Σύνδεση

View Full Version : 27η Πανελληνια Συγκεντρωση

Σελίδες : 1 [2]

africanos31
27/06/2008, 22:03
και στο isle of man σκοτωνονται καθε χρονο αλλα δεν το καταργουν........Το paris dacar h οι αγωνες ραλυ με θυματα κθριως θεατες.....να καταργηθουν
επειδη λιγες δεκαδες ξεφτυλιζουν τη γιορτη και την δυνατοτητα να βλεπουμε φιλους απο ολη την ελλαδα θα την πληρωσουν ολοι?

T.R.E
27/06/2008, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
και στο isle of man σκοτωνονται καθε χρονο αλλα δεν το καταργουν........Το paris dacar h οι αγωνες ραλυ με θυματα κθριως θεατες.....να καταργηθουν
επειδη λιγες δεκαδες ξεφτυλιζουν τη γιορτη και την δυνατοτητα να βλεπουμε φιλους απο ολη την ελλαδα θα την πληρωσουν ολοι?

Eχεις καμια καλη φωτογραφια? :D :D

Bavarian
27/06/2008, 22:35

Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα ? :confused:

Τέλος πάντων δικαίωμά σας να πηγαίνετε...δικαίωμά μας να μην πηγαίνουμε.

:beer:

ammon_ra
28/06/2008, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα ? :confused:

Τέλος πάντων δικαίωμά σας να πηγαίνετε...δικαίωμά μας να μην πηγαίνουμε.

δικαιωμα μας να πηγενουμαι οπως λες και δικο σας να μην το κανετε.
δεν διαφονισε κανενας μας.
αλλα αφου δεν θελεις να πηγενεις καπου δεν παει να πει οτι θα σταματισει αυτη η γιορτη.
δεν θες δεν πας ΤΕΛΟΣ
θελω , πηγαινω
αν καποια στιγμη το βαρεθω η δεν μαρεσει δεν θα παω
αλλα δεν μπορω να απαιτησω απο κανεναν να σταματισει να κανει κατι επειδη δεν μου αρεσει εμενα.

Bavarian
28/06/2008, 22:04
@ammon ra

Φίλε μου εγώ δεν είπα πουθενά να σταματήσει η Πανελλήνια ούτε και την αφόρισα.Σε κουβέντες που έκανα με δυο φίλους καλούς που πηγαίνουν κάθε χρόνο με έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο να πάω μια φορά.Το Νησί και το Paris Dakar είναι θεσμοί στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και όλες οι μεγάλες εταιρείες επενδύουν τεράστια ποσά σε αυτούς τους θεσμούς-αγώνες χώρια τα τεράστια ονόματα που λαμβάνουν μερός.Εσύ βλέπεις καμμία σχέση σε όλα αυτά με την Πανελλήνια ? Γιατί αν βλέπεις τότε είναι άσκοπο να το συζητάμε...

Εχω την εντύπωση ότι κάποιες απαντήσεις γράφονται με το κάτω κεφάλι :lol: και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να την πουν σε κάποιους άλλους έστω και αν είναι λάθος...

africanos31
29/06/2008, 11:00
το isle of man δεν ειναι μονο τις μερες του αγωνα, ειναι μερος που δεν υπαρχει θεσμοθετημενο οριο ταχυτητας!!!! (εξω απο το χωριο) με οτι αυτο συνεπαγετε.......

madox
29/06/2008, 19:37

εκει δεν τρεχουν με τσοκαρα και σορτσακι και στο isle of man την bloody sunday η αστυνομια κανει οτι μπορει για να αποτρεψει τους θεατες απο το να μιμηθουν τους αγωνιζομενους

στο site της η ΜΟΤΟΕ μια τοση δα αναφορα και καθαρησε

οποιαδηποτε συγκριση παντως ειναι εντελως αστοχη

NNN
03/07/2008, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
δικαιωμα μας να πηγενουμαι οπως λες και δικο σας να μην το κανετε.
δεν διαφονισε κανενας μας.
αλλα αφου δεν θελεις να πηγενεις καπου δεν παει να πει οτι θα σταματισει αυτη η γιορτη.
δεν θες δεν πας ΤΕΛΟΣ
θελω , πηγαινω
αν καποια στιγμη το βαρεθω η δεν μαρεσει δεν θα παω
αλλα δεν μπορω να απαιτησω απο κανεναν να σταματισει να κανει κατι επειδη δεν μου αρεσει εμενα.

+10000000!!!:a013: :a013:

ammon_ra
03/07/2008, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
εκει δεν τρεχουν με τσοκαρα και σορτσακι και στο isle of man την bloody sunday η αστυνομια κανει οτι μπορει για να αποτρεψει τους θεατες απο το να μιμηθουν τους αγωνιζομενους

στο site της η ΜΟΤΟΕ μια τοση δα αναφορα και καθαρησε

οποιαδηποτε συγκριση παντως ειναι εντελως αστοχη

εγω δεν ειπα ποτε μου οτι σιμφωνω με ολα τα καγκουριλικια που γινονται εκει.
ουτε ειπα οτι σημετεχω.
απλα μου αρεσει σαν αρχικη ιδεα.
μου δινει την δυνατοτητα να εχω λογο να ταξιδεψω για καποιο μερος της ελλαδας καθε χρονο
και να γνωρησω καινουργια ατομα που εχουν την ιδια τρελλα με μενα (αν μπωρει ο μοτοσικλετισμος και η αγαπη μου για τις μηχανες να θεωρηθει τρελλα.)
και δεν προσπαθησα σε καμια περιπτωση εγω τουλαχιστον να σιγκρινω την πανελληνια συγκεντωση μοτοσυκλετιστων με το isle of man.το ενα ειναι συγκεντρωση οπως το λεει και ο τιτλος του
και το αλλο ειναι αγωνας.
μην τα μπερδεβουμαι αυτα σαν εννοιες

mahout
22/07/2008, 17:32
Στην πανελλήνια πηγαίνω ανελλειπώς από το το 1994 μέχρι και την φετινή.1ον :δεν έχω καμμία σχέση ούτε είχα ποτέ (εκτός από κανά burnout μέχρι πριν από 10 χρόνια όταν η "καλή μου" 'ηταν ακόμα νέα) με κάγκουρες ,ινδιάνους ,σβούρους και λοιπές συνομοταξίες κατά τ'άλλα συμπαθείς και απαραίτητες για το χρώμα και την ιδιομορφία τους.2ον :Χωρίς αυτούς η Πανελλήνια θα ήταν εκδρομή των ΚΑΠΗ με όλους εμάς τους κολόγερους με τις βαλιτσούλες και τις πανάκριβες σκηνές μας ή ακόμα χειρότερα με τα δωματιάκια μας και τα aircondition μας.
3ον. Στην Πανελλήνια δεν πάω για να κοιμηθώ.Αν ήθελα αυτό, θα έμενα στο σπιτάκι μου και θά τρωγα την πολύτιμη αδειούλα μου στον καναπέ βλέποντας το χαζοκούτι.Πηγαίνω πάντα από Τετάρτη κι εγώ και η παρέα μου η οποία είναι συγκεκριμμένη αλλά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με καινούρια μέλη (καλώς μας ήρθες Φίλιππε με το GS ).Αυτές τις 5 βραδιές που βρισκόμαστε εκεί (πάντα στο Camping ποτέ σε δωμάτιο συνολικά δεν κοιμώμαστε πάνω από 20 ώρες ,αλλά διόλου δεν μας πειράζει 4ον : καταναλώνουμε 15-20 κιλά ρακή και τσίπουρο από πολλές περιοχές της Ελλάδας, απίστευτες ποσότητες κοψιδίων και λουκανικίων και τυρίων κι ετσι εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας πάνω στα παραδοσιακά προιόντα της πατρίδος μας αλλά και της Βαυαρίας αμα λάχει για την δίψα και τουλάχιστον τις 2-3 ώρες που απομένουν μέχρι το ξημέρωμα,κοιμώμαστε σαν πουλάκια (ούτε τετρακύλινδρο γιαπωνέζικο χωρίς το μπουρί μισό μέτρο απ' το μαξιλάρι δεν ταράζει τον ύπνο μας). 5ον : οι συναυλίες συνήθως είναι κορυφαίες (απ' ότι λένε οι λιγοστοί της παρέας που σηκώνονται απ' το τραπέζι για να τις δούνε ) και αν πληρώσεις για να δεις όλους αυτούς που συμμετέχουν χωριστά, θα σου κόστιζε τουλάχιστον 200 Ε (τα δύο 'ατομα) και παραπάνω συν τα δύο μπλουζάκια συν τις δύο κονκάρδες σύν τις 5 διανυκτερεύσεις σε οργανωμένο camping για δύο άτομα πάντα ε; μη ξεχνιόμαστε...σύν τα διάφορα moto shows όλη μέρα-κάθε μέρα ,τα happenings κ.λ.π. Λοιπόν όλα αυτά με 80 Ε είναι ακριβά; τώρα αν κάποιος έλθει στην πανελλήνια και πάει και πιάσει δωμάτιο ,τότε κακό του κεφαλιού του.Για μένα και την υπέροχη παρέα μου (γειά μας φιλαράκια) είναι αδιανόητο κι ούτε στα 80μου χρόνια (αν ζήσω μέχρι τότε) δεν θα τό'κανα.Και βεβαίως να πάτε όλοι να οργανωθήτε σε μια Λέσχη ,μα υπάρχουν μπόλικες (δόξα τον Stoner το Θεό) σε όλη την Ελλάδα και να πληρώσετε 50 Ε .Μη ξεχνάτε ότι η Πανελλήνια είναι ζήτημα Λεσχών .Γιατί τι είναι δηλαδή η ΜΟΤΟΕ; Λέσχες και αντιπρόσωποι Λεσχών. 6ον : η πανελλήνια γίνεται για να σμίγουμε όχι για να χωρίζουμε (ένας σ' αυτή τη ζωή κι άλλος στην άλλη)! Αν κάποιοι το αντιλαμβάνονται αλλιώς ,πάλι κακό του κεφαλιού τους (αυτή τη φορά στην κυριολεξία). Όπως στην καθημερινή ζωή μας ,έτσι και στις 4-5 μέρες της πανελλήνιας το πως θα ντυθεί κάποιος πάνω στην Μοτοσυκλέτα του ,είναι αποκλειστικά δικό του θέμα (μεγάλα παιδιά είμαστε) και ούτε μπάτσοι ,ούτε και κανένας άλλος μπαμπούλας ,ούτε ακόμα κι ο φόβος του θανάτου δεν μπορεί να τον πείσει για το αντίθετο.Μόνο αν έχει κάπου που τον περιμένουνε ή στην καλύτερη αν δεν θέλει να γυρίσει αυτός με το αεροπλάνο σπίτι του κι η "καλή" του με την οδική βοήθεια στον φαναρτζή και το συνεργείο, θα φερθεί ώριμα.
Τέλος πάντων αρκετά για σήμερα, θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες ακόμα πράγματα για το "Πως πέρασα στην Πανελλήνια εγώ κι οι φίλοι μου" ,αλλά βαρέθηκα να πληκτρολογώ .Περιμένω οργισμένες απαντήσεις κι επιφυλλάσομαι.:beer:

africanos31
22/07/2008, 19:02
To δικαιωμα επιλογης.........

H.A.Balafoutre
22/07/2008, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mahout
Στην πανελλήνια πηγαίνω ανελλειπώς από το το 1994 μέχρι και την φετινή.1ον :δεν έχω καμμία σχέση ούτε είχα ποτέ (εκτός από κανά burnout μέχρι πριν από 10 χρόνια όταν η "καλή μου" 'ηταν ακόμα νέα) με κάγκουρες ,ινδιάνους ,σβούρους και λοιπές συνομοταξίες κατά τ'άλλα συμπαθείς και απαραίτητες για το χρώμα και την ιδιομορφία τους.2ον :Χωρίς αυτούς η Πανελλήνια θα ήταν εκδρομή των ΚΑΠΗ με όλους εμάς τους κολόγερους με τις βαλιτσούλες και τις πανάκριβες σκηνές μας ή ακόμα χειρότερα με τα δωματιάκια μας και τα aircondition μας.
3ον. Στην Πανελλήνια δεν πάω για να κοιμηθώ.Αν ήθελα αυτό, θα έμενα στο σπιτάκι μου και θά τρωγα την πολύτιμη αδειούλα μου στον καναπέ βλέποντας το χαζοκούτι.Πηγαίνω πάντα από Τετάρτη κι εγώ και η παρέα μου η οποία είναι συγκεκριμμένη αλλά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με καινούρια μέλη (καλώς μας ήρθες Φίλιππε με το GS ).Αυτές τις 5 βραδιές που βρισκόμαστε εκεί (πάντα στο Camping ποτέ σε δωμάτιο συνολικά δεν κοιμώμαστε πάνω από 20 ώρες ,αλλά διόλου δεν μας πειράζει 4ον : καταναλώνουμε 15-20 κιλά ρακή και τσίπουρο από πολλές περιοχές της Ελλάδας, απίστευτες ποσότητες κοψιδίων και λουκανικίων και τυρίων κι ετσι εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας πάνω στα παραδοσιακά προιόντα της πατρίδος μας αλλά και της Βαυαρίας αμα λάχει για την δίψα και τουλάχιστον τις 2-3 ώρες που απομένουν μέχρι το ξημέρωμα,κοιμώμαστε σαν πουλάκια (ούτε τετρακύλινδρο γιαπωνέζικο χωρίς το μπουρί μισό μέτρο απ' το μαξιλάρι δεν ταράζει τον ύπνο μας). 5ον : οι συναυλίες συνήθως είναι κορυφαίες (απ' ότι λένε οι λιγοστοί της παρέας που σηκώνονται απ' το τραπέζι για να τις δούνε ) και αν πληρώσεις για να δεις όλους αυτούς που συμμετέχουν χωριστά, θα σου κόστιζε τουλάχιστον 200 Ε (τα δύο 'ατομα) και παραπάνω συν τα δύο μπλουζάκια συν τις δύο κονκάρδες σύν τις 5 διανυκτερεύσεις σε οργανωμένο camping για δύο άτομα πάντα ε; μη ξεχνιόμαστε...σύν τα διάφορα moto shows όλη μέρα-κάθε μέρα ,τα happenings κ.λ.π. Λοιπόν όλα αυτά με 80 Ε είναι ακριβά; τώρα αν κάποιος έλθει στην πανελλήνια και πάει και πιάσει δωμάτιο ,τότε κακό του κεφαλιού του.Για μένα και την υπέροχη παρέα μου (γειά μας φιλαράκια) είναι αδιανόητο κι ούτε στα 80μου χρόνια (αν ζήσω μέχρι τότε) δεν θα τό'κανα.Και βεβαίως να πάτε όλοι να οργανωθήτε σε μια Λέσχη ,μα υπάρχουν μπόλικες (δόξα τον Stoner το Θεό) σε όλη την Ελλάδα και να πληρώσετε 50 Ε .Μη ξεχνάτε ότι η Πανελλήνια είναι ζήτημα Λεσχών .Γιατί τι είναι δηλαδή η ΜΟΤΟΕ; Λέσχες και αντιπρόσωποι Λεσχών. 6ον : η πανελλήνια γίνεται για να σμίγουμε όχι για να χωρίζουμε (ένας σ' αυτή τη ζωή κι άλλος στην άλλη)! Αν κάποιοι το αντιλαμβάνονται αλλιώς ,πάλι κακό του κεφαλιού τους (αυτή τη φορά στην κυριολεξία). Όπως στην καθημερινή ζωή μας ,έτσι και στις 4-5 μέρες της πανελλήνιας το πως θα ντυθεί κάποιος πάνω στην Μοτοσυκλέτα του ,είναι αποκλειστικά δικό του θέμα (μεγάλα παιδιά είμαστε) και ούτε μπάτσοι ,ούτε και κανένας άλλος μπαμπούλας ,ούτε ακόμα κι ο φόβος του θανάτου δεν μπορεί να τον πείσει για το αντίθετο.Μόνο αν έχει κάπου που τον περιμένουνε ή στην καλύτερη αν δεν θέλει να γυρίσει αυτός με το αεροπλάνο σπίτι του κι η "καλή" του με την οδική βοήθεια στον φαναρτζή και το συνεργείο, θα φερθεί ώριμα.
Τέλος πάντων αρκετά για σήμερα, θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες ακόμα πράγματα για το "Πως πέρασα στην Πανελλήνια εγώ κι οι φίλοι μου" ,αλλά βαρέθηκα να πληκτρολογώ .Περιμένω οργισμένες απαντήσεις κι επιφυλλάσομαι.:beer:

Έτσιιιιι....μερακλήδικα πράγματα. :beer:

bxtrm
29/09/2008, 23:19
.

bxtrm
29/09/2008, 23:35
Τελικα το θεμα ειναι που θελεις να πεθανεις.... αν πιεις 100 χαπια 10 τσιγαρα και 200 μπυρες στην πανελληνια και καβαλησεις μηχανη η αυτοκινητο η αεροπλανο , θα πεθανεις εκει , αν τις πιεις στα γιαννενα η στην καβαλα η οπου γουσταρεις και καβαλησεις οτι θες εστω και γαιδαρο , παλι θα πεθανεις.
εγω παω 14 χρονια στις πανελληνιες και δεν θα σκοτοθω ποτε ... γιατι ? επειδη δεν θελω .
αν θελησω ποτε θα το κανω αλλου ... θα βρω αλλο τροπο .
ολοι οσοι πανε εστω και να δουνε τις κοντρες κινδυνευουν.. εγω δεν παω ... δεν τις διοργανωνει η μοτοε ουτε τις θελει και δεν θελει ουτε αυτους που τις κανουν ουτε αυτους που τις βλεπουν ...
αν εξω απο το χωρο της εκδηλωσης οργανονωνται κοντρες η και διαγωνισμος μπυρας η και ποιος θα πιει τα περισσοτερα ναρκωτικα , υπευθυνη σε αυτη τη χωρα ειναι η αστυνομια ..ας κανει την δουλεια της ..
,μεσα στο καμπινγκ δεν εγινε τιποτε εκτος απο αρκετη φασαρια απο 2 ανεγκεφαλα ατομα που στο κολωχωρι τους ειναι οι τελευταιοι του χωριου και ηρθαν στην πανελληνια για να γινουν διασημοι....
δεν εγιναν .... μονο καντηλια και βρισιδια για τις μαναδες τους ακουγαν απο οπου περνουσανε...

το εισιτηριο του χρονου μακαρι να ειναι 1000 ευρω για τα μη μελη της μοτοε και δωρεαν για τα μελη ..

δεν φταιει κανενα στελεχος της ΜΟΤΟΕ (που δουλευει εθελοντικα) αν ο καθε αχρηστος στο χωριο του , ερχεται στην πανελληνια να μας δειξει ποσο φασαρια κανει ενα ΧR του 90, η τι σουζα κανει ενα παπι με παντοφλα ....
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ...
οποιος ξερει καλη σουζα να γινει επαγγελματιας και να μαθει να βγαζει και λεφτα απ αυτο ...
οποιος τρεχει η στριβει να παει να γαμ η σει τον μπουστα τον σινιωρη και τον rossi αν τα εχει μεγαλα...
οπως λεει κι ο φιλος μου παραπανω ο κρητικος .. καποιοι περνανε πολυ καλα στην πανελληνια... αυτοι που πινουν τσιπουρα , ρακι και και τρωνε κοψιδια ολη μερα με παρεες και φιλους απ ολη την Ελλαδα ..

Pardalotzatziki
30/09/2008, 00:38
autous tous kagkoures pou oloi tous brizoun dustuxws deb bre8hke kanenas na tous periorisei....

me to brisimo den ginetai tipota....

nomizw kalutero einai na ya3ei h motoe ena tropo na elegxei tis kontres tis souzes klp

as brei ena xwro mesa sthn panellhnia opou na diorganwsei mini diagwnismous gia opoion goustarei

8es souzes ? burnout/ endo? mesa....alla se sygkekrimeno shmeio

paidia na mh leme xazomares...atyxhmata mporei na ginoun kai me epaggelmaties odhgous....

gi auto prepei h motoe oso mporei na ta apomakrunei apo tis skhnes

as kanei o ka8enas oti 8elei elegxomena........

oso gia tis eisodous klp mporw na pw oti h timh gia aut apou prosferei einai xamhlh
8aso den phga alla hmouna sta kammena bourla

oi sunaulies htan polles kai kales...auto pou me xalase htan to oti polles lesxes....kai parees eixane dika tous hxhtika kai oute phrane xampari tis sunaulies...

einai dunaton se tetoia onomata na mazeuontai mono 70-80 atoma? pou einai oi xiliades?
krima kai mono...

gia tous neoterous h motoe kai oi lesxes den einai mono ekptwseis....autoi dinoun tis maxes gia tous duo troxous,,,,
kai an den to phrate xampari h motoe katafere na katargh8oun proswrina ta kteo logw copy paste apo ta kteo twn 4troxwn....
na mpeite sto site ths motoe na enhmerweite....akomh kai sthn ek8esh moto....

e3allou an 8elei 40 eyrw h lesxh den nomizw oti einai ekptwsh sthn panellhnia...

gia yaxteite...

allo epishs pou den mou arese perusi dedomenou tou oti eixa na paw
apo to 2002 einai ta forthgakia me ta mhxanakia.....
dhladh mhxanakia gia burnout kai lastixa fortwmena se forthgakia mono kai mono gia kayimo...
mou 8umise usa kai bike week.....dhladh an den pas me to mhxanaki sou sthn PSM poio to nohma?

8a mporousame na milame meres gia thn PSM alla nomizw to pio basiko einai na perioristoun ta "fainomena"... polu kai grhohra......

eite meinei kapoios mesa eite e3w einai empeiria alla sigoura ka83 xrono xanei se poiothta....etsi to blepw egw apo thn prwth mou to 1992 mexri kai shmera....

gia opoion 8umatai h teleuteia korufaia PSM htan....1997 epanmwmh 8es/nikh kai thn diorganwse o mo8

akomh gia thn panellhnia kai gia otidhpote allo.......h eleu8eria mas stamataei ekei pou arxizei h eleu8eria tou allou

:wave2: :wave2:

bxtrm
02/10/2008, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
autous tous kagkoures pou oloi tous brizoun dustuxws deb bre8hke kanenas na tous periorisei....
me to brisimo den ginetai tipota....
nomizw kalutero einai na ya3ei h motoe ena tropo na elegxei tis kontres tis souzes klp
as brei ena xwro mesa sthn panellhnia opou na diorganwsei mini diagwnismous gia opoion goustarei
8es souzes ? burnout/ endo? mesa....alla se sygkekrimeno shmeio
paidia na mh leme xazomares...atyxhmata mporei na ginoun kai me epaggelmaties odhgous....
gi auto prepei h motoe oso mporei na ta apomakrunei apo tis skhnes
as kanei o ka8enas oti 8elei elegxomena........
oso gia tis eisodous klp mporw na pw oti h timh gia aut apou prosferei einai xamhlh
8aso den phga alla hmouna sta kammena bourla
oi sunaulies htan polles kai kales...auto pou me xalase htan to oti polles lesxes....kai parees eixane dika tous hxhtika kai oute phrane xampari tis sunaulies...
einai dunaton se tetoia onomata na mazeuontai mono 70-80 atoma? pou einai oi xiliades?
krima kai mono...
gia tous neoterous h motoe kai oi lesxes den einai mono ekptwseis....autoi dinoun tis maxes gia tous duo troxous,,,,
kai an den to phrate xampari h motoe katafere na katargh8oun proswrina ta kteo logw copy paste apo ta kteo twn 4troxwn....
na mpeite sto site ths motoe na enhmerweite....akomh kai sthn ek8esh moto....
e3allou an 8elei 40 eyrw h lesxh den nomizw oti einai ekptwsh sthn panellhnia...
gia yaxteite...
allo epishs pou den mou arese perusi dedomenou tou oti eixa na paw
apo to 2002 einai ta forthgakia me ta mhxanakia.....
dhladh mhxanakia gia burnout kai lastixa fortwmena se forthgakia mono kai mono gia kayimo...
mou 8umise usa kai bike week.....dhladh an den pas me to mhxanaki sou sthn PSM poio to nohma?
8a mporousame na milame meres gia thn PSM alla nomizw to pio basiko einai na perioristoun ta "fainomena"... polu kai grhohra......
eite meinei kapoios mesa eite e3w einai empeiria alla sigoura ka83 xrono xanei se poiothta....etsi to blepw egw apo thn prwth mou to 1992 mexri kai shmera....
gia opoion 8umatai h teleuteia korufaia PSM htan....1997 epanmwmh 8es/nikh kai thn diorganwse o mo8
akomh gia thn panellhnia kai gia otidhpote allo.......h eleu8eria mas stamataei ekei pou arxizei h eleu8eria tou allou
:wave2: :wave2:
Συμφωνω μαζι σου σε πολλα , αλλα δεν ειναι τοσο ευκολα να γινουν ολα .
για να γινουν ελεγχομενα μεσα τα σχεδια , εκτος του οτι πρεπει να υπαρχει χωρος (που δεν ειναι ευκολο) πρεπει οποιος θελει να κανει κατι να φοραει τουλαχιστον τα απαραιτητα (κρανος , μπουφαν ,παντελονι , μποτες)
τα λαστιχα απο τα Καμμενα Βουρλα και μετα δεν τα αφηνουμε να μπαινουν μεσα ... τουλαχιστον οχι με φορτηγακια ..
οσο για το τι εχει κανει η μοτοε καλα τα λες .. ας μπει οποιος θελει στο www.motoe.gr να διαβασει ..
το οτι τωρα μπορεις να αλλαξεις σκελετο στο μηχανακι σου οφειλεται στη μοτοε , οι πινακιδες που μικρυνανε ειναι απο παρεμβαση της μοτοε , οι αγωνες που γινονται απο την μοτοε στοιχιζουν τα μισα λεφτα στον αναβατη το εκπαιδευτικο προγραμμα ασφαλους οδηγησης που ξεκινησε εδω και 2 χρονια και αλλα πολλα ...