Σύνδεση

View Full Version : gsxr k8

Σελίδες : 1 [2]

trelllh
03/07/2008, 11:09
να το ! το μαναρι μου!!!

http://www.akazoo.gr/Media/ContentDetail.aspx?node=photos&photoid=aa616187-119e-4219-aaf5-cbd21cb2831e

thehulk
03/07/2008, 11:20
πολύ όμορφο!Καλορίζικο:beer:

nirve
03/07/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
καμια φορα σκεφτομαι και αυτο που εγινε στην Β. Ευβοια με τον μαλακα με το ASTRA και οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε και εμεις σε μια αναλογη κατασταση με τον Παναγιωτη και πραγματικα ανατριχιαζω και μονο στην σκεψη . Πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος αυτην την εποχη .

pw pww ton thymamai ton typo...!!!!!!!!! paraligo na imastan parea dipla dipla krevati (kai an tha tan krevati kala tha tan)

nirve
03/07/2008, 11:25
Ρε Μιχαλη και εγω ετσι αισθανομαι ρε φιλε , δεν ξερω , το σκεφτομαι αν θα την κρατησω , απο την μερα που χτυπησε ο Παναγιωτης δεν την εχω καβαλισει . Καθε μερα λεω αντε σημερα θα την βγαλω , παω την ξεσκεπαζω και μετα την σκεπαζω παλι και παιρνω το αμαξι . Δεν νοιωθω οτι κατι θα συμβει απλα αισθανομαι μια απαιχθια να την καβαλισω . Βαρεθηκα να λεω σε γνωστους για τον Πανο και να μου λενε << και εμενα ενας φιλος μου ...... >> . Απ την αλλη μερια λεω οτι αυτο που συναιβει στο παιδι δεν πρεπει να με κανει να την πουλησω αλλα να γινω εγω πιο προσεκτικος κα πιο ηρεμος οταν οδηγω . Βεβαια το ενδεχομενοο πωλησης παιζει στο μυαλο μου πολυ εντονα .

to pisteveis re file oti den exw to kouragio na paw na ton dw... exw tis foto apo tin eyvoia kai skeftomai oti liges meres prin to atyxima legame gia atyximata...

k7600
03/07/2008, 11:26
εγω φιλε την εβαλα αγγελια .. βεβαια ακομα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που παω να κανω ...

micele
03/07/2008, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
pw pww ton thymamai ton typo...!!!!!!!!! paraligo na imastan parea dipla dipla krevati (kai an tha tan krevati kala tha tan)

παιδιά άγιο είχατε..:sad: αυτό ειναι...εσύ να προσέχεις και να έρχετε ο αλλος και να....

trelllh
03/07/2008, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από thehulk
πολύ όμορφο!Καλορίζικο:beer:

σ'ευχαριστω πολυ βρε παιδι! να'σαι καλα!

sniper
03/07/2008, 13:13
Το Thread καθαρίστηκε.....

Όσοι θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας, υπάρχουν τα MSN/Skype/ICQ/PM Kλπ....

GIXXERAKIAS
03/07/2008, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το Thread καθαρίστηκε.....

Όσοι θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας, υπάρχουν τα MSN/Skype/ICQ/PM Kλπ....
Για κατσε βρε αδεφε τι λεει ο τιτλος??GSXR K8 δεν λεει??Εγω γιατι μιλαγα πριν μεχρι να πεταξεις αυτα που ειπες ετσι για να πεις ρε συ Νικο???

Δηλάδη ελεος ρε συ.Ωραια δουλεια κανετε ρε σεις.:sad: :sad:

sniper
03/07/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Για κατσε βρε αδεφε τι λεει ο τιτλος??GSXR K8 δεν λεει??Εγω γιατι μιλαγα πριν μεχρι να πεταξεις αυτα που ειπες ετσι για να πεις ρε συ Νικο???

Δηλάδη ελεος ρε συ.Ωραια δουλεια κανετε ρε σεις.:sad: :sad:

Ο τίτλος λέει Κ8.... δεν λέει chat with K8 owners.... Και που υπάρχουν τέτοια θρεντάκια (σε όλες τις κατηγορίες) υπέρβαση είναι.... Κανονικά στις γενικές θα έπρεπε να είναι...

mini_yzf
03/07/2008, 13:21
Κοπελια καλοριζικο,αντε ετσι να γινομαστε πολλες...Gixx αγορι μου οταν πληρωνει η τσεπη σου δεν χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις σε κανεναν..και μην αρχισει καποιος να λεει αν οτι αφορα και τους αλλους γιατι παιζεται η ζωη τους στον δρομο..οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται..

Καλοριζικα καλοταξιδα και παντα ορθιοι για οσους πειραν καινουριο μοτερ ή θα πάρουν...Gixx με το καλό κι η σειρά σου!:beer:

trelllh
03/07/2008, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
Κοπελια καλοριζικο,αντε ετσι να γινομαστε πολλες...Gixx αγορι μου οταν πληρωνει η τσεπη σου δεν χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις σε κανεναν..και μην αρχισει καποιος να λεει αν οτι αφορα και τους αλλους γιατι παιζεται η ζωη τους στον δρομο..οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται..

Καλοριζικα καλοταξιδα και παντα ορθιοι για οσους πειραν καινουριο μοτερ ή θα πάρουν...Gixx με το καλό κι η σειρά σου!:beer:

να σαι καλα ! σ'ευχαριστω!

GIXXERAKIAS
03/07/2008, 13:31

Ευχαριστω βρε Ντορια,αντε να δουμε!!:beer: :beer:

ps:Κομπλεξικοι χοντακηδες mod τι περιμενεις??:rotflmao: :rotflmao:

sniper
03/07/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ευχαριστω βρε Ντορια,αντε να δουμε!!:beer: :beer:

ps:Κομπλεξικοι χοντακηδες mod τι περιμενεις??:rotflmao: :rotflmao:

Που έλεγαν να πάρουν Κ8.... αλλά με τέτοια μούτρα να καβαλάνε σουζουκια.... :rotflmao: :rotflmao:

GIXXERAKIAS
03/07/2008, 13:34
Που έλεγαν να πάρουν Κ8.... αλλά με τέτοια μούτρα να καβαλάνε σουζουκια.... :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝτε ντες τοσοι και τοσοι ξυπνησαν απο το ληθαργο της χοντα ξυπνα κα ισυ ντες σαν τον ΝΙΟ στο matrix!:rotflmao: :rotflmao:

nirve
05/07/2008, 02:52
kaloriziko kaloriziko!!! kapou stin ilioupoli tha se petyxw, mia geitonia einai :D :D :D

dionysis_750_k8
05/07/2008, 18:08
ilioupoliti!kai egw me k8 eimai alla to 750 kai menw dipla sou..argyroupoli!!!ara kapou tha se petixw!!!
Y.G re paidia exw 1 mina kai ti mixani kai akoma den exw brei tipota suzukakides gia kamia kali bolta,,mono me ena filaraki me CBR to voltarw!!!!

T.R.E
05/07/2008, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelllh
να το ! το μαναρι μου!!!

http://www.akazoo.gr/Media/ContentDetail.aspx?node=photos&photoid=aa616187-119e-4219-aaf5-cbd21cb2831e

Πολυ ωραιο το λευκο ειναι το ποιο ομορφο μακραν... :beer: :beer:

mini_yzf
06/07/2008, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Πολυ ωραιο το λευκο ειναι το ποιο ομορφο μακραν... :beer: :beer:

Μάσου καραβάνααααααα:rotflmao:

T.R.E
06/07/2008, 18:17
Μάσου καραβάνααααααα:rotflmao:

:D :D

O τόνος παει στο άαααααα...:smokin:

sakisdani750
06/07/2008, 18:34
παντως τα κ8 και γ@μω τα μηχανακια ε?

nirve
11/07/2008, 02:51
Ο τίτλος λέει Κ8.... δεν λέει chat with K8 owners.... Και που υπάρχουν τέτοια θρεντάκια (σε όλες τις κατηγορίες) υπέρβαση είναι.... Κανονικά στις γενικές θα έπρεπε να είναι...

imarton type, den palevesai

nirve
11/07/2008, 02:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από dionysis_750_k8
ilioupoliti!kai egw me k8 eimai alla to 750 kai menw dipla sou..argyroupoli!!!ara kapou tha se petixw!!!
Y.G re paidia exw 1 mina kai ti mixani kai akoma den exw brei tipota suzukakides gia kamia kali bolta,,mono me ena filaraki me CBR to voltarw!!!!

eeee kai meis ti kanoume edw k8 750 mavro 6974003068 mixalis

sakisdani750
14/07/2008, 15:21
παιδες για γραψτε τελικες απο τα κ8 σας χτες πηγαμε μια βολτα το πρωι μεχρι ηρακλειτσα καβαλας και ειπα να το ανοιξω επιτελους το 600αρι μιας και εχω ξεπερασει το στρωσιμο και ευκαιρια για εγνατια δεν εβρισκα!

μου εβγαλε 288χλμ:D

στο γυρισμο το ανοιξα αλλες 2 φορες και ειδα 283 αλλα ειχε πολυ αερα....δεν ξερω αν ανοιξει αλλο το μοτερ και ουτε ποσο κλεβει(μεχρι τα πρωτα 240χλμ πηγαινα μαζι με ενα bmw f800 και μετα τον ειπα ποσο εδειχνε το κοντερ του και μου ειπε τα ιδια 240!)
παντως με το ανοιγμα τις μηχανης το μηχανακι δουλευε με αλλον αερα χωρις πλακα:confused:

για λετε

:rotflmao:

nirve
16/07/2008, 14:17
297 stin attiki odo eixe ki alo alla eixe kai amaksia dexia mou kai etsi ekopsa... den eimaste gia mpoum

nirve
16/07/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
παιδες για γραψτε τελικες απο τα κ8 σας χτες πηγαμε μια βολτα το πρωι μεχρι ηρακλειτσα καβαλας και ειπα να το ανοιξω επιτελους το 600αρι μιας και εχω ξεπερασει το στρωσιμο και ευκαιρια για εγνατια δεν εβρισκα!

μου εβγαλε 288χλμ:D

στο γυρισμο το ανοιξα αλλες 2 φορες και ειδα 283 αλλα ειχε πολυ αερα....δεν ξερω αν ανοιξει αλλο το μοτερ και ουτε ποσο κλεβει(μεχρι τα πρωτα 240χλμ πηγαινα μαζι με ενα bmw f800 και μετα τον ειπα ποσο εδειχνε το κοντερ του και μου ειπε τα ιδια 240!)
παντως με το ανοιγμα τις μηχανης το μηχανακι δουλευε με αλλον αερα χωρις πλακα:confused:

για λετε

:rotflmao:

aaaa re kavala... tha se dw arage fetos...???:confused: :) :) :)

sakisdani750
16/07/2008, 14:42
aaaa re kavala... tha se dw arage fetos...???:confused: :) :) :)

nirve εχεις καμια σχεση με καβαλα?
γαματα στροφιλικια εχει πανω απο την καβαλα αν εχεις ερθει και τα εχεις δει....

297 λεω και εγω,
με τα ειδα στο προφιλ το 750!:confused:

nirve
16/07/2008, 22:46
eimai apo tin thaso!!!!!!!!! pws den ta kserw ta strofilikia

ta xw kanei me to rallaki mou!!!!

teok8
19/07/2008, 14:30
pianei toso to 750???

egw me to 1000 paw 299 alla gia parapanw oute koubenta :bawl:

teok8
19/07/2008, 14:34
ta strofilikia stin kavala ta exw perasei k egw panpolles fores me to rx8!
einai fia polla xiliometra omws oxi asteia..

nitros
19/07/2008, 15:14
299 και πολλα σου ειναι γτ σε βλεπω για τροπετο...

nirve
20/07/2008, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
pianei toso to 750???

egw me to 1000 paw 299 alla gia parapanw oute koubenta :bawl:

kai to 750 vgazei 299 teliki, apo ekei kai pera exei ton klasiko kofti twn 299 an ton vgaleis pianei mexri kai 310 peripou

nirve
20/07/2008, 09:22
ta strofilikia stin kavala ta exw perasei k egw panpolles fores me to rx8!
einai fia polla xiliometra omws oxi asteia..

mono polla??? kai tin teleftaia fora pou piga paides, ekatsa 3 wres kai efyga pali gia athina, eixe tyxei kati sovaro kai anagastika eliwsa sto timoni... kyriolektika!!!

dionysis_750_k8
21/07/2008, 19:04
NIRVE eimai athina kai pempti fevgw gia karpenisi gia 1 mina peripou.opwsdipote otan gyrisw tha kanonisoume kali voltoula.kai opoios allos goustarei!autes tis meres tha sou steilw kai minima me ton arithmo mou na ton exeis!!!KALO KALOKAIRI PAIDIA SE OLOUS KAI PROSEXTIKA giati yparxoun polloi gidia odigoi ekei eksw kai den mas prosexoun katholou!!!

teok8
22/07/2008, 01:34
310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?

nirve
22/07/2008, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από dionysis_750_k8
NIRVE eimai athina kai pempti fevgw gia karpenisi gia 1 mina peripou.opwsdipote otan gyrisw tha kanonisoume kali voltoula.kai opoios allos goustarei!autes tis meres tha sou steilw kai minima me ton arithmo mou na ton exeis!!!KALO KALOKAIRI PAIDIA SE OLOUS KAI PROSEXTIKA giati yparxoun polloi gidia odigoi ekei eksw kai den mas prosexoun katholou!!!

re paidia eleooos , exete valthei na me frikarete??? o enas mou leei gia kavala (pou apo ekei einai o pateras mou!!!) kai o allos gia karpenisi pou apo ekei einai i mana mou

THELW KAI GWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
SAVVATOKYRIKO ANEVAINW KARPENISI TO APOFASISA!!!!!!!!!

nirve
02/08/2008, 00:10
lepon..... ekana tin serviceara mou kai kyriaki anevainw karpen-island strofes sas erxomaiiii (vasika kai kotrones pou fevgoun ap ta vouna kai peftoun stis strofes....:eyepop: :eek: :eyepop: :eek: :eyepop: :wave2: :wave2: :sun: :p :cool:

nirve
02/08/2008, 00:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?

an mpeis youtube kai valeis gsxr750 top speed tha sou diksei ena pou vgazei 307 nomizw

arxaios
02/08/2008, 10:23
Παιδάκια ............. για να ΜΗΝ αρχίσουν να πέφτουν πέτρες από τους γύρω ............ δε κλείνετε λιγάκι το κουτάκι με της ΜΛΚ ;;;
Δηλαδή με βάση τα λεγόμενά σας ότι το 750 πιάνει 310 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ., θα πρέπει όσοι έχουνε Hayabusa να τις κάψουνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας !!! Κατεβαίνω να της βάλω τώρα φόκο λέμε !!!
Και πόσα το 600 ;;; 297 ;;;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;
:lol: :lol: :lol:
Εδώ σας λέει και ο TeoK8 με 1000άρι 299 !!! (έχεις βγάλει κόφτη ;;; )
Συμμαζευτείτε διαβάζει πολύς κόσμος ............

nirve
02/08/2008, 10:34
typako... 297 epiasa egw me to k8- 750 kai ekopsa... 299 ta epiane sigoura

oso gia to poso pianei ena 750 opws eipa kai pio panw mpes youtube kai des
a kati eipes kai gia ena koutaki... diavase prwta sigourepsou gia ti milame prwta mathe kiolas posa pianei px ena 750 kai meta ela ksana

nirve
02/08/2008, 10:37
aaa osoo gia to pragmatika??? pou thes na kserw re megale... mathate oloi to pragmatika, ti eimai konter? logika ola klevoun alla kai sy otan pianeis 200 px den skeftesai a' 200-10 paw me 190. les paw me 200 imarton.....

sakisdani750
02/08/2008, 21:03
ε μην βαρατε.....

ειπαμε ποσο εχετε δει στο κοντερ σας με τα gsxr μας!

τωρα αν ειναι πραγματικα σιγουρα οχι αλλα οσοι θελετε πραγματικα παρτε ενα gprs...:cool:

Elle
03/08/2008, 01:10
an mpeis youtube kai valeis gsxr750 top speed tha sou diksei ena pou vgazei 307 nomizw

Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι tuned σίγουρα πράγματα γιατί εγώ είχα το 750 2002
μοντέλο με τους 148 ίππους μάλιστα και δεν φόρτωνε έτσι τα 300. Το συγκεκριμένο
στο βίντεο (http://uk.youtube.com/watch?v=_bwegS1OLew) δείχνει να
πηγαίνει λίγο καλύτερα (μη φανταστείς ιδιαίτερα γρηγορότερα).
Εγώ στο δικό μου τελικιάσματα έβλεπα 280-290, και μια φορά μόνο λόγω ευνωικού
δρόμου και συνθηκών είδα και 294 και δεν νομίζω να πήγαινε παραπάνω, που κι αν
πήγαινε, φUCk οFF λες και κόβεις γιατί όταν σταματήσεις για τσιγάρο στο πάρκινγ
σκέφτεσαι τι μακακία πήγες κι έκανες πάλι, πρέπει να τα κόψεις αυτά, κι όλο έτσι λες
αλλά πάλι έτσι κάνεις κτλ κτλ

Χαλαρώστε ρε παιδιά ήμαρτον! Στην Ελλάδα ζεις, που θα τα πιάσεις τα χιλιόμετρα
στην Αττική οδό, Εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης ή στην Πάτρα; Σκεφτείτε λίγο!!

gat0s
03/08/2008, 09:26
to ti dixnei to konter me to poso pame stin pragmatikotita exei poli megali diafora...ta pragmatika einai poli liga... ego piga 300(me antikofti) me ligi diskolia me to 1000 mou metrimeno me gps
k to konter edeixne 299 prin kan termatisei i pempti...

k7600
03/08/2008, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παιδάκια ............. για να ΜΗΝ αρχίσουν να πέφτουν πέτρες από τους γύρω ............ δε κλείνετε λιγάκι το κουτάκι με της ΜΛΚ ;;;
Δηλαδή με βάση τα λεγόμενά σας ότι το 750 πιάνει 310 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ., θα πρέπει όσοι έχουνε Hayabusa να τις κάψουνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας !!! Κατεβαίνω να της βάλω τώρα φόκο λέμε !!!
Και πόσα το 600 ;;; 297 ;;;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;
:lol: :lol: :lol:
Εδώ σας λέει και ο TeoK8 με 1000άρι 299 !!! (έχεις βγάλει κόφτη ;;; )
Συμμαζευτείτε διαβάζει πολύς κόσμος ............

Φιλε μου καλημερα και απο μενα , σιγοθρα δεν θα μπω στο παιχνιδι πραγματικων χιλιομετρων ή οχι , αυτο που ξερω εινα οτι Εθνικη οδο ( επιστροφη απο πιστα Μεγαρων ) ειδα στο κοντερ μου με το κ7 600 270 χαλαρα . Δεν ειχα σκοπο να το τελικιασω μιας και το ζητουμενο μου απ τις μηχανες δεν ειναι αυτο , απλα ειπα να ανοιξω , το μηχανακι ειχς και αλλο αλλα καθοτι δεν ειμαι μαθημενος σ αυτα τα χιλιομετρα το αισθημα της αυτοσυντιρησης κυριαρχησε , οποτε καταλαβαινεις οτι ενα κ8 750 εχει ανετα 290 -300 ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ . Οσο για τον nirve ξερω οτι τετοια κουτακια που αναφερεις δεν υπαρχουν στην συλλογη του .

NikosKK
03/08/2008, 11:16
Τι 290 τι 300,δε γ@μιεται,εκει θα τα χαλασουμε ρε παιδες :P
τσακωστε απο μια ετσι για την καλημερα :beer: :beer: :beer:

arxaios
03/08/2008, 11:37
Για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα .................
Όταν γράφετε "βγάζει 310 χλμ. τελική .............. " ή "έπιασα 310 χλμ. ..........." σημαίνει ότι μετρημένο με σωστά όργανα (π.χ. GPS) έδειξε 310 χλμ. !!!
Το σωστό θα ήταν να γράψετε "το κοντέρ έδειξε 310 χλμ. ........... "
Όμως με βάση αυτά που γράφτηκαν ............
και ο TeoK8 έγραψε :
"310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?"
Πιστεύετε ότι δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ένα GSXR ;;; Λέτε να μην έχω οδηγήσει ;;;
Τα νούμερα που πετάτε εδώ και 2 σελίδες είναι από άλλο πλανήτη γιατί αφήνετε να εννοηθεί ότι μιλάτε για πραγματική τελική ............ για στοκ μηχανάκια !!!

Μετά το γυρνάμε και λέμε όχι 310 αλλά 297 ..............ξέρετε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ είναι αυτή η διαφορά ;;;

Όλοι αγαπάμε τα μηχανάκια μας αλλά ή λέμε τα πράγματα σωστά ή ας μην τα λέμε καθόλου !!! Οι υπερβολές και οι ανακρίβειες μας εκθέτουν σε κριτική !!!

k7600
03/08/2008, 12:04
Όταν γράφετε "βγάζει 310 χλμ. τελική .............. " ή "έπιασα 310 χλμ. ..........." σημαίνει ότι μετρημένο με σωστά όργανα (π.χ. GPS) έδειξε 310 χλμ. !!!
και ο TeoK8 έγραψε :
Πιστεύετε ότι δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ένα GSXR ;;; Λέτε να μην έχω οδηγήσει ;;;
Τα νούμερα που πετάτε εδώ και 2 σελίδες είναι από άλλο πλανήτη γιατί αφήνετε να εννοηθεί ότι μιλάτε για πραγματική τελική ............ για στοκ μηχανάκια !!!

Μετά το γυρνάμε και λέμε όχι 310 αλλά 297 ..............ξέρετε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ είναι αυτή η διαφορά ;;;

Όλοι αγαπάμε τα μηχανάκια μας αλλά ή λέμε τα πράγματα σωστά ή ας μην τα λέμε καθόλου !!! Οι υπερβολές και οι ανακρίβειες μας εκθέτουν σε κριτική !!!

δηλαδη συγνωμη , εισαι με την κοπελια σου Αττικη Οδο με το αμαξι και πηγαινεις με 180 και σου λεει η κοπελια σου << μωρο μου κοψε γιατι πας με 180 και φοβαμαι >> εσυ τι απαντας ?
ξερεις δεν παμε με 180 , παμε με 160 γιατι αν υπολογισουμε αυτο , και αν υπολογισουμε το αλλο πηγαινουμε με 20 χιλιομετρα λιγοτερο . ΕΛΕΟΣ...
Γι αυτο υπαρχουν τα κοντερ , αν ειναι ρε παιδια ας παμε να ξηλωσουμε ολοι ( να κερδισουμε και σε βαρος ). Δεν λεω οτι δεν κλεβουν τα κοντερ αλλα τι να κανουμε αυτα εχουμε ως μοναδα μετρησης οποτε συμφωνα με αυτα θα συζηταμε . Σιγα να μην παω να σκασω φραγγα να παρω σωστο μετρητη για να διαπιστωσω τι ? οτι το κοντερ μου κλεβει 7-8 ή αντε και 10 χιλιομετρα?
πιστεψε με εχω πολυ καλυτερες ιδεες για να ξοδεψω τα λεφτα μου . Το αν πηγαινω με 300 ή με 293 χιλιομετρα το ιδιο μου κανει , απο εκει και περα μιλαμε για επαγγελματικες καταστασεις ( dragster , κοντρες κ.τ.λ ) . Σ αυτα τα χιλιομετρα τα + - 5-10 χιλιομετρα εχουν το ιδιο αποτελεσμα ( ιδια αδρεναλινη , και αν γινει η στραβη παλι σκονη θα γινουμε ).

arxaios
03/08/2008, 13:32
δηλαδη συγνωμη , εισαι με την κοπελια σου Αττικη Οδο με το αμαξι και πηγαινεις με 180 και σου λεει η κοπελια σου << μωρο μου κοψε γιατι πας με 180 και φοβαμαι >> εσυ τι απαντας ?
ξερεις δεν παμε με 180 , παμε με 160 γιατι αν υπολογισουμε αυτο , και αν υπολογισουμε το αλλο πηγαινουμε με 20 χιλιομετρα λιγοτερο . ΕΛΕΟΣ...
Γι αυτο υπαρχουν τα κοντερ , αν ειναι ρε παιδια ας παμε να ξηλωσουμε ολοι ( να κερδισουμε και σε βαρος ). Δεν λεω οτι δεν κλεβουν τα κοντερ αλλα τι να κανουμε αυτα εχουμε ως μοναδα μετρησης οποτε συμφωνα με αυτα θα συζηταμε . Σιγα να μην παω να σκασω φραγγα να παρω σωστο μετρητη για να διαπιστωσω τι ? οτι το κοντερ μου κλεβει 7-8 ή αντε και 10 χιλιομετρα?
πιστεψε με εχω πολυ καλυτερες ιδεες για να ξοδεψω τα λεφτα μου . Το αν πηγαινω με 300 ή με 293 χιλιομετρα το ιδιο μου κανει , απο εκει και περα μιλαμε για επαγγελματικες καταστασεις ( dragster , κοντρες κ.τ.λ ) . Σ αυτα τα χιλιομετρα τα + - 5-10 χιλιομετρα εχουν το ιδιο αποτελεσμα ( ιδια αδρεναλινη , και αν γινει η στραβη παλι σκονη θα γινουμε ).
Αυτά που γράφεις σωστά είναι μεν ...................... ΑΛΛΑ άσχετα με αυτό που λέω !!!
Το τι λες με την γκόμενα ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το τι γράφεις !!! Στην μια περίπτωση απαντάς σε άτομο την ώρα που οδηγείς και θα πρέπει να έχεις εκεί το μυαλό σου, άρα δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, στην άλλη περίπτωση (τη δική μας) έχεις ΟΣΟ χρόνο θες και πρέπει να προσέχεις τι γράφεις !!! Ή μάλλον το τι αφήνεις να εννοηθεί ................

Από μένα ΤΕΛΟΣ !!!

k7600
03/08/2008, 13:48
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αυτά που γράφεις σωστά είναι μεν ...................... ΑΛΛΑ άσχετα με αυτό που λέω !!!
Το τι λες με την γκόμενα ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το τι γράφεις !!! Στην μια περίπτωση απαντάς σε άτομο την ώρα που οδηγείς και θα πρέπει να έχεις εκεί το μυαλό σου, άρα δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, στην άλλη περίπτωση (τη δική μας) έχεις ΟΣΟ χρόνο θες και πρέπει να προσέχεις τι γράφεις !!! Ή μάλλον το τι αφήνεις να εννοηθεί ................

Από μένα ΤΕΛΟΣ !!! [/QUOTE

αυτα που λεω για την γκομενα ειναι μια υποθετικη κουβεντα που μπορει να γινει οπουδηποτε οπως κανουμε και εμεις εδω . Τελως παντων ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα οποτε οπως λες τελειωνει εδω το θεμα .

Elle
03/08/2008, 14:33
Δεν λεω οτι δεν κλεβουν τα κοντερ αλλα τι να κανουμε αυτα εχουμε ως μοναδα μετρησης οποτε συμφωνα με αυτα θα συζηταμε . Σιγα να μην παω να σκασω φραγγα να παρω σωστο μετρητη για να διαπιστωσω τι ? οτι το κοντερ μου κλεβει 7-8 ή αντε και 10 χιλιομετρα?

+999

Εδώ φίλε έχεις δίκιο. Αυτά έχουμε για μόναδα μέτρησης. Η κουβέντα ίσως παρεξηγήθηκε.
Από το κοντέρ βλέπουμε τα χιλιόμετρα, διαφορετικά θα τα ξηλώναμε και θα μετρούσαμε μόνο με Gps, σοβαρή υπόθεση τώρα... Άντε τώρα, και τέλος η κουβέντα με τα χιλιόμετρα!!

nirve
06/08/2008, 15:24
και ο TeoK8 έγραψε :

oxi file mou den gyrisa tipota... 297 episasa egw!!! kai eixe kiallo diladi 299 giati exei kofti apo ekei kai pera eipa oti eida video pou eixe piasei 306-8 den thymamai.. apo ekei kai pera oti vlepw lew. KAI OTI LEW TO KANW

nirve
06/08/2008, 15:34

Από μένα ΤΕΛΟΣ !!!

pou sai spartiati..? koita, alli douleia den eixe o diaolos kai g@m.....ge ta paidia tou
o mesos anthrwpos metraei me konter eite to thes eite oxi. twra ta typakia pou analyoun thewreies epi wres ta xw dei ston dromo... pare ektws apo to gps kai ena moirognwmonio gia na les pws mpikes me moires stin strofi... tespa d arxisame to thema gia na arpaxtoume sto telos eixa pei oti pianei ews kai 310.. e wraia ti 310 ti 308... to mamisame to thema toses meres...

elega proxtes se enan oti epiasa 200 stin souza kai mou elege oti lew lalakies giati? pws metrage to konter mou afou itan orthio... e na omws pou metrage ti na kanw?? tespa telos to thema apo mena...

kalokairi einai ante na mazeftoume na pame kamia volta kai as afisoume ta epistimonika texnika gia tous texnikous twn moto gp

teok8
06/08/2008, 19:19
poli to travixate re paidia!
ola tha itan poli pio eukola an apla legame ton oro "pragmatika" ton opoio ligo diskola na poume mias kai dn exoume oloi ta aparaitita mesa,i apla na legame "konterisia"!
otan pame gia kafe dn exei simasia an pame me 110 i 116 alla otan sigrinoume telikes exei terastia simasia gt bgainoun lathos simperasmata!:beer:

hardworker
07/08/2008, 12:49
Το 1000αρι μου εχει βγαλει 307,07 χλμ/ωρα με αντικοφτη μετρημενο σε δυναμομετρο.Ειναι η ανωτερη ταχυτητα που μπορει να αναπτυξει με το μαμα γραναζωμα και τον κοφτη στις 13.750 σ.α.λ.(στην ουσια ο κοφτης τελικης δεν ειναι τιποτα αλλο απο την ενεργοποιηση του κοφτη στις στροφες νωριτερα στην εκτη σχεση).Για να βγαλει καποιος μεγαλυτερη τελικη πρεπει να "μακρυνει" το γραναζωμα ή να ανεβασει τον κοφτη των στροφων ψηλοτερα (με τον αγωνιστικο εγκεφαλο γινεται).Ενα κ7 για παραδειγμα με περισσοτερα αλογα απο ενα αλλο κ7 θα εχει ακριβως την ιδια τελικη ταχυτητα εφοσον εχει μαμα γραναζωμα και κοφτη στις 13.750σ.α.λ. απλα θα την φτανει γρηγοροτερα ακομα και σε δυσκολες συνθηκες (ανεμος, ανηφορα και φορτιο).Το GSR 600 που εχω με φιλτρο,εξατμιση και προγραμμα βγαζει πραγματικα 245χλμ/ωρα.Οσο για τα κοντερ στο GSR βλεπω 260

Elle
07/08/2008, 21:00
epiasa 200 stin souza kai mou elege oti lew lalakies giati? pws metrage to konter mou afou itan orthio... e na omws pou metrage ti na kanw??

:lol: :rotflmao: :lol: