PDA

View Full Version : iced earth

Σελίδες : 1 [2]

atom_smasher
22/06/2008, 15:38
που στο γκαζι?...

mikros boudas
22/06/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
που στο γκαζι?... στην τεχνοπολη

EVI
22/06/2008, 16:00
καλα ρε

τσακωθηκατε για τους αιςντ ερθ? ελεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς :rotflmao: :lol:

(γαμω τελευταια φορα που τσακωνομασταν ηταν οταν οι μεταλικα κουρευτηκαν :lol: τσι πουτανας ειχε γινει τοτε στα στεκια):lol: :bawl: :lol:

στο γκαζι λοιπον το ροκ εμ ολ φεστιβαλ

να μου πειτε εντυπωσεις μιας που δε ξανα παω να τους δω τους εχω δει στα καλυτεροτερα τους :beer:

ασχετο/θυμαστε οταν ΄΄ενωθηκαν΄΄ Iced earth & blind guardian και φτιαξαν τους demons & wizards? ειχαν ερθει στο ροκ σιτυ για αυτογραφα εσπασε η τζαμαρια του δισκαδικου και επεσε πανω σε κατι παιδια ο ενας χτυπησε πολυ ειχε κλεισει η ακαδημιας εκεινη την ημερα :beer:
στο αλαιβ ιν αθενς στις φωτο του μπουκλετ ειναι παρα πολλοι φιλοι μου :lol: του τοτε.. χαλιες:lol:

αλλα ολα καλα παιδια αλλα μετα απο 20 συναυλιες +τα ροκγουειβ που εχω παει

εμενα το ονειρο μου εγινε πραγματικοτιτα και απο τοτε δεν εχω κεφι να παω σε αλλη συναυλια

ειδα τον οζυ με σαμπαθ...τι αλλο θελω :)

(μιας που το υπεργαματο tatoo the planet με slayer & pantera

:eyepop: :eyepop: ακυρωθηκε τοτε :sad: )

mikros boudas
22/06/2008, 16:18
εγω αυτους θελω να δω και μετα ηρεμησα:beer:

schumacher_
22/06/2008, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

(μιας που το υπεργαματο tatoo the planet με slayer & pantera

:eyepop: :eyepop: ακυρωθηκε τοτε :sad: )

Πού το θυμήθηκες αυτό... αν θυμάμαι καλά, είχε ακυρωθεί λόγω της 11/9?

Θα έπεφταν κορμιά στη συναυλία, αλλά δε μας έκαναν την τιμή τελικά... :lol: :lol:

BLiTzER
22/06/2008, 18:09
Μην ξεχάσουμε ότι εκτός των ερθ, παίζουν και κάποια σοβαρά ονόματα ε: Meshuggah, Pain of Salvation, Moonspell, Lacuna Coil, Venom. Αν μου περισσεύουν θα προσπαθήσω να παρευρεθώ, έστω για Meshuggah και PoS.

mikros boudas
22/06/2008, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Μην ξεχάσουμε ότι εκτός των ερθ, παίζουν και κάποια σοβαρά ονόματα ε: Meshuggah, Pain of Salvation, Moonspell, Lacuna Coil, Venom. Αν μου περισσεύουν θα προσπαθήσω να παρευρεθώ, έστω για Meshuggah και PoS. πεταχτηκε παλι:alien:

atom_smasher
22/06/2008, 18:52
venom βασικα θελω να δω.να πληρωσω λιγο δυσκολο.λυκαβυτο τουλαχιστον εχει και τα βραχακια.τοτε στην τζαμαρια ευη ημουν με κατι φιλου ς που θελαν αυτογραφα και ειμασταν μπροστα σχεδον στην τζαμαρια οταν εσπασε-ευτυχως εγω ημουν λιγο πιο πισω- και δεν χτυπησαμε.

mourgakos
29/06/2008, 19:43
αυτα τα βραχακια εχουν σωσει χιλιαδες δεκαδες δραχμες....