PDA

View Full Version : Βοήθεια για το Greece2India

Σελίδες : 1 [2] 3

furious
08/07/2008, 12:24
Πού είσαι ρε Uriah, να 'ρθεις να αλητέψουμε λίγο παρέα; Μόνο που δεν έχει ανατολίτικα παζάρια εδώ. Τα ρώσικα κάνουν; :lol: Έχουν ωραία πράγματα... όχι στους πάγκους, πίσω από αυτούς ;)

Το "as a gift" ελπίζω να βοηθήσει, παιδιά. Στο κάτω-κάτω στη συγκεκριμένη περίπτωση αληθεύει. Τα $ είναι το λιγότερο. Άμα είναι αυτό το πρόβλημα, δίνω μερικά αναθεματισμένα δολλάρια και συνεχίζω ήσυχος το ταξίδι μου. Το σημαντικό είναι να φτάσει το πακέτο. Σε αυτή την κατάσταση που έχει φτάσει το θέμα δε σκέφτομαι πόσο θα μου κοστίσει.

Πάντως, έχω ανακουφιστεί αρκετά. Μετά από τόση περιποίηση και προσοχή για το δέμα πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Τι άλλο πια; Εδώ έχετε μελετήσει λεπτομέρειες για τις οποίες δεν είχα ιδέα.

Να 'ναι καλά ο div400 που δουλεύει στη μεταφορική και τα ξέρει τα κόλπα. Σ' ευχαριστώ ρε Δημήτρη! Κι εσένα φυσικά Βύρωνα, που απ' ότι κατάλαβα άφησες χθες τις δουλειές σου όπως-όπως για να τρέξεις για τα λάστιχα. Και το Νικόλα και το Λάμπρο και τον Deamon και τον Bavarian και τον Trigger και τον Dirtybird και τον DimChios και όοοολους εσάς στην τεράστια λίστα που είδα και μου 'δωσε δύναμη. Βοηθάτε τόσο χωρίς ούτε καν να σας ξέρω.

Δε λέω χωρίς καν να με ξέρετε. Είναι μία περίεργη σχέση. Εσείς ξέρετε αρκετά για 'μένα μέσα από αυτά που γράφω τόσο καιρό. Εγώ, όμως, δεν ξέρω τίποτα για 'σας... και παρ' όλα αυτά νιώθω ότι ταξιδεύουμε μαζί, γιατί είστε πάντα δίπλα μου τόσο καιρό με τα μηνύματά σας, τη ζεστασιά σας, τη συμπαράσταση και όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε τελευταία. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου και ελπίζω να σας γνωρίσω κι εγώ με το καλό.

powerphot
08/07/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Δε λέω χωρίς καν να με ξέρετε. Είναι μία περίεργη σχέση. Εσείς ξέρετε αρκετά για 'μένα μέσα από αυτά που γράφω τόσο καιρό. Εγώ, όμως, δεν ξέρω τίποτα για 'σας... και παρ' όλα αυτά νιώθω ότι ταξιδεύουμε μαζί, γιατί είστε πάντα δίπλα μου τόσο καιρό με τα μηνύματά σας, τη ζεστασιά σας, τη συμπαράσταση και όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε τελευταία. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου και ελπίζω να σας γνωρίσω κι εγώ με το καλό.
Άρε Ηλία, μας τσάκισες τώρα........:blush:

div400
08/07/2008, 19:16
....

:blush:

εμείς ευχαριστούμε για την ''βόλτα''....να ξέρεις ότι μας έχεις ταξιδέψει πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι....

:wave2: :beer: :wave2:

υγ: θα περιλάβω στο δέμα και ένα βιογραφικό μου με ολόσωμη (ίσως γυμνή) φώτο...για την γνωριμία....πού ξέρεις ίσως να είναι κίνητρο για σένα να συνεχίσεις έως την την Γη του Πυρός...:lol: :rotflmao:

div400
08/07/2008, 19:34
Λοιπόν ποστάρω τα στοιχεία των γραφείων της DHL στο Ουζμπεκιστάν (Τασκένδη)...
το παρακάτω θεωρώ οτι ειναι το πιο βασικό

Offices in Tashkent
Tashkent

DHL Global Forwarding office
Uzbek-American JV “Transcontinental” Ltd.
52A Khalklar Dustligi Street
Tashkent 700135
Uzbekistan
Telephone: (+998) 71 120 3839
Facsimile: (+998) 71 120 3840

επίσης το site της DHL δίνει και τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
ειναι απο το παρακάτω link --> DHL UZBEKISTAN (http://www.dhl.com/publish/g0/en/information/countrydetails.high.html?showCtryDet=true&pageToInclude=dropoff&ctryCode=uz&hideTitleText=1)

Addresses in Uzbekistan where you can leave a shipment for delivery.
Please select any of these offices for detailed information.

Tashkent

DHL Express
Ozbekiston Ovozi, 2
Tashkent
Opening Hours
Mon-Fri 09:00-18:00
Sat-Sun Closed
Holidays Closed

DHL Express
4, Turkestanskaya str.
Tashkent
Opening Hours
Mon-Fri 09:00-18:00
Sat 09:00-14:00
Sun Closed
Holidays Closed

DHL Express
6 Babur street
Tashkent
Opening Hours
Mon-Fri 09:00-19:00
Sat-Sun Closed
Holidays Closed

επίσης το site της DHL δίνει και τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

DHL can be contacted at the following telephone numbers and web site:
Within: 8371 1205525
Outside: 99871 1205525

Ηλία καλό θα ήταν να βάλεις κάποιον τοπικά (τον φιλο σου στην Τασκένδη..) να τους πάρει ενα τηλέφωνο να διερευνήσει την κατάσταση εκεί. Δηλ. να ρωτήσει αν υπάρχουν περιορισμοί (σε τοπικό επίπεδο) που δεν τους γνωρίζει η DHL Ελλάδος, τι παίζει με το τελωνείο, από ποιο γραφείο της DHL θα σου έρθει η αποστολή (ίσως να πάτε εσείς να την παραλάβετε αν κριθεί πιο γρήγορο/ασφαλές) κτλ κτλ.

Εγώ θα στείλω αύριο το δέμα μεσώ της εταιρείας μου και η DHL θα το φορτώσει για αποστολή μεθαύριο (ίσως και την ίδια μέρα αν προλάβω την ανταπόκριση...), και θα ενημερώσω για τον αριθμό αποστολής.
:wave2:

byron
09/07/2008, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Εγώ θα στείλω αύριο το δέμα μεσώ της εταιρείας μου και η DHL θα το φορτώσει για αποστολή μεθαύριο (ίσως και την ίδια μέρα αν προλάβω την ανταπόκριση...), και θα ενημερώσω για τον αριθμό αποστολής.

Το δέμα ξεκίνησε !!!!

Κάντε σπονδές στους Ουζμπέκους θεούς να φτάσει ολόκληρο και γρήγορα.

Από Δευτέρα άρχισε να το ψάχνεις στο site της dhl για να ξέρεις που βρίσκεται

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

div400
10/07/2008, 00:04
λοιπόν 1ο Update για την πορεία της αποστολής

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας

Οι ώρες που αναφέρονται είναι οι τοπικές στην περιοχή όπου καταγράφεται το σημείο ελέγχου της αποστολής.

Αρ. Αεροφορτωτικής Περιοχή ΕξυπηρέτησηςΠροέλευσης Περιοχή Εξυπηρέτησης Ποορισμού
χχχχχχχχχχχχχ Athens - Greece Tashkent - Uzbekistan
Κατάσταση: Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό

χχχχχχχχχχχχχχχ - Αναλυτική Αναφορά

Ημ/νία Ώρα Περιοχή Εξυπηρέτησης Στοιχεία Σημείου Ελέγχου
Ιούλιος 09, 2008 15:50 Athens - Greece Παραλαβή αποστολής

Ιούλιος 09, 2008 19:45 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής

Ιούλιος 09, 2008 20:07 Athens - Greece Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό

Προσπαθείστε νέα αναζήτηση.

θα κάνω μια ερώτηση αύριο στο customer service για το τι σημαίνει αυτό το ''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' μπας και προλάβουμε κανένα θέμα εν την γέννεση...

DimChios
10/07/2008, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Άρε Ηλία, μας τσάκισες τώρα........:blush:

+2 μπυρες!

:beer: :beer:

furious
10/07/2008, 07:47
Αναλυτικότατη η αναφορά της DHL! Φοβεροί! Αυτό το "''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' όμως παραμένει και σήμερα. Ελπίζω να μην κολλήσει απ' την Ελλάδα ακόμη το δέμα. Μου φαίνεται βλέπουν μεγάλο πακέτο και τρομάζουν. Για να δούμε...

div400
10/07/2008, 08:19
Αναλυτικότατη η αναφορά της DHL! Φοβεροί! Αυτό το "''Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό'' όμως παραμένει και σήμερα. Ελπίζω να μην κολλήσει απ' την Ελλάδα ακόμη το δέμα. Μου φαίνεται βλέπουν μεγάλο πακέτο και τρομάζουν. Για να δούμε...

Επικοινώνησα με την DHL και με ενημέρωσαν οτι δεν υπαρχει πρόβλημα. Απλά όλες οι αποστολές μη εγγράφων (δηλ. ολα τα δεματα) παραμενουν για φυσικό ελεγχο στο τελωνείο πριν την αποστολή τους στο εξωτερικό.
Η αποστολή σου θα φύγει καλώς εχόντων, σήμερα οπότε απο Δευτέρα/Τρίτη θα ειναι στο Ουζμπεκιστάν.
Από εκεί και πέρα ειναι θέμα του τοπικού τελωνείου....:sick:

:beer: :wave2:

makis206
10/07/2008, 08:25
Από εκεί και πέρα ειναι θέμα του τοπικού τελωνείου....:sick:

Λοιπόν το τοπικό τελωνείο πολύ καλά θα κάνει να επισκεπτεί το φόρουμ ή να προμηθευτεί τα τελευταία τεύχη του Μοτό έστω για να ενημερωθεί για το ποιος είναι ο Ηλίας και να προωθήσει το πακέτο το συντομέτρο δυνατόν ! Οοοοορίστε μας :evil:

:lol: :beer: :beer:

byron
10/07/2008, 10:17
Η αποστολή σου θα φύγει καλώς εχόντων, σήμερα οπότε απο Δευτέρα/Τρίτη θα ειναι στο Ουζμπεκιστάν.

To λεπόν......

Μιας και το δέμα ταξιδεύει, ας κάνω μια μικρή ενημέρωση στην λίστα των sponsors.

Εκτός των παιδιών που βοήθησαν με την προσφορά κάποιου δώρου/κόπου και τους αναφέρω παραπάνω, κάποιοι απ΄τους συμφορουμίτες έδωσαν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν τα ανταλλακτικά.
Αναφέρω το κόστος για να ξέρουν που πηγαν τα χρήματα που έδωσαν.

* Λάστιχα Continental TC = 145? (Mέ έκπτωση από riders shop, dirtybird)
* Δισκόπλακα μπροστινή = 145? (--------//---------- deamon)
* Δέμα DHL = 150? (To δέμα ήταν ακριβότερο, αλλά το κάλυψε ο div400)
* Τρόμπα Touratech+Μπαλώματα = 38?

Σύνολο 478?

Εχω λάβει χρήματα στον λογαριασμό μου απ΄τους συμφορουμίτες :

Anty12
dukeandthecity
makis206
STOYBI
tamar
mystique
PanVas

Εαν τελικά το ποσό υπερβεί το κόστος των ανταλλακτικών, θα δωθεί στον powerphot για την πρωτοβουλία που γνωρίζετε μέσω παλαιότερου πμ μου.

:wave2: :beer:

Uriah Heep
10/07/2008, 13:06
Πού είσαι ρε Uriah, να 'ρθεις να αλητέψουμε λίγο παρέα; Μόνο που δεν έχει ανατολίτικα παζάρια εδώ.

Ηλία, θα σε μαλώσω!
Φτάσαμε μέχρι το κεντρικό Ιράν 5 ντουλαπομηχανές, και θα μπορούσαμε εκτός από τα ανταλλακτικά που ζητάς...

...να σου μεταφέρουμε από μπουγάτσα μέχρι καναπέδες, τραπεζαρία και ...σκρίνιο! Θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε οπουδήποτε, να περάσεις να τα πάρεις. Πριν 10 μέρες γύρισε από το Ιράν άλλο ένα φιλαράκι από την Έδεσσα που περιπλανήθηκε μόνος για 2 βδομάδες. Να μη πω και για τον Άκη Τεμπερίδη από τη Θεσσαλονίκη με το Land Rover που συνάντησες τυχαία στην Ινδία!
Αν χρειαστείς στο μέλλον οτιδήποτε, καλύτερα ψάξε για το ποιός κατεθύνεται προς το μέρος που βρίσκεσαι, να σου μεταφέρει ότι χρειάζεσαι.

Τα ρώσικα κάνουν; :lol: Έχουν ωραία πράγματα... όχι στους πάγκους, πίσω από αυτούς ;)

Λυπάμαι που θα απέχω από τις ποιητικές βραδυές, αφιερωμένες στα έργα των Γκουμιλιώφ και Μπριούσοφ...
...με τις εχέμυθες ρωσίδες, πίσω από τους πάγκους...

...αλλά οι ταξιδιωτικοί μου οραματισμοί "τοποθετούνται" μεταξύ 5ου και 10ου παραλλήλου πάνω από τον Ισημερινό, σε τόπους που απαιτούνται 4-5 εξόχως αντιτουριστικά εμβόλια και βατσίνες, η απόχρωση των αυτοχθόνων φέρνει σε στιλ Tigana, η λέξη BMW τους παραπέμπει σε αρχικά μη κυβερνητικής φιλανθρωπικής οργάνωσης και τέλος στο μενού ρεστωράν που σέβεται την ιστορία και την κουλτούρα του....
...περιλαμβάνεται σπεσιαλιτέ με ανθρώπινο κρέας...

Σου εύχομαι να περνάς καλά!
Τράβα το ταξίδι σου όσο πάει! Μην γυρίσεις στην Ελλάδα! Εδώ έχουν ξεφτυλιστεί τα πάντα...

...μέχρι και οι π@ύστηδες διεκδικούν πεθερά, λίστα γάμου και παρανυμφάκια!

Καλούς δρόμους...

...και προσεχτικά!

:beer: :beer: :beer:

Stergios69
10/07/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
...μέχρι και οι π@ύστηδες διεκδικούν πεθερά, λίστα γάμου και παρανυμφάκια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

furious
10/07/2008, 14:38
Έ ε έφυγε!

July 10, 2008 14:20 Athens - Greece Clearance processing complete at Athens - Greece

July 10, 2008 14:21 Athens - Greece Departed from DHL facility in Athens - Greece

Αέρας στα πανιά του!

furious
10/07/2008, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ηλία, θα σε μαλώσω!
Φτάσαμε μέχρι το κεντρικό Ιράν 5 ντουλαπομηχανές, και θα μπορούσαμε εκτός από τα ανταλλακτικά που ζητάς...

...να σου μεταφέρουμε από μπουγάτσα μέχρι καναπέδες, τραπεζαρία και ...σκρίνιο! Θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε οπουδήποτε, να περάσεις να τα πάρεις. Πριν 10 μέρες γύρισε από το Ιράν άλλο ένα φιλαράκι από την Έδεσσα που περιπλανήθηκε μόνος για 2 βδομάδες. Να μη πω και για τον Άκη Τεμπερίδη από τη Θεσσαλονίκη με το Land Rover που συνάντησες τυχαία στην Ινδία!
Αν χρειαστείς στο μέλλον οτιδήποτε, καλύτερα ψάξε για το ποιός κατεθύνεται προς το μέρος που βρίσκεσαι, να σου μεταφέρει ότι χρειάζεσαι.

Εντάξει, μη βαράς. Όταν ήρθατε εσείς δεν έπαιζε κανένα θέμα με ανταλλακτικά. Ήμουν πλήρης.

Ο φίλος σου από την Έδεσσα μήπως πήγε με μια Yamaha μοτοσικλέτα δρόμου; Αν ναι, τον συνάντησαν δυο Ιρλανδοί με BMW, που γνώρισα εδώ.

Καλή προετοιμασία για το ταξίδι μεταξύ 5ου και 10ου παραλλήλου πάνω από τον Ισημερινό!

Uriah Heep
10/07/2008, 16:34
Ο φίλος σου από την Έδεσσα μήπως πήγε με μια Yamaha μοτοσικλέτα δρόμου; Αν ναι, τον συνάντησαν δυο Ιρλανδοί με BMW, που γνώρισα εδώ.

Ακριβώς! Με ένα Yamaha FJR 1300.
'Οταν δεν συχνάζει κανείς σε glamorous ξενοδοχεία αλλά στα κλασσικά hostels των απανταχού ταξιδευτών...

...έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πολύ κόσμο που ταξιδεύει!
Eκτός από τους Ιρλανδούς, συνάντησε και καμιά δεκαριά ποδηλάτες, μεταξύ των οποίων και 2 Έλληνες από την Θεσσαλονίκη, Ιάπωνα που ταξιδεύει επί 6 χρόνια έχοντας επισκευτεί 55χώρες με ποδήλατο, μηχανόβιους και όλο τον καλό τον κόσμο!

Άντε να πείσεις τώρα τις "δεξαμενές ταξιδιωτικής σκέψης" ...ότι ΕΤΣΙ είναι τα πράγματα!

Καλό δρόμο!

136263

div400
11/07/2008, 08:59

Ιούλιος 10, 2008 14:20 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 20:41 Athens - Greece Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Bergamo - Italy

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Πέρασε από Bergamo - Italy

Ιούλιος 11, 2008 06:54 Leipzig - Germany Αποστολή σε αναμονή

ermiss
12/07/2008, 02:02
Μετα απο Ιταλία Γερμανία, θα πάει Λονδίνο, ΝΥ μετα LA, θα πετάξει στο Τόκιο, ύστερα Πεκίνο και θα μαζέψει πιο πολλές σφραγίδες απο ότι το διαβατήριο του Ηλία :lol: :lol:

Καλοφάγωτα τα λάστιχα, keep riding m8

div400
12/07/2008, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μετα απο Ιταλία Γερμανία, θα πάει Λονδίνο, ΝΥ μετα LA, θα πετάξει στο Τόκιο, ύστερα Πεκίνο και θα μαζέψει πιο πολλές σφραγίδες απο ότι το διαβατήριο του Ηλία :lol: :lol:
Καλοφάγωτα τα λάστιχα, keep riding m8

ξέρεις κατι που δεν ξερουμε εμείς...γιατι σαν έχεις δικιο βρε φιλε......:look:

Ημ/νία Ώρα Περιοχή Εξυπηρέτησης Στοιχεία Σημείου Ελέγχου

--------------------------------------------------------------------------------

Ιούλιος 10, 2008 14:20 Athens - Greece Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 20:41 Athens - Greece Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Athens - Greece

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Bergamo - Italy

Ιούλιος 10, 2008 23:21 Bergamo - Italy Πέρασε από Bergamo - Italy

Ιούλιος 11, 2008 06:54 Leipzig - Germany Αποστολή σε αναμονή

Ιούλιος 12, 2008 03:30 Leipzig - Germany Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Leipzig - Germany

Ιούλιος 12, 2008 05:40 London-Heathrow - UK Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη London-Heathrow - UK

φαντ'αζομαι οτι η επόμενη στάση θα ειναι σε κάποια πρώην Σοβιετική χώρα....
Ακόμα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος (που δίνει η ίδια η DHL) σε περίπτωση που διενεργούν διαμεταφορες αξόνων στο ΣΚ ειμαστε οκ. Αν όχι τότε προβλέπω αφιξη στο Ουζμπεκιστάν κατα τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας....

ermiss
12/07/2008, 11:19
Να το κάνουμε παιχνίδι? ποιος θα ανακαλύψει την επόμενη χώρα? και σύνολο χωρών μέχρι να τα πάρει στα χέρια του ο Ηλίας?

powerphot
12/07/2008, 12:13
:eyepop: :eyepop: Απίστευτο!

mystique
12/07/2008, 18:40
makari na ftasei egairos k as perasei 40 kimata :rolleyes:

div400
15/07/2008, 15:11
Ηλία, (αν διαβάζεις) το δεμα δειχνει να ειναι ακομα στο Λονδίνο στο διαμεταγωγικο κέντρο της dhl.
Είχες εσυ καμιά οχληση/ενημερωση απο τους dhl-αδες στο Ουζμπεκιστάν?

latris mixanis
15/07/2008, 16:10
Στο τελος θα αναγκάσω τον πατέρα μου να πάρεις κάνα δρομολόγιο για το μέρος που βρίσκεσαι μπας και φτάσουν τα πράγματα που σου στέλνουμε....

Δημήτρη μήπως θα πρέπει να ενοχλήσει και ο Ηλίας λίγο την εταιρεία?? :confused:

tifoefs
16/07/2008, 00:35
Κατ' αρχην μια μεγααλη συγγνωμη απο μενα, δεν ειχα δει το ποστ και αναρωτιομουν πως τα βγαζει περα και δε τολμαγα να ρωτησω !

Θαμαι 29-30 Ιουλιου Ελλαδα. Χρειαζεστε κατι να φερω αν ειναι ακομα στο δρομο και πρεπει να το στειλετε η να το στειλω σε 2η αποστολη ??

Απο Ολλανδια ερχονται ολα τα ανταλλακτικα και μετα πανε σε ολη την Ευρωπη επειδη η εισαγωγες γινονται στο Ροττερνταμ.

:beer:

tifoefs
16/07/2008, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Να το κάνουμε παιχνίδι? ποιος θα ανακαλύψει την επόμενη χώρα? και σύνολο χωρών μέχρι να τα πάρει στα χέρια του ο Ηλίας?

Σε 3D να το παιζουμε εδω τις κρυες νυχτες του χειμωνα !!!

furious
16/07/2008, 09:54
Ηλία, (αν διαβάζεις) το δεμα δειχνει να ειναι ακομα στο Λονδίνο στο διαμεταγωγικο κέντρο της dhl.
Είχες εσυ καμιά οχληση/ενημερωση απο τους dhl-αδες στο Ουζμπεκιστάν?

Eida oti molis exthes, 15 tou minos, efyge apo to Londino. Eimai idi stin Taskendi kai to perimeno. Den eixa kamia enimerosi apo tin DHL, alla afou i istoselida leei oti efyge ap' to Londino elpizo na erthei edo pleon.

Molis patisei Ouzbekistan tha tous tilefoniso na pao na to paro epitopou.
Perissotera entos tis imeras (elpizo).

furious
17/07/2008, 17:08
Ε ε έφτασε!

Ιούλιος 16, 2008 16:00 Tashkent - Uzbekistan Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Tashkent - Uzbekistan

Ιούλιος 16, 2008 16:33 Tashkent - Uzbekistan Τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Tashkent - Uzbekistan

Ιούλιος 16, 2008 19:40 Tashkent - Uzbekistan Ενημερώθηκε ο εκτελωνιστής για να φροντίσει τον εκτελωνισμό

Ιούλιος 17, 2008 14:08 Tashkent - Uzbekistan Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Tashkent - Uzbekistan

Ιούλιος 17, 2008 15:12 Tashkent - Uzbekistan Η αποστολή έφθασε στις εγκαταστάσεις της DHL στο/στη

Ιούλιος 17, 2008 15:15 Tashkent - Uzbekistan Αναμένεται ο προγραμματισμός της παράδοσης

Απίστευτο!!! Μόνο μία μέρα έκανε στο τελωνείο! Γεια σου ρε div400! Οι δηλώσεις που συμπλήρωσες και όλα όσα περιποιήθηκες έπιασαν τόπο! Αύριο πρωί πάω να το πάρω!

DimChios
17/07/2008, 17:53
Ε ε έφτασε!

Απίστευτο!!! Μόνο μία μέρα έκανε στο τελωνείο! Γεια σου ρε div400! Οι δηλώσεις που συμπλήρωσες και όλα όσα περιποιήθηκες έπιασαν τόπο! Αύριο πρωί πάω να το πάρω!

Αυτα ειναι!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

powerphot
17/07/2008, 18:05
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

trigger
17/07/2008, 18:11

furious
17/07/2008, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κατ' αρχην μια μεγααλη συγγνωμη απο μενα, δεν ειχα δει το ποστ και αναρωτιομουν πως τα βγαζει περα και δε τολμαγα να ρωτησω !

Θαμαι 29-30 Ιουλιου Ελλαδα. Χρειαζεστε κατι να φερω αν ειναι ακομα στο δρομο και πρεπει να το στειλετε η να το στειλω σε 2η αποστολη ??

Απο Ολλανδια ερχονται ολα τα ανταλλακτικα και μετα πανε σε ολη την Ευρωπη επειδη η εισαγωγες γινονται στο Ροττερνταμ.

Νίκο στο μόνο που ίσως να μπορούσες να βοηθήσεις αφού όλα τα ανταλλακτικά περνάνε από Ολλανδία είναι η μεμβράνη του καρμπιρατέρ, που άμα διάβασες τα παραπάνω ποστ έχει γίνει σίριαλ. Η Honda την είχε παραγγείλει από Ολλανδία, αλλά κάτι τους πήγε στραβά και ακυρώθηκε. Τώρα παραγγέλθηκε από Ιαπωνία, αλλά θα κάνει πολύ καιρό να φτάσει με το παπόρι.

Άμα μπορείς να τη βρεις θα 'ταν τέλεια. Είναι η μεγάλη μεμβράνη, που έχει από κάτω τη βελόνα. Βρίσκεται στο επάνω μέρος του καρμπιρατέρ και ανοίγει με 4 σταυρόβιδες. Το μηχανάκι είναι Honda XR 250S. Προσοχή στο S, γιατί ίσως τα R και L να φοράνε άλλη μεμβράνη (αν και δε νομίζω). Το S είναι η αμερικάνικη έκδοση με τη μίζα. Άμα δώσεις αριθμό πλαισίου στην αντιπροσωπεία θα σιγουρευτείς ποια είναι η σωστή: MD30 100 25 87

Στέλνω και φωτογραφία (το σελοτέιπ είναι δική μου προσθήκη, αλλά φυσικά δεν έπιασε :( )
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, άσχετα από το αποτέλεσμα.

136886

Daemon
17/07/2008, 18:28
Αυτες την ημερες πρεπει να την παραλαβουμε την μεμβρανη :winka:

powerphot
17/07/2008, 18:38
Ρε Ηλία ακόμα και τις μεμβράνες καρπυρατερ βγάζεις και γ@μω τις φωτό!:lol: :lol:

furious
19/07/2008, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Σοβαρά; Μια χαρά είμαστε τότε! Ίσως, δηλαδή, κάνω μέρος των βουνών με πλήρη ισχύ, ε; Στα 4.000 μέτρα υψόμετρο χρειάζεται. Θα είναι πολύ περίεργο μετά από 5.000 χλμ. με σκισμένη μεμβράνη καρμπιρατέρ. Με 50-60 χλμ./ώρα πάω τώρα!

powerphot
19/07/2008, 12:04
Σοβαρά; Μια χαρά είμαστε τότε! Ίσως, δηλαδή, κάνω μέρος των βουνών με πλήρη ισχύ, ε; Στα 4.000 μέτρα υψόμετρο χρειάζεται. Θα είναι πολύ περίεργο μετά από 5.000 χλμ. με σκισμένη μεμβράνη καρμπιρατέρ. Με 50-60 χλμ./ώρα πάω τώρα!

Καλό δρόμο Ηλία!
Και..................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για αύριο αν δεν μπεις μέχρι τότε.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

furious
19/07/2008, 12:04
Εχθές στις 14:00 πήρα το δέμα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα. Πήγα στο γραφείο της DHL και δεν έδωσα ούτε αριθμό φορτωτικής, ούτε τίποτα. Αναγνώρισα κατευθείαν το δέμα μου! Μου μύριζαν τα φρέσκα λαστιχάκια! Μου είπε η κοπέλα:
- Είστε σίγουρος πως είναι αυτό το δέμα σας;
- Φυσικά, βλέπω πάνω γραμμένα Ελληνικά!
- Έχετε δίκιο. Υπογράψτε εδώ. Μπορείτε να το πάρετε!

Το είχα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα! Μετά από 1,5 μήνα ταλαιπωρία στο Ιράν, αυτή τη φορά το είχα στα χέρια μου!

137110

powerphot
19/07/2008, 12:05
Εχθές στις 14:00 πήρα το δέμα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα. Πήγα στο γραφείο της DHL και δεν έδωσα ούτε αριθμό φορτωτικής, ούτε τίποτα. Αναγνώρισα κατευθείαν το δέμα μου! Μου μύριζαν τα φρέσκα λαστιχάκια! Μου είπε η κοπέλα:

Το είχα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα! Μετά από 1,5 μήνα ταλαιπωρία στο Ιράν, αυτή τη φορά το είχα στα χέρια μου!

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

trigger
19/07/2008, 12:06
Άντε Ηλία άνοιξε το δέμα και ξεκίνα τις επισκευές μας περιμένουν χιλιόμετρα ανάγνωσης :beer: :beer:

furious
19/07/2008, 12:33
Και φυσικά έπιασα αμέσως δουλειά! Πρώτα απ' όλα η αλλαγή των ελαστικών που ήταν το πιο απαραίτητο.

137112

Operater
19/07/2008, 12:35
Μπράβο Ηλία!!! Να είσαι καλά...

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι τέτοια (φωτογραφος) που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα να σε βοηθήσω... Αλλά αν χρειαστείς κάτι σχετικό, ζήτησέ το!

Χρόνια πολλά και για αύριο! (αν δεν καταφέρεις να μπεις)..!!!!

furious
19/07/2008, 12:37
Θέλετε να δείτε πώς είχε καταντήσει το παλιό, πισινό λάστιχο, που εκτός των άλλων ήταν ασφάλτινο και δε μου έκανε δουλειά;

Αν προσέξετε από στρόγγυλο έγινε επίπεδο και στις άκρες φαίνονται οι γωνίες που δείχνουν πόσο φαγωμένο είναι το λάστιχο στο κέντρο.

137113

furious
19/07/2008, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μπράβο Ηλία!!! Να είσαι καλά...

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι τέτοια (φωτογραφος) που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα να σε βοηθήσω... Αλλά αν χρειαστείς κάτι σχετικό, ζήτησέ το!

Χρόνια πολλά και για αύριο! (αν δεν καταφέρεις να μπεις)..!!!!

Φωτογράφος, ε; Η φωτογραφία είναι ένα από τα πάθη μου! Όταν γυρίσω ελπίζω να τα πούμε, όχι επειδή χρειάζομαι κάτι, αλλά επειδή είμαι ερασιτέχνης, δηλαδή εραστής της (συγκεκριμένης) τέχνης.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη βοήθεια.

furious
19/07/2008, 12:43
Ένα από τα πολλά σκισίματα που είχαν γίνει χιλιάδες χιλιόμετρα πριν (κάπου στη νότια Ινδία) από τις κοφτερές πέτρες σε κάποιο ακρωτήριο. Δεν υπήρχε δρόμος, ούτε χωματόδρομος, ούτε καν μονοπάτι εδώ που τα λέμε :hypnotize Ωραία ήτανε!

137115

furious
19/07/2008, 13:18
Και τελικά, η μοτοσικλέτα μου είναι έτοιμη για τα βουνά του Τατζικιστάν και του Κυργιζστάν! Και είναι έτοιμη χάρη σε εσάς, παιδιά. Γιατί αν δεν έφταναν αυτά τα λάστιχα δε θα μπορούσα να κάνω ούτε βήμα. Από 'δω και πέρα να ξέρετε πως το ταξίδι μου οφείλεται στη βοήθειά σας.

Πώς μπορώ να σας ευχαριστήσω γι' αυτό; Βρήκα και διάβασα και το post στο apriliabikers.gr. Εκτός από τη βοήθειά σας, με συγκινούν τα όσα μου γράφετε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους και στο moto.gr και στο apriliabikers.gr.

Σκέφτομαι πώς θα είναι όταν θα γυρίσω και θα γνωριστούμε από κοντά. Τι στιγμή θα 'ναι κι εκείνη... Θα 'μαι εκεί (μέχρι να ξαναφύγω ;) ), θα κάνουμε καμιά βολτούλα, θα τα λέμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που γνωριστήκαμε μέσα από το blog και τα forums. Ποτέ δε μου άρεσε η δημοσιότητα και όταν ξεκίνησα δεν είχα σκοπό ούτε σε blog να γράφω, ούτε σε forums. Τελικά, όμως, βγήκε κάτι πολύ καλό από όλο αυτό... εσείς! Αυτό από μόνο του είναι υπέρ αρκετό!

Βλέπετε στη φωτογραφία τα αυτοκόλλητα που κόλλησα στη βαλίτσα για να σας έχω μαζί μου. Κι εκείνη η κάρτα μέλους των apriliabikers που μου στείλατε... και το "Τιμής ένεκεν" που μου γράψατε... Είναι και δική μου τιμή.

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονώ ν' ανέβω πάλι στα βουνά, να κινούμαι όλη μέρα σε ατελείωτους χωματόδρομους και τα απογεύματα να κατασκηνώνω σε καταπράσινες κοιλάδες, δίπλα σε κρυστάλλινα ποταμάκια ή λίμνες και να 'μαι ολομόναχος, εγώ κι η φύση, το σπίτι μου...

Αύριο αφήνω πίσω μου τις πόλεις. Φεύγω για την κοιλάδα Fergana και στις 25 του μηνός μπαίνω στο Τατζικιστάν. Αχ, τι έχω θυσιάσει γι' αυτά τα βουνά... :bawl:

Σας ευχαριστώ θερμά για όλα αυτά που ζούμε μαζί.

137116

tifoefs
19/07/2008, 17:46

Nα φερω απο δω ρεεεε ;; την εχετε ;;;

λεγεεε !! 29 Ιουλιου ειμαι Ελλαδα !

powerphot
19/07/2008, 19:00
Η φωτογραφία είναι ένα από τα πάθη μου!

Δεν το είχαμε καταλάβει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό.:nono:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και φυσικά έπιασα αμέσως δουλειά! Πρώτα απ' όλα η αλλαγή των ελαστικών που ήταν το πιο απαραίτητο.
Κοίτα χαρά που κάνει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Ηλία!:a013: :a013: :a2: :a2: :a2:

tamar
20/07/2008, 10:36
Χρόνια Πολλά ρε Ηλία....

mystique
20/07/2008, 15:35

Gares'
20/07/2008, 15:50
Χρόνια πολλά μεγάλε Ηλία να χαίρεσαι το όνομα σου και να είσαι πάντα γερός δυνατός να κάνεις αυτό που θες!!!

Σε ευχαριστούμε για τη βόλτα και πάντα τέτοια...

:beer: :beer: :beer: :beer:

STOYBI
20/07/2008, 23:27
Χρονια Πολλα Ηλια..... :beer: :beer: :beer:

:D

Tropeas
21/07/2008, 00:14
Λιάκο Χρόνια πολλά και καλά προφητικά με υγεία και πάντα να ζεις και το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου... :winka: :beer:

ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!:a25: :a54:

makis206
21/07/2008, 08:22
Πάμε γερά ξανά !!!!!

:a2: :a2: :a25: :a2: :a2:

byron
21/07/2008, 09:20
Ουφ.......

Daemon
21/07/2008, 10:24
Ουφ.. αλλα εχουμε αλλο προβλημα τωρα..

Tifo.. για ξεκινα και ψαξε για την μεμβρανη..:sick:

Κωδικος ειναι 16111-KCZ-000

byron
21/07/2008, 10:30

Τι έγινε ρε Ανδρέα; Ούτε στην Ιαπωνία δεν υπάρχει; :sick:

Daemon
21/07/2008, 10:34
Μαλλον οχι.. 22 Αυγουστου θα παραλαβει το Βελγιο.. :sick:

byron
21/07/2008, 10:46
Μαλλον οχι.. 22 Αυγουστου θα παραλαβει το Βελγιο.. :sick:

Ρε γαμώτο..... Ελεος λέμε με την κωλομεμβράνη :evil:

Τιφφφοοοοοο !!!!

Anty12
21/07/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μην ξεχάσουμε τα αυτοκόλλητα του moto.gr .....
Θέλω να τα δω αν ταιριάζουν με το περιβάλλον στην Σαμαρκάνδη :D :D
Mission accomplished……:lol:

Τα αυτοκόλλητα μας στην Σαμαρκάνδη (λίγο παραδίπλα)
Ηλία χρόνια σου πολλά ,χαίρομαι που βοηθήσαμε....
Καλούς δρόμους να έχεις ..

tifoefs
22/07/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε γαμώτο..... Ελεος λέμε με την κωλομεμβράνη :evil:

Τιφφφοοοοοο !!!!

Αμολαω για Ουτρεχτη να δω αν εχουν τη μεμβρανη ... Νεωτερα αποψε !!

tifoefs
22/07/2008, 10:37

Προβλημα με αυτο το κωδικο !!!!

Δε βρεθηκε αυτο το κωδικο στο προγραμμα της χονδα για την αποθηκη !

Θα δουμε με τη φωτο αν βρουμε ακρη !

:eyepop:

Αποψε θα εχετε νεα !

Daemon
22/07/2008, 11:32
Προβλημα με αυτο το κωδικο !!!!

Δε βρεθηκε αυτο το κωδικο στο προγραμμα της χονδα για την αποθηκη !

Θα δουμε με τη φωτο αν βρουμε ακρη !

:eyepop:

Αποψε θα εχετε νεα !

Ναι, οπως και'δω.. και αν θυμαμαι καλα τι μου ειπανε ουτε στα κεντρικα στο Βελγιο δεν υπαρχει σαν κωδικος..

latris mixanis
22/07/2008, 12:31
Μπράβο βρε Ηλία... Επιτέλους τα πήρες και θα συνεχίσεις το πανέμορφο ταξίδι σου!!!

Σ ευχαριστούμε :)

tifoefs
22/07/2008, 13:14
Ναι, οπως και'δω.. και αν θυμαμαι καλα τι μου ειπανε ουτε στα κεντρικα στο Βελγιο δεν υπαρχει σαν κωδικος..

To brnkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Tnv Tritn 8a to exw mazu mou !!

makis206
22/07/2008, 13:16

Α ρε παιχταρά !!:a23: :a23: :a20:

byron
22/07/2008, 13:27

Καθώς εγώ θα λείπω, καλό είναι να γίνει μια κατευθείαν συνάντηση με τον Div400, εφόσον μπορεί να ξαναστείλει το δεματάκι :blush:

@ Div σου στέλνω πμ για συνάντηση με τον powerphot

@ Ηλία, στείλε διεύθυνση αποστολής στον div400

@ Tifoefs :beer: :beer:

DimChios
22/07/2008, 13:31
ολο το moto μια γροθια λεμε!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Μπραβο ρε Τιφο!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Daemon
22/07/2008, 13:37

:a23: :beer:

kalesin
22/07/2008, 13:51
μπραβο ρε πατερα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

bartlal
22/07/2008, 14:00
Καθώς εγώ θα λείπω, καλό είναι να γίνει μια κατευθείαν συνάντηση με τον Div400, εφόσον μπορεί να ξαναστείλει το δεματάκι :blush:

@ Div σου στέλνω πμ για συνάντηση με τον powerphot

@ Ηλία, στείλε διεύθυνση αποστολής στον div400

@ Tifoefs :beer: :beer:

ρε σεις, ο div λειπει διακοπες λεμε! :mad: :mad: :mad:

:sad:

byron
22/07/2008, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε σεις, ο div λειπει διακοπες λεμε! :mad: :mad: :mad:

:sad:

Ποτε έρχετε;

latris mixanis
22/07/2008, 14:49
Από Ολλανδία δε μπορεί να σταλεί στον Ηλία?:confused:

byron
22/07/2008, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Από Ολλανδία δε μπορεί να σταλεί στον Ηλία?:confused:

Ναι θα μπορούσε αν προλάβαινε ο τίφος πριν ξεκινήσει για Ελλάδα, και αν είχε την διεύθυνση αποστολής. Ο Ηλίας θα είναι στο Ουζμπεκιστάν μέχρι τις 24-25/7.

latris mixanis
22/07/2008, 15:15
θα ρωτήσω και τον πατέρα μου όταν με το καλό γυρίσει από το εξωτερικό μήπως ξέρει κάποια μεταφορική εταιρεία που να πηγαίνει προς τα κει...
Εγώ θυμαμαι ότι συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες που πηγαίνουν ευρώπη, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τπτ!! Μέχρι τέλος βδομάδας θα ξερω.

Tropeas
22/07/2008, 20:55
ρε σεις την βρίσκουμε την άκρη με την μεταφορική... ;) :winka:
αααα... και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βύρωνα που συντονίζει , και ας τρέχει και με άλλα όμορφα... :winka: :beer: :wave2:

tifoefs
22/07/2008, 22:38
Ναι θα μπορούσε αν προλάβαινε ο τίφος πριν ξεκινήσει για Ελλάδα, και αν είχε την διεύθυνση αποστολής. Ο Ηλίας θα είναι στο Ουζμπεκιστάν μέχρι τις 24-25/7.

Πεστε που ειναι να γινει η παραλαβη και το στελνω απο δω !!
Αλλα χλωμο το βλεπω 24-25 Ιουλιου να το παραλαβει γιατι θα εχω το κομματι Σαββατο !!

Να μη με πεσει η μεση στο κουβαλημα 1 τονο ζυγιζει !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
22/07/2008, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α ρε παιχταρά !!:a23: :a23: :a20:

Καλα αυτο το ΞουΡου του Ηλια ολο μοντιφα ειναι !! Το καρμπ δεν ειναι Χονδα με ευρωπαικη προδιαγραφη αλλα απο Χονδα γιαπωνεζα με αμερικανικη προδιαγραφη !!!

Μιλαμε κουφανα τη Χονδα στο Α'νταμ και θελουν να μαθουν τα παντα για τον Ηλια !!

Μου λενε "που θα παει αυτο το κομματι ;"

Απαντηση : Καπου στο Ουζμπεκισταν σε ενα φιλο που κολλησε στην ερημο και δε παει μια το ΞουΡου με πατεντα στη μεμβρανη !!

Κοιτανε τη φωτο και φρικαρουν !! Μα αυτο αποκλειεται !! Δε γινεται να βαλεις ταινια !!

Απαντηση: Αν γινοτανε δε θα ζηταγα ανταλακτικο !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
22/07/2008, 22:54
Καλα αυτο το ΞουΡου του Ηλια ολο μοντιφα ειναι !! Το καρμπ δεν ειναι Χονδα με ευρωπαικη προδιαγραφη αλλα απο Χονδα γιαπωνεζα με αμερικανικη προδιαγραφη !!!

Μιλαμε κουφανα τη Χονδα στο Α'νταμ και θελουν να μαθουν τα παντα για τον Ηλια !!

Μου λενε "που θα παει αυτο το κομματι ;"

Απαντηση : Καπου στο Ουζμπεκισταν σε ενα φιλο που κολλησε στην ερημο και δε παει μια το ΞουΡου με πατεντα στη μεμβρανη !!

Κοιτανε τη φωτο και φρικαρουν !! Μα αυτο αποκλειεται !! Δε γινεται να βαλεις ταινια !!

Απαντηση: Αν γινοτανε δε θα ζηταγα ανταλακτικο !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

furious
25/07/2008, 19:18
Γεια σου ρε Τίφο! Δεν το πιστεύω ότι τελικά βρέθηκε αυτή η μεμβράνη! Άμα υπάρχουν (κι άμα δεν είναι ακριβές) πάρε δύο μεμβράνες, για να μην τρέχουμε πάλι. Το μηχανάκι είναι, όπως είχα γράψει, XR 250S και το S δηλώνει Honda γιαπωνέζικο, αλλά με αμερικάνικες προδιαγραφές. Ακριβώς όπως το λες. Από εκεί που έρχονται όλα τα προβλήματα ήρθε και το μηχανάκι.

Σήμερα μπήκα στο Τατζικιστάν! :D Αν την έχεις τώρα στα χέρια σου μπορείς να τη στείλεις με DHL στο Dushanbe, την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν χωρίς να δώσεις διεύθυνση και να την πάρω από τα γραφεία τους. Το έχω ξανακάνει.

Το όνομά μου στα Αγγλικά το γράφουν "Ilias Vrochidis". Άμα σου πούνε ότι θα κάνει πάνω από μια 'βδομάδα να φτάσει (που δε νομίζω) θα σου δώσω διεύθυνση κάπου αλλού.

Άμα δεν την έχεις ακόμη στα χέρια σου, αύριο-μεθαύριο θα προσπαθήσω να βρω διεύθυνση στο Dushanbe και να σου τη στείλω.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :beer:

furious
25/07/2008, 19:21
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα χρόνια πολλά!

Θα τα πούμε αύριο αναλυτικότερα!

Tropeas
25/07/2008, 22:06
Στο Τζατζικιστάν θα πας? :rolleyes: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

tifoefs
26/07/2008, 01:52
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα χρόνια πολλά!

Θα τα πούμε αύριο αναλυτικότερα!

Με πηραν σημερα τηλεφωνο απο τη Χονδα και οι αθλιοι το καναν backorder στην Ιαπωνια !!
Αυτο σημαινει οτι δε το παιρνω αυριο για να το κατεβασω Αθηνα αλλα ερχεται 8-8-2008 !!!
Πες μου που θασαι μετα τις 15 Αυγουστου να στο στειλουν κατευθειαν απο δω, αλλοιως σε πια πολη και ποια χωρα που να εχει DHL !!

Σε εσχατη περιπτωση το παραλαμβανουμε Αθηνα. Τους ειπα θα τους παρω τηλεφωνο να το στειλουν οπου πρεπει !!

Μπερδεμα αυτη η καθυστερηση αλλα εχεις περιεργο καρμπ !!! Μιλησα με τον bayron αν εχεις αμεσο προβλημα, μπας και αλλαζες καρμπ με καποιο αλλο τυπο αν γινεται !

furious
26/07/2008, 08:42
Αχ, αυτό το σίριαλ με τη μεμβράνη... Πόσους μήνες πάει τώρα; Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικό για να αλλάξω καρμπιρατέρ. Τσουλάει το μοτόρι, απλώς στα βουνά που έχω να ανέβω τώρα μέχρι 4.600 μ. υψόμετρο θα ανεβαίνω με 30 χλμ/ώρα. Στις ανηφόρες δεν πιάνει παραπάνω. Στην ευθεία πιάνει και 60 χλμ./ώρα άμα λάχει! :eyepop:

Δεν πειράζει, αφού έχω λάστιχα να γυρνάν οι ρόδες, τι άλλο θέλω; :lol: Θα περιμένω μέχρι τις 15 Αυγούστου. Δεν είναι μακριά. Προφανώς βολεύει να σταλεί στην πόλη Osh του Kyrgyzstan, όπου υπάρχει παράρτημα της DHL.

tifoefs
26/07/2008, 10:40
Αχ, αυτό το σίριαλ με τη μεμβράνη... Πόσους μήνες πάει τώρα; Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικό για να αλλάξω καρμπιρατέρ. Τσουλάει το μοτόρι, απλώς στα βουνά που έχω να ανέβω τώρα μέχρι 4.600 μ. υψόμετρο θα ανεβαίνω με 30 χλμ/ώρα. Στις ανηφόρες δεν πιάνει παραπάνω. Στην ευθεία πιάνει και 60 χλμ./ώρα άμα λάχει! :eyepop:

Δεν πειράζει, αφού έχω λάστιχα να γυρνάν οι ρόδες, τι άλλο θέλω; :lol: Θα περιμένω μέχρι τις 15 Αυγούστου. Δεν είναι μακριά. Προφανώς βολεύει να σταλεί στην πόλη Osh του Kyrgyzstan, όπου υπάρχει παράρτημα της DHL.

OK Θα σε ειδοποιησω πριν το στειλουν αν τυχον αλλαξει η πολη που πρεπει να το παραλαβεις !

furious
26/07/2008, 20:02
Υπόψιν, παιδιά, ότι στο blog δε γράφω τίποτα για όλη αυτή τη βοήθειά σας, επειδή όπως είπα κι όταν ξεκίνησε όλο αυτό, δε θέλω να το διαφημίσω, γιατί τότε θα το δουν συγγενείς και στενοί μου φίλοι και θα νιώσουν υποχρεωμένοι να προσφέρουν. Φυσικά, δε θέλω να τους κάνω να νιώσουν έτσι.

Το λέω για να μην το παρεξηγήσει κανείς. Εννοείται πως εκτιμώ αφάνταστα την υποστήριξή σας και την αγάπη που μου δείχνετε και το έγραψα πολλές φορές εδώ.

powerphot
26/07/2008, 21:19
Υπόψιν, παιδιά, ότι στο blog δε γράφω τίποτα για όλη αυτή τη βοήθειά σας, επειδή όπως είπα κι όταν ξεκίνησε όλο αυτό, δε θέλω να το διαφημίσω, γιατί τότε θα το δουν συγγενείς και στενοί μου φίλοι και θα νιώσουν υποχρεωμένοι να προσφέρουν. Φυσικά, δε θέλω να τους κάνω να νιώσουν έτσι.

Το λέω για να μην το παρεξηγήσει κανείς. Εννοείται πως εκτιμώ αφάνταστα την υποστήριξή σας και την αγάπη που μου δείχνετε και το έγραψα πολλές φορές εδώ.

Ηλία δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα.:) :wave2:

powerphot
27/07/2008, 12:45

Ξαναβάζω το τελευταίο "tip" του Ηλία για να μην χαθεί η μπάλα.
ΗΛΙΑΣ:
Θα περιμένω μέχρι τις 15 Αυγούστου. Δεν είναι μακριά. Προφανώς βολεύει να σταλεί στην πόλη Osh του Kyrgyzstan, όπου υπάρχει παράρτημα της DHL.

furious
03/08/2008, 19:26
Tifo επαληθεύω: αν η μεμβράνη μπορεί να φτάσει στο Κυργιζστάν μέχρι τις 20 Αυγούστου, ας σταλεί στο γραφείο της DHL της πόλης Osh. Το ξαναλέω, γιατί μπορεί να μη βρω ίντερνετ όταν θα με ειδοποιήσεις. Αν σου πουν ότι θα φτάσει μέχρι τις 20 στείλ' το εκεί χωρίς να με ειδοποιήσεις. Αν είναι για αργότερα τα ξαναλέμε :wave2:

byron
16/08/2008, 10:26
Θα περιμένω μέχρι τις 15 Αυγούστου. Δεν είναι μακριά. Προφανώς βολεύει να σταλεί στην πόλη Osh του Kyrgyzstan, όπου υπάρχει παράρτημα της DHL.

Ανταπόκριση του tifoefs μέσω sapila racing.

H μεμβράνη έφυγε σήμερα από Ολλανδία με προορισμό το Osh του Kyrgystan. Ελπίζω να φτάσει στην ώρα της.

ΥΓ: Tifoefs :beer: . Κρίμα για την στραβή που έκατσε με το ΜΤ. Απ΄ότι μου είπε ο Αρης, το ηθικό παραμένει υψηλό και το τέρας έχει μόνο γρατζουνιές. Καλούς δρόμους φίλε.:wave2:

furious
18/08/2008, 07:37
Πρώτα απ' όλα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη μεμβράνη. Μου φαίνεται απίστευτο ότι τελικά βρέθηκε! Είμαι ήδη στο Osh και θα την περιμένω. Μόνο όποιος έχει τον αριθμό φορτωτικής ας μου τον στείλει για να μπορέσω να την παραλάβω.

Να σας πω τα νέα τώρα. Χάθηκα για λίγο καιρό, αλλά εκτός απ' το ότι ήμουν στα βουνά, η μοτοσικλέτα έπαθε γερή ζημιά :( Χρειάζομαι ολόκληρη πισινή ζάντα. Θα σας τα πω όλα αναλυτικά. Ούτως ή άλλως πρέπει να περιμένω εδώ για πολλέεεες μέρες προτού μπορέσω να συνεχίσω.

Για να μη χάνουμε χρόνο, όμως, να σας πω πρώτα τι χρειάζομαι, μήπως και βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Πρώτα απ' όλα, τη ζάντα. Έχει διαστάσεις 18χ2.15. Καινούρια ζάντα φαντάζομαι ότι δε θα αγοράζεται λόγω τιμής και δεν υπάρχει και λόγος. Δε με πειράζει καθόλου αν είναι από κανένα πεταμένο εντουράκι που έχετε ή από καμιά μάντρα μεταχειρισμένων. Μόνο ένα πράγμα ρε παιδιά: βάλτε πάνω ένα σετ καινούρια ρουλεμάν μην τραβήξω πάλι τα ίδια.

Αν είναι από XR250 και είναι ίδια, τότε δε χρειάζεται να έχει πάνω γρανάζι και δισκόπλακα. Μπορώ να βάλω τα παλιά. Το γρανάζι έχει έξι βίδες. Στέλνω φωτογραφίες. Μην τρομάξετε που βλέπετε αυτό το κενό εκεί που θα έπρεπε να είναι το ρουλεμάν. Θα τρομάξετε πολύ περισσότερο όταν σας πω τι έγινε...

139167

furious
18/08/2008, 07:42
Η δισκόπλακα έχει τέσσερις βίδες. Στη φωτογραφία φαίνεται η θέση όπου θα έπρεπε να είναι η δισκόπλακα.

139168

furious
18/08/2008, 07:46
Και ο άξονας. Όπως καταλαβαίνεται καταστράφηκε κάθε μέρος της ρόδας. Χρειάζεται κάθε μέρος του άξονα που βλέπεται, εκτός απ' τα ρυθμιστικά στις άκρες για την αλυσίδα. Στο κέντρο είναι ο άξονας που είναι μονίμως τοποθετημένος στη ζάντα, ανάμεσα στα δύο ρουλεμάν. Δεξιά κι αριστερά είναι οι αποστάτες που χρειάζονται και φυσικά από άκρη σε άκρη ο κυρίως άξονας.

139169

furious
18/08/2008, 07:48
Το άλλο που χρειάζεται είναι το σωληνάκι του πίσω φρένου, το οποίο έχει μήκος 60 εκατοστών και κάνει κούρμπα στην αρχή του, ακριβώς έτσι όπως το βλέπετε.

139170

furious
18/08/2008, 08:10
Τελευταίο και λιγότερο απαραίτητο είναι μια μεταλλική προσθήκη που μπαίνει πάνω στη δαγκάνα του φρένου, εκεί που ακουμπάνε τα τακάκια από τη μία μεριά, στο σημείο που βλέπετε καθαρισμένο. Άμα το έχουν στην αντιπροσωπεία καλώς, αλλιώς φαντάζομαι θα λειτουργεί το φρένο και χωρίς αυτό. Υπενθυμίζω τον αριθμό πλαισίου, που θα χρειαστεί η αντιπροσωπεία: MD30 100 25 87

139171

furious
18/08/2008, 09:33
Συγγνώμη ρε παιδιά που σας τρέχω πάλι μόλις έφτασε η πρώτη αποστολή και έφυγε και η δεύτερη. Σας γράφω επειδή είδα ότι θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε. Αν έχει γίνει υπερβολικό πείτε το. Δεν είστε υποχρεωμένοι να βοηθήσετε. Στο κάτω-κάτω εγώ δεν κινδυνεύω και η μοτοσικλέτα και να την παρατήσω και να γυρίσω με το αεροπλάνο δεν χάθηκε ο κόσμος... Λίγα έζησα;

Από ένα ρουλεμάν ξεκίνησαν όλα, εφτά μικρά μπιλάκια. Στην Ινδία, στο συνεργείο που είχα αφήσει τη μοτοσικλέτα για να ξαναμπαλώσουν τη μεμβράνη του καρμπιρατέρ, τους είχα πει να ελέγξουν τα ρουλεμάν και άμα δε χρειάζονται άλλαγμα να τα γρασσάρουν. Τώρα είμαι σίγουρος ότι ούτε καν τα άνοιξαν. Όπως και ο μάστορας στην Ελλάδα, που έλεγξε το πίσω αμορτισέρ και ήταν τόσο μια χαρά, που με άφησε μόλις ξεκίνησα, μετά από μόλις 2.000 χλμ. Για άλλη μια φορά, δηλαδή, τραβάω λούκι λόγω της βαρεμάρας των μαστόρων να κάνουν τη δουλειά τους. Με έχουν εξοργίσει! Δε θα τα μάθω κάποτε όλα όσα χρειάζομαι να μην τους έχω ανάγκη; Πού θα μου πάει;

Ήμουν, λοιπόν, μέσα στα βουνά, στα 4.000 μέτρα υψόμετρο και απολάμβανα τέλειο off-roading και ατελείωτο! Από τα 2.514 χλμ. που έκανα στο Τατζικιστάν, τα 1.020 ήταν χωμάτινα! Ήταν απολύτως έρημες περιοχές, όπως μου αρέσει. Είχα όλη τη φύση δική μου και συναντούσα μόνο μερικούς βοσκούς, που το καλοκαίρι ανεβαίνουν στα βουνά με τα ζώα τους και μένουν σε καλύβες. Τα λέγαμε, έτρωγα μαζί τους. Πολύ όμορφα ήταν. Όλη μέρα έβλεπα το πολύ 3-4 οχήματα.

Στις απότομες ανηφόρες χρειαζόταν να κατεβαίνω από τη μοτοσικλέτα και να σπρώχνω, γιατί ο κινητήρας δεν είχε δύναμη λόγω της σκισμένης μεμβράνης του καρμπιρατέρ. Πέθαινα! Ειδικά σε μία ανηφόρα, είχε τόση κροκάλα που δεν έχω ξαναδεί. Δε μπορούσα ούτε με τα πόδια να πατήσω καλά και κόντεψα να πέσω και να με πλακώσει κάπου η μοτοσικλέτα όπως την έσπρωχνα. Όταν ανέβηκα τελικά από 'κει, ξάπλωσα στο χώμα κι έκανα μισή ώρα να συνέλθω. Αυτά, όμως, δε με πείραζαν τόσο, αφού μετά το σπρώξιμο όλα ήταν και πάλι καλά και συνέχιζα το ωραίο off-roading.

Κάποια άλλη μέρα, μετά από σπρώξιμο, πάνω που κάθησα στη μοτοσικλέτα να ξεϊδρώσω, άρχισαν να ακούγονται κάτι τρυγμοί και βάρβαροι, μεταλλικοί ήχοι. Κοιτάζω πίσω και τι να δω; Βγαλμένη η φλάντζα του αριστερού ρουλεμάν! Κατέβηκα κάτω, έβγαλα αμέσως τη ρόδα και... φτου! Κομμάτια το ρουλεμάν.

Συνέβει στο χειρότερο μέρος που θα μπορούσε να συμβεί. Είχα μπροστά μου 84 χλμ. χωματόδρομου και έπρεπε να περάσω πάνω από κατολισθήσεις γεμάτες κοτρώνες, μέσα από αμέτρητα ρυάκια, άμμο και λάσπη. Από εκεί δεν περνούσε ούτε ένα όχημα.

Δεν υπήρχε νερό εκεί κοντά και δε μπορούσα να περιμένω για πάντα, γιατί εκτός από τη μοτοσικλέτα που είχε πρόβλημα, θα κινδύνευα εγώ ο ίδιος. Έβαλα, λοιπόν, ξανά τη ρόδα και αναγκαστικά ξεκίνησα χωρίς ρουλεμάν. Σε δέκα χιλιόμετρα βρήκα ένα ρυάκι και σταμάτησα εκεί. Το κέντρο της ζάντας είχε ήδη σπάσει στα δύο, στο σημείο που θα έπρεπε να είναι το ρουλεμάν. Η φωτογραφία τα λέει όλα... Το δεξί και το αριστερό τμήμα της ρόδας ενώνονταν μόνο από το στεφάνι της ζάντας πλέον.

Κατασκήνωσα δίπλα στο ρυάκι, αλλά μέχρι την επόμενη μέρα δεν πέρασε και πάλι ούτε ένα όχημα. Αναγκαστικά συνέχισα μέχρι να βρω άνθρωπο. Έβγαλα τη δισκόπλακα, η οποία έβρισκε πάνω στη βάση της δαγκάνας, επειδή η ρόδα κινούνταν στραβά. Θα έπρεπε, όμως, να βγάλω και τη δαγκάνα, γιατί λίγο παρακάτω την τίναξε και έκοψε το σωληνάκι του φρένου.

Με 10-15 χλμ./ώρα (όπου δεν είχε κοτρώνες, ρυάκια, άμμο ή λάσπη), μετά από δυο μέρες βγήκα στην άσφαλτο. Ακόμη και στην άσφαλτο, όμως, έβλεπα κάθε μέρα γύρω στα 3-4 οχήματα. Δυστυχώς, αυτά που συνάντησα ήταν αυτοκίνητα και δε μπορούσαν να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Η πιο κοντινή πόλη, όπου θα μπορούσα να βρω μια λύση, ήταν στο Κυργιζστάν. Άμα έβγαινα από το Τατζικιστάν χωρίς τη μοτοσικλέτα, δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω να τη σώσω. Θα γυρνούσα από την πρώτη πόλη με αεροπλάνο στην Ελλάδα.

Η ζάντα είχε σπάσει ήδη στα δύο, το φρένο το είχα βγάλει, σκέφτηκα "τι άλλο μπορεί να συμβεί;". Θα συνεχίσω αργά-αργά και άμα με αφήσει τελείως η μοτοσικλέτα, μπαίνω στο πρώτο αυτοκίνητο που θα δω και γυρνάω με αεροπλάνο. Στην άσφαλτο δοκίμασα και είδα ότι αν πηγαίνω με 30-35 χλμ./ώρα, σχεδόν εξαφανίζονταν τα οχτάρια που έκανε η ρόδα. Παραπάνω δε δοκίμασα να πάω, για να μη σπάσει και το δεξί ρουλεμάν και τραυματιστώ κιόλας.

Λοιπόν, κάθεστε να ακούσετε το πιο τρομακτικό; Μετά από τέσσερις μέρες, έκανα 420 χλμ. με σπασμένη τη ζάντα και χωρίς ρουλεμάν και έφτασα ο αθεόφοβος στο Osh! Από τα 420 χλμ. τα 180 ήταν "χωματόδρομος", συνήθως στην κατάσταση που σας περιέγραψα. Εκείνες τις μέρες κατασκήνωνα πάντα ακριβώς δίπλα στο δρόμο έτσι, ώστε ααααν τη νύχτα περνούσε κανένα φορτηγό να με δει μήπως και δεν είναι τελείως γεμάτο και μπορεί να με πάρει.

Ένα βράδυ, άκουγα στο αντίσκηνο να βρέχει συνέχεια. Το πρωί που βγήκα από το αντίσκηνο είδα ότι δεν ήταν βροχή αυτό που άκουγα, αλλά χιόνι! Ήμουν στα 4.100 μέτρα υψόμετρο. Όταν βγήκα από τους υπνόσακους πάγωσα. Φόρεσα όλα μου τα ρούχα, αλλά τα χέρια μου ξύλιαζαν όταν μάζευα τα πράγματα κι έκανα συνέχεια διαλείμματα για να τα ζεστάνω κάτω από τις μασχάλες μου ή δίπλα στον κινητήρα της μοτοσικλέτας.

Παγωμένος και με τη μοτοσικλέτα σε τέτοια κατάσταση ανέβηκα μέχρι τα 4.282 μέτρα υψόμετρο, που είναι τα σύνορα Τατζικιστάν - Κυργιζστάν. Οι συνοριακοί φρουροί έτσι που ήμουν, με κοιτούσαν λες και ήρθα απ' το διάστημα και μου είπαν μέσα σε όλα τα άλλα ότι είμαι ο πρώτος Έλληνας που περνάει από 'κει. "Αυτό με έκαιγε", έλεγα από μέσα μου. Σφράγισαν γρήγορα το διαβατήριο κι άρχισα να κατεβαίνω από το βουνό. Είχε αρκετή λάσπη από τα χιόνια που έλιωναν. Ευτυχώς που κατέβαινα, γιατί αν έπρεπε να ανέβω θα έπρεπε να σπρώχνω για χιλιόμετρα μέσα στη λάσπη.

Στην πλευρά του Κυργιζστάν ήξερα ότι κινούνται πολλά φορτηγά, γιατί είναι ένας από τους άξονες που έρχεται από την Κίνα. Όλα τα φορτηγά, όμως, που πήγαιναν στην ίδια κατεύθυνση με εμένα ήταν γεμάτα. Είχα κατέβει στα 2.500 μέτρα υψόμετρο και τουλάχιστον δεν πάγωνα. 150 χιλιόμετρα μου έμεναν. Σκέφτηκα να το πιέσω κι ότι γίνει.

Έτσι, λοιπόν, χθες κατάφερα κι έφτασα στο Osh. Όταν είδα ότι η ζάντα είχε σπάσει από τα 10 πρώτα χιλιόμετρα που είχα κάνει χωρίς ρουλεμάν, ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι θα καταφέρω να φέρω τη μοτοσικλέτα μέχρι το Osh, μετά από 420 χλμ. και τέτοιους "χωματόδρομους". Κι όμως, το θαύμα έγινε!

Μέχρι να συμβεί το κακό, όλα ήταν τέλεια στα βουνά και τα απόλαυσα στο έπακρο! Θα σας τα γράψω κι αυτά στο blog, για να μην ξεχνάμε και τα ωραία που συνέβησαν...

Αυτές τις μέρες θα συνδέομαι συνέχεια στο internet μήπως βρεθεί κάποια λύση, οπότε ειδοποιήστε το συντομότερο.

139172

harvester
19/08/2008, 09:53
φιλε μηπως ξερεις αν ταιριαζει καποια ζαντα αλλη απο εντουρακι.
βρισκω στο ebay ρουλεμαν,γραναζι αλλα απο ζαντα τιποτα :sad:

furious
24/08/2008, 15:20
Εντάξει παίδες, ως δια μαγείας βρέθηκε λύση, γιατί αλλιώς απ' ότι βλέπω δύσκολα θα βρισκόταν κάτι στην Ελλάδα. Στο Osh του Κυργιζστάν, όπου βρίσκομαι, υπάρχουν τρεις μοτοσικλέτες όλο κι όλο! Ο ένας μοτοσικλετιστής, που έχει μια αστραφτερή YZF-1000, είναι πολύ τσάκαλος μηχανικός.

Φανταστείτε τι έκανε! Πήρε τη σπασμένη ζάντα, που έλειπαν ολόκληρα κομμάτια από το κέντρο όπως είδατε, έβγαλε όλες τις ακτίνες, κόλλησε το κέντρο (ναι, το κόλλησε και γέμισε και τα κομμάτια που έλειπαν!) και ξαναέπλεξε τη ζάντα. Δεν τη δοκίμασα ακόμη τη μοτοσικλέτα, αλλά λέει ότι είναι ευθυγραμισμένη η ζάντα. Ακούστε πατέντα που έκανε ο τύπος και τον παραδέχτηκα: προσάρμοσε γρασσαδοράκι πάνω στο κέντρο της ζάντας για να γρασσάρω τα ρουλεμάν χωρίς να βγάλω καν τη ρόδα!!! Είναι άπαιχτος λέμε! Το αριστερό ρουλεμάν που προσάρμοσε είναι από κάποιο αυτοκίνητο της BMW και το αριστερό από Daewoo Nexia!

Του είπα να μου αλλάξει και τα μπροστινά ρουλεμάν. Έλεγε κι αυτός ότι δεν έχουν ανάγκη, αλλά αυτό το "Μη φοβάσαι, δεν έχουν ανάγκη" των μαστόρων μ' έφαγε. Επέμενα να τα αλλάξει, αλλά για να δούμε τι θα κάνει.

Αύριο πάω να προσπαθήσω να πάρω τη μεμβράνη του καρμπιρατέρ από τη DHL, αλλά πείτε μου τον αριθμό φορτωτικής, γιατί προφανώς θα χρειαστεί και ακόμη δεν τον έχω.

Σας ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια. Μόλις πάρω τη μοτοσικλέτα στα χέρια μου, θα σας πω τα αποτελέσματα.

tai
24/08/2008, 15:39
Ωραίος ο παντετιάρης!!
Καμιά φορά πιστεύω οτι αυτοί ει ναι ΟΙ μηχανικοί.
Πες του να σου βάλει γρασαδόρο και μπροστά

furious
24/08/2008, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ωραίος ο παντετιάρης!!
Καμιά φορά πιστεύω οτι αυτοί ει ναι ΟΙ μηχανικοί.
Πες του να σου βάλει γρασαδόρο και μπροστά:wave2:

Εννοείται πως του είπα! ;)

tai
24/08/2008, 15:42
Καλό θα ήταν να σου έβαζε ενα μεταλλικό "κολάρο " πάνω απο το "κέντρο"που γέμισε και να το γαζώσει για επιπλέον "δέσιμο":winka: