PDA

View Full Version : 'Ελκονται τα ετερώνημα? Η μηχανή στη μέση.....

onar
25/05/2008, 14:48
Mmm ti na pw... oloi lene oti te eteronuma elkontai.... peite mou duo atoma pou latreuoun tis mhxanes mia gunaika enas antras...ma pou h gunaika gia proswpikous psuxologikous ths problhmatismous den anebainei 2 xronia(kati sunebei sobaro) kai o antras einai sunexeia panw sth mhxanh tou ..einai eteronuma h omonuma???
Egw pantws paidia oso periergo kai na fainetai epapsa na mai me ena paidi dioti autos h8ele boltes me mhxanes kai egw tis h8ela ma kolona na anebw panw sth mhxanh..opote brhke mia gunaika pou anebainei sth mhxanh tou kai paei mazi boltes...3erw pw me skeft
etai...ok brhka kai egw allon...alla exei plaka pou 100% an 3eperasw th fobia mou 8a mai pali me auto to aggeloudi(diabolaki)

MikeG
25/05/2008, 14:59
Κατά πρώτον καλώς ήρθες μιας & από όσο βλέπω είσαι νέα στο φλόρουμ μας:winka:
Κατά δεύτερον νομίζω ότι πρέπει να ξεπεράσεις τη φοβία σου αυτή αν πραγματικά τον θες, νομίζω αξίζει η προσπάθεια..
Κατά 3ον, αφού όπως λες έχεις φοβία με τις μοτοσυκλέτες, γιατί επέλεξες να γίνεις μέλος σε αυτό το φόρουμ? Μήπως ξεκίνησες ήδη τη προσπάθεια...?

p.s Προτίμησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι καλύτερο για όλους μας:winka:

Welcome again :beer: :beer: :wave2:

reinmeister
25/05/2008, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από onar
Mmm ti na pw... oloi lene oti te eteronuma elkontai.... peite mou duo atoma pou latreuoun tis mhxanes mia gunaika enas antras...ma pou h gunaika gia proswpikous psuxologikous ths problhmatismous den anebainei 2 xronia(kati sunebei sobaro) kai o antras einai sunexeia panw sth mhxanh tou ..einai eteronuma h omonuma???
Egw pantws paidia oso periergo kai na fainetai epapsa na mai me ena paidi dioti autos h8ele boltes me mhxanes kai egw tis h8ela ma kolona na anebw panw sth mhxanh..opote brhke mia gunaika pou anebainei sth mhxanh tou kai paei mazi boltes...3erw pw me skeft
etai...ok brhka kai egw allon...alla exei plaka pou 100% an 3eperasw th fobia mou 8a mai pali me auto to aggeloudi(diabolaki)

ελα τωρα...μεταξυ μας...τι πινεις?ειλικρινα δεν θα το πω πουθενα...

micele
25/05/2008, 15:02
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

onar
25/05/2008, 22:34
χαχαχαχχ θα με τρελανεις... τι πινω ε? αστα πετυχες διανα:P
παντως δεν κανω πλακα ...δηάδη σε σχεση με το θεmα που γραφω οχι με σενα :P

alximistis
25/05/2008, 23:30

Αφού σου πω μια καλημέρα να πω ότι ίσως κατά τη δική μου εκτίμηση δεν ήταν αυτή που αναφέρεις η πραγματική ή η βαθύτερη αιτία του χωρισμού αν θες. Έτσι λέω εγώ. Είναι νομίζω πάρα πολύ τραβηγμένο να χωρίσεις με κάποιον γι αυτόν τον λόγο και μόνο. Κι επειδή τυγχάνει να έχω πολύ παρεμφερή ιστορία και μάλιστα πρόσφτατα... δεν νομίζω το ξαναλέω πως αυτή είναι η αιτία του χωρισμού σας. :)

onar
25/05/2008, 23:51
koita na teriazame 100 % de 8a xorizame gia tis mhxanes..ma an to pososto einai gurw sto 50% tote oi mhxanes exoun shmasia...

div400
26/05/2008, 00:03
koita na teriazame 100 % de 8a xorizame gia tis mhxanes..ma an to pososto einai gurw sto 50% tote oi mhxanes exoun shmasia...

το σεξ σε ποιο επίπεδο ποσοστού παιζει ρολο? :look:

alximistis
26/05/2008, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
το σεξ σε ποιο επίπεδο ποσοστού παιζει ρολο? :look:

Α να χαθείς ρε πας να κάνεις σόκιν το θρεντ! :D

ΥΓ Όχι κοπελιά. Για σένα το λέω onar. Αυτά τα 50% και 100% κλπ είναι θα μου επιτρέψεις να σου πω εντελώς αυθαίρετα. Δεν υπάρχουν νούμερα όπως τα θέτεις. Αλλά ακόμα και αν τα δεχτούμε και να πούμε ότι οκ 50% ήταν και πάλι δεν δικαιολογείται νομίζω. Ψάξτο περισσότερο πιστεύω ότι θα καταλάβεις περισσότερα. :)

vangelis 64
26/05/2008, 01:22
Ρε παιδιά,στο moto μπήκα ή στο "Αγαπητή Μαίρη";:D

div400
26/05/2008, 07:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Α να χαθείς ρε πας να κάνεις σόκιν το θρεντ! :D

......

:nono: :nono:

το σεξ είτε θέλουμε, είτε όχι παίζει σημαντικό ρόλο σε μία σχέση!

καλή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να καλύψει κάποιες ελλείψεις σε άλλους τομείς. και αντίστροφα μια κατα τ' άλλα καλή σχέση μπορεί να διαλυθεί αν στο κρεβάτι τα πράγματα είναι κάπως ''στεγνά''....

το παιχνίδι με τα ποσοστά δεν μπορώ να καταλάβω, όπως πολύ σωστά σχολίασες εσυ, όπως και το νόημα του αρχικού ποστ....:look:

KaTaNaS
26/05/2008, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
όπως και το νόημα του αρχικού ποστ....:look:

ζητειται μηχανοβιος που να μην τρελενεται να καβαλαει η γκομενα του....

σε πληροφορω υπαρχουν πολλοι! οποτε μην χανεις τις ελπιδες σου μικρη μου οναρ!

dirtbird
26/05/2008, 08:19
re.....

posa diaforetika nicks exei o oldman? :D :D

Ταξιδευτής
26/05/2008, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
re.....

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Σωτηρη!!! :lol: Μου φτιαξες τη μερα!

Παντως, για να μιλησουμε και λιγο πιο σοβαρα, φιλη Οναρ επειδη εχω μαθει να μιλαω χυμα, νομιζω οτι αυτα που λες ειναι δικαιολογιες και προσπαθεις να δεις τα φυκια για μεταξωτες κορδελες!

Οι ανθρωποι που πραγματικα αγαπανε ΠΟΝΑΝΕ σωματικα και ψυχικα οταν δεν ειναι διπλα στον ανθρωπο τους... Κινουν γη και ουρανο αν ειναι να μακρυα να πανε να τους βρουν... Νοιωθουν οτι μπορουν να κανουν τα ΠΑΝΤΑ αρκει να ειναι με τον ανθρωπο τους!
Και εσυ μου λες για το αν μπορεις η οχι να εισαι σε μια μηχανη;

Πολυ απλα εγινε το εξης: Βολευτηκες και αρχισες να ασχολεισαι με τα πραγματα που μεχρι εκεινη την ωρα τα ειχες κανει "περα" για να εισαι με αυτο τον ανθρωπο.

Οσο ειμαστε μεσα σε μια σχεση, αργα η γρηγορα βολευομαστε. Και οταν βολευομαστε ξεχναμε... Ξεχναμε το τι τραβηξαμε για να ειμαστε αρχικα με αυτο τον ανθρωπο, το ποσο θελαμε να εχουμε αυτη τη σχεση κλπ κλπ.

Ειναι στη φυση του ανθρωπου να θελει τη σιγουρια και την ασφαλεια... Οταν την αποκτας (κοινως δενεις τον γαιδαρο σου) τοτε αρχιζεις να κρινεις και να κατακρινεις (το γνωστο δουλεια δεν ειχε ο διαολος).

ΟΣΟ εισασταν μαζι ειχες 2 επιλογες:

1. Να σφιξεις τα δοντια και να ανεβαινεις στη μηχανη αφου ΚΑΙ εσενα σου αρεσουν στην τελικη.
2. Να ΜΗΝ το κανεις και ο αλλος να σεβαστει την επιθυμια σου και να μην σε πιεζει (πολλα παιδια εδω ειναι σε αυτη την κατηγορια).

Αφου αυτος ηταν αρκετα κοπανος οχι μονο να ΜΗΝ σεβαστει το προβλημα σου, αλλα και να σε χωρισει για να βρει μια που να ανεβαινει στη μηχανη, ε τοτε συγνωμη αλλα πολυ απλα δεν αξιζε να ασχοληθεις αλλο.

Απο την αλλη ΕΣΥ τωρα εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ φαουλ που εισαι με αλλον ανθρωπο και ομως σκεφτεσαι τον πρωην και με μια του κουβεντα θα ξαναπηγαινες σε αυτον! :mad:
Ωραιο σεβασμο δειχνεις προς τον ανθρωπο που εισαι τωρα! Μπραβο! :mad:

Εγω απλα θα σε συμβουλευα ενα πραγμα: να ωριμασεις και να κατσεις ΜΟΝΗ να σκεφτεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις -τοσο απο εσενα, οσο και απο ενα συντροφο!

Τα υπολοιπα περι ποσοστων, μηχανων κλπ ειναι Μ@Λ@ΚΙΕΣ! . & _ :mad:

makis206
26/05/2008, 09:56
Άντρας που προτιμάει να καβαλάει τις μοτοσυκλέτες για μένα άντρας δεν είναι !!:look:

makis206
26/05/2008, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΟΣΟ εισασταν μαζι ειχες 2 επιλογες:

1. Να σφιξεις τα δοντια και να ανεβαινεις στη μηχανη αφου ΚΑΙ εσενα σου αρεσουν στην τελικη.
2. Να ΜΗΝ το κανεις και ο αλλος να σεβαστει την επιθυμια σου και να μην σε πιεζει (πολλα παιδια εδω ειναι σε αυτη την κατηγορια).

Νίκο μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω στο πρώτο, καταρχάς δεν ξέρουμε πόσο κάγκουρας είναι το παλικάρι :lol:

Χωρίς πλάκα όμως, το σφίξιμο στα δόντια διαγράφει την απόλαυση :winka:

:beer:

AVATOS
26/05/2008, 10:10
re.....

:lol: :lol: :lol:

AVATOS
26/05/2008, 10:14
...απεφυγε τους "μηχανοβιους",ειναι αλητες!:blush:

OldMan
26/05/2008, 11:11
re.....
Ego toulaxiston den paino san "kryfi" ...:smokin:

devil's animal
26/05/2008, 11:38

ρε κουκλα σαν να μπερδευτηκες μΕ φαινεται...

ελα πατα εδω (http://www.cosmopolitan.gr/forum.php?tm=12_37_13) και βρες τον δρομο σου.

α,καλως ηρθες
:wave2:

Akatanomastos
26/05/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

αφηστε το τηλεφωνακι σας στο κοντρολ κυριε Κατανα και θα σας ενημερωσουμε.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
26/05/2008, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

edit

:a5: :a5: :a9: :a9:

sniper
26/05/2008, 14:40
Στο Κοσμοπόλιταν (με ενημερώνει ο Κάπτεν Χάντοκ) τουλάχιστον έχουν καλύτερες απορίες....

road spirit
26/05/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...(με ενημερώνει ο Κάπτεν Χάντοκ) ... ...και καλά ...

αποκάλυψη :bigcry: :lol: