Σύνδεση

View Full Version : Aνακλησεις μαιμου!

BILL VUZAS
28/05/2008, 11:34
Χθες πηγα το προσφατα αγορασμενο 990 για ολικο σερβις.
Ο τεχνικος μου ανεφερε οτι ενω στο συστημα ειναι περασμενο οτι εχουν γινει οι ανακλησεις που λεει η ΚΤΜ,στην πραγματικοτητα δεν εγιναν.Τα σαινια μαστορια δηλωναν οτι καναν τις εργασιες και περνουσαν τα καινουργια ανταλακτικα ενω δεν καναν τιποτε.Εν τω μεταξυ πληρωνονταν απο τη ΚΤΜ.Δεν ξερω που θα καταληξει το θεμα αλλα παιδια προσεχτε!!!!
Ελεγξτε αυτα που λενε οτι κανουν!
Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω.

Stergios69
28/05/2008, 11:50
Καλή φάση...
:evil:

hector
28/05/2008, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
.Εν τω μεταξυ πληρωνονταν απο τη ΚΤΜ.

...Κ(αλα)Τ(α)Μ(ασανε)....:rolleyes:

tanuki
28/05/2008, 12:55
Χθες πηγα το προσφατα αγορασμενο 990 για ολικο σερβις.
Ο τεχνικος μου ανεφερε οτι ενω στο συστημα ειναι περασμενο οτι εχουν γινει οι ανακλησεις που λεει η ΚΤΜ,στην πραγματικοτητα δεν εγιναν.Τα σαινια μαστορια δηλωναν οτι καναν τις εργασιες και περνουσαν τα καινουργια ανταλακτικα ενω δεν καναν τιποτε.Εν τω μεταξυ πληρωνονταν απο τη ΚΤΜ.Δεν ξερω που θα καταληξει το θεμα αλλα παιδια προσεχτε!!!!
Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω.

Θα μπορούσες να μας πεις συγκεκριμένα σε ποιες ανακλήσεις αναφέρεσαι?

:wave2:

ΥΓ. Και κανα πμ με το συνεργείο που στην έφερε καλό θα ήτανε..

BILL VUZAS
28/05/2008, 13:20
Κατα πρωτον οι μαιμου εργασιες γινονταν στον προηγουμενο ιδιοκτητη.
Απο οτι μου ειπε το δικο μου συνεργειο προκειται για το πισω φρενο,για ενα σωληνακι που συνδεει τα δυο ρεζερβουαρ,και κατι ακομη,ακριβως θα ενημερωθω αυριο το πρωι και θα τα δημοσιευσω.
Εν τω μεταξυ η ΚΤΜ θα ενεργησει ανακρισεις γιατι την πηδουσαν χωρις σαλιο.
Σε εμας θα στειλουν το υλικο,δεν ξερουμε ομως πότε.

tanuki
28/05/2008, 13:30
'Ομορφα...

:wave2:

skritikos
29/05/2008, 00:42
Σε ποιο συνεργείο πας τώρα; Μπράβο στον μηχανικό για την ειλικρίνεια του, συνήθως κοιτάνε να τα καλύψουν μεταξύ τους.

BILL VUZAS
29/05/2008, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από skritikos
Σε ποιο συνεργείο πας τώρα; Μπράβο στον μηχανικό για την ειλικρίνεια του, συνήθως κοιτάνε να τα καλύψουν μεταξύ τους.

PRO BIKE Θαλασσουδης,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΗΘΟΣ.

Black Mamba
29/05/2008, 09:17
...και το ονομα του "καλου" συνεργειου, ποιο ειναι???:winka:

Eεεε, ρε μπανανα που την θελουν οι μαιμουδες...:mad:

BILL VUZAS
30/05/2008, 08:41
Τελικα δεν μπορεσα να μαθω το προηγουμενο συνεργειο που εκανε τις μαμουνιες.
Παρα την πιεση μου δεν μου αποκαλυφθησαν ονοματα,με την αιτιολογια οτι αυτο αφορα τον προηγουμενο ιδιοκτητη.Τα προιοντα των ανακλησεων παραγγελθηκαν απο την ΚΤΜ,θα αποσταλουν και θα γινουν οι εργασιες οπως πρεπει.
Επισης υπηρχε τετοια προχειροτητα που οι εξατμισεις περαστηκαν χωρις προγραμμα.Περαστηκε τωρα το προγραμμα.
Δεν ξερω τι απο ολα συντελει (μεγαλο σερβις?-προγραμμα εξατμισης?) αλλα η μοτο στροφαρει τρελλα,ως να μην εχει αντιστασεις-σωθικά.
Ο Μακης (PRO BIKE) μου ειπε οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο με τις μαιμου ανακλησεις-μαιμου εργασιες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!

gefr
05/06/2008, 13:34
είναι συχνό φαινόμενο ο ένας μάστορας να κακολογεί τον άλλον. Μην είμαστε πολύ εύπιστοι και να ακούμε τί μας λέει ο καθένας χωρίς να τα πιστεύουμε και όλα. Το οτι δεν σου έκαναν προγραμματισμό για τις εξατμίσεις σου μπορεί να μην το θέλησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης;;; Όσο για το όνομα του συνεργείου θα μπορούσες να ρωτήσεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη... Γειά χαρά.

BILL VUZAS
05/06/2008, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
είναι συχνό φαινόμενο ο ένας μάστορας να κακολογεί τον άλλον. Μην είμαστε πολύ εύπιστοι και να ακούμε τί μας λέει ο καθένας χωρίς να τα πιστεύοθμε και όλα. Το οτι δεν σου έκαναν προγραμματισμό για τις εξατμίσεις σου μπορεί να μην το θέλησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης;;; Όσο για το όνομα του συνεργείου θα μπορούσες να ρωτήσεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη... Γειά χαρά.

Αποκλειω δια ροπαλου να υπαρχει τετοια περιπτωση.Στα αρχεια εργασιων της ΚΤΜ υπαρχουν καταγεγραμμενες εργασιες που δεν εχουν γινει.Εγινε σχετικη παραγγελια για να τα ξαναστειλουν για να γινει η δουλεια οπως πρεπει.Για τις εξατμησεις οντως ειπαν τον προηγουμενο ιδιοκτητη οτι δεν ειναι απαραιτητο το προγραμμα και αυτος φυσικα δεν το εβαλε (για να μην χρεωθει παραπανω).Ο προηγουμενος ιδιοκτητης ξερει το συνεργειο αλλα δεν μου το αποκαλυπτει,αλλωστε ηταν καθαρα δικη του περιπτωση.Εψαξε το θεμα βεβαιως το εαν κινδυνευε η ζωη του,αλλα του ειπαν οτι δεν υπηρχε τετοια περιπτωση και ετσι το αφησε το θεμα,σημειωτεον οτι ειναι δημοσιογραφος.Επισης ο PRO BIKE ξερει το συνεργειο αλλα και αυτος δεν το αποκαλυπτει διοτι ξερει οτι εχω δημοσιευσει το θεμα και θα γινει λιγο μπαχαλο το στορυ.
Bill:a024:

billk
05/06/2008, 22:43
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, service manual δεν έχει το μηχανάκι;;;;
εκεί δεν αναγράφονται όλες οι εργασίες που γίνονται στο μηχανάκι και με σφραγίδα του εκάστοτε συνεργείου;;;;;
+ του ότι είχε γίνει καταγραφή όπως λες, από το προηγούμενο συνεργείο, για τις ανακλήσεις και ότι στο σύστημα είναι περασμένο ότι έγιναν, το rpo bike , πως θα δικαιολογήσει τα έξοδα των ανταλλακτικών στην κτμ, αφού και καλά είναι ήδη περασμένα;;;
δεν ξέρω, αλλα κάτι δεν μου ακούγεται καλά, και στην τελική ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γιατί δεν σου λέει το μαγαζί;; αν ήμουν στην θέση του θα το είχα ανακοινώσει παντου....
τέσπα, έχε τα μάτια σου 14ρα και μην εμπιστεύεσαι κανένα, αν δεν το δεις με τα μάτια σου.
προσωπική μου γνώμη

BILL VUZAS
06/06/2008, 07:25
Σερβις μανουαλ δεν εχει!
Τα εξοδα και τα ανταλακτικα θα τα πληρωσει η ΚΤΜ αφου εξετασει την μαμουνιά.
Τελικα βρισκομαι σε θεση απολογουμενου!!!!
Συμβαινει να βρισκεται κανεις παρον σε ατυχημα, σαν μαρτυρας,και μετα να μπλεκει.
Λοιπον,προσεχτε αυτα που λενε οτι κανουν οι αεριτζηδες και μην αμφισβητητε την αληθεια των λογων μου.:nono:

panos950adv
28/07/2008, 20:26
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΑΘΩΝ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ....ΠΗΡΑ ΤΟ 950 1.5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ.ΜΕΤΑΧΕΙΡ,ΜΟΝΤ '05,ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΟΜΠΛΕ,ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΛΕΩ ΟΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΣΕΚΑΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ,ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,ΛΕΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ...ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΦΥΤΙΣΗ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΔΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΤΜ (ΦΙΛΑΡΑΚΙ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ.
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ....
1)ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟΥ.ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ 2006.
2)ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΟΜΠΑΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓ. 2 ΦΟΡΕΣ,2006,2007.
3)ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΟΜΠΑΣ ΝΕΡΟΥ.ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓ. 2 ΦΟΡΕΣ,2006,3/2008.
.............ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑΙ....ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕΕΕΕ....
ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΗΤΑΝ,ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...????:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
.....ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ..(ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ).
ΑΑΑΑΑΑ!!!!ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟ......ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ...........
.....ΑΥΤΑ........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.......

Sapadak
28/07/2008, 20:49
Κατι αντιστοιχο δεν ειχε παιξει και με ενα αντιπροσωπο της Aprilia?

fantacid
28/07/2008, 20:50

μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε οτιδηποτε σε αυτο το τομεα!!!

:( :( :( :(

BILL VUZAS
29/07/2008, 07:51
ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος.....

Ειδοποιηθηκα απο το pro bike οτι η ΚΤΜ εστειλε τα ανταλακτικα για να γινει σωστα πλεον η εργασια ανακλησεως.:a026: