PDA

View Full Version : ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ Dainese Newsan

micele
21/05/2008, 23:09
Γειά σας , θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο μπουφάν ,είναι το νέο δερμάτινο τις dainese στο οποίο η επένδυση τις δεν αφαιρείται :eyepop: καλά διαβάσατε!είναι μόνιμη και όπως ισχυρίζεται και η εταιρεία δεν χρειάζετε!απο τα λεγόμενα τις αναφέρει για κάποιες μικροκυψέλες που ενσωματώνει και η οποία συγκρατει την θερμότητα τις κρύες μέρες του χειμώνα & αντιθέτως το καλοκαίρι αναπνέει ώστε να γίνεται πιο δροσερό:sick:
Το ερώτημα ειναι το εξής :έχει κανεις απο εσάς το παραπάνω μπουφάν ? εχετε ακούσει κάποιο σχόλιο?οποιαδήποτε γνώμη σας θα με ενδιέφερε.ευχαριστώ προκαταβολικά!

KRITIKOS1981
22/05/2008, 01:03
καλησπερα φιλε micele.....

το μπουφανακι το αγορασα πριν 2 εβδομαδες και μεχρι στιγμης σε μικρεσς εξορμησεις που εχω κανει

εως τη χαλκιδα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

εχει τελεια εφαρμογη γιατι εχει μαλακοτερο δερμα απο τα παλαιοτερα μοντελα και απο θεμα ζεστης

δεν ειχα κανενα προβλημα με την επενδυση γιατι οπωσ ειπες και εσυ αναπνευει σαν ισοθερμικο.

τωρα δεν μπορω να πω πως θα ανταποκριθει και το χειμωνα με το κρυο αλλα αυτο θα το δουμε σε

μερικους μηνες....

παντως δεν μπορω να στο προτεινω και να σε παρω στο λαιμο μου γιατι οπως σου ειπα το εχω

μονο 2 εβδομαδες....

ελπιζω να σε βοηθησα.......

παντα ορθιος!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

micele
31/05/2008, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από KRITIKOS1981
καλησπερα φιλε micele.....

το μπουφανακι το αγορασα πριν 2 εβδομαδες και μεχρι στιγμης σε μικρεσς εξορμησεις που εχω κανει

εως τη χαλκιδα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

εχει τελεια εφαρμογη γιατι εχει μαλακοτερο δερμα απο τα παλαιοτερα μοντελα και απο θεμα ζεστης

δεν ειχα κανενα προβλημα με την επενδυση γιατι οπωσ ειπες και εσυ αναπνευει σαν ισοθερμικο.

τωρα δεν μπορω να πω πως θα ανταποκριθει και το χειμωνα με το κρυο αλλα αυτο θα το δουμε σε

μερικους μηνες....

παντως δεν μπορω να στο προτεινω και να σε παρω στο λαιμο μου γιατι οπως σου ειπα το εχω

μονο 2 εβδομαδες....

ελπιζω να σε βοηθησα.......

παντα ορθιος!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

φίλε κρητικέ ύστερα απο ερώτημα που έκανα σε φίλο μοτοσυκλετιστή στον δρόμο τυχαίος ο οποίος φορούσε και αυτός newsan μου απάντησε (με προέτρεψε να το πάρω κιόλας)ότι το έχει απο τον χειμώνα και ξέρεις τι ...είναι αρκετά ζεστό τον χειμώνα σαν να φοράς επένδυση.
τελικά το πήρα:sun: :sun: σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

KRITIKOS1981
31/05/2008, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από micele
φίλε κρητικέ ύστερα απο ερώτημα που έκανα σε φίλο μοτοσυκλετιστή στον δρόμο τυχαίος ο οποίος φορούσε και αυτός newsan μου απάντησε (με προέτρεψε να το πάρω κιόλας)ότι το έχει απο τον χειμώνα και ξέρεις τι ...είναι αρκετά ζεστό τον χειμώνα σαν να φοράς επένδυση.
τελικά το πήρα:sun: :sun: σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

καλοριζικο και αγρατζουνιστο να ειναι φιλε μικελε!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:a10: :a10: :a10: