View Full Version : Πλύσιμο μοτό στη Θεσσαλονίκη
dimokritos
06/06/2008, 19:04
μήπως ξέρει κανείς κανένα βανζινάδικο-μαγαζί-κάτι που να πάω να πλύνω τη μηχανή μόνος μου χωρίς άγχος και πίεση χρόνου? να την πλακώσω στις σαπουνάδες με την ησυχία μου. απαραίτητο προσόν του μαγαζιού να έχει νερό και αέρα.
και αν ξέρουμε και τιμές θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα..
:wave2:
Έχει ένα βενζινάδικο με πιεστικό με κέρμα (1 ευρο για νερό και άλλο ένα για σαπουνάδα) που πηγαίνω εγώ και είναι στην πολίχνη! Αν θυμάμαι καλά είναι ένα έκο, ανεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο της πολίχνης(Δαβάκη) στρίβεις αριστερά στην Μαυρομιχάλη και θα το βρείς!
Τώρα παίζει και το wash park που είναι κάπου ανατολικά αλλά δεν ξέρω ακριβώς που! Χάμποοοοο (αυτός ξέρει:D )
dimokritos
06/06/2008, 19:32
παρατήρησα έναν τύπο στο bp στην είσοδο του περιφεριακού απο τριανδρία να πλένει μόνος του το σκουτεράκι του αλλά όποιος έχει δει τι τιμές έχει το συγκεριμένο bp, όχι λεφτά, ούτε το σάλιο του δεν δίνει
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Έχει ένα βενζινάδικο με πιεστικό με κέρμα (1 ευρο για νερό και άλλο ένα για σαπουνάδα) που πηγαίνω εγώ και είναι στην πολίχνη! Αν θυμάμαι καλά είναι ένα έκο, ανεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο της πολίχνης(Δαβάκη) στρίβεις αριστερά στην Μαυρομιχάλη και θα το βρείς!
Τώρα παίζει και το wash park που είναι κάπου ανατολικά αλλά δεν ξέρω ακριβώς που! Χάμποοοοο (αυτός ξέρει:D )
στη Γεωργικης Σχολης μετα τον Φοινικα στο δεξι χερι λιγο μετα απο μια Ετεκα ή Ελιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
μετα το βιαμιλ ειναι , μετα το φαναρι που παει αριστερα να πας στα jumbo , praktiker ktl (ερχομενος απο κεντρο ε) εσυ τραβας ευθεια και στα 50 μετρα κανεις δεξια ΠΡΙΝ το ελιν ;)
dimokritos
07/06/2008, 02:09
thanx guys. θα το επισκευτώ με την πρώτη ευκαιρία. :beer: :beer:
:wave2:
αν ξέρει κανείς και κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο Κρήτης..κάτι είχα ακούσει παλιά αλλά τπτ.. :wave2:
Akatanomastos
07/06/2008, 02:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αν ξέρει κανείς και κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο Κρήτης..κάτι είχα ακούσει παλιά αλλά τπτ.. :wave2:
εκει που ειναι το bowling center καταιβενοντας προς λιμανι στο δεξι σου χερι..
εχω παει μερικες φορες, καλος φαινετε..