PDA

View Full Version : Πόλη; Ταξίδι;

Ai8erovamon
15/05/2008, 09:44
Καλημέρα παιδιά...

Είμαι σε φάση να αλλάξω την υπάρχουσα "μηχανή" μου (KLE500) το 1ο που με εξιτάρει πραγματικά απο οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι είναι το cbf 600/1000 το κρίσιμο ερώτημά μου όμως είναι το εξής:
Προσφέρεται για χρήση Πόλη ή για άνετα και για τους 2 επιβάτες ταξίδια; Ως σουλούπι ως άνεση ως γεωμετρία και στήσιμο εννοώ. Ο κινητήρας του είναι διαμάντι!!!!

Ευχαριστώ πολύ :D

javaneze
15/05/2008, 12:03
Για ταξιδι στην κατηγορια των στρητ γυμνων/ημιγυμνων ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Ειδικα για συνεπιβατη και το λεω εκ πειρας του συνεπιβατη μου. Το αμεσως επομενο καλυτερο απο οσα εχουμε δοκιμασει ηταν το vstrom για να καταλαβεις.

Για μεσα στην πολη παλι ιδανικο για τον συνεπιβατη ανετο και με πολυ βολικες χειρολαβες.
Για τον οδηγο μεσα στην πολη οχι τοσο γιατι υπαρχει αρκετη αποσταση μεταξυ των δυο οποτε στις μανουβρες/στροφες με λιγα χλμ τον νιωθεις τον συνεπιβατη καλα.

Τωρα μεσα στην πολη ευκινητο ειναι αλλα με ολους τους κλασικους περιορισμους που ερχονται ολα τα στρητ. (ανεβα-κατεβα πεζοδρομια/ σκληρες αναρτησεις για ανωμαλιες / δυσκινησια λογω υψους)

Ai8erovamon
19/05/2008, 12:43
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Κάτι τελευταίο, στα πεζοδρόμια και στις σφήνες την παλεύει;;;

Ai8erovamon
19/05/2008, 12:49
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Κάτι τελευταίο, στα πεζοδρόμια και στις σφήνες την παλεύει;;;

Panos82gr
20/05/2008, 11:17
Στις σφινες θα εισαι πολυ πιο ανετος απο οτι με το KLE500 , για πεζοδρομια τωρα λιγο δυσκολο μιας και εχεις μολις 11 εκατοστα απο το εδαφος περιπου, οποτε θα εισαι πιο επιφυλακτικος!

Παρολαυτα σε ταξιδι θα το ευχαριστιθεις μιας και εχει καλυτερη καλυψη απο τον αερα και ειναι γενικα πιο ανετο απο το ΚΛΕ, και μεσα στη πολη χωνεται παντου παρα το αρκετα μεγαλο μεταξονιο που εχει.

Γενικα σαν στριτ λυση, για πολη ταξιδια καφε ειναι τρελα ανετο. :beer:

kondoras
09/06/2008, 09:51
Γεια σε ολους.Τελικα το μοντελο 2008 cbf το εχει καποιος??Εστω τεστ η να το εχει οδηγηση ..καποιου φιλου...