View Full Version : Τετάρτη 21/05/08 ΤίταΜπρίκι
Λοιπόν, αύριο 21/05 ημέρα του Αγ Κωσταντίνου & της Αγ Ελένης, & ώρα 19: 15 (λόγο τελικού Champions League) συνάντηση στο Τίτα, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Όποιο ρεμάλι δεν έρθει θα διαγραφεί από τη λίστα & θα έχει κυρώσεις οι οποίες θα αποφασιστούν αό το σύνολο. Δικαιολογίες δε δεχόμαστε. Ο καιρός έχει φτιάξει & θα την αράξουμε μια χαρά έξω.
Αναμένω συμμετοχές. Stop
:wave2:
ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ !!!!
:beer: :beer: :beer:
Chris_Cb1300
20/05/2008, 19:39
Aν δε πάω κουδουμα αύριο μέσα κ γω!!Έλπίζω η ώρα να στέκει κ να μη περιμένω ΠΑΛΥ απ έξω..............:wave2: :wave2: :wave2:
Akatanomastos
21/05/2008, 11:33
Χρονια πολλα Κωστη!!!
λεπον παλιοπαιδια, παρτα τα σαβουρομηχανακια σας , και κατεβειτε ολοι τιταμπρικι.
7.30 θα ειμαι εκει.
οποιος ερθει χωρις συνοδεια τουλαχιστον 2!!! κοριτσιων δεν μπαινει μεσα!!!!
(θα κατσουμε εξω, μην αγχωνεστε:p :lol: :lol: )
Θα έλθω αλλά δεν ξέρω ώρα ακριβώς ......... :wave2: :wave2: :wave2:
Μικρέ χρόνια πολλά ρε, αν και με διαφορά φάσης.. Δεν ήρθα γιατί γιόρταζε και ο πατέρας μου σήμερα και πήγα γούρνες από το μεσημέρι μετά τον Αίβαλή.. :beer: Καλολάσπωτος, καλοχωμάτινος, καλοδίχρονος και ότι ματρακά επιθυμείς.. πότε θα πάμε σε εκείνη την καντίνα? ψήθηκα άγρια..πέρασα πάλι σήμερα απ έξω πηγαίνοντας γούρνες και είχαν παρκάρει δύο..βοθρατζίδικα.. φαντάσου τώρα να κάθεσαι και να έρχονται να πάρκάρουν δύο από δαύτα ακριβώς απ έξω..:lol: και πως να τους διώξεις? φύγε γιατί το κουτί σου βρωμάει και μου διώχνει τους πελάτες? :rotflmao:
gian_nykt
22/05/2008, 07:41
Χρόνια Πολλά Κώστα κι απο μένα.......
κι εμένα έτυχε κάτι ρε γμτ και με κόψανε την ωρα που ξεκίναγα να έρθω.....κακή μέρα χθές...στραβά απο το πρωϊ μου πήγανε όλα...!!!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά να είστε καλά