PDA

View Full Version : τρισάθλιο συγκριτικό ΜΟΤΟ στα ον-οφ 650 / 800 με θύμα το V-Strom ...

Σελίδες : 1 [2]

yannis27
26/05/2008, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Μετά από τόσες σελίδες δεν είμαι σίγουρος ποιο ακριβώς είναι το θέμα!:confused:

Το αν το ΜΟΤΟ είναι αξιόπιστο περιοδικό;
Αν γενικά τα περιοδικά είναι αξιόπιστα;
Αν το v-strom είναι το καλύτερο μηχανάκι στην κατηγορία του;
Ή

Αν το ΜΟΤΟ δεν είναι αξιόπιστο περιοδικό επειδή δεν έβγαλε πρώτο το v-strom;:confused:

για την αξιοπιστια της εν λογω "φυλλαδας" στην παροδο του χρονου κανε την αξιολογηση μονος σου...ευτυχως η δυστυχως τα γραπτα μενουν...:wave2: :wave2:

el_mojito
27/05/2008, 04:03
Πολλά ειπώθηκαν αλλα...για αναλογίσου ρε φίλε VSTROMA...μήπως είσαι υπερβολικός επειδή νιώθεις οτι θίγεται η επιλογή σου?
Εσείς με τα στρωματέξ γενικώς έχετε μια τάση να υποβαθμίζετε τον ''ανταγωνισμό σας'' (κυρίως ΤΑ) με πιο πρόσφατο παράδειγμα έναν τύπο με στρωματέξ που γράφει στο ΜΟΤΟ που κυκλοφορεί και λέει τα παράπονά του στον συντάκτη του τεστ για τα ON-OFF οτι του αδίκησε το μηχανάκι...

Ποιά είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα έχεις ποτέ αναρωτηθεί?Δεν είναι ούτε η καλύτερη σε πωλήσεις,ούτε αυτή με το δυνατότερο κινητήρα στην κατηγορία της,ούτε αυτή που είναι φτηνότερη και με καλύτερο εξοπλισμό.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ.
Εγώ προσωπικά όλους τους δίτροχους τους θεωρώ ''αδέρφια''!Όμως όταν ακούω κατι σαν ''το δικό μου είναι το καλό κι όλα τα άλλα ακολουθούν κι όποιος πεί το αντίθετο @%&*@$@% '' ε τότε τί να λέμε ρε παίδες...
Καβαλήστε τα μηχανάκια σας, χαρείτε τα , ταξιδεψτε μαζί τους , και αφήστε τα ΜΟΤΟ να γράφουν οτι θέλουν...

dirtbird
27/05/2008, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Οπότε τίθεται το εύλογο ερώτημα.

ΠΟΙΑ είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μια γυναίκα?

:confused: :confused:

XJR_Billy
27/05/2008, 07:45
Αδέλφια, η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μιά γυναίκα είναι αυτή που κάθεται λες και βρίσκεται στην πολυθρόνα του σαλονιού της, δεν την φυσάει ο αέρας, δεν της δημιουργεί ανασφάλεια, είναι υπερβολικά ογκώδης και μοντέρνα για να μπορεί να παινευτεί στις φίλες της για τη "μηχανάρα" που πήγε βόλτα, και άλλα πολλά...:bigcry:

Όπως έχω ξαναδηλώσει σ'αυτό το thread, θεωρώ το στρώμα σαν ένα πολύ καλό μηχανάκι με καλές επιδόσεις, άνεση κ.λ.π.

ΑΛΛΑ,

φίλοι στρωματάδες, ΔΕΝ τους πιάσατε κοροίδο εκεί στη Suzuki, και η μηχανή σας ΔΕΝ είναι ευρέως αποδεκτή σαν η καλύτερη.

Όσο και να προσπαθήσετε, (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε... δεκτό!) δεν θα πείσετε τους μη στρωματάδες ότι είναι άνθρωποι χωρίς γούστο και έχουν λεφτά για πέταμα αγοράζοντας μιά από τις ανταγωνιστικές...:nono:

Γι' αυτό, γιατί δεν απολαμβάνετε τις μηχανάρες σας αλλά προσπαθείτε κι εσείς όπως το ΜΟΤΟ ( που κατηγορούμε όλοι, σχεδόν)να μας πείσετε ότι ΜΟΝΟ εσείς βρήκατε την ευκαιρία και το μηχανάκι του αιώνα και το αρπάξατε απ' τα μαλλιά πριν εξαντληθεί;

Φάτε με τώρα!!!:beer:

Υ.Γ.

XT660R και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:sun:

irinia
27/05/2008, 07:55
AΦΟΥ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...........ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ.......

Γιά τό μοτό καί όλο τόν τύπο..........

Ούτε γιά τίς τιμές είναι καλοί ,άφού καί αύτές όταν άλλάζουν άδυνατούν
νά τίς παρακολουθήσουν........
ΠΟΛΛΕΣ............ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..........
Ένημερώνονται μετά άπό κανά τρίμηνο.........

Γιά τά φοβερά τέστς πού κάνουν...???

ΝΟ COMMENTS........

Eίναι γιά γέλια.....
Ή προσπάθεια πού κάνουν γιά νά σπρώξουν τό καινούργιο καί νά μάς
παραμυθιάσουν νά πάμε νά τά χώσουμε είναι.......
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ........!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.....!!!!!

Κί άν σάς παίρνουμε είναι γιά νά διαβάσουμε......

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.......!!!!!!!!

Διαβάζω τά περιοδικά γιά νάμαι στήν έπικαιρότητα,νά ένημερώνομαι
γιά νέα πράγματα γιά νά διαβάζω τά ταξιδιωτικά κ.λ.π.....
ΤΑ ΤΕΣΤΣ.............ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ......!!!!!

ΤΕΛΟΣ..........!!!!!!!!

Πάμε τώρα στά μηχανάκια πού φαγωθήκατε.......

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...........ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...........

ΤΟ V-STROM............ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.........!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!!

Τό άγόρασα στίς άρχές τού 2006.............6800 εύρώ....
Όταν τό προηγούμενο transalp είχε ένα χιλιάρικο πάνω......!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ 6400-6500....!!!!!!

Όταν μιλάτε νά ξέρετε τί λέτε.......!!!!!!!!

ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.........

Τό ξέρετε ότι τό νέο Τρανσάλπ 700 πρίν καλά καλά κυκλοφορήσει......
ΕΠΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 600 ΕΥΡΩ.....???
Καί αύτό μέ ABS καί τό χωρίς.....!!!!!!!!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...........
Λυπάμαι αύτούς πού τό άγόρασαν πρώτοι-πρώτοι......!!!!!
8200 καί 7600 πήγαν οί τιμές.....

Άναρωτιέμαι τώρα.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 8200..........
ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6500........???

Γιά νά πάρει τί....??
Τό Ντοβίλλ μέ τιμόνι on-off....???

Πόσο μάλλον νά πάει νά δώσει 9000 εύρώ καί νά νοιώθει ότι
ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ...!!!

Ό κόσμος όσο ...........ΠΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ..........καί έπειδή
οί έποχές είναι δύσκολες........ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΠΙΑ.....!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.......!!!!!!

Όσο καί νά μή τό παραδέχεστε φίλοι μου.............

TO BEST VALUE FOR MONEY..........τά λέει όλα........!!!!!!!!!

Δέν πά νάχει 100 v-strom έξω άπό τό καφέ......??

Τό μηχανάκι δέν είναι προέκταση τού ΕΓΩ τού καθενός μας,ούτε
τό συμπλήρωμα τών άνασφαλειών μας.....!!!!

Είναι πρώτα ή τρέλλα μας,μετά ένα σούπερ έργαλείο,άπόλαυση,έπαφή μέ
τή φύση,αίσθημα έλευθερίας......!!!!!

Αύτό πού νοιώθαμε κάποτε μέ τίς Φλορέττες , τά Ζάκς,τά Χέρκουλες......
καί όλα τά έρείπια τής έποχής........

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.................ίδιαιτερότητες,μοναδικότητες κ.λ.π.....
γιά νά τό νοιώσεις σήμερα........

ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.............Η ΨΥΧΟΥΛΑ.......!!!!!

Έτσι κατάντησα καί γώ σήμερα ,νάχω 3 μηχανές καί 3 αύτοκίνητα καί
τό ένα νά μού μυρίζει τό άλλο νά μού ξυνίζει....!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..........!!!!!!

Πάρτε τό ........καλύτερο γιά τά λεφτά του καί γιά τή δουλειά πού κάνει
ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ.........
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ..........!!!!!!!!!

Καί οί άριθμοί μιλούν............

V-STROM.........!!!!!!!!

υγ. ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM....!!

:wave2:

XJR_Billy
27/05/2008, 08:06
Φίλε Τέρενς, σεβαστή η γνώμη σου, αλλά είναι η γνώμη ΣΟΥ!

Το στρώμα ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ γουστάρουν ούτε να βλέπουν το μηχανάκι σου ή νομίζεις ότι όταν σε βλέπουν στο φανάρι σε ζηλεύουν όλοι και νοιώθουν λακαμάδες που δεν έκαναν την ίδια επιλογή με σένα;

Και επειδή μιλάνε οι αριθμοί, INNOVA!!!

Άρα το παπί είναι το καλύτερο μηχανάκι στην Ελλάδα...:eek:

Η υπεροψία που χαρακτηρίζει τους στρωμάδες είναι κάτι απίστευτο!!!

Χαρείτε τη μηχανή σας βρε παιδιά! Σώνει και καλά ή καλύτερη...

Φιλικά πάντα:beer:

irinia
27/05/2008, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε Τέρενς, σεβαστή η γνώμη σου, αλλά είναι η γνώμη ΣΟΥ!

Το στρώμα ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ γουστάρουν ούτε να βλέπουν το μηχανάκι σου ή νομίζεις ότι όταν σε βλέπουν στο φανάρι σε ζηλεύουν όλοι και νοιώθουν λακαμάδες που δεν έκαναν την ίδια επιλογή με σένα;

Και επειδή μιλάνε οι αριθμοί, INNOVA!!!

Άρα το παπί είναι το καλύτερο μηχανάκι στην Ελλάδα...:eek:

Η υπεροψία που χαρακτηρίζει τους στρωμάδες είναι κάτι απίστευτο!!!

Χαρείτε τη μηχανή σας βρε παιδιά! Σώνει και καλά ή καλύτερη...

Φιλικά πάντα:beer:

ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM........

VARADERO..............έχω.....!!!!

Γνώμες είναι αύτές φίλε μου.......

XJR_Billy
27/05/2008, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM........

VARADERO..............έχω.....!!!!

Γνώμες είναι αύτές φίλε μου.......

Ουπς!!!:lol:

Σωστός ο κύριος...:beer:

irinia
27/05/2008, 08:18
Τώρα γιά τό παπί........??

Τό είπα φίλε μου........

Τό καλύτερο γιά αύτά πού κάνει........τό παπί δέν πάει Αθήνα -Θεσσαλονίκη
φορτωμένο μέ τρείς μπαγκαζιέρες καί 160 συνέχεια....!!!!!

ΒΕST VALUE FOR MONEY........!!!!

Ίσως κάποια στιγμή τό πάρουμε πρέφα....

Καί μόνο τό ότι φέρνεις ένα παράδειγμα μέ παπί πού πουλάει περισσότερο

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ........!!!!!

geomanous
27/05/2008, 08:22

Δέν πά νάχει 100 v-strom έξω άπό τό καφέ......??

Τό μηχανάκι δέν είναι προέκταση τού ΕΓΩ τού καθενός μας,ούτε
τό συμπλήρωμα τών άνασφαλειών μας.....!!!!

Είναι πρώτα ή τρέλλα μας,μετά ένα σούπερ έργαλείο,άπόλαυση,έπαφή μέ
τή φύση,αίσθημα έλευθερίας......!!!!!

Αύτό πού νοιώθαμε κάποτε μέ τίς Φλορέττες , τά Ζάκς,τά Χέρκουλες......
καί όλα τά έρείπια τής έποχής........

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.................ίδιαιτερότητες,μοναδικότητες κ.λ.π.....
γιά νά τό νοιώσεις σήμερα........

ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.............Η ΨΥΧΟΥΛΑ.......!!!!!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!

XJR_Billy
27/05/2008, 08:47
Τώρα γιά τό παπί........??

Τό είπα φίλε μου........

Τό καλύτερο γιά αύτά πού κάνει........τό παπί δέν πάει Αθήνα -Θεσσαλονίκη
φορτωμένο μέ τρείς μπαγκαζιέρες καί 160 συνέχεια....!!!!!

ΒΕST VALUE FOR MONEY........!!!!

Ίσως κάποια στιγμή τό πάρουμε πρέφα....

Καί μόνο τό ότι φέρνεις ένα παράδειγμα μέ παπί πού πουλάει περισσότερο

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ........!!!!!

Αγαπητέ, ο μόνος λόγος που ανέφερα το παπί, ήταν για να τονίσω ότι οι αριθμοί και οι πωλήσεις δεν χαρακτηρίζουν κάτι σαν το καλύτερο.

Όπως είχε γράψει και κάποιος φίλος για τα Hyundai.

Μπορεί να πουλάνε, αλλά δεν είναι και τα καλύτερα...

Άσε που βγάζουν και λιγότερα προβλήματα απ'τα Volksvagen!!!:lol:

Και δεν νομίζω ότι μόνο το στρομ πάει Θεσσαλονίκη φορτωμένο...

Εγώ πήγα με το ΧΤ δικάβαλος με bagster και πλαινές Κομοτηνή με 130-140 συνεχόμενα...

Πρέπει να φωνάζω ότι το ΧΤ είναι καλύτερο από το στρομ;

Για μένα είναι, γι'αυτό και το αγόρασα!

Αν γούσταρα το στρομ, θα'παιρνα το στρομ...

Περί ορέξεως...:beer:

ggs
27/05/2008, 09:19
ΔΕΝ ΕΧΩ SUZUKI
ΑΛΛΑ…
Βάση αντικειμενικών κριτηρίων , το VSTROM είναι BEST VALUE FOR MONEY για την κατηγορία του….αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία…
Βάση υποκειμενικών κριτηρίων (ομορφιά , γούστο , «κλικ» κ.λ.π.) υπάρχουν πολλές «πορτοκαλιές»…πάντως , σήμερα , θεωρώ την SUZUKI την πιο ΤΙΜΙΑ εταιρία (σε σχέση τιμής – απόδοσης)…προχθές πήρε ο ξάδερφος μου ένα gsr 600 abs …για τα λεφτά που έδωσε πήρε «πολύ» μηχανή…πάλι μπράβο στην Suzuki…
Τώρα , για τα περιοδικά και τα τεστ ….απ ότι κατάλαβα ΔΕΝ τα πιστεύει και κανείς …και καλά κάνει…
Εδώ προσπαθούν να μας «παραμυθιασουν» ότι για να «ζήσεις» την «περιπέτεια» πρέπει να ακουμπήσεις 13.000 – 18.000 €….και long Way Down –Up –Left – Right….να περνάς ποτάμια …αλλά μην την πλένεις και πολύ γιατί μπάζει νερό…θα τερματίσεις το DAKKAR αλλά μαζί με το φορτηγό με τους μάστορες…
Με μια λέξη …PROMOTION

Υ.Γ. Για σου Ηλία Βροχίδη που κρατάς ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τα ιδανικά του μοτοσικλετιστή…
:beer:

XJR_Billy
27/05/2008, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΔΕΝ ΕΧΩ SUZUKI
ΑΛΛΑ…
Βάση αντικειμενικών κριτηρίων , το VSTROM είναι BEST VALUE FOR MONEY για την κατηγορία του….αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία…
Βάση υποκειμενικών κριτηρίων (ομορφιά , γούστο , «κλικ» κ.λ.π.) υπάρχουν πολλές «πορτοκαλιές»…πάντως , σήμερα , θεωρώ την SUZUKI την πιο ΤΙΜΙΑ εταιρία (σε σχέση τιμής – απόδοσης)…προχθές πήρε ο ξάδερφος μου ένα gsr 600 abs …για τα λεφτά που έδωσε πήρε «πολύ» μηχανή…πάλι μπράβο στην Suzuki…
Τώρα , για τα περιοδικά και τα τεστ ….απ ότι κατάλαβα ΔΕΝ τα πιστεύει και κανείς …και καλά κάνει…
Εδώ προσπαθούν να μας «παραμυθιασουν» ότι για να «ζήσεις» την «περιπέτεια» πρέπει να ακουμπήσεις 13.000 – 18.000 €….και long Way Down –Up –Left – Right….να περνάς ποτάμια …αλλά μην την πλένεις και πολύ γιατί μπάζει νερό…θα τερματίσεις το DAKKAR αλλά μαζί με το φορτηγό με τους μάστορες…
Με μια λέξη …PROMOTION

Υ.Γ. Για σου Ηλία Βροχίδη που κρατάς ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τα ιδανικά του μοτοσικλετιστή…
:beer:

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Βάλε και δορυφορικές και laptop και... 2 LandRover φορτωμένα πίσω σου!

Για το value for money είπαμε... απολύτως δεκτό.

Όσο και για τη Suzuki... να αναφέρω το Bandit 650;

Όντως τίμια...

Όλα τ'άλλα είναι το κλικ που είπες!:wave2:

nik7119
27/05/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αδέλφια, η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μιά γυναίκα είναι αυτή που κάθεται λες και βρίσκεται στην πολυθρόνα του σαλονιού της, δεν την φυσάει ο αέρας, δεν της δημιουργεί ανασφάλεια, είναι υπερβολικά ογκώδης και μοντέρνα για να μπορεί να παινευτεί στις φίλες της για τη "μηχανάρα" που πήγε βόλτα, και άλλα πολλά...:bigcry:

Όπως έχω ξαναδηλώσει σ'αυτό το thread, θεωρώ το στρώμα σαν ένα πολύ καλό μηχανάκι με καλές επιδόσεις, άνεση κ.λ.π.

ΑΛΛΑ,

φίλοι στρωματάδες, ΔΕΝ τους πιάσατε κοροίδο εκεί στη Suzuki, και η μηχανή σας ΔΕΝ είναι ευρέως αποδεκτή σαν η καλύτερη.

Όσο και να προσπαθήσετε, (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε... δεκτό!) δεν θα πείσετε τους μη στρωματάδες ότι είναι άνθρωποι χωρίς γούστο και έχουν λεφτά για πέταμα αγοράζοντας μιά από τις ανταγωνιστικές...:nono:

Γι' αυτό, γιατί δεν απολαμβάνετε τις μηχανάρες σας αλλά προσπαθείτε κι εσείς όπως το ΜΟΤΟ ( που κατηγορούμε όλοι, σχεδόν)να μας πείσετε ότι ΜΟΝΟ εσείς βρήκατε την ευκαιρία και το μηχανάκι του αιώνα και το αρπάξατε απ' τα μαλλιά πριν εξαντληθεί;

Φάτε με τώρα!!!:beer:

Υ.Γ.

XT660R και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:sun: φιλε μου χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου εισαι λαθος,απο οτι βλεπω εχεις στην κατοχη σου χτ 660R επειδη ειμουνα κατοχος του σηγκεκριμενου μηχανακιου πριν 2 χρονια θα σου πω την γνωμη μου,το χτ δεν υπαρχει θεμα σηνγκρησης με το στρομα ουτε για αστειο,ειχα πατησει μια φορα τα 170χλμ μετα απο μεγαλα ζορια με το χτ και ετρεμε,φρενα?τιποταααααα,ειδικα το μπροστα,πιοτιτα κατασκευης κατω του μετριου,οργανα ουτε στροφομετρο ουτε καν δεικτη βενζινης,με σηνχωρεις αλα ως προην κατοχος του χτ 660 R δεν υπαρχει μετρο σηνγκρησης ειδικα στην ασφαλτο με το στρωμα,και εχω και αλα πολα παραπονακια που βαρειεμαι να τα γραψω για το χτ

XJR_Billy
27/05/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
φιλε μου χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου εισαι λαθος,απο οτι βλεπω εχεις στην κατοχη σου χτ 660R επειδη ειμουνα κατοχος του σηγκεκριμενου μηχανακιου πριν 2 χρονια θα σου πω την γνωμη μου,το χτ δεν υπαρχει θεμα σηνγκρησης με το στρομα ουτε για αστειο,ειχα πατησει μια φορα τα 170χλμ μετα απο μεγαλα ζορια με το χτ και ετρεμε,φρενα?τιποταααααα,ειδικα το μπροστα,πιοτιτα κατασκευης κατω του μετριου,οργανα ουτε στροφομετρο ουτε καν δεικτη βενζινης,με σηνχωρεις αλα ως προην κατοχος του χτ 660 R δεν υπαρχει μετρο σηνγκρησης ειδικα στην ασφαλτο με το στρωμα,και εχω και αλα πολα παραπονακια που βαρειεμαι να τα γραψω για το χτ

Φίλε Νίκο, δεν κατηγόρησα με τίποτα το στρομα ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι το ΧΤ είναι καλύτερο. Φυσικά και το στρόμα είναι καλύτερο στην άσφαλτο.

Σέβομαι τη γνώμη σου και ξαναλέω ότι τα πάντα εξαρτώνται από το τι θέλεις να κάνεις με μία μηχανή και αν αυτά που σου προσφέρει σε καλύπτουν.

Το ΧΤ δεν το έχω καταλάβει να τρέμει (μέχρι τώρα) αλλά δεν πάω συνέχεια με 170+. Έχει την ταχύτητα και την επιτάχυνση που θέλω, είναι χρηστικό, χωράει στην κίνηση, ταξιδεύει για πλάκα 130-140 (ίσως και παραπάνω) χωρίς να ζοριστεί, πατάει και χώμα...

Αισθητικά δεν θέλω να αναφερθώ γιατί ο καθένας το γούστο του.

Δεν θέλω να διαφημίσω τη μηχανή μου αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι η καλύτερη αγορά που θα μπορούσα να κάνω.

Αλλά το θέμα μας νομίζω δεν είναι XT vs Vstrom. Eίναι η αισχρή προπαγάνδα που κάνουν τα περιοδικά για τους λόγους που έχουμε προαναφερθεί.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η προσπάθεια αυτοανάδειξης που έχουν κάποιοι ιδιοκτήτες στρομάτων σχετικά με την επιλογή τους. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις δυνατότητες του στρόματος.

Για να αγοράσεις κάτι σου αρέσει και σε καλύπτει.

Πρέπει όμως όλοι οι άλλοι να σεβαστούν και να αναγνωρίσουν την επιλογή σου σαν την καλύτερη;

Φιλικά:beer: ,

Βασίλης

Cpt. Haddock
27/05/2008, 10:28
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλαβω γιατί δινετε τόση σημασία σε τέτοια άρθρα.

Παρεπιπτόντως, πριν 3-4 χρόνια που το ιδιο περιοδικό εκθείαζε το - φρέσκο τότε - βεστρώμ, όλα ήταν μέλι γάλα.... :rolleyes:

Επίσης...

Εαν θεωρήσουμε το Μοτο σαν ένα κακό/αχρηστο κλπ κλπ περιοδικό, τότε το τι γράφει στα άρθρα του ελαχιστη σημασία έχει, ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Εκτός εάν θεωρήσετε οι θιγόμενοι οτι με τέτοιο άρθρο θα πεισει τον κόσμο να ΜΗΝ παρει το βεστρωμ αλλα το μπεμπε...

Ε, ΚΑΙ?

Ποσοστά παίρνετε;

Αισθάνεστε αυτοεπιβεβαίωση για την επιλογή σας οταν την ίδια κανουν και άλλοι;

Αισθάνεστε δικαιωμένοι οταν γράφουν καλά λόγια;

Με το που βγήκε το άρθρο δλδ ξαφνικά αιθανθήκατε οτι το μηχανάκι σας δεν ειναι καλό, δεν τρέχει, δε φρενάρει κλπ κλπ :lol:

Κοιτάξτε να το χαίρεστε και μην ασχολείστε με το τι γράφει ο "καθένας"

BELZEBOYLIS
27/05/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλαβω γιατί δινετε τόση σημασία σε τέτοια άρθρα.

Παρεπιπτόντως, πριν 3-4 χρόνια που το ιδιο περιοδικό εκθείαζε το - φρέσκο τότε - βεστρώμ, όλα ήταν μέλι γάλα.... :rolleyes:

Επίσης...

Εαν θεωρήσουμε το Μοτο σαν ένα κακό/αχρηστο κλπ κλπ περιοδικό, τότε το τι γράφει στα άρθρα του ελαχιστη σημασία έχει, ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Εκτός εάν θεωρήσετε οι θιγόμενοι οτι με τέτοιο άρθρο θα πεισει τον κόσμο να ΜΗΝ παρει το βεστρωμ αλλα το μπεμπε...

Ε, ΚΑΙ?

Ποσοστά παίρνετε;

Αισθάνεστε αυτοεπιβεβαίωση για την επιλογή σας οταν την ίδια κανουν και άλλοι;

Αισθάνεστε δικαιωμένοι οταν γράφουν καλά λόγια;

Με το που βγήκε το άρθρο δλδ ξαφνικά αιθανθήκατε οτι το μηχανάκι σας δεν ειναι καλό, δεν τρέχει, δε φρενάρει κλπ κλπ :lol:

Κοιτάξτε να το χαίρεστε και μην ασχολείστε με το τι γράφει ο "καθένας"

Αααα να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου παλικάρι μου

:wave2: :beer: :beer: :wave2:

kachius
27/05/2008, 11:35

Ε, ΚΑΙ?

Και πώς θα συνεχίσουν να πουλάνε μηχανάκια 2ετίας+ 1000 ευρώ κάτω από την
τιμή του καινούργιου αν δεν το εκθειάζουν όλοι καπετάνιο μου;

Σαν τις αφρικα ένα πράμα...βλέπεις μοντέλα 10ετίας+ 4, 5 και 6 χιλιάρικα,
και όταν κάποιος ρωτήσει, τί και πώς για το μηχανάκι αρχίζουν τα
"άστο ρε φίλε, δεν είναι για σένα, πάρε τρανσαλπ"

:eyepop: :lol:

mixalakis
27/05/2008, 12:39
Θα ήθελα να ήξερα αν όλοι όσοι σχολιάζουν σε αυτό το thread έχουν διαβάσει το εν λόγο συγκριτικό!!

Επαναλαμβάνω. Σε ποιά σημεία θίγει το v-strom;

Το transalp και το bmw δεν είναι καλύτερα στο χώμα;
Το versys δεν είναι καλύτερο σε στροφιλίκι και στην πόλη;

Υπάρχει κανείς που λέει ότι το v-strom δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τουλάχιστον το value for money;

Δεν λέει σαφώς ότι το bmw είναι πολύ ακριβό;

Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι πολλές φορές η αξιοπιστία των περιοδικών είναι αμφισβητήσιμη, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη δοκιμή.

vestromas
27/05/2008, 13:24
Καπετανιε, προσωπικα χαιρομε οταν καποιος παιρνει vstrom για τα περισοτερα που ειπες, αλλα περισοτερο γιατι νοιωθω μαζι του, απο την αρχη, ολα αυτα που μου προσφερε και μου προσφερει, αυτη η μηχανη.
Με τιποτα δεν θα ηθελα, κανενας να μοιραστει μαζι μου προβληματα λαθους επιλογης.
Οι τοσοι κατευχαριστημενοι συνιδιοκτητες δικαιωνουν την επιλογη μου και με την σειρα μου τους δικαιωνω κ εγω για την επιλογη τους. Αυτο το συναισθημα για μενα ειναι υπεροχο.:beer: :wave2:

Cpt. Haddock
27/05/2008, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι τοσοι κατευχαριστημενοι συνιδιοκτητες

αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή; :evil:

Μονο 3 βεστρωμ βλέπω :evil:

dirtbird
27/05/2008, 13:34
αυτοί οι τόσοι κατευχαρ... κλπ κλπ (270κατι αν δεν κανω λαθος) στο moto.gr που ειναι να δηλώσουν για την εκδρομή; :evil:

Κοίτα πιο κάτω....

στα μονοκύλινδρα.... :lol: :lol: :lol:

vestromas
27/05/2008, 13:34
Εγω ειμαι καψουρης με το μοτοgr και δεν γραφω αλλου. Σας εχω συνηθησει ολους εδω μεσα και αν και φαινομε κολημενος δεν ειμαι. Παντως δεν μπορει, θα σκασουνε και αλλοι.:beer: :beer: :wave2:

DUKASII
27/05/2008, 13:35
ΤΙ ΓΚΕΥ ΘΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ?

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ..

ΡΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ..
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ??

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥ Α Ο ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ...
ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΓΧΟΣ ...
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??

Υ.Γ.: Κατσε να βαλω καμια μπυρα και κανα γελακι γιατι στε και περιεργοι..:lol: :beer: :lol: :wave2:

vestromas
27/05/2008, 13:41
Καιρο εχεις αντρακλα να μας κοντραρεις. Σ αρεσουν τα μπουρδελ@ με τους γκαιη ομως βλεπω, και ηρθες να κωλοτριφτεις. Αντε να σε κερασω μια μπυριτσα να χαλαρωσεις:beer: :wave2:

DUKASII
27/05/2008, 13:47
Καιρο εχεις αντρακλα να μας κοντραρεις. Σ αρεσουν τα μπουρδελ@ με τους γκαιη ομως βλεπω, και ηρθες να κωλοτριφτεις. Αντε να σε κερασω μια μπυριτσα να χαλαρωσεις:beer: :wave2: γαμω ειστε ρε ναι..διασκεδαζω απιστευτα με τις ανασφάλειες που διακατεχουν τους κατοχουσ βεστρομ ..το πηρα..εχω το καλυτερο?ειναι το πιο ωραιο??ουφ θα σκασω..
μπας να επερνα το αλλο το τδμ που το χει η αλλη μιση ελλάδα?

η μοτοσυκλετα αποψή μου φυσικα..δε χωρα το χαζο ..best value for money.

η μοτοσυκλετα ειναι παθος..(κλαμα..) η μοτοσυκλετα ειναι ερωτας.
σα να πηδατε πολλοι την ιδια γκομενα μου κανετε ...:lol: :rotflmao: :lol:

τι μαλακιες λεω παω να ξαπλωσω λιγο..:lol: :rotflmao:

yannis27
27/05/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κοίτα πιο κάτω....

στα μονοκύλινδρα.... :lol: :lol: :lol:

Εκει ειναι για τα χοντα αδερφε... :rotflmao: :rotflmao:

MARKOS-V
27/05/2008, 17:01

Για δες στο κλαμπ βεστρομ χελας να δεις ποσοι ειναι γραμμενοι

doctor x
27/05/2008, 17:11
επιμενω !
αν ΟΛΑ τα μηχανακια του τεστ ειχαν την ΙΔΙΑ τιμη

ποιο θα παιρνατε?
(εξαιρουνται αυτοι που για παγανιστικους μαλλον λογους δηλωνουν οτι θελουν ενα γκαραζ γεματο στρομ-και μενα μ αρεσει η φασολαδα αλλα οταν βρω παιδακια τρωω):rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

vestromas
27/05/2008, 17:33
Προσωπικα γιατρε αν ολα τα μηχανακια ειχαν την ιδια τιμη, θα επαιρνα το BMW adventures 1200gs φουλ εξτρα. Τι σου λεει αυτο; Οτι αξιζει τα λευτα του, την στιγμη που με τα ιδια λευτα παιρνεις 2 vstrom και ενα παπι, και τα τρια καινουρια;:beer: :wave2:

eyes_o9001
27/05/2008, 18:04
Mε σενα Σωτηρη, ειμαστε ειδη εδω μεσα 274ις, και ερχονται και αλλοι.
Υπαρχει περιπτωση, τα εν λογω μοντελα να δουν εδω μεσα αντιστοιχο νουμερο;
Καλως ηρθατε οι καινουριοι και μην μου συγχιζεστε.:lol: :beer: :beer: :wave2:

για κοιτα και τους Fazerαδες..:cool: :cool: :cool: v strom rulezzzzz εχω το 650 και μαμαει λεμεεεε...

SOTHRHS
27/05/2008, 23:45
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!

Bavarian
27/05/2008, 23:46
Προσωπικα γιατρε αν ολα τα μηχανακια ειχαν την ιδια τιμη, θα επαιρνα το BMW adventures 1200gs φουλ εξτρα. Τι σου λεει αυτο; Οτι αξιζει τα λευτα του, την στιγμη που με τα ιδια λευτα παιρνεις 2 vstrom και ενα παπι, και τα τρια καινουρια;:beer: :wave2:

Εχεις μπει στη λίστα φίλων λέμε :beer: :beer: :beer: :wave2:

Bavarian
27/05/2008, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από eyes_o9001
για κοιτα και τους Fazerαδες..:cool: :cool: :cool: v strom rulezzzzz εχω το 650 και μαμαει λεμεεεε...

Εσύ προς το παρόν δεν έχεις τίποτα ρε λαμόγιο :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: για να έρθω προς την Αρτα να σΕ κάνω λίγο λακριντί :smokin:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Bavarian
27/05/2008, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
επιμενω !
αν ΟΛΑ τα μηχανακια του τεστ ειχαν την ΙΔΙΑ τιμη

ποιο θα παιρνατε?
(εξαιρουνται αυτοι που για παγανιστικους μαλλον λογους δηλωνουν οτι θελουν ενα γκαραζ γεματο στρομ-και μενα μ αρεσει η φασολαδα αλλα οταν βρω παιδακια τρωω):rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

Εγώ θα έπαιρνα το Bandit 1250 SA 08 :smokin:

SOTHRHS
27/05/2008, 23:54
ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΜΕ 6400 ΠΑΙΡΝΕΙΣ STROMA.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ

vestromas
28/05/2008, 00:35
Νικολα τα σεβη μου.:beer: Θα τα πουμε στην εκδρομη. Ειμαστε και στο ιδιο γκρουπ.
Σωτηρη σε ποιον απαντησες; Μας μπερδεψες. Στον Βαβαρο, η σε μενα;:beer: :wave2:

eyes_o9001
28/05/2008, 08:58
εγω παιδια παντως BMW δεν ξαναπαιρνω ουτε να μου την χαριζανε.τα μηχανακια αυτα ειναι μπαζα και εξαλλου εχουν και 2 βυζια δεξια και αριστερα που τα κανουν κακασχημα.JAPAN RULEZZZZZ

Bavarian
28/05/2008, 09:59
Νικολα τα σεβη μου.:beer: Θα τα πουμε στην εκδρομη. Ειμαστε και στο ιδιο γκρουπ.
Σωτηρη σε ποιον απαντησες; Μας μπερδεψες. Στον Βαβαρο, η σε μενα;:beer: :wave2:

:beer: :beer:

κατσε καλάαααααα γιατι μπορει να το δει κανένας και να μας πει οτι στηνουμε παραγκα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

Bavarian
28/05/2008, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από eyes_o9001
εγω παιδια παντως BMW δεν ξαναπαιρνω ουτε να μου την χαριζανε.τα μηχανακια αυτα ειναι μπαζα και εξαλλου εχουν και 2 βυζια δεξια και αριστερα που τα κανουν κακασχημα.JAPAN RULEZZZZZ

τα μηχανάκια που αγοράζεις είναι μπάζα κι εσύ είσαι κουλός :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

eyes_o9001
28/05/2008, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
τα μηχανάκια που αγοράζεις είναι μπάζα κι εσύ είσαι κουλός :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

αει φαε κανα σουβλακι εσυ...:rotflmao: :rotflmao: :smokin: :smokin: :smokin:

eyes_o9001
28/05/2008, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
:beer: :beer:

κατσε καλάαααααα γιατι μπορει να το δει κανένας και να μας πει οτι στηνουμε παραγκα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

ετσι ειναι ..αμα τον βαραει με μαστιγια η φρουλαιν στο σπιτι,μετα βγαινει και ξεσπαει σε φιλησυχους και πραγματικους μοτοσυκλετιστες..

sniper
28/05/2008, 12:44
Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να διακόψω την κουβεντούλα σας, αλλά ο ένας έχει ΠΜ από εμένα κι ο άλλος θα μάθει τι γράφω στο ΠΜ του πρώτου και θα πράξει αναλόγως.

Εκπτώσεις σε κάποια πράγματα δεν γίνονται.

eyes_o9001
28/05/2008, 16:48
σνιπερ θες να αλλαξω την υπογραφη μου?

DimChios
29/05/2008, 11:12
Αμα πηδηξουμε καλά μια γκόμενα, καμαρώνουμε!
(με τον ενα ή τον άλλο τροπο)

Άμα:
1) μετα απο καιρό τη βαρεθουμε και δε τη πηδαμε καλά
ή
2) αμα γενικώς δε τη πηδηξουμε καλά εξ αρχής και βγει και μας κράξει, τη λεμε ανοργασμικια!

Δε μας καθεται ρε παιδι μου να ειμαστε 2οι, πως θα γινει?

Αυτους μου θυμιζετε!

Να μη φτασουμε λοιπον τις 10 σελιδες?

Στο mixalakis ομως δεν ειδα να απαντησει κανεις? Που ειδατε να γραφει ανακρίβειες το αρθρο?

Εγω πάντως αγόρασα στρωμα με 350 ευρω, και μαλιστα ειδική παραγγελία και κοιμαμαι σαν πουλακι!
BEST VALUE 4 MONEY!

XJR_Billy
29/05/2008, 11:13
Εγω πάντως αγόρασα στρωμα με 350 ευρω, και μαλιστα ειδική παραγγελία και κοιμαμαι σαν πουλακι!
BEST VALUE 4 MONEY!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

delavale
07/06/2008, 08:49
Καλημέρα,να ρωτήσω κάτι τους κατόχους Vstrom,ρε παιδια μένετε πίσω στα φανάρια σε σχέση με τις άλλες μηχανές;Εγώ δεν έχω νιώσει κάπως έτσι πάντως!!!!!!!!

Innersense
09/06/2008, 12:37
Κανένα περιοδικό δεν μπορεί να μου πει αν είναι καλό το μηχανάκι μου η όχι γιατί το αγαπάω για αυτά που μου έχει προσφέρει & την κριτική την κάνω εγώ ο ίδιος με τον τρόπο μου που βλέπω ότι στην αγορά δεν υπάρχει κάτι άμεσα ανταγωνιστικό για να το αλλάξω.

Επειδή ανήκω στην γενιά των G700 και δεν έχω λεφτά να πετάξω για να πάρω μια φυλλάδα που γράφει δήθεν κρητικές, κομμένες και ραμμένες για τους χορηγούς της μήπως θα ήταν εύκολο να σκανάρει κανείς το άρθρο να γελάσουμε και εμείς;

el_hymador
09/06/2008, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από delavale
Καλημέρα,να ρωτήσω κάτι τους κατόχους Vstrom,ρε παιδια μένετε πίσω στα φανάρια σε σχέση με τις άλλες μηχανές;Εγώ δεν έχω νιώσει κάπως έτσι πάντως!!!!!!!!

Παντως οι μη κατοχοι V-Strom να ξερεις οτι τα αφηνουν πισω....:D

vestromas
09/06/2008, 18:45
Χυμαδορα, ο Θεος να σε φυλαξει απ τον Σαρακκακη, αν παθει τιποτα το παρταλι σου.:lol: :beer: :wave2:

el_hymador
09/06/2008, 19:40
Χυμαδορα, ο Θεος να σε φυλαξει απ τον Σαρακκακη, αν παθει τιποτα το παρταλι σου.:lol: :beer: :wave2:

και παθαινει και πισω το αφηνουν αλλες μηχανες στα φαναρια και, και, και....

εν πασει περιπτωση, οταν το αγορασα δεν μου εδωσαν και τα @@ του παππα για να τα πιανω...

...αντιθετως, απο οτι διαβαζω, στο V-Strom αυτα συμπεριλαμβανονται στον βασικο εξοπλισμο...:rolleyes:

τι τυχεροι που εισε ρ.π.μ....

vestromas
09/06/2008, 19:43
Δεν ειμαστε τυχεροι. Ξερουμε να ψωνιζουμε μηχανακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

nik7119
09/06/2008, 20:31
Δεν ειμαστε τυχεροι. Ξερουμε να ψωνιζουμε μηχανακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2: πεστα αρχηγε πεστα,γιατι να το κρυψομεν αλωστε

el_hymador
09/06/2008, 22:34
Δεν ειμαστε τυχεροι. Ξερουμε να ψωνιζουμε μηχανακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

καλα το πες...ψωνιζετε...

σε λιγο θα τα εχουν στον Σκλαβενιτη καμια προσφορα...

Στα δυο V-Strom το ενα δωρο