View Full Version : ΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΣΟΜΟΙ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΠΟΥΦΑΝ (ΚΟΝΤΑ Η' 3/4) ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (max 170euros) ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (3-4ΜΗΝΕΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 300-350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (ΟΧΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Locksmith
14/05/2008, 16:32
Δες το μπουφάν που πουλάω στο link της υπογραφής μου... Από νούμερο δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά από τιμη... Σίγουρα.
skorpios13
15/05/2008, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Azzos
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΠΟΥΦΑΝ (ΚΟΝΤΑ Η' 3/4) ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (max 170euros) ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (3-4ΜΗΝΕΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 300-350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (ΟΧΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ..ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΣΕ ΜΑΡΚΑ.. RICHA..ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ...ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΕΦΥΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ..ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΗ 16 ΚΙΛΑ...ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ..Π.Μ
paramedic
15/05/2008, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Azzos
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Κοίτα και αυτό αν σε ενδιαφέρει. το πουλάω πια 120? με άλλα προστατευτικά όμως πιο μαλακά.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48512&highlight=bering
φίλε μου είμαι 150 κιλά τα τελευταία 10 χρόνια
υπάρχει βιοτεχνία στη θεσσαλονίκη που ψωνίζω απο κει.
μου φτάχνει τα πάντα με παραγγελία.
αυτό το καιρό ράβω φόρμα διαιρούμενη για να μπω και σε πίστα με το ΖΧ10.
αν σε ενδιαφέρει, ψάξε στο www.tsoto.gr
εμένα με λύτρωσε...
Πολύ καλό μπουφανάκι που το έχω και γω και βγαίνει και σε αρκετά μεγάλα νούμερα είναι το UVEX freedom! Στα 120 ευρά, τα κάνει όλα και συμφέρει!! Είναι μακρύ αρκετά ζεστό, αδιάβροχο και δοκιμασμένο και σε πτώση! Δεν είναι πολύ όμορφο σε εμφάνιση για τα λεφτά του είναι άριστο μπουφάν! :wave2:
http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=755