Σύνδεση

View Full Version : 4 Πτωσεις σε μια βδομαδα

decoder
27/05/2008, 15:27
Παιδια,

εχω παρει μια transalp 600 και κανω τα πρωτα μου βηματα.

Μεχρι τωρα ενω δεν εχω προβλημα στη πορεια, η μηχανη μου εχει πεσει 4 φορες
προσπαθωντας να παρκαρω, οταν υπαρχει κλιση στο εδαφος.

Τα ποδια μου δε πατανε και τα δυο κατω καλα, πατανε οι μυτες.

Μηπως η μηχανη δεν κανει για εμενα; Η υπαρχουν τεχνικες και το ολο ζητημα ειναι
θεμα εμπειριας;

yannis24
27/05/2008, 15:30
μια χαρα εισαι....
απλα απεφευγε τα πεζοδρομια και εκει που μπορει να μεινεις μετεωρος στον αερα με τα ποδια οσυ να κρεμονται γιατι δεν το κρατας το μηχανακι μετα...
και εγω τα πρωτα μου σοβαρα βηματα με Τρανσαλπ τα εκανα !
και ειμαι 1.70 με το πολυ ζορι !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

μην αγχωνεσαι,,,,θα την μαθεις την μηχανη σου και θα εισαι μια χαρα !!

Cpt. Haddock
27/05/2008, 15:31
Θα συνηθίσεις... :wave2:

Οχι να πέφτεις :lol: , αλλά να τοποθετείς τη μηχανή και το σώμα σου έτσι ωστε να μη σου φεύγει :beer:

Σιγουρα αν έφτανες καλά κατω θα ήταν καλυτερα τα πράγματα αλλα μη νομιζεις οτι μεχρι να τη μαθεις δε θα τη βρόνταγες.

Τα πόδια σου να φυλας κι όλα τ' αλλα :wave2:

STOYBI
27/05/2008, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από decoder
Παιδια,

θεμα εμπειριας;

Να γερνεις ελαφρως την μηχανη πατωντας γερα στο ενα ποδι ( παρα στα δυο και στις μυτες...)

Αυτο για οταν στεκεσε απλα.....

Στην περιπτωση που θες να μετακινηθεις ( ενα μετρο μπρος ενα πισω ) ειναι προτιμωτερο να κατεβεις απο την μηχανη και να την παρεις στο χερι παρα να ρισκαρεις.... :winka:

:wave2:

sniper
27/05/2008, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
....

Στην περιπτωση που θες να μετακινηθεις ( ενα μετρο μπρος ενα πισω ) ειναι προτιμωτερο να κατεβεις απο την μηχανη και να την παρεις στο χερι παρα να ρισκαρεις.... :winka:

Το τρανσαλπ παλικάρι δεν κρατιέται όρθιο στα χέρια από κάποιον που δεν έχει εμπειρία....

Cpt. Haddock
27/05/2008, 15:41
Να γερνεις ελαφρως την μηχανη πατωντας γερα στο ενα ποδι ( παρα στα δυο και στις μυτες...)

Αυτο για οταν στεκεσε απλα.....

:a013:

Nik0s
27/05/2008, 15:46
Γιατί παίρνετε μηχανάκια που δεν φτάνετε ?

STOYBI
27/05/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το τρανσαλπ παλικάρι δεν κρατιέται όρθιο στα χέρια από κάποιον που δεν έχει εμπειρία....

Φαντασου ποσο πιο δυσκολο ειναι με τα δαχτυλα σχεδον μονο των ποδιων..... :winka:

(Μιλαω μονο για το ενα μετρο προς πισω της μανουβρας ..... Απλα προσεχουμε να μην μας γειρει το μηχανακι απο την αντιθετη πλευρα του σωματος μας.... )

stefanos
27/05/2008, 15:52
Φαντασου ποσο πιο δυσκολο ειναι με τα δαχτυλα σχεδον μονο των ποδιων..... :winka:

(Μιλαω μονο για το ενα μετρο προς πισω της μανουβρας ..... Απλα προσεχουμε να μην μας γειρει το μηχανακι απο την αντιθετη πλευρα του σωματος μας.... )

Εχω φάει πολύ καλές τούμπες έτσι.Κάτω το μηχανάκι και απο πάνω εγώ.
Μετά βέβαια απόκτησα την απαραίτητη πείρα και αν δώ να πέφτει το παρατάω.:rotflmao:

sniper
27/05/2008, 15:54

δεν χρειάζεται να το φανταστώ... πρόπερσυ σαβουριάστηκα μέσα στην έκθεση ανεβαίνοντας πάνω σε καθαρό ΚΤΜ..... (τι το ήθελα το ΚΤΜ ο ανόητος;;;; :lol: )

Πάντως για κάποιον που δεν έχει εμπειρία τα κιλά του TA φαίνονται πολλαπλάσια

Cpt. Haddock
27/05/2008, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s

:mad: :mad: :mad:

:lol:

Nik0s
27/05/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:mad: :mad: :mad:

:lol:

Όποιος έχει τη μύγα.... :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
27/05/2008, 16:08
Όποιος έχει τη μύγα.... :lol: :lol: :lol:

όχι πάλι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32171) :bigcry:

Nik0s
27/05/2008, 16:12
όχι πάλι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=32171) :bigcry:

:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

bentouza
27/05/2008, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μετά βέβαια απόκτησα την απαραίτητη πείρα και αν δώ να πέφτει το παρατάω.:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:
σωστος

decoder
27/05/2008, 23:16
Για να δουμε πως θα παει η επομενη βδομαδα.....

προς το παρον πρεπει να βρω καθρεφτη και ζελατινα και κανα φαναρακι

sober
29/05/2008, 11:25
Βρε συ...μεχρι να συνη8ισεις το βαρος προσπα8ησε να αποφευγεις δρομους με εντονη κλιση ..:)

Αν αποφασισεις να κατεβεις απο τη μηχανη και να τη μανουβραρεις με τα χερια βαλε πρωτα το σταντ και κατεβα με την ησυχια σου και μετα μην το κλεισεις σε περιπτωση που σε παρει το βαρος παλι ...

Ποτε δεν το καταφερα αυτο..παντα τη μανουβραρω με τα ποδια αλλα παταω πολυ καλα ...
Με τα χερια δυσκολευομαι ....

Προσεξε το κατεβασμα γιατι την πρωτη μερα :bigcry: που πηρα τη δικια μου δεν ειχα παρατηρησει πως το σταντ η8ελε μποσικο και κραταγε τη μηχανη σχεδον ορ8ια..Το βαζω λοιπον...παω να κατεβω και ωωωωπ....παρ' την κατω!!:lol: ( απο την αλλη μερια..)

8υμασαι Ηλια???? :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
29/05/2008, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
8υμασαι Ηλια???? :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:a13: :a13: :a13:

byron
29/05/2008, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
πρόπερσυ σαβουριάστηκα μέσα στην έκθεση ανεβαίνοντας πάνω σε καθαρό ΚΤΜ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
29/05/2008, 11:48
ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΤΕ ΡΕ!!!!
ΔΕ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ?

:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

devil's animal
29/05/2008, 12:03
μαλακωσε κανα αμορτισερ (ελατηριο,λαδια) και ψαξε και για καμια πιο "λακουβωτη" σελα.
κατα τ'αλλα οτι σου ειπε ο απο κατω.
ειναι και θεμα συνηθειας.

:beer:

Θα συνηθίσεις... :wave2:

Οχι να πέφτεις :lol: , αλλά να τοποθετείς τη μηχανή και το σώμα σου έτσι ωστε να μη σου φεύγει :beer:

Σιγουρα αν έφτανες καλά κατω θα ήταν καλυτερα τα πράγματα αλλα μη νομιζεις οτι μεχρι να τη μαθεις δε θα τη βρόνταγες.

Τα πόδια σου να φυλας κι όλα τ' αλλα :wave2:

DUKASII
29/05/2008, 12:32
μονο να γελασω μου ρθε ρε σεις σορυ κιολας αχ
αχ
αχ

αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχ
αχ

αχαχαχ

φιλαρακο σορυ ρε συ αλλα οκ αμα δε τη φτανεις τι προσπαθεις και εσυ να τη κουνας οσο είσαι πανω??

Tpap
29/05/2008, 12:40
Για να δουμε πως θα παει η επομενη βδομαδα.....
προς το παρον πρεπει να βρω καθρεφτη και ζελατινα και κανα φαναρακι

βάλε τα απολύτως απαραίτητα (δλδ φανάρι) και άσε στην άκρη τα υπόλοιπα για όταν την μάθεις καλά...

επί τη ευκαιρία, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με συνεπιβάτη...:
1. μέσα σε κίνηση
2.αν σου κουνήσει λίγο ενώ είσαι σταματημένος στο φανάρι
3.αν χρειαστεί να κάνεις μια μετακίνηση του σώματός σου κατά την διάρκεια ελιγμού και ΔΕΝ σε ακολουθήσει ο απόπΗσω
4. αν σου σβήσει κάνοντας επί τόπου αναστροφή με τερματισμένο τιμόνι...?

DUKASII
29/05/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
βάλε τα απολύτως απαραίτητα (δλδ φανάρι) και άσε στην άκρη τα υπόλοιπα για όταν την μάθεις καλά...

επί τη ευκαιρία, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με συνεπιβάτη...:
1. μέσα σε κίνηση
2.αν σου κουνήσει λίγο ενώ είσαι σταματημένος στο φανάρι
3.αν χρειαστεί να κάνεις μια μετακίνηση του σώματός σου κατά την διάρκεια ελιγμού και ΔΕΝ σε ακολουθήσει ο απόπΗσω
4. αν σου σβήσει κάνοντας επί τόπου αναστροφή με τερματισμένο τιμόνι...? ΦΙΛΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ..

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

OzZzZzY
29/05/2008, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΦΙΛΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ..

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

συμφωνω! α κ βαλε κ κανα καγκελο προστατευτικο να προστατευεις τα πλαστικα της !

panagiotispapa
29/05/2008, 13:42
Παιδια,

θεμα εμπειριας;

Η βασική τεχνική είναι ότι πρέπει να τοποθετείς το σώμα σου αντίθετα με την κλίση του δρόμου (μιλάμε για περιπτώσεις που κινείσαι κάθετα στην κλίση του δρόμου). Το να προσπαθείς να έχεις και τα δύο πόδια στο έδαφος είναι λάθος. Κατεβάζεις το πόδι που είναι από την εσωτερική μεριά της κλίσης.

Παράδειγμα 1:

Όταν είσαι σε κατηφορικό έδαφος και θέλεις να στρίψεις προς τα δεξιά, τότε τοποθετείς το σώμα σου ελαφρώς προς τα δεξιά και αν θες να σταματήσεις, ακουμπάς με το δεξί πόδι στο έδαφος.

Παράδειγμα 2:

Όταν είσαι σε ανηφορικό έδαφος και θέλεις να στρίψεις προς τα δεξιά, τότε τοποθετείς το σώμα σου ελαφρώς προς τα αριστερά και αν θες να σταματήσεις, ακουμπάς με το αριστερό πόδι στο έδαφος.

Τα παραπάνω ισχύουν σε περιπτώσεις που κινείσαι με πολύ μικρές ταχύτητες και ενδεχομένως προσπαθείς να μετακινήσεις την μηχανή με τα πόδια. Επίσης, πάντα να εκμεταλλεύεσαι την κλίση του δρόμου προς όφελός σου, επειδή αν ξαφνικά διαπιστώσεις ότι πρέπει να πάς "όπισθεν", και δεν σε ευνοεί η κλίση του δρόμου, τότε πρέπει να φωνάξεις άλλους τρεις να τραβάτε όλοι μαζί το ΤΑ.

Κάτι τελευταίο, τεράστια προσοχή σε πολύ έντονες κατηφόρες με ελλιπή πρόσφυση (εξαιτίας λίγου χώματος, ή χαλικιών, ή "γυαλιστερής" ασφάλτου) όταν πατάς φρένο. Ποτέ μόνο το μπροστά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου μπλοκάρει, και θα κατέβεις την κατηφόρα αγκαλιά με το ΤΑ.....

Ελπίζω να βοήθησα λίγο και την επόμενη εβδομάδα να μην έχεις καμιά πτώση

Εdit: Όταν ανεβάσεις δεύτερο άτομο πάνω στην μηχανή, το καλύτερο θα ήταν να είναι πολύ πιο ελαφρύ από σένα.

BATISTUTA
29/05/2008, 22:47
Γιατί παίρνετε μηχανάκια που δεν φτάνετε ? :a46: :a53:

decoder
29/05/2008, 23:10
Ευχαριστω για τις απαντησεις guys, πιστευω οτι θα παρει λιγο καιρο να το συνηθισω

Παντως ουτε εγω σκοπευα να παρω συνεπιβατη. Πιστευω ειναι μεγαλο ρισκο!!!

zolotas
29/05/2008, 23:36
κατι τετοια διαβαζω και γινονται τα νευρα μου τσαταλια ...............:mad:

εχω υψος 2,20 και αγοραζω μινι κουπερ......
ειμαι μπετατζης ,εχω ferrari αλλα δεν χωραει η σκαλα ..........

ΕΛΕΟΣ ...........

bzrmiltos
29/05/2008, 23:50
συνηθεια ειναι...,,, αλλα παντα προσοχη καλυτερα αργα προσεκτικα και μονος για αρχη,,,
αν κανεις λαλακια να εισαι καλυτερα μονος σου :wave2: :wave2:

TOLISTOLAROS
21/06/2008, 00:25
Παιδια,

θεμα εμπειριας;
Στην πορεία κανένας δεν έχει πρόβλημα,οι μανούβρες είναι το ζόρι.
Η μηχανή δεν είναι θέση οδήγησης αμαξιού πλήρως ρυθμιζόμενη.Αν δε σου ταιριάζει σωματομετρικά άλλαξε μηχανή πριν τσακίσεις καμμιά άρθρωση(γόνατο-αστράγαλος)...

+650...έλα ντε...

Elle
03/08/2008, 18:53
Παιδια,

θεμα εμπειριας;

Αν πατάνε οι μύτες μόνο φίλε μου συγνώμη που θα σου το πω αλλά τι κάνεις
πάνω σε μια μοτοδυκλέτα που δεν φτάνεις να την πατήσεις κάτω. Για ποιό παρκάρισμα
μου μιλάς; Αν χρειαστεί να κάνεις ένα απότομο φρενάρισμα από 40χλμ, δηλαδή
δεν διατρέχεις ανάλογο και κατα τη γνώμη μου μεγαλύτερο κίνδυνο πτώσης;
Κανένας δρόμος δεν είναι αλφαδιασμένος εδώ στην Ελλάδα. Ειδικά μες την πόλη αν
η μοτοσυκλέτα πατά με τον εμπροσθιο τροχό σε μικρή ανωφερική κλίση τότε στα
πόδια σου δεν θα έχεις περιθώριο να πατήσεις ούτε στις μύτες; Ε, εγώ ρωτάω είναι
άραγε κατάσταση αυτή;
Το έχουμε πει και πρέπει να το ξαναλέμε συνέχεια!
[COLOR=blue] Ο αναβάτης πρέπει να πατά σε στάση κανονικά στην μοτοσυκλέτα του.[/COLOR=blue]

Road67
04/08/2008, 09:05
Πρωτον σε δρομο με κλιση το χειροτερο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να πατας και τα δυο ποδια με τις μυτες, το καλυτερο ειναι να παταει το καλο σου ποδι γερα και να εχεις τη μηχανη σε ελαφρα κληση ωστε να μειωνεται το βαρος που ασκειται στο ποδι σου.
Δευτερον, καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Δυο ανθρωποι με υψος 1.80 μπορει ο ενας να εχει μακρια ποδια κι ο αλλος να εχει κοντα ποδια. Θα μαθεις στην πορεια να εκμεταλλευεσαι τη σωματικη σου διαπλαση.
Τριτον η φραση ''αν δε μπορεις να σηκωσεις το βαρος της μηχανης σου μην την εχεις'' οπως ειπα και σε καποιον αλλο δεν υπονοει οτι σηκωνεις το fatboy με το ενα χερι, αλλα στην πορεια και την τριβη με το οχημα σου, βρισκεις τις ''αορατες'' και μοναδικες λαβες του, ωστε σε καθε περιπτωση να μπορεις να τη σηκωσεις.
Τεταρτον, επουδενει μη βαλεις δευτερο ατομο, δεν εισαι ετοιμος.
Καλες βολτες :wave2:

Respect
04/08/2008, 09:26
Λοιπόν,
Το πρώτο μήνα που την είχα αγοράσει, ένα πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι προσπάθησα να φύγω για δουλειά με το .. μοτοσακό :D
Ανέβηκα από αριστερά και χωρίς καμία απολύτως δυσκολία προσγειώθηκα επιτόπου δεξιά με το.. μοτοσακό :D επάνω μου και τη γυναίκα μου στο μπαλκόνι να φωνάζει: Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηη...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mad:

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Το έχουμε πει και πρέπει να το ξαναλέμε συνέχεια!
[COLOR=blue] Ο αναβάτης πρέπει να πατά σε στάση κανονικά στην μοτοσυκλέτα του.[/COLOR=blue] [/B]

αυτο που λατρευω!!!!
συμπυκνωμενη εμπειρια μεσα σε 2 αραδες!!!

ευτυχως που ολοι οι εντουραδες ειναι μεταξυ 1.95-2.05...

τι μανια ειναι αυτη με τα τσιτατα ρε γμτ??

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 12:10
.

sober
12/08/2008, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...

ευτυχως που ολοι οι εντουραδες ειναι μεταξυ 1.95-2.05...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
14/08/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
κατι τετοια διαβαζω και γινονται τα νευρα μου τσαταλια ...............:mad:

εχω υψος 2,20 και αγοραζω μινι κουπερ......
ειμαι μπετατζης ,εχω ferrari αλλα δεν χωραει η σκαλα ..........

ΕΛΕΟΣ ...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κυλιεμε στα πατωματα !!!!

AVATOS
14/08/2008, 12:01
καλο ειναι να πατας καλα για μηχανακια με ψηλο κεντρο βαρος.

αλλα η αλληθεια ειναι οτι κυριος ειναι θεμα συνηθειας (μιλαω απο προσωπικη εμπειρια).

μη μασας θα την βρεις την ακρη.ακολουθησε κ τις συμβουλες καποιον απο πιο πανω.

οι μηχανες ειναι για ολους.
στην τελικη βρες αυτην που σου ταιριαζει.

:beer: :beer: :beer: :beer:

castoras
04/09/2008, 13:48
Δηλαδή εγώ που είμαι 1.69 (ούτε καν 1.70 :mad: )είμαι καταδικασμένος να οδηγώ μια ζωή παπί???? Γιατί για παράδειγμα,χθες ανέβηκα σε ένα nexus 250 και πάλι δεν πάταγα καλά με τα δύο πόδια...αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να το κουμαντάρω???????

AntoD
04/09/2008, 14:16
Παιδια,

Και ποιο ειναι το πρόβλημα....

αλλοι τρωνε σαβουρδες για χρονια και δεν προβληματιζονται!!!

trumpet
04/09/2008, 16:09
Μαγγες δεν ξέρω για σας αλλά επειδή η σχεδόν μόνιμη συνεπιβάτης μου είναι διαμάντι, όταν οδηγώ και είναι απο πίσω νιώθω πιο σταθερή τη μηχανή, πατάω καλύτερα κάτω, στρίβω καλύτερα κλπ κλπ. Δεν έχει εμπειρία, έχει ένστικτο.

Φίλε decoder κι εγώ πριν τρεις μήνες πήρα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα (για την ακρίβεια, το πρώτο δίτροχο! είχα να οδηγήσω ποδήλατο από το δημοτικό...) και είναι Τρανσάλπ 600, είμαι γύρω στο 1.78 και δέν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Την πρώτη μέρα μόνο μου έπεσε και δεν μπόρεσα να την κρατήσω αλλά κατά τα άλλα αυτό που ακόμα με δυσκολεύει είναι οι μανούβρες σε στάση. Κατά τα άλλα, και ανάμεσα από τα αυτοκίνητα μια χαρά και στο δρόμο ακόμα καλύτερα... Γενικά, χρειάζομαι μόνο μια καλύτερη σέλα για για 1,5 ώρα ταξίδι έκανα 3 ώρες μαζί με τις στάσεις, άσε που το διαμάντι που λέγαμε όταν φρέναρα έπεφτε πάνω μου γιατί γλυστρούσε μπροστά. Α! και ήταν σαν να μου είχαν βαρέσει ένεση ξυλοκαίνης στα @$%ίδι@....Όλα μουδιασμένα μιλάμε!

Χούφτες οπωσδήποτε, και βρες καθρέπτες που να μην προεξέχουν από το τιμόνι. Είναι βολικοί γιατί βλέπεις καλά αλλά στην παραμικρή πτώση τους αλλάζεις...

Πάντα όρθιος και ψύχραιμος...:beer: :beer:

Road67
04/09/2008, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κυλιεμε στα πατωματα !!!! παρε beach baggy :lol: :lol:

Gi_4ce
04/09/2008, 16:30

Βασικά και εγω το gsr γι αυτό το πηρα... Ηταν το μόνο που "καπως" το φτάνω με 1,68 ύψος(δεν πιστευω να ακούω καποιον να γελαει...:wacko: ), αλλα και με κοντα πόδια πανθεμα με...

Φίλε μου, η καλύτερη λύση είναι να πας σε εναν ταπετσέρη και με κόστος 20-30 Ευρώ να χαμηλώσεις τη σέλα σου!

:beer:

Saranos
11/09/2008, 22:50
Εχω έναν φίλο αρκετά πιό κοντό από μενα με μιά άφρικα, πατάει μονίμως στις μύτες και δεν του δημιουργεί κανένα πρόβλημα εδώ και 12 χρόνια.
Εγώ κράτησα μιά τρανσαλπ γιά μόνο εξι μήνες γιατί αισθανόμουν ότι δεν πάταγα γερά κάτω, μου δημιουργούσε ανασφάλεια κυρίως στην κίνηση.

Μάλλον είναι θέμα συνήθειας.

Road67
12/09/2008, 14:49
θεμα κουμπωματος ειναι

trans alp 600
26/10/2008, 21:17
φιλαρακι και γω το ιδιο μηχανακι εχω 1 χρονο τωρα και ακομα και τωρα δεν παταω καλα απλα γερνω ελαφρως και παταω το ενα ποδι καλα. αμα σε παρει το βαρος καλυτερα αστην να πεσει

FestoNero
27/10/2008, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ο αναβάτης πρέπει να πατά σε στάση κανονικά στην μοτοσυκλέτα του.
Οτι τι δηλαδη, στα φαναρια πρεπει να κατεβαζει σταντ και να ανεβαινει πανω στη μοτοσυκλετα του;
:look:

Η μηπως πρεπει να μαθει τοσο καλη ισορροπια ωστε να μη χρειαζεται καν να κατεβαζει το σταντ;
:uplate:
:D
:lol: :rotflmao: