PDA

View Full Version : Τελική ταχύτητα V strom 650

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7

sapila racing
17/07/2017, 11:07
Και αν κλέβει το στροφόμετρο;

Eλα μου ντε.
και τα στροφόμετρα κλέβουν επίσης και προς τα πάνω συνήθως.

pipe_smoker
17/07/2017, 11:09
Αλλά θα το μετρήσω και με gps για να το επιβεβαιώσω.

Όταν λες gps εννοείς κάποιο σοβαρό κι αξιόπιστο μπλιμπλίκι ακριβείας, ή και μια εφαρμογή από ένα κινητό την ίδια δουλειά θα κάνει?

el-Gatto
17/07/2017, 11:12
Και αν κλέβει το στροφόμετρο;

Eλα μου ντε.
και τα στροφόμετρα κλέβουν επίσης και προς τα πάνω συνήθως.
Αμα κλέβει κ το στροφόμετρο ,τότε γμτα. :p
Οπως κ να'χει ,από τον πίνακα παίρνεις μιά καλή ιδέα του ψέμματος.

BLiTzER
17/07/2017, 11:14
Όταν λες gps εννοείς κάποιο σοβαρό κι αξιόπιστο μπλιμπλίκι ακριβείας, ή και μια εφαρμογή από ένα κινητό την ίδια δουλειά θα κάνει?

Εννοούσα το gps της GoPro. Θα πάρω ένα παλιό βιντεάκι μου, θα τραβήξω τα δεδομένα από το gps και θα συγκρίνω αυτό που δείχνει το κοντέρ μου με αυτό που δείχνει το ταχύμετρο της κάμερας.

Coyote.V
17/07/2017, 11:17
Αμα κλέβει κ το στροφόμετρο ,τότε γμτα. :p
Οπως κ να'χει ,από τον πίνακα παίρνεις μιά καλή ιδέα του ψέμματος.

Εγώ με τον πίνακα χαζοχαίρομαι.... μου δείχνει 222,(κάτι) και εγώ δεν τα έχω δει ποτέ στο κοντέρ.... μέχρι 215 είδα....

buckley
17/07/2017, 11:35
Εγώ με τον πίνακα χαιδεύομαι.... μου δείχνει 222,(κάτι) και εγώ δεν τα έχω δει ποτέ στο κοντέρ.... μέχρι 215 είδα....

Αν κρίνω από τη φάτσα...

BLiTzER
17/07/2017, 11:38
Εγώ με τον πίνακα χαζοχαίρομαι.... μου δείχνει 222,(κάτι) και εγώ δεν τα έχω δει ποτέ στο κοντέρ.... μέχρι 215 είδα....

Επειδή πιάνει, θεωρητικά, 222, δε σημαίνει ότι θα τα δεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σίγουρα δε σημαίνει ότι θα τα δεις γρήγορα. Μπορεί να χρειάζεται 10 χιλιόμετρα ευθεία για να ανεβάσει τα τελευταία 3-4.

Σφαίρα πάει το θηρίο. 223 έχω δει στο 700αράκι μου. Σε ελαφρώς κατηφορική κλίση. :p

daz
17/07/2017, 11:45

Ναι. Φτάνει τις στροφές για τα 220? Και το δικό μου στον κόφτη βγάζει 170 ξέρω γω. Ε ποτέ δεν φτάνει στον κόφτη την 6 του.

sapila racing
17/07/2017, 11:47
Ναι. Φτάνει τις στροφές για τα 220? Και το δικό μου στον κόφτη βγάζει 170 ξέρω γω. Ε ποτέ δεν φτάνει στον κόφτη την 6 του.

Δεν έχεις βρεί ακόμα την σωστή κατηφόρα, γι αυτό! :D

el-Gatto
17/07/2017, 11:48

Ελα ρε φίλε...έβαλες 6η...για πες...:a014:

daz
17/07/2017, 11:53
Ελα ρε φίλε...έβαλες 6η...για πες...:a014:

:lol:
Χρειάζομαι βόλτα. Ετοιμάσου!

Nostradamus
17/07/2017, 11:55
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ........

Το απαξιώνω έχει ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ έννοια.
Και για μένα δεν ΝΟΕΙΤΑΙ μηχανόβιος που να απαξιώνει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανάκι..!!
Από πενηνταράκι μέχρι τον κουβά του μισού τόνου της Χόντα..!!
Το να μην το πάει το βεστρομάκι επειδή νομίζει ότι με το δικό του σούπερ μηχανάκι
θα ξύνει την άσφαλτο,δεκτό.
Ας τον να νομίζει,άλλο γούστο,άλλο να παριστάνω τον Ρόσσι,ο καθένας με την τρέλα του...!!!
Αλλά........ΑΠΑΞΙΩΝΩ..??
Γιατί..?? Επειδή έγινε σούπα..??
Μήπως η αγορά δεν είναι γεμάτη από αδιάφορα τουριστικά μηχανάκια..??
Δεν πουλάνε όμως όλα όπως το βεστρόμ...!!!

Σε αγαπαω σε εκτιμαω ρε τερενς αλλα ωρες ωρες τρως μεγαλο σκαλωμα ρε παιδι μου...

Ξανα λεω μια και το εγραψα και περασε στα ντουκου.. Μια χαρα συμπαθητικο μηχανακι ειναι, που φορτωνεται και ταξιδευει.

Απο εκει και περα ναι απαξιωνω ολους αυτους που το αγορασαν για να το "καινε" σαν παπι, στο σπιτι, καφετερια, δουλεια σπιτι.. δεν φτιαχτηκε γι αυτο.. φτιαχτηκε για αλλη δουλεια..
Και οι υπερβολες για το ποσα βγαζει το μοτορι τελικες, ξεκινησαν κατα βαση απο τους "παραπανω" σπιτι, καφετερια, σουπερ μαρκετ σπιτι..

Αυτοι που το πηραν για την δουλεια που εκανε καλυτερα, αναθεμα και αν ασχοληθηκαν ποτε με την τελικη του..

pipe_smoker
17/07/2017, 12:52
Εννοούσα το gps της GoPro. Θα πάρω ένα παλιό βιντεάκι μου, θα τραβήξω τα δεδομένα από το gps και θα συγκρίνω αυτό που δείχνει το κοντέρ μου με αυτό που δείχνει το ταχύμετρο της κάμερας.

Τα gps που μετράνε ταχύτητα από εφαρμογές κινητών δηλαδή είναι αλλού'ντ'αλλού?

Έτσι είχα μετρήσει το 400αράκι κανά δυο φορές και παραλίγο να βάλω τα κλάμματα :lol:
Έχω ελπίδες ότι μπορεί να έκλεβε προς τα κάτω?

BLiTzER
17/07/2017, 12:56
Όσο έχω δει, της GoPro είναι αρκετά ακριβές. Φαντάζομαι θα παίζει κυρίως ρόλο το gps του κινητού κι όχι η εφαρμογή.

pipe_smoker
17/07/2017, 12:57
Απο εκει και περα ναι απαξιωνω ολους αυτους που το αγορασαν για να το "καινε" σαν παπι, στο σπιτι, καφετερια, δουλεια σπιτι.. δεν φτιαχτηκε γι αυτο.. φτιαχτηκε για αλλη δουλεια..

Και οι υπερβολες για το ποσα βγαζει το μοτορι τελικες, ξεκινησαν κατα βαση απο τους "παραπανω" σπιτι, καφετερια, σουπερ μαρκετ σπιτι...

Με το πρώτο σκέλος διαφωνώ.
Το έχω ξαναπεί, άποψή μου είναι βέβαια δεν έχει σωστό και λάθος, ότι τα μηχανάκια πάνε βάσει τσέπης. Όχι βάσει αναγκών.
Άμα έχεις τα φράγκα να πάρεις το καινούριο πανιγκάλε και γουστάρεις να πηγαίνεις μόνο για καφέ, με γεια σου με χαρά σου και καλορίζικο.
Αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που κάνεις είναι ανωμαλία, αλλά στα φρύδια σου γιατί άνθρωποι είμαστε κι ο καθένας έχει την ανωμαλία του.

Η ανάγκη σου όμως να υποστηρίξεις την κίνησή σου να πάρεις το πανιγκάλε για να το βγάζεις μόνο για καφέ, και να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι αυτή είναι η σωστή χρήση της μηχανής (γιατί το έχουμε ακούσει κι αυτό), είναι που μου γυρνάει τα άντερα.
Όπως και το να κάνεις κουβέντες για τις αναρτήσεις, τα φρένα του, τις τελικές του και δεν ξέρω γω τί άλλο.

Γι'αυτό και συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος.

pipe_smoker
17/07/2017, 13:01
Όσο έχω δει, της GoPro είναι αρκετά ακριβές. Φαντάζομαι θα παίζει κυρίως ρόλο το gps του κινητού κι όχι η εφαρμογή.

Ρε καρχαρία μη με γυροφέρνεις :lol:

Ναι iPhone έχω, γι'αυτό και δεν ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και έριχνα το βάρος μου στην εφαρμογή :tooth:

Τέσπα, το GSX έχει speedohealer κι απ'όσο ξέρω αυτό κάνει δουλειά στο να είναι πιο ακριβείς οι ενδείξεις.
Αυτό συμφωνεί με το gps του κινητού. Άντε να έχει κάποια πολύ μικρή απόκλιση (τα 170 κοντέρ να μου τα βγάζει το κινητό 168 ξέρω γω).
Οπότε φαντάζομαι οκ είναι και το κινητό για μια μέτρηση έστω κατά προσέγγιση.

Nostradamus
17/07/2017, 13:09
Με το πρώτο σκέλος διαφωνώ.
Το έχω ξαναπεί, άποψή μου είναι βέβαια δεν έχει σωστό και λάθος, ότι τα μηχανάκια πάνε βάσει τσέπης. Όχι βάσει αναγκών.
Άμα έχεις τα φράγκα να πάρεις το καινούριο πανιγκάλε και γουστάρεις να πηγαίνεις μόνο για καφέ, με γεια σου με χαρά σου και καλορίζικο.
Αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που κάνεις είναι ανωμαλία, αλλά στα φρύδια σου γιατί άνθρωποι είμαστε κι ο καθένας έχει την ανωμαλία του.

Η ανάγκη σου όμως να υποστηρίξεις την κίνησή σου να πάρεις το πανιγκάλε για να το βγάζεις μόνο για καφέ, και να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι αυτή είναι η σωστή χρήση της μηχανής (γιατί το έχουμε ακούσει κι αυτό), είναι που μου γυρνάει τα άντερα.
Όπως και το να κάνεις κουβέντες για τις αναρτήσεις, τα φρένα του, τις τελικές του και δεν ξέρω γω τί άλλο.

Γι'αυτό και συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος.

ω ναι.. Προφανως ομως δεν αναφερομαι στον συνειδητοποιημενο ρε πιπακια.. αναφερομαι σε ολους τους υπολοιπους που οταν του λες αυτο ειναι φτιαγμενο για την πιστα/εθνικη/χωραφι/πολη/ κτλ τκλ δεν σου λεει "ναι το ξερω αλλα στα φρυδια μου".. Σου αρχιζει τις θεωρειες για το ποσο μπαλαρινα ειναι στην πηγμενη Αλεξανδρας, ποσο δεν παιζει ρολο το οτι δεν κοβει το τιμονι, το ποσο σωστα παταει στην ασφαλτο γυαλι, κτλ κτλ απλα και μονο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση εσυ να ξερεις καλυτερα απο αυτον..

BLiTzER
17/07/2017, 13:10
Σου αρχιζει τις θεωρειες για το ποσο μπαλαρινα ειναι στην πηγμενη Αλεξανδρας, ποσο δεν παιζει ρολο το οτι δεν κοβει το τιμονι, το ποσο σωστα παταει στην ασφαλτο γυαλι

Κλαίω. Μόλις περιέγραψες 11 στα 10 ποστ υπεράσπισης μαμούθ. :p

AristidisZ
17/07/2017, 13:11
Σου αρχιζει τις θεωρειες για το ποσο μπαλαρινα ειναι στην πηγμενη Αλεξανδρας

zopa εσύ ;;; :tooth:

Nostradamus
17/07/2017, 13:21
zopa εσύ ;;; :tooth:

Ονοματα δεν λεμε, υποληψεις/οικογενειες δεν θιγουμε.. :lol::lol::lol:

pipe_smoker
17/07/2017, 14:09
ω ναι.. Προφανως ομως δεν αναφερομαι στον συνειδητοποιημενο ρε πιπακια.. αναφερομαι σε ολους τους υπολοιπους που οταν του λες αυτο ειναι φτιαγμενο για την πιστα/εθνικη/χωραφι/πολη/ κτλ τκλ δεν σου λεει "ναι το ξερω αλλα στα φρυδια μου".. Σου αρχιζει τις θεωρειες για το ποσο μπαλαρινα ειναι στην πηγμενη Αλεξανδρας, ποσο δεν παιζει ρολο το οτι δεν κοβει το τιμονι, το ποσο σωστα παταει στην ασφαλτο γυαλι, κτλ κτλ απλα και μονο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση εσυ να ξερεις καλυτερα απο αυτον..

Σε αυτό συμφωνούμε 100%.

Αλλά οκ, και τί α κάεις? Α κατσ' α μαλώεις?

Στη φύση του ανθρώπου είναι να υπερασπίζεται τις μαλακίες του.
Ε κάποιοι το παρακάνουν (και με τις μαλακίες και με την υπεράσπιση :lol: )

amyroukai
17/07/2017, 14:26
πέντε χρόνια μετά:

-Η τελική του Vstrom ακόμα είναι άγνωστη και διχάζει τον κόσμο
-Κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν κόβεται για να μάθει ποιά είναι η τελική, αλλά θα συζητιέται το θέμα μέχρι τελικής πτώσης και με φανατισμό ποδοσφαίρου.
-Όσοι χρησιμοποιούν gps για να επιβεβαιώνουν/μετράνε την τελική είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του)
-Το Vstrom είναι/δεν είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Οι κάτοχοι Vstrom είναι/δεν είναι.... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Ο ΚΑΘΕ κάτοχος ΚΑΘΕ μοτοσικλέτας είναι/δεν είναι (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Τα πενφέ είναι μπουρδέλα.
-Η χόντα πουλάει μιλιούνια.
-Όσοι διαφωνούν με τον εκάστοτε φανατικό είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ είμαστε, ατιμούλικα. Και οντόπικ πάντα.

irinia
17/07/2017, 17:34
Και φυσικά η καραμέλα για τα πεμφέ θα κολλήσει παντού, για τις πωλήσεις της Χόντα δεν διάβασα και ανησυχώ.

Εδιτ:

Συνδυάζοντας αυτά που είπε ο γάτος και ο Τέρενς, ο Τέρενς δεν νοείται ως μηχανόβιος. Όλα έχουν την θέση τους σε αυτόν τον κόσμο πια.

Ο......LOL

granazi
17/07/2017, 17:38
Αντε να το λυσουμε ομως καποια στιγμη με το 650αρι για να παρουμε σειρα με το 1000αρι.

irinia
17/07/2017, 17:43
Σε αγαπαω σε εκτιμαω ρε τερενς αλλα ωρες ωρες τρως μεγαλο σκαλωμα ρε παιδι μου...

Ξανα λεω μια και το εγραψα και περασε στα ντουκου.. Μια χαρα συμπαθητικο μηχανακι ειναι, που φορτωνεται και ταξιδευει.

Και οι υπερβολες για το ποσα βγαζει το μοτορι τελικες, ξεκινησαν κατα βαση απο τους "παραπανω" σπιτι, καφετερια, σουπερ μαρκετ σπιτι..

Αυτοι που το πηραν για την δουλεια που εκανε καλυτερα, αναθεμα και αν ασχοληθηκαν ποτε με την τελικη του..

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ..........

Δεν έγινα κατανοητός........δεν πειράζει όμως.
Προτείνω να χαλαρώσουμε καλοκαιράκι είναι..!!

irinia
17/07/2017, 17:47
Σε αυτό συμφωνούμε 100%.

Αλλά οκ, και τί α κάεις? Α κατσ' α μαλώεις?

Στη φύση του ανθρώπου είναι να υπερασπίζεται τις μαλακίες του.
Ε κάποιοι το παρακάνουν (και με τις μαλακίες και με την υπεράσπιση :lol: )

Α.......ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ

Κουβέντα..!!!

irinia
17/07/2017, 17:49
πέντε χρόνια μετά:

-Η τελική του Vstrom ακόμα είναι άγνωστη και διχάζει τον κόσμο
-Κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν κόβεται για να μάθει ποιά είναι η τελική, αλλά θα συζητιέται το θέμα μέχρι τελικής πτώσης και με φανατισμό ποδοσφαίρου.
-Όσοι χρησιμοποιούν gps για να επιβεβαιώνουν/μετράνε την τελική είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του)
-Το Vstrom είναι/δεν είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Οι κάτοχοι Vstrom είναι/δεν είναι.... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Ο ΚΑΘΕ κάτοχος ΚΑΘΕ μοτοσικλέτας είναι/δεν είναι (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).
-Τα πενφέ είναι μπουρδέλα.
-Η χόντα πουλάει μιλιούνια.
-Όσοι διαφωνούν με τον εκάστοτε φανατικό είναι... (συμπληρώνει ο κάθε ένας το κατιτίς του).

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ είμαστε, ατιμούλικα. Και οντόπικ πάντα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ

Πενφέ...!!!
Εσύ πάντως πολύ φυλάς τον κώλο σου..!!

venumis
17/07/2017, 17:54
Εγώ θέλω να ρωτήσω τον επιστήμονα που έβαλε το πόσο κλέβει το κάθε μηχανάκι τα εξής:

Τελική transalp 650
Τελική tenere 660
Τελική funduro 650

Έτσι κουβέντα να γίνεται ρε αδερφέ!

devil's animal
17/07/2017, 18:04
Εγώ θέλω να ρωτήσω τον επιστήμονα που έβαλε το πόσο κλέβει το κάθε μηχανάκι τα εξής:

Τελική transalp 650
Τελική tenere 660
Τελική funduro 650

ολα σαυρες ειναι...τι ψαχνεις να βρεις τωρα?
αν ο καβουρογαμοσαυρος ο αμμωδης που καβαλας, τα περναει?

Apache
17/07/2017, 18:05
Τελικά ρε παιδιά το VStrom ξέρουμε τι τελική έχει;

daz
17/07/2017, 18:09
Αντε να το λυσουμε ομως καποια στιγμη με το 650αρι για να παρουμε σειρα με το 1000αρι.

Επαναφέραμε το θέμα του vstrom και εμφανίστηκες? :beer:

teogtp
17/07/2017, 18:10
Τελικά ρε παιδιά το VStrom ξέρουμε τι τελική έχει;

Ξέρουμε, αλλά δεν στο λέμε γιατί αγόρασες καινούργιο μηχανάκι και δεν θέλουμε να σε βάλουμε σε έξοδα ......

:p

ggs
17/07/2017, 18:12
μιλάμε για το καινούργιο βεστρομ ...

daz
17/07/2017, 18:13

Τελική transalp 650
Τελική tenere 660
Τελική funduro 650

Κοντερίσια ή πραγματική? ;) :lol: :beer:

Έλα σταματήστε με τους χαρακτηρισμούς, λες και υπάρχει καμιά σοβαρή διαφωνία!

el-Gatto
17/07/2017, 18:13
Μια κι έχω λίγο χρόνο σήμερα ,θα σας πω μια ιστορία:

Ηταν 2008 ,κι είχα αποφασίσει ,να πουλήσω τον Πηγασάρα μου ,τον οποίον είχα από το 1998.
Ο Πηγασάρας ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ έτσι ,όχι σαν το χρέπι του Αμυρού... :p

Υπήρξε κάποιος σοβαρά -νόμιζα- ενδιαφερόμενος ,από Κόρινθο.
Αλλά είχε μαγαζί ,κ δεν είχε χρόνο να κατέβει Αθήνα να τον δεί.

Ενα μεσημέρι ,παίρνω τηλ τον πολύ καλό μου φίλο κ κουμπάρο μου ,τον Νίκο ,κ του λέω:
"Ρε φιλαράκι ,έτσι κι έτσι ,ψήνεσαι να πάμε παρέα Κόρινθο τ'απόγευμα μετά τις δουλειές μας ,κ να πιούμε αΦτερ ένα καφεδάκι στο Λουτράκι ,να τα πούμε κιόλας ;"

"Μέσα φίλε." είπε ο Νικόλας
Προφανώς κι οι 2 ψοφάγαμε για βόλτα κ παρεοκουβέντα.

Ο Νίκος είχε τότε -κ μέχρι πρίν κάτι μήνες- ένα VStrom 1000 TOYMPANO κ τούτο.
Ακραπες-dna-PCIII με Pump Accelerator-αντικόφτη ΝΙΚΟ-kι άλλα πολλά καλούδια.

Μόνταρα στον Πήγασο ένα Mio550 με Destinator (που είχα τότε) για να βρούμε εύκολα την διεύθυνση του Κορίνθιου ,κ φύγαμε παρέα.

Ο Κορίνθιος νόμισε ότι πήγα μέχρι εκεί επειδή πεινούσα ,κ τον ήθελε κοψοχρονιά ,οπότε δεν πήρε ούτε ταρχδ/μου.
Το καφεδάκι στο Λουτράκι όμως ,ήταν καλή φάση.
....
Στον γυρισμό ,λέω του Νίκου.
Νικόλα ,επειδή τον Πήγασο το εχω κάνει μοταρντ(17 εμπρός από 19 που είχε) κ το κοντέρ του περνάει τα 200 όταν τελικιάζω :D
κάτσε ρε φίλε πίσω μου στον γυρισμό ,ειδικά στην μεγάλη παρατεταμένη ευθεία ,κ μέτρα με με το κοντέρ σου ,
έτσι ,από περιέργεια ,να δώ μέχρι που φτάνει πραγματικά ο Πήγασος με τις μόντες που'χω κάνει.
Βλέπω βέβαια τα πραγματικά χλμ στο GPS ,αλλά να το διπλοτσεκάρουμε κ με το κοντερ του 1000αριού σου.

Πίσω μου ο Νικος με το Στρώμα το Χιλιάρρρ ,κολλημένος στην ουρά του Πήγασου.
Ψιλοσκυμμένος εγώ στην παρατεταμένη ευθεία ,για να πάρω ότι μπορώ ,κ το γκάζι στυμμένο.

Φτάνουμε στην έξοδο για σπίτια μας.
Σταματάμε στο φανάρι.
Ανοίγει την ζελατίνα του κράνους ο Νικόλας ,κ αρχίζει να φωνάζει δυνατά ,με τα μάτια γουρλωμένα:
"Τι του'χεις κάνει ρε μλκ του Πήγασου κ πάει έτσι τον κwlo του ?
199 σταθερά μου έδειχνε το κοντέρ μου πίσω σου.
Λίγο ακόμα να σκυβες θα τα πέρναγες σίγουρα τα 200 . . ." :lol:

ΥΓ: Το GPS έδειξε MAX > 168 km/h

Ζεύκας
17/07/2017, 18:21
ΥΓ: Το GPS έδειξε MAX > 168 km/h

:bawl::bawl::bawl::bawl:

todoros78
17/07/2017, 18:25
ναι, αλλά αν είχες στρόμα θα τα περούσες τα 200... ;)

(κι εγώ στρόμα έχω, αλλά χέσ@@@@κα τι τελική έχει... με τα 100+ κιλά μου, το πιο πιθανό είναι να τελικιάσει η ψόφια ανάρτησή μου!!!)

το έχω διαβάσει όλο και έχω ψοφήσει στο γέλιο!!! να' σται καλά ρε πάλικάρια, τέτοια γέλια τα χρειαζόμαστε!!!!!

el-Gatto
17/07/2017, 18:27
Χρειάζομαι βόλτα. Ετοιμάσου!
Από Οκτώβρη φίλε ,όσες θες....άμα ψήνεσαι για χωμάτινη.;)
Αν θες μεγάλη ασφάλτινη ,θα πάρω δανεικό ένα VStrom 1000 ενός άλλου φίλου ,να σε μετρήσω με τον Τενεκέ σου να δούμε πόσα πιάΝ. :lol:

Zήτησες . . . . Ελαβες . . . :D

amyroukai
17/07/2017, 18:36
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ

Πενφέ...!!!
Εσύ πάντως πολύ φυλάς τον κώλο σου..!!
Γιατί γλυκό μου, έχω μετοχές και νοιάζομαι μην πέσει το χαρτοφυλάκιο; Μιλήσαμε για το θέμα εκεί που έπρεπε με την δέουσα σοβαρότητα, χωρίς τρολινγκ και εμπάθεια και υστερία.

Το fazer τελικιαζει 265 έλεγε το 0-300 κάποτε, με ότι ακρίβεια έχει ο λόγος των περιοδικών, οπότε τα βεστρομ τα έχω. Αν δεν κλέβουν τα περιοδικά τόσο πολύ.

THEOD
17/07/2017, 18:58
Το fazer τελικιαζει 265 έλεγε το 0-300 κάποτε, με ότι ακρίβεια έχει ο λόγος των περιοδικών, οπότε τα βεστρομ τα έχω. Αν δεν κλέβουν τα περιοδικά τόσο πολύ.

Το FZ1 μπορεί να τελικάσει στο κοντέρ ανάλογα τις συνθηκες οπουδήποτε από τα 260 έως τα 285...
Το σφάλμα κοντέρ του (καρατσεκαρισμένο με όλους τους τρόπους) είναι στα 7,5% μετρημένο από πάνω προς τα κάτω (πραγματικά 7,5% λιγότερα από αυτά που βλέπεις), αν προτιμάς στο 8,33% μετρημένο ανάποδα (αυτά που βλέπεις είναι 8,33% πάνω από τα πραγματικά)..
Με 55άρι λάστιχο επειδή μακραίνει λίγο η μετάδοση το σφάλμα αυτό μειώνεται περίπου κατά 1,5-2 ποσοστιαίες μονάδες...

Και μην φανταστείς ότι αυτό είναι πολύ κλέψιμο...Έίχε πολύ πλάκα όταν πηγαίνοντας δίπλα-δίπλα με τενερέ 660 φίλου το FZ1 με 55άρι λάστιχο έλεγε 122 και το Τενερέ 129 !! :lol:

υγ Πάντως μην αγχώνεσαι...τα βεστρομ τα έχεις και με 4η...

daz
17/07/2017, 19:11
Μάγκες όλοι οι κατασκευαστές αναφέρουν την πραγματική τελική (με ευνοϊκές συνθηκες). Για το δικό μου η γιαμάπα λέει 160. Δε πα να λέει το κοντέρ ότι θέλει!
Στο vstrom o κατασκευαστής πρέπει να αναφέρει κάπου στα 180. Δεν πάει άλλο το μηχανάκι! 210 θα είναι για το 1000αρι.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την πλάκα τώρα? :lol:

Εδιτ. Μόνο την αναλογία κιλών/ίππο να λάβουμε υπόψη και την μετωπική που έχει φτάνει! Πολύ καλά είναι τα 180!

sapila racing
17/07/2017, 19:26
Πολύ καλά είναι τα 180!

Eδώ υπάρχουν μαρτυρες που το είδαν να διακτινίζεται, τιο 180 λες εσυ!
Για το 650 μιλάω, το 1000 δεν ξερουμε τι γίνεται αν ανοίξεις όλο το γκάζι.
Μόνο ο Chuck Norris το ανοίγει όλο! :bawl:

bulmont
17/07/2017, 19:30
Πάντως σύμφωνα με τη κουβέντα που είχα με τον Amyrou στην ετήσια το hornet μου (που δεν είναι γραναζωμένο) πρέπει να κλέβει 20% :bawl:

Eδώ δεν μπορούσατε να βρείτε τον δρόμο και χαθήκατε, τις ενδείξεις θα μετρούσατε σωστά;;;;;;;;;;:bawl:

Nostradamus
17/07/2017, 19:50
Μάγκες όλοι οι κατασκευαστές αναφέρουν την πραγματική τελική (με ευνοϊκές συνθηκες). Για το δικό μου η γιαμάπα λέει 160. Δε πα να λέει το κοντέρ ότι θέλει!
Στο vstrom o κατασκευαστής πρέπει να αναφέρει κάπου στα 180. Δεν πάει άλλο το μηχανάκι! 210 θα είναι για το 1000αρι.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την πλάκα τώρα? :lol:

Εδιτ. Μόνο την αναλογία κιλών/ίππο να λάβουμε υπόψη και την μετωπική που έχει φτάνει! Πολύ καλά είναι τα 180!

Τι ξέρει μωρέ και ο κοντοπιθαρος Ιάπωνας κατασκευαστης... Το κοντέρ τι δείχνει είναι το θέμα... Αφού τα δείχνει,τα πάει...αφού...

THEOD
17/07/2017, 19:57
Για λύστε μου μια απορία ρε παλλικάρια... Για ποια τελική ταχύτητα "που αναφέρει ο κατασκευαστής" μιλάτε ?
Τυχαίνει να έχω αλλάξει αρκετές μηχανές την τελευταία 20ετία και έχω για την κάθε μια τόσο το owners όσο και το service manual...
Πουθενά και ποτέ στα χαρακτηριστικά-προδιαγραφές δεν έχω δει να αναφέρεται καμία "τελική ταχύτητα"...

karellen
17/07/2017, 20:03
Στα δελτία τύπου,όχι στα μανιουαλ.

irinia
17/07/2017, 20:05
Γιατί γλυκό μου, έχω μετοχές και νοιάζομαι μην πέσει το χαρτοφυλάκιο; Μιλήσαμε για το θέμα εκεί που έπρεπε με την δέουσα σοβαρότητα, χωρίς τρολινγκ και εμπάθεια και υστερία.

ΠΑΡΕ..............ΤΕΝΕΡΓ

Ανεβαίνει...........σταθερά.

taisteal
17/07/2017, 20:37

Τελική transalp 650
Τελική tenere 660
Τελική funduro 650

Χμ..αν και δεν είμαι ο επιστήμονας
ΤρανΖλαπ 650 έχω δει τέρμα 180 κοντέρ
ΤενεκΕ έχω δει τέρμα 175 κοντέρ
ΦαΤούρο 98'έχω δει τέρμα 170+

Και για να μην λες ότι δεν έχουμε καβαλήσει τον τυφώνα που λέγεται v-stOrm,έχω δει
τελική κοντέρ 195 χλμ σε ευθεία και με ψηλή ζελατίνα.
Βέβαια χόρευε συρτάκι και καρσιλαμά ταυτόχρονα,αλλά οκ..

Happy now??

venumis
17/07/2017, 21:17
Χμ..αν και δεν είμαι ο επιστήμονας
ΤρανΖλαπ 650 έχω δει τέρμα 180 κοντέρ
ΤενεκΕ έχω δει τέρμα 175 κοντέρ
ΦαΤούρο 98'έχω δει τέρμα 170+

Και για να μην λες ότι δεν έχουμε καβαλήσει τον τυφώνα που λέγεται v-stOrm,έχω δει
τελική κοντέρ 195 χλμ σε ευθεία και με ψηλή ζελατίνα.
Βέβαια χόρευε συρτάκι και καρσιλαμά ταυτόχρονα,αλλά οκ..

Happy now??

Χόρευε συρτάκι το vstrom στα 195 που με τα λεγόμενα κάποιον σημαίνει ότι πήγαινε περίπου με 180 και δεν χόρευε το transalp στα 180 που με τα λεγόμενα κάποιον άλλων δεν κλέβει καθόλου!!

Ρε τι πίνετε?

taisteal
17/07/2017, 21:18
Χόρευε συρτάκι το vstrom στα 195 που με τα λεγόμενα κάποιον σημαίνει ότι πήγαινε περίπου με 180 και δεν χόρευε το transalp στα 180 που με τα λεγόμενα κάποιον άλλων δεν κλέβει καθόλου!!

Ρε τι πίνετε?

Είπα εγώ ότι δεν χόρευε το τρανσαλπ ή τα υπόλοιπα;
Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις,εδώ κράζουμε τα στρωμ
Πίνω απ'όλα ή ότι βρίσκεται αρκεί να έχω καλή παρέα.

venumis
17/07/2017, 21:22
Είπα εγώ ότι δεν χόρευε το τρανσαλπ ή τα υπόλοιπα;
Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις,εδώ κράζουμε τα στρωμ
Πίνω απ'όλα ή ότι βρίσκεται αρκεί να έχω καλή παρέα.

Μάλλον αλλά σκέφτεσαι να γράψεις και άλλα γράφεις.. Διάβασε ξανά τι έχεις γράψει ..

(Μάλλον αυτή την στιγμή είσαι με καλή παρέα! )

taisteal
17/07/2017, 21:26
Μάλλον αλλά σκέφτεσαι να γράψεις και άλλα γράφεις.. Διάβασε ξανά τι έχεις γράψει ..

(Μάλλον αυτή την στιγμή είσαι με καλή παρέα! )

Τα ξαναδιάβασα και ρωτάς τελικές και πόσο κλέβουν τα μηχανάκια που έγραψες,κι εγώ
έγραψα πόσο έχω δει στο κοντέρ τους.
Βέβαια δεν είμαι και το πρώτο μυαλό,αλλά αυτά που ήθελα να γράψω,αυτά έγραψα.
Τι άκυρο διάβασες λοιπόν;

daz
17/07/2017, 21:26
Για λύστε μου μια απορία ρε παλλικάρια... Για ποια τελική ταχύτητα "που αναφέρει ο κατασκευαστής" μιλάτε ?
Τυχαίνει να έχω αλλάξει αρκετές μηχανές την τελευταία 20ετία και έχω για την κάθε μια τόσο το owners όσο και το service manual...
Πουθενά και ποτέ στα χαρακτηριστικά-προδιαγραφές δεν έχω δει να αναφέρεται καμία "τελική ταχύτητα"...

Στα data sheet που δίνει σε πρακτορεία και δημοσιογράφους. Πως νομίζεις ότι παίρνουν όλα αυτά τα λεπτομερέστατα χαρακτηριστικά τα διάφορα σάιτ και τα περιοδικά? Πολλά απ' αυτά δεν υπάρχουν ούτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής όμως τα έχει δώσει!
Τώρα κάποιοι κατασκευαστές ή για κάποια μηχανάκια μπορεί να μην δίνουν την τελική ταχύτητα. Δεν ξέρω!

Edit. Με πρόλαβε ο karellen.

nikos_abel
17/07/2017, 23:04
Deauvile ρε μνιά!!!!!!!

amyroukai
17/07/2017, 23:08
ΠΑΡΕ..............ΤΕΝΕΡΓ

Ανεβαίνει...........σταθερά.

Σε κιλά; Ένα κιλό για κάθε χιλιόμετρο τελικής του fazer και με τα euro4 θα πάει παραπάνω. Ανεβαίνει. Σταθερά. Meanwhile, στο ταμείο δεν πάει κανείς.

zopas
18/07/2017, 08:11
wow!..180 τελικη το τρανσαλπ το χρεπι; που στα 130 οταν το οδηγουσα νομιζες οτι θα κλαταρει ολοκληρο;;..ελεοςςς..τι μηχανημα ειχα και δεν το ειχα παρει χαμπαααριιιι!!!..

τα βεστρομακια τεινουν να διακοσαρισουν, απλα τι τελικη πιανουν τριβαλιτσο και δικαβαλα και επιπλεον αν καινε λαδι οταν πανε γρηγορα..αν καποιος κατοχος στρωματος τα εχει μετρησει πραγματικα με gps ας ενημερωσει..ασχετα παντως οτι εμενα δεν μου αρεδουν δικαιως κατεχουν τη θεση αυτη στην αγορα...εδεσε το μοτορι με τον φτωχο ελληνα, βαδικα νικη του προλεταριατου..

AristidisZ
18/07/2017, 08:43
wow!..180 τελικη το τρανσαλπ το χρεπι; που στα 130 οταν το οδηγουσα νομιζες οτι θα κλαταρει ολοκληρο;;..ελεοςςς..τι μηχανημα ειχα και δεν το ειχα παρει χαμπαααριιιι!!!..

τα βεστρομακια τεινουν να διακοσαρισουν, απλα τι τελικη πιανουν τριβαλιτσο και δικαβαλα και επιπλεον αν καινε λαδι οταν πανε γρηγορα..αν καποιος κατοχος στρωματος τα εχει μετρησει πραγματικα με gps ας ενημερωσει..ασχετα παντως οτι εμενα δεν μου αρεδουν δικαιως κατεχουν τη θεση αυτη στην αγορα...εδεσε το μοτορι με τον φτωχο ελληνα, βαδικα νικη του προλεταριατου..

Σε τρώει ο πισινός σου ε ;

daz
18/07/2017, 10:06
ΤΑ 650
386592
vstrom 650
386593

daz
18/07/2017, 10:13
vstrom 1000 02-03
386596

vstrom 1000 new
386597

daz
18/07/2017, 10:18
Αλλες πληροφορίες αναφέρουν:

386599

teogtp
18/07/2017, 10:27
Ρέ σεις !
Πότε θα μιλήσουμε για μηχανακια;

:tooth:

karellen
18/07/2017, 10:39
Πιο epic θέμα, αυτοbanάρεται!

Πρόσφατες πληροφορίες, αναφέρουν ότι V-Strom μαμίσιο, με γραμμένα καμμιά 70.000 χιλιόμετρα, τριβάλιτσο, με 5psi κάτω πίεση στα ελαστικά και νερωμένη βενζίνη, έριξε γύρο στο μποζόνιο του Higgs στο circuit του Cern...

Μια πρωίμη εκτίμηση της ταχύτητας του, περιφράφεται εύληπτα στον πίνακα που ακολουθεί:
271899

Έχε υπ' όψιν σου ότι 1 nanosecond άμα κάνεις λάθος στις μετρήσεις σου αυτό μεταφράζεται σε κάμποσα parsec διαφορά.
Το αδικείς.

buckley
18/07/2017, 10:44
Ρέ σεις !
Πότε θα μιλήσουμε για μηχανακια;

:tooth:

Τι σχέση έχεις εσύ με δαύτα ρε ?

Nostradamus
18/07/2017, 14:12
Τι σχέση έχεις εσύ με δαύτα ρε ?

θελει να αγορασει λογικα και μαζευει γνωμες..

Μην τον αποπαιρνεις και εσυ!! :lol:

buckley
18/07/2017, 14:21
θελει να αγορασει λογικα και μαζευει γνωμες..

Μην τον αποπαιρνεις και εσυ!! :lol:

Ας ξεκινήσει τότε κάπως έτσι ο ψάρακας...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153200&p=2887102&viewfull=1#post2887102

teogtp
18/07/2017, 14:48
Τι λε ρε!
Να σκοτωθω;
Θα ξεκινήσω με μπουσα και αν το μάθω θα πάω σε vstrom.

akis_trevor
18/07/2017, 15:35
Τι λε ρε!
Να σκοτωθω;
Θα ξεκινήσω με μπουσα και αν το μάθω θα πάω σε vstrom.

θοδωρη..οχι κατευεθειαν ρε φιλε...θελει και κατι ενδιαμεσο..κανα superduke ξερω γω...:lol:
@daz: εκατσες να βρεις τις τελικες ρε φιλε;;:eek:
πραγματικα,περα απτην πλακα,τι μας νοιαζει αν αυτα τα μηχανακια πανε 5-10 χλμ πανω η κατω;

BLiTzER
18/07/2017, 15:44
5-10, δε μας ενδιαφέρει. Αλλά 30, πάει πολύ. :p

akis_trevor
18/07/2017, 15:48
5-10, δε μας ενδιαφέρει. Αλλά 30, πάει πολύ. :p

αμα φτασουμε σε τετοια διαφορα....
κοψε κανα χλμ γιατι θα το γ@μησω ολο το χωριο!!:bawl:

teogtp
18/07/2017, 17:15
θοδωρη..οχι κατευεθειαν ρε φιλε...θελει και κατι ενδιαμεσο..κανα superduke ξερω γω...:lol:
@daz: εκατσες να βρεις τις τελικες ρε φιλε;;:eek:
πραγματικα,περα απτην πλακα,τι μας νοιαζει αν αυτα τα μηχανακια πανε 5-10 χλμ πανω η κατω;

Άκη ζεις!
Ευτυχώς ρε φίλε γιατί το είχα μια έννοια!
Δώσε και εσύ σημάδια ζωής τακτικά!
V strom είναι αυτό!

daz
18/07/2017, 17:15

Για να γυρίσουμε και πάλι στην πλάκα ρε φίλε! Κάποιοι το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα! :(

teogtp
18/07/2017, 17:17
Πια πλάκα βρε Απόστολε.
Εδώ του άλλου του έφυγε ο πιρος από την δαγκάνα.
Τελικιασε στο μάχ3!

:p

bulmont
18/07/2017, 17:37
......Εδώ του άλλου του έφυγε ο πιρος από την δαγκάνα...........

Με την σχέση που έχουν οι V-Stroμάδες με το μηχανάκι τους, αυτό μπορεί να έχει συμβεί σε αρκετούς,
αλλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.......
Οταν και άμα πατήσουν μπροστινό φρένο.....:bawl::bawl:

amyroukai
18/07/2017, 17:43
Οταν και άμα πατήσουν μπροστινό φρένο.....:bawl::bawl:

τώρα που το λες, θυμάμαι μιά ιστορία από βεστρόμ και Πήλιο...

teogtp
18/07/2017, 17:47

Για λέγε ρε καρνταση ......

akis_trevor
18/07/2017, 18:08
Για να γυρίσουμε και πάλι στην πλάκα ρε φίλε! Κάποιοι το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα! :(
Έχεις δίκιο, γιαυτους ακριβως το λέω.
Δεν τρέχει και τίποτα.κουλ..

bulmont
18/07/2017, 18:10

Επος.................................................

taisteal
18/07/2017, 18:44
Το βασικό είναι να μάθουμε ότι στις μεγάλες ταχύτητες φρενάρουμε με το πίσω..
Τα μπροστινά φρένα τα δουλεύουν οι κουλοί

:lol::lol:

virus
18/07/2017, 19:16
Ελα πες μου οτι πηρες και vstrom :D

basiliss13
18/07/2017, 19:43
μιας και πήγε εκεί που πρέπει η κουβέντα,στον χαβαλέ....

έχω της περισσότερες ιστορίες με το διχρονακι και vstromαδες(σαν κόκκινο πανί.....μην δουν δίχρονο,...αμέσως γκαζιές,και τσιγκλάνε...)....γενικά τολμηροί,και αισιόδοξοι....

devil's animal
18/07/2017, 20:42
....γενικά τολμηροί,και αισιόδοξοι....

ναι, αυτο το εχουν...αν και σπανια πετυχαινω καποιον να ανοιγει σε ανοιχτο δρομο για να τον ξεφτιλισω με τα ιδια κυβικα και εναν κυλινδρο...

στην πολη κλεβω παγκαρι εκκλησιας και δεν θελω...

sapila racing
19/07/2017, 09:25
Μια που λέμε και λέμε και ξαναμανα με το Vstrom
Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον τα μισά Vstrom που βλέπω κυκλοφορούν με ανοιχτούς τους πίσω μαρσπιέδες, χωρίς συνεπιβάτη, οι οποίοι μάλιστα εξέχουν επικίνδυνα και είναι συνήθως και τσαμπουκαλεμένοι απο τζαρτζάρισμα (προφανώς με αυτοκίνητα κλπ) ?
Μιλάμε οτι τους βλέπω στα λούκια να περνάνε αεράτοι και το δεξί μαρσπιέ που εξέχει περισσότερο σχεδόν να γλύφει τις πόρτες μερικές φορές, αλλά χαμπάρι.
Τέτοιο ποσοστό ασχετοσύνης δεν έχω δεί σε κανένα άλλο μηχανάκι.

buckley
19/07/2017, 09:34
Μια που λέμε και λέμε και ξαναμανα με το Vstrom
Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι τουλάχιστον τα μισά Vstrom που βλέπω κυκλοφορούν με ανοιχτούς τους πίσω μαρσπιέδες, χωρίς συνεπιβάτη, οι οποίοι μάλιστα εξέχουν επικίνδυνα και είναι συνήθως και τσαμπουκαλεμένοι απο τζαρτζάρισμα (προφανώς με αυτοκίνητα κλπ) ?
Μιλάμε οτι τους βλέπω στα λούκια να περνάνε αεράτοι και το δεξί μαρσπιέ που εξέχει περισσότερο σχεδόν να γλύφει τις πόρτες μερικές φορές, αλλά χαμπάρι.
Τέτοιο ποσοστό ασχετοσύνης δεν έχω δεί σε κανένα άλλο μηχανάκι.

Γελάει η σουζούκι που έκανε αναβάτες μερικές δεκάδες χιλιάδες τυχάρπαστους ...

amyroukai
19/07/2017, 09:37
κυκλοφορούν με ανοιχτούς τους πίσω μαρσπιέδες, χωρίς συνεπιβάτη, οι οποίοι μάλιστα εξέχουν επικίνδυνα

η θεωρία που έχω ακούσει είναι "καλύτερα ο μαρσπιές παρά τα πλαστικά σου" εννοώντας ΚΑΙ πτώση, ο ηλίθιος είναι ανίκητος.

BLiTzER
19/07/2017, 09:39
Να γιατί μπόξερ.

amyroukai
19/07/2017, 09:46
το γελάς, αλλά όπως έχω διαβάσει συχνά, το χαμηλό κέντρο βάρους σε συνδυασμό με το ότι δεν ξαπλώνει εντελώς όταν πέφτει, κάνει το μηχανάκι εύκολο στο σήκωμα.

irinia
19/07/2017, 09:46
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟ V-STROM

Να ασχολείστε μαζί του για χρόνια..............
Δείχνει πόσο πετυχημένο μηχανάκι είναι.
Και ασχολείστε όχι με τα προβλήματα του,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
αλλά με τις κακές του αναρτήσεις,τους άσχετους αναβάτες που το κυκλοφορούν,
με το πόσο βαρίδι είναι στις στροφές,τι μαούνα κ.λ.π......
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ....!!!

amyroukai
19/07/2017, 09:47
φαντάσου πόσο πετυχημένο είναι το πενφέ! α, δεν είναι ανάγκη να το φανταστείς, απλά βλέπεις τους πίνακες πωλήσεων.

nik69
19/07/2017, 09:51
Πιστεύω πως οι μαρσπιέδες όταν δεν είναι αναδιπλωμένοι χαλάνε την αεροδυναμική
και μειώνουν την τελική ταχύτητα κατά 0.05Km/H.

teogtp
19/07/2017, 09:53
Πιστεύω πως οι μαρσπιέδες όταν δεν είναι αναδιπλωμένοι χαλάνε την αεροδυναμική
και μειώνουν την τελική ταχύτητα κατά 0.05Km/H.

Ναι αλλά φρενάρει καλύτερα στην κατηφόρα λόγο αεροφρενου.
Τι να κάνεις. ....αλλού χάνεις, αλλού κερδίζεις. ....

buckley
19/07/2017, 09:54

Μας το φέρνει σιγά σιγά ο μπαγάσας...
Άντε ρε καλοτάξιδο, φωτό βάλε !

BLiTzER
19/07/2017, 09:55
Μηχανάκι της δεκαετίας (αυτής ή του '90; ) το βεστρόμ, επειδή το αγόρασαν οι μισοί Έλληνες. :touched:

teogtp
19/07/2017, 09:59
Μας το φέρνει σιγά σιγά ο μπαγάσας...
Άντε ρε καλοτάξιδο, φωτό βάλε !

Αν δεις κανενα οκτάβια στέισον, μην απορησεις. ...

buckley
19/07/2017, 10:07
Αν δεις κανενα οκτάβια στέισον, μην απορησεις. ...

Μλκ ντεκαφεινέ πίνεις ? ευρωπαικό ο τέρενς ? το strom των κουτιών έχει o μπαγάσας...έλα ευκολάκι είναι χαχαχαχα

sapila racing
19/07/2017, 10:08

Ε ναι με αυτη την λογική είναι όντως το μηχανακι της δεκαετίας.
Με την ίδια λογική και το Huyndai Accent ειναι το αυτοκίνητο της προηγούμενης δεκαετίας. :yuck:

nik69
19/07/2017, 10:15
Πολυδιάστατο μηχανάκι είναι
Από superbike μέχρι motocross
Πάντως το (διαφημηστικό σίγουρα από την suzuki) βιντεάκι του moto-journal είναι από τα καλά του είδους

https://www.youtube.com/watch?v=2kJxXi5xvDY

el-Gatto
19/07/2017, 10:16
Τερενς...
το Στρώμα το 6μισο ΠΟΥΛΗΣΕ όντως ΠΟΛΥ ,διότι
ο Ελληνας
όταν -νόμιζε ότι- λ7 υπάρχουν
την ήθελε ΜΕΓΑΛΗ
την ΜΗΧΑΝΑΡΑ
την ΚΟΥΡΣΑΡΑ
την ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ
ΤΟΥ
για να φαίνεται
να κάνει ΜΠΑΜ στον γείτονα
...
τωρα πουλάει το Στρώμα το 6μισο ;
Δεν νομίζω
Το πενφέ όμως συνεχίζει κ πουλάει
κι ας είναι ΜΕΓΑΛΟ & ΠΑΝ-ΑΚΡΙΒΟ
Πως τολμάς εσύ να το απαξιώνεις ρε φίλε το πενΦέ...;
Δεν βλέπεις τις πωλήσεις ;

daz
19/07/2017, 10:16
@ Τέρενς..
Μα ειναι πετυχημένο το μηχανάκι, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό.
Και αυτος ίσως είναι ο λόγος που βλέπουμε τόσα κουλά και ακούμε αλλά τόσα.

BLiTzER
19/07/2017, 10:18
Πολυδιάστατο μηχανάκι είναι
Από superbike μέχρι motocross
Πάντως το (διαφημηστικό σίγουρα από την suzuki) βιντεάκι του moto-journal είναι από τα καλά του είδους

https://www.youtube.com/watch?v=2kJxXi5xvDY

Με τέτοια χέρια, θα έκανε ακριβώς τα ίδια και με χάρλεϊ.

buckley
19/07/2017, 10:22
Με τέτοια χέρια, θα έκανε ακριβώς τα ίδια και με χάρλεϊ.

Και με τέτοια μούτρα ο μπαγάσας τελείως sleeper φάση είναι χαχαχαχαχα