View Full Version : OnBoard cam, Megara circuit, rider Runner Ducati
Runner Ducati
22/05/2008, 01:17
ειναι απο το χθεσινο τρακντευ 21-05-2008
ενας γυρος στα Μεγαρα με το Μονστερακι μου σε χρονο 1'.09",1 ...δεν ειναι ο ταχυτερος με την καμερα βεβαια γιατι δεν προλαβα να κανω το τρακντευ, ενα προβλημα με την αλυσιδα το τελειωσε προωρα ενω μολις ειχα βαλει για λιγους γυρους την καμερα για πρωτη φορα... anyway δεν απεχει αρκετα απο το προσωπικο για την ωρα "ρεκορ" ετσι και αλλιως που ειναι 2-3 δεκατα πιο γρηγορα και ψηλα στο 1'.08" προσπαθωντας να ακολουθησω τον 996 που ηταν παρεα στην πιστα αλλα γυρναγε 2sec πιο γρηγορα μεσον ορο... αλλα δεν πειραζει τωρα αρχιζουν τα καλα... στο βιντεο φαινεται η μεγαλυτερη συνολικα διαδρομη που κανω στην πιστα γιατι δεν "γλυφω" οσο θα επρεπε τα κερμπς... σιγουρα σηκωνει φρενα βαθυτερα πριν και μεσα στην στροφη ακομα, και λιγο νωριτερα το γκαζι στην εξοδο και θα αρχισω να δουλευω πανω σε αυτο εαν εχω χρονο και μερικα φραγκακια, ελπιζω και πιστευω καποια στιγμη να γυρναω "ανετα" μεσα στο 1'.08" και να γραψω και κανα ηρωικο tooth 1'.07" εννοειται με το Μονστερακι στοκαρια.... που θα παει...
ελπιζω να σας αρεσει... :)
link
http://www.youtube.com/watch?v=2nOsd_ZE7Og
devil's animal
22/05/2008, 01:26
:beer: :beer: :beer: :beer:
ωραιος!
:a013:
dodos 900
22/05/2008, 03:22
Ωραίο βιντεάκι με πολύ καλή εικόνα!Ξυρίζει το τερατάκι!:a013:
Ωραιος ο καπετανιος ......... ρε συ ...... μηπως αλλαξες φορμα .... ???? ... λεω μηπως .... :beer:
yannis24
22/05/2008, 08:23
ρε ...εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω....οτι πριν 5-6 χρονια δεν ειχες καβαλησει μηχανη.....και τωρα....το πας ...με τρελλα !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
H.A.Balafoutre
22/05/2008, 08:53
Πολύ καλός χρόνος...χίλια μπράβο.edit: 800 μπράβο...
Τι λάστιχα φορούσες?
Runner Ducati
22/05/2008, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Τι λάστιχα φορούσες?
Metzeler Drift slick, ελαστικα για supermotard...
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
ρε ...εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω....οτι πριν 5-6 χρονια δεν ειχες καβαλησει μηχανη.....και τωρα....το πας ...με τρελλα !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Φημες ακουγονται οτι παιρνει μαζι του το τερατακι και κανει προπονησεις on board ..... :beer:
Runner Ducati
22/05/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Φημες ακουγονται οτι παιρνει μαζι του το τερατακι και κανει προπονησεις on board ..... :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
22/05/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Ξέρεις τι μηκος έχει η πιστα σ' ενα Vlcc γκαζάδικο; :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και βεβαια δεν ξερω ...... ξερω ομως .... απο εγκυρες πηγες ..... οτι ακομα και με κακοκαιρια κοβει βολτες μεταξυ μηχανοστασιου και γεφυρας ......... :rotflmao:
Fireball400
23/05/2008, 00:32
Ωραίο το videάκι αλλά μικρό!Την επόμενη φορά να πηγαίνεις πίο αργά να βγει μεγαλύτερο:lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σκέψου να υπήρχε ακόμα το "ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ"... :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
taxydromos
23/05/2008, 15:32
ωραιο το βιντεακι:beer:
μ'αρεσε ιδιαιτερα η συνεχης και γρηγορη ροη του δρομοντουκατιστα μεσα στη πιστα...απο κιν/κης αποψης ηταν οτι καλυτερο...:cool:
Runner Ducati
23/05/2008, 16:03
Εβγαλα το μασκακι που εχει το Μονστερ, και για να με χτυπα ο αερας καλοκαιρακι πλεον, παρολο που ειναι πακετο στην εθνικη, και κοστιζει λιγο στο χρονομετρο στην πιστα, αλλα εχει πιο πολυ πλακα στην οδηγηση ετσι γιατι δεν βλεπεις τιποτα μπροστα σου σαν αναβατης (στην καμερα φαινονται γιατι ειναι τοποθετημενη στο τεποζιτο), κατευθειαν τον δρομο... σα να οδηγας ενα παιχνιδι... η ιδεα μου ηρθε απο τα γυμνα μηχανακια που οδηγω στο Tourist Trophy στο PS2... δεν κανω πλακα... :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Εβγαλα το μασκακι που εχει το Μονστερ, και για να με χτυπα ο αερας καλοκαιρακι πλεον, παρολο που ειναι πακετο στην εθνικη, και κοστιζει λιγο στο χρονομετρο στην πιστα, αλλα εχει πιο πολυ πλακα στην οδηγηση ετσι γιατι δεν βλεπεις τιποτα μπροστα σου σαν αναβατης (στην καμερα φαινονται γιατι ειναι τοποθετημενη στο τεποζιτο), κατευθειαν τον δρομο... σα να οδηγας ενα παιχνιδι... η ιδεα μου ηρθε απο τα γυμνα μηχανακια που οδηγω στο Tourist Trophy στο PS2... δεν κανω πλακα... :cool:
Ωραιο ρε τρελομακαρονα το χεις το χεις :a2: :a2: :a18: :a18:
και εχουμε το ιδιο χρονομετρο το δικο σου ειναι με το φωτοκυτταρο ?
131707
Runner Ducati
23/05/2008, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ωραιο ρε τρελομακαρονα το χεις το χεις :a2: :a2: :a18: :a18:
και εχουμε το ιδιο χρονομετρο το δικο σου ειναι με το φωτοκυτταρο ?
οχι jim, το πηρα με το μπουτον γιατι ειδικα στα Μεγαρα σκεφτηκα μηπως κανει φτερα o αισθητηρας που τοποθετειται στην πιστα απο τιποτις περαστικους :rolleyes: ετσι και αλλιως δεν με ενδιεφερει η ακριβεια 100%, και 1-2 δεκατα εξω να ειμαι, απλα να ξερω που περιπου γυρναω και εαν υπαρχει βελτιωση οταν δοκιμαζω διαφορα... παντως σε διασταυρωση που ειχα κανει με τον σενσορα της πιστας των Σερρων, ειδικα εκει επειδη εχει μεγαλη ευθεια και υπαρχει ατελειωτος χρονος μεχρι να την περασω με το Μονστερακι :lol: βαζοντας σημαδι την ασπρη γραμμη τερματισμου, η μεγαλυτερη αποκλιση που ειχα ηταν 1δεκατο... πολυ μικρη δηλαδη.
:)
akamarinos
24/05/2008, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
μ'αρεσε ιδιαιτερα η συνεχης και γρηγορη ροη
+1
Βόλτα στα Μέγαρα (http://www.youtube.com/watch?v=m4j1FmsqO04) με πρωταγωνιστές
Tigas(CBR1000RR) σε χρέη σκηνοθέτη και οπερατέρ
Θάνος(GSX-R 750)
GM(R1)
Dr.Evil(CBR600f)
Adrian(749)
Με χρόνους 1,10 και κάτω για τους περισσότερους στα . . . . . πανέμορφα Μέγαρα:D
ρε παιδια τελικα θα γινει track day στις 17 η ειναι κλειστη η πιστα?
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
Ποιος έχει TD στις 17, σε ποια πίστα και πότε το ανακοίνωσε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιος έχει TD στις 17, σε ποια πίστα και πότε το ανακοίνωσε;
0-300
δες το προγραμμα στα στικι ρε καμενε !!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
μιλησα σημερα με 0300 για να κλεισω θέση: δεν μου εκλεισαν γιατί δεν ξέρουν ακόμα αν θα γίνει. Θα ξανατηλεφωνήσω προς το τέλος της εβδομάδας.
ούτε ο ζαφειρόπουλος κρατάει θέσεις για τα δικά του. απο τον Ζαφ. μου είπαν οτι η πίστα είναι κλειστή για εργασίες. θα ενημερώσει όταν έχει νεότερα στο site του.
αυτα.