Σύνδεση

View Full Version : 1 + 1 δώρο

byron
06/06/2008, 11:37
Οχι σαμπουάν, μπύρες ή πίτσες.

ΣΠΙΤΙ !! :eyepop:

Όλοι προφανώς έχουμε ακούσει για τα προβλήματα στα στεγαστικά δάνεια των αμερικάνων και την κρίση στις τράπεζες εξαιτίας αυτών.
Δείτε τι σκέφτηκε ο τύπος για να τονώσει τις πωλήσεις (και να αποφύγει την χρεωκοπία)

«Η εταιρία Michael Crews Development (ΜCD) όμως σίγουρα καινοτόμησε.
Για την αγορά μιας νεόδμητης κατοικίας στο San Pasqual Valley του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, αξίας $1,6 εκ (?1 εκ περίπου) προσφέρει εντελώς δωρεάν μια επίσης νεόδμητη κατοικία αξίας $400.000 (?250.000 περίπου) στην πολύ κοντινή περιοχή του Escondido.
Eπομένως, ο αγοραστής ενός 'Royal View State' σπιτιού επιφάνειας 370 Μ2 στο San Pasqual παίρνει δώρο μία κατοικία 'Cityscape' επιφάνειας 185 M2 στο βορεινό προάστιο του Escondido το οποίο κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως επενδυτικό ακίνητο.

Η εταιρία διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για αστείο, ότι δεν υπάρχουν κάποια κρυφά κόστη και ότι δεν έχει ανεβάσει τις τιμές των ακινήτων. Απλά, οι τρέχουσες συνθήκες της τοπικής κτηματαγοράς με την αυξημένη προσφορά ακινήτων λόγω των κατασχέσεων αναγκάζει την εταιρία να εφαρμόσει νέους τρόπους προσέλκυσης αγοραστών πολυτελών κατοικιών.»

132871

XJR_Billy
06/06/2008, 11:47
Καλό αυτό!!!

Μακάρι να γινόταν και στις μηχανές αυτό...

Να σου'λεγε η Yamaha: "Αγοράζεις ΧΤ660, πάρε και ένα 125 δώρο..."

Μετά θα ακολουθούσε η Honda: "Στο CB1300 και ένα CBF250 δώρο..."

:lol: :lol: :lol:

Καθόλου χαζή κίνηση...

MG
06/06/2008, 11:52
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΙΔΑ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΡΟ-ΚΑΤ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ $ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ HAYAUSA ΜΕ ΔΩΡΟ ΠΑΠΙ

ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

devil's animal
06/06/2008, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι σαμπουάν, μπύρες ή πίτσες.

ΣΠΙΤΙ !! :eyepop:

Όλοι προφανώς έχουμε ακούσει για τα προβλήματα στα στεγαστικά δάνεια των αμερικάνων και την κρίση στις τράπεζες εξαιτίας αυτών.
Δείτε τι σκέφτηκε ο τύπος για να τονώσει τις πωλήσεις (και να αποφύγει την χρεωκοπία)

«Η εταιρία Michael Crews Development (ΜCD) όμως σίγουρα καινοτόμησε.
Για την αγορά μιας νεόδμητης κατοικίας στο San Pasqual Valley του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, αξίας $1,6 εκ (?1 εκ περίπου) προσφέρει εντελώς δωρεάν μια επίσης νεόδμητη κατοικία αξίας $400.000 (?250.000 περίπου) στην πολύ κοντινή περιοχή του Escondido.
Eπομένως, ο αγοραστής ενός 'Royal View State' σπιτιού επιφάνειας 370 Μ2 στο San Pasqual παίρνει δώρο μία κατοικία 'Cityscape' επιφάνειας 185 M2 στο βορεινό προάστιο του Escondido το οποίο κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως επενδυτικό ακίνητο.

Η εταιρία διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για αστείο, ότι δεν υπάρχουν κάποια κρυφά κόστη και ότι δεν έχει ανεβάσει τις τιμές των ακινήτων. Απλά, οι τρέχουσες συνθήκες της τοπικής κτηματαγοράς με την αυξημένη προσφορά ακινήτων λόγω των κατασχέσεων αναγκάζει την εταιρία να εφαρμόσει νέους τρόπους προσέλκυσης αγοραστών πολυτελών κατοικιών.»

:eyepop: :eyepop: :eyepop:
οντως δεν βγαινει...σε τετοια ποσα, δλδ 1 εκ.€ και να δωσεις ενα δωρο της ταξης των 250 χιλιαδων. το 1/4 του ποσου.
το σπιτι του 1 εκ. εχει στοιχισει στον κατασκευαστη περιπου στα 800 με 900 χιλ. και το σπιτι των 250χιλ. εχει κοστισει 170-180.
προσθετοντας τα κοστη εχουμε 970 στην καλυτερη και 1,08 στην χειροτερη.
βεβαια μπορει το ενα απο τα 2 να εχει καποιο προβλημα και να μην κοστιζει τοσο.αλλα και παλι δεν ξερω....
ας μας πουν και οι managers και οι οικονομικοι συμβουλοι ...:look:

byron
06/06/2008, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΙΔΑ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΡΟ-ΚΑΤ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ $ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ HAYAUSA ΜΕ ΔΩΡΟ ΠΑΠΙ

ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

Ετσι είναι τα σπίτια των αμερικάνων. Δεν έχουν τις ίδιες τεχνικές κατασκευής με ΄μας.

Εχετλαίος
06/06/2008, 11:56
Δουλεύω σε κατασκευαστική.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι και εδώ μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθότι το κόστος κατασκευής είναι συνήθως το 1/3 του όσο πουλάνε τις νεόδμητες οικίες.
Κατασκευές του κwλου, βέβαια, αλλά νέοδμητες.
Αυτά...

Cpt. Haddock
06/06/2008, 11:58
:rolleyes:

ρε συνάδελφε μηπως να ξεσκονιζαμε λιγο το βιογραφικό μας; :look:

makis206
06/06/2008, 11:59
Κι άμα !... άμα λέμε το σπίτι δεν μου αρέσει και θέλω να το επιστρέψω, το δώρο το κρατάω ;:D

byron
06/06/2008, 12:01
Εγώ βλέπω ότι με 250.000? πάιρνεις ένα ωραιότατο δυόροφο με 185τμ. ενώ με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ένα 3άρι 90τμ 2 ορόφου έχοντας θέα τον ακάλυπτο της απέναντι πολυκατοικίας.

Όσο για την ποιότητα των σπιτιών τους μια χαρά είναι. Για να μην πω καλύτερα απ΄αυτά που πουλάνε οι σκιτζίδες εργολάβοι μας με τα πλακάκια των 3? το τμ και στα χρεώνουν για γρανίτη Γροιλανδίας.

Εχετλαίος
06/06/2008, 12:01
"ρε συνάδελφε μηπως να ξεσκονιζαμε λιγο το βιογραφικό μας;"

Μπα...

byron
06/06/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes:

ρε συνάδελφε μηπως να ξεσκονιζαμε λιγο το βιογραφικό μας; :look:

Για μένα είναι αργά, αν και την ευκαιρία μου την είχα. Προσωπικά δεν μπορώ να μείνω στο US. 6 μήνες άντεξα και πολύ ήταν.

Εχετλαίος
06/06/2008, 12:08
Κατέβα Χανιά. Θα σε φτιάξουμε εδώ :D

byron
06/06/2008, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Ασε φίλε, και αν δεν είχα το θέμα με την δουλειά που δεν μπορώ να φύγω από Αθήνα, θα την είχα κάνει με ελαφρά εδώ και καιρό.....:sad:

makis206
06/06/2008, 12:25

Για να δω τι θα κάνετε για μένα που βρίσκομαι ήδη στην pole possition :D

:lol:

Εχετλαίος
06/06/2008, 12:40
Πηνιώθεν Μάκη;

makis206
06/06/2008, 12:47
Πηνιώθεν

Σύντεκνε ουτ'ο Γκούγκλης δεν το ξέρει αυτό :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

cityfly
06/06/2008, 14:17
εγώ θέλω να αγοράσω το μικρό και να μου χαρίσουν το μεγάλο γίνεται;

πάλι 1 + 1 δώρο είναι

όσο για το κόστος του 1 εκ αποκλείεται να στοίχησε πάνω από 500 χιλ η κατασκευή συν το οικόπεδο

banditgr
06/06/2008, 14:57
min sigkrinete tora ta prokat amerikanika ftiagmena apo 3yleia kai gypsosanida ftiagmena se 1 vdomada me tis kataskeyes mas.Dite ti ginete se plimires,typhones klp.Apla einai se allo epipedo oi antoxes.

Aggelos_SV
06/06/2008, 16:13
Δουλεύω σε κατασκευαστική.
....

...στα Χανιά ε?

Να σ'έχω υπ'όψιν μου για το προσεχές μέλλον ...ελπίζω να είσαι καλά δικτυωμένος:winka: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Εχετλαίος
07/06/2008, 08:24
Όποτε θες πες και θα σου σιάξουμε ότι θες. :wave2: :beer:

Aggelos_SV
07/06/2008, 14:11
Έχεις πμ:wave2:

KaTaNaS
07/06/2008, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι είναι τα σπίτια των αμερικάνων. Δεν έχουν τις ίδιες τεχνικές κατασκευής με ΄μας.

Δεν έχουν τις ίδιες τεχνικέςΤΗΣ ΦΟΥΤΣΑΣ κατασκευής με ΄μας

ετσι ειναι ο σωστος χαρακτηρισμος...

ορμηστε ολοι στη συμμικτη κατασκευη! να ξεφυγουμε απο τα τετρημενα και τις αθλιοτητες