View Full Version : Γιατι περπατουσαν χθες στην Β. Ευβοια;
vestromas
01/06/2008, 12:17
Οσοι πηγατε χθες προς τον Αγιο Ιωαννη Ρωσσο, θα παρατηρησατε σε ολη την διαρκεια της διαδρομης καθ ολη την διαρκεια της μερας και το βραδυ, ανθρωπους να περπατανε προς τα εκει, με νερα στο χερι μικρα σακιδια στην πλατη και ελαφρα καθημερινα ρουχα περιπατου. Επισης παρατηρησα οτι κατα την φορα της πορειας, υπηρχαν ανα χιλιομετρο περιπου κρεμασμενες σακουλες σκουπιδιων. Ξερει κανεις τι επαιξε;
giorgosv
01/06/2008, 12:28
Είναι άτομα που έχουν κάνει τάμα και ανεβαίνουν προς τον άγιο κ επιστρέφουν με τα πόδια
vestromas
01/06/2008, 12:49
Aληθεια λες; Μου περασε απο το μυαλο, αλλα μιλαμε για πολυ κοσμο σε μικρες παρεες των τριων τεσαρων ατομων. Αυτο γινετε μονο την συγκεκριμενη μερα;
Περυσι που πηγαινα καθε Σαββατο Κυριακο, σχεδον, δεν το ξαναειδα. Μιλαμε για πολυ κοσμο και πολλα νεα παιδια.
Aggelos_SV
01/06/2008, 12:51
...κινητά σημάδια για τα φρένα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
01/06/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aληθεια λες; Μου περασε απο το μυαλο, αλλα μιλαμε για πολυ κοσμο σε μικρες παρεες των τριων τεσαρων ατομων. Αυτο γινετε μονο την συγκεκριμενη μερα;
Περυσι που πηγαινα καθε Σαββατο Κυριακο, σχεδον, δεν το ξαναειδα. Μιλαμε για πολυ κοσμο και πολλα νεα παιδια. προφανώς θα 'χει να κάνει με κάποια γιορτή, η οποία δεν πέφτει πάντα Σαββατοκύριακο :wacko:
θα εψαχναν κανα Νεφελιμ που εφυγε φετες με το ιονοωθούμενο του......:rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
υγ: no offense m8...:D :wave2:
gdevelek
01/06/2008, 12:55
μα είναι δυνατόν, εσύ ειδικα βεστρομά, να μην το ξέρεις ότι χθες ήταν η μέρα που οι πιστοί πάνε στον άγιο ιωάννη το ρώσσο για να κάνουν τάμα και να πάρουν τη χάρη Του;;;
τι άλλο θα διαβάσουμε... :confused:
ελπίζω ο πνευματικός σου να μη διαβάζει φόρουμ...
vestromas
01/06/2008, 12:59
Δεν εχω καμια σχεση με παπαδες γιορτες και λιβανισματα gdevelek. Ειναι καθαρα πνευματικη η σχεση μου με τα θεια.:beer: :wave2:
Φυσικα οι πιστοι οταν θα καει ο Ιωαννης ο Ρωσος απο ενα απο τα χιλιαδες σκουπιδια που αφηνουν θα λένε που ειναι το κράτος και θα κλαινε...και αντε να πεισεις και τον vestroma οτι λογω προφητειας Λιακο και Πουτιν ο "Ρωσος" δεν καιγεται if you know what i mean:winka:
Gandalf dr685sm
02/06/2008, 12:02
:lol: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Μην σου πω και για εισόδους-εξόδους στροφών, που αυξάνεται έτσι ο βαθμός δυσκολίας προσαρμογής.
Παλαιότερα σε βόλτα με το motard, κόντευα να αποκεφαλίσω κάποιον όπως πέρασε η χούφτα μου απο το κεφάλι του δίπλα!!!
Gandalf
devil's animal
02/06/2008, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
vestromas
02/06/2008, 15:10
Αληθεια τι χαλι ειναι αυτο με τα σκουπιδια; Οπου σταματας να κανεις ενα τσιγαρο σε καμια σκια, τιγκα στο σκουπιδι. Ντρεπομε για τους ξενους που περνανε απο τη χωρα μας. Περα απο την παιδια και τον ωχ αδερφισμο των συμπολιτων μας, οι δημοι δεν ντρεποντε γιαυτο το χαλι ; Ποτε σκοπευουν να κινητοποιηθουν να κανουν κατι;
Δεν μας είπες τι την κάνεις την γόπα. :o
ΥΓ Τα βουνά δεν ανήκουν σε Δήμους. :D
vestromas
02/06/2008, 15:19
Σιγα μην παρω και σταχτοδοχειο μαζι μου. Τα πλαστικα μπουκαλια και τα χαρτια, τα βαζω στην μπαγκαζιερα και οπου βρω καδο, τα πεταω.
Αληθεια τι χαλι ειναι αυτο με τα σκουπιδια; Οπου σταματας να κανεις ενα τσιγαρο σε καμια σκια, τιγκα στο σκουπιδι. Ντρεπομε για τους ξενους που περνανε απο τη χωρα μας. Περα απο την παιδια και τον ωχ αδερφισμο των συμπολιτων μας, οι δημοι δεν ντρεποντε γιαυτο το χαλι ; Ποτε σκοπευουν να κινητοποιηθουν να κανουν κατι;
Οταν γινει στην περιοχη καποιος αγωνας ... μηχανοκινητου....!!
:wave2:
Σιγα μην παρω και σταχτοδοχειο μαζι μου.
Και ο κουτάκιας τα ίδια λέει, σιγά μην πάρω τα βρωμερά σκουπίδια μαζί μου. :D
vestromas
02/06/2008, 15:55
Φαρισαισμος....
Aggelos_SV
02/06/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Και ο κουτάκιας τα ίδια λέει, σιγά μην πάρω τα βρωμερά σκουπίδια μαζί μου. :D
...τότε γιατί όλοι οι κουτάκηδες οικογενειάρχες κουβαλάνε ΠΑΝΤΑ στο πίσω κάθισμα και την πεθερά??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαρισαισμος
Ναι αλλά, ή θα πρέπει να κάνουμε αγώνες για να βγάζει ανακοινώσεις η Greepeace που λέει και ο Stoubios, ή θα πρέπει να βγάζουμε τον λαό εις τα εξοχάς με έναν χωροφύλακα από πάνω του για να μην πετάει σκουπίδια. Για να μάθει από μόνος του και να μην ρίχνει τις ευθύνες στον Δήμο, ούτε κουβέντα. :smilea:
ΥΓ Φαντάζεστε σε τι ποσά θα έφταναν τα δημοτικά τέλη εάν κάνουν εκστρατεία καθαρισμού οι Δήμοι; Πέφτει που πέφτει το κλέψιμο της αρκούδας, να βρουν τρόπους να μασουλήσουν και άλλα θέλουν. :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...τότε γιατί όλοι οι κουτάκηδες οικογενειάρχες κουβαλάνε ΠΑΝΤΑ στο πίσω κάθισμα και την πεθερά??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί η πεθερούλα έδωσε την προκαταβολή για το καινούργιο μπαντζάι και με την σύνταξη το αποπληρώνει. :p
Ήθελες και εσύ προίκα διαμερισματάκι και πήγες σώγαμπρος. :evil: