View Full Version : Παιζει κανα metal μαγαζι??
Ρε υπαρχει κανα μαγαζι που να βαραει κλασικο metal οχι ροκιες κτλ, απλα metal.
Οι 3 πρωτοι που θα δωσουν ''σωστο μαγαζι'' θα πιουν δωρεαν μεχρι να κλασουν.:lol:
:a47:
Ενημερωση By Evi!
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
CLUBS/BARS
UNDERWORLD
Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5, Εξάρχεια
210 38 40 965
DADA
Ωρύγου 11, Ψυρρή
210 33 19 846
MO BETTER CLUB
Κάθε Πέμπτη Psychograndmamas
Θεμιστοκλέους και Κωλλέτη 32, Εξάρχεια
210 3812981
UNDERGROUND ROCK CAFÉ/CLUB
Α. Μεταξά 19-21, Εξάρχεια
210 38 22 019.
SALOON
Εθνικής Αντιστάσεως 66, Περιστέρι
ΟN STAGE
Ιερά Οδός 321, Αιγάλεω (έναντι Δημαρχείου)
210 59 14 000
TITHORA
Λ. Ιωνίας 275, Άνω Πατήσια
210 25 81 819
TEXAS
Ιπποκράτους 56
WIZARD
Κηφισίας 119, Μαρούσι
210 6141877
EXCALIBUR
Ορμινίου 4, Ιλίσια
210 7210477
ΑΝ Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
210 33 05 056
Gagarin 205
Λιοσίων 205
2108547600-1
:beer: :beer: :beer:
el_hymador
20/05/2008, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οι 3 πρωτοι που θα δωσουν ''σωστο μαγαζι'' θα πιουν δωρεαν μεχρι να κλασουν.:lol:
:a47:
Το revenge of rock στην Αλεξανδρας. (εχε υπ οψιν σου οτι η αναλογια αρσενικων/ θηλυκων ειναι 20:1)
Το "Texas" στην Ιπποκράτους :beer:
Βέβαια έχω να πάω από το 2005 :rolleyes: :sad:
αλλά τότε έπαιζε καθαρό και κυρίως καινούργιο μέταλ
(απο κλασσικά, ένα στα 10 περίπου), πολύ ωραίο μαγαζί!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το revenge of rock στην Αλεξανδρας. (εχε υπ οψιν σου οτι η αναλογια αρσενικων/ θηλυκων ειναι 20:1)
Το πιο σπάνιο κομμάτι που θα ακούσεις στο revenge θα το έχεις ακούσει τουλάχιστον
500.000 φορές ήδη
και ακόμα,
το πιο καινούργιο είναι πιο μεγάλο απ'τον πατέρα σου :eyepop:
Αν βέβαια δε σε πειράζει αυτό,
είναι πραγματικά γαμώ το μαγαζί, κάνει πολύ κέφι
:beer:
el_hymador
20/05/2008, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Το πιο σπάνιο κομμάτι που θα ακούσεις στο revenge θα το έχεις ακούσει τουλάχιστον
500.000 φορές ήδη
και ακόμα,
το πιο καινούργιο είναι πιο μεγάλο απ'τον πατέρα σου :eyepop:
Αν βέβαια δε σε πειράζει αυτό,
είναι πραγματικά γαμώ το μαγαζί, κάνει πολύ κέφι
:beer:
2 φορες πηγα (μαλλον με πηγανε) και ναι εχεις δικιο, πολυ κλασσικο metal παιζει...τεσπα γουστα ειναι αυτα.:wave2:
καλα υπαρχει συγχρονο metal;
Χμ _κλασσικό_ μέταλ ε? Δεν είναι και πολλά.
Revenge of rock, Texas, Tithora (δε θυμάμαι ποια μέρα έχει κλασσικό όμως). Δε μου έρχεται άλλο.
Και ναι υπάρχει σύγχρονο metal. Μάλιστα κάποιες μπάντες το κάνουν καλύτερα από ποτέ. Ας ξεκινήσουν τα flames λοιπόν :P
Ας παιζει και Roting christ , δεν με νοιαζει .
Τελικα δεν παιζει και τιποτα ιδιαιτερο :mad: , στο Revenge ειχα παει παλιοτερα και πολυ μιζερια, thx el_hymador.:beer:
Texas :confused: μου διαφευγει αλλα θα το επισκευθω αν αξιζει παμε παρεα αν θελετε.Kachius :beer:
Tithora:eyepop: παιζει ακομα? για κει με βλεπω να θυμιθω τα παλια.BLiTzER :beer:
Ειχα παει παλιοτερα και σε καποιο στο περιφτερι, δεν θυμαμαι ομως!:confused:
Μας φαγαν οι Imo! :evil:
Απ'τα παλια: obre,sant tropez,crazy,renegade,canyon.Axx!
Το κερασμα ισχυει!:beer:
Το da-da στου ψυρρη το εχεις στα υποψιν σου?
:wacko:
veletzas
20/05/2008, 21:25
το da-da που γραφει ο αγαπητος απο πανω ειναι το παλιο των εξαρχειων αλλα μετακομισμενο!!!(πωπω τι εγραψα παλι)
-dark sun ?
-mombeter σιγουρα παιζει καποιες μερες metal
:wave2:
ειναι κ ενα στην μιχαλακοπουλου με επικο ονομα αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται
Το dark sun είναι electro/ebm/goth φάση.
Το mobetter παίζει κυρίως stoneroalternativoτέτοια. Νταξ θα ακούσεις και 2-3 κλασσικές μπάντες που και που.
Το dada είναι περισσότερο cafe παρά οτιδήποτε άλλο και έχει καθιερωθεί επίσης σαν goth στέκι.
Αν θες γενικά ξενυχτάδικα με "σκληρή" μουσική σημείωνε: Wild thing (μικρολίμανο), underworld (εξάρχεια), underground (εξάρχεια), bat city (αλεξάνδρας), poquito grande (παγκράτι), 45 μοίρες και mad (κεραμεικός).
Παλιότερα υπήρχαν και τα στάνταρ μεταλλοστέκια Χωρίς Ανάσα και Paranoid αλλά έχουν κλείσει. Ίσως είναι ακόμα ανοιχτό και το No name στον πειραιά αλλά είναι (ήταν??) πολύ underground :P
Α αυτό στη μιχαλακοπούλου είναι το Jasmin. Μου ξέφυγε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Το mobetter παίζει κυρίως stoneroalternativoτέτοια. Νταξ θα ακούσεις και 2-3 κλασσικές μπάντες που και που.
Το dada είναι περισσότερο cafe παρά οτιδήποτε άλλο και έχει καθιερωθεί επίσης σαν goth στέκι.
Αν θες γενικά ξενυχτάδικα με "σκληρή" μουσική σημείωνε: Wild thing (μικρολίμανο), underworld (εξάρχεια), underground (εξάρχεια), bat city (αλεξάνδρας), poquito grande (παγκράτι), 45 μοίρες και mad (κεραμεικός).
Παλιότερα υπήρχαν και τα στάνταρ μεταλλοστέκια Χωρίς Ανάσα και Paranoid αλλά έχουν κλείσει. Ίσως είναι ακόμα ανοιχτό και το No name στον πειραιά αλλά είναι (ήταν??) πολύ underground :P
αδερφε....που ησουνα εσυ τοσο καιρο...
πανο για no name σε βλεπω...:wave2:
:a47: Χμμ οταν λες κλασσικο μεταλ τι ενοεις??
Bavarian
20/05/2008, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ οταν λες κλασσικο μεταλ τι ενοεις??
Να ξέρεις...Duran Duran,Wham,Pet shop boys, τέτοια πράματα ό,τι ακούει ο TROOPER δηλαδή.
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Να ξέρεις...Duran Duran,Wham,Pet shop boys, τέτοια πράματα ό,τι ακούει ο TROOPER δηλαδή.
ο trooper αγορι μου τα ακουει ολα ασχετα αν του αρεσουν η οχι....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
Ρώτησα γιατί το "κλασσικό μεταλ " είναι ενας παρεξηγημένος όρος...!!
Ειχα ένα φίλο που θεωρούσε τους Cannibal Corpse κλασσικους... :bigcry: :lol:
veletzas
20/05/2008, 21:55
κ το underworld electro/ goth φαση ειναι,
45 μοιρες κ mad?????εντυπωση μου κανει!
για μιχαλακοπουλου εννουσα αλλο οχι το jasmin, ενα με σπαθια απ εξω κτλ με επικο ονομα:bawl:
Bavarian
20/05/2008, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ο trooper αγορι μου τα ακουει ολα ασχετα αν του αρεσουν η οχι....:winka:
Yeah man Yeah
Let's headbang :winka:
http://www.youtube.com/watch?v=cZjOPhQre5M
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
κ το underworld electro/ goth φαση ειναι,
45 μοιρες κ mad?????εντυπωση μου κανει!
για μιχαλακοπουλου εννουσα αλλο οχι το jasmin, ενα με σπαθια απ εξω κτλ με επικο ονομα:bawl:
Το κουτούκι του Κόναν....:smokin: :bawl:
Αυτό είναι το Excalibur.
Νταξ αυτά στον κεραμεικό είναι περισσότερο ροκ, αλλά ειναι ωραία. Ειδικά 45 μοίρες ταρατσούλα είναι ότι πρέπει. Για μένα προσωπικά δηλαδή που έχω βαρεθεί την πολυ μεταλλιά. Ότι γουστάρω από αυτά το ακούω μόνο σπίτι μου.
Bavarian
20/05/2008, 22:04
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
veletzas
20/05/2008, 22:05
του κιμεριου? που εμαθε πρωτα να σκαρφαλωνει κ μετα να περπατα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως παλιά υπήρχαν μαγαζιά.. με καλή μουσικούλα...
Αλλά και το κοινό ηταν διαφορετικο... τώρα εχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και εμείς το ίδιο...:rolleyes:
veletzas
20/05/2008, 22:11
επειδη γερασες εσυ zid κ κουρεψες το κοκορι κ πουλησες το WR θα μας παρει ολους η μπαλα ε?:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
επειδη γερασες εσυ zid κ κουρεψες το κοκορι κ πουλησες το WR θα μας παρει ολους η μπαλα ε?:smokin:
Μμμ εσύ θες να βρεθείς με κανα σκασμένο λάστιχο μου φαίνεται...:lol: :rotflmao:
adam_tsouk
20/05/2008, 22:26
Tithora:
αμα πας σφυρα να κατεβω με τις πυτζαμες
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Πιεμιασε μου το κινητο σου μπας και κανουμε καμια βολτα αργοτερα στα εξωτερικα.:winka:
Κλασσικο μεταλ.............. μοντελο 73' με κλασικη διασκεδαση στην εφηβεια στα παραπανω μαγαζια(obre οταν ηταν τζαμπα εισοδος απο 21.30 -22.30), πολυ φαση:lol:
Ωραια δωσατε ιδεες για ''τσαρκα''. :a33:
Trooper πες μου αυριο το βραδυ σε ποιο απο τα παραπανω θα παμε, μαζι με τα παλουκαρια μετα της 22.30. :p
Λεωνίδας
20/05/2008, 22:36
ρε παιδιά το αγκάθι υπάρχει ακόμα :confused: :confused: :confused: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Όχι ότι το πρότεινα γι'αυτό, αλλά δουλεύει η κοπέλα μου εκεί. Μέσα όποτε ψήνεστε (αφού ξεπρηστεί ο αστράγαλος).
Λεωνίδας
20/05/2008, 22:45
Όχι ότι το πρότεινα γι'αυτό, αλλά δουλεύει η κοπέλα μου εκεί. Μέσα όποτε ψήνεστε (αφού ξεπρηστεί ο αστράγαλος). τσαμπατζής τσαμπατζής :confused: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ποιο αγκάθι ενοείς? Αυτό στα κτελ? Το μετέπειτα.. battery...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
απο οσο ξερω ναι
υσ¨πισο απο την τροχαια αττικης κατι τετοιο
χωρις ανασα ηταν το καλυτερο παλια μεγαλεια....No name περασα παρασκευη και ητο κλειστο μετα τις 12 οταν πηγαινα εγω (για πολλα χρονια) παρασκευη σαββατο ανοιγε ο Πανος το μαγαζι τωρα δε ξερω θα περασω και ενα σαββατο να δω το ΤΕΞΑΣ εχει κανει ανακαινηση και τωρα μου αρεσει περισσοτερο απο πριν επιπλεον τωρα εχει δευτερη αιθουσα πανω που παιζει κλασικο μεταλ και ποζερ ενω κατω πιο μπρουταλιες/θρασιες κλπ
το sculls ειναι κλασσικη τρυπα-υπογειο - παιζουμε gorgoroth αν το αντεχεις πας ειναι αν δεν κανω λαθος ιπποκρατους και λεωφ αλεξανδρας (εχει ενα global service εκει απεναντι) με πηγαν και δε θυμαμαι την διευθ σωστα.
ολα τα αλλα ξανα-αναφερθηκαν στα παραπανω ποστ.
υσ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ :beer:
απο οσο ξερω ναι
υσ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ :beer:
Ναι το Αγκάθι ήταν στην πάνω δεξιά γωνία της πλατείας, δίπλα στο σταθμό Αττικής. Γραφικότατο μέρος :P
/agree για την Ανάσα. Ήμουν 15 τότε βέβαια, αλλά πραγματικά δεν έχει υπάρξει άλλο τέτοιο μαγαζί του είδους. Τρελό χαιτμπάγκι με Dyers Eve. Χεβιμέταλ ^^
metaltheo
21/05/2008, 00:39
Ελα ολα τα μεταλα του Forum. Up the Irons
dodos 900
21/05/2008, 01:58
Υπάρχει και το wizard.Ωραίο μαγαζί,μεγάλο,έχει και videowall(έτσι δέν γράφεται τούτο;).
Παίζει μόνο ποζεριές.Ξέρετε τώρα,5 λεπτά σόλο ο κιθαρίστας,όλο το συγκρότημα έχει μακριά καλοχτενισμένα μαλλιά και στο videoclip παίζουνε γκομενάρες!:lol:
Είναι κηφισσίας 119,στο μαρούσι(στο ρεύμα που πάει προς Αθήνα).
Λεωνίδας
21/05/2008, 08:37
Ναι το Αγκάθι ήταν στην πάνω δεξιά γωνία της πλατείας, δίπλα στο σταθμό Αττικής. Γραφικότατο μέρος :P γραφικότατο δε λες τπτ :lol:
Λεωνίδας
21/05/2008, 08:39
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ :beer: δεν το πρόλαβα αυτό :(
πρόλαβα όμως το next πριν γίνει ότι έγινε μετά :D
kalgeorge
21/05/2008, 08:44
episis uparxei to Giouzel sto Xalandri,
to floca stin alexandras kai kapoio blue ouster :rotflmao:
nikos force
21/05/2008, 08:51
απο οσο ξερω ναι
χωρις ανασα ηταν το καλυτερο παλια μεγαλεια....No name περασα παρασκευη και ητο κλειστο μετα τις 12 οταν πηγαινα εγω (για πολλα χρονια) παρασκευη σαββατο ανοιγε ο Πανος το μαγαζι τωρα δε ξερω θα περασω και ενα σαββατο να δω το ΤΕΞΑΣ εχει κανει ανακαινηση και τωρα μου αρεσει περισσοτερο απο πριν επιπλεον τωρα εχει δευτερη αιθουσα πανω που παιζει κλασικο μεταλ και ποζερ ενω κατω πιο μπρουταλιες/θρασιες κλπ
το sculls ειναι κλασσικη τρυπα-υπογειο - παιζουμε gorgoroth αν το αντεχεις πας ειναι αν δεν κανω λαθος ιπποκρατους και λεωφ αλεξανδρας (εχει ενα global service εκει απεναντι) με πηγαν και δε θυμαμαι την διευθ σωστα.
υσ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ :beer: pwpw i ansa mas eixe taraksei stous dimmu borgir otan eixe bgei to Spiritual Black Dimensions...
Lilith_tzw
21/05/2008, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
pwpw i ansa mas eixe taraksei stous dimmu borgir otan eixe bgei to Spiritual Black Dimensions...
H ανασα ηταν σωστο μαγαζι και με τα ολα του..... οποιος δεν το εζησε ειναι πολυ κριμα....και ακομα πιο κριμα ειναι οτι μερικα ατομα το κανανε να διαλυθει και να το κλεισουν αλλιως ηταν και θα ηταν ακομα στις δοξες του .....:bawl: :bawl:
δεν νομιζω οσο και να το προσπαθουν αλλα μαγαζια δνε θα βρουμε κατι τετοιο.. δυστυχως για τουσ λατρεις των AFTER ΜΕΤΑΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Operater
21/05/2008, 10:06
Ax και ναμουν στα Χανιά... Κάθε μέρα στο AVALON....
Λεωνίδας
21/05/2008, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ax και ναμουν στα Χανιά... Κάθε μέρα στο AVALON.... δεν την παλεύεις ε :lol:
veletzas
21/05/2008, 16:35
υπαρχει κ το ριμπαουντ ακομα:eyepop: δεν ξερω τι μπορει να γινεται εκει εχω να παω απο το '95, αλλα ειναι ανοιχτο καθε σαββατο
πανο για no name σε βλεπω...:wave2:
Δε το πιασα αυτο???
Μαγαζι ειναι το no name?
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Δε το πιασα αυτο???
Μαγαζι ειναι το no name?
χμμ ναι...οταν ειπα πανο δεν ενοουσα εσενα αλλα τον ζεφυρο που τυχαινει να τον λενε πανο και ναι το no name ειναι(αν δεν ηταν) μαγαζι (το εγραψε πιο πανω και η ευη)
χμμ ναι...οταν ειπα πανο δεν ενοουσα εσενα αλλα τον ζεφυρο που τυχαινει να τον λενε πανο και ναι το no name ειναι(αν δεν ηταν) μαγαζι (το εγραψε πιο πανω και η ευη)
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
atom_smasher
22/05/2008, 00:08
στην ιερα οδο υπαρχει το on the road.στο αιγαλεω.επισης το 8 δυτικα στην καβαλας στα τει αθηνων, οπως και ενα διπλα του παιζουν μουσικκουλα. στο περιστερι δεν ξερω αν υπαρχει ακομα το salloon.επισης υπαρχει η μπυραρια στον πεζοδρομο που νομιζω την λενε artch.ειχα ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
αγkαθι στην πλ αττικης εχει κλεισει χρονια.ειχα χτισει εκει εναν τοιχο απο τις μπυρες και μαυροδαφνες...η ανασα καμενο μαγαζι αλλα ειχα περασει τα νειατα μου εκει.σνιφ.εκλεισε το no name?κριμα.υ παρχει στην πλατεια μεμμου το stigma που παιζει μεταλ. στο προηγουμενο στενο απο την πασιφαη.το wizard στο οποιο δεν εχω παει ακομα.poquito grande παγκρατι μ αρεσε πολυ.τεξας κλασικη αξια.ακομα και τωρα. underground κατι παιζει και εκει νομιζω.το skull ειναι λιγο καμενο.εχω παει οταν λεγοταν ηχοχρωμα(μεγαλη ιστορια αυτο το ονομα). υπαρχει αλλο ενα στον αγιο ελευθεριο αν θυμαμαι καλα.καπου το πηρα το ματι μου που το διαφημιζαν στο χαμερ.revenge κλασικουρα 80 70 κυριως αν δεν κανω λαθος.τιθωρα νομιζω τεταρτες...μπορει να κανω λαθος.jasmin αν δεν το αλλαξε τεταρτες ηταν μεταλ.45 μοιρες πιο πολυ "ροκ". mad =alternative. alley cat δεν ξερω τι κανει. εξαρχεια υπαρχουν και μερικα μπαρακια ακομα..
και υπαρχουν πολλα ακομα που δεν γνωριζω. υπαρχει πχ η κρυπτη καπου στα βριλισσια.καπου στην ηλια ηλιου υπηρχε καποιο renegade h outlaw καπως ετσι.περναγα αλλα δεν μπηκα ποτε μεσα.και μερικα ακομα που αναφερθηκαν.θα εκτιμουσα αν προτεινατε καποια ακομα.
ο αριστοφανης επισης στο ψυρρη. αυτα μου ερχονται τωρα..
Fireball400
22/05/2008, 01:28
Το Χωρίς Ανάσα ήταν πολύ καλή φάση,συμφωνώ...και πολύ καλή φάση το <βρώμικο> που ήταν ακριβώς δίπλα:lol:
dodos 900
22/05/2008, 03:46
ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ!!!112
Με διπλό λουκάνικο!:a8: Και τα αυτιά να βουίιιιιιζουνε!:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
[.. [/B]
δε ξερουμε αν το no name εχει κλεισει απλως εγω περασα παρασκευη και ηταν κλειστο που κανονικα θα ηταν ανοιχτο το arch ειναι καλο αλλα ηπιο εχω παει και περνας καλα εχει και μπυρα με το μετρο παλια εξαρχεια παιζαν και καφετεριες μεχρι αργα οπως η grotta που εγινε βιβλιοπωλειο
και μετα ανοιξε το ΔΥΟΝΙΣΟΣ που ηταν μεζεδοπωλειο εκλεισε δε ξερω τι εγινε εκει το underground βαραει ακομα αλλα εχει μεινει ΙΔΙΟ 600 χρονια τωρα :lol: υπαρχει το ΑΝ για λαιβ βεβαια το salloοn δε ξερω εχω να παω χρονια οταν ειχα παει ειχε τους νταλτον στο τζαμι ζωγραφια :lol: αλλα υπαρχει μια καφετερια που ειναι ακρως μοτοσυκλετιστικη και παιζει μεταλ το Pit stop στο κερατσινη.
υσ η καντινα διπλα στο ανασα ολα τα λεφτα φερτε πισω στο γαυροκρατουμενο μεταλαδικο εκστρατεια ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ
atom_smasher
22/05/2008, 18:57
το βρωμικο παντως εχει παει λιγα μετρα παρακατω.
BELZEBOYLIS
22/05/2008, 19:04
τον φάγανε τον Παντελή ....πρώτα η Ανασα και μετά ο καιει πολύ Παντελής...Κρίμα:(
g.papalexis
23/05/2008, 09:02
Εγώ έχω χρόνια πλέον να κατέβω Αθήνα αλλά νομίζω ότι το Jasmin έχει γκρεμιστεί εδώ και χρόνια. Ξαναάνοιξε αλλού?
Το turbo σαντουιτς... ένα βράδυ με πήγε turbo πάντως... χαχαχα:lol:
To Jasmin είχε μετακομίσει τότε λίγο πιο κάτω. Ακόμα λειτουργεί στο νέο χώρο. Και ναι Τετάρτες παίζει καυτό χεβιμέταλ!1
Meyaleleth
23/05/2008, 18:09
Poquito Grande στο Παγκρατι... θεοπαλαβος Dj!!!! και γαμω τις μουσικες!!!
paramedic
23/05/2008, 19:31
Εγώ πάω τουεε τελευταίους μήνες μόνο ΚΑΒΑΤΖΑ. Παίζει ωραία μουσική και όχι τα ίδια και τα ίδια του Revenge Of Rock. Είναι καινούργιο μαγαζί,ουσιαστικά παρακλάδι του TEXAS. Γίνονται πολλά events συχνά και αξίζει. Για τσεκάρετε το θα σας αρέσει στάνταρ!!!
http://www.texasclub.gr/kavatza.htm
CLUBS/BARS
UNDERWORLD
Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5, Εξάρχεια
210 38 40 965
DADA
Ωρύγου 11, Ψυρρή
210 33 19 846
MO BETTER CLUB
Κάθε Πέμπτη Psychograndmamas
Θεμιστοκλέους και Κωλλέτη 32, Εξάρχεια
210 3812981
UNDERGROUND ROCK CAFÉ/CLUB
Α. Μεταξά 19-21, Εξάρχεια
210 38 22 019.
SALOON
Εθνικής Αντιστάσεως 66, Περιστέρι
ΟN STAGE
Ιερά Οδός 321, Αιγάλεω (έναντι Δημαρχείου)
210 59 14 000
TITHORA
Λ. Ιωνίας 275, Άνω Πατήσια
210 25 81 819
TEXAS
Ιπποκράτους 56
WIZARD
Κηφισίας 119, Μαρούσι
210 6141877
EXCALIBUR
Ορμινίου 4, Ιλίσια
210 7210477
ΑΝ Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
210 33 05 056
Gagarin 205
Λιοσίων 205
2108547600-1
χρονια πριν....κολαν μαρτινς λυκο παλαιστινα μπλουζακι σεπουλτουρα καρφια σε ζωνη περικαρπιο μαυρα ματια και νυχια(οχι απο την βρωμα:lol: ) 12 σκουλαρικια στο ενα αυτι 2 στο αλλο ενα στη μυτη και μια μωβ τουφα στα ξανθα μαλλια μου μεχρι την μεση φρικιο τι να κανουμε
κρυο πολυ κρυο (ευτυχως που δεν εβαλα το περφεκτο)σκευτομουν καθως με 200 διαφορετικα μεσα εφτασα εξω απο το Χωρις Ανασα σαββατο βραδυ κατα τις 12.
ενα τσιγαρο στο στομα 4-5 παιδια παρεα περπαταμε προς τα εκει και βλεπω ενα σωρο κοσμο εξω απο τις σκαλες που οδηγουσαν στο δευτερο οροφο (μιλαω για το τελευταιο ανασα στη καβαλας)
κατω το ρεμπεταδιο whatever ανοιχτο αλλα η ανασα κλειστη.
τι εγινε ρε παιδια? ρωταω κατι μαλλιαδες αλητες κλπ κλπ:lol:
δεν ειναι κανεις πανω.....
ελα ρε?μαλακια τι εγινε?
μετα απο μια ωρα αναμονης στο κρυο και το σιδερο μεσα στις μαρτινς ειχε παγωσει παρεα με τα ποδια μου καταυθανει μια bmw μαυρη καταιβενουν κατι τυποι και αναιβενουν πανω το μαγαζι ανοιγει τις πορτες του μπαινουμε ολοι μεσα ο καθεις σε ενα απο τα μπαρ που εχει τσιγαρο μπυρα και αρχιζει το προγματα
η κοπελιτσα διπλα μου μετα απο δε ξερω ποσες μπυρες βγαζει τις μποτες και μπουκαρει πρωτη πρωτη διπλα στα τεραστια ηχεια που παραμορφωναν τα παντα ετσι και τα πλησιαζες.
ερχονται η πανκαδες............ησυχοι σημερα δε θα εχουμε παλι φαπες :lol:
ιχνος απο ερυθρολευκο κασκολ πουθενα ολα κυλουν ωραια περναμε καλα και λεμε οτι αν παντρευτουμε ποτε θα βαλουμε τους μεγαλους κατω στο ρεμπεταδικο και εμεις θα σκασουμε πανω να γλεντησουμε
:rotflmao: οτι ναναι:lol:
φευγω κατα τις 3 η 4 δε θυμαμαι και περιμενω να ξαναερθει η επομενη φορα απο τις πολλες που ηδη ειχα παει....αλλα δεν ετυχε και μετα εκλεισε.
και αυτη ηταν η τελευταια μερα που ειδα το ανασα ανοιχτο και εφαγα το σαντουιτς εκεινο το διασημο
μετα ερημωσε ακουστικαν κατι τρελα για το κλεισιμο του τες πα κανεις δε θα μαθει αν τα σουξουμουξου στα εξαρχεια ηταν αληθινα
εγινε γυμναστηριο :sad:
δλδ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το υγιηνο περιβαλλον της ανασας :lol:
εποχες....if you are not into metal you are not my friend :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
fantacid
23/05/2008, 23:18
SILVER DOLLAR!!
:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
SILVER DOLLAR!!
:smokin: :smokin: :smokin:
Προστυχε!:smokin: :hypnotize
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ με την λιστα της Evis.
Ξεκιναμε απο τεταρτη.:beer: :rotflmao:
kavoyras
16/06/2008, 17:45
ego xero to kalitero metaladiko tis attikis to opoio den exei anaferthei akoma edo mesa
alla de sas to leo...........:beer:
mi mazeuomaste kai polloi :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από kavoyras
ego xero to kalitero metaladiko tis attikis to opoio den exei anaferthei akoma edo mesa
alla de sas to leo...........:beer:
mi mazeuomaste kai polloi :p
Θα με πεις εμενα που ειμαι λιγος? :look:
παιζει και το undercity στο πασαλιμανι αλλα δε θυμαμαι διευθηνση...
galacticcowgirl
18/06/2008, 06:57
Το Skull το ανέφερε κανείς?