View Full Version : 17-18 Μαϊου, Σέρρες - Ένα trackday ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
sapila racing
27/05/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Κατι ακουστηκε οτι θα εχει MotoGpισιο μηχανακι RSV απο την Suzuki.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Μήπως το είπε ο Διατσίδης?? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι τέτοιο πιστεύω. Φαντάζομαι ότι τα μηχανάκια τους θα είναι νορμάλ gsxr. Εϊναι δύσκολο να κατέβει πιο χαμηλά με stock μηχανάκι.
μπας και λέω και χαμηλά.
Με stock μοτό Συνιώρηδες σε τέστ στο 1.29
Πέρσι ο Ζμούστας με τον superduke στο 1.27
και φέτος στο 1.26 με το rc8
Κατι ακουστηκε οτι θα εχει MotoGpισιο μηχανακι RSV απο την Suzuki.
Αλλα και παλι δεν νομιζω να γυριζει Μπουστικα :wave2:
Αν έχει RSV χρόνο και διάθεση να παίξει, νομίζω ότι μπορεί να γυρίσει πιο κάτω άνετααααα...
(Αν και δεν νομίζω να παίξει motogp μηχανάκι. Από που κι ως που ;;; )
Λογικα ο παγκοσμιος θα γυριζει με πολιτικο μηχανακι. Αν κατεβαινε με σωστα προετοιμασμενο αγωνιστικο για να κανει χρονο θα κατεβαινε κατω απο το 1.20 ευκολα πιστευω. Μιλαμε για παγκοσμιο πρωταθλητη και εναν απο τους καλυτερους αναβατες ολων των εποχων, οποτε οι συγκρισεις με τοπικους ηρωες ειναι απλα ακυρες...
Παντως αν μπει για γρηγορους γυρους ετσι για χαβαλε και με πολιτικο μηχανακι θα δειτε χρονους κατω απο 1.24. Πρωην αναβατης του βρετανικου πρωταθληματος (οχι γνωστος αλλα απο τους καλους βεβαια) εκανε 1.23 μετα απο 10 γυρους με πολιτικο μηχανακι με αγωνιστικα λαστιχα...
Runner Ducati
27/05/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
μπας και λέω και χαμηλά.
Με stock μοτό Συνιώρηδες σε τέστ στο 1.29
Πέρσι ο Ζμούστας με τον superduke στο 1.27
και φέτος στο 1.26 με το rc8
Ζμπουστας εκανε δοκιμη το νεο Agusta το 1000αρι, οπως ειναι απο βιτρινα με τα εργαλειακια κατω απο την σελα :lol: , με αλλαγη ομως στα ελαστικα οπου τοποθετηθηκαν τα καλυτερα για πιστα... 1'.22 (1'21,9χχ)
το γνωριζω απο πρωτο χερι... :cool:
gixxerpap
27/05/2008, 13:29
Αν έχει RSV χρόνο και διάθεση να παίξει, νομίζω ότι μπορεί να γυρίσει πιο κάτω άνετααααα...
(Αν και δεν νομίζω να παίξει motogp μηχανάκι. Από που κι ως που ;;; )
αν όλοι οι μαθητές πάνε με gsxr (SUZUKI) και ο kevin σκάσει μύτη με RSV(aprilia είναι αυτό)
έχει να πέσει φάσκελο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
27/05/2008, 13:31
ο milovanovic γυρνάει στο χρόνο που είδατε και στο video...
μιλάμε για γαμώ τα παιδιά! τον πέτυχε κολλητός σε προπόνηση, του έδωσε το 2ο μηχανάκι του, του δωσε και μια φορμα, και μπηκανε και λυσσαξανε για 2-3 20λεπτα που θα του μεινουν αξεχαστα!
reinmeister
27/05/2008, 13:39
λοιπον κουλαδια...
:p
η καλυτερη γραμμη ειναι αυτη ,η οποια σου επιτρεπει να ανοιξεις το γκαζι νωριτερα...κατα συνεπεια αυτη κατα την οποια η μοτοσυκλεττα καταναλωνει τον μικροτερο χρονο πλαγιασμενη...
απο κει και περα,ολα τα υπολοιπα ειναι καθαρα θεμα ταλεντου, προσωπικου στυλ και βολης του καθενος...
τελος...
δημητρη μια χαρα τα λες εσυ...απλως οι μαθητες των css ειναι κολλημενοι...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αν όλοι οι μαθητές πάνε με gsxr (SUZUKI) και ο kevin σκάσει μύτη με RSV(aprilia είναι αυτό)
έχει να πέσει φάσκελο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sorry παρασύρθηκα απ΄τον R1. GSV-R εννοούσα.
Για να πάρουμε μια ιδέα των διαφορών, στο Mugello τα 1000άρια του Ιταλικού πρωταθλήματος (όχι stock) γυρνάνε στα 2 λεπτά. Τα 1000άρια του motogp γυρνάνε στο 1,51-1,52 (fastest lap στα δοκιμαστικά του 2005 απ΄τον Sete Gibernau στο 1.49.553
Και φαντάζομαι ότι το ιταλικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ζόρικο......
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...απλως οι μαθητες των css ειναι κολλημενοι...:D
Αν είχες κάνει css, θα μάθαινες ότι κι εκεί το ίδιο λένε :wave2: :D :smokin:
reinmeister
27/05/2008, 13:55
Αν είχες κάνει css, θα μάθαινες ότι κι εκεί το ίδιο λένε :wave2: :D :smokin:
αν λενε το ιδιο τοτε δυο τινα συμβαινουν...η το λενε τοσο σιγα που δεν το ακουει κανεις μαθητης ,η οι μαθητες ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως...
και για να μην τους βαλω ολους στο ιδιο σακι,τουλαχιστον οσους εχω δει εγω(που εχουν κανει τα σχολεια) να οδηγουν ,μονο αυτο δεν κανουν...
εγω να παω δεν προκειται...δεν εχει να μου προσφερει απολυτως τιποτα...
:beer:
Είσαι ακριβώς το πρότυπο του μοτοσυκλετιστή που τα css θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά
(ακόμα και δια της βίας. )
reinmeister
27/05/2008, 14:04
Είσαι ακριβώς το πρότυπο του μοτοσυκλετιστή που τα css θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά
(ακόμα και δια της βίας. )
απο οτι βλεπω στην τιμη των μαθηματων περιλαμβανεται και πλυση εγκεφαλου...:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
O Μπουστας ηταν και ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον κολοτουμπα τον Sete....
Ολοι ξερουμε η εχουμε ακουσει σκηνικα περι Μπουστα στο εξωτερικο.
Στην εκθεση οταν τον ρωτησαν για τον χρονο που εκανε ο pedrosa νομιζω στην Jerez ειπε οτι εγω πριν 15 χρονια ημουν 4sec πιο αργος.
Πολλα απο αυτα ειναι αληθεια....
Aσχετο αλλα.....
2011 Serres Autodrome...... :wave2:
απο οτι βλεπω στην τιμη των μαθηματων περιλαμβανεται και πλυση εγκεφαλου...:rotflmao: :rotflmao:
Aς μείνουμε στη κουλάτζα τον kevin ρε φίλε.
You can't teach an old dog new tricks, όπως λέμε στον Περαιά......:D
Στην εκθεση οταν τον ρωτησαν για τον χρονο που εκανε ο pedrosa νομιζω στην Jerez ειπε οτι εγω πριν 15 χρονια ημουν 4sec πιο αργος.
Πιθανόν να είναι κι έτσι.
Δυστυχώς αυτά τα λέει ο Μπούστας έξω απ΄τον χορό.
Αν και ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη για τα ελληνικά δεδομένα, τα επίσημα στοιχεία των αγώνων δεν λένε Boustas, αλλά Gibernau, Rossi, Pedrosa κλπ κλπ...
και εγώ δεν πρόκειται να πάω αλλά όπως και νά΄χει .....έχει πολλά να πεί :beer:
reinmeister
27/05/2008, 14:25
Aσχετο αλλα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καταπληκτικο...να παει στα ανεκδοτα τωρα...
αυτο που ξερουμε για τον μπουστα ειναι οτι,εκανε το σχολειο του ρομπερτς μαζι με τον σετε,οτι ετρεξε παγκοσμιο,οτι πηρε μια 15η,οτι τον ειδε ολο το στερεωμα και επισης οτι κανεις μα κανεις δεν του προσεφερε θεση...
επισης ξερουμε οτι θεωρουσαν ,απο ελληνες παντα που ετρεξαν εξωτερικο,πολυ καλυτερη βαση οδηγου τον σταυρουλακη κι οτι ηταν δυστυχως πολυ μεγαλος οταν τον ειδαν ετσι ωστε να γινει κατι...
επισης ξερουμε οτι ο μπουστας ειναι ο μοναδικος επαγγελματιας ελληνας οδηγος πραγμα που επισης ολοι ξερουμε τι σημαινει...
ξερουμε επισης οτι συγκρισεις μεταξυ τιτανων και νανων ειναι απλως ατοπες...
αυτο που ξερουμε για τον μπουστα ειναι οτι,εκανε το σχολειο του ρομπερτς μαζι με τον σετε,οτι ετρεξε παγκοσμιο,οτι πηρε μια 15η,οτι τον ειδε ολο το στερεωμα και επισης οτι κανεις μα κανεις δεν του προσεφερε θεση...
επισης ξερουμε οτι ο μπουστας ειναι ο μοναδικος επαγγελματιας ελληνας οδηγος πραγμα που επισης ολοι ξερουμε τι σημαινει...
Αυτό που έχει ακουστεί, είναι οτι του προσφέρθηκε μια θέση στα 250 της ομάδας του roberts που δεν προχώρησε καθώς δεν βρέθηκε σπόνσορας.
ΔΕΝ είναι μόνο ο Μπούστας επαγγελματίας οδηγός. Είναι 4-5 στο Ελληνικό πρωτάθλημα αν δεν κάνω λάθος. (Σινιώρηδες και σία)
"Εσυ οτι πεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςς εσυ οτι πεις"
Βασιλης Τερλεγκας....
Αντε τραβα στα ανεκδοτα μαζι με τα ποστ και ασε μας στον δικο μας ομορφο κοσμο.....:wave2:
Αντε τραβα στα ανεκδοτα μαζι με τα ποστ και ασε μας στον δικο μας ομορφο κοσμο.....:wave2:
Δλδ εσύ πιστεύεις ότι έχει τον Pedrosa και τους λοιπούς για πρωινό; :confused:
οχι ρε βυρωνα, δεν ειμαι τρελος, αλλα μεθυσμενος !
απο το πρωι το εχουμε ριξει στις μπυρες εδω στην δουλεια :beer: ετσι γιατι μας την βαρεσε
λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα, δεν βαριεσαι :rotflmao:
Να δω πως θα παω απο τον πειραια σπιτι μου....
Aσχετο αλλα.....
Ο Μπουστας ηταν πιο γρηγορος του Σετε (ελαχιστα...) οταν κανανε και οι δυο τα σχολεια του Ρομπερτς στο εξωτερικο. Απο τοτε ο μεν ενας εκανε 6-7 αγωνες παγκοσμιου και βαθμολογηκε στους 2 και μετα γυρισε Ελλαδα, ενω αλλος εκανε ενα σωρο αγωνες (πανω απο 100) σε παγκοσμιο επιπεδο, συναγωνιστηκε με τους καλυτερους της εποχης του και εφτασε σχεδον να κατακτησει παγκοσμιο πρωταθλημα.
Ειναι φυσικο τους δυο αυτους οδηγους να τους χωριζουν μεγαλες διαφορες γιατι ο ενας εξελιξε και βελτιωσε το ταλεντο του επι σειρα ετων συναγωνιζομενος τους καλυτερους αναβατες, καβαλωντας τις καλυτερες μοτοσυκλετες, σε ολες τις πιστες του κοσμου, τρεχοντας 15-18 αγωνες τη χρονια (και προπονουμενος αλλο τοσο..), ενω ο αλλος εμεινε ταλεντο τρεχοντας στο φτωχο ελληνικο πρωταθλημα 8 αγωνες το χρονο...και ολα αυτα επι σειρα ετων...αν ο δικος μας ειχε κανει παρομοια πορεια και προσπαθεια μπορει να ηταν σε καλυτερο οδηγικο επιπεδο απο τον Σετε, αλλα με τα αν δε γραφετε η ιστορια...οι οδηγοι αυτοι μπορει να ξεκινησαν απο κοντινη αφετηρια αλλα πηραν τελειως διαφορετικους δρομους, με αποτελεσμα να τους χωριζει πλεον διαφορα κλασεω(ν)ς
Ειναι σα να μου λες οτι τον Σοφουογλου, που ερχοταν για προπονησεις στις Σερρες πριν χρονια και γυρναγε στο .24, οπου φυσικα και τον περναγανε οι "δικοι' μας πρωτοκλασατοι στα 600 τοτε, τον περνανε και σημερα, ή ειναι καλυτεροι αναβατες απο αυτον...για να καταλαβουμε τι θα πει παγκοσμιο, στα SS600 του Βρετανικου Πρωταθληματος (που και αυτο απεχει απο το παγκοσμιο SS600 σε επιπεδο, οχι πολυ, αλλα απεχει...) οι δικοι μας 2 πρωτοι στα 600 ξεκινησαν απο την 34η και 36η θεση αντιστοιχα...ΤΟΤΕ μπορει να τον πιανανε...ΤΩΡΑ δεν τον βλεπουν ουτε με ΚΥΑΛΙΑ...σκληρη δουλεια και προπονηση λεγεται αυτο και ξεχωριζει τα ταλεντα απο τους παγκοσμιους πρωταθλητες...
εντιτ...επαγγελματιες οδηγοι στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι μονο ενας, τουλαχιστον φετος...κανα 4-5 ακομη βγαζουν χαρτζηλικακι...
reinmeister
27/05/2008, 15:22
Βασιλης Τερλεγκας....
προτιμοτερο να παω στα ανεκδοτα,απο το να λεω οτι ναι σαν τις γκομενες που δεν εχουν ιδεα απο το αντικειμενο αλλα λατρευουν τον αναβατη...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Ο Μπουστας ηταν πιο γρηγορος του Σετε (ελαχιστα...) οταν κανανε και οι δυο τα σχολεια του Ρομπερτς στο εξωτερικο. Απο τοτε ο μεν ενας εκανε 6-7 αγωνες παγκοσμιου και βαθμολογηκε στους 2 και μετα γυρισε Ελλαδα, ενω αλλος εκανε ενα σωρο αγωνες (πανω απο 100) σε παγκοσμιο επιπεδο, συναγωνιστηκε με τους καλυτερους της εποχης του και εφτασε σχεδον να κατακτησει παγκοσμιο πρωταθλημα.
Ειναι φυσικο τους δυο αυτους οδηγους να τους χωριζουν μεγαλες διαφορες γιατι ο ενας εξελιξε και βελτιωσε το ταλεντο του επι σειρα ετων συναγωνιζομενος τους καλυτερους αναβατες, καβαλωντας τις καλυτερες μοτοσυκλετες, σε ολες τις πιστες του κοσμου, τρεχοντας 15-18 αγωνες τη χρονια (και προπονουμενος αλλο τοσο..), ενω ο αλλος εμεινε ταλεντο τρεχοντας στο φτωχο ελληνικο πρωταθλημα 8 αγωνες το χρονο...και ολα αυτα επι σειρα ετων...αν ο δικος μας ειχε κανει παρομοια πορεια και προσπαθεια μπορει να ηταν σε καλυτερο οδηγικο επιπεδο απο τον Σετε, αλλα με τα αν δε γραφετε η ιστορια...οι οδηγοι αυτοι μπορει να ξεκινησαν απο κοντινη αφετηρια αλλα πηραν τελειως διαφορετικους δρομους, με αποτελεσμα να τους χωριζει πλεον διαφορα κλασεω(ν)ς
Ειναι σα να μου λες οτι τον Σοφουογλου, που ερχοταν για προπονησεις στις Σερρες πριν χρονια και γυρναγε στο .24, οπου φυσικα και τον περναγανε οι "δικοι' μας πρωτοκλασατοι στα 600 τοτε, τον περνανε και σημερα, ή ειναι καλυτεροι αναβατες απο αυτον...για να καταλαβουμε τι θα πει παγκοσμιο, στα SS600 του Βρετανικου Πρωταθληματος (που και αυτο απεχει απο το παγκοσμιο SS600 σε επιπεδο, οχι πολυ, αλλα απεχει...) οι δικοι μας 2 πρωτοι στα 600 ξεκινησαν απο την 34η και 36η θεση αντιστοιχα...ΤΟΤΕ μπορει να τον πιανανε...ΤΩΡΑ δεν τον βλεπουν ουτε με ΚΥΑΛΙΑ...σκληρη δουλεια και προπονηση λεγεται αυτο και ξεχωριζει τα ταλεντα απο τους παγκοσμιους πρωταθλητες...
εντιτ...επαγγελματιες οδηγοι στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι μονο ενας, τουλαχιστον φετος...κανα 4-5 ακομη βγαζουν χαρτζηλικακι...
έτσι,:a013: και εάν δεν είχε λάθος άνθρωπο δίπλα του και το μυαλό να μαζευτεί, εδώ και μία δεκαετία θα τρίβαμε τα μάτια μας....
θα πάρω τον αγώνα της Τρίπολης που έτρεχε με το factory και μετά θα μου πείτε :eek: :eek:
drift από την τελευταία στροφή και κατεβάσματα πλαγιολισθηση, πλασάρισμα για την Κ1....πίσω του ο Συνιώρης μάλλον θαύμαζε τα καγκουριλίκια τιου :lol:
:a18: :a20:
..
:a013: Ακριβώς.....
Το παράδειγμα του Σοφούογλου ίσως είναι το πιο κατάλληλο. Ταλέντο αναμφισβήτητα, που παράτησε την χώρα του, οικογένεια, φίλους κλπ για να πάει στην Γερμανία να του γίνει ο κώλος ναααα.... με το συμπάθειο.
Και στην Τουρκία μάγκας και 1ος θα ήταν, αλλά διάλεξε προς τιμή του το δύσκολο μονοπάτι.
DimChios
28/05/2008, 13:37
Βασιλης Τερλεγκας....
ε οχι και Τερλέγκας το "εσυ ο,τι πεις"!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ε οχι και Τερλέγκας το "εσυ ο,τι πεις"!
:smokin:
σωστός και εδώ
η μεγάλη Ρίτα :beer:
gixxerpap
28/05/2008, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
σωστός και εδώ
η μεγάλη Ρίτα :beer:
πετάχτηκε ο ξερόλας ....
αμα λέμε ότι το θέμα ''πίστα'' το κατέχουμε .....
πσσσσςςςς.....
:lol:
DimChios
28/05/2008, 14:04
πετάχτηκε ο ξερόλας ....
πσσσσςςςς.....
Bασικα εγω το βρηκα πρωτος! :mad:
:lol: :lol: :lol:
Και το θεμα "πίστας" το κατεχουμε καλυτερα απο τον καθενα σας! Αιντε απο κει! :evil:
Με τη πίστα εχουμε ενα θεμα προς το παρων ακομα... :sad:
EDIT: Βασικά παιζει ενα θεμα (αρχισα το σπαμ γμτ μου, sorry) με το ποιος το ειπε πρωτος, ο Χριστοδουλόπουλος ή η Ριτα, αλλα δε μπορω να τσεκαρω χρονολογιες τωρα!
End :blush: :wave2:
πετάχτηκε ο ξερόλας ....
πσσσσςςςς.....
τι λαλάκας :rotflmao: :lol:
chillipf
24/06/2008, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ρε σεις ΑΥΤΟΝ (http://www.youtube.com/watch?v=15ObJsO3hCg) τον τυπα τον ξερει κανεις; :eyepop:
Εδω ειναι σε προπονηση! :eyepop: :eyepop:
Λεγεται οτι γυρναει κατω απο 1:19 (και ναι, ξερω οτι το ρεκορ του Μπουστα ειναι 1:19.50).
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
είναι πράγματι εντυπωσιακός.
στο διήμερο που ήμουν επάνω, τον μετρούσα σταθερά στο 1,22 (1,21.800-1.22 και κάτι)
και όπως λέει και ο δρ παραπάνω, τα τρία sec κάτω, σε αυτά τα γυρολόγια, είναι σαν αιώνες.
που ξέρεις όμως?
Operater
04/08/2008, 16:59
Το παλλικάρι κάθισε χτες και μου εξήγησε (με απλά και κατανοητά λόγια) τι έκανε και ήταν μόλις 2 δεύτερα πάνω από τον Παπ, και πως πρέπει να "διαβάζω" τις στροφές... Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στη πίστα (αν και πολύ θαθελα να μάθω, μόλις χάσω καμμιά 40αριά κιλά :lol: ) αλλά με βοήθησαν πολύ τα λόγια του στο δρόμο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από chillipf
είναι πράγματι εντυπωσιακός.
στο διήμερο που ήμουν επάνω, τον μετρούσα σταθερά στο 1,22 (1,21.800-1.22 και κάτι)
και όπως λέει και ο δρ παραπάνω, τα τρία sec κάτω, σε αυτά τα γυρολόγια, είναι σαν αιώνες.
που ξέρεις όμως?
ναι αμέ είναι ο Ρουμάνος πρωταθλητής νομίζω... το πρωτάθλημά τους γίνεται στις Σέρρες, τον έχω και απο 18Απρίλη σε κάτι φωτό που ήμουν απάνω!
και πολύ καλή παιδεία στην πίστα μέσα , ενω αυτός πάει και για προπόνηση...:winka: