PDA

View Full Version : Βρειτε τον αρχικαγκουρα! :p

Ταξιδευτής
25/05/2008, 20:41
Τον παλιοκαγκουρα! :wacko: Ουτε κρανος δεν φοραει!!! :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=A8POpAuXTL4

:lol: :lol: :lol:

power hornet
25/05/2008, 21:12
ολοι μεσα μας κατα βαθος καγκουρες ειμαστε

Alx 84
25/05/2008, 21:58
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 666 κάγκουρααααααααααααας!:look: :lol: :lol:

xampos
25/05/2008, 22:06
vale for ever :a25: :a25: :a25: :a23: :a23: :a23: :a23: :a19:

devil's animal
26/05/2008, 10:01
εγω ξερω οτι αν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος θα τον κραζαμε.:rolleyes:

τωρα διπλα στο βιντεο πεφτουν "γελακια" :sick:

Operater
26/05/2008, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω ξερω οτι αν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος θα τον κραζαμε.:rolleyes:

τωρα διπλα στο βιντεο πεφτουν "γελακια" :sick:

Δεν θα το κράζαμε αν ήταν μέσα σε πίστα, όπως το βιντεάκι... :rolleyes:

XJR_Billy
26/05/2008, 10:09
Η πίστα μπορεί να συγχωρέσει, ο δημόσιος δρόμος ΠΟΤΕ!!!:nono:

Ταξιδευτής
26/05/2008, 10:09
:sick: E ενταξει, ουτε εγω συμφωνω να μην φοραει ουτε ενα κρανος, αλλα τι να κανεις... Ειτε θελουμε ειτε οχι ΑΥΤΟΣ δεν ειναι κανενας αλλος: ειναι ο Ροσσι. & _ :a19: :a23: :a23: :a23:

Operater
26/05/2008, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Ναι, οκ, απλά το βιντεάκι είναι σε πίστα, σωστά? :smilea:

makis206
26/05/2008, 10:17
Μωρέ παλικάρια εκουζουλαθήκατε ντιπ για ντιπ ;:uplate:

Της πίστας η άσφαλτος από πΕπουλα είναι ; Η του Ρόσσι το κεφάλι κλούβιο ;:lol:

Operater
26/05/2008, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Τώρα που αρρωστήσαμε, αρχίσαμε την κρητική διάλεκτο ε? :lol:

Το ελάχιστον δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο! :look: right? :look:

Εκουζουλάθηκα και του λόγου μου, την απολυμάρα μου μέσα! :lol: :lol:

XJR_Billy
26/05/2008, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ναι, οκ, απλά το βιντεάκι είναι σε πίστα, σωστά? :smilea:

Σωστότατα!:beer:

makis206
26/05/2008, 10:22
Εκουζουλάθηκα και του λόγου μου, την απολυμάρα μου μέσα! :lol: :lol:

Εξπέρ σ'έκανε ο MikeG βλέπω :lol: :rotflmao:

Φώτη μου ο κίνδυνος καραδοκεί πάντα, άμα κατά την πτώση μπορούσαμε να ξεκουμπώσουμε το κεφάλι μας και να το πετάξουμε στο μαλακό γρασίδι όλα καλά :dizzy: :lol:

Δεν χρειάζετε να πω παραπάνω, καταλαβαίνατε τι (ήντα) λέω :winka:

:beer:

kalesin
26/05/2008, 10:23

+1

εκτος αν το φοραμε το γαμιδι για τους αλλους κ οχι για την κεφαλα μας..

ναι ειναι ο βαλε
ναι ειναι οδηγαρα
ναι σε πολλα

αλλα...

:sick:

xampos
26/05/2008, 10:39
ελεος ρεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao:

κραξτε και το ροσσι τωρα να πεθανω στο γελιο :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalesin
26/05/2008, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

κραξτε και το ροσσι τωρα να πεθανω στο γελιο :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ουδεις ακραχτος αδερφε...

ειδικα ο ροσσι που για πολλους ειναι κ ινδαλμα

ετος αν κατα τη ρηση του οργουελ..

''ολα τα ζωα ειναι ισα, απλα μερικα ειναι πιο ισα απο τα αλλα''

:wave2:

Ταξιδευτής
26/05/2008, 10:48
Παιδια, για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.

Ο Rossi ειναι ενα paddock brat (κατα το military brat (http://en.wikipedia.org/wiki/Military_brat_%28U.S._subculture%29) ).
O πατερας του ηταν αγωνιζομενος και ο Vale πραγματικα γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε πιστες.
Μεγαλωνοντας η διασκεδαση του ηταν να κανει χαζομαρες με το σκουτερακι που ειχε στα Paddocks, και αργοτερα προσπαθουσαν να κανουν ολο το γυρο της πιστας στη μια ροδα (αυτο κανει και στο βιντεακι).

Τωρα απο εκει και περα, αν μια φορα για να διασκεδασει και λιγο (μην ξεχναμε ποσο τρελα καταπιεσμενοι ειναι ολοι οι αναβατες αυτου του επιπεδου στην ζωη τους) θυμηθηκε τις σαχλαμαρες με τα σκουτερακια, ε οκ.

Α, επισης και κατι αλλο: ο Vale ειναι 1.80κατι οποτε στην χειροτερη περιπτωση που τον εφερνε καπακι απλα θα εβαζε τα ποδια κατω και θα τελειωνε εκει το θεμα. ;)
Υπαρχει καποιος που ειλικρινα πιστευει οτι ο Ροσσι θα χτυπουσε αν επεφτε με το σκουτερακι στην συγκεκριμενη περιπτωση;

Δεν συμφωνω με το να μην βαλει ενα κρανακι τουλαχιστον, μιας και ως προτυπο που θαυμαζει πολυς κοσμος θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος, αλλα.... :wave2:

Οπως και να εχει, το βιντεακι το εβαλα γιατι ειναι διασκεδαστικο και δειχνει οτι ακομα και οι Θεοι των MotoGP ειναι ανθρωποι! :wave2: :beer:

devil's animal
26/05/2008, 10:51
Δεν θα το κράζαμε αν ήταν μέσα σε πίστα, όπως το βιντεάκι... :rolleyes:

ταν λοιπον πας να κανεις riding school ή CSS, να τους πεις:
-"ε,αφου ειμαστε μεσα σε πιστα δεν πειραζει"

δεν συζηταω να κανεις και σουζες ετσι?? απλα για μαθημα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ)

α,ρε Φωτακο...:rolleyes:

devil's animal
26/05/2008, 10:53

σε περιπτωσεις που υπαρχουν αυτοκινητα, μπαριερες κ.λ.π. ΝΑΙ ειναι διαφορετικα, αλλα η ασφαλτος ειναι ασφαλτος παντου.

kalesin
26/05/2008, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Ο Rossi ειναι ενα paddock brat (κατα το military brat (http://en.wikipedia.org/wiki/Military_brat_%28U.S._subculture%29) ).
O πατερας του ηταν αγωνιζομενος και ο Vale πραγματικα γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε πιστες.
Μεγαλωνοντας η διασκεδαση του ηταν να κανει χαζομαρες με το σκουτερακι που ειχε στα Paddocks, και αργοτερα προσπαθουσαν να κανουν ολο το γυρο της πιστας στη μια ροδα (αυτο κανει και στο βιντεακι).

Τωρα απο εκει και περα, αν μια φορα για να διασκεδασει και λιγο (μην ξεχναμε ποσο τρελα καταπιεσμενοι ειναι ολοι οι αναβατες αυτου του επιπεδου στην ζωη τους) θυμηθηκε τις σαχλαμαρες με τα σκουτερακια, ε οκ.

Α, επισης και κατι αλλο: ο Vale ειναι 1.80κατι οποτε στην χειροτερη περιπτωση που τον εφερνε καπακι απλα θα εβαζε τα ποδια κατω και θα τελειωνε εκει το θεμα. ;)
Υπαρχει καποιος που ειλικρινα πιστευει οτι ο Ροσσι θα χτυπουσε αν επεφτε με το σκουτερακι στην συγκεκριμενη περιπτωση;

Δεν συμφωνω με το να μην βαλει ενα κρανακι τουλαχιστον, μιας και ως προτυπο που θαυμαζει πολυς κοσμος θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος, αλλα.... :wave2:

Οπως και να εχει, το βιντεακι το εβαλα γιατι ειναι διασκεδαστικο και δειχνει οτι ακομα και οι Θεοι των MotoGP ειναι ανθρωποι! :wave2: :beer:

δεν αμφιβαλω οτι ειναι ανθρωποι κ οτι εχουν αναγκη να κανουν χαβαλε... εχουν τις ιδιες αναγκες με μας μη σου πω κ λιγο παραπανω για να ξεσκανε απο το βαρυ τους προγραμμα
ουτε τις ικανοτητες του αμφισβητει κανεις

η δικια μου τουλαχιστον τοποθετηση εχει να κανει με το ''ενταξει μωρε σε πιστα ειναι, τι να παθει; δεν ειναι στο δρομο που υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες''
οσο για το αν ειναι ψηλος κ τι θα γινε στο καπακι.. για τη μια στο εκατομυριο ειναι που μιλαμε, οχι για τη λογικη

XJR_Billy
26/05/2008, 10:56
Φίλε ταξιδευτή, ναι, οι θεοί των GP είναι άνθρωποι αλλά το ξεβράκ... εεεε, ήθελα να πω ξεκράνωμα δεν είναι το παράδειγμα προς μίμηση προς τον πιτσιρικά που έχει για ίδαλμα τον Ρόσσι και διάφορους...

"Εδώ δεν φοράει ο Ρόσσι κράνος, θα φορέσω εγώ;" θα σου πει...:rolleyes:

devil's animal
26/05/2008, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

εγω δεν κραζω κανεναν.:nono:

ισα ισα λεω οτι ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω.:winka:

αλλωστε και εγω δεν εχω φορεσει κρανος σε αρκετες περιπτωσεις και πιθανοτατα να μην φορεσω παλι σε καποιες στιγμες. περνω τα ρισκα μου συνειδητοποιημενα,οπως κανει και ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ROSSI.

διαφωνω ομως καθετα να πεφτει κραξιμο σε καποιους που δεν φορανε κρανη και οταν δεν το βαζει ο ROSSI να πεφτουν "γελακια" διπλα...

ο νοων νοειτω...:wave2:

Operater
26/05/2008, 10:59
ταν λοιπον πας να κανεις riding school ή CSS, να τους πεις:
-"ε,αφου ειμαστε μεσα σε πιστα δεν πειραζει"

δεν συζηταω να κανεις και σουζες ετσι?? απλα για μαθημα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ)

α,ρε Φωτακο...:rolleyes:
Ενώ στο riding school πάνε με μικρά σκουτεράκια?

Ρε Σταύρο... μα τη παναζία...λες να μην το καταλαβαίνει ότι είναι κίνδυνος χωρίς κράνος?
Και δεν ξέρουμε καν κάτω από ποιές συνθήκες το οδήγησε. Μήπως μετά από προπόνηση?
Μήπως για 2 λεπτά? Μήπως ήταν φίλου και για να το "στρώσει", για να του κάνει το χατήρι, το έκανε βόλτα?

Παντού φοράμε κράνος, και εξοπλισμό. Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε, φοράμε τα πάντα, γιατί έχει βγει έξω όλο το κακό συναπάντημα.

Αλλά ρε γμτ, κάνουμε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα βίντεο? Αντί να το διασκεδάζουμε?
Κυκλοφορούνε εκατοντάδες χιλιάδες βιντεάκια. Στην έκθεση δεν είχε ένα περίπτερο που έδειχνε θεοπάλαβους με σορτσάκια και αμάνικα τ-σερτ, να κάνουνε ακροβατικά? Να βγαίνει το πετσί τους στην άσφαλτο και να ζητοκραυγάζουν? Και λες τώρα, εγώ,επειδή το είδα, να βγώ έτσι έξω?

:a019:

makis206
Πάνω απ'όλα δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, ο καθένας το βλέπει από διαφορετική σκοπιά και οι περισσότεροι μάλλον κοιτώντας το ξανά και ξανά αλλάζουν τον τρόπο που το είδαν στην αρχή, ο Ταξιδευτής το είδε και γέλασε, το επισύναψε και μαζί του γέλασαν κι άλλοι. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτό από αυτούς που το είδαν αλλιώς απ'την πρώτη φορά και συνεχίζουμε την κουβέντα.

Προσωπικά ούτε γέλασα αλλά ούτε και χαλάστηκα που δεν φοράει κράνος, δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο ακόμα κι ο Θεός ο ίδιος εκεί πάνω (αν κι αυτός το κάνει με τρικάβαλο συνήθως):lol:

Akatanomastos
γιατι ρε παιδια, στους αγωνες που κανουν μπαντιλικια εντο πηγαινουν με ταυτοτητα κλπ κλπ και ας φορανε πληρη εξοπλισμο δινουν καλο παραδειγμα?

κ@βλονουν ολους τους <<πιτσηρικαδες>> και βγαινουν και σκωτονονται.
οι ss αδες με εξοπλισμο δεν σκοτωνοντε?

το θεμα να εχεις μυαλο, να κρινεις τι βλεπεις, και να ξερεις και συ τις δυνατοτητες σου, και ΠΟΥ κανεις τα ιδια που βλεπεις.

ο Ροσσι που ειναι προτυπο που λετε, δεν μπορει να πηγαινει και για κατουρημα με κρανος..

εντιτ: εμενα αλλο μου κανει εντυπωση, πως τον αφηνουν να παπαριζεται μερικες ωρες-μερες πριν απο αγωνα με κινδυνο τραυματισμου.τωρα θα μου πεις, σιγα μην πεσει ο γιατρος:lol:

makis206
26/05/2008, 11:01
(αν κι αυτός το κάνει με τρικάβαλο συνήθως):lol:

Και μάλλον βρήκα τον αρχικάγκουρα !:a08:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Operater
26/05/2008, 11:02
....
"Εδώ δεν φοράει ο Ρόσσι κράνος, θα φορέσω εγώ;" θα σου πει...:rolleyes:

Και πριν δουνε το βιντεάκι, το ίδιο κάνουνε, κάνανε, θα κάνουνε. Αλλά το κάνουνε ανάμεσα σε μηχανές, σε αυτοκίνητα, σε νταλίκες. Το βιντεάκι περιμένανε?

devil's animal
26/05/2008, 11:06

μαγκια του

δεν κατακρινουμε τον ROSSI. θελει να διασκεδασει και καλα κανει. ο τροπος ομως που το κανει δεν ειναι ο σωστοτερος.

ρε συ Νικο εχεις την εντυπωση οτι το scooter παει με "λιγα" χλμ για το ανθρωπινο σωμα? δλδ αν τον εφρνε καπακι θα μπορουσε να κρατηθει στα ποδια του αναπτυσσοντας στιγμιαια την ταχυτητα που θα ειχε το σκουτερ? εδω στα ποδηλατα φερναμε καπακια και μετα μας εβγαινε η γλωσσα να ακολουθησουμε την ταχυτητα που ειχε το ποδηλατο κρατοντας το ή αφηνοντας για να μην πεσουμε...

εγω ξαναλεω οτι δν συμφωνω με τα γελακια που εχεις βαλει διπλα.
το οτι ειναι ο ROSSI λεει οντως πολλα αλλα οχι να το θεωρουμε και χαρμα οφθαλμων.
εγω οπως και να'χει τον παω τρελα τον συγκεκριμενο και κρανωμενο και ακρανωτο. κανει αυτο που γουσταρει και περναει καλα σε καθε περιπτωση.

devil's animal
26/05/2008, 11:09
Ενώ στο riding school πάνε με μικρά σκουτεράκια?

Ρε Σταύρο... μα τη παναζία...λες να μην το καταλαβαίνει ότι είναι κίνδυνος χωρίς κράνος?
Και δεν ξέρουμε καν κάτω από ποιές συνθήκες το οδήγησε. Μήπως μετά από προπόνηση?
Μήπως για 2 λεπτά? Μήπως ήταν φίλου και για να το "στρώσει", για να του κάνει το χατήρι, το έκανε βόλτα?

Παντού φοράμε κράνος, και εξοπλισμό. Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε, φοράμε τα πάντα, γιατί έχει βγει έξω όλο το κακό συναπάντημα.

Αλλά ρε γμτ, κάνουμε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα βίντεο? Αντί να το διασκεδάζουμε?
Κυκλοφορούνε εκατοντάδες χιλιάδες βιντεάκια. Στην έκθεση δεν είχε ένα περίπτερο που έδειχνε θεοπάλαβους με σορτσάκια και αμάνικα τ-σερτ, να κάνουνε ακροβατικά? Να βγαίνει το πετσί τους στην άσφαλτο και να ζητοκραυγάζουν? Και λες τώρα, εγώ,επειδή το είδα, να βγώ έτσι έξω?

:a019:

δεν με καταλαβες Φωτη.
καποια αλλη φορα ισως απο κοντα.

XJR_Billy
Και πριν δουνε το βιντεάκι, το ίδιο κάνουνε, κάνανε, θα κάνουνε. Αλλά το κάνουνε ανάμεσα σε μηχανές, σε αυτοκίνητα, σε νταλίκες. Το βιντεάκι περιμένανε?

Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες. Δεν αντιλέγω...

Αλλά,

Δεν πρέπει τα ιδάλματα να δίνουν το καλό παράδειγμα στους χιλιάδες νέους (και παλιούς) που τους βλέπουν και τους μιμούνται;

ktm640lc4
O rossi ειναι 1.77, ασχετο. Τεσπα.

Μεσα στην πιστα εμενα δεν με χαλασε καθολου. Αν ηταν στο δρομο....αλλαζει το θεμα.

Anty12
26/05/2008, 11:10
Καλός ο Vale , αλλά μπροστά σ΄ ΑΥΤΑ (http://www.youtube.com/watch?v=h1h-4WRhpGg) τα παλικάρια δεν πιάνει μία......:cool: :cool: :cool:

Operater
26/05/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καλός ο Vale , αλλά μπροστά σ΄ ΑΥΤΑ (http://www.youtube.com/watch?v=h1h-4WRhpGg) τα παλικάρια δεν πιάνει μία......:cool: :cool: :cool:

Χορεύοντας στην άμμο! :beer:

Ταξιδευτής
26/05/2008, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιατι ρε παιδια, στους αγωνες που κανουν μπαντιλικια εντο πηγαινουν με ταυτοτητα κλπ κλπ και ας φορανε πληρη εξοπλισμο δινουν καλο παραδειγμα?

κ@βλονουν ολους τους <<πιτσηρικαδες>> και βγαινουν και σκωτονονται.
οι ss αδες με εξοπλισμο δεν σκοτωνοντε?

το θεμα να εχεις μυαλο, να κρινεις τι βλεπεις, και να ξερεις και συ τις δυνατοτητες σου, και ΠΟΥ κανεις τα ιδια που βλεπεις.

ο Ροσσι που ειναι προτυπο που λετε αλλα δεν μπορει να πηγαινει και για κατουρημα με κρανος..

Εγω θα συμφωνησω με αυτη την αποψη.
Το οτι ακομα και ο Θεος των MotoGP (ΣΤΕΛΙΟ ΑΚΟΥΣ ΡΕ;;; :D :D ) κανει καμια φορα καγκουριες, το βρηκα αστειο! :)
Και ειλικρινα με τα οσα γινονται καθε μερα εχουμε αναγκη λιγο γελιο ρε παιδια! Ας μην το παιζουμε οτι παμε παντα με το σταυρο στο χερι (γιατι θα συμφωνησω με τον αρχικουλαδο οτι ο αναμαρτητος κλπ...) :lol:

εγω ξαναλεω οτι δν συμφωνω με τα γελακια που εχεις βαλει διπλα.
το οτι ειναι ο ROSSI λεει οντως πολλα αλλα οχι να το θεωρουμε και χαρμα οφθαλμων.
εγω οπως και να'χει τον παω τρελα τον συγκεκριμενο και κρανωμενο και ακρανωτο. κανει αυτο που γουσταρει και περναει καλα σε καθε περιπτωση.

Το ξαναλεω: το βρηκα αστειο και διασκεδαστικο! Μεχρι εκει.
Κατα τα αλλα +1!
:winka:

power hornet
26/05/2008, 12:23
ο καθενας ειναι υπευθηνος για την ζωη του και μονο,αμα θελει φοραει κρανος δεν θελει δικο του θεμα και μονο,τωρα το να κραζουμε ας το αφησουμε λιγο το θεμα γιατι ολοι μας εχει τυχει να μην φορεσουμε κρανος εστω και μια φορα

Anty12
26/05/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ο καθενας ειναι υπευθηνος για την ζωη του και μονο,αμα θελει φοραει κρανος δεν θελει δικο του θεμα και μονο,

Θα διαφωνήσω μαζί σου, Power…...
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβάλει αυτούς που τον αγαπούν (οικογένεια φίλους) στην διαδικασία της απώλειας , ή της ανάρρωσης μετά από τραυματισμό.
Και ακόμη περισσότερο όταν αυτό το πρόσωπο έχει εξαρτώμενα από αυτόν μέλη (παιδιά μικρότερα αδέρφια).
Να μην μιλήσουμε για τα έξοδα που θα επιβάλει στον ίδιο και στους γύρω του, στην εικόνα του μοτοσικλετιστή που περνά προς τα έξω , και...και...και........
Αν βάλει πρώτα αυτά καλά στο κεφάλι του , μετά δεν θα το βγάζει το κράνος.....

power hornet
26/05/2008, 13:17
Θα διαφωνήσω μαζί σου, Power…...
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβάλει αυτούς που τον αγαπούν (οικογένεια φίλους) στην διαδικασία της απώλειας , ή της ανάρρωσης μετά από τραυματισμό.
Και ακόμη περισσότερο όταν αυτό το πρόσωπο έχει εξαρτώμενα από αυτόν μέλη (παιδιά μικρότερα αδέρφια).
Να μην μιλήσουμε για τα έξοδα που θα επιβάλει στον ίδιο και στους γύρω του, στην εικόνα του μοτοσικλετιστή που περνά προς τα έξω , και...και...και........
Αν βάλει πρώτα αυτά καλά στο κεφάλι του , μετά δεν θα το βγάζει το κράνος..... κοιτα θα συμφωνησω μαζι σου εν μερη,αλα δεν μπορεις να του επιβαλεις στον καθε ενα να φοραει κρανος,αμα ο ιδιος δεν συνηδητοποιηση απο μονος του οτι το κεφαλι του εχει αξια και οτι πρεπει να το προφυλαξει με κρανος οτι και να του λες οσο και να τον κραζεις απο το ενα αυτι του μπαινει απο το αλο βγαινει αυτα που λες εσυ εγω και οι υπολοιποι.

vassilis88
26/05/2008, 13:44
LOL

ακατανομαστος +1

απορω πως κανετε τα απλα πραγματα να φαινονται τοσο πολυπλοκα.

καγκουρας λεμε ουτε γαντια δε φοραει

131915

stavrogin
26/05/2008, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ο καθενας ειναι υπευθηνος για την ζωη του...

E βεβαια! Εχουμε φτασει να λεμε ξανα και ξανα τα αυτονοητα.

Οσον αφορα τον Ροσσι... πως μερικοι εξισωνουν στην κεφαλα τους την εμπειρια ,αντιληψη και ικανοτητα αποφυγης κινδυνου του Ροσι με τον καθε ενα μας;
Αυτος μπορει να σουζαρει με το βεσπακι να μιλαει στο κινητο και να αναποδογυριζει ομελετες ταυτοχρονα και να ειναι απολυτα ασφαλης. Δεν τα κανουν ολοι αυτα και καποιοι οναματα δε λεμε συνειδησεις δε θιγουμε (Devil's animal για σενα λεω) πεφτουν και στο ισιωμα οταν ολα τους λενε :"μλκ@ θα πεσεις ,κοψε τις μλκες".
Και δε καταλαβα πως δηλαδη απαιτουμε μερικοι απο το ινδαλμα να ειναι ΠΑΝΤΑ υποδειγμα. Ειναι πρωτα οδηγος αγωνων κι αν θελει κι αν μπορει ειναι και υποδειγμα.
Δηλ. ελευθερια ρε παιδια.
Και εννοειτε οτι ειναι ανθρωπος ο Ροσι αποδειξη οτι χεζει και κατουραει οπως ολοι.
Η αισθηση του μετρου λεει οτι ,οχι , δεν ειναι ολοι ισοι αλλιως η κοινωνια ειναι σα το κρεβατι του προκρουστη, ανοητη ανελευθερη και ισοπεδωτικη.Γι αυτο βαζουνε καποιοι γελακια οταν ο Ροσι κανει καγκουριες.(Δηλ κινδυνευει με το βεσπακι κι οχι με διακοσια προσπεραση στην εσωτερικη με τις μοτο να τζαρτζαρωνται).Να σοβαρευτουμε.

Operater
26/05/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
....
καγκουρας λεμε ουτε γαντια δε φοραει

Για το κράνος βλέπω δεν είπες τίποτα....... :smokin:

vassilis88
26/05/2008, 13:52
Για το κράνος βλέπω δεν είπες τίποτα....... :smokin:

ειπα ομως "ουτε γαντια" αρα γινεται κατανοητο τι αλλο εννοω οτι δν φοραει εκτος απ τα γαντια.

Operater
26/05/2008, 13:54
ειπα ομως "ουτε γαντια" αρα γινεται κατανοητο τι αλλο εννοω οτι δν φοραει εκτος απ τα γαντια.
Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς..... :smokin: Πλάκα κάνω ρε, που κάθησες να μου εξηγήσεις τι εννοούσες! :lol:

vassilis88
26/05/2008, 14:02
Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς..... :smokin: Πλάκα κάνω ρε, που κάθησες να μου εξηγήσεις τι εννοούσες! :lol:

λολ δικιο εχεις:lol:

blackbusa
26/05/2008, 14:05
Ελεος ρε πουστη μου.....ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του.....και βεβαια ολοι ηθικοτατοι και με σωστη οδηγικη συμπεριφορα στον δρομο.....:rolleyes:

πληροφοριακα ειναι ο ιδιος οδηγος που εχει κανει δωσει πολλες συμβουλες για την χρηση κρανους και σωστου εξοπλισμου,μη καταναλωση αλκολ οταν οδηγαμε,οτι ο δρομος δεν ειναι πιστα,κλπ κλπ....οπως βεβαια ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ και οδηγοι ΠΡΟΤΥΠΑ σε ολον τον μηχανοκινητο αθλητισμο....

και βαζετε και συγκρινετε τον εαυτο σας..........με τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ EVER οδηγο που κανει μια καγκουρια με τοσα λιγα χλμ σε εναν ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ που ξερει με κλειστα ματια....????και τον κραζετε γιατι σας κραζουν επειδη κανετε (η προσπαθειτε να κανετε )τα ιδια στον δρομο,με μια δυνατοτερη μηχανη (παντα με κρανος βεβαια :lol: ) αλλα ειστε κουλοι????:alien:

ΕΛΕΟΣ.....:sick:

Υ.Γ. τα ιδια θα ελεγα αν το εκανε οποιοσδηποτε οδηγος τετοιους επιπεδου,σε ιδιο χωρο,με παρομοιο μηχανακι.......εκτος απο αυτον βεβαια.... (http://youtube.com/watch?v=qAfhJXd7jJA) ....λεμε το εχει.... (http://youtube.com/watch?v=X2p5DKB2XEE&feature=related) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anty12
26/05/2008, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
με τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ EVER οδηγο που κανει μια καγκουρια με τοσα λιγα χλμ σε εναν ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ που ξερει με κλειστα ματια....????

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς , ειλικρινά.....

O Vale , εκτός από ικανότατος οδηγός αγώνων, είναι και δημόσιο πρόσωπο, άρα σχεδόν αυτόματα αποτελεί πρότυπο για κάποιους ,ειδικά τους νεώτερους σε ηλικία.
Δεν του επιτρέπεται να κάνει καγκουριές , ειδικά On camera , γιατί υπάρχει κίνδυνος να τον μιμηθούν, και θα τον μιμηθούν πρώτα στην συμπεριφορά , και μετά στο πως φρενάρει από τα 280 χλμ/ω μέσα σε 150 μέτρα....
Θυμηθείτε το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τον Alain Prost,που συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα, και πόσα του είχαν σούρει , ακόμη και η εταιρία του, η Renault.
Εδώ σκοτώθηκε ο Sena από τροχοφόρο, δεν μπορεί να την πατήσει ο Vale (χτύπα ξύλο)...

blackbusa
26/05/2008, 14:58

O Vale , εκτός από ικανότατος οδηγός αγώνων, είναι και δημόσιο πρόσωπο, άρα σχεδόν αυτόματα αποτελεί πρότυπο για κάποιους ,ειδικά τους νεώτερους σε ηλικία.
Δεν του επιτρέπεται να κάνει καγκουριές , ειδικά On camera , γιατί υπάρχει κίνδυνος να τον μιμηθούν, και θα τον μιμηθούν πρώτα στην συμπεριφορά , και μετά στο πως φρενάρει από τα 280 χλμ/ω μέσα σε 150 μέτρα....
Θυμηθείτε το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τον Alain Prost,που συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα, και πόσα του είχαν σούρει , ακόμη και η εταιρία του, η Renault.
Εδώ σκοτώθηκε ο Sena από τροχοφόρο, δεν μπορεί να την πατήσει ο Vale (χτύπα ξύλο)...

αμα οι νεωτεροι σε ηλικια εχουν τον Vale (και καθε Vale) για προτυπο και θεο....δεν θα παρουν για παραδειγμα ενα ερασιτεχνικο βιντεακι μεταξυ φιλων....αλλα αυτα που λεει συνεχεια και συνεχεια απο επισημα μεσα και επισημους φορεις......αν εχουν λιγο μυαλο.....γιατι αν δεν εχουν (αυτο ισχυει και για μεγαλυτερους) κανενα βιντεακι δεν θα τους κανει καγκουρες....ειναι καγκουρες απο μονοι τους....και εν πασει περιπτωσει αν μπορουνε να μπουνε στο Assen με ενα βεσπακι και να κανουν ενα γυρο σουζαριστοι τοσο ανετα.....χαλαλι τους....στον δρομο μας νοιαζει να μην κανουν μαλακιες και να φορανε κρανος.....

Ο Prost εφαγε το κραξιμο γιατι οπως ειπες συνεληφθη....σε δημοσιο δρομο....αρα ακυρο
Ο Senna σκοτωθηκε σε πιστα μεν.....αλλα σε αγωνα....δις ακυρο

φιλικα παντα...

Anty12
26/05/2008, 15:06

Ο Prost εφαγε το κραξιμο γιατι οπως ειπες συνεληφθη....σε δημοσιο δρομο....αρα ακυρο

Γιαυτό τον κράξανε , γιατί το έκανε δημόσια , σε δρόμο όπου απαγορευόταν, που είναι το άκυρο?

Ο Senna σκοτωθηκε σε πιστα μεν.....αλλα σε αγωνα....δις ακυρο

Άρα η στραβή μπορεί να συμβεί ακόμα και στους ικανότερους , την ώρα του αγώνα, όταν είναι συγκεντρωμένοι , πόσο μάλλον όταν είναι χαλαροί, ξαναμανά που είναι το άκυρο?

Επίσης φιλικά..:beer: :beer:

stavrogin
26/05/2008, 15:24

Δε φταιω αν δεν καταλαβαινεις.Δε φταιει ο Ροσι αν φαω την κουτρα μου προσπαθωντας να τον μιμηθω.

"...είναι και δημόσιο πρόσωπο, άρα σχεδόν αυτόματα αποτελεί πρότυπο για κάποιους"
"...Δεν του επιτρέπεται να κάνει καγκουριές"

Τι εννοεις αυτοματα;Ο Θεος τον βαφτιζει προτυπο ή η κοινωνια;
Μηπως ο θεος ή η κοινωνια του δωσε το ταλεντο του πιστευεις;

Ποιος δεν του επιτρεπει να κανει καγκουριες(θελω ονομα)

Ο Ροσσι ειναι αυτος που ειναι και εγινε αυτο επειδη ειχε ταλεντο (λεπτομερεια) κι επειδη ξεσκιστηκε
στην δουλεια ,διαμορφωσε το χαρακτηρα που διαμορφωσε και δεν οφειλει τιποτα σε κανενα γιατι κανεις απο εμας για τους οποιους αποτελει προτυπο δεν του εδωσε τιποτα.Αν δεν ηταν πρωτος αλλα μονιμα πχ 20ος λιγοι θα ξεραν το ονομα του και ελαχιστοι ενδεχωμενως θα εκτιμουσαν την επενδυση ζωης που εκανε στη μοτοσυκλετα.Για ολα αυτα καλα θα κανουμε να ζυγιαζουμε το τι μας οφειλει και τι οχι.Το ξαναλεω ,ειναι υποχρεωμενος μοναχα στον εαυτο του και σε αυτους που αυτος επιλεγει.
Το να μανουριαζουμε επειδη υποτιθεται οτι κανει καγκουριες με πατινι(επιλογη του) ενω εχει διακυνδινευσει 200 φορες τη ζωη του (επιλογη του) και ολοι τον ζητοκραυγαζουν ασφαλεις απο τις καρεκλες ειναι το λιγοτερο απρεπεια.Το περισσοτερο δε θες να μαθεις τι ειναι.

