View Full Version : vstrom motart
παιδια vstrom μοταρτ εχει δει κανεις?
gixxerpap
04/06/2008, 15:46
ελπίζω να μην το δω κι αυτο ....:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
Ναι.... στο Jumbo bebe
road spirit
04/06/2008, 16:04
:bigcry:
γιατι?ισως ναναι ομορφο
Ναι, όπως κάτι (ευτυχώς πολύ λίγα) Αfrica Τwin & Τransalp που κυκλοφορούν.... :yuck:
sapila racing
04/06/2008, 16:18
Σε Motard δεν εχω δεί, αλλά το εχω δει σε Station Wagon.
:lol:
132722
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ναι, όπως κάτι (ευτυχώς πολύ λίγα) Αfrica Τwin & Τransalp που κυκλοφορούν.... :yuck: εδω δεν ειναι εμφανισημα σαν ον οφ τα Αfrica Τwin & Τransalp φανατασου σαν μοταρτ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε Motard δεν εχω δεί, αλλά το εχω δει σε Station Wagon.
:lol: καλα αυτο ειναι παλι αλλο καπελο,τι να πω
εδω δεν ειναι εμφανισημα σαν ον οφ τα Αfrica Τwin & Τransalp φανατασου σαν μοταρτ
Eγώ δε στέκομαι σε αυτό αλλά στο ότι με τον όγκο που έχουν αν τα κάνεις motard θα είναι χάλια...
Το motard δεν είναι μόνο 17" ζάντες...
να βρισκαμε κανα τροπο παιδια να το βλεπαμε, εστω και σχεδιαστικα
gkmaggas
04/06/2008, 16:41
Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να δουμε το ΤΕΛΕΙΟ μηχανακι σε μοταρντ.....
Δεν υπαρχει λογος γιατι τα κανει ολα και συμφερει.....................:wave2:
fantacid
04/06/2008, 18:06
Eγώ δε στέκομαι σε αυτό αλλά στο ότι με τον όγκο που έχουν αν τα κάνεις motard θα είναι χάλια...
Το motard δεν είναι μόνο 17" ζάντες...
+1050 k bale!!!!
DimChios
04/06/2008, 19:19
εδω δεν ειναι εμφανισημα σαν ον οφ τα Αfrica Τwin & Τransalp φανατασου σαν μοταρτ
ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ, μα μςε τετοια που λες, τι να σΕ πουνε και οι απο πανω δλδ!
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ, μα μςε τετοια που λες, τι να σΕ πουνε και οι απο πανω δλδ!
:mad: καλως τον φιλο μου με την σφιγκα
gixxerpap
04/06/2008, 19:34
πέρα απο την πλάκα, μπορεί κάλλιστα να γίνει motard, και με τα κατάλληλα πράγμτα να είναι και πολύ διασκεδαστικό!
όμως έχει τόσο όγκο μπροστά, που αισθητικά νομίζω πως θα είναι απαράδεκτο ....
filipp0s
04/06/2008, 19:37
Συγνώμη που ποστάρω την παρακάτω αθλιοτητα... αλλά βρήκα ένα με μετατροπή σε 17''
αναγκάστηκα να γραφτώ σε ξένο φορουμ για στρωμα για να την ανεβάσω :cry:
:yuck: :yuck: :bigcry: :bigcry: :lol:
132757
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αναγκάστηκα να γραφτώ σε ξένο φορουμ για στρωμα για να την ανεβάσω :cry:
Aυτό είναι ξεπεσμός :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
filipp0s
04/06/2008, 19:42
για να γουστάρουμε :yuck:
:lol: :rotflmao: :lol:
132758
gixxerpap
04/06/2008, 20:06
στην πρωτη φωτό πάντως, δε φαίνεται τόσο άσχημο, αν εξαιρέσεις το απαράδεκτο φτερό...
...η δεύτερη φωτό όμως .........σηκώνει μήνυση απο τη suzuki:lol:
η πρωτη φωτο αν ειχε αλο μπροστινο φτερακι παλευοταν, η αλλη ειναι οντως χαλια
DimChios
05/06/2008, 07:03
Εχμ, γκουχου γκουχου...
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ!
Ευχαριστω!
:wave2:
filipp0s
05/06/2008, 07:06
Ευχαριστω!
:wave2:
Παρακαλώ! :D
makis206
05/06/2008, 07:12
Παρακαλώ! :D
Τι ευγένεια !
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ!
Τι αγένεια !
:rotflmao:
DimChios
05/06/2008, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι ευγένεια !
Τι αγένεια !
:rotflmao:
τι μλκς!
:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
05/06/2008, 07:19
τι μλκς!
Ε μα μου χρειαζότανε :lol:
DimChios
05/06/2008, 07:19
Ε μα μου χρειαζότανε :lol:
εισαι βιτσιοζικο αγορι τελικα!
:smokin:
Μην τα παραλέμε... ειδικά το Africa είναι από τα ποιο όμορφα και πραγματικά on-off που κυκλοφόρησαν
Αρχικά δημιουργήθηκε από pain
Racing!! :o τι??μοταρτ ειναι αυτο?
όπως το πάρει κανείς :D
πάντως δεν είναι και πολύ άσχημο για τον όγκο του..
όπως το πάρει κανείς :D
πάντως δεν είναι και πολύ άσχημο για τον όγκο του.. μια χαρα ειναι
reinmeister
05/06/2008, 12:43
ολοι οι μη κατοχοι βεστρομ που σχολιαζετε εδω εισαστε καμμενοι ασχετοι...αν ξερατε οτι ο λογος, που τιθεται θεμα να γινει μοταρντ το μηχανακι,ειναι το υπερβολικο γκαζι του,κατι που καθιστα αναγκαιο να γινει και στριφτερο,δεν θα βγαζατε αχνα...
κακεντρεχεις λουγκρες...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολοι οι μη κατοχοι βεστρομ που σχολιαζετε εδω εισαστε καμμενοι ασχετοι...αν ξερατε οτι ο λογος, που τιθεται θεμα να γινει μοταρντ το μηχανακι,ειναι το υπερβολικο γκαζι του,κατι που καθιστα αναγκαιο να γινει και στριφτερο,δεν θα βγαζατε αχνα...
:evil:
DimChios
05/06/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Μαλιστα κύριε!
γουί αρ νότ γουόρθυ!
:alien: :blush:
:bigcry: :lol:
Μαλιστα κύριε!
γουί αρ νότ γουόρθυ!
:alien: :blush:
:bigcry: :lol:
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko:
DimChios
05/06/2008, 13:17
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko:
μπα... λεω να κανω το CBR enduro!
:wacko: :D
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Mήτσο, τώρα που θά κάνω το ΧΤΧ ΜΧ θέλεις να σου δώσω τις ζάντες να κάνεις το GS motard :wacko: φιλε μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανενα,θα σου πω την γνωμη μου,το μηχανακι που εχεις στο αβαταρ υποθετω πως ειναι δικο σου,δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που το εχω ζησει,σχετικα ελαφρυ, ομορφο,αξιοπιστο κτλ,δεν μπορει ομως να συγκριθει με το βστρομ ,κι αυτο το λεω καθοτι τα εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακια
DimChios
05/06/2008, 14:09
φιλε μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανενα,θα σου πω την γνωμη μου,το μηχανακι που εχεις στο αβαταρ υποθετω πως ειναι δικο σου,δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που το εχω ζησει,σχετικα ελαφρυ, ομορφο,αξιοπιστο κτλ,δεν μπορει ομως να συγκριθει με το βστρομ ,κι αυτο το λεω καθοτι τα εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακια
που έκανε συγκριση το ΧΤ με το στρωμα?
:confused:
που έκανε συγκριση το ΧΤ με το στρωμα?
:confused: καλως τον φιλο με την σφιγγκα σε 2 ροδες:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
05/06/2008, 14:25
καλως τον φιλο με την σφιγγκα σε 2 ροδες:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
την τριτη φορα που θα το πεις, θα βαλω τη σφιγγα (που την ειδε? δεν εχω Hornet) :confused: να σε τσιμπήσει και τον έλικα της μπέμπας να σου κανει αέρα να δροσιστεις!
:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
05/06/2008, 14:29
πάλι τσίμπησε :bigcry:
DimChios
05/06/2008, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι τσίμπησε :bigcry:
ειχα καιρο να το κανω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
05/06/2008, 14:32
ειχα καιρο να το κανω!
όντως :lol:
παντως, πλάκα-πλάκα αμα δεις στο άβαταρ όντως μοιάζει με σφήκα :look:
όντως :lol:
παντως, πλάκα-πλάκα αμα δεις στο άβαταρ όντως μοιάζει με σφήκα :look: γιατι να το κρυψομεν αλωστε?
makis206
05/06/2008, 14:48
Racing!! :o
:eyepop: :a32: :a32: :a8: :a32: :a32: :eyepop:
Καλά Βεστρομά κάν'το έτσι κι εγώ θα μπανάρω όποιον αντιδράει κάθε που μιλάς για το Βεστρόμ λέμε !
:a49:
DimChios
05/06/2008, 16:01
:eyepop: :a32: :a32: :a8: :a32: :a32: :eyepop:
Καλά Βεστρομά κάν'το έτσι κι εγώ θα μπανάρω όποιον αντιδράει κάθε που μιλάς για το Βεστρόμ λέμε !
:a49:
τι χαλιας!
φιλε μου χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανενα,θα σου πω την γνωμη μου,το μηχανακι που εχεις στο αβαταρ υποθετω πως ειναι δικο σου,δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι που το εχω ζησει,σχετικα ελαφρυ, ομορφο,αξιοπιστο κτλ,δεν μπορει ομως να συγκριθει με το βστρομ ,κι αυτο το λεω καθοτι τα εχω οδηγησει και τα 2 μηχανακια
Σου δείχνουν τα γραφόμενά μου να κάνω κάποιου είδους σύγκριση; :confused:
Απλά υποστηρίζω το "έκαστος στο είδος του"
fantacid
05/06/2008, 19:02
λουμηδης suXXXX
:yuck: :yuck: :yuck:
filipp0s
05/06/2008, 19:20
Ποιο είδος ρε trigger :confused:
Τι κάνει το xt καλά?
Στρίβει σαν το Στρώμα? Οχι
Πιάνει 220 ? Οχι
Είναι όμορφο σαν το Στρώμα? Οχι
Ειναι το καλύτερο? Οχι
Ξύνει σαν το Στρώμα? Οχι
Είναι Suzuki? Οχι
Πάμε διαμάχες τώρα! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:
el_hymador
05/06/2008, 19:47
μια χαρα θα δειχνει το V-Srtrom με 17'' ζαντα...
...το αν θα πηγαινει δεν ξερω....με το τιμονι σε αλλη γεωγραφικη παραλληλο απο τη σελα τι να την κανεις την εξτρα προσφυση (αν θα υπαρξει κιολας) μπροστα;
Μια χαρα ειναι το μηχανακι στην standard μορφη του, τουριστικο, αραχτο και οσο στριφτερο μπορει και χρειαζεται.
...που να μπλεξεις τωρα....
filipp0s
05/06/2008, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μια χαρα θα δειχνει το V-Srtrom με 17'' ζαντα...
...το αν θα πηγαινει δεν ξερω....με το τιμονι σε αλλη γεωγραφικη παραλληλο απο τη σελα τι να την κανεις την εξτρα προσφυση (αν θα υπαρξει κιολας) μπροστα;
Ο τύπος που έκανε την μετατροπή ισχυρίζεται ότι ήταν πιο σταθερό... αλλά ήταν κι Αμερικάνος... :D
el_hymador
05/06/2008, 19:52
Ο τύπος που έκανε την μετατροπή ισχυρίζεται ότι ήταν πιο σταθερό... αλλά ήταν κι Αμερικάνος... :D
και αλλο σταθερο; το θεμα ειναι να το κανεις πιο ευελικτο...:D
filipp0s
05/06/2008, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και αλλο σταθερο; το θεμα ειναι να το κανεις πιο ευελικτο...:D
To Λεπον... Τι γράφει ο Αμερικάνος....
MikeSchinkel wrote on 22.08.2005 05:28
Woo Hoo! I finally mounted a 2005 SV650 17" front wheel to my 2005 DL650, and man does it handle better!
How's it better?
To start, I can now go around a corner much harder without fearing that the front will wash out -- that's also because of the Pilot Power, not just the 17" front wheel.
The front wheel no longer slides on a quick stop -- previously I had to use both brakes to ensure it didn't slide, something that I'd prefer not to have to do in case I can't get my foot on the rear brake in time for a panic stop.
I can now do a stoppie! But I only tried it in interest of science, mind you. :)
It lowers the seat height by an inch or so -- actually for me that's a negative, but for some it's a positive.
It increases speed by approx. 12% across the entire range!!! (actually, it really just causes approximately 12% speedo error, as I'll mention below.)
[/list]But not all is roses:
As mentioned, the speedo is now off by about 12%. Says I'm doing 90 when I'm only doing 80. While this isn't that big of a deal, it would cause the odo to record 11,200 miles when the bike only had 10,000. Maybe an SV650 speedo pickup would correct it?
The front fender swallows the front tire now; makes it look kinda like a kids bike with tiny wheels. Maybe an SV650 front fender will fit?
The pegs now scrape even if you think about leaning. Finding and/or making rearsets has just now become a must.
I can really tell how poorly setup my suspension is now. First will be to set the sag and next will be to replace the shock and fork springs and have emulators added to the forks.
What else?
The tire sizes I used were 120/70-17 for front and 150/60-17 for rear. Stock were 110/80-19 and 150/70-17, respectively. The lower profile rear helped mimize the difference in rake & trail when going with the smaller front wheel. A DL1000 rider could use a 180/55-17 on the rear for similar.
The front wheel that worked was an 2005 SV650 front wheel. I had a wheel from a 1999-2002 SV650 on the shelf but sadly I forgot to try it when the front wheel was off. I was working in 90+ degree weather in a non-air conditioned warehouse and I guess I was just too tired to think remember to do it.
I didn't upgrade my brake lines and pads as planned because I was just too tired. That project will be for a future day.
I added a Pyramid Rear Hugger that I got from Adventure MotoStuff (http://www.amotostuff.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=070190B&Category_Code=dl650_body_wind). It was reasonably nice but it was fiberglass and I fear it might crack. I would have preferred plastic. It also had an ugly bracket painted silver/grey that attaches to the right-side swingarm which I spraypainted flat-black making it less noticable. It would be nicer if it used a black-annodized aluminum bracket that would bolt on the inside of the swingarm, but that would of course require drilling and tapping bolt holes on the inside of the swingarm. Whatever the case, I'll now have a cleaner rear end (Yuck. Get your mind out of the gutter; I meant on the Zook!)
VENT ON. Taking the front wheel off is a real pita. You have to take off the front fender unless you've got the bike suspended several feet off the ground, and Zook's stupid design doesn't allow you to get your hands in place to hold the nut/washer for the bolts holding the fender and the brake lines. Taking the back wheel off is just as bad because Zook's chain adjusters keep falling out and it takes seven hands to get everything to line up to get the rear wheel on. It's obvious the VStrom wasn't designed to go racing where easy wheel changes are a must. My Aprilia is *much* easier. VENT OFF.
What next?[list]
Looks like I need to shop for an SV650 speedo pickup and front fender.
Need to find some rearsets I can have adapted to the DL650.
Need to set the sag on my suspension, then upgrade to Wilburs probably.
Need to upgrade my brake lines and pads with the Galfer lines (http://www.galferusa.com/lines.html) and green pads (http://www.galferusa.com/brakepad411.html) I bought while at MotoGP in Laguna Seca.
Because of the lowering, I can now get Sargents (http://www.sargentcycle.com/custserv.htm) to redo my seat and create a flat seat for me. Those lips on seats are never in the right position for my long ole' legs.
I'll try to upload pics soon.
In summary, this is a great mod, but not cheap given all that's required. Ultimately I'll have all the upgrades the Ducati Multistrada has over the Zook, but I'll have paid a lot more for it with less resale value (yes, I do care about resale; it helps my buy the next bike.)
dirtbird
06/06/2008, 08:53
μπα... λεω να κανω το CBR enduro!
:wacko: :D
καλέ τι λες, σοβαρά?
:D :D
132855
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
καλέ τι λες, σοβαρά?
Καλα...
Τραβα απο Υπατη-Μονη Αγαθωνος-Καστανια-Νεοχωρι με το XX και αμα φτασεις θα κατσω να μου τον φορεσεις.:beer:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 09:43
:a014:
My Aprilia is *much* easier. VENT OFF.
Kala lew oti oi aprilianoi einai varemenoi....:alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα...
Τραβα απο Υπατη-Μονη Αγαθωνος-Καστανια-Νεοχωρι με το XX και αμα φτασεις θα κατσω να μου τον φορεσεις.:beer:
Παρτο πισω γρηγορα!
Φιλικα:lol:
dirtbird
06/06/2008, 10:12
Καλα...
Μικρέ, πτωχέ κι ανόητε.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εκεί είχα πάει με το Ninja
(φωτογραφία από αλλού....)
Τεσπα, ας σταματήσω να βάζω φωτό με αντρικά μηχανάκια γιατί 'κακιώνουν' οι Suzugayάκηδες.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
132858
Εκεί είχα πάει με το Ninja
(φωτογραφία από αλλού....)
Σιγα καλε μυρισε βαρβατιλα:rolleyes:
Ποιο είδος ρε trigger :confused:
Τι κάνει το xt καλά?
τίποτα
Στρίβει σαν το Στρώμα? Οχι
Eυτυχώς ΟΧΙ :smokin:
Πιάνει 220 ? Οχι Για τη χρήση που κατασκευάστηκε δεν χρειάζεται να τα πιάνει :o
Είναι όμορφο σαν το Στρώμα? Οχι Ευτυχώς με φώτισε ο Θεός... :lol:
Ειναι το καλύτερο? Οχι Δεν είναι
Ξύνει σαν το Στρώμα? Οχι Mπα, όχι :evil: :a2:
Είναι Suzuki? Οχι Eίπαμε να πούμε καμιά μ@λ@κί@ αλλά εσύ το :a021:
Πάμε διαμάχες τώρα! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:
:a01:
Σιγα καλε μυρισε βαρβατιλα:rolleyes:
Μόνο βαρβατίλα; Δες το κράνάκι στη σέλλα. Killer σκέτος :smokin:
dirtbird
06/06/2008, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μόνο βαρβατίλα; Δες το κράνάκι στη σέλλα. Killer σκέτος :smokin: Kevin Mcgee replica (αν θυμάμαι καλά το όνομα)
Kevin Mcgee replica (αν θυμάμαι καλά το όνομα)
Ναι τον θυμήθηκα. Αυτός δεν έιναι που έβαζε βάτες μέσα απ΄τη φόρμα; :confused:
dirtbird
06/06/2008, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι τον θυμήθηκα. Αυτός δεν έιναι που έβαζε βάτες μέσα απ΄τη φόρμα; :confused:
Eπωμίδες τα λένε αυτά.....:confused: :confused:
αυτή η street gay community δεν παίζεται πια..... :confused: :confused: :confused:
DimChios
06/06/2008, 14:17
καλέ τι λες, σοβαρά?
σιγα τα ωά!
DimChios
06/06/2008, 14:19
πραγματι, μυρισε βαρβατιλα!
Σε συνδιασμο με τοσους gay...
θα εχει show το βραδυ με φαινεται!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panos82gr
06/06/2008, 15:32
Πιο v-strom πιανει 220 ρε μαγκες???
Να παρω και εγω ενα αμα ειναι!! :a09:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Πιο v-strom πιανει 220 ρε μαγκες???
Να παρω και εγω ενα αμα ειναι!! :a09:
Ανάλογα την παρτίδα....
Οσα βγαίνουν άνοιξη που λιώνουν τα χιόνια στο Φουτζι-γιάμα, αποκτουν άλλες ιδιότητες και τρέχουν περισσότερο.
Ριγμένοι μέχρι στιγμής ειναι όσοι αγοράζουν παρτίδες καλοκαιριού (όταν μαραίνονται τα χρυσάνθεμα). Εξαίρεση αποτελουν τα Κ6 όπου έκατσε ενα πολύ κρύο και υγρό καλοκαίρι με αποτέλεσμα η παρτίδα του Αυγουστου 06 να ειναι ανάρπαστη. Κυκλοφορούν σπανίως αυτά τα μηχανάκια, οι ιδιοκτήτες τους τα παλαιώνουν με προσήλωση. Αν βρεις τέτοιο τσίμπα το χωρίς συζήτηση.
Εχει ακουστεί αντίστοιχη φήμη απ' την αναποδη για τα φετινά του Μαρτιου (που είχαμε ζεστό χειμώνα), οτι με το ζόρι πιάνουν τα 160... Αλλα ειναι ανεπιβεβαίωτο ακόμα
:wave2: :wave2: :wave2:
Ανάλογα την παρτίδα....
Οσα βγαίνουν άνοιξη που λιώνουν τα χιόνια στο Φουτζι-γιάμα, αποκτουν άλλες ιδιότητες και τρέχουν περισσότερο.
Ριγμένοι μέχρι στιγμής ειναι όσοι αγοράζουν παρτίδες καλοκαιριού (όταν μαραίνονται τα χρυσάνθεμα). Εξαίρεση αποτελουν τα Κ6 όπου έκατσε ενα πολύ κρύο και υγρό καλοκαίρι με αποτέλεσμα η παρτίδα του Αυγουστου 06 να ειναι ανάρπαστη. Κυκλοφορούν σπανίως αυτά τα μηχανάκια, οι ιδιοκτήτες τους τα παλαιώνουν με προσήλωση. Αν βρεις τέτοιο τσίμπα το χωρίς συζήτηση.
Εχει ακουστεί αντίστοιχη φήμη απ' την αναποδη για τα φετινά του Μαρτιου (που είχαμε ζεστό χειμώνα), οτι με το ζόρι πιάνουν τα 160... Αλλα ειναι ανεπιβεβαίωτο ακόμα
:wave2: :wave2: :wave2:
:eyepop:
Έχεις άνθρωπο δικό σου και τα έμαθες από μέσα :confused:
Πρόσεχε... :uplate: έβγαλες πολλές πληροφορίες στη φόρα και βλέπω να σου την πέφτουν οι Ninja (όχι τα Κawasaki) :ninja:
filipp0s
06/06/2008, 15:51
.....
Ριγμένοι μέχρι στιγμής ειναι όσοι αγοράζουν παρτίδες καλοκαιριού (όταν μαραίνονται τα χρυσάνθεμα). ......
Όχι ρε φούστη μου :(
dirtbird
06/06/2008, 15:58
:eyepop:
Έχεις άνθρωπο δικό σου και τα έμαθες από μέσα :confused:
Μπα........
Απλώς παρακαολουθεί σχολαστικά το yahoo weather και το Asia today στο BBC...:D :D
Ανάλογα την παρτίδα....
:wave2: :wave2: :wave2: πω πω ποσο καιρο το διαβαζες το ποιημα?:ZZZ: :hypnotize :eyepop: :bigcry: :cry: :rotflmao: :beer: