View Full Version : Προβλημα με Xr-1000
theodosisv
28/05/2008, 17:23
εχω ενα XR-1000 εδω και 9 μηνς περιπου. ειναι καλο κρανος, αθορυβο, και το χειμωνα πηγα ταξιδια με 3 βαθμους, χωρις μπαλακλαβα και μονο στο κεφαλι δεν κρυωνα. ειχα βεβαια και το whisper kit που κανει εξαιρετικη δουλεια.
παρατηρησα ομως οτι κουνουσε πολυ μετα τα 170 και διαπιστωσα πως στο κουτελο, μπαινουν μεσα 4(!!!) δαχτυλα! σημειωνω οτι εχω περιμετρο 56cm και το εχω σε small το οποιο ειναι για 55-56cm. απευθυνθηκα στον αντιπροσωπο αλλα το μονο που ειπε ειναι οτι δεν ειναι φυσιολογικο και ηθελε να μου βαλει απο μεσα, στο υψος του κουτελου ενα κομματι ταινια απο πλαστικο:eyepop: . φυσικα και δεν εβαλα, τι τα εχουν τα υποαλλεργικα αναπνεοντα υλικα τοτε?:confused:
εχω βαλει πιο μεγαλα μαγουλα αλλα το μονο που καταφερα ειναι να με πιεζει πιο πολυ εκει χωρις να αλλαζει ουσιστικα κατι.
εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? καμια ιδεα για βελτιωση της καταστασης?
να σημειωσω πως δεν εχει γινει καμια παρασπονδια στο κρανος...
theodosisv
28/05/2008, 17:24
οταν το ειχα παρει ηταν μια χαρα...:sad:
makis206
28/05/2008, 17:42
Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι το XR-1000 άπλώς δεν "κάθεται" σωστά στο δικό σου κεφάλι και η χρήση το έκανε μετά απ'τον καιρό φανερό.
Αυτό το κενό πρέπει να υπήρχε πάντα, ίσως να μην το είχες καταλάβει επειδή οι επενδύσεις του δεν είχαν πιεστεί σ'εκείνο το σημείο.. ίσως επειδή μαλάκωσαν αρκετά και τα πλαϊνά μαξιλαράκια και δεν το συγκρατούν τόσο σφικτά στο κεφάλι σου πια.. τώρα βέβαια μιλάμε και για 9 μήνες!
Πληροφοριακά πάντως σου λέω ότι και το δικό μου το κεφάλι το μετράω 56cm και το XR-1000 σε small που είχα στο παρελθόν μου καθόταν κουτί, αν και το κράτησα κανά 3μηνο μόνο (λόγω αγοράς X-Spirit όχι για άλλο λόγο) δεν μου έδωσε την εντύπωση όμως ότι αφήνει μεγάλο κενό πάνω στο μέτωπο, είχε άψογη εφαρμογή σε όλο το κεφάλι και πίστεψέ με, εμείς οι καράφλες την αισθανόμαστε καλύτερα κιόλας ! :lol:
Αν μπορείς κάνε μια δοκιμή σε ένα καινούργιο XR-1000 για αρχή και εστίασε την προσοχή σου στο τι γίνεται σ'εκείνο το σημείο.:winka:
theodosisv
28/05/2008, 17:47
καταρχην, το πηρα γιατι μονο αυτο κουμπωσε κυριολεκτικα στο κεφαλι μου. δωκιμασα ενα καινουριο, μπαινει οριακα, το μικρο μοθ δαχτυλο στο κεντρο, εκει που κανουν μια μικρη εγκοπη τα μαξιλαρια.
απο το ενα οριακα ως τα 4 δαχτυλα ειναι χαοτικη διαφορα...:mad: :mad: :mad:
makis206
28/05/2008, 18:00
Eλέγξατε καθόλου με τον αντιπρόσωπο τι γίνεται κάτω απ'τις επενδύσεις στο σημείο που υποτίθεται ότι πρέπει να εφάπτεται με το κούτελό σου ;
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάτι πρέπει να λείπει ή ότι κάτι συνέβει έστω με το υλικό που απορροφάει την δύναμη της σύγκρουσης (φελιζόλ) στο σημείο αυτό του κράνους του δικού σου..
:uplate:
theodosisv
28/05/2008, 18:59
επειδη στο συγκεκριμενο κρανος δεν αλλαζει το πανω μαξιλαρι αρνηθικε να επεμβει. για τον ιδιο λογο που δε θα επενεβαινε στα λουρια και το κουμπωμα μου ειπε, απαγορευεται...
ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!! :mad:
Oxι ολοι βεβαια...
συγνωμη για το υφος αλλα δε μας περισσευουν 450 ευρω καθε χρονο για κρανος...:wave2:
εγω το εχω πανω απο 3 χρονια και το μονο που επαθε ειναι οτι πεσαν τα μαξιλαρακια του και τα αλλαξα με καινουργια τωρα πριν λιγο καιρο.
:sick: βλακεια γιατι ετσι?δε το καταλαβαινω να σου πω κατι το πιο μικρο νουμερο σου κανει καλυτερα ισως?
theodosisv
29/05/2008, 09:19
to dokimasa, δε μπαινω καν μεσα...:sad: