής
Και ο διοργανωτής πως θα το ξέρει αυτό?
orangefactor
14/05/2008, 16:19
Να σου απαντήσω σε αυτό μια κι ο Βύρωνας το ξέχασε.:D
Πριν απο καποια χρόνια είχα παει για ρυθμιση στον εγκέφαλο του πήγασου σε ένα εξουσιοδοτημενο Απριλια της κακιας ώρας. Ο τύπος δεν ήξερε να το ρυθμίσει, κι η λύση του ήταν......."ΠΟΥΛΑ ΤΟ!"
Αυτή η εικόνα υπήρχε σε όλη την Ελλαδα σχετικά με το after sales service Aprilia.
Αυτό για να μπεις λίγο στο κλίμα.
Mετά από πολύ λίγο καιρό σηκώσαμε στον αέρα του νετ το www.apriliabikers.gr και ο κάθε πικραμένος απριλιανός μαζί με την "πατέντα" του για επισκευές σε aprilia έριχνε κι ένα μπινελίκι στην εταιρία που τότε "αγρόν αγόραζε".
Περνώντας τα χρόνια κάποια στιγμή άρχισε να ακούγεται αρνητικά το site από την Απριλια λόγο κάποιας "ράδιο αρβύλας", αλλά αυτό τώρα δεν έχει σημασία. Όμως, με πολύ κόπο θα λεγαμε, από τους "συντηρητές" του site, το κλίμα αυτό άλλαξε και τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί ριζικά μαζί και με την βελτίωση της εταιρίας.
Έτσι λοιπόν, όταν το apriliabikers άρχισε να "υπάρχει" θετικά για την εταιρία, είναι φυσικό όταν κάνει κάποιο σχεδιασμό να ζητήσει μια βοήθεια από τους "πελάτες" της, κι οι πελατες να δεχτούν να βοηθήσουν κάνοντας πραγματικότητα την αρχική σκέψη απο δημιουργίας του apriliabikers.
Τώρα πια Apriliabikers κι ApriliaHellas μπορεί να μην είναι "ένα" αλλά σε μια δυο εκδρομούλες η συναντήσεις τυχαίνει να βρισκόμαστε και να αναπολούμε τα παλιά.
Ξέρετε πια παλιά, τότε που λεγαν όλοι οτι .........."τα Απριλια χαλανε"?:lol: :lol::lol:
Ελπιζω να σε καλυψα.:D
powerphot ευχαριστω για την απαντηση αλλα νομιζω πως τζαμπα εγραφες τοση ωρα!
το "γιατι ειχατε ενεργο πολο στο event"δεν το εγραψα με την μορφη ερωτησης :smilea:
απλως επειδη εισασταν με καποιο ενεργο ρολο εκει θα διαφωτιζατε εμας τους απουσιαζοντες!
παντως μου ελυσες κ μια απορια που δεν ειχα σκεφτει.πως δημιουργηθηκε το apriliabikers:lol:
ειμαι κ γραμμενος οποτε πρεπει να ξερω!
thanx:wave2:
powerphot
14/05/2008, 22:24
powerphot ευχαριστω για την απαντηση αλλα νομιζω πως τζαμπα εγραφες τοση ωρα!
το "γιατι ειχατε ενεργο πολο στο event"δεν το εγραψα με την μορφη ερωτησης :smilea:
απλως επειδη εισασταν με καποιο ενεργο ρολο εκει θα διαφωτιζατε εμας τους απουσιαζοντες!
παντως μου ελυσες κ μια απορια που δεν ειχα σκεφτει.πως δημιουργηθηκε το apriliabikers:lol:
ειμαι κ γραμμενος οποτε πρεπει να ξερω!
thanx:wave2:
Sorry έχεις δίκιο μπέρδεψα τα μπούτια μου με την παρένθεση...:sick:
Τώρα γίναμε και διάσημοι !!! :D
Αφιέρωμα απο το τρέχον τεύχος του ΜΟΤΟ :
http://i25.tinypic.com/mlpi78.jpg
http://i27.tinypic.com/245ndhd.jpg