Σύνδεση

View Full Version : πλυσιμο δερματινου

OzZzZzY
28/05/2008, 19:59
παιδια πως πλενονται τα δερματινα?
εχει πανω σκονη η οποια δοκιμασα σε ενα σημειο δοκιμαστικα με σφουγγαρακι να τη βγαλω και δεν ειδα αποτελεσματα..επισης εχει πανω κολλημενα μυγακια (ο θεος να τα συγχωρεσει):D :D
ξερει κανεις κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη να το παω για πλυσιμο?
σε καθαριστηριο δεν νομιζω οτι κανει

:wave2:

XJR_Billy
28/05/2008, 20:06
Φίλε, υπάρχουν καθαριστήρια ειδικά για δέρματα. Κι αν το καθαριστήριο της γειτονιάς σου δεν καθαρίζει, θα στο στείλει σε άλλον και θα γίνει σαν καινούργιο. Χωρίς φθορά.

Έχε υπόψη σου ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές των δερμάτινων καθαρισμών...:wave2:

OzZzZzY
28/05/2008, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε, υπάρχουν καθαριστήρια ειδικά για δέρματα. Κι αν το καθαριστήριο της γειτονιάς σου δεν καθαρίζει, θα στο στείλει σε άλλον και θα γίνει σαν καινούργιο. Χωρίς φθορά.

Έχε υπόψη σου ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές των δερμάτινων καθαρισμών...:wave2:

ποσο τσιμπημενες? διαβασα το αρθρο ενος συμφορουμιτη για προβληματα με τον καθαρισμο του δερματινου του και φοαμαι :(

XJR_Billy
28/05/2008, 20:56
Γύρω στα 30-50...

Όντως τσιμπημένες, έτσι;

Επειδή φεύγω τα λέμε αύριο φίλε!

Ενημέρωσε!:wave2:

fantacid
28/05/2008, 21:06
εχεις θεμα με το πλυσιμο ε?

πλενεις κρανος, ψαλιδια, μπουφαν, γατια, σκυλια κ δε ξερω γω τι αλλο θρεντι θα ανοιξεις αυριο!!!

:lol: :lol: :lol:

OzZzZzY
28/05/2008, 21:32
μιας και αποθηκευουμε τον χειμωνιατικο εξοπλισμο να μην τον βρουμε καθαρο το χειμωνα? :D :D

GIXXERAKIAS
29/05/2008, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μιας και αποθηκευουμε τον χειμωνιατικο εξοπλισμο να μην τον βρουμε καθαρο το χειμωνα? :D :D

:nono: :nono: :nono: :nono:

Ρεμαλι το δερματινο δεν ειναι χειμωνιατικος εξοπλισμος!!!:winka:

Ακου καλα και πραξε σωστα,μην το πας για καθαρισμα τσαμπα λεφτα θα δωσεις,κατσε και καθαρισε το μονος σου με ενα σφουγγαρακι νωπο με αφρο (σαπουνι χεριων υγρο,αυτο κανω εγω) αλλα οχι να εχει πολυ νερο πανω του μονο αφρο και καθαρισε το με απαλες κινησεις μεχρι να μουλιασουν τα πτωματα. και οι βρωμιες,ξανα μανα τα ιδια οσες φορες χρειαστει και στεγνωμα με δερμα η πανι συνθετικο που αποροφαει το σαπουνι και το νερο.

Αστο λιγο σε σκιερο μερος να στεγνωσει τελειως (καμμια ωριτσα με τις ζεστες τωρα θελει) και παρε μια αλοιφη για δερματινα και περασε το οπως εκανες το πλυσιμο με σφουγγαρακι που θα εχει μεσα η αλοιφη (της dainense που εχω εγω δεν εχει και εχω κοψει μικρα κομματια ενα δικο μου απο σφουγγαρι) και θα ειναι σαν καινουργιο μετα το μπουφαν.:winka:

Καλο πλυσιμο λοιπον.:beer:

ps:Το κρανος ενταξει ρε??:look:

OzZzZzY
29/05/2008, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Ακου καλα και πραξε σωστα,μην το πας για καθαρισμα τσαμπα λεφτα θα δωσεις,κατσε και καθαρισε το μονος σου με ενα σφουγγαρακι νωπο με αφρο (σαπουνι χεριων υγρο,αυτο κανω εγω) αλλα οχι να εχει πολυ νερο πανω του μονο αφρο και καθαρισε το με απαλες κινησεις μεχρι να μουλιασουν τα πτωματα. και οι βρωμιες,ξανα μανα τα ιδια οσες φορες χρειαστει και στεγνωμα με δερμα η πανι συνθετικο που αποροφαει το σαπουνι και το νερο.

Αστο λιγο σε σκιερο μερος να στεγνωσει τελειως (καμμια ωριτσα με τις ζεστες τωρα θελει) και παρε μια αλοιφη για δερματινα και περασε το οπως εκανες το πλυσιμο με σφουγγαρακι που θα εχει μεσα η αλοιφη (της dainense που εχω εγω δεν εχει και εχω κοψει μικρα κομματια ενα δικο μου απο σφουγγαρι) και θα ειναι σαν καινουργιο μετα το μπουφαν.:winka:

οκ! ναι το κρανος μια χαρα (αποθηκευτηκε! :lol: :lol: )!

Ταξιδευτής
29/05/2008, 21:54
... και παρε μια αλοιφη για δερματινα ...

Ολοσωστος, και να προσθεσω μια συμβουλη που πηρα απο εναν παλιουρα: αντι να δινεις λεφτα για αλοιφες κλπ, παρε και βαλε Nivea (αυτο στο κλασσικο μπλε κουτακι για τα χερια). Βαλε μικρη ποσοτητα και αρχισε να το τριβεις πανω στο δερματινο. Στην αρχη το δερμα θα ειναι ασπρο απο την αλοιφη αλλα συντομα το δερμα θα την "πιει" και θα γινει μαλακοτερο απο ποτε!

Το δοκιμασα και κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια! Το χοντρο δερματινο μπουφαν εχει γινει σαν λεπτο λινο μπλουζακι τωρα! :wave2: :wave2: :wave2:

GIXXERAKIAS
29/05/2008, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ολοσωστος, και να προσθεσω μια συμβουλη που πηρα απο εναν παλιουρα: αντι να δινεις λεφτα για αλοιφες κλπ, παρε και βαλε Nivea (αυτο στο κλασσικο μπλε κουτακι για τα χερια). Βαλε μικρη ποσοτητα και αρχισε να το τριβεις πανω στο δερματινο. Στην αρχη το δερμα θα ειναι ασπρο απο την αλοιφη αλλα συντομα το δερμα θα την "πιει" και θα γινει μαλακοτερο απο ποτε!

Το δοκιμασα και κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια! Το χοντρο δερματινο μπουφαν εχει γινει σαν λεπτο λινο μπλουζακι τωρα! :wave2: :wave2: :wave2:

Χμμμμ...μου εβαλες ιδεες τωρα ..και εχει η μανα μου για τα χερια μια,θα τις την κλεψω να το δοκιμασω,ε ρε ξυλο που εχω να φαω αν το καταλαβει!!!:rotflmao: :rotflmao:
:beer:

OzZzZzY
30/05/2008, 00:45
Χμμμμ...μου εβαλες ιδεες τωρα ..και εχει η μανα μου για τα χερια μια,θα τις την κλεψω να το δοκιμασω,ε ρε ξυλο που εχω να φαω αν το καταλαβει!!!:rotflmao: :rotflmao:

ε ρε ξυλο που χει να φαει ο ταξιδευτης αν δεν πετυχει :lol: :lol: :lol:

XJR_Billy
30/05/2008, 07:54
Είστε τρομεροί ρε σεις. Άκου NIVEA!!! Δεν το πιστεύω...

Θα το δοκιμάσω όμως...

:beer: :wave2:

Ταξιδευτής
30/05/2008, 08:54
Oτι κανει δουλεια, κανει εγγυημενα! ;)
Αν θελετε ομως να εισαστε σιγουροι δοκιμαστε πρωτα σε ενα μικρο κομματι (πχ στο ενα μανικι) και δειτε τη διαφορα! :wave2:

Α! Και γραψτε εντυπωσεις ε;

XJR_Billy
30/05/2008, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Oτι κανει δουλεια, κανει εγγυημενα! ;)
Αν θελετε ομως να εισαστε σιγουροι δοκιμαστε πρωτα σε ενα μικρο κομματι (πχ στο ενα μανικι) και δειτε τη διαφορα! :wave2:

Α! Και γραψτε εντυπωσεις ε;

Εννοείται βέβαια μετά το καθάρισμα του Gixxerakia έ;

Εντυπώσεις από Δευτέρα!!!

fantacid
30/05/2008, 16:23

με τις ολοσωμες τι κανεις?
για την εσωτερικη μερια μιλαω που μετα απο δυο τρακ ντει θα ειναι φουλ στον ιδρωτα....
με τι πλενεις εκει?

p@nos
30/05/2008, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για την εσωτερικη μερια μιλαω που μετα απο δυο τρακ ντει θα ειναι φουλ στον ιδρωτα....
με τι πλενεις εκει?

στο πλυντηριο και στους 90 για να φυγει τελειως η μπιχλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
30/05/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
στο πλυντηριο και στους 90 για να φυγει τελειως η μπιχλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κ να το δερμα να γινει 8 νουμερα μικροτερο!

:a21: :a21: :a21: :a21:

p@nos
30/05/2008, 18:04
κ να το δερμα να γινει 8 νουμερα μικροτερο!

:a21: :a21: :a21: :a21:

ρε μετα του βαζεις και κανα μπαχαρικο και το τρως κιολας αμα λαχει και πεινας...

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

GIXXERAKIAS
30/05/2008, 19:06
με τι πλενεις εκει?

Βασικα επειδη ειμαι καλο παιδι και καθαρουλης :blush: απο μεσα μερια το μπουφαν απλα το αφηνω ανοιχτο (αν εχω ιδρωσει) να στεγνωσει καλα πριν το ξαναβαλω στην ντουλαπα,δεν το εχω πλυνει ποτε σε καθαριστηριο και καθε φορα που το βαζω μυριζει απο μεσα οπως τοτε που το πηρα!:winka:

Σε αυτην την περιπτωση και μονο (αν βρωμαει σαν ψοφιος αρουραιος η φορμα:D) μαλλον θα χρειστει το καθαριστιριο.Για στεγνο καθαρισμα απο μεσα και ΠΑΝΤΑ αφαιρουμε τα προστατευτικα πριν δωσουμε το μπουφαν η την ολοσωμη για καθαρισμο και τα ξανατοποθετουμε μετα μονοι μας.:beer:

GAS NICK
02/06/2008, 20:11
Επισης πολυ καλο για καθαρισμα και διατηρηση του δερματινου
ειναι τα μαντηλακια ντεμακιγιαζ που χρησιμοποιουν οι κυριες για
αφαιρεση σοβα απο προσωπο η τα μωρομαντηλα
μια δοκιμη θα σας πεισει:beer:

LePa
09/06/2008, 18:53
ase tis ginekes tis ikogenias na vroun ti lisi kai pigene gia kafe

GIXXERAKIAS
09/06/2008, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa