View Full Version : Θα ηθελα να μιλησω με τον θεο του φορουμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δυστυχώς καθημερινά βλέπεις την αηδία που σου προκαλεί πλέον ο νεοέλληνας. :(
Φιλαράκο δε θέλω να ξαναασχοληθώ μαζί σου. Κάντε κανά σύλλογο αδικημένων μπας & βρεις το δίκιο σου εδώ μέσα.
θα σε στεναχωρησω αλλα αποτελεις μερος της αηδιας και μαλιστα της αηδιαστικης υπεροψιας που διακατεχει τον νεοελληνα.
Vourkoufales
22/05/2008, 12:10
Δε διάβασα τπτ :smokin:
Cpt. Haddock
22/05/2008, 12:13
:rolleyes:
131616
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τωρα που το πατησα αλλαξε τιποτα?
Αν και δεν πάτησες κομβιον, διάβασα την συζήτηση που σε ενοχλεί και την βρήκα ενδιαφέρουσα μιας και αντιστέκεται στην ανάπτυξη της οικοηθικολογίας, ενώ καταβάλλεται και μια προσπάθεια αφύπνισης της λεγόμενης «οικολογικής συνείδησης».
Αλλη επιθυμία;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
καλητερα για σενα μιλαγαμε τον ολυμπιακο οτι τα Ζ μαμανε τους παντες και οτι εισαι κρυφο ντου(κ)ατιστι :p :rotflmao: :lol:
Operater
22/05/2008, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Αυτό θα πει "βροντερό παρών".... :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν και δεν πάτησες κομβιον, διάβασα την συζήτηση που σε ενοχλεί και την βρήκα ενδιαφέρουσα μιας και αντιστέκεται στην ανάπτυξη της οικοηθικολογίας, ενώ καταβάλλεται και μια προσπάθεια αφύπνισης της λεγόμενης «οικολογικής συνείδησης».
Αλλη επιθυμία;
ξεχασα οτι ειστε το οτιναναι.gr :wave2:
α πιο κατω εχει και ενα που ανηκει στα ταξιδιωτικα και παρα κατω εχει και ενα που ρωταει για την κοκα κολα και ανηκει στα τεχνικα.
πως δεν βρισκεται χρονο να τα δειτε και εδω μεσα απαντατε στο δευτερολεπτο ειναι οντως απαλευτο :wave2:
Vourkoufales
22/05/2008, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλητερα για σενα μιλαγαμε τον ολυμπιακο οτι τα Ζ μαμανε τους παντες και οτι εισαι κρυφο ντου(κ)ατιστι :p :rotflmao: :lol:
Λοιπόν στον επόμενο καφε θα σκάσω με μπλούζα "Ντουκάτι Ντάλλας" :smokin:
super_toto
22/05/2008, 12:20
Συμφωνώ με όλους.
α πιο κατω εχει και ενα που ανηκει στα ταξιδιωτικα και παρα κατω εχει και ενα που ρωταει για την κοκα κολα και ανηκει στα τεχνικα.
πως δεν βρισκεται χρονο να τα δειτε και εδω μεσα απαντατε στο δευτερολεπτο ειναι οντως απαλευτο :wave2:
Λυπούμεθα για την καθυστέρηση. Η φροντίδα των ΧΜΕΑ μας αναλώνει όλο τον διαθέσιμο χρόνο.
mats8282
22/05/2008, 12:21
ΧΜΕΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παλικάρι.... αφου μπορείς και γράφεις σε 1002 φόρουμ, όπως το καφασάκι μπάικερς, γιατί δεν πας εκεί αφού εδώ δε σε αρέσει;
Vourkoufales
22/05/2008, 12:23
Λοιπόν μίλησα με το Μάκη! :D
Τελικά μίλησε με το θεό! (http://www.youtube.com/watch?v=f6EDsQ_5-D0) :eyepop:
Cpt. Haddock
22/05/2008, 12:24
.... Η φροντίδα των ΧΜΕΑ ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι κι ο άλλος μαεθρατ αλλα κι εσυ΄δεν πας πισω :bigcry:
Λυπούμεθα για την καθυστέρηση. Η φροντίδα των ΧΜΕΑ μας αναλώνει όλο τον διαθέσιμο χρόνο.
τι εξυπνο θεε μου.τωρα εγω πρεπει να ρωτησω τι ειναι το ΧΜΕΑ και μετα να μου πεις εσυ καποια βλακεια που αφορα εμενα και τους αλλους που γκρινιαζουν και θα με ξεφτιλισεις.....
μου μυρισες δημοτικο :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παλικάρι.... αφου μπορείς και γράφεις σε 1002 φόρουμ, όπως το καφασάκι μπάικερς, γιατί δεν πας εκεί αφού εδώ δε σε αρέσει;
γιατι το moto αποτελει την πηγη των 1002 φορουμ και πρεπει να το σεβαστειτε καποτε αυτο.
δεν ειναι μονο δοξα το μοντεριλικι ειναι και υπευθυνοτητα
Operater
22/05/2008, 12:27
γιατι το moto αποτελει την πηγη των 1002 φορουμ και πρεπει να το σεβαστειτε καποτε αυτο.
Μήπως, λέω μήπως, θες να γίνεις μοντεράτορας? :confused:
Απλή ερώτηση αδερφέ
Ποια δόξα θέε μου.....?:confused: :confused: :confused:
Δοξάστι με, δοξάστι με.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :alien: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Απλή ερώτηση αδερφέ
μπα ρε φιλε ειμαι στο kawasaki :wave2:
Απλή ερώτηση αδερφέ
ειναι μοντεραιτορ αλλου :winka:
Α! ξέχασα... φορέστε το σωσίβιο σας...
Launching......:cool:
Operater
22/05/2008, 12:30
ειναι μοντεραιτορ αλλου :winka:
Είσαι γνωστό μέλος και σε άλλα φόρα... (ή φορά).
Συγχώρεσε μου την αφέλεια, ω γνωστό μέλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποια δόξα θέε μου.....?:confused: :confused: :confused:
Δοξάστι με, δοξάστι με.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :alien: :look:
ουτε χωριατικα δεν εισαι ικανος να μιλησει παρολου που εισαι τσοπανος
την δοξα αυτη που με νταβατζιλικι μου απαντας και μου σηκωνεις καρτες.αντε τωρα εισηγησου
Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο 3 οι παραπονούμενοι, αλλά λέμε τώρα...
Απλά κάθε forum, ανεξάρτητα με το πως ξεκινά, έτσι καταλήγει... Μία μικρή ομάδα χ ατόμων να μονοπωλεί και άλλοι εκατοντάδες να παίζουν το ρόλο κομπάρσου... Οπότε δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι... Αν θες forum με τους όρους σου, κάνε ένα δικό σου!!! ;)
Πάντως, κόβετε posts που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ spam, αλλά δε νομίζω τα δικά σας χιλιάδες posts να είναι πάντα εντός θέματος και χρήσιμα για τον αναγνώστη...
Και σε αυτό το thread, πάλι έχετε συσπειρωθεί ενάντια σε όποιον απειλεί το "κάστρο" σας...
Δε σας κατηγορώ, προσωπικά είμαι αδιάφορος, αλλά μην το παίζετε και παναγίες με παιδεία, αξιες και ιδανικά γιατί εκτίθεστε...
Είσαι γνωστό μέλος και σε άλλα φόρα... (ή φορά).
Συγχώρεσε μου την αφέλεια, ω γνωστό μέλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a9: :a9: σε συνχωρω :smokin: :lol: :lol:
Vourkoufales
22/05/2008, 12:31
Εγώ λέω να μαζευτούμε σε κάνα βουνό να πούμε και σε δυο τρία άτομα ακόμα έχει τζερτελε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξουτ ξουτ Ορέστη απο μέσα μου! :a4:
vestromas
22/05/2008, 12:32
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
22/05/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;
όχι.... :sad:
γι' αυτό και έφυγα απο μοντεράτορας :rotflmao:
dirtbird
22/05/2008, 12:35
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι.
:(
Πιάνει όμως στις μανάδες τους.... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο 3 οι παραπονούμενοι, αλλά λέμε τώρα...
Απλά κάθε forum, ανεξάρτητα με το πως ξεκινά, έτσι καταλήγει... Μία μικρή ομάδα χ ατόμων να μονοπωλεί και άλλοι εκατοντάδες να παίζουν το ρόλο κομπάρσου... Οπότε δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι... Αν θες forum με τους όρους σου, κάνε ένα δικό σου!!! ;)
Πάντως, κόβετε posts που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ spam, αλλά δε νομίζω τα δικά σας χιλιάδες posts να είναι πάντα εντός θέματος και χρήσιμα για τον αναγνώστη...
Και σε αυτό το thread, πάλι έχετε συσπειρωθεί ενάντια σε όποιν απειλεί το "κάστρο" σας...
Δε σας κατηγορώ, προσωπικά είμαι αδιάφορος, αλλά μην το παίζετε και παναγίες με παιδεία, αξιες και ιδανικά γιατί εκτίθεστε...
:a19: :a18: :a20:
dirtbird
22/05/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι.... :sad:
γι' αυτό και έφυγα απο μοντεράτορας :rotflmao:
Δες παραπάνωω απάντηση....:D
βιάστηκες :bigcry: :bigcry:
ουτε χωριατικα δεν εισαι ικανος να μιλησει παρολου που εισαι τσοπανος
την δοξα αυτη που με νταβατζιλικι μου απαντας και μου σηκωνεις καρτες.αντε τωρα εισηγησου
Μπορείς έστω μια φορά να προσέξεις λίγο πως μιλάς? ή γουστάρεις απλά να βάζεις λάδι στη φωτιά?
Άντε στα καβασάκια σου. & νταβάδες & άλλα σχετικά να λες σε κάποιον που το ξέρεις.
Άντε ΛΑΚΑΜΑ, ε λακαμά. Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
ΟΥΣΤ:mad:
ε ναι μην κοιτας ο δικος μου ειχε φυγει απο μοντ απο εδω οταν τον γνωρισα αλλα οταν μου το ειπε +οτι ειχε 1000ρα και μακρυα μαλλια επαιζε και σε μεταλ συγκροτημα υπεκηψα...........:rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
22/05/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
βιάστηκες :bigcry: :bigcry:
:a018:
Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
ΟΥΣΤ:mad: [/B]
στη κρητη ειμαστε?:look: πιασε ενα ρακι μαζι με τα :a014:
makis206
22/05/2008, 12:39
ρακι
Πολύ ώρα κρατήθηκα και δεν έγραψα αλλά εδώ κάποιος με φώναξε !:look:
:rotflmao: :a33: :a33: :a33: :a33: :a33: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ ώρα κρατήθηκα και δεν έγραψα αλλά εδώ κάποιος με φώναξε !:look:
:rotflmao: :a33: :a33: :a33: :a33: :a33: :rotflmao:
δωσε στο λαο σου :a33:
Μπορείς έστω μια φορά να προσέξεις λίγο πως μιλάς? ή γουστάρεις απλά να βάζεις λάδι στη φωτιά?
Άντε στα καβασάκια σου. & νταβάδες & άλλα σχετικά να λες σε κάποιον που το ξέρεις.
Άντε ΛΑΚΑΜΑ, ε λακαμά. Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
ΟΥΣΤ:mad:
χαιρετισματα στην βορεια αιγυπτο :wave2:
vestromas
22/05/2008, 12:45
Μονο εμεις οι Ελληνες καταφερνουμε τον καβγα να τον μετατρεψουμε σε γιορτη και χαβαλε!:rotflmao:
Οι αλλοι λαοι ξεκινανε συζητωντας και μολις πιουν λιγο παραπανω, γινονται μαλια κουβαρια και καταληγουν τραυματισμενοι στα νοσοκομια.:rotflmao: :beer: :beer: :wave2:
makis206
22/05/2008, 12:46
Στα διάλα κι έλεγα από που την κληρονόμησα τέτοια φούτσα..:lol: :lol: :rotflmao:
Vourkoufales
22/05/2008, 12:46
ιντα πες ορε :mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
22/05/2008, 12:48
ρε παιδες γιατι καθεστε και αναλωνεστε συνεχεια στα ιδια πραγματα;:confused:
καποια πραγματα ειναι στανταρ, το εχουμε πει.
- το moto.gr εχει ξεφυγει εδω και πολυ καιρο απο το στυλ που ξεκινησε.
- απο την στιγμη που θελετε / θελουμε να συζηταμε και αλλα θεματα εκτος μηχανης...θα αναγκαστουμε να ανεχτουμε τα ποστακια ολων..ακομα και τα δικα μας που μπορει οντως να ειναι μπουρδες και εμεις να μην το βλεπουμε.
- αλλιως....αν καποιος θελει να γραφει οτι του κατεβει χωρις να το τρωνε...υπαρχουν και αλλα φορουμς που γραφουν οτι ναναι....
- και εγω απαντω στα ποστακια που αφορουν την μπαλα...αλλα αν μου την πει καποιος δεν θα εχω δικιο αν χαλαστω. αυτο βεβαια εξαρταται και απο αλλα πραγματα...οπως την ανοχη αλλων ποστ και την διαγραφη αλλων....που μας φερνει στο παρακατω..
- σιγουρα υπαρχει μια καποια παραπανω ¨εκτιμηση¨ σε συγκεκριμενα ατομα απο mods...αλλα....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...τι να κανουμε;
και εμεις να ειμασταν πιθανον να καναμε το ιδιο......
ουτε βεβαια η πολιτικη του ...οπως επισης το να λενε καποιοι...αν δεν σαρεσει φυγε, ή πατα το κοκκινο κουμπακι πανω δεξια, ειναι τουλαχιστον γραφικο...ξεχναν οτι δικαιωμα να το πουν αυτο εχουν μονο οι ιδιοκτητες του site κατα την γνωμη μου. Αν παλι κανω λαθος...οκ
- οπως επισης, οι mods ειναι ανθρωποι και εχουν αλλες ασχολιες..νευρα..κλπ, δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα απο αυτους, ουτε να καθονται να κρινουν ΟΛΑ τα ποστακια ενα ενα ουτε τιποτα.
- απο την αλλη βεβαια...αυτο τους εχει ανατεθει και αυτο πρεπει να κανουν....ειναι mods και οχι μαγκες οπως νομιζουν καποιοι.
ΣΎΜΠΕΡΑΣΜΑ....δειτε τα ολα σαν γεγονοτα....οποτε...απλα δεχθειτε οτι ετσι εχουν τα πραγματα...και κρινετε αν θελετε να συνεχισετε να γραφετε και να τσακωνεστε και να ζητατε εξηγησεις...η αλλιως παρακολουθειστε αυτα που σας ενδιαφερουν μονο και μην ασχολειστε με τα υπολοιπα....
ουτε την ζαχαρενια σας θα χαλατε, ουτε τιποτα
:wave2: :wave2: :beer:
Στα διάλα κι έλεγα από που την κληρονόμησα τέτοια φούτσα..:lol: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ για να μην στελνουμε αδικα πμ :blush: :lol:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ για να μην στελνουμε αδικα πμ :blush: :lol:
Ο ΜΟΖΑΡΤ
devil's animal
22/05/2008, 12:57
εδω σπαμμαρουμε??:look:
ωραια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο ΜΟΖΑΡΤ
Τι ψυχή θα παραδώσουμε ΡΠΜ........ :sad:
τελευταιο ποστ (εκτος και αν ερωτηθω πρωσοπικα κατι)
και σοβαρα
λιγο κρατει για χαρη των ανθρωπων που δημιουργησαν τον χωρο αυτο και δε ξερουν τι να κανουν γιατι δε τους παει και η στολη του πυροσβεστη εναν ξερω και εχω εκτιμηση και συμπαθεια στο ατομο του και τους αλλους τους εχω συναντησει και γνωρισει τυχαια δε προσβαλουν τον χωρο που φτιαξαν αλλα οταν τους μιλας για το μοτο βλεπεις μια μικρη δοση στεναχωριας στο πρωσοπο τους στη τελικη ειναι το ''παιδι'' τους που ''ενηλικωθηκε'' και το αφησαν ελευθερο δεν ειπαμε να γινει φλωρος αλλα εχει παρει το στραβο το δρομο και ειναι κριμα.αφηστε το πνευμα οτι εγω ειμια καλυτερος απο ολους και ξερω να κρινω ποιο μελος ειναι αχρηστο και ποιος μοντ ψωναρα
ευη.
argi6argi
22/05/2008, 13:09
Σε μια ώρα γράφτηκαν 5 σελίδες :eyepop: μπούρδες! Μπράβο σε όλους! (κι εμένα μαζί, αφού συνεισφέρω)
1. Σίγουρα δεν είναι 2-3 αυτοί που θέλουν να διαμαρτηρηθούν, απλά οι υπόλοιποι (συνήθως κι εγώ) έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε.
2. Μήπως θα έπρεπε το φόρουμ κάποια στιγμή να πάρει όντως τη μορφή moto.gr, και μόνο αυτό;
3. Απο τη στιγμή που ξεκίνησε το να γράφουμε, σχεδόν ό,τι θέλει ο καθένας, τα όρια καθορίζονται πολύ δύσκολα.
4. Όταν μπαίνω στο φορουμ κοιτάω αυτά που με ενδιαφέρουν και είναι σχετικά με moto, τα υπόλοιπα γιατί να υπάρχουν; Τα θέματα πολιτικής, παδοσφαίρου, μαγειρικής κτλ μπορούν να υπάρχουν στα αντίστοιχα φόρουμ. Όταν γίνεται πιο χαλαρό το κλίμα και αρχίσουν να μπαίνουν τέτοιου είδους θέματα καταλήγουμε στο (3.)
Έχουμε μπερδέψει την ελευθερία με την ασυδοσία και τη βλακεία.
Πιστεύω οτι όλο αυτό έχει προκληθεί απο τη χαλαρότητα που υπάρχει στα θέματα που ανοίγονται. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να ποστάρονται μόνο θέματα μοτοσυκλέτας και άμεσα συνδεδεμένα με αυτά.
Γειά σας και χαρά σας!:wave2:
Μια αντιρρηση εχω μονο.
Οσον αφορα την πατατα..ΜΑΚΑΡΙ ολα τα ασχετα ποστ να ηταν στυλ πατατας. Προσωπικα θα ενιωθα αρχοντας (αρχοντισσα για οσους εξακολουθουν να νομιζουν οτι με λενε Ηλια) αν με ενα 'ηλιθιο' ποστ αφυπνισα εστω 5 απο εσας και αρχισατε επιτελους να ζητατε τις σωστες σακουλες (η καθολου σακουλα!). Αν ειχα ποσταρει εγω το πατατοποστ και μου το σβυναμε..ναι..θα την ελεγα σε Θεους και δαιμονες γιατι ΚΑΠΟΙΑ πραγματα μας αφορουν ολους..και οχι μονο εμας..μα τα παιδια και τα εγγονια και τα δις και τα τρις. Αλλα το κωλοχαρτο...ελεος...ας κοπηκε..παμε παρακατω. Εχω φριξει με τα απειρα ποστ εδω μεσα.. αλλα περαν του ζητηματος των soft pr0n ποστ ή φωτο..λογος στη τελικη δεν μου πεφτει.
Εγραψα και καμμια 20ρια γραμμες ακομη αλλα επειδη ΞΕΡΩ (χωρις να εννοω τους εδω Θεους) οτι στην τελικη ο Θεος παιζει μπαλα και δικο του γηπεδο ειναι..τζαμπα θα τα πω (κι ο Ανδρεας ξερει τι εννοω).
Band(age)it
22/05/2008, 14:03
εδω ο bandidagit πως το λενε το παλλικαρι οταν με ειδε πρωτη φορα γουρλωσε τα ματια και ειπε <<εσυ εισαι?,απιστευτο σε περιμενα για μεγαιρα:rotflmao: :lol: ) και πιναμε το καφεδακι μας γελωντας και προσπαθωντας να τον πεισω οτι οντως ειμαι μεγαιρα:lol: :smokin: (να ναι καλα ο οριζοντας που με βοηθησε:lol: )
Ηταν σκοταδι δε σε ειδα καλα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
22/05/2008, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ηταν σκοταδι δε σε ειδα καλα...
και μετα καβαλησες το υπερΤΟΥΜΠΑΝΟ σου με τα + 0,5 αλογα????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κύριοι (και κυρίες), θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η ιστορία...?
προσωπικά,
έχουν σβηστεί αρκετά δικά μου ποστ και ΔΕΝ έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με αυτό.
Προφανώς είτε θα ενοχλούσαν είτε θα ήταν άχρηστα στους υπολοίπους...και δεν ενόχλησα/παραπονέθηκα ποτέ.
Το σέβομαι, το αποδέχομαι και παίζω μπάλλα. Αλλιώς φεύγω...
Είναι απλό.
Τέλος,
θεωρώ ότι οι μοντς κανουν ΚΑΛΑ αυτό που πρέπει να κάνουν και αυτό που οφείλουμε εμείς είναι να μην τους το κάνουμε δυσκολότερο απ'ότι είναι...
@μοντς: ξυρίστε το όλο να πάει στην ευχή...τι το αφήνετε?
εφ'όσον ξέρετε εκ'των προτέρων τι θα γράψει ο καθείς μας.
@μικετζ: χαλάρωσε, γιατί όταν συγχίζεσαι το χάνεις περισσότερο και από τον εκλεκτό σνίπερ.
@ευη: δεν μπορώ βρε κούκλα μου, να βγάλω νόημα αν γράφεις παραπάνω από μια πρόταση...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@ευη: δεν μπορώ βρε κούκλα μου, να βγάλω νόημα αν γράφεις παραπάνω από μια πρόταση...
QUOTE]
mhn diavazeis so simple :wave2:
ΦΙΛΟΙ........MODS.......
Λυπάμαι πού ή έτεροχρονισμένη διαμαρτυρία μου μετά άπό πολύ καιρό
άνέβασε τούς τόνους αύτής τής κουβέντας.......
Πιστέψτε με πώς........ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ......δέν είχα καμμία διάθεση γιά κάτι τέτοιο.
Τό μόνο πού έπιδιώκω είναι μέσα άπό τήν έπικοινωνία μας νά .....
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ FORUM........
Τρία χρόνια έδώ μέσα........ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.........μαθαίνω,πληροφορούμαι
ένημερώνομαι,έχω κάνει φίλους ,γνωστούς κ.λ.π.....
Άν λοιπόν φίλε RSP......ήθελα θά τό πατούσα τό κουμπάκι πού είπες......!!!!!!!
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ.........ΜΑΖΙ ΣΑΣ........!!!!!
ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ......?????
Ή ή άπάντηση είναι ........ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΦΥΓΕ.....!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ....???
Μπορούμε ,νά σάς ύποδείξουμε κατά τή γνώμη μας τά λάθη σας...????
ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ.........ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...........
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ........!!!!!!!
ΟΧΙ ΟΜΩΣ............φύγε έσύ ,έλα έσύ.........!!!!!!!!
Άκουσα πολλές άνακρίβειες άπό μέρους σας......
Όπως γιά παράδειγμα ό φίλος Βύρων είπε ότι.........ή μόνη μου άσχολία έδώ είναι τό ποδόσφαιρο
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ........
ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ..............ΤΕΛΟΣ ,ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ......!!!
Όσες φορές προσπάθησα νά κάνω πολιτική,κοινωνική κουβέντα..........
τελείωνε άδοξα..........ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.....!!!!
μέχρι πού ήρθε μιά μέρα ό φίλος μας ό ΚΑΠΤΕΝ...........έκεί πού μιλάγαμε καί είπε
ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ........!!!!!!!!
Δέ γίνεται όμως νά μήν ύπάρχει πολιτική χροιά άκόμα καί σέ μιά συζήτηση γιά τό
πόσο .....ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΑΝΤΑ.....!!!!!!
Φίλε Βύρωνα σέ εύχαριστώ γιά αύτό πού έκανες γιά μένα.........αύτοί πού μέ γνώρισαν
ίσως κατάλαβαν τί τύπος είμαι,κάποια στιγμή θά τό άνταποδώσω....!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΣ....
Είναι πλέον ή θέση σου,μέ τό μέλος.....!!!!!
ΦΙΛΟΙ.........
Θά μπορούσα νά γράφω γιά ώρες, δέ νομίζω όμως ότι χρειάζεται άλλο ....
ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ.........
Καί όπως είπε καί ό φίλος ό ΑΕΚΑΡΑΣ..........γειά σου ρέ Πάνο.......τήν άλλη φορά κερνάς
έσύ, δέ τή γλυτώνεις, θά σέ πάω γιά φαί,.............
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ.............ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..........
ΚΑΙ..........
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ..........
ΚΑΙ.........
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ..........
Νάστε όλοι καλά,έχθροί καί φίλοι, μέλη καί Mods,.......Κρητικοί καί Πλατύποδες.....!!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ.............ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..........
ΚΑΙ..........
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ..........
ΚΑΙ.........
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ..........
Απ΄το στόμα σου και στου mod :lol: τ΄αυτί. θα επανέλθω αργότερα γιατί έχω ένα meeting :a023:
εχω να πω 2 πραγματα.1 ευχαριστο και ενα δυσαρεστο.
πρωτα τα δυσαρεστα:παλι εχασα το παρτυ που να παρει...:sad:
και τωρα τα ευχαριστα: ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ !!!!!!!! ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ !!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ.δε ξεκολατε σιγα-σιγα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχω να πω 2 πραγματα.1 ευχαριστο και ενα δυσαρεστο.
πρωτα τα δυσαρεστα:παλι εχασα το παρτυ που να παρει...:sad:
και τωρα τα ευχαριστα: ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ !!!!!!!! ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ !!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ.δε ξεκολατε σιγα-σιγα...
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.......
Λείπει ό Μάρτης άπό τή Σαρακοστή......???
Σιγά μήν τά διάβασες όλα,άσε τά πούστικα.......
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.......
Λείπει ό Μάρτης άπό τή Σαρακοστή......???
Σιγά μήν τά διάβασες όλα,άσε τά πούστικα.......
μα τον ολυμπιακο σου λεω ρε....μεχρι και τα δικα σου ποστ διαβασα!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μα τον ολυμπιακο σου λεω ρε....μεχρι και τα δικα σου ποστ διαβασα!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.........
Σιγά τόν όρκο..........νάλεγες μά τό Λεμονή νά πώ μάλιστα
Λές ψέμματα....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.........
Σιγά τόν όρκο..........νάλεγες μά τό Λεμονή νά πώ μάλιστα
Λές ψέμματα....
:a26: :a26: :a26:
Aν και δεν ειχα καμια ορεξη να ασχοληθω πλεον αλλο, αλλα μονο και μονο για τον σεβασμο που εχω σε καποια ατομα, θα απαντησω
Αν ενας ανθρωπος δεν εχει προσωπικοτητα, και περιμενει ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ για να αποκτησει και να γινει καποιος, τοτε δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ΞΕΦΤΙΛΑΣ
Επισης οταν ενας ανθρωπος, δυσκολευεται να βαλει στην ''παρεα'' καποιον νεο, με τα ισα δικαιωματα που εχουν και οι ''παλιοι'', τοτε αυτο δηλωνει ΚΟΜΠΛΕΞ
Σαν τον παλιο εργαζομενο που θαβει τον νεο, μην του φαει την θεση
Τωρα βεβαια ποιος ειναι ο παλιος και ποιος ο νεος, οταν γραφω στο moto.gr απο την προηγουμενη χιλιετια, αυτο δεν το ξερω, αλλα τεσπα...:rolleyes:
Καθηστε μονο και ρωτηστε τους εαυτους σας, γιατι δεν γραφουν πλεον μελη ιδρυτικα, μονο αυτο
Καθηστε επισης και διαβαστε τον τροπο με τον οποιο γραφετε
Ειναι φοβερο αυτο το πραγμα, οσοι γινανε mod εδω, γραφουν με τον ιδιο ακριβως φασιστικο τροπο, ρε μπας και πατε καμια σχολη πριν?
Μου θυμιζετε τα παιδακια στο σχολειο, που οταν ο cool συμαθητης, πεταγε μια μαλακια, ολοι γελαγαν, και οταν την πεταγε ο nerd, τοτε ''ααααα, τι μαλακια''
over and VERY out
Άν λοιπόν φίλε RSP......ήθελα θά τό πατούσα τό κουμπάκι πού είπες......!!!!!!!
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ.........ΜΑΖΙ ΣΑΣ........!!!!!
Νάστε όλοι καλά,έχθροί καί φίλοι, μέλη καί Mods,.......Κρητικοί καί Πλατύποδες.....!!!!!!!!
Συμφωνω μαζι σου σχεδον σε ολα..Αλλα θεωρω σωστο αν εχεις καποιο προβλημα με ενα "κοψιμο" ή οτιδηποτε να στειλεις ενα πμ στον αναλογο μοντ..Ετσι δεν θα παρει αυτες τις γελοιες προεκτασεις και θα εξηγηθουν ολ απολυ καλυτερα...και οσο αφορα το κουμπακι...πηγαινε πιο πολυ σε αντιδρασεις οπως η παρακατω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
over and VERY out
Να ειμαστε ολοι παντα καλα και ορθιοι!!:wave2:
el_hymador
22/05/2008, 20:24
Αξιζε να διαβασεις την συζητηση απο την αρχη μεχρι το τελος μονο και μονο για εναν λογο...
την θεϊκη ατακα του maki σχετικα με την foutsa του!!!
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αξιζε να διαβασεις την συζητηση απο την αρχη μεχρι το τελος μονο και μονο για εναν λογο...
την θεϊκη ατακα του maki σχετικα με την foutsa του!!!
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol: :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Πραγματικά άξιζε!!! :rotflmao: :rotflmao:
Ντροπη ρε μαγκες! Τι ειναι αυτα...:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Ντροπη ρε μαγκες! Τι ειναι αυτα...:yuck:
Dropi kai apo emena gia to paralirima
:a019: