View Full Version : μετα την αγορα??
πολυ θα ηθελα ν ακουσω τις γνωμες σας για το aftersales και ιδιως γνωμες απο τους Θεσσαλονικεις γιατι απο κει ειμαι και γω. επισης ηθελα να ρωτησω δεδομενου το οτι το προσεχεις το μηχανακι ειτε ειναι honda,kawasaki,yamaha,suzuki ειτε οτιδιποτε αλλο ποια απ ολες σαν μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη? η λεω χαζα και δεν ισχθει κατι τετοιο??
Βρες ποίος μηχανικός είναι πιο αξιόπιστος και πάρε αυτό που γουστάρεις … :beer:
XJR_Billy
20/05/2008, 15:45
Βρε Ιάπων να'ναι κι ότι να'ναι:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Βρε Ιάπων να'ναι κι ότι να'ναι:winka:
+ polla :smilea:
Κατά τη γνώμη μου τα περισσότερα μηχανάκια αν τα προσέχεις δεν θα σου βγάλουν πρόβλημα!
Τώρα για τα γιαπωνέζικα μπορεί να αντέξουν ακόμα και αν δεν τα προσέχεις τόσο!!
Ψιλοπροβλήματα βέβαια βγάζουν όλα με τον καιρό! :wave2:
adam_tsouk
20/05/2008, 22:41
δεν ξερω εαν το πιο αστειο ειναι η ημιμαθεια μερικων ή οι συμβουλες που δινουν σε ΑΤΥΧΟ κοσμο :lol: :lol:
keep up μαγκες :wave2: :rotflmao:
τι εννοεις adam_tsouk ???
Εχετλαίος
21/05/2008, 10:49
Aπο πόλη σε πόλη και από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο θα δεις διαφορές. Εγώ είχα όταν έμενα Αθήνα 2 Honda αγορασμένα από διαφορετικές αντιπροσωπείες, η μια τζάμι, η άλλη κώλος. Μετά πήγα σε Υamaha και όπου και αν πήγα (έχω δοκιμάσει 4 αντιπροσωπείες, 2 Κρήτη, 1 Αθήνα, 1 Θεσσαλονίκη) με προσέξανε και με προσέχουνε. Και έμεινα Yamaha και δεν ξαναπάω πουθενά!
Τώρα ξοιά σου...:wave2:
απαντηστε ρε παιδια εσεις που εχετε εμπειρια.δωστε τα φωτα σας στους νεοτερους
Στην Σαλονίκη, δυό οι Kawasak-έοι .........ο ένας, ο κοντά στην θάλασσα, γνώστης , άνθρωπος, επαγγελματίας.....ο άλλος....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Για YAMAHA θα σΕ πω σ'ένα μήνα ..........:D :D :D