Ειναι αμετροεπεια το να θεωρουμε καποιον ινδαλμα για τις επιλογες του και κατοπιν να τον κατακρινουμε για τις επιλογες του.Αποφασιζουμε για ολο το "πακετο Ροσσι" αν μας αρεσει ή οχι και τελειωσε η ιστορια.

blackbusa
26/05/2008, 15:32
Γιαυτό τον κράξανε , γιατί το έκανε δημόσια , σε δρόμο όπου απαγορευόταν, που είναι το άκυρο?

Άρα η στραβή μπορεί να συμβεί ακόμα και στους ικανότερους , την ώρα του αγώνα, όταν είναι συγκεντρωμένοι , πόσο μάλλον όταν είναι χαλαροί, ξαναμανά που είναι το άκυρο?

Επίσης φιλικά..:beer: :beer:

Το βιντεακι του Rossi εγινε σε πιστα.....θεωρειτικα κινδυνευε μονο αυτος:rolleyes: ....που με τοσο αργα που πηγαινε και με τις δικες του οδηγικες ικανοτητες να πεσει ειναι σχεδον απιθανο....περιπτωση κινδυνου δηλαδη σχεδον μηδενικη....

Ο Prost σε δημοσιο δρομο,και με συμβατικο αυτοκινητο,πηγαινε με υπερβολικα χλμ.....αρα κινδυνος και για αυτον....και για τους αλλους.....περιπτωση κινδυνου πολυ μεγαλη....

Ο Senna σκοτωθηκε σε συνθηκες αγωνα,με ενα αγωνιστικο αυτοκινητο,που το πηγαινε στα ορια του....μαζι με αλλους 21 οδηγους με τις ιδιες συνθηκες....στα ορια.....ενα κλικ πριν την στραβη....περιπτωση κινδυνου μεγιστη....

που βλεπεις τα κοινα σε αυτες τις 3 περιπτωσης....???και εν παση περιπτωση....το δικο σου/μου χαλαρα με αυτον του Rossi ειναι.....ετη φωτος αποσταση....οπως και η περιπτωση σωστης αντιδρασης σε ολες τις συνθηκες....χαλαρα...μετρια...στα ορια....αν τωρα δεν εχω το μυαλο να το καταλαβω αυτο και παω να μιμηθω τον Rossi ενω δεν το εχω δεν φταιει αυτος.....

και το σωστο ειναι να εισαι παντα σε επιφυλακη γιατι χαλαρα...μετρια...γρηγορα....και αν πηγαινεις....δεν εισαι μονος σου στο δρομο.....η μαλλον δεν εισαι σε ενα περιβαλλον που εχουν ολοι τις σχεδον ιδιες οδηγικες γνωσεις....

blackbusa
26/05/2008, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δε φταιω αν δεν καταλαβαινεις.Δε φταιει ο Ροσι αν φαω την κουτρα μου προσπαθωντας να τον μιμηθω.

"...είναι και δημόσιο πρόσωπο, άρα σχεδόν αυτόματα αποτελεί πρότυπο για κάποιους"
"...Δεν του επιτρέπεται να κάνει καγκουριές"

Μηπως ο θεος ή η κοινωνια του δωσε το ταλεντο του πιστευεις;

Ο Ροσσι ειναι αυτος που ειναι και εγινε αυτο επειδη ειχε ταλεντο (λεπτομερεια) κι επειδη ξεσκιστηκε
στην δουλεια ,διαμορφωσε το χαρακτηρα που διαμορφωσε και δεν οφειλει τιποτα σε κανενα γιατι κανεις απο εμας για τους οποιους αποτελει προτυπο δεν του εδωσε τιποτα.Αν δεν ηταν πρωτος αλλα μονιμα πχ 20ος λιγοι θα ξεραν το ονομα του και ελαχιστοι ενδεχωμενως θα εκτιμουσαν την επενδυση ζωης που εκανε στη μοτοσυκλετα.Για ολα αυτα καλα θα κανουμε να ζυγιαζουμε το τι μας οφειλει και τι οχι.Το ξαναλεω ,ειναι υποχρεωμενος μοναχα στον εαυτο του και σε αυτους που αυτος επιλεγει.
Το να μανουριαζουμε επειδη υποτιθεται οτι κανει καγκουριες με πατινι(επιλογη του) ενω εχει διακυνδινευσει 200 φορες τη ζωη του (επιλογη του) και ολοι τον ζητοκραυγαζουν ασφαλεις απο τις καρεκλες ειναι το λιγοτερο απρεπεια.Το περισσοτερο δε θες να μαθεις τι ειναι.

Ειναι αμετροεπεια το να θεωρουμε καποιον ινδαλμα για τις επιλογες του και κατοπιν να τον κατακρινουμε για τις επιλογες του.Αποφασιζουμε για ολο το "πακετο Ροσσι" αν μας αρεσει ή οχι και τελειωσε η ιστορια.

:sad:

ρε παπαρα θα παψεις να γραφεις τα ιδια με εμενα....αλλα να με κανεις να φαινομαι τοσο ''λιγος''...:blush:

τραβα και κανε καμμια μουτζουρα,και γραψε κανα αρλεκιν ταξιδιωτικο και ασε μας ρεεεεε....:mad:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
26/05/2008, 15:51
Το βιντεακι του Rossi εγινε σε πιστα.....θεωρειτικα κινδυνευε μονο αυτος:rolleyes: ....που με τοσο αργα που πηγαινε και με τις δικες του οδηγικες ικανοτητες να πεσει ειναι σχεδον απιθανο....περιπτωση κινδυνου δηλαδη σχεδον μηδενικη....

Ο Prost σε δημοσιο δρομο,και με συμβατικο αυτοκινητο,πηγαινε με υπερβολικα χλμ.....αρα κινδυνος και για αυτον....και για τους αλλους.....περιπτωση κινδυνου πολυ μεγαλη....

Ο Senna σκοτωθηκε σε συνθηκες αγωνα,με ενα αγωνιστικο αυτοκινητο,που το πηγαινε στα ορια του....μαζι με αλλους 21 οδηγους με τις ιδιες συνθηκες....στα ορια.....ενα κλικ πριν την στραβη....περιπτωση κινδυνου μεγιστη....

που βλεπεις τα κοινα σε αυτες τις 3 περιπτωσης....???και εν παση περιπτωση....το δικο σου/μου χαλαρα με αυτον του Rossi ειναι.....ετη φωτος αποσταση....οπως και η περιπτωση σωστης αντιδρασης σε ολες τις συνθηκες....χαλαρα...μετρια...στα ορια....αν τωρα δεν εχω το μυαλο να το καταλαβω αυτο και παω να μιμηθω τον Rossi ενω δεν το εχω δεν φταιει αυτος.....

και το σωστο ειναι να εισαι παντα σε επιφυλακη γιατι χαλαρα...μετρια...γρηγορα....και αν πηγαινεις....δεν εισαι μονος σου στο δρομο.....η μαλλον δεν εισαι σε ενα περιβαλλον που εχουν ολοι τις σχεδον ιδιες οδηγικες γνωσεις....

Οχι Πανουλη, μην μασας εγω ειμαι μαζι σου αδερφε! Να, κοιτα! Κοτζαμ Quote σE εκανα! :lol:

Ηταν να συμφωνησω με τον σταυροτζιτζιν αλλα τελικα θα συμφωνησω με τη δικη σου αποψη που ειναι σαφως πιο σωστα τοποθετημενη μεσα στο κοινονικοπολιτικο και οικονομοτεχνικο ιδεωδες της σημερινης εποχης! :rotflmao: :lol: :lol:

(θελωδιακοπεςκαιμιαγκομεναεπειγοντως-δεντηνπαλευωμετιποτα!!!) :rolleyes: :bigcry:

Anty12
26/05/2008, 16:07

Τρέχει μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, τον βλέπουν εκατομμύρια, έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας....είναι πρότυπο.....

Δεν του επιτρέπεται, όχι δεν του επιτρέπει.Αλλά και πάλι, αν βγει και κάνει γύρο θριάμβου, χωρίς κράνος, να δεις τι θα του πουν στ'αυτί , αγωνοδίκες και Dainese

Το ξαναλεω ,ειναι υποχρεωμενος μοναχα στον εαυτο του και σε αυτους που αυτος επιλεγει.

Έχει ηθική υποχρέωση στους πιτσιρικάδες που τον βλέπουν σαν Θεό τους

ασφαλεις απο τις καρεκλες ειναι το λιγοτερο απρεπεια.Το περισσοτερο δε θες να μαθεις τι ειναι.

Αυτό το εξηγείς αν θες , γιατί δεν...:confused:

stavrogin
26/05/2008, 16:09
:sad:

ρε παπαρα θα παψεις να γραφεις τα ιδια με εμενα....αλλα να με κανεις να φαινομαι τοσο ''λιγος''...:blush:

τραβα και κανε καμμια μουτζουρα,και γραψε κανα αρλεκιν ταξιδιωτικο και ασε μας ρεεεεε....:mad:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Εμεις ρε με τα καβασακια παμε ανθρωπινα με αποτελεσμα να μην κουνιεται το μυαλο απο τα πολλα χιλιομετρα, Εσεις με τα μπουσα εισαστε λιγο πειραγμενοι.Δε φταιω γω γι αυτο.
Μη πιασουμε αυτους με τα ξηροκαμπανα το μυαλο τους εχει γινει σουπα απ'το κουνημα:rotflmao:

stavrogin
26/05/2008, 16:18
...
"...το λιγοτερο απρεπεια ,το περισσοτερο,λεγεται υποβοσκων φασισμος. "
Γιατι ζητας απο εναν ανθρωπο να ειναι κατι που απο οτι φανηκε στο βιντεο δεν ειναι, και αποδιδεις στην κοινωνια την αποψη σου κι οχι στον εαυτο σου.

λες "εχει ηθικη υποχρεωση στους πιτσιρικαδες". ενω εγω λεω.

"εχει ηθικη υποχρεωση στους πιτσιρικαδες, αλλα ειναι επιλογη του το τι θα κανει,τον σεβομαι οπως και να χει και σε καμια περιπτωση δεν τον κρινω"

sergiosm
26/05/2008, 16:26

Πλην όμως όχι απίθανο.

Όσο για το "θεωρητικά κινδύνευε μόνο αυτός" είναι περίπου το ίδιο με το ... "επιχείρημα": "εγώ θα σκοτωθώ, πρόβλημά μου".

Το γεγονός είναι ότι αυτό που έκανε ήταν καγκουριά.
Πρόβλημά του, δικαίωμά του (αν θες) δεδομένου μάλιστα ότι το έκανε σε πίστα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή είναι ο Ρόσσι δεν τρέχει τίποτα.

Υποτίθεται ότι έχουμε ... ισότητα.

Το αν κατακρίνει ή επικροτεί κάποιος την ενέργεια αυτή είναι δικό του αποκλειστικά θέμα.

Όμως πρέπει να έχει την ίδια άποψη για ΟΛΟΥΣ που προβαίνουν στην ΙΔΙΑ ενέργεια, αλλιώς είναι υποκριτής.

blackbusa
26/05/2008, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Πλην όμως όχι απίθανο.
προσωπικα πιστευω και να τον κλοτσαγε καποιος εκεινη την στιγμη δεν θα επεφτε με τιποτα

Όσο για το "θεωρητικά κινδύνευε μόνο αυτός" είναι περίπου το ίδιο με το ... "επιχείρημα": "εγώ θα σκοτωθώ, πρόβλημά μου".

πλακα κανεις τωρα???συγκρινεις τις συνθηκες πιστα/βεσπακι/κλπκλπ με τις συνθηκες που εχουμε εξω στο δρομο???και οτι βεβαια μειλαμε για καμμια σχεση οδηγικης ικανοτητας

Το γεγονός είναι ότι αυτό που έκανε ήταν καγκουριά.
Πρόβλημά του, δικαίωμά του (αν θες) δεδομένου μάλιστα ότι το έκανε σε πίστα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επειδή είναι ο Ρόσσι δεν τρέχει τίποτα.

Καγκουρια εκανε...με ποια εννοια εννοεις ομως???οτι ηταν ντυμενος ψαρας και ξεκρανωτος....οτι εκανε σουζα μια ολοκληρη πιστα....η και τα 2 μαζι???οταν εισαι επαγγελματιας οδηγος αγωνων εισαι ΚΑΙ καγκουρας....αμα το εκανε σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο η στην ΠΙΣΤΑ σε ρυθμους αγωνα,θα τον ελεγα ΜΑΛΑΚΑ...οχι καγκουρα....

Υποτίθεται ότι έχουμε ... ισότητα.

Ισοτητα σε τι???στο κραξιμο???γιατι βεβαια ειναι το ιδιο να κανει ο Rossi αυτο που εκανε...με τον καθε ασχετο κουλομαρια που παει και σκοτωνεται γιατι νομιζει οτι ειναι Rossi...

Το αν κατακρίνει ή επικροτεί κάποιος την ενέργεια αυτή είναι δικό του αποκλειστικά θέμα.

Όμως πρέπει να έχει την ίδια άποψη για ΟΛΟΥΣ που προβαίνουν στην ΙΔΙΑ ενέργεια, αλλιώς είναι υποκριτής.

γιαυτο και αποφασισα να απαντησω σε αυτο το θρεντ....αλλα δεν ειναι ολες οι ενεργιες ιδιες...

εγω το βρηκα ενα χαριτωμενο χαβαλεδιαρικο βιντεακι απο ενα ΠΡΟΤΥΠΟ που τελικα ειναι ενας απλος ανθρωπος με ενα απιστευτο ταλεντο και χαρισμα....τα ιδια θα εγραφα αν υπηρχε ενα ακριβως ιδιο βιντεακι με καποιον αλλο οδηγο γνωστο για τις ικανοτητες του...με ακριβως ιδιες συνθηκες εννοηται.....

vassilis88
26/05/2008, 21:12
Έχει ηθική υποχρέωση στους πιτσιρικάδες που τον βλέπουν σαν Θεό τους

κοιτα επειδη οταν αρχισα να ασχολουμαι με gp ημουν 15 χρονων, βλεποντας τους ηθελα να τρεχω σε πιστες κ θεωρουσα μουρη να εχεις ενα ρεπλικα κρανος.. ενα βιντεο στο youtube δν πιστευω να ειναι αυτο που θελει να προβαλει ο ροσσι η οποιος μπορει να ηταν στη θεση του, δν θελει να περασει κατι με αυτο που κανει στο βιντεο. κ γω εχω κανει σουζες ξεκρανωτος, δν σημαινει οτι δν θα εκανα αμα εβλεπα το ροσσι σε αυτο το βιντεο με κρανος, ουτε το αντιθετο.

ετσι κ αλλιως σε οσους ανθρωπους θαυμαζεις, προσπαθεις να τους μοιασεις μονο στα καλα σημεια, κ να τα ταιριαξεις ισως στον εαυτο σου. εμενα μ αρεσει το βιντεο γιατι δειχνει την τρελα του βαλε, εχει κρατησει την παιδικοτητα του, γι αυτο κ προκαλει γελιο!

Souza_me_240kmh
26/05/2008, 21:24
φλωρος μονο να στριβει ξερει

ουτε καν σταυροποδι και με ενα χερι και στο αλλο τσιγαρο ξεφτυλα :sad:

p@nos
26/05/2008, 21:53

Υ.Γ. τα ιδια θα ελεγα αν το εκανε οποιοσδηποτε οδηγος τετοιους επιπεδου,σε ιδιο χωρο,με παρομοιο μηχανακι.......εκτος απο αυτον βεβαια.... (http://youtube.com/watch?v=qAfhJXd7jJA) ....λεμε το εχει.... (http://youtube.com/watch?v=X2p5DKB2XEE&feature=related) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για αυτον (http://www.youtube.com/watch?v=h1h-4WRhpGg) τι θα ελεγες δηλαδη???

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

p@nos
26/05/2008, 21:58

(θελωδιακοπεςκαιμιαγκομεναεπειγοντως-δεντηνπαλευωμετιποτα!!!) :rolleyes: :bigcry:

Πηγαινε με το 999 Ρουμανια σα Σειχη θα σε βλεπουν οι Ρουμανες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
26/05/2008, 22:43
κοιτα επειδη οταν αρχισα να ασχολουμαι με gp ημουν 15 χρονων, βλεποντας τους ηθελα να τρεχω σε πιστες κ θεωρουσα μουρη να εχεις ενα ρεπλικα κρανος.. ενα βιντεο στο youtube δν πιστευω να ειναι αυτο που θελει να προβαλει ο ροσσι η οποιος μπορει να ηταν στη θεση του, δν θελει να περασει κατι με αυτο που κανει στο βιντεο. κ γω εχω κανει σουζες ξεκρανωτος, δν σημαινει οτι δν θα εκανα αμα εβλεπα το ροσσι σε αυτο το βιντεο με κρανος, ουτε το αντιθετο.

ετσι κ αλλιως σε οσους ανθρωπους θαυμαζεις, προσπαθεις να τους μοιασεις μονο στα καλα σημεια, κ να τα ταιριαξεις ισως στον εαυτο σου. εμενα μ αρεσει το βιντεο γιατι δειχνει την τρελα του βαλε, εχει κρατησει την παιδικοτητα του, γι αυτο κ προκαλει γελιο!

+1
:beer:

gixxerpap
27/05/2008, 09:53
εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο θρεντ, είναι αρκετό για να μας ρεζιλέψει ως φόρουμ παγκοσμίως ....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
27/05/2008, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο θρεντ, είναι αρκετό για να μας ρεζιλέψει ως φόρουμ παγκοσμίως ....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+990....

Μη σου πω και στον γαλαξία μας.....

Cpt. Haddock
27/05/2008, 10:02
τι ακριβώς συζητάμε εδώ; :look:

Ταξιδευτής
27/05/2008, 10:12
εγω το βρηκα ενα χαριτωμενο χαβαλεδιαρικο βιντεακι απο ενα ΠΡΟΤΥΠΟ που τελικα ειναι ενας απλος ανθρωπος με ενα απιστευτο ταλεντο και χαρισμα....τα ιδια θα εγραφα αν υπηρχε ενα ακριβως ιδιο βιντεακι με καποιον αλλο οδηγο γνωστο για τις ικανοτητες του...με ακριβως ιδιες συνθηκες εννοηται.....

+οσα θες αδερφε!!!! :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Πηγαινε με το 999 Ρουμανια σα Σειχη θα σε βλεπουν οι Ρουμανες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μωρε λες; :confused:
Για εμενα θα με βλεπω... Για την 999 δεν ξερω αν θα τη βλεπω αλλο αν παω εκει.... :lol: :lol:

(εξαλλου απο Ρουμουνια δοκιμασαμε και ειναι λιγο λυσσαρες...) :uplate: :uplate: