View Full Version : service ktm sth patra
el matsuko
02/06/2008, 21:26
geia xara se olous.auto einai to proto mou mhnyma kai epeidh exo hdh kanei kana tetarto gia na grapso os edo tha eimai sintomos.to gliko mou ktm 690smc thelei to proto tou service anagastika sthn patra.akousa kala logia gia tous epomenous 2 kallitexnes :marinezis kai limperatos.ti proteinete eseis ?
Ο Λυμπεράτος είναι στην αντιπροσωπεία ε; :winka:
steve610
03/06/2008, 14:09
+1 στον μαρινεζη.ο γιωργος ειναι πολυ καλος μαστορας στον συστηνω ανεπιφυλακτα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
el matsuko
06/06/2008, 09:56
γεια χαρά και πάλι...........ευχαριστώ για τισ απαντήσεις
ναι ο λυμπεράτος ειναι στην αντιπροσωπεια..... καλό ή κακό???? καμια γνώμη και για αυτόν παίζει???
figo-migo
09/06/2008, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από el matsuko
γεια χαρά και πάλι...........ευχαριστώ για τισ απαντήσεις
ναι ο λυμπεράτος ειναι στην αντιπροσωπεια..... καλό ή κακό???? καμια γνώμη και για αυτόν παίζει???
Περαστικός κάποτε απο εκεί (το συνεργείο πάνω στη Νεα Εθνική Οδό) μου είπε για το πρόβλημα του συμπλέκτη του 950 ότι σε καμμιά περίπτωση δεν φταίει η ΚΤΜ ως εταιρεία ή η magura ως προμηθευτής αλλά άκουσον άκουσον....οι οδηγοί που δεν ξέρουν να οδηγούν το μηχάνημα σωστά. Μετά απο αυτό προσέχτε που δίνετε τα λεφτά σας παίδες γιατί....πόσο αξιόπιστος να είναι κάποιος που υποτιμά την νοημοσύνη σου????:wave2:
λυμπερατος οχι, μαρνεζης ναι, αν και δεν εχω παει μαρινεζη εχω ακουσει καλα λογια.
πυκρη εμπειρια ειχα απο τον επισημο (και φυσικα αρκετα λεφτα εχωσα και στο τσακ δεν εχασα κεφαλη).Κοιτα στη Παπανδρεου77 τον Μαρκο (εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος) τα ΚΤΜ θελουν φροντιδα και προσοχη
Αρχικά δημιουργήθηκε από tredos
Μαρκο
Και με την εγγύηση;
Αυτο ειναι αλλο θεμα.Πας λοιπον στο μαστορα της αντιπροσωπειας και ξεχνας ολα τα παραπανω(σε καλυπτουν και ετσι πρεπει μεχρι βιδα) και μετα τον χρονο βλεπεις και αποφασιζεις.Γενικα παντως επειδη και σε αλλες μαρκες γινεται της κακομοιρας, πολλοι ειναι (κατα τα λεγομενα τους) σουπερ μαστορες και εχω ακουσει και δει καφρηλες, θελει προσοχη η επιλογη του καταλληλου συνεργειου και κατα ποσο γινεται παρακολουθηση των εργασιων