View Full Version : bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250
λοιπόν, έχω μαζέψει λίγα χρήματα, τα οποία οριακά επαρκούν για αυτά με μόνη εξαίρεση το cb που χρειάζεται κανένα 500άρικο ακόμα..σκέφτηκα να ρωτήσω την γνώμη σας για τα υπέρ και τα κατά του κάθε μοντέλου και ξέροντας που θα καταλήξουμε το έβαλα κατευθείαν εδώ.. :lol: Αυτή την στιγμή έχω ένα honda mtx50 και ένα yamaha ybr125, και θέλω κάτι που θα μου επιτρέψει
1) να κάνω μια πιο μεγάλη διαδρομή διπλός
2) να μην πηγαίνει μαλιοκούβαρα αλλά να μπορεί να διατηρεί γύρω στα 100-130 χλμ στον εθνικό
3) τέλος πάντων να είναι ΜΗΧΑΝΗ :lol: :rotflmao:
4) να μου επιτρέψει όταν θα μαζέψω λίγα ακόμα χρήματα να πάω σε κάποιο σχολείο ασφαλούς οδήγησης, 0-300, css κτλπ
στην αρχή σκέφτηκα να δώσω το ybr αλλά μετά άλλαξα γνώμη καθώς είναι ολοκαίνουριο, δεν καίει τπτ και βολεύει στην πόλη και ξέρω ότι έχω τουλάχιστον ένα μηχανάκι που εγγυημένα δεν πρόκειται να μου βγάλει προβλήματα :beer:
gdevelek
25/05/2008, 17:17
το 500άρικο που θα γλιτώσεις αγοράζοντας το μπάντιτ400 αντί για το Σ4, θα το δώσεις εντός 12μήνου για να επισκευάσεις το μπάντιτ400
(χοντρικά πάντα)
επίσης δεν έχει κανένα νόημα να κρατήσεις το ΥΒΡ, αφού και τα 4 που κοιτάς είναι απολύτως κατάλληλα για πόλη
Από τα λίγα που ξέρω γι'αυτά τα μηχανάκια θα σου πρότεινα & εγώ το cb400.
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από τα λίγα που ξέρω γι'αυτά τα μηχανάκια θα σου πρότεινα & εγώ το cb400.
:beer: :beer: :wave2:
βλέπω MikeG και λέω πάει..πάλι για εντούρο θα με πει.. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
το 500άρικο που θα γλιτώσεις αγοράζοντας το μπάντιτ400 αντί για το Σ4, θα το δώσεις εντός 12μήνου για να επισκευάσεις το μπάντιτ400
(χοντρικά πάντα)
επίσης δεν έχει κανένα νόημα να κρατήσεις το ΥΒΡ, αφού και τα 4 που κοιτάς είναι απολύτως κατάλληλα για πόλη
αν δώσω το ybr125 τώρα θα χάσω αρκετά χρήματα..2 μηνών είναι.. και δεν πιστέυω ότι με 10 ευρώ βενζίνη τα άλλα μου βγάζουν 400+ χλμ :D
για τα δύο δικύλινδρα κανείς? έχω βρει 2 brosάκια σε πολύ καλή κατάσταση στα λεφτά που διαθέτω..
gdevelek
25/05/2008, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αν δώσω το ybr125 τώρα θα χάσω αρκετά χρήματα..2 μηνών είναι.. και δεν πιστέυω ότι με 10 ευρώ βενζίνη τα άλλα μου βγάζουν 400+ χλμ :D
κρίμα τότε, θα μπορούσες να έχεις πάρει κατευθείαν πριν δύο μήνες ένα Σ4 και να ξεμπερδεύεις και για πόλη και για έξω, και να πληρώνεις μια φορά ασφάλιστρα, τέλη, συντήρηση :(
με 10Ε το Σ4 στην πόλη μου βγάζει περίπου 150χλμ
όταν η "πόλη" περιλαμβάνει και παραλιακή/κηφισσό/βουλιαγμένης, περνάει τα 180χλμ
Fireball400
25/05/2008, 22:32
Να σου πω τη γνώμη μου...
CB 400 : Αν και παλιά μηχανή(φαντάζομαι οτι λες του '93)είναι αξιόπιστο,σκύλος,ιδιαίτερα αν ο προηγούμενος το φρόντιζε όπως έπρεπε.Το μόνο αρνητικό τα δυσεύρεστα και ακριβά όργανα σε περίπτωση που σπάσουν.
BROS 400 : Έχει τα θετικά του CB.Το μόνο αρνητικό ότι το τεπόζιτο σου τα κάνει ομελέτα:lol: Επίσης έχει λιγότερα άλογα από το CB αλλά κινητήρα τύπου V , καλύτερη ροπή
BANDIT 400 : Καλύτερα μην το σκέφτεσαι καθόλου
BANDIT 250 : ?
CB400, φίλε.
Απ'όλα που σκέφτεσαι, το χονδάκι εκτιμώ θα σε ικανοποιήσει στο μέγιστο (που μπορεί)...
σημ1: είχα το version S πίσω στο '98 του έβαλα 15.000χλμ και το έδωσα σε ένα πιτσιρικά τότε -που δούλευε σε μένα- και του έβαλε άλλα 160.000χλμ !!! απροβλημάτιστα...
(μένει μια 50αριά μέτρα μακριά από το σπίτι μου και το βλέπω ακόμη όταν το κυκλοφορεί..).
σημ2: βρες ένα R ή S γιατί έχουν καλλίτερη απόδοση από τα απλά (PGM γαρ...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Να σου πω τη γνώμη μου...
CB 400 : Αν και παλιά μηχανή(φαντάζομαι οτι λες του '93)είναι αξιόπιστο,σκύλος,ιδιαίτερα αν ο προηγούμενος το φρόντιζε όπως έπρεπε.Το μόνο αρνητικό τα δυσεύρεστα και ακριβά όργανα σε περίπτωση που σπάσουν.
BROS 400 : Έχει τα θετικά του CB.Το μόνο αρνητικό ότι το τεπόζιτο σου τα κάνει ομελέτα:lol: Επίσης έχει λιγότερα άλογα από το CB αλλά κινητήρα τύπου V , καλύτερη ροπή
BANDIT 400 : Καλύτερα μην το σκέφτεσαι καθόλου
BANDIT 250 : ?
ναι και εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη του..το είδα σε μία αγγελία και τελικά όντως υπάρχει..είναι δικύλινδρο και αυτό..αυτό για τα @@ στο brosάκι το είδα και σε ένα review στο youtube.. :lol: ουσιαστικά ήταν και το μόνο μειονέκτημα του..το brosάκι δεν έχει καλύτερο πλαίσιο και φρένα από το cb?
CB 400 !!!
Ρε παιδιά να το πω, να μην το πω ............... θα το πω !!! Τι βρίσκετε στην κακασχημη μ@Λ@Κ@@ το BROS ;;; Συζητάμε δεν έχω σιχαθεί άλλο μηχανάκι έτσι !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
CB400, φίλε.
Απ'όλα που σκέφτεσαι, το χονδάκι εκτιμώ θα σε ικανοποιήσει στο μέγιστο (που μπορεί)...
σημ1: είχα το version S πίσω στο '98 του έβαλα 15.000χλμ και το έδωσα σε ένα πιτσιρικά τότε -που δούλευε σε μένα- και του έβαλε άλλα 160.000χλμ !!! απροβλημάτιστα...
(μένει μια 50αριά μέτρα μακριά από το σπίτι μου και το βλέπω ακόμη όταν το κυκλοφορεί..).
σημ2: βρες ένα R ή S γιατί έχουν καλλίτερη απόδοση από τα απλά (PGM γαρ...)
και εμένα το cb μου αρέσει περισσότερο από όλα αλλά είναι παλιό και το πλαίσιο είναι ατσάλινο οπότε λογικά θα έχει σκουριές(τουλάχιστον αυτά που παίζουν σε λογικές τιμές) αλλά φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τα ακριβά ανταλλακτικά.. εκτός αυτού μου φαίνεται υπερτιμημένο υπερβολικά για την ηλικία του. ορισμένα τα δίνουν σε τιμές που παίρνεις hornet!
road spirit
26/05/2008, 00:23
μεταξύ αυτών που λες, cb 400 χωρίς πολύ σκέψη... πολύ καλύτερη μοτο απο τις άλλες 3, σαν αίσθηση, σαν σύνολο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
κρίμα τότε, θα μπορούσες να έχεις πάρει κατευθείαν πριν δύο μήνες ένα Σ4 και να ξεμπερδεύεις και για πόλη και για έξω, και να πληρώνεις μια φορά ασφάλιστρα, τέλη, συντήρηση :(
με 10Ε το Σ4 στην πόλη μου βγάζει περίπου 150χλμ
όταν η "πόλη" περιλαμβάνει και παραλιακή/κηφισσό/βουλιαγμένης, περνάει τα 180χλμ
Ναι αλλά ένα τμήμα το έβαλα σε δόσεις, και το κυριότερο είναι ότι ήθελα να κτίσω σταδιακά εμπειρία πηγαίνοντας αργά αργά σε πιο πολλά κυβικά..Μέχρι εδώ δεν το έχω μετανιώσει γιατί βλέπω τώρα ότι ένας νέος οδηγός δεν έχει την οδηγική ωριμότητα να οδηγήσει ένα cb400(ναι τα ~50-60 αυτά άλογα), και είμαι σίγουρος ότι γλίτωσα πολλές άσχημες καταστάσεις.. απλώς θα ήταν καλύτερα να είχα πάρει κάτι μεταχειρισμένο που να μην με πείραζε και να το δώσω τώρα..
Fireball400
26/05/2008, 00:27
Το CB έχει καλύτερα φρένα γιατί μπροστά έχει δύο δισκόφρενα,ενώ το bros έχει ένα.Αλλά το bros έχει καλύτερη γεωμετρία από θέμα πλαισίου.Βουτάει πίο όμορφα στις στροφές,έχει και clip-on αντί για τιμόνι οπότε λίγο πιο spor οδήγηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
CB 400 !!!
Ρε παιδιά να το πω, να μην το πω ............... θα το πω !!! Τι βρίσκετε στην κακασχημη μ@Λ@Κ@@ το BROS ;;; Συζητάμε δεν έχω σιχαθεί άλλο μηχανάκι έτσι !!!
γιατί ρε αρχαίε..εμένα με αρέσει πολύ και βρίσκεις σε πολύ λογικές τιμές και σε καλή κατάσταση..το μόνο που με χαλάει είναι ότι ήθελα απεγνωσμένα ένα τετρακύλινδρο..(αααχ αυτός ο ήχος...:blush: )
Operater
26/05/2008, 00:33
Cb-1 για πάντα... :D Τετρακύλινδρο...κρατάει άνετα αξιοπρεπείς ταχύτητες...
και πολλά ταξιδάκια δικάβαλο... με καμμιά 180 κιλά πάνω του! :D
Καλή αγορά! :wave2:
Fireball400
26/05/2008, 00:34
Να ξέρεις οτι το bros λόγω κινητήρα τύπου V κάνει ήχο αλα Harley:p
road spirit
26/05/2008, 00:34
επειδη τα εχω οδηγησει και τα 3 400αρια που λες, οταν ήταν να διαλεξω το δικο μου...
και τελικα κατεληξα στο cb400...
δεν υπάρχει συγκριση, τα αλλα 2 ειναι μηχανακια, το cb ειναι μηχανή (για τα κυβικα του, πολυ μηχανη)
Να ξέρεις οτι το bros λόγω κινητήρα τύπου V κάνει ήχο αλα Harley:p
ναι το έχω δει.. υπέροχο..μέχρι να το βάλεις μπροστά :rotflmao: σαν τις γκόμενες που είναι γαμάτες μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους.. και τώρα γιατί το είπες αυτό το harley.. ξενέρωσα τόσο που μπορεί και να επηρεάσει την αγορά μου :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
επειδη τα εχω οδηγησει και τα 3 400αρια που λες, οταν ήταν να διαλεξω το δικο μου...
και τελικα κατεληξα στο cb400...
δεν υπάρχει συγκριση, τα αλλα 2 ειναι μηχανακια, το cb ειναι μηχανή (για τα κυβικα του, πολυ μηχανη)
το cb400 το έχω πάει μερικές βόλτες, τα άλλα δεν τα έχω δει.. το bandit υποθέτω ότι θα μοιάζει πολύ αλλά δυστηχώς έχω ακούσει μόνο άσχημα πράγματα εδώ μέσα.. ρώτησα έναν δάσκαλο που έχει έναν λήσταρχο στην σχολή του και με είπε ότι το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκεις έναν μηχανικό να σου ρυθμίσει σωστά τα carbs.. τώρα φταίει αυτό μόνο δεν ξέρω.. cb-1? δεν είναι πολύ παλιό? δεν βρήκα πουθενά..
Fireball400
26/05/2008, 00:40
Πιό πολύ θα σε ξενερώσει αν το οδηγήσεις στην παραλιά με μαγιό!Μετά δεν θα χρειάζεσαι τις γκόμενες:lol:
ναι το έχω δει.. υπέροχο..μέχρι να το βάλεις μπροστά :rotflmao: σαν τις γκόμενες που είναι γαμάτες μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους.. και τώρα γιατί το είπες αυτό το harley.. ξενέρωσα τόσο που μπορεί και να επηρεάσει την αγορά μου :rotflmao:
Να την επηρεάσει, να την επηρεάσει !!!
Αν υποψιαστώ ότι θα μου παρκάρεις τη μεγαλύτερη σχεδιαστική μ@@@κία της Honda που λέγεται BROS κατάφατσα την ώρα που θα πίνω την μπυρίτσα μου ........... :smokin: :smokin: :smokin: :evil: :evil: :evil:
ναι ρε παιδιά αλλά πολλά δεν είναι 2.000 ευρώ για μία μηχανή 15-16 χρονών? :look:
Operater
26/05/2008, 00:43
το cb400 το έχω πάει μερικές βόλτες, τα άλλα δεν τα έχω δει.. το bandit υποθέτω ότι θα μοιάζει πολύ αλλά δυστηχώς έχω ακούσει μόνο άσχημα πράγματα εδώ μέσα.. ρώτησα έναν δάσκαλο που έχει έναν λήσταρχο στην σχολή του και με είπε ότι το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκεις έναν μηχανικό να σου ρυθμίσει σωστά τα carbs.. τώρα φταίει αυτό μόνο δεν ξέρω.. cb-1? δεν είναι πολύ παλιό? δεν βρήκα πουθενά..
Ενώ το cb είναι καινούριo? :confused:
Operater
26/05/2008, 00:44
ναι ρε παιδιά αλλά πολλά δεν είναι 2.000 ευρώ για μία μηχανή 15-16 χρονών? :look:
Για να κρατάει τέτοια τιμή, μήπως κάτι συμβαίνει?
Το cb-1 το είχα βρεί 1 χιλιάρικο...σε πολύ καλή κατάσταση!
Εξαρτάται από την κατάσταση ........ το βλέπουμε και μαζί αν θες .
http://www.youtube.com/watch?v=xx7up9syaEk
αφιερωμένο στον Αρχαίο :D Αν εξαιρέσεις τον ήχο τι άλλο δεν σε αρέσει?
"and you are a man..make sure you remove your testicles" :lol: :rotflmao: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Για να κρατάει τέτοια τιμή, μήπως κάτι συμβαίνει?
Το cb-1 το είχα βρεί 1 χιλιάρικο...σε πολύ καλή κατάσταση!
Άλλο Αθήνα - άλλο Ηράκλειο ............ εντελώς διαφορετική αγορά !!!
Άλλο Αθήνα - άλλο Ηράκλειο ............ εντελώς διαφορετική αγορά !!!
καλά δεν το συζητάω..από Αθήνα θα το κατεβάσω..με την διαφορά πάω ίσα με 5 φορές Αθήνα Ηράκλειο.. άσε που εδώ δεν έχω πολλές επιλογές.. πάντως δεν βρήκα cb-1 και SF σε τέτοιες τιμές..2+ και απογοητεύτηκα..
http://www.youtube.com/watch?v=xx7up9syaEk
αφιερωμένο στον Αρχαίο :D Αν εξαιρέσεις τον ήχο τι άλλο δεν σε αρέσει?
"and you are a man..make sure you remove your testicles" :lol: :rotflmao: :bawl:
Αυτά που δεν μ' αρέσουν σ' αυτό το μηχανάκι είναι τόσο πολλά που θα έγραφα βιβλίο ......
Με μια πρόταση ......... είναι ότι πιό ΑΧΡΩΜΟ, ΑΓΕΥΣΤΟ, ΑΟΣΜΟ και γενικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έχω καβαλήσει !!!:yuck: :yuck: :yuck:
Αυτά που δεν μ' αρέσουν σ' αυτό το μηχανάκι είναι τόσο πολλά που θα έγραφα βιβλίο ......
Με μια πρόταση ......... είναι ότι πιό ΑΧΡΩΜΟ, ΑΓΕΥΣΤΟ, ΑΟΣΜΟ και γενικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έχω καβαλήσει !!!:yuck: :yuck: :yuck:
λόγω μοτέρ ή λόγω πλαισίου/ γεωμετρίας? αυτό με τρώει από πριν.. γιατί γενικά έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και εδώ μέσα.. προτιμώ το μοτέρ του SF και το πλαίσιο του bros.. κάτι ενδιάμεσο? :lol:
Fireball400
26/05/2008, 00:59
Αν εννοείς 2000 για τα super four, version R ή version S δεν είναι πολλά.Αυτά είναι μοντέλα 96 και 97 νομίζω.
Το απλό super four του 93 το βρίσκεις σε άριστη κατάσταση με 1500
Σε πίο φτηνό υπάρχει το brosάκι σε άριστη συνήθως 1000 euro.
Για τα CB-1 δεν ξέρω γενικότερα οπότε δεν λέω κάτι...
Αν εννοείς 2000 για τα super four, version R ή version S δεν είναι πολλά.Αυτά είναι μοντέλα 96 και 97 νομίζω.
Το απλό super four του 93 το βρίσκεις σε άριστη κατάσταση με 1500
Σε πίο φτηνό υπάρχει το brosάκι σε άριστη συνήθως 1000 euro.
Για τα CB-1 δεν ξέρω γενικότερα οπότε δεν λέω κάτι...
του 92-93 μεριά έλεγα με 2+..για αυτό απογητεύτηκα..διότι αν είναι να δώσεις τόσα δίνεις λίγα παραπάνω και βρίσκεις hornet.. brosάκια έχω βρει δύο άριστα με 900.. με καινούρια λάστιχα αλυσιδογράναζα κ.α.. γιατί όσο να ναι φοιτητής είμαι και αν θέλω ας πούμε λάστιχα θα κάνω αμάν να βρω 2-3 κατοστάρικα..οπότε γενικά τα σκέφτομαι όλα, ακόμα και το πόσο θα πληρώνω ασφάλεια.. :cry:
Fireball400
26/05/2008, 01:09
Υπάρχει και το άλλο σκεπτικό.Μην αγχώνεσαι.Καλοκαίρι μπαίνει,κάνε τις βουτιές σου,διακοπές,και ανέβαλε την μηχανή για λίγο αργότερα.Μην δουλεύεις για να πληρώνεις οριακά ασφάλειες,βενζίνες και ό,τι μπορεί να προκύψει.Οτι θέλεις κάνεις:wave2:
Υπάρχει και το άλλο σκεπτικό.Μην αγχώνεσαι.Καλοκαίρι μπαίνει,κάνε τις βουτιές σου,διακοπές,και ανέβαλε την μηχανή για λίγο αργότερα.Μην δουλεύεις για να πληρώνεις οριακά ασφάλειες,βενζίνες και ό,τι μπορεί να προκύψει.Οτι θέλεις κάνεις:wave2:
ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά ξέρεις..περίμενα τόσα χρόνια να πάρω μηχανή, πάντα ονειρευόμουν ταξίδια με μηχανή και τώρα μεν έχω δε δεν μπορώ να κάνω μία σοβαρή διαδρομή, και θα φύγει πάλι το καλοκαίρι και μετά πάλι του χρόνου αφού τον χειμώνα έχω την σχολή και δεν προλαβαίνω..
ναι το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά ξέρεις..περίμενα τόσα χρόνια να πάρω μηχανή, πάντα ονειρευόμουν ταξίδια με μηχανή και τώρα μεν έχω δε δεν μπορώ να κάνω μία σοβαρή διαδρομή, και θα φύγει πάλι το καλοκαίρι και μετά πάλι του χρόνου αφού τον χειμώνα έχω την σχολή και δεν προλαβαίνω..
όπως το κόβω θα καταλήξω σε ένα από τα δύο brosάκια που δεν θέλουν να ρίξω καθόλου χρήματα.. καταλήξω.. αν σκεφτόυμε ότι ξεκίνησα πριν 9-10 μήνες με ένα honda mtx50 του 88 που πήρα μόνος μου δεν είναι καθόλου άσχημα :rotflmao:
Fireball400
26/05/2008, 01:22
Και το brosάκι όμως είναι δύναμη:winka:
Και το brosάκι όμως είναι δύναμη:winka:
άντε σας ζάλισα..λοιπόν ελάτε κάτω..αποζημιώνω με ρακί!!:D
red_monster
26/05/2008, 19:06
CB 400 !!!
είπε ο άνθρωπος που αγόρασε την όρκα της suzuki :rotflmao:
red_monster
26/05/2008, 19:14
άντε σας ζάλισα..λοιπόν ελάτε κάτω..αποζημιώνω με ρακί!!:D \\
Ότι και να πάρεις να ξέρεις οτι είναι παλιά μοτόρια και όλο και τπτ extra θα προκύψει.
Έχε στην άκρη καμία 200 ευρο ποτέ δεν ξέρεις.
΄
Τα φρένα του super four είναι καλύτερα από του bros
Σε ομορφια είναι υποκειμενική άποψη αλλά το μονόμπρατσο, η κοντόκανη εξάτμιση ,τα clip on και η μονή ανάρτηση για εμένα κερδίζουν στα σημεία από το super four
To πρόβλημα με τα @@ λύνεται ως ένα βαθμό αν βάλεις αλλο ύφασμα στη σέλα , μόλις το συνήθησα έπαψε να με ενοχλεί.
Γνώμη μου είναι να τα οδηγήσεις και να κρίνεις μόνος σου
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
\\
Ότι και να πάρεις να ξέρεις οτι είναι παλιά μοτόρια και όλο και τπτ extra θα προκύψει.
Έχε στην άκρη καμία 200 ευρο ποτέ δεν ξέρεις.
΄
Τα φρένα του super four είναι καλύτερα από του bros
Σε ομορφια είναι υποκειμενική άποψη αλλά το μονόμπρατσο, η κοντόκανη εξάτμιση ,τα clip on και η μονή ανάρτηση για εμένα κερδίζουν στα σημεία από το super four
To πρόβλημα με τα @@ λύνεται ως ένα βαθμό αν βάλεις αλλο ύφασμα στη σέλα , μόλις το συνήθησα έπαψε να με ενοχλεί.
Γνώμη μου είναι να τα οδηγήσεις και να κρίνεις μόνος σου
brosάκι έχεις? έχεις μείνει ευχαριστημένος?
red_monster
26/05/2008, 20:03
brosάκι έχεις? έχεις μείνει ευχαριστημένος?
Με το bros πολύ ευχαριστημένος, με τον σαρακάκη και τα ανταλλακτικά του όμως ...
Το μοτέρ του είναι πολύ γραμμικό ( σε μερικές περιπτώσεις καταντάει σπάστικό ) γεμάτο παντού και χωρίς ξεσπάσματα. Από δύναμη μην φανταστείς τπτ τρελό ίσα ίσα από τα πιο ήρεμα μηχανάκια.
Ο ήχος του είναι όντως ένα θέμα , είναι λίγο καλύτερος από transalp (που είναι αθλιος) αλλά όταν το καβαλάς σου φαίνεται καλύτερος. Με τελικό remus κάνει ένα σαματά..:evil:
Για τα λεφτά του στρίβει πολύ όμορφα , έχοντας αρκετά γρήγορη γεωμετρία αλλά όταν βρεθείς στην εθνική σου λέιπουν κυβικά και άλογα.
Πάντως το μονόμπρατσο έχει ακόμα πέραση στα φανάρια:lol:
Εγώ τουλάχιστον έχω μηχανή και όχι φραπεδιέρα .......... όταν θα οδηγήσεις την όρκα, έλα να μας ξαναμιλήσεις .............. όταν θα ξαναβρείς τη μιλιά σου !!!
:evil: :evil: :evil:
Η μόνη δικαιολογία ύπαρξης του Bros είναι ότι είναι φτηνό ............... σαν το γούστο του σχεδιαστή του !!!
:yuck: :yuck: :yuck:
Και επειδή σε βρίσκω και ΑΣΧΕΤΟΥΛΙΚΟ με αυτό που καβαλάς, ο Σαρακάκης γιατί να έχει ανταλλακτικά αφού ΠΟΤΕ δεν έφερε το μηχανάκι ;;;
Τα BROS 400 είναι ΟΛΑ παραεισαγωγής !!!
red_monster
26/05/2008, 20:20
Και επειδή σε βρίσκω και ΑΣΧΕΤΟΥΛΙΚΟ με αυτό που καβαλάς, ο Σαρακάκης γιατί να έχει ανταλλακτικά αφού ΠΟΤΕ δεν έφερε το μηχανάκι ;;;
Τα BROS 400 είναι ΟΛΑ παραεισαγωγής !!!
O σαρακάκης είχε ΠΑΝΤΑ ανταλλακτικά για το bros . Απλός τελευταία έχει έλειψη λόγω μεταφοράς της αποθήκης ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο.
Δεν με ξέρεις προσωπικά, τα υποκοριστικά στους φίλους σου
Peace..easy tigers..get a :beer:
O σαρακάκης είχε ΠΑΝΤΑ ανταλλακτικά για το bros . Απλός τελευταία έχει έλειψη λόγω μεταφοράς της αποθήκης ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο.
Δεν με ξέρεις προσωπικά, τα υποκοριστικά στους φίλους σου
Ας μην το ξεκίναγες ........... αν δεν σ' αρέσει η ζέστη μην πηδάς στο τηγάνι !!! Ή ακόμα καλύτερα μην ανάβεις τη φωτιά ........ κατανοητό ;;;
Το ότι πετάς ένα emoticon που γελά, δεν σε απαλλάσσει από το νόημα αυτών που λες !!!
Τέλος εδώ από εμένα ...........
Για αυτά που λες για τον Σαρακάκη ελπίζω να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για αυτά που λες, γιατί παίρνεις κάποιους ίσως στο λαιμό σου .........
Τα μόνα ανταλλακτικά για BROS που έφερνε ο Σαρακάκης (τουλάχιστον παλιότερα) ήταν αυτά που ήταν κοινά με το TRANSALP ........
Peace
Όπως και να'χει φίλε, προσπάθησε να οδηγήσεις και τα δύο και είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξεις γρήγορα.
Αν πολυμετράει η άποψη της κοπελιάς σου πάρτην μαζί -έστω και για μια σύντομη βόλτα- και άκου προσεκτικά τι έχει να σου πει, πολύ δε περισσότερο αν είναι και ψιλοάσχετη. Είναι ένα λάθος που κάνουμε ''εμείς οι έμπειροι αναβάτες'' να υποτιμούμε την γνώμη /άποψη όλων εκείνων που είναι ''εκτός'' της μοτο.
Και συμβαίνει τις περισσότερες φορές να είναι αρκετά αντικειμενικοί αλλά και εύστοχοι στα σχόλιά τους...
@redmonster: χαλάρωσε παλλικάρι μου, και άκου με λίγο περισσότερο σεβασμό την άποψη κάποιου αρκετά χρόνια μεγαλύτερού σου.
Για να ξαναμπούμε σε τροχιά ..........
ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ σου λένε CB 400 !!!
Άρα ;;;
Το BROS το είχε κολλητός μου την εποχή 97-99 και το ξέρω αρκετά καλά ..........
Πλεονεκτήματα : Αξιόπιστο, στρίβει αρκετά καλά, πλαίσιο
Μειονεκτήματα : Μονός εμπρός δίσκος = κακά φρένα και τραβάει στο φρενάρισμα (απότομο)
κινητήρας ΑΔΥΝΑΜΟΣ που δεν ξεσπά ΠΟΥΘΕΝΑ και κάνει το μηχανάκι ΒΑΡΕΤΟ στην οδήγηση
εξάτμιση που σαπίζει γρήγορα (μαμά)
Άβολη σέλα και στενή χωρίς ικανοποιητικό χώρο για συνεπιβάτη
CB 400
Πλεονεκτήματα : Αξιόπιστο, οικονομικό, καλή θέση οδήγησης, άνετη σέλα, στρίβει επίσης αρκετά καλά, διαχρονική - κλασσική σχεδίαση, καλύτερη μεταπώληση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, οι μηχανικοί δεν προβληματίζονται .......... το ξέρουν καλά, μοτερ που σηκώνει ΚΑΙ βελτιώσεις
Μειονεκτήματα : Ψηλότερη τιμή, ατσάλινο πλαίσιο
stavrogin
26/05/2008, 21:22
Σχεδιαστικη μαλακια το bros;
Τωρα τι να σε πω... απο το 93 εως το 05 καβαλησα δυο 650αρια,και πολυ το εκτιμησα.Το δευτερο ολιγον (εως υπερβολικα) τουμπανο.
Το μονομπρατσο οι τριαστερες ζαντες,τα κλιπ ονς,ο αλουμινενιος σκελετος ,το ποσο στενο ειναι σα μηχανακι σε σχεση με το cb, το μονο αμορτισερ πισω,φανταζομαι δε σου λενε τιποτα.
12 χρονια στα κοκκινα με ελειπη συντηριση δε θα το ελεγα αναξιοπιστο.Και στην πολυ δεν πιανεται ειναι οτι καλητερο απο αυτα λογο ροπης αλλα το 650 οχι το 400.Το 400 ειναι αδυναμο για τα κιλα του.
Το μονο δισκοφρενο ειναι μειονεκτημα γιατι θελει χερια,αλλιως σε ριχνει.Εχει κανει εντο με εμενα συνεπιβατη απο 180χλμ/ωρα.Βασικα προβληματα ανορθωτης και τρομπα.Ανταλακτικα μεταχειρησμενα ξεχνα τα,δεν υπαρχουν.Οτι εχει ο Σαρακακης αν εχει.Αλλιως απο ιαπωνια Γελαγωτης αλλα δεν συμφερει κι επειδη μιλαμε για 15 ετων μηχανακι θα ζητησει.
Το cbδακι ειναι πιο αδιαφορο σα φατσα ,πιο αξιοπιστο μοτερ πιο ανετη σελα ,αν το χει φερει κι η αντιπροσωπια τοτε αυτο να παρεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Σχεδιαστικη μαλακια το bros;
Τωρα τι να σε πω... απο το 93 εως το 05 καβαλησα δυο 650αρια,και πολυ το εκτιμησα.Το δευτερο ολιγον (εως υπερβολικα) τουμπανο.
Το μονομπρατσο οι τριαστερες ζαντες,τα κλιπ ονς,ο αλουμινενιος σκελετος ,το ποσο στενο ειναι σα μηχανακι σε σχεση με το cb, το μονο αμορτισερ πισω,φανταζομαι δε σου λενε τιποτα.
12 χρονια στα κοκκινα με ελειπη συντηριση δε θα το ελεγα αναξιοπιστο.Και στην πολυ δεν πιανεται ειναι οτι καλητερο απο αυτα λογο ροπης αλλα το 650 οχι το 400.Το 400 ειναι αδυναμο για τα κιλα του.
Το μονο δισκοφρενο ειναι μειονεκτημα γιατι θελει χερια,αλλιως σε ριχνει.Εχει κανει εντο με εμενα συνεπιβατη απο 180χλμ/ωρα.Βασικα προβληματα ανορθωτης και τρομπα.Ανταλακτικα μεταχειρησμενα ξεχνα τα,δεν υπαρχουν.Οτι εχει ο Σαρακακης αν εχει.Αλλιως απο ιαπωνια Γελαγωτης αλλα δεν συμφερει κι επειδη μιλαμε για 15 ετων μηχανακι θα ζητησει.
Το cbδακι ειναι πιο αδιαφορο σα φατσα ,πιο αξιοπιστο μοτερ πιο ανετη σελα ,αν το χει φερει κι η αντιπροσωπια τοτε αυτο να παρεις.
To θέμα ΕΜΦΑΝΙΣΗ είναι υποκειμενικό και ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ............. τέλος !!!
Μιλάς ΤΟΣΗ ΩΡΑ για το 650 και όχι το 400 !!! Αναξιόπιστο δεν το είπε κανείς ........
Για τον κινητήρα τα ίδια λέμε ΑΔΥΝΑΜΟ (πάντα το 400), για τα φρένα πάλι συμφωνείς ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτά που έγραψα !!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ !!! (δεν φωνάζω ............ να το δουν ΚΑΠΟΙΟΙ θέλω) Ότι έχει κοινό με το TRANSALP από τον Σαρακάκη και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ !!!
Ούτε το CB 400 είχε φέρει ο Σαρακάκης αλλά το μοτέρ του βγαίνει από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, χωρίς σημάντικές αλλαγές ......... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ .....
stavrogin
26/05/2008, 22:13
Χρησιμοποιησες την εκφραση σχεδιαστικη μαλακια η οποια ειναι για μενα ακυρη.Στις Ηπα εχουν ασχολειθει πολλοι με το να κανουν τα αντιστοιχα hawk πολεμικα.Αυτο αποδεικνυει απο μονο του οτι δεν ειναι σχεδιαστικη μαλακια .Στο bros γινονται μετατροπες που to cb δεν τις βλεπει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα.Αυτο φυσικα δεν αφορα το παλικαρι που ρωτα και την τελικη του επιλογη.
Υποκειμενικο το εμφανιση συμφωνει.Και τα harley ωραια ειναι (υποκειμενικο) .Το Bros ηταν πολυ νεοτεριστικο για την εποχη του. Τοτε που κυκλοφορουσαν τα ss 400αρια (1989), το bros και to bandit ηταν πραγματικα φρεσκες σχεδιασεις.Γι αυτο δεν το συγκρινω με το cbδακι ηταν και τοτε σχεδιαστικη αρχαιολογια με τα διπλα αμορτισερ. Κατα τα αλλα πολυ ισσοροπημενο μηχανακι.
131987
red_monster
26/05/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@redmonster: χαλάρωσε παλλικάρι μου, και άκου με λίγο περισσότερο σεβασμό την άποψη κάποιου αρκετά χρόνια μεγαλύτερού σου.
Όταν με σέβεται ο άλλος τον σέβομαι , όταν δεν ... ούτε και εγώ τον σέβομαι
Για να ξαναμπούμε σε τροχιά ..........
ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ σου λένε CB 400 !!!
Άρα ;;;
Το BROS το είχε κολλητός μου την εποχή 97-99 και το ξέρω αρκετά καλά ..........
Πλεονεκτήματα : Αξιόπιστο, στρίβει αρκετά καλά, πλαίσιο
Μειονεκτήματα : Μονός εμπρός δίσκος = κακά φρένα και τραβάει στο φρενάρισμα (απότομο)
κινητήρας ΑΔΥΝΑΜΟΣ που δεν ξεσπά ΠΟΥΘΕΝΑ και κάνει το μηχανάκι ΒΑΡΕΤΟ στην οδήγηση
εξάτμιση που σαπίζει γρήγορα (μαμά)
Άβολη σέλα και στενή χωρίς ικανοποιητικό χώρο για συνεπιβάτη
CB 400
Πλεονεκτήματα : Αξιόπιστο, οικονομικό, καλή θέση οδήγησης, άνετη σέλα, στρίβει επίσης αρκετά καλά, διαχρονική - κλασσική σχεδίαση, καλύτερη μεταπώληση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, οι μηχανικοί δεν προβληματίζονται .......... το ξέρουν καλά, μοτερ που σηκώνει ΚΑΙ βελτιώσεις
Μειονεκτήματα : Ψηλότερη τιμή, ατσάλινο πλαίσιο
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για το cb για μένα είναι δυστηχώς το πλαίσιο..επειδή είναι παλιά τα μηχανάκια και τα δύο, προτιμώ να έχει αλουμινένιο πλαίσιο..όσα SF έχω δει πάσχουν από σκουριές..Επίσης προτιμώ το μονόμπρατσο πίσω. Η ιπποδύναμη του δεν με προβληματίζει τόσο, απλά ήθελα να είναι τετρακύλινδρο. Γενικά θεωρώ ότι αν εξαιρέσεις το μπροστινό και το δικύλινδρο μοτέρ το bros ήταν μπροστά από την εποχή του το 89, η τουλάχιστον έτσι πιστεύω ως άσχετος ακόμα που είμαι καθώς είμαι μικρός και ασχολούμαι όπως ξέρετε όλοι λίγο διάστημα με το άθλημα..Από την άλλη το cb το οδηγάω στην σχολή..(ναι σε φάση..πάρε την μηχανή και πήγαινε εκεί και έρχομαι εγώ σε λίγο με το αμάξι...:lol: ) Το θεωρώ ολοκληρωμένη πραγματικά μηχανή, έχει πολύ ωραίο (άκρως ερεθιστικό :blush: ) μοτέρ αλλά όπως είπα και παραπάνω με φρενάρει το ατσάλινο με σκουριές πλέον πλαίσιο. Και θα προτιμούσα να είχε μονό μοχλικό πίσω. Αυτήν την στιγμή είμαι ανάμεσα στα δύο, με βοηθήσατε ήδη να απορίψω τον λήσταρχο αφού δεν είμαι τώρα σε φάση να συντηρώ κάτι ιδιότροπο στην συντήρηση και στις βλάβες. Τώρα όσον αφορά τα ανταλλακτιά..ακόμα θυμάμαι πως με κοίταξε η σαραντινίδαινα όταν της είπα ότι θέλω μανιβέλα για mtx του 88 :lol: Παρόλα αυτά βρήκα, πιστεύω λοιπόν (προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου καλύτερα) ότι με τα δύο CB και BROS δεν θα αντιμετωπίσω κάτι σοβαρό..
@ trap ναι η κοπέλα μου δεν είναι σχετική με το άθλημα..ίσως να έχει πλέον βασικές γνώσεις (μπορεί να ξεχωρίσει αν πηγαίνουμε βόλτα με δίχρονο ή τετράχρονο από το πως μυρίζει μετα :lol: ) επειδή είμαι εγώ κολλήμένος και όλη μέρα πρήζω όσους είναι γύρω μου.. Θα προσπαθήσω να την πάρω μαζί μου αλλά σίγουρα θα είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το ybr125 οπότε ίσως να τις βρει και όλες το ίδιο. Ας πούμε και που είναι μικρή η σέλα του bros είναι το ίδιο αν όχι πιο μεγάλη από του ybr (να μην πω για το mtx :rotflmao: ) και βολευόμαστε μια χαρά καθότι εγώ είμαι 1.75 ~70 (χωρίς το μεσημεριανό σουβλάκι!) κιλά και εκείνη 1.60 ~ 50-55. Ίσως την ενοχλήσουν και οι δύο στο γεγονός ότι είναι πιο σκυφτές από το ybr, με πιο σπορ θέση οδήγησης. Αλλά για μένα πλέον είναι must. Κάθε φορά που κατεβαίνω από το SF και ανεβαίνω στο δικό μου , βρίσκω τα μαρσιπιέ τόσο μπροστά που νομίζω ότι τσοπερίζει..
ΥΓ τώρα κάτι για εξάτμιση, το ένα που έχω βρει έχει μία REMUS και το άλλο έχει μία MOTORSPORT(υποθέτω ότι κάνουν σαματά και είναι κάτι που δεν εκτιμώ, που μάλλον συνήθως κράζω), προτιμούσα την μαμά αλλά εφόσον υπάρχει θέμα φθοράς τότε τουλάχιστον εδώ είμαι καλυμένος..
@ everyone είπαμε το έβαλα στις διαμάχες γιατί ήξερα ότι θα υπάρξει ο ανάλογος χαβαλές και το πείραγμα αλλά μην με κάνετε να νιώθω λες και τσακώνεστε εξαιτίας μου.. και γω έχω ακούσει διάφορα σχόλια εδώ μέσα (στα τεχνικά :a13: κυρίως :lol: ) αλλά δεν μπορώ να παρεξηγήσω κάποιον που έχει άλλα 25 χρόνια πάνω από μένα στην πλάτη του..κάποιο λόγο θα έχει.. άντε :a10: τώρα :winka:
:beer: :beer: :beer:
ΥΓ2 αν ξέχασα να απαντήσω σε κάποιον συγχωρέστε με μόλις γύρισα και είδα μαζεμένες απαντήσεις..
mats8282
26/05/2008, 22:59
Να μεινεις με το ybr κανα χρονο ακομα,να μαζεψεις 1000-2000 ευρω παραπανω και του χρονου τετοια εποχη πας και βαρας ενα gsr600 2-3 ετων με 4,000Ε ισως και λιγοτερα ετσι σκατα που τα εκανε η Μπουζουκι με την τιμη....6,000Ε καινουριο εχει...Μοντελο 2006 που εχω εγω μαξιμουμ 4,500Ε χωρις να θελει λαστιχα κτλ μαζεματα βρισκεις...
Η παρτο τωρα και βαλε φεσι....Αλλα να ξερεις οτι παγια εξοδα θα εχεις γυρω στα 800-900 ευρω το χρονο χωρις τις βενζινες....Μιλαω για τυχον service(αναλογα το service),λαστιχα(350-400),ασφαλεια(100+) κτλ....
Γιατι να δωσεις 2,000Ε,και βαλε για τα μαζεματα,για να παρεις μηχανακι 15ετιας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Να μεινεις με το ybr κανα χρονο ακομα,να μαζεψεις 1000-2000 ευρω παραπανω και του χρονου τετοια εποχη πας και βαρας ενα gsr600 2-3 ετων με 4,000Ε ισως και λιγοτερα ετσι σκατα που τα εκανε η Μπουζουκι με την τιμη....6,000Ε καινουριο εχει...Μοντελο 2006 που εχω εγω μαξιμουμ 4,500Ε χωρις να θελει λαστιχα κτλ μαζεματα βρισκεις...
Η παρτο τωρα και βαλε φεσι....Αλλα να ξερεις οτι παγια εξοδα θα εχεις γυρω στα 800-900 ευρω το χρονο χωρις τις βενζινες....Μιλαω για τυχον service(αναλογα το service),λαστιχα(350-400),ασφαλεια(100+) κτλ....
Γιατι να δωσεις 2,000Ε,και βαλε για τα μαζεματα,για να παρεις μηχανακι 15ετιας....
δύσκολο γιατί ακόμα και να έβρισκα αυτά τα χρήματα, δεν θα ήμουν σε θέση σαν φοιτητής να το συντηρήσω..ψάχνω κάτι σε χαμηλή τιμή, πιο μεγάλο από το ybr και που να μην θέλει μαζέματα. Το bros απλώς έχει το πλεονέκτημα (αν δεις και στις αγγελίες :winka: ) ότι παίζουν δύο με 1) καινούρια λάστιχα michelen δεν θυμάμαι μοντέλο, 2) καινούρια αλυσιδογράναζα, 3) γενικό service 4) καινούρια εξάτμιση αν θυμάμαι καλά..γενικά είναι άριστα, δεν θέλουν κανένα μάζεμα και παίζουν με οροφή στα 1.000 ευρώ. Εκτός από αυτό επειδή δεν παίζει να βρω πιο οικονομικό από το δικό μου έχω σκοπό να το κρατήσω. Κάτι σαν δεύτερη μηχανή αλλά καλύτερη από την πρώτη :lol: εκτός αυτού έχω υποσχεθεί στην κοπέλα ότι δεν θα ξαναμιλήσω για καινούρια μηχανή για τα επόμενα 2 χρόνια.. :rotflmao: έχουμε πει να πάμε ταξίδι και όλο το αναβάλουμε :look: και εκτός από αυτά έχω να υπολογίσω και έξοδα για καινούριο εξοπλισμό, δύο λίγο πιο καλά κράνη από αυτά που έχουμε τώρα ( θα ανοίξω άλλο thread lazer vs hjc vs uvex vs marushin :rotflmao: ) και ένα μπουφανάκι για εκείνη..
Γενικά θα σου πω ότι τα βλέπεις λάθος τα πράγματα & το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις λεφτά, παρότι μπορεί να φαίνεται ότι δίνεις λίγα για την αγορά.
Συμφωνώ με την άποψη του mats & είναι εν γένει η λογική. :wave2:
Γενικά θα σου πω ότι τα βλέπεις λάθος τα πράγματα & το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις λεφτά, παρότι μπορεί να φαίνεται ότι δίνεις λίγα για την αγορά.
Συμφωνώ με την άποψη του mats & είναι εν γένει η λογική. :wave2:
δεν θα βρω του χρόνου να το δώσω ας πούμε το bros 600-700 ευρώ αν θελήσω να το δώσω? ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή? ότι δεν μπορώ να βγω εύκολα εθνικό, νιώθω ότι απειλούμαι και έτσι δεν μπορώ να πάω μία μεγάλη διαδρομή. Για να ακολουθήσω δε σε μία εκδρομή του moto αποκλείεται, και δεν ήθελα να χάσω και αυτό το καλοκαίρι..έχω χάσει ήδη 22 :D
mats8282
26/05/2008, 23:16
Αφου εχεις το YBR για την πολη δεν θα πολυκυκλοφορεις το <<μεγαλο>> οποιο και αν ειναι αυτο...Θα γλυτωσεις αρκετα χλμ οποτε δεν θα σου κοστισει πολυ....Και εγω με ενα CBF250 κανω τις δουλειες μου που του εχω και μια βαλιτσα πισω ΝΑ,με το συμπαθειο,και ουτε την πινακιδα ταψι δεν <<εχασα>> αφου για λασπωτηρας καλη ειναι....
Εγω μιλησα,ουγκ,απο εκει και περα εσυ το μαχαιρι εσυ και το καρπουζι εσυ και τα λεφτα η κοπελα την παντοφλα....
Αντε καληνυχταααααα :ZZZ: :ZZZ:
δεν θα βρω του χρόνου να το δώσω ας πούμε το bros 600-700 ευρώ αν θελήσω να το δώσω? ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή? ότι δεν μπορώ να βγω εύκολα εθνικό, νιώθω ότι απειλούμαι και έτσι δεν μπορώ να πάω μία μεγάλη διαδρομή. Για να ακολουθήσω δε σε μία εκδρομή του moto αποκλείεται, και δεν ήθελα να χάσω και αυτό το καλοκαίρι..έχω χάσει ήδη 22 :D
Αμέσως λοιπόν χάνεις 500 euros δίχως τα χρήματα που πολύ πιθανόν να χρειάζεται η μηχανή, που σίγουρα θα χρειαστεί. Έκανες ήδη μια φορά το "λάθος", μη συνεχίζεις στην ίδια λογική.
Είτε μείνε μόνο με αυτό που έχεις, είτε δώσε το και μαζί με τα υπόλοιπα χρήματα βρες ένα αξιόλογο μηχανάκι. Είναι μ@λ@κία να συντηρείς δυο σχεδόν ίδια μηχανάκια & να πληρώνεις ασφάλειες, λάστιχα, & ότι άλλο. Επίσης προσωπικά μηχανάκι 10ετίας δε θα αγόραζα να βγω στον εθνικό, εκτός αν το έκανα καινούριο.
Αυτά από μένα. :wave2:
vassilis88
26/05/2008, 23:17
wow!! τωρα το ειδα! μπραβο! δν διαβασα τι ειπαν πιο πριν, εχω οδηγησει το σιμπι 400 οκ λιγο παραπανω γκαζι εχει οχι καμια τρελη διαφορα μη νομιζεις + την απαισια θεση οδηγησης (καλα για τα δικα μου γουστα κ το Ζ750 απαισια θεση εχει ενιγουει):D
θα σου προτεινα σιγουρα υπομονη, εχεις λιγο καιρο το 125 ρε τι να πουμε κ μεις δλδ?:D
να μαζεψεις κανα 4αρι -5αρι κ να παρεις καλη μηχανη οχι τα ερειπια, ειναι πολυ παλιες ρε συ κ καλυτερα μη μπλεξεις θα τραβας χειροτερα ζορια απ το 50αρι!:sick:
κανα χορνετ, φειζερ 2002 πχ ποσο θα κανει? 3-4 το πολυ! θα εισαι πολυ καλυτερα με (ενα πιο καινουριο) 600!! το σιμπι δν εχει κ αρκετο γκαζι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
wow!! τωρα το ειδα! μπραβο! δν διαβασα τι ειπαν πιο πριν, εχω οδηγησει το σιμπι 400 οκ λιγο παραπανω γκαζι εχει οχι καμια τρελη διαφορα μη νομιζεις + την απαισια θεση οδηγησης (καλα για τα δικα μου γουστα κ το Ζ750 απαισια θεση εχει ενιγουει):D
θα σου προτεινα σιγουρα υπομονη, εχεις λιγο καιρο το 125 ρε τι να πουμε κ μεις δλδ?:D
να μαζεψεις κανα 4αρι -5αρι κ να παρεις καλη μηχανη οχι τα ερειπια, ειναι πολυ παλιες ρε συ κ καλυτερα μη μπλεξεις θα τραβας χειροτερα ζορια απ το 50αρι!:sick:
κανα χορνετ, φειζερ 2002 πχ ποσο θα κανει? 3-4 το πολυ! θα εισαι πολυ καλυτερα με (ενα πιο καινουριο) 600!! το σιμπι δν εχει κ αρκετο γκαζι..
ίσως τελικά κάνω υπομονή..θα δείξει..ποιο Z..μη με τρελλαίνεις τώρα!!:cool: είδες? κάθεσαι εκεί στην Πάτρα και χάνεις εξελίξεις.. :rotflmao: άντε κατέβα κατ να κάνουμε κανένα road trip μέχρι τον Άγιο :smilea: στο μόνο που διαφωνώ είναι το γκάζι του cb.. εμένα κλασσικά μου φάνηκε διαστημόπλοιο της νάσα :lol: εναλλακτικά ίσως περιμένω μέχρι τον οκτώβρη και να δώσω κάτι παραπάνω για κανένα cb..
Φίλε έχω ένα 400αρι 2.5 χρόνια τώρα και έχω κάνει πάνω από 35000 ενώ συνολικά το μηχανάκι εχει κοντερίσια 106.000 χλμ . Με αλλά λογία το μηχανάκι το δουλεύω ακατάπαυστα . Πραγμα που σίγουρα δεν μομίζω να κάνουν για ευνόητους λόγους όσοι έχουν Bandit . To Bandit όσο πύραυλος και να είναι , είναι μάλλον το προβλήματικοτερό μηχανάκι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα τουλαχιστον . Οι δε ιστορίες με τα ηλεκτρικά και τα καρμπιρατέρ του έχουνε μείνει παροιμιώδης . Αν σ' αρέσει πάρτο αλλά να ξέρεις οτι το BROS όσο αργό και να είναι με 800 - 1000 εβρουλάκια ΜΑΞΙΜΟΥΜ κοιμάσαι ήσυχος . Το CB είναι συνολικά καλύτερο και νεότερο μηχανάκι οπότε λογικά είναι και ακριβότερο . Τέλος αν νομίζεις οτι το BROS είναι μόνο για να πηγαίνεις μέχρι την πλατεία δες και αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45726&highlight=%EA%DD%F1%EA%F5%F1%E1) και ίσως αλλάξεις γνώμη . :wave2:
* Κάποιος , άσχετος με το μηχανάκι προφανώς , έγραψε παραπάνω οτι έχει λέει το BROS μόνο δισκόφρενο εμπρός και τραβάει .Μήπως εχει την απαίτηση εν έτη 1988 με τελική στα 160 χλμ να είχε και διπλούς 320άρηδες ??? Μην τρελαθούμε και τελείως .Και άμα τραβάει τόοοοοοοοοοοσο το καλάμι βάζεις μια γέφυρα και τελειώνεις . Σιγά τα ώα
Πας ρε Αντρέ και ανεμαζώνεις οτι βρεις.Νταξει σε καταλαβαίνουμε έχεις 125αρι και οδήγησες το cb400 και σου φάνηκε κάπως...Άλλα όχι και έτσι...Θα το πάρεις και θα το βαρεθείς σε κάνα 1,5 χρόνο,θα οδηγήσεις και ενδιάμεσα κάνα 600αρι proper motorcycle και θα τα δεις όλα, και μετά δώστου πάλι και αντε να βρεις να το δώσεις και άντε να βρεις λέφτα να πάρεις άλλο και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...Κάνε υπομονή να μαζέψεις κάνα χιλιαρικάκι ακόμα να πάρεις μια ΜΗΧΑΝΗ με όλη τη σημασία της λέξεως που θα σε κράτησει για 3-4 χρονάκια ,ή και παραπάνω, να μάθεις κιόλας και να κάνεις και ταξιδάκια άνετα.
Φιλικά :beer: :beer: :wave2:
Απλά για να θυμίσω ότι μέχρι εκείνη την στιγμή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε μιλήσει για κανέναν ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ............
............. αλλά μετά πειράχτηκε !!!
Το δικό του χιούμορ πρέπει να το δεχόμαστε .......... το δικό μας στην απάντηση τον προσβάλλει :confused: :confused: :confused:
Και μιλάει και για σεβασμό κατά τα άλλα ............
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
* Κάποιος , άσχετος με το μηχανάκι προφανώς , έγραψε παραπάνω οτι έχει λέει το BROS μόνο δισκόφρενο εμπρός και τραβάει .Μήπως εχει την απαίτηση εν έτη 1988 με τελική στα 160 χλμ να είχε και διπλούς 320άρηδες ??? Μην τρελαθούμε και τελείως .Και άμα τραβάει τόοοοοοοοοοοσο το καλάμι βάζεις μια γέφυρα και τελειώνεις . Σιγά τα ώα
Πρόσεχε λιγάκι τους χαρακτηρισμούς σου ..........
Και δε μου λες ......... το ότι φτιάχτηκε το 88 σημαίνει ότι δεν μπορούσε να έχει 2 μικρότερους δίσκους ;;; Και ποιό ακριβώς είναι το λάθος που είπα ;;; Έχει 1 δίσκο και σε απότομο φρένο τραβάει !!! Είτε το θες είτε όχι ........... Αν θες διάβασε και το ποστ του stavrogin που το είχε .......
Η δε γέφυρα κάνει κάποια λεφτουδάκια (αρκετά μάλιστα) τα οποία ανεβάζουν το κόστος .
Τέλος, γιατί τον οδηγήτε στο BROS αφού και εσύ ο ίδιος λες ότι το CB είναι καλύτερο !!!:confused: :confused: :confused:
Ο Αντρέας ζήτησε ΣΥΜΒΟΥΛΗ ανάμεσα σε τρια μηχανάκια ........... όχι να μπείτε οι έχοντες Bros και να λέτε ότι λάχει .......
Έχει 1 δίσκο και σε απότομο φρένο τραβάει !!!
Sorry ρε παιδες κι'ολας που διακόπτω :p αλλά τί εννοείτε τραβάει?? :confused:
τελικά όπως πάει έχω μπερδευτεί και άλλο..εκεί που είχα αποφασίσει οτί αυτό το καλοκαίρι θα κάνω την κίνηση τώρα δεν είμαι σίγουρος..γεγονός είναι πάντως ότι όσοι έχουν το brosάκι πίνουν νερό στο όνομα του και εγώ έχω πειστεί τουλάχιστον για ένα πράγμα..την αξιοπιστία του. Αυτή τη στιγμή διαβάζοντας και άλλα ποστ εδώ μέσα στην συνείδηση μου είναι το σκυλί..περιμένω και άλλες απόψεις βέβαια, από ήδη κατόχους..
ΥΓ η δύναμη του bros μου είναι αρκετή.. εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν κάτι δυνατό σαν το cb απαραίτητα..θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό χωρίς να με πατήσουν και να έχει ένα σοβαρό πέλμα ελαστικού..όχι σαν το δικό μου που μόλις βρει το παραμικρό πρέπει να είσαι έτοιμος..
επίσης βασικός λόγος αγοράς είναι και οι κλασσικές καλοκαιρινές διακοπές σε νησάκι οπότε δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί το ολοκαίνουριο ybrάκι..(δεσίματα, φορτώματα & ιστορίες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Sorry ρε παιδες κι'ολας που διακόπτω :p αλλά τί εννοείτε τραβάει?? :confused:
Έχει την τάση να στρίψει προς τη μεριά του δισκόφρενου .........
Έχει την τάση να στρίψει προς τη μεριά του δισκόφρενου .........
αυτό ισχύει σε όλα όσα έχουν μονό?(με την λογική μου ναι) γιατί θυμάμαι ένα βράδυ που πετάχτηκε ένας γάτης τράβηξα απότομα και μου φάνηκε ότι πήρε. και μετά την επομένη ψαχνόμουν ότι έφταιγε το μπροστινό και οι αναρτήσεις.. :rolleyes:
τελικά όπως πάει έχω μπερδευτεί και άλλο..εκεί που είχα αποφασίσει οτί αυτό το καλοκαίρι θα κάνω την κίνηση τώρα δεν είμαι σίγουρος..γεγονός είναι πάντως ότι όσοι έχουν το brosάκι πίνουν νερό στο όνομα του και εγώ έχω πειστεί τουλάχιστον για ένα πράγμα..την αξιοπιστία του. Αυτή τη στιγμή διαβάζοντας και άλλα ποστ εδώ μέσα στην συνείδηση μου είναι το σκυλί..περιμένω και άλλες απόψεις βέβαια, από ήδη κατόχους..
ΥΓ η δύναμη του bros μου είναι αρκετή.. εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν κάτι δυνατό σαν το cb απαραίτητα..θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό χωρίς να με πατήσουν και να έχει ένα σοβαρό πέλμα ελαστικού..όχι σαν το δικό μου που μόλις βρει το παραμικρό πρέπει να είσαι έτοιμος..
Στα είπανε οι αδερφοί Γαρέ, στα είπε ο Ακατ, στα είπα και εγώ .......... αλλά το βλέπω εγώ το δράμα να εξελίσσεται και να πετάς εουρόπουλα .........
Πότε θα έλθεις για καφέ ;;;
Αντε καλό βράδυ ............. :wave2:
αυτό ισχύει σε όλα όσα έχουν μονό?(με την λογική μου ναι) γιατί θυμάμαι ένα βράδυ που πετάχτηκε ένας γάτης τράβηξα απότομα και μου φάνηκε ότι πήρε. και μετά την επομένη ψαχνόμουν ότι έφταιγε το μπροστινό και οι αναρτήσεις.. :rolleyes:
Ναι, βελτιώνεται με γέφυρα (δέσιμο) στα καλάμια ....... ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ όμως τελείως !!!
Γειά λέμεεεε !!!!
Στα είπανε οι αδερφοί Γαρέ, στα είπε ο Ακατ, στα είπα και εγώ .......... αλλά το βλέπω εγώ το δράμα να εξελίσσεται και να πετάς εουρόπουλα .........
Πότε θα έλθεις για καφέ ;;;
Αντε καλό βράδυ ............. :wave2:
είμαι ξεροκέφαλος, τώρα το μάθατε? :D όποτε θέλετε..είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :winka:
είμαι ξεροκέφαλος, τώρα το μάθατε? :D όποτε θέλετε..είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :winka:
Το μέρος και τη μέρα τα ξέρεις οπότε... :beer:
mats8282
27/05/2008, 00:37
θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό
:confused: :confused:
132001
mats8282
27/05/2008, 00:41
Φτηνο ειναι,φτηνα σερβις,μικρη σχετικα καταναλωση,μεγαλη σελα,βρισκεις ανταλλακτικα στο περιπτερο,αξιοπιστο ειναι,παντου παει,πανω απο 6-7 ετων δεν θα ειναι κτλ κτλ κτλ
Φτηνο ειναι,φτηνα σερβις,μικρη σχετικα καταναλωση,μεγαλη σελα,βρισκεις ανταλλακτικα στο περιπτερο,αξιοπιστο ειναι,παντου παει,πανω απο 6-7 ετων δεν θα ειναι κτλ κτλ κτλ
απλώς ήθελα streetάκι.. ήθελα κάτι σκυφτό.. :smokin: (και την πίτα και το σκύλο χορτάτο :blush: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Το μέρος και τη μέρα τα ξέρεις οπότε... :beer:
τελευταία φορά που πέρασα πριν 2 τετάρτες γιατι την περασμένη γιόρταζε ο πατέρας μου περίμενα 25 λεπτά.. :winka:
mats8282
27/05/2008, 01:06
απλώς ήθελα streetάκι.. ήθελα κάτι σκυφτό..
Ειναι σκυφτο μηχανακι το CB,το Bandit και το Bros???
Τεσπα....Ισχυουν οσα ειπα πριν...Το αποφασισα και παω για υπνο :wave2:
Ειναι σκυφτο μηχανακι το CB,το Bandit και το Bros???
Τεσπα....Ισχυουν οσα ειπα πριν...Το αποφασισα και παω για υπνο :wave2:
σε σύγκριση με το ybr? δεν μπορείς να φανταστείς πόσο.. :smilea:
gdevelek
27/05/2008, 08:15
θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό χωρίς να με πατήσουν
έχω κάνει πολλά χλμ με κρατημένα 160 στο κοντέρ με το σούπερ4
τα 120 είναι προφανώς παιχνίδι για το μηχανάκι
το bandit με 10 ευρω βενζινη μου εβγαζε 90-100 χλμ :D και δεν ειχε και 1.20 η βενζινη τοτε:D
road spirit
27/05/2008, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
το bandit με 10 ευρω βενζινη μου εβγαζε 90-100 χλμ :D και δεν ειχε και 1.20 η βενζινη τοτε:D
και αυτό το λες για καλό? μάλον αυτό το εμοτικον έπρεπε να βάλεις --> :(
τον αγλέουρα έπινε το μπάντιτ σου
gdevelek
27/05/2008, 11:54
πάρα πολύ λίγα χλμ για 2κύλινδρο 400άρι, κάτι δεν πήγαινε καλά στο μοτέρ
στην πόλη (δηλαδή πήξιμο, όχι Αττική Οδό και τέτοια) το Σ4 μου βγάζει σταθερά 14-15χλμ στο λίτρο εδώ και χρόνια
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και αυτό το λες για καλό? μάλον αυτό το εμοτικον έπρεπε να βάλεις --> :(
τον αγλέουρα έπινε το μπάντιτ σου
:( :lol: :lol: :lol:
Πρόσεχε λιγάκι τους χαρακτηρισμούς σου ..........
Έχει 1 δίσκο και σε απότομο φρένο τραβάει !!! Είτε το θες είτε όχι ........... Αν θες διάβασε και το ποστ του stavrogin που το είχε .......
Η δε γέφυρα κάνει κάποια λεφτουδάκια (αρκετά μάλιστα) τα οποία ανεβάζουν το κόστος .
Τέλος, γιατί τον οδηγήτε στο BROS αφού και εσύ ο ίδιος λες ότι το CB είναι καλύτερο !!!:confused: :confused: :confused:
Ο Αντρέας ζήτησε ΣΥΜΒΟΥΛΗ ανάμεσα σε τρια μηχανάκια ........... όχι να μπείτε οι έχοντες Bros και να λέτε ότι λάχει .......
Κατάλαβε οτι τα BROS δεν φτιαχτηκάνε για πίστα άσχετα με το αν ακόμα στην Αμερική κάτι κωλοφιαγμένα ξεφτιλίζουν Ducati και SV , οπότε τα διπλά δισκόφρενα σε ένα 33 (400) και 50 (650) αλόγων με περιορισμένες τελικές μηχανάκι δεν ήταν απαραίτητα .Εμένα είχε γέφυρα όταν το αγόρασα αλλά και πάλι αμφιβάλω αν σε νορμάλ οδήγηση θα καταλάβει ο φίλος τράβηγμα . Τέλος να σε πληροφορήσω οτί του Stavrogin δεν ήταν ένα απλό BROS 650 , ποσό μάλλον BROS 400 . Και εγώ ειμαι της άποψης ο φίλος να πάει για καινούριο η εστώ ελαφρώς μεταχειρισμένο . Με κανα 2χιλιαρο μπορεί να βρει κανένα CBF 250 της προκοπής . Απο 400 δεν θα είναι και τραγικές οι διαφορές σε επιδόσεις (φαντάζομαι ). Διαφορετικά με 6000 τσιμπάει ER6 N .Τσάμπα πράμα
Αυτά
Κατάλαβε οτι τα BROS δεν φτιαχτηκάνε για πίστα άσχετα με το αν ακόμα στην Αμερική κάτι κωλοφιαγμένα ξεφτιλίζουν Ducati και SV , οπότε τα διπλά δισκόφρενα σε ένα 33 (400) και 50 (650) αλόγων με περιορισμένες τελικές μηχανάκι δεν ήταν απαραίτητα .Εμένα είχε γέφυρα όταν το αγόρασα αλλά και πάλι αμφιβάλω αν σε νορμάλ οδήγηση θα καταλάβει ο φίλος τράβηγμα . Τέλος να σε πληροφορήσω οτί του Stavrogin δεν ήταν ένα απλό BROS 650 , ποσό μάλλον BROS 400 . Και εγώ ειμαι της άποψης ο φίλος να πάει για καινούριο η εστώ ελαφρώς μεταχειρισμένο . Με κανα 2χιλιαρο μπορεί να βρει κανένα CBF 250 της προκοπής . Απο 400 δεν θα είναι και τραγικές οι διαφορές σε επιδόσεις (φαντάζομαι ). Διαφορετικά με 6000 τσιμπάει ER6 N .Τσάμπα πράμα
Αυτά
το cbf250 είναι μονοκύλινδρο και δυστηχώς έχει μεγάλη διαφορά (παρότι μικρή διαφορά στους ίππους). αν ήταν να δώσω 2 χιλιάδες ευρώ θα έδινα και 3 ώστε να πάτω ένα hornetάκι.. εδώ ψάχνουμε κάτι πιο δυνατό από το ybr (που είναι καινούριο και με την κατανάλωση του ΔΕΝ το δίνω), αξιόπιστο, φτηνό στην κτήση και στην χρήση ώστε να μην ταλαιπωρήσω σε φορτώματα μετακινήσεις κ.α το καινούριο. είμαι ανάμεσα σε bros (πιθανή λύση) και SF (εξίσου πιθανή αλλά δεν έχω βρει ακόμα κανένα καλό με 1500 ευρώ.. σε αντίθεση με 1 bros που έχω βρει, σε άριστη κατάσταση, χωρίας να χρειάζεται να ρίξω κάτι για μαζέματα (το δεύτερο απορίφθηκε) και το οποίο έχει ως οροφή τα 1000- ευρώ..)
stavrogin
27/05/2008, 16:14
Κι εγω ειμαι της αποψεις να μην βιαστεις με μηχανακι 15ετιας αν δε πιανουν τα χερια σου.Αν ζητησει κατι να εισαι βεβαιος οτι θα ειναι ακριβο.Και τσαμπα να το παρεις τα λαστιχα θα κανουν πχ 250, τα ρολογια 250 ,η τρομπα 150 ,το σερβισ 200 κλπ κλπ.Κοστος συντηρισης που δε διαφερει απο ενα πιο καινουργιο μεγαλητερο μηχανακι.
Το YBR ειναι θεος για το νησακι το καλοκαιρι ,πιο ελαφρυ με πιο ανετο τιμονι και θα ταλαιπωρηθει πολυ λιγοτερο απο ενα στριτακι 165 κιλων.
Περιμενε λιγο και θα βρισκεις πχ fazer 2003 με 2000-3000 με πολυ αραιο σερβις με ασπαστο μοτερ ,ανετο και ταξιδιαρικο για πολλα πολλα χλμ. με φρενα και στησιμο.Με παρομοιο κοστος συντηρισης με ενα cb400 ή bros .Kαι θα το κρατησεις κι αλλα 10 χρονια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Κι εγω ειμαι της αποψεις να μην βιαστεις με μηχανακι 15ετιας αν δε πιανουν τα χερια σου.Αν ζητησει κατι να εισαι βεβαιος οτι θα ειναι ακριβο.Και τσαμπα να το παρεις τα λαστιχα θα κανουν πχ 250, τα ρολογια 250 ,η τρομπα 150 ,το σερβισ 200 κλπ κλπ.Κοστος συντηρισης που δε διαφερει απο ενα πιο καινουργιο μεγαλητερο μηχανακι.
Το YBR ειναι θεος για το νησακι το καλοκαιρι ,πιο ελαφρυ με πιο ανετο τιμονι και θα ταλαιπωρηθει πολυ λιγοτερο απο ενα στριτακι 165 κιλων.
Περιμενε λιγο και θα βρισκεις πχ fazer 2003 με 2000-3000 με πολυ αραιο σερβις με ασπαστο μοτερ ,ανετο και ταξιδιαρικο για πολλα πολλα χλμ. με φρενα και στησιμο.Με παρομοιο κοστος συντηρισης με ενα cb400 ή bros .Kαι θα το κρατησεις κι αλλα 10 χρονια.
..... πήγα ΤΟΓΕΛΟ στην Λιοσιών για να αλλάξω τις τσιμούχες στα ρολόγια και να πάρω μερικά λαμπάκια για τις ενδείξεις των φώτων . 2,5 εβρουλακια έκαστο λαμπιόνι και 11 εβρουλάκια οι τσιμούχες . Απο περιέργεια ρώτησα ποσό πάνε τα όργανα κομπλέ γιατί ξέρω οτι τα κλέβουν .1000 εβρουλάκια !!!!!
..... πήγα ΤΟΓΕΛΟ στην Λιοσιών για να αλλάξω τις τσιμούχες στα ρολόγια και να πάρω μερικά λαμπάκια για τις ενδείξεις των φώτων . 2,5 εβρουλακια έκαστο λαμπιόνι και 11 εβρουλάκια οι τσιμούχες . Απο περιέργεια ρώτησα ποσό πάνε τα όργανα κομπλέ γιατί ξέρω οτι τα κλέβουν .1000 εβρουλάκια !!!!!
κλέβουν τα όργανα? :confused: :rotflmao: 1.000 ευρώ..ρε τους μαλάκες.. καλά πες του, θα πάω να πάρω άλλα δύο για ανταλλακτικά :rotflmao: το θέμα με το ybr, είναι ότι μπορεί ναι μεν να έχει ελαφρύ τιμόνι αλλά έχει και πολύ μικρό πέλμα και με το φόρτωμα δεν το έχω και πολύ σίγουρο..θα δείξει..περιμένω την άλλη βδομάδα που θα ξεκινήσω με κάποιες βόλτες εδώ στο νησί κατά πόσο θα με καλύψει και βλέπουμε αν θα την κάνω την αγορά..ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια.. :beer:
ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια.. :beer:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Βάλε επιτέλους μυαλό & σταμάτα να σκέφτεσαι βλακείες. Σου είπαμε τι είναι καλύτερο....
Βρε άσε το παιδί να κάνει δουλειά του! :D
ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59490
Βάλε επιτέλους μυαλό & σταμάτα να σκέφτεσαι βλακείες. Σου είπαμε τι είναι καλύτερο....
ρε είμαι άρρωστος..κατάλαβε με..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βρε άσε το παιδί να κάνει δουλειά του! :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59490
το δικό σου έχει ένα 'f' παραπάνω.. :winka: :beer:
(τώρα αν ήθελες ανταλλαγή με ολοκαίνουριο ybr το συζητούσαμε.. )
επειδή μπορεί να παρεξήγησες δεν εννοούσα το cb250 nighthawk ή όπως το λένε τεσπα αλλά το μικρό hornetάκι..
κλέβουν τα όργανα? :confused: :rotflmao: 1.000 ευρώ..ρε τους μαλάκες.. καλά πες του, θα πάω να πάρω άλλα δύο για ανταλλακτικά :rotflmao: το θέμα με το ybr, είναι ότι μπορεί ναι μεν να έχει ελαφρύ τιμόνι αλλά έχει και πολύ μικρό πέλμα και με το φόρτωμα δεν το έχω και πολύ σίγουρο..θα δείξει..περιμένω την άλλη βδομάδα που θα ξεκινήσω με κάποιες βόλτες εδώ στο νησί κατά πόσο θα με καλύψει και βλέπουμε αν θα την κάνω την αγορά..ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια.. :beer:
Απο τα 400 παραεισάγωγης σε 250 επίσης παραεισαγώγης ??? Και που θα το βρεις το 250 και που θα βρίσκεις μετά κάνα ανταλλακτικούς ?? Ιστοριες για αγρίους
red_monster
27/05/2008, 22:43
επειδή μπορεί να παρεξήγησες δεν εννοούσα το cb250 nighthawk ή όπως το λένε τεσπα αλλά το μικρό hornetάκι..
Και εγώ φοιτητής είμαι και ξέρω από βενζίνες κλπ
Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις gsxr παλια r6 κλπ κλπ αλλά θα μπορείς να τα συντηρήσεις??
Ασφάλειες ,βενζίνες, πλαστικά σε περίπτωση πτώσης....
Άσε τα μεγάλα μηχανάκια για όταν θα έχεις δουλεία και θα τα συντηρείς
Πριν πάρω το bros ήμουν ανάμεσα σε super four , xt 500-600, bros
Από τα παραπάνω μακράν το καλύτερο service ανταλ κλπ έχει το yamaha , η μοτοδυναμική είναι πολύ μπροστα στην ελλάδα
Και εγώ φοιτητής είμαι και ξέρω από βενζίνες κλπ
Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις gsxr παλια r6 κλπ κλπ αλλά θα μπορείς να τα συντηρήσεις??
Ασφάλειες ,βενζίνες, πλαστικά σε περίπτωση πτώσης....
Άσε τα μεγάλα μηχανάκια για όταν θα έχεις δουλεία και θα τα συντηρείς
Πριν πάρω το bros ήμουν ανάμεσα σε super four , xt 500-600, bros
Από τα παραπάνω μακράν το καλύτερο service ανταλ κλπ έχει το yamaha , η μοτοδυναμική είναι πολύ μπροστα στην ελλάδα
αυτό για την yamaha είναι πραγματικότητα. και εγώ πριν αγοράσω το ybr σύγκρινα και τιμές ανταλλακτικών και ήταν ένας βασικός παράγοντας. εκτός αυτού, εδώ μέσα έχω παρατηρήσει ότι δεν είμαι μόνο εγώ ευχαριστημένος απο τις τοπικές αντιπροσωπείες. ας πούμε εγώ χωρίς πολύ κουβέντα και παζάρια έχω δωρεάν service για όσο διαρκεί η εγγύηση μου.. πληρώνω μόνο το λάδι, τπτ άλλο.. εντάξει τώρα θα μου πεις, ε τι εργατικά να έχει ένα αερόψυκτο τετράχρονο 125..όσα έχει..στην honda μέχρι και το service των 1.000 χιλιομέτρων το πρώτο μου είπαν ότι θα πλήρωνα.. Κλείνει παρένθεση.. ναι αυτό που προσπαθώ να πω σε όλους εδώ μέσα είναι, ότι, ναι καλά όλα αυτά, αλλά και να βρω 4.000 ευρώ, καλύτερα για μένα να πάρω ένα καινούριο ας πούμε ninja 250 παρά ένα 600 άρι. γιατί το ότι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν 4.000 ευρώ δεν σημαίνει ότι έχω εγγυημένο εισόδημα, και κάποια στιγμή μάλλον δεν θα μπορώ να το κυκλοφορώ το 600 άρι. τουλάχιστον για τα επόμενα 5-6 χρόνια αυτό θα είναι δύσκολο.