PDA

View Full Version : ΣΟΥΖΑ σταματημένος!!!!!!!!!!

hunt
04/06/2008, 12:58
Σήμερα το πρωί κατάλαβα ότι η πίσω ανάρτηση του στρώματός μου τα΄παιξε.
Εδώ και μέρες παρατήρησα μια αστάθεια στη συμπεριφορά της μηχανής και μην κάνοντας μεγάλες
αποστάσεις δεν έδωσα τη δέουσα σημασία.
Σήμερα όμως ,η γυναίκα μου άργησε να πάει στη δουλειά και μόλις κάθησε στη πίσω θέση παρα
λίγο να κάνω σούζα σταματημένος !!!!!!!!!!!!:sick: :sick:

Αμεσως πήγα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ALFA MOTO του Καπερνέκα στη Θηβών όπου
διέγνωσε διαρροή υγρών από τη μπουκάλα της ανάρτησης με αποτέλεσμα τη μη λειτουργία της και
όπως μου τόνισε την επικινδυνότητα της όλης συμπεριφοράς της μηχανής. Σημειωτέον έχω v-strom
650 K7 abs με 4697 χμ.

Ο κος Καπερνέκας μου ειπε πως άμεσα θα στείλει αίτηση έγκρισης του ανταλλακτικού στα κεντρικά γιατί το συγκεκριμένο ανταλλακτικό είναι ακριβό και θα επικοινωνήσει μαζί μου.
Φυσικά η μηχανή είναι της επίσημης αντιπροσωπείας και μέσα στα όρια της εγγύησης.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο και μήπως η αντιπροσωπεία βρει κάποιο πρόσχημα Για να αποφύγει την δαπάνη , ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΣΤΩ εκ των προτέρων

K0K0$
04/06/2008, 14:03
Βρε λες;;;

Κ7 και το δικο μου (02/07 - 18000χλμ) και εδω και λιγο καιρο παρατηρω ασταθεια και κοπανημα του πισω αμορτισερ.

Για να περασω και εγω μια βολτα απο τον Καπερνεκα μιας και ειμαι κοντα...

(αν και μου φαινεται περιεργο γιατι το ελατηριο κραταει το υψος, το αμορτισερ ειναι απλα για την αποσβεση της ταλαντωσης... τεσπα)