View Full Version : Lc4 θερμοκρασία
macdeath_s
14/05/2008, 21:51
Ρε guys αντιμετωπίζω το εξής...
Επειδή δε το ανοίγω πολύ, ανεβάζει θερμοκρασία σε σημείο ενοχλητικό για τους προσαγωγούς μου, για να μη γίνεται αυτό καλό είναι να του έχω χαμηλές ταχύτητες και ψηλές στροφές ή να τις αλλάζω normal...??
Please help
ποσο πια ενοχλητικο; ολα τα μοτορια αναβουν μεσα στην κινηση...
προσπαθησε να το ρολαρεις να το χτυπαει ο αερας... τις αλλαγες κανονικά...
εχε το νου σου μην κανει υπερχειλιση και στεγνωσουν οι ψυκτρες,,, τσεκαρε την σταθμη του παραφλου συχνα
macdeath_s
15/05/2008, 02:00
Δε το ρολάρω πολύ μιας και είναι φρέσκο για το χέρι μου τόσο γκάζι...
Αποφεύγω τη κίνηση... Αλλά στη γαμώ Αθήνα ζούμε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από macdeath_s
Δε το ρολάρω πολύ μιας και είναι φρέσκο για το χέρι μου τόσο γκάζι...
Αποφεύγω τη κίνηση... Αλλά στη γαμώ Αθήνα ζούμε!!!
perna apo kammia synanthsh delear. να το δω... αν το αναβεις απο κρυο το φυσιολογικο ειναι σε 6 λεπτα περιπου να αναψει το βεντιλατερ! :wave2:
macdeath_s
15/05/2008, 10:15
Thanks.... Πως μπορώ να ενημερωθώ για συνάντηση dealer?
Ρε guys αντιμετωπίζω το εξής...
Επειδή δε το ανοίγω πολύ, ανεβάζει θερμοκρασία σε σημείο ενοχλητικό για τους προσαγωγούς μου, για να μη γίνεται αυτό καλό είναι να του έχω χαμηλές ταχύτητες και ψηλές στροφές ή να τις αλλάζω normal...??
Please help
τα LC4 ζεσταινονται κατιτις παραπανω, αυτο ειναι γεγονος. Πιθανα οι "νορμαλ" αλλαγες σου να ναι λιγο νωρις. Ο συγκεκριμενος κινητηρας ταλαιπωρειται στις χαμηλες...
macdeath_s
16/05/2008, 02:38
Σας ευχαριστώ ρε guys για τα replies... Αποφάσισα τα μεσημέρια να πέρνω το μετρό (μέχρι να αφομοιώσω τις σφήνες :smokin: )
Η βενζίνη κατά πόσον επιβαρύνει/ επηρεάζει τον κινητήρα ?. Ξεκίνησα να του βάζω απλή αμόλυβδη... μλκια?
Η βενζίνη κατά πόσον επιβαρύνει/ επηρεάζει τον κινητήρα ?. Ξεκίνησα να του βάζω απλή αμόλυβδη... μλκια?
απεβωαλε το συντομοτερο την ασχημη ψυχολογια για το μοτορι... δεν παθαινει τιποτα...
κανονισε να βρεθουμε σημερα... σε εχω στειλει πμ!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
απεβωαλε το συντομοτερο την ασχημη ψυχολογια για το μοτορι... δεν παθαινει τιποτα...
πολυ σωστα τα λεει ο KaTaNaS!
Οσο για τις βενζινες, κι εγω απλη αμολυβδη βαζω. Μια στα τοσα βαζω 100αρα και μου φαινεται οτι παει καλυτερα αλλα μπορει να ναι και αυθυποβολη :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Μια στα τοσα βαζω 100αρα και μου φαινεται οτι παει καλυτερα αλλα μπορει να ναι και αυθυποβολη :D
se mena synebaibeναι το ιδιο... πραγματι δουλευει πιο δυνατα! κι ας φωναζει ο αντουαν!:lol: