PDA

View Full Version : ποιο (sm) θα διαλλεγατε??

Σελίδες : 1 [2]

xaris_sm
30/05/2008, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
να σε ρωτησω χαρη,εγω εχω οδηγησει ενα lc4 enduro 2004 κανα δυο φορες..και το πηρα και τρομαξα!!πρωτη δευτερα μην σου πω και 3η ανοιγα γκαζι(οχι στα πολυ χαμηλα) και σηκωνωταν σουζα κατ ευθειαν!!!το ιδιο ισχυει και για το σμ το δικο σου(μαμισιο)??βεβαια εκεινο ηταν πειραγμενο..ακρα,καρμπιλατερ,κεντρωφορο και ρευματα νομιζω..α,και ειχε πολλους κραδασμους..ετσι ειναι ολα η παιζει να ειχε παραπανω απο το πειραγμα??οχι οτι με πειραζουν αλλα λεμε..για πες μου,τελικη,εχεις παει κανα ταξιδακι?πως πας ταξιδι 200 χιλιομετρα π.χ..

φιλε γιωργο ολα τα lc4 640 που λεμε ειναι πολυ δυνατα μηχανακια και αποτομα εννοειτε και τα μαμισια,σιγουρα με fcr και acrapes εχει αρκετη διαφορα αλλα οχι τρελη,κραδασμους εχουν ολα τα lc4 εκτος του 690,εγω μετα απο τοσα χρονια με lc4 εγω δεν μπορω χωρις κραδασμους :rotflmao:

το ταξιδι ειναι καθαρα θεμα αντοχων εγω κανω 340 χλμ μονο με μια σταση για τσιγαρο και ενα αναψυκτικο:alien:
οι στασεις για βενζινα δεν μετρανε μιας και γεμιζω και την κανω καπακια

:wave2:

dez
30/05/2008, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
ελα ντε και αυτο αναρωτιεμαι, απο την αλλη ομως δεν υπαρχουν πλεον καινουργια και εγω περισυ που το πηρα ηταν ενα απο τα τρια τελευταια που ειχε η hellinmoto (απο οτι ελεγαν τουλαχιστον) γιατι σιγουρα θα ηθελαν να σπρωξουν το καινουργιο
ξερεις τι γινεται? Οι περισσοτεροι (οχι εσυ απαραιτητα) εχουν αποριψει το 690sm ως ασχημο ΜΟΝΟ απο τις φωτογραφιες! Το μηχανακι αδικειται πολυ σε 2 διαστασεις ;) Επισης, πιστευω οτι με τον καιρο, πολλοι θ αλλαξουν γνωμη για το design του 690... Οσο για τους κραδασμους, κι εμενα μου λειπουν λιγο :lol:

xaris_sm
30/05/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ξερεις τι γινεται? Οι περισσοτεροι (οχι εσυ απαραιτητα) εχουν αποριψει το 690sm ως ασχημο ΜΟΝΟ απο τις φωτογραφιες! Το μηχανακι αδικειται πολυ σε 2 διαστασεις ;) Επισης, πιστευω οτι με τον καιρο, πολλοι θ αλλαξουν γνωμη για το design του 690... Οσο για τους κραδασμους, κι εμενα μου λειπουν λιγο :lol:

τουλαχιστον εγω οταν πηγα να παρω το δικο μου και προσπαθουσαν να μου σπρωξουν το 690 ακομα και η 3 διασταση οχι μονο δεν βοηθησε αλλα επιβεβαιωσε και τις αλλες δυο διαστασεις που περιγραφεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γουστα ειναι αυτα

:beer:

giorgosp17
30/05/2008, 14:40
και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το 2005-06 απο το 690...δεν εχω προβλημα εννοειται με τους κραδασμους!!!!:cool: !!βεβαια αν ειχα λεφτα για τον δουκα3 ισως την εκανα την αμαρτια...χαρη το δικο σου μαμισιο ποσο εχει τελικη??

xaris_sm
30/05/2008, 14:43
και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το 2005-06 απο το 690...δεν εχω προβλημα εννοειται με τους κραδασμους!!!!:cool: !!βεβαια αν ειχα λεφτα για τον δουκα3 ισως την εκανα την αμαρτια...χαρη το δικο σου μαμισιο ποσο εχει τελικη??

γυρω στα 175 δεν το εχω παει πανω απο 160κατι, το λυπαμαι, ως γνωστο τα μονοκυλινδρα δεν ειναι για ταπες,εγω τουλαχιστον ουτε για να δω ποσα παει...δεν υπαρχει λογος να ξερω

JIMK7
30/05/2008, 16:53
παντως πολυ θα ηθελα να ανοιξω με ενα 690

:alien:

:rotflmao: :beer:

Τι να κανεις λεει :lol: το μονο ανοιγμα φιλε μου που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το μοτερ σου μπας και δεις καμια σκασμενη κεφαλη :rotflmao: οσο για το αλλο μη το σκεφτεσαι καν γιατι με το καλημερα στα 0-400 κανει 11.9 :winka: το μηχανακι ειναι αλλου καμια σχεση με τα παλια απο σκελετο θελεις ,αναρτησεις, γκαζια, φρενα, κραδασμους, στησιμο, αξιοπιστια ειναι αλλου, η ΚΤΜ εχει κανει πολυ καλη δουλεια αυτη τη φορα :p οπως ειπα και πιο πριν ειμαι αντιευρωπαιος αλλα αυτο το 690 οταν το εκανα βολτα αλλαξα γνωμη :smokin: αααα και μη κανεις το λαθος και ανοιξεις καμια φορα με κανενα 690 γιατι μετα θα εχουμε δραματα :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:wave2: :wave2:

gkmaggas
30/05/2008, 17:07
Παρακαλω να μην μπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φωτογραφια του 690 του JIMK7 γιατι θα πεσουν

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΤΧ660...............................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Souza_me_240kmh
30/05/2008, 17:13
το 690 με λιγο φτιαξιμο γινεται πολυ ωραιο

JIMK7
30/05/2008, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Παρακαλω να μην μπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φωτογραφια του 690 του JIMK7 γιατι θα πεσουν

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΧΤΧ660...............................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΚ δεν θα ξανασυμβεί :lol: :rotflmao: :lol: αν ειναι να σας κανω τοση μεγαλη ζημια :evil: γιατι αυτα πως τα ειπαμε ΧΤΧ660 :rotflmao: απο τη στιγμη που τα αγοραζεις τα παντρευεσαι :evil: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

xaris_sm
30/05/2008, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τι να κανεις λεει :lol: το μονο ανοιγμα φιλε μου που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το μοτερ σου μπας και δεις καμια σκασμενη κεφαλη :rotflmao: οσο για το αλλο μη το σκεφτεσαι καν γιατι με το καλημερα στα 0-400 κανει 11.9 :winka: το μηχανακι ειναι αλλου καμια σχεση με τα παλια απο σκελετο θελεις ,αναρτησεις, γκαζια, φρενα, κραδασμους, στησιμο, αξιοπιστια ειναι αλλου, η ΚΤΜ εχει κανει πολυ καλη δουλεια αυτη τη φορα :p οπως ειπα και πιο πριν ειμαι αντιευρωπαιος αλλα αυτο το 690 οταν το εκανα βολτα αλλαξα γνωμη :smokin: αααα και μη κανεις το λαθος και ανοιξεις καμια φορα με κανενα 690 γιατι μετα θα εχουμε δραματα :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ναι ναι μας τα παν και αλλοι αυτα :rotflmao:

παντως σοβαρα τωρα μιας και στο δικο μου οπως προειπα εχω fcr και ακραπες κτλπ 50 αλογα δεν ειμαι και εννοειτε οχι 60 αλλα, για σκεψου οτι ειναι λιγο πιο ελαφρυ και το Fcr τα σκαει πιο αποτομα και ξερα απο το injection....

ααα οτι ειναι πιο ομορφο το ειπαμε??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
30/05/2008, 19:43

παντως σοβαρα τωρα μιας και στο δικο μου οπως προειπα εχω fcr και ακραπες κτλπ 50 αλογα δεν ειμαι και εννοειτε οχι 60 αλλα, για σκεψου οτι ειναι λιγο πιο ελαφρυ και το Fcr τα σκαει πιο αποτομα και ξερα απο το injection....

Kαλα καλα ανοιξε τοτε με κανενα 690 κ υστερα τα ξαναλεμε (και τα 0-400 τα εχουν κατω από 12 sec) :winka: μονο μη μου πεις οτι δεν σε προειδοποιησα :lol: και κατι ακομα με την ομορφια δεν περνεις αλογα :winka: :lol: :rotflmao:

giorgosp17
30/05/2008, 22:25
γτ φιλε με την ομορφια δεν παιρνεις αλογα??δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομοιομορφο δηλαδη το καινουργιο??λιγο πιο ομορφο??:sick: :confused: :confused: :confused: :confused: ???καλοι οι ιπποι παραπανω,και οι μη κραδασμοι αλλα δεν αρεσει λεμεεεε....ειναι για περιεργα γουστα...

JIMK7
31/05/2008, 21:00
γτ φιλε με την ομορφια δεν παιρνεις αλογα??δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομοιομορφο δηλαδη το καινουργιο??λιγο πιο ομορφο??:sick: :confused: :confused: :confused: :confused: ???καλοι οι ιπποι παραπανω,και οι μη κραδασμοι αλλα δεν αρεσει λεμεεεε....ειναι για περιεργα γουστα...

Mα για μενα ειναι ομορφο :winka: λες να εχω παραξενα γουστα ?:lol: :rotflmao: :lol:

:beer: :beer:

orangefactor
31/05/2008, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ευτυχώς που σταμάτησες να βάζεις φωτό γτ δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το έκτρωμα! :lol:

όντως έχει κωλάρα άμα του βάλεις ακράπες πάνω...

Αυτό το μηχανάκι μοιάζει με τις γυναίκες-γαρίδες!
το κεφάλι είναι για πέταμα κ κρατάς το υπόλοιπο! :rotflmao:

;)

132519

orangefactor
31/05/2008, 21:20

φιλτρο+προγραμμα+akrapovic
:blush:
εχω ανοιξει με αρκετα ktm κ δεν μου εχει κατσει κανενα μπροστα.:a54: μονο ο super δουκας!:lol: με smc ομως πηγαιναμε μαζι.με την πρωτη ευκαιρια θα ανοιξω κ με δουκαΙΙΙ κ θα δουμε.παντως αν εισαι απο αθηνα κ βρεθουμε "τυχαια"στο σημα της ολυμπιακης τα παμε.φιλικα παντα ετσι ουτε Ο κοντρακιας θελω να το παιξω ουτε τπτ.:wave2:

οσο για την ομορφια εγω δεν το θεωρω ασχημο αλλα ιδιαιτερο.οταν ειχε βγει ο δουκαςΙΙ δεν θυμαστε τι λεγανε ολοι?το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι τοσο "αλητικο"

orangefactor
31/05/2008, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

+690

orangefactor
31/05/2008, 21:27
κ αν δεν σας αρεσει η μουρη......την κοβετε

132520

xaris_sm
01/06/2008, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
κ αν δεν σας αρεσει η μουρη......την κοβετε

εεε και εσυ...το παρακανες :rotflmao:

xaris_sm
01/06/2008, 12:13
;)

ναι ναι καλος ο κωλος αλλα θες και φατσα ε

:D

xaris_sm
01/06/2008, 12:16
φιλτρο+προγραμμα+akrapovic
:blush:
εχω ανοιξει με αρκετα ktm κ δεν μου εχει κατσει κανενα μπροστα.:a54: μονο ο super δουκας!:lol: με smc ομως πηγαιναμε μαζι.με την πρωτη ευκαιρια θα ανοιξω κ με δουκαΙΙΙ κ θα δουμε.παντως αν εισαι απο αθηνα κ βρεθουμε "τυχαια"στο σημα της ολυμπιακης τα παμε.φιλικα παντα ετσι ουτε Ο κοντρακιας θελω να το παιξω ουτε τπτ.:wave2:

οσο για την ομορφια εγω δεν το θεωρω ασχημο αλλα ιδιαιτερο.οταν ειχε βγει ο δουκαςΙΙ δεν θυμαστε τι λεγανε ολοι?το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι τοσο "αλητικο"

για πες μου λιγο τα δρομολογια σου...:D

giorgosp17
01/06/2008, 14:55
αν ειναι να το παρεις για να κοβεις ραβεις κτλπ γιατι δεν παιρνεις τον δουκα 3????????????

iNO
01/06/2008, 15:06
χαιρετε!!θα ηθελα να δημιουργησω ενα θεμα σχετικα με 2 μοντελα!!λοιπον εχουμε και λεμε..αν ησασταν 20 χρονων ποιο θα παιρνατε και γιατι φυσικα!!!
1)xtx 660
2)duke 2 640

στην αρχη σκεφτομουν και για versys η multistrada 620 αλλα ξενερωσα,δεν ξερω γιατι..σκεφτηκα απο μεσα μου,αργοτερα αυτα!!!

γνωριζω οτι ο δουκας εχει 5 ιππους παραπανω πρπ,περισσοτερη ροπη(?) και φυσικα λιγοτερα κιλα..

αν μπορειτε να διαφωτησετε σχετικα με τελικες,σερβις (δεν θελω σχολια του τυπου ΚαθεΤριτηΜαστορα )..μονο απο προσωπικες εμπειριες..φρενα αναρτησεις,ποιοτητα κατασκευης κτλπ...

φυσικα μου αρεσει περισσοτερο ο δουκας!!!μακαρι να ειχα λεφτα και για τον 3 αλλα . . . .. . . .:bigcry: ...

α,τελος,εχω οδηγησει το lc4 640 και ηταν ψιλοφτιαγμενο..μου φανηκε λιγο ενοχλητικο οι κραδασμοι..εχει και ο δουκας ακριβως τους ιδιους κραδασμους στο τιμονι??το χτ εχει κραδασμους?

egw tha dialega ton douka giati einai pio omorfos pio dynatos kai ehei kalyteri odigikh simperifora....eiha 625 smc paliotera kai oi kradasmoi emena den me enoxlousan

to mono pou xreiazodai afta ta mixanakia einai na tous kaneis to service tous otan prepei
an kai o proigoumenos idioktiths to prosexe tote den tha eheis provlima

safws kai to xt einai mia pio oikonomikh lysh alla OTI PLIRWNEIS PERNEIS