View Full Version : 36 ΩΡΕΣ ΣΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ?
apriliara
25/05/2008, 13:10
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣ
ΝΑ ΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!:beer:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ:lol: ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ 36 ΩΡΟ ΚΑΙ
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ :confused:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ APRILIA 1000 FALCO
ΣΤΟ 36ΩΡΟ??????????
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ:lol:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ?????
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ????
:nono: ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ 36ΩΡΟ ΚΑΙ
ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ????????
:eek: ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ 10 ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΄Β ΚΑΤ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Η 11η ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???:nono:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ Η ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:rotflmao: ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ!!!!!!:eyepop:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΤΙΚΟ BENELLI TRE ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ:eyepop:
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΩ:lol: :alien:
ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ:beer:
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 12ο:beer:
elmariacci
25/05/2008, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από apriliara
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 12ο:beer:
Γιατι θα πας αυτη την φορα η θα λες παλι οτι πηγες και θα καθεσαι σπιτι σου κοπελα μουυυυυ...:lol: :lol: :lol:
Ειμαι σιγουρος οτι καποιος αναφερθηκε σε σενα στο apriliabikers.gr...Κατι για οπτασια ειπε,στοιχειο,κατι σαν ομιχλη με την μορφη falco...:eyepop:
:a5: :a5: :a5:
(μπλε δεν ηταν το falco? )
Bavarian
25/05/2008, 19:58
:lol: :rotflmao:
Ωραίο κοπελιά να είσαι εκεί και να μην υπάρχεις...πάλι καλά :D εγω ακόμα περιμένω τα λεφτα από την ακύρωση :wacko:
elmariacci
25/05/2008, 20:12
Ψεμματα ειπα...:blush:
Δεν σε εχει δει κανεις στο apriliabikers ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καπου εδω μεσα διαβασα για σενα..ψαξτο λιγο και θα το βρεις:winka:
apriliara
26/05/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
Γιατι θα πας αυτη την φορα η θα λες παλι οτι πηγες και θα καθεσαι σπιτι σου κοπελα μουυυυυ...:lol: :lol: :lol:
Ειμαι σιγουρος οτι καποιος αναφερθηκε σε σενα στο apriliabikers.gr...Κατι για οπτασια ειπε,στοιχειο,κατι σαν ομιχλη με την μορφη falco...:eyepop:
:a5: :a5: :a5:
(μπλε δεν ηταν το falco? )
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ:rotflmao:
ΠΟΙΑ 36 ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ:rotflmao:
Ε!ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΟ FALCO!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ!!!!!
ΣΤΟ APRILIA BIKERS?????
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ AFRICA ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ 36 ΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΨΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ! :beer:
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ
elmariacci
26/05/2008, 15:09
Ξερεις τι γινεται...?Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι καπου διαβασα για κοπελα στο 36ωρο με falco αλλα............................................................................................ ......................................Οσο και αν εψαξα ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΠΤ :confused: :hypnotize :confused: :hypnotize :confused:
Καποιος θελει να σε εξαφανισει απο τον χαρτη...
Προκειται για οργανομενο σχεδιο....:evil: :evil: :evil:
ΜΕΤΑΝΝΟΗΤΕ!!!!
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!
:D :D :D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apriliara
....
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ
Εντάξει για τα υπόλοιπα και για τα της συμμετοχής σου πάσσο και μπράβο !!!:beer:
Αλλά το να βγάλει ένα μηχανάκι ένα 36ωρο, θεωρείται δείγμα μεγάλης αξιοπιστίας ;;;
Δηλαδή στις πόσες ώρες έπρεπε να χαλάνε για να είναι αναξιόπιστα ;;; Στο 12ωρο;;;
:confused: :confused: :confused:
Δηλαδή εμένα που δεν χάλασε καθόλου επί 3 χρόνια το Fazer που είχα τι πρέπει να θεωρείται ;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δηλαδή εμένα που δεν χάλασε καθόλου επί 3 χρόνια το Fazer που είχα τι πρέπει να θεωρείται ;;;
Βγαίνουμε πολύ εκτός θέματος, αλλά είχες αναφέρει ότι με το φρητέϊζερ έκανες 2.000-3.000 χλμ/έτος, κάτι σαν δύο 36ώρα/έτος. :D
:confused: :confused: :confused: :rolleyes:
Και λιγα για την Fazerουκλα!:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βγαίνουμε πολύ εκτός θέματος, αλλά είχες αναφέρει ότι με το φρητέϊζερ έκανες 2.000-3.000 χλμ/έτος, κάτι σαν δύο 36ώρα/έτος. :D
Δεκτό αλλά θες να πω για το Diversion με 142.000 χλμ. ;;;
Δηλαδή 1000 με 1200 χλμ. χωρίς βλάβη δείχνει αξιοπιστία ;;; ΕΛΕΟΣ !!!
Ας αφήσουμε τώρα το ποστ της κοπέλας ήσυχο ...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεκτό αλλά θες να πω για το Diversion με 142.000 χλμ. ;;;
Δηλαδή 1000 με 1200 χλμ. χωρίς βλάβη δείχνει αξιοπιστία ;;; ΕΛΕΟΣ !!!
Ας αφήσουμε τώρα το ποστ της κοπέλας ήσυχο ...........
Ειναι ενα καλο τεστ για μια μοτοσυκλετα, μπορει να σου φαινεται λιγο τραβηγμενο αλλα και προπερσυ που στον τερματισμο εσπασε ενα vstrom ,τραβηγμενο ηταν.
apriliara
29/05/2008, 23:14
Ξερεις τι γινεται...?Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι καπου διαβασα για κοπελα στο 36ωρο με falco αλλα............................................................................................ ......................................Οσο και αν εψαξα ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΠΤ
apriliara
31/05/2008, 12:15
ΣΟΡΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝ ΒΓΗΚΕ ΜΙΣΟ:confused:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ
ΣΥΝΩΝΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ!:lol:
(ΨΩΝΑΡΑ!!!):beer